Orijinalini görmek için tıklayınız : eşimin minik yeğeni ayşe için şifa
Arkadaşlar merhaba,
eşimin 6.5 aylık yeğenine akut lösemi teşhisi kondu. bir kaç gündür evde ateşi düşürmeye çalışıyorlardı, çocuk doktorları herhangi bir müdahaleye gerek görmeden evde ateşi kontrol altında tutturmaya çalışıyordu. en sonunda hastahaneye gittiler ve kan tahlillerinde bu ihtimalden şüphelenildi. pazar günü itibariyle teşhis kesinleşti!! bugün de iliğe bakılacakmış.
Aile oldukça perişan bir durumda. hem bebeğe şifa hemde anne babaya enerji gönderebilir misiniz? Anne Adı Dilek Ural, Baba adı Ali Ural, bebek adı Ayşe Ural şifa ve enerji için gerekli başka bir bilgi varsa gönderebilirim.
geçmiş olsun.Acil şifa diliyorum yaradanım dan..:0319:
Gülçin Şen
13-06-2011, 10:50
Çok geçmiş olsun, şifa olsun,şifa olsun,şifa olsun.....
bebeklere gönderilen şifaları anne baba onlar yerine kabul edebilir mi? ben onlara evrende asılı duran şifaları kızları için kabul etmelerini, dauaları arasına bu tür cümleler koymalarını tavsiye edeceğim. tam olarak ne desinler mesela?
Gülçin Şen
13-06-2011, 11:17
Enerji gideceği yeri bilir sevgili coşkun...Ama içleri rahat etsin istiyorsan başta Hayal Ayaz'ın gönderdiği şifaları kabul ediyoruz ,sonrada evrende payımıza düşen şifaları kabul ediyoruz desinler...
Şu an hala şifaya kanalım inşallah iyi olacak yavrucuk....
çok geçmiş olsun . acil sifalar diliyorum .iyi dileklerimiz çok hızlı bir şekilde hem kucuk bebege hemde ailesine ulassın
ÇOK ÇOK GEÇMİŞ OLSUN...ŞİFA OLSUNN:mel1
Geçmiş olsun.Şifa dolsun miniğe.Allah yardımcınız olsun.İyileşti bile,iyileşti bile,iyileşti bile :)
fallenangel
13-06-2011, 13:08
çok geçmiş olsun şifa olsun
victoria
13-06-2011, 14:35
şifalar bebeği ve ailesini bulsun inşallah
hayalayaz
13-06-2011, 15:10
gülçin merakını gidermiş ablam..aynı onun söylediği gibi yapsınla...bende kanalım.. şifa olsun VAS SA
Çok geçmiş olsun şifa olsun..
altınışık
13-06-2011, 19:56
Geçmiş olsun yavrucağa, iyileşeceğine yürekten inanıyorum.
Gülçin Şen
13-06-2011, 20:39
Uyumlandığım tüm enerjilerle bebeğe sürekli şifaya kanalım şifa yolluyorum....İçimde güzel hisler var...OL'sun o halde....
şifa olsun miniğe..VAS SA
acil şifalar dilerim, geçmiş olsun
adaletsoykok
14-06-2011, 00:03
geçmiş olsun şifa olsun oldu bile
dileklara
14-06-2011, 00:05
Arkadaşlar merhaba,
eşimin 6.5 aylık yeğenine akut lösemi teşhisi kondu. bir kaç gündür evde ateşi düşürmeye çalışıyorlardı, çocuk doktorları herhangi bir müdahaleye gerek görmeden evde ateşi kontrol altında tutturmaya çalışıyordu. en sonunda hastahaneye gittiler ve kan tahlillerinde bu ihtimalden şüphelenildi. pazar günü itibariyle teşhis kesinleşti!! bugün de iliğe bakılacakmış.
