PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bir Parkinson Hastası için

leylla1
16-06-2011, 11:03
Arkadaşlar,
Yaklaşık 5-6 yıldır hastalığı ilerlemiş olan Cevdet eniştem için şifa desteği istiyorum. Üç tane doktor çocuğu olmasına rağmen bence yeterince ilgilenilmeyen bir hasta, sadece göstermelik evlatlık yapılıyor, en ağır ilaçlar kullandırılıyor ve şimdi de durumu ağırlaşmış, hayaller görmeye başlamış.

Halbuki ben bu hastalıkla ilgili gelişmeler olduğunu duymuştum, bu gelişmelerden doktorların haberi olmazsa kimin olacak bilemiyorum. Kimsenin karışmasını istemiyorlar bir de.

Kendisi seksen yaş civarında ve teyzemle 20 yıl kadar önce evlendiler.

Teyzeme altmış yaşından sonra mutluluğu yaşatmış, çok güzel bir insandır Cevdet enişte.

O da herkes gibi, yaşarken rahat bir nefesi hakediyor.

Lütfen artık kendine gelsin, rahatlasın, bilinci berraklaşsın ve iyileşsin.

Bu duruma sebep olan şey, içimdeki her ne ise, hücrelerimde, dna sarmallarımda, atalardan aktarılan her ne ise bu, tüm sorumluluğunu kabul ediyorum ve şu anda bundan tamamen arınmayı seçiyorum.

Lütfen beni affet, özür dilerim. Seni seviyorum, teşekkür ederim.

Gülçin Şen
16-06-2011, 11:08
Cevdet amcaya şifa olsun,şifa olsun,şifa olsun...

Durum ne olursa olsun yine de kimseyi yargılama leylla olması,yaşanması gereken yaşanıyor...

hayalayaz
16-06-2011, 11:09
şifa olsun ablam.. VAS SA

çocuklarını yargılama ablam....

coşkun
16-06-2011, 11:27
şifa olsun vas sa

JULJA
16-06-2011, 11:30
ge.MİŞ OLSUN.Acil şifa diliyorum...

leylla1
16-06-2011, 16:09
Çok teşekkürler hepinize...Yargılama konusuna gelince...evet son dönem üzerinde çok çalıştığım bir konu ama bazen tutamıyorum şu çenemi...

filiz
16-06-2011, 16:47
Çok geçmiş olsun.. hayrına şifa olsun ..

gizemli
16-06-2011, 17:47
geçmiş olsun allah şifa versin..

victoria
16-06-2011, 18:59
geçmiş olsun,tez vakitte şifa bulsun

altınışık
16-06-2011, 19:58
Geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum.

peruscan
16-06-2011, 20:04
acil şifa diliyorum

dileklara
16-06-2011, 22:51
acil şifalar... dualarımla yanınızdayım :mx

MOROMU
16-06-2011, 22:51
çok geçmiş olsun...acil şifa diliyorum

leylla1
17-06-2011, 10:28
sağolun arkadaşlar, gönderdiğiniz şifaların yerini bulduğunu biliyorum...

leylla1
11-08-2011, 10:50
Şifa ve iyi niyetli dileklerini gönderen herkese tekrar teşekkür ediyorum, Cevdet eniştemin hastalığı ağır seyrini korumakla birlikte biraz da olsa rahatlama yaşadığını öğrendim, bilinci daha açıkmış ve o durumunda ailemi merak etmiş, iyi miyiz değil miyiz diye. Bu beni çok duygulandırdı. Şifalarınız yerini buluyor, sağolun...

isobel
11-08-2011, 23:16
şifa olsun,annem de parkinson hastası ve çok ilerledi maalesef,tekerlekli sandalyeyle geziyor artık,ve kafası da gidip geliyor. Evladı olarak elbette bakıyorum o benim canım,ama inan bazen içimden bir öf geçiyor,hiç kolay değil. Her dakikam ona endeksli olmak zorunda.

