Orijinalini görmek için tıklayınız : Sitemize dailymotion videolarını Eklemek
Can abi unutmuş sanırım ehe :D ne ise ben anlatıyım o zaman arkadaşlar önce [Only Registered Users Can See Links] sitesinden videomuzu seciyor begeniyoruz ve videomuzun oldugu sayfadan
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])
Tıklıyoruz yazmısım ya :d ekliyoruz olacakdı :D2. resimde
Çok güzel bir anlatım olmuş teşekkürler Serkan.
[Only Registered Users Can See Links] x ile başlayan kısmı da yapıştırdığınızda videonuz çalışacaktır. Yukarıdaki örnekte xzwe1 kısmı videonun çalışması için yeterlidir
Örnek :
xzwe1
hayat kadere inat
07-02-2010, 13:37
[Only Registered Users Can See Links]
:eeebu seferlik bu kadar ekleyebildim biraz daha çalışırsam hepsini eklerim inşallah
**sirius**
07-02-2010, 13:40
ben anlatımlı resimleri göremiyorum :kuslar
hayat kadere inat
07-02-2010, 13:43
bende göremedim bu kadar yapabildim :))
bende göremiyorum merak etmeyin,gözleriniz sağlam:)
hayat kadere inat
13-03-2010, 16:55
<embed src="[Only Registered Users Can See Links]" FlashVars="p=U4b9ba61c794bc&ms=1" width=500 height=340 quality="best" scale="noborder" pluginspage="[Only Registered Users Can See Links]" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" allowFullScreen="true"></embed><a style="font-size:9px!important;text-decoration:none;" href=[Only Registered Users Can See Links]>Mika lyrics at dizzler.com</a>
caan:bby:$:$:$
Sitemize sadece youtube, dailymotion, yahoo, google video sitelerinden direk video eklenebilir. Bunun dışında flv uzantısı ile eklenmesi için videonun flv adresinin konuya yerleştirilmesi gerekmektedir. Diğer sitelerden video eklemek için eklenti kurulmalı fakat henüz yasal bir eklenti mevcut değildir. Dış sitelerden en kolay video eklemenin yolu FLV olarak eklenmesidir ki yukarıda bahsettiğim gibi videonun flv linkinin bilinmesi lazım
Saygılarımla
hayalayaz
13-03-2010, 21:44
Sitemize sadece youtube, dailymotion, yahoo, google video sitelerinden direk video eklenebilir. Bunun dışında flv uzantısı ile eklenmesi için videonun flv adresinin konuya yerleştirilmesi gerekmektedir. Diğer sitelerden video eklemek için eklenti kurulmalı fakat henüz yasal bir eklenti mevcut değildir. Dış sitelerden en kolay video eklemenin yolu FLV olarak eklenmesidir ki yukarıda bahsettiğim gibi videonun flv linkinin bilinmesi lazım
Saygılarımla
bende öyyyyle bir ampul yandı ki çoooook aydınlandım şimdi.. ahanda bööööleee oldum..:idea tişekkür iderim canbegimiz.
ulen ooolum bu nasıl açıklama..
şimdi bu benim doorduğum varya..mutlaka kızla msn de falan görüşüyordur, ben seslendim ona bakıver bu konuya diye.. bana cevap verdi sabırsız bi sesle.. anne bu böyle olmaz diye ( isminide söyledi ben unuttum) ben anlamayınca canımcım yapıver açıklamayı dedim.. yapmış :mshareketliifade212 nasıl teşekkür edeceğimi bilmedim.. aşkolsun can..yinede o mühim işinin arasında bu kadarcık bile ilgilendiğin için sağol:mx
acaip anladım ben de var ya hehe hehe Can oğlusum benimde, kıyamam ona, bizlemi uğraşacak çocuk her dakika dimi ama
hayat kadere inat
14-03-2010, 13:40
bende öyyyyle bir ampul yandı ki çoooook aydınlandım şimdi.. ahanda bööööleee oldum..:idea tişekkür iderim canbegimiz.
ulen ooolum bu nasıl açıklama..
şimdi bu benim doorduğum varya..mutlaka kızla msn de falan görüşüyordur, ben seslendim ona bakıver bu konuya diye.. bana cevap verdi sabırsız bi sesle.. anne bu böyle olmaz diye ( isminide söyledi ben unuttum) ben anlamayınca canımcım yapıver açıklamayı dedim.. yapmış :mshareketliifade212 nasıl teşekkür edeceğimi bilmedim.. aşkolsun can..yinede o mühim işinin arasında bu kadarcık bile ilgilendiğin için sağol:mx
sen ne karışıyosn biz anladık ya
[Only Registered Users Can See Links] aşk rahat bırak çocuu [Only Registered Users Can See Links]
Bu akşam eklenebilecek video siteleri ve eklenme yöntemleri ile ilgili anlatımlar ekleyeceğim SÖZ =)
hayat kadere inat
22-03-2010, 16:19
:mshareketliifade226:mshareketliifade226:mshareket liifade226
hayat kadere inat
01-04-2010, 00:10
Bu akşam eklenebilecek video siteleri ve eklenme yöntemleri ile ilgili anlatımlar ekleyeceğim SÖZ =)
:bby:bby:bby:0326::0326::0326:
hayalayaz
01-04-2010, 00:20
firma yeni sistem kuruyor, işi başından aşkın, şu an bile rapor hazırlıyor..:güzlkz
Gülçin Şen
01-04-2010, 20:08
:bby:bby:bby:0326::0326::0326:
Sen klip falan mı çektin?:0477:
Dailymotionda izleniyorda buraya yüklemek istiyorsun...puha
hayat kadere inat
01-04-2010, 20:31
kıskanmayalım lütfen [Only Registered Users Can See Links](1).gif
Gülçin Şen
01-04-2010, 20:33
kıskanmayalım lütfen [Only Registered Users Can See Links](1).gif
Hım bu durumda hemen bir çalışma yap ...Demekki ben sana aynalık yaptım sen beni kıskandı hemi....(*yıldız):0399:
hayat kadere inat
01-04-2010, 20:36
hııı evet eft benim egomda çok yüksektir bak inat ettim kimseden yardım almadan yaptım
ben yaptım
ben süperim
ben en iyiym
ben harikayım
benimi çok seviyorum
puhahahahahaahah
bunun adıda kişisel gerilim
puhahahahah
Gülçin Şen
01-04-2010, 20:39
Ne diyim hacı sen bu işi yalamış yutmuşsun pravoo....(*yıldız):2915:ç~~m
hayat kadere inat
01-04-2010, 20:53
Ne diyim hacı sen bu işi yalamış yutmuşsun pravoo....(*yıldız):2915:ç~~m
hııı evet eft benim egomda çok yüksektir bak inat ettim kimseden yardım almadan yaptım
ben yaptım
ben süperim
ben en iyiym
ben harikayım
benimi çok seviyorum
puhahahahahaahah
bunun adıda kişisel gerilim
puhahahahah
Ben de youtube dan video koyucam ama nasıl yapacağım yazmıyor acaba başka yerde yazıyor mu?
hayalayaz
23-11-2010, 16:11
Ben de youtube dan video koyucam ama nasıl yapacağım yazmıyor acaba başka yerde yazıyor mu?
ablam youtubenin linkini yapıştırdığında video çıkıyor...
Yaptım çok kolaymış bende eklentiden eklemeye çalışıyordum:mshareketliifade139:)
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2006-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.