PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Gerilim sevenler buraya [ 13. Gün - Friday the 13th]

bigci
21-03-2009, 13:02
ben gerilim filmleri kusagında cevapsız arama serilerini gececek bir film gormedim duymadım bilmiyorum fakat bu filmi izleyinceye kadar artık favorim 13. gün

dip nop ; evde yanlız yasamaya korkanlar her kapı gıcırtısına uyananlar filmi izlemeyi geç film afişine bile bakmayın film + 16 dır bayan arkadaslar tek izlemeyin yanınızda 2 3 kişi olsun

[Only Registered Users Can See Links]

[Only Registered Users Can See Links]
Film Özeti:
Kayıp kızkardeşini aramak için efsanevi Kristal Gölü ormanlarının yolunu tutan Clay Miller (Jared Padalecki), yosun kaplı ağaçların arkasındaki eski ve çürümüş kulübe kalıntıları arasında araştırmaya girişir. Polisin ve yöre halkının uyarılarına kulak tıkayarak kayıp kızkardeşi Whitney’i (Amanda Righetti) aramayı sürdüren Clay, o bölgeye heyecanlı bir hafta sonu tatili için gelen üniversiteli gençler arasındaki Jenna adlı bir genç kızın (Danielle Panabaker) yardımını alır. Ancak orada hiç hesaba katmadıkları büyük bir tehlikeyle karşılaşmak üzeredirler. Farkında olmadan film tarihinde yaratılmış en korkunç canavarlardan birisinin; ustura keskinliğindeki büyük bıçağıyla Kristal Gölü’nü mesken tutan ünlü katil Jason Voorhees’in yaşam alanına girmişlerdir.
Film Bilgisi:

Yapım … 2009 ~ ABD

Tür … Gerilim, Korku

Yönetmen … Marcus Nispel
Senaryo … Mark Swift, Mark Wheaton, Damian Shannon

Oyuncular … Betsy Palmer (Pamela Voorhees) , Adrienne King (Alice Hardy) , Harry Crosby (Bill) , Laurie Bartham (Brenda) , Ari Lehman (Jason Voorhees) , Jeannine Taylor (Marcie Cunningham)
Yapımcı … Michael Bay, Andrew Form, Bradley Fuller

Görüntü Yönetmeni … Daniel Pearl
Süre … -
Gösterim Tarihi … 27 Mart 2009 (Türkiye)

PRENSES
21-03-2009, 14:21
Ben bayılırım gerilim,korku filmlerine acayip seyrederim izlemediğim korku filmi yoktur herhalde bir ara adım psikopata çıkmıştı bu yüzdenhahaher cumartesi gecesi benim korku filmi gecemdir:s1 (24)::s1 (24)::s1 (24):Bu gecede o gecelerden bir tanesi.

bigci
21-03-2009, 14:25
öylemiii kos hemen bi filmciye timaranyei al izle bakıyım :D:D:D bizim burda bi erkek fatma var o kadar erkekki bizle karı kız mevzu konusuyo :D o bu filmi izledikden sonra 15 gün dışarı cıkamadı :D:D:D:D:D dur filmi tanıtıyım baslık acıyım bende cok korku filmi izlerim en büyük tutkumdur bide milleti korkutmayı cok severim benim 2. en buyuk tutkum hacı hoca muhabbeti cin şeytan felan :D

Perilice
21-03-2009, 14:27
:mshareketliifade226 korku filmmi hayatta sevmem nediye gözlerime olayan birşeyi izletiyim yani şöyle romantik gerçekçi bir flimyokmu bigci

bigci
21-03-2009, 14:28
kısacası korkuyom desene zhahAhahAhAHA tamam olur sana cok romantik bi film tanıtcam simdi git ara bul o filmi izle xD

PRENSES
21-03-2009, 14:28
öylemiii kos hemen bi filmciye timaranyei al izle bakıyım :D:D:D bizim burda bi erkek fatma var o kadar erkekki bizle karı kız mevzu konusuyo :D o bu filmi izledikden sonra 15 gün dışarı cıkamadı :D:D:D:D:D dur filmi tanıtıyım baslık acıyım bende cok korku filmi izlerim en büyük tutkumdur bide milleti korkutmayı cok severim benim 2. en buyuk tutkum hacı hoca muhabbeti cin şeytan felan :D