Aile oldukça perişan bir durumda. hem bebeğe şifa hemde anne babaya enerji gönderebilir misiniz? Anne Adı Dilek Ural, Baba adı Ali Ural, bebek adı Ayşe Ural şifa ve enerji için gerekli başka bir bilgi varsa gönderebilirim.
dualarımla sizinleyim...acil şifalar
herkese çok çok teşekkür ediyorum. Kendilerine hem evrenden paylarına düşen şifayı hem de kanal olanların isimlerini vererek şifaları kabul etmelerini söyledim. Dün ilik kontrolü yapıldı ve temiz çıktığına dair bilgi aldım. Ancak şu an başka bir telaşları bulunmakta. Biraz evvel telefon açıp sadece yurtdışında bulunan bir ilacın cumartesine kadar gerekli olduğunu söylediler. İlacın ismi oncaspar ve tek doz gerekiyor. ben belçikadaki ablama ulaşmaya çalıştım ancak kendisine ulaşamadım gün içinde aramaya devam edeceğim. almanya vs herhangi bir yerde bu ilacı buldurabilecek varsa lütfen haber versin. İlac tüm kanser ilacları gibi ucuz olmayacaktır. temin edebilecek olan varsa hesaplarına para transferi yapacağız en büyük endişem reçetesiz satılıp satılmadığı konusunda ancak doktor getirtin dediğine göre sorun olmayacaktır diye düşünüyorum
Uyumlandığım tüm enerjilerle bebeğe sürekli şifaya kanalım şifa yolluyorum....İçimde güzel hisler var...OL'sun o halde....
Çok teşekkür ederim. Allah razı olsun.
serifozden
14-06-2011, 10:44
Minik bebeğe Allah'tan şifalar diliyorum. Tüm sevgimle dualarımı gönderiyorum.
Minik Ayşe'ye şifa olsun ...:throw
İlacı'da dilerim en kısa zamanda temin edebilirsiniz ....
gerekli ilk doz bulundu bile:) tam olarak ne demek istedi bilemiyorum ama buradan bulduk dedi telefonda. benim anladığım anlamak istediğim hastalardan/ yakınlarından birinin elindeki dozlardan birini işin görülmesi için paylaşmış olabileceği. inşallah öyledir ve böyle bir dayanışma vardır hastalar / yakınları arasında. gelecek doz da o kişilere verilerek aciliyet problemi ortadan kalmış olur böylece.
hayalayaz
14-06-2011, 11:14
coşkun bu ilacı ancak eczaneler kanalyla getirtebilirsiniz, çünkü avrupada hiç bir ilaç reçetesiz satılmıyor... avrupadan ilaç getirten aczaneleri deneyin... biz bu deneyimi yaşadık..annem ve daha bir çok kişi ilacı reçetesiz alamadı, burdaki döktorun verdiği reçeteyi faksladık yine alamadılar.. eczaneler reçetenin gerçekliğine inanmadılar....eğer eczane bulamazsanız bizim o zamanlar aracı olarak başvurduğumuz eczaneye gidebilirim..
tamam ablacım. Ben bir de lösevi arayıp soracağım. şimdi hepsi panik durumunda ne denirse herşeyin üstüne atlıyorlar. Böyle kendi başımıza çırpınacağımıza yol yöntem bilen tecrübeli kişilerden bilgi almak zaman kazandıracaktır diye düşünüyorum. internette biraz araştırdım SGK da getiriyormuş ancak 1 ay kadar sürüyormuş ilaçların gelmesi.
lösevi aradım. ankarada kendi eczaneleri varmış. bu ilacın stokta olup olmadığına bakıp haber verecekler. onlarda eczacılar birliği ile getirtilebileceğini bunun da zaman aldığını ve acil durumlarda kendi stoklarından ya da ellerinde bulunan aillelerden bulup destek olmaya çalıştıklarını söyledi.
acil şifalar dilerim. İlacıda şifa olsun çabucak iyileşsin.
angelweb6
14-06-2011, 13:31
:mlkcik İlacıda şifa olsun çabucak iyileşsin.
Arkadaşlar merhaba,
geçmiş olsunnn...eğer bizlerinde yapabileceği birşey olursa mutlaka yaz...şifalar onunla olsun...enerjilerimizi minik ayşe için göndereceğiz merak etme...sevgiyle kalın...
İlikten alınan örnekteki incelemeler temiz çıktı. kemoterapiye de başlanmış. yurtdışından gelecek olan ilacın tek dozu ( bulunmuştu ) 45 gün idare ediyormuş. bu süre herhangi bir şekilde getirtmek için yeterli bir zaman da tanımış oluyor böylece. Dün telefonda konuşurken arkadan sesi geliyordu. kan takviyesi vs durumunu düzeltmiş yeniden canlı kıpır kıpır olmaya başlamış. geçmiş olsun dilekleri, dualr ve şifalar için teşekkürler. kanal olanların şifalarını ve evrenden paylarına düşenleri kabul etmelerini hatırlatıyorum her görüşmemizde.
