PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Uyumlanma sonrası çalışmalar

Caglayan
09-06-2011, 21:31