Ya bigcicim güldürme beni ALLAH aşkına tımarhanede neymiş izleyeli bayağı oldu onu:s1 (26):Diyorum ya beni etkilemiyo artık bende bağışıklık yaptı korku filmleri,senelerdir izleye izleye annem bile bu konuda benimle hem fikirdirhaha:mshareketliifade108

bigci
21-03-2009, 14:30
oo tam benliksin :D ben de artık korkmuyorum cin hortlak sadece konulu gerilim tarzı cinayet suc filmleri olursa sonunu merak ediyorum hep :D ne ise artık yazın sendeevleniyosun bende gelirsin ankya misafirim olursunuz eşinle iyi bi korku filmi izleriz :D:D

PRENSES
21-03-2009, 14:34
oo tam benliksin :D ben de artık korkmuyorum cin hortlak sadece konulu gerilim tarzı cinayet suc filmleri olursa sonunu merak ediyorum hep :D ne ise artık yazın sendeevleniyosun bende gelirsin ankya misafirim olursunuz eşinle iyi bi korku filmi izleriz :D:D

Yalnız bir sorun var benim aşkımm:yc46nm18LX0wKIxTjY7 hiç sevmiyo korku filmlerini o böyle polisiye,aksiyon vurdulu kırdılı filmlerden hoşlanıyo,neyse artık alıştırırız dimi ama

Perilice
21-03-2009, 14:38
Ne korkacam alt üst tarafı makyajla suratları çirkin bilgisayar ortamındada iyice çirkinleştiriyorlar bana gerçekçi gelmez içinde gerçekliğin kokusu olan filimler daha çok ilgimi çeker :yc46nm18LX0wKIxTjY7

bigci
21-03-2009, 14:39
benim hatunda öyle :D oda romantik aşk dram ve yeşil çam :D:D yaa en son bi arkadaş vardı bizim binaya tasındılardı bi polis amca vardı onun kızı ve oglu tam benim gibi manyak manyak filmler izliyoduk bi ara bbasıda katıldı bize makina kızı izledik bereber adamın jontalar yandı kafa kesme sahnelerinde bi daha görmedim onları :D soyle rahat rahat gule gule bi korku filmi izleyemiyom ne zamandir ya tek başına zevki cıkmıyo :D

Ne korkacam alt üst tarafı makyajla suratları çirkin bilgisayar ortamındada iyice çirkinleştiriyorlar bana gerçekçi gelmez içinde gerçekliğin kokusu olan filimler daha çok ilgimi çeker :yc46nm18LX0wKIxTjY7

iyide ablacım bu olay saten gerçek :D:D:d gerçek bi hikayeden alıntı yapıldı bu herif su anda aynaenn tornistan geberdi idam etdiler elektirege verdiler :D işte filmini yapmıslar :D

PRENSES
21-03-2009, 14:42
benim hatunda öyle :D oda romantik aşk dram ve yeşil çam :D:D yaa en son bi arkadaş vardı bizim binaya tasındılardı bi polis amca vardı onun kızı ve oglu tam benim gibi manyak manyak filmler izliyoduk bi ara bbasıda katıldı bize makina kızı izledik bereber adamın jontalar yandı kafa kesme sahnelerinde bi daha görmedim onları :D soyle rahat rahat gule gule bi korku filmi izleyemiyom ne zamandir ya tek başına zevki cıkmıyo :D

iyide ablacım bu olay saten gerçek :D:D:d gerçek bi hikayeden alıntı yapıldı bu herif su anda aynaenn tornistan geberdi idam etdiler elektirege verdiler :D işte filmini yapmıslar :D

Ayyy çok güldüm perilicem korkarmıymış hahahahahahaBigci dediğin gibi birde filmler gerçek yaşam öyküsünden uyarlamalı olursa daha çok izleniyo değil mi?

bigci
21-03-2009, 14:45
misal bu film bi film daha vardı bulamıyorum cok eski 80 li yıllar yapımı bende dvd si vardı bizim çivili katil gibi bu simdi elektirik felan carpıyo bunun cinselligi gidiyo orgzm olamıyo artık haberlere felan cıkıyo rezil ediyolar adamı adamda kafayı tornistan sıyırıyo bi liste yapıyo 15 20 tane kadının tke tek yakalıyo :D dogruyo her kadının bi yerini kesiyo alıyo 15 20 kadından bi tane kadın felan oluyo :D kasapcı dukkanı gibi bi şey oluyo adamın evi öyle bi film vardı benden kusa kusa izledim ben tabi korkmadım :D cunku filmdeki adam sadece kızlara saldırıyo :D ama kime izletdiysem 2 satte anca kendine geldi :D