PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Işık elçinin melek kartları

masi
26-06-2011, 18:59
arkadaşlar ışık elçinin melek kartlarını kullanan var mı alıp almamak da kararsız kaldım varsa bilgisi olan yazsın lütfen

Gülçin Şen
26-06-2011, 19:26
Geçen hafta aldım..

Açıkçası beklentimin karşılığını alamadım...

Emel Sağlamtunç'un Melek Kartlarını daha çok seviyorum...

Görüntü itibarı ile de farklı,kullanım olarak da...

Net olarak beğenmedim diyebilirim....

masi
26-06-2011, 19:44
hımmm iyi olmuş sorduğum size,fiyatı da pahalı o yüzden terddüt ettim biraz da ışık elçinin tüm kitap ve cdlerini aldım ancak henüz tam karşılığını ben de alamadım biraz da o yüzden buna tereddütlü yaklaştım ben de diğerini alayım.
gerçi bu konuda da biraz endişem var siz ne düşünürsünüz bilmiyorum ama sonuçta melekler Allah'ın yardımcıları her şeyi Allah bilir onlar sadece Allah'ın söylediğini yaparlar.bu kartlardaki cevapları melekler nasıl bilebilir Allah istemezse, diye kafama takılıyor.yani işin dini boyutu biraz bende tereddütlü siz ne dersiniz

Gülçin Şen
26-06-2011, 20:26
Dini boyutuna girmeden sadece şunu söyleyebilirim,herşey insanın kendi düşüncesinde bitiyor bunu çok iyi biliyoruz..

Özgür irade denen yasa var, olan olması gibi OL'uyor...

Melek Kartlarını hiçbir dini kategoriye sokmadan sadece pozitif oldukları için seviyorum...

Duymak istediklerimizi söylüyor kartlar, fazlada bir anlam yüklemeye,beklentide olmaya gerek yok bana kalırsa...

masi
27-06-2011, 15:35
aynen bence de öyle gülçin hanım bir çeşit rahatlama şekli ama gerçeklikleri konusunda ne düşünürsen onu olursun kısmıyla alakalı olarak pozitif düşündürmeyi sağlayarak ya da placebo etkisi yaratarak iyi olanı kendimize çekmeyi sağlayabiliriz belki yani bir inanç değil de mutlu olma şekli diyebiliriz,suni yoldan:)

Gülçin Şen
27-06-2011, 15:57
Hayatı hafife almak lazım masi...Çok ciddiyetle yaşarsak An'ı çoğu zaman ıskalıyoruz.Mutlu oluyorsak ilgilendiklerimizle fazlada sorgulamadan kabule geçmek gerekli...Dolayısı ile bunu rutine bağladığımızda geçici değil de kalıcı bir şekilde pozitifte olma durumunu yaratırız...

masi
28-06-2011, 15:42
ben de aynı hatayı yapıyorum hep gelecek daha güzel olacak,gelecekte şunu yapacağım diye hayaller kuruyorum bir de baktım ki şuanda yapmaktan çekindiğim şeyleri ertelemişim,ama tabi hayat bana bunları düşünürken de bazı tecrübeler yaşattı.yani kısmetse olayını.sonradan anladım ki hayat sadece şu an.gelecek diye bir şeyin olup olmayacağı muallakta.kısmetse göreceğiz:)