Gülçin Şen
16-06-2011, 11:45
Çok iyi olacak Coşkun ben inanıyorum....
lösevle yaptığım konuşmada hani bu daha bebek neden bu kadar erken vs gibi sorularım olmuştu. iyi tarafından bakın dediler. iyileşek ve tüm bunları hiç hatırlamayacak diye teskin etmişlerdi. gerçekten de düşününce ve reklamlarda gördüğümüz hasta çocukları hatırlayınca onlar tüm hastalığı, yaşadıkları kemoterapi vb süreçleri hatırlıyorlar. Allah tüm hastalara acil şifalar versin. Vas sa
Eşimin yeğeni için ilik arayışları başladı. ilik nakli olması kemoterapilerden kurtulması demek olacağı için araştırmaları başlatıyorlar. ilk etapta anne babanın kardeşleri için uygunluk bakılacak, ardından diğer akrabalara geçilecek olmadı tüp bebek yöntemiyle yeni bir bebek yapmaları istenecekmiş. Eşim bu akşam istanbula gidiyor. yarın sabah testi yapılacak. eşimin bebeğin babasıyla ikiz olması nedeniyle doktor normal bir kardeşe göre daha umutlu olduğu için eşimden başlamak istemiş taramalara. Lütfen şifalarınızı ve dualarınızı tez zamanda uygun bir ilik bulunması için bu duruma yönlendirin.
teşekkürler
Tez zamanda ilik bulunsun..minik melek şifasına kavuşsun..VAS SA..
Gülçin Şen
15-09-2011, 17:21
Aile içinde uygun donör bulunacak gibi çok büyük bir hisse kapıldım Coşkun...
İnşallah öyle olur..Şifa olsun....
Dualarım minik yeğeninizle.
Uygun örnek bulunması dileğiyle.
Acil şifalar.
Tez zamanda iyileşsin kuzucuk
En kısa zamanda, yüzünüz gülsün inşallah....:throw
dileklara
15-09-2011, 22:02
dualarım sizinle herşeyin yolunda gideceği ve buradan paylacağınla ilgili derin inanç kapladı içimi inan inan iyi olacak minik ayşecik....
dua ve şifaya kanalım.. allah dua ve şifalarımızı kabul etsin tez zaman da...ilik tez zaman da bulundu şifaya açık minik bebek inanın......oldu bile..VAS SAAa....:trrrt
şifa olsun... güzel haberlerini burdan okumak nasiip olsun inşallaahh... vas saa...
nazan erten
16-09-2011, 08:39
geçmiş olsun şifa olsun.rabbim ona güzel günlerini göstersin
Minik ayşeyi melekler koruyor nazan hnm..Merek etmeyin herşey yolunda miniğin isteği anne babası dedesi annannesinden inanarak içlerini ferah tutmaları ve anne babası içten bi gariban çocuğa kalplerinden ne geçerse bişey vermeleri bu sevgi de olabilir...Yaradana güvenip Geçmişlerinden af dilemelerini istiyor....Şifa çalışmamda bunları hissettim ne kadar doğru yaradanım bilir.....minik ayşe çok akkıllı ve çok başarılı bir hayat sürücek.........buna inanıyorum ben..... :mel3
Teşekkürler Julja,
hani derler ya sadaka verirken sağ el sol eli görmeyecek kadar gizli olsun diye o yüzden burada açıklamak istemiyorum ama gerçekten çok verici bir aile aslında. ben eşime aktaracağım yazdıklarını yapıyorlar ama biraz daha yapsınlar diyeceğim.
bu arada bağışlayın beni son zamanlarda çok isim karıştırır oldum...Nazan hnm diye yazmışım.....Anne ve babanın yada dede ve annanne birine kızgınlığı yada suçluluk duygusu varsa helalleşme gibi anladım... yaradanım ve melekler miniğin yanındalar..Sadece içleri ferah olsun dr.larada güven duyulsun....En kısa zamanda çıkıcak ordan meleklerin himayesinde ayşe.....:mel3
hayalayaz
17-09-2011, 15:27
ben kanalım... ilik en kısa zamanda bulundu bile VAS SA
sağol ablacım. Eşim cuma günü hem ayşe adına testler yapılmsı için hem de genel anlamda ihtiyaç duyabilecek biri için ilik bankasında paylaşılmak üzere kan verdi istanbulda çapa tıp fakültesinde. Ayşenin ve bütünün hayrına olsun. vas sa.
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2006-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.