Orijinalini görmek için tıklayınız : Sitemiz Üzerinden Resim Yüklemek ve Foruma Eklemek
Arkadaşlar mesaj yazdığımız alanın biraz altında göreceğiniz gibi Imageshack.us sitesinin resim yükleme panelini ekledik.
[Only Registered Users Can See Links]
Host it düğmesine bastıktan sonra yeni bir pencere açılacak ve yüklenen resminizin linki size verilecektir. Açılan pencerede en üstteki Direct link to image kutusundaki linki kopyalayın.
[Only Registered Users Can See Links]
Daha sonra foruma geri dönerek mesaj editörünün üstündeki düğmelerden [Only Registered Users Can See Links] simgesine basarak linki yapıştırın. Böylece başka bir siteye girmeden kendi sitemiz üzerinden resimleri kolayca yükleyip foruma koyabilirsiniz..
Saygılarımla
pisicikk
05-04-2009, 16:51
yüklemeye çalışıyorum ama ufazıkalr.. bakalım bu adımalrın ardıdna becerebilecekmiyim:mshareketliifade177
hayat kadere inat
29-06-2009, 01:24
yüklemeye çalışıyorum ama ufazıkalr.. bakalım bu adımalrın ardıdna becerebilecekmiyim:mshareketliifade177
kusura kalma kardeş uzun zaman oldu ama merakımı hoş gör
ufazıkalr.. adımalrın ardıdna becerebilecekmiy
????????(becerebildinmi bari):dusunceli1eb::moo:LL:smile592os:
hayalayaz
29-06-2009, 01:48
kusura kalma kardeş uzun zaman oldu ama merakımı hoş gör
ufazıkalr.. adımalrın ardıdna becerebilecekmiy
????????(becerebildinmi bari):dusunceli1eb::moo:LL:smile592os:
sevgili hayat kadere inat
pisicik zorlu bir sınavdan çıktı, siteye hemen girermi bilmiyorum, bu yüzden onun yerine ben cevap vereyim merakta bırakmıyayım seni..
becermiş
beyin mr 'ı, kpss sınavı, eğer yanılmıyorsam, ve doğru biliyorsam başka bir şehirde edindiği manevi kardeşle ilgilenmek, bir yığın engellemelere rağmen kariyer yapmaya çalışmak ve buna benzer bir yığın iş arasında, sitemize girip hem mesaj yazmayı başarmış hemde resim eklemeyi..mesaj yazarken çok dikkat etmesine rağmen bazen harfleri dağınık yazıyor..eh bu kadar kusur kadı kızında da olur değilmi...biz nasıl olsa onun gösterebildiği azami dikkati gösterdiğini bildiğimiz için.okurken harfleri doğru sıralamaya göre okuma becerisi geliştirdik..
saygılı sevgiler..
hayat kadere inat
03-07-2009, 00:59
hayal hanım açıklama sizden sevgi ve saygı benden:73e4317106059nd:
hayalayaz
03-07-2009, 01:06
hayal hanım açıklama sizden sevgi ve saygı benden:73e4317106059nd:
:73e4317106059nd: saygılı sevgiler kuzum..:73e4317106059nd:
tarmasirin
02-08-2009, 13:12
can ben bunu yapamadim.yardimina ihtiyacim var
Tam olarak takıldığınız yer neresi ona göre yardımcı olmaya çalışayım ::
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2006-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.