Orijinalini görmek için tıklayınız : Bakalım Film Kültürümüz Ne kadar Gelişmiş durumda ?
Maksadımız zamam geçsin, eğlence olsun ;) ben aşagı bir film yazacam siz onun son harfinden başka bir film türeteceksiniz bakalım nerede Tıkanacak, yorum gelirse tabi [Only Registered Users Can See Links] Sizce Tıkanabilir mi...
Filmin adı ingilizcede olabilir Türkçede, bu konuda bir sorun yok, sadece son harfi sizin yazacağınız filmin baş harfi olsun yeter.
Ayrıca; ı-ö-ü-ğ vs. i-o-u-g olabilir ..
Filmin sonu rakamla biterse aşağıdan devam edebilir ..
ÖRNEK:
Pretty Woman
Notting Hill
Laleli'de Bir Azize
Gibi ..
Başlangıc Yapmıyorum. İlk Yazan Arkadaşımız
Başlayacaktır.
Uzun bir süre rumuz olarak kullandığım CEYSIN'ın isim babası Matt Damon'un canlandırdığı karakter olan Jason Bourne'nun yer aldığı muhteşem filmi :
Bourne Identity
Yu-Gi-OH
BİR ZAMANLAR cok cizgi film ve anismasyon izlerdim :D sinema fiilmide hosuma gitmişdi bunun
Filmlerin IMDB linklerini de koysak olmaz mı ? Böylece film hakkında bilgi de edinmiş oluruz.
Hancock
Will Smith'in yine uçuk bir filmi. Serseri bir süper kahramanı canlandırıyor.
IMDB Linki : [Only Registered Users Can See Links]
Kelebek etkisİ OZAMAN SEVGİLİ c@nbey benden önce davrandın:s1 (24):
:D harf i galiba
In Good Company
iron man
Bu arada 2.side 2010 da vizyona giriyo :D
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])
Eternal Sunshine of the Spotless Mind
elektra
zuhahaHa işte benim filmimm
Seed of ChuckY
[Only Registered Users Can See Links]
I give my lovE :smile (24):
Stubborn
23-03-2009, 18:14
aşk sarhoşu
Stubborn
23-03-2009, 18:30
Rocky-123456:)))):smile (7)::smile (7):
NorbiT[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])
Stubborn
24-03-2009, 11:17
Kasımda aşk baskadır.... ne filmdi ama beeeeeeeeee:mshareketliifade177
Elm sokağı kabusu :smile (10):
Gülçin Şen
03-06-2010, 17:25
Melekler Şehri (Nicholas Cage-Meg Ryan)
Notcuk:
H.K.İ sakın sorma 3 tanemi ,5 tanemi melek var diye cevaplamam....hihi:0399:
Stubborn
03-06-2010, 18:37
İşaratleR
psikanalist
03-06-2010, 19:15
robin hood (*yıldız)
hayalayaz
03-06-2010, 21:31
burada bana çaktırmadan oyunmu oynanıyor zopa yoksam ben paranoyakmı oldummm(*yıldız)
Gülçin Şen
03-06-2010, 21:36
Valla Hayal abla oyun olsun sitede diye sorduklarında, aldıkları cevap sonucu aramaya girişiyorlar,eski eğlenceli,oyunlu moyunlu yazıları bulup çıkarıyor bizimkiler laf olmasın diye....hihiBak benimde oyun oynayasım varmış haha...
hayalayaz
03-06-2010, 22:33
oynayın tabii, ama benide yanıltın emi.. çünkü ben sitelerde oyun olduğu zaman kimsenin sitenin gerçek içeriğini oluşturan konuları okumadığına inanıyorum..
hayat kadere inat
04-06-2010, 00:33
hayatta beni bu oyuna dahil edemezssiniz asla oynamam .en son bu sitenin sahibi demiştiki ''oyunu çocuk parkında oynayın''
bende asla bu oyuna gelmeyeceğim zaten başka işim var melek saymakla meşgulüm hayır bi bilsem ona göre sofra kurarım yatak açarım neyse
bu oyuna gelmem
DENEY:0511:
hehehehehehehihihihi:mshareketliifade312hayatta beni bu oyuna dahil edemezssiniz asla oynamam .en son bu sitenin sahibi demiştiki ''oyunu çocuk parkında oynayın''
bende asla bu oyuna gelmeyeceğim zaten başka işim var melek saymakla meşgulüm hayır bi bilsem ona göre sofra kurarım yatak açarım neyse
bu oyuna gelmem
DENEY:0511:
yok falla abla ben zaten aylardır oyun moyun oynamıyorum(tüm site şahit)..kimseyi güldürmek gibi bir niyetimde yok banane kimse gülmesin..oyunlar çok eğlencelidir hem..gerçek kişisel gelişimciler bilir çok ciddi olmak lazım..hem hayalablamda,vodoo da,h.k.i de bende hiç sevmeyiz böyle şeyleri..hem vodoo çok kızar ablam sopayı gösterdi yine..h.k.i bile caydıysa oynamaktan bana sadece susmak düşer..
EYVAH EYVAH:pon pon
hayat kadere inat
04-06-2010, 12:56
yok anam ne oyunu oyunluk halimizmi kaldı ?
HAYAT GÜZELDİR(*yıldız)
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2006-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.