Bakla bitkisinin yaprağı çok iyi geliyormuş bu hastalığa,bir araştır istersen. Bir de ameliyatlapil takılıyor ve düzeltiliyor hastalar,üstelik SSK karşılıyormuş,google da bir araştır derim,şifa olsun tekrar

emyyy
11-08-2011, 23:23
acil şifalar diliyorum.. yaşadığı sürece en güzel haliyle yaşamını sürsünnnn...

leylla1
12-08-2011, 09:38
acil şifalar diliyorum.. yaşadığı sürece en güzel haliyle yaşamını sürsünnnn...
Çok teşekkür ederim emyyy, iyi dileklerin için...Umarım hepimiz yaşadığımız sürece hep rahat nefes alalım, sağlıkla ve huzurla...Sağol...

leylla1
12-08-2011, 09:47
şifa olsun,annem de parkinson hastası ve çok ilerledi maalesef,tekerlekli sandalyeyle geziyor artık,ve kafası da gidip geliyor. Evladı olarak elbette bakıyorum o benim canım,ama inan bazen içimden bir öf geçiyor,hiç kolay değil. Her dakikam ona endeksli olmak zorunda.

Bakla bitkisinin yaprağı çok iyi geliyormuş bu hastalığa,bir araştır istersen. Bir de ameliyatlapil takılıyor ve düzeltiliyor hastalar,üstelik SSK karşılıyormuş,google da bir araştır derim,şifa olsun tekrar

isobel, umarım annen de tez zamanda en sağlıklı haline kavuşur...eniştemin çocukları o pil denilen şeyi taktırmışlar...tabii ki bakla yaprağını araştıracağım ve teyzeme söyleyeceğim ama kadıncağız, eniştemin ilk eşinden olan çocuklarının izin verdiğinin dışında hiç bir şey yapamıyor, ki o kadar da sevgi ve şefkatle bakıyor enişteme. Kimseye izin yok, tedaviyle sadece kendileri ilgileniyor. Bu nedenle de biz ancak böyle uzaktan şifa niyetlerimizi gönderiyoruz...
Tekrar teşekkür ederim ve annenin AN'da sağlığına kavuşmasını ve rahatlamasını dilerim...

Küfkedisi
12-08-2011, 12:42
Cok gecmis olsun acil sifalar dilerim

leylla1
12-08-2011, 12:46
Cok gecmis olsun acil sifalar dilerim

Çok teşekkür ederim sevgili Küfkedisi.

nila
12-08-2011, 15:14
çok geçmiş olsun, acil şifalar dilerim...

leylla1
12-08-2011, 15:20
çok geçmiş olsun, acil şifalar dilerim...

Teşekkür ederim sevgili nila, tüm şifalar ihtiyacı olan herkese ulaşsın, sağol...

isobel
12-08-2011, 23:02
Leylacım pili taktırdıkları halde kötüye mi gidiyor durumu? Haberlerde gösterdiği pil takıldıktan sonra yürümeye başladıkları ve titremenin durduğu? Ben de bu kış araştıracağım da biraz bilgi verebilirmisin?

leylla1
13-08-2011, 10:16
isobel, eniştemin belki yaşı da epey ileri olduğu için hareketleri ağır tabii. Ama pil faaliyete geçince rahatlıkla kendi işlerini görebiliyor, ara sıra yemeğini kendi yiyebiliyor, suyunu içebiliyor, bunlar da onun durumunda epey ilerleme sayılır. Kullandığı ağır ilaçların yan etkileriyle de uğraşması gerekiyor bir yandan, bu yan etkiler yüzünden kaç kere hastaneye kaldırıldı, bayağı ağır geçiriyor yani. Ben de pil takılanlarla ilgili videoları izledim şimdi, yaşı nispeten genç olanlarda daha belirgin değişimler görünüyor sanki. Altmış yaştaki etkisiyle seksen üzerine etkisi aynı değil demek ki...Aman bilinci açık olup rahat etsin de ne diyeyim...Bütün hastalar rahat etsin tabii...
Eniştemin üç çocuğu da doktor, onlar takılmasına izin verdiğine göre diyorum, denemekte fayda var. Umarım anneciğin de tez zamanda bir oh çeksin...

dileklara
13-08-2011, 11:54
çok geçmiş olsun...acil şifalar olsun...

leylla1
13-08-2011, 12:20
çok geçmiş olsun...acil şifalar olsun...

Çok teşekkür ederim dileklara...

isobel
13-08-2011, 18:14
sağol Leylacım,umarım şifa bulur bir an önce enişten

orkide
14-08-2011, 18:16
acil şifalar dilerim

leylla1
14-08-2011, 19:18
acil şifalar dilerim

Teşekkür ederim orkide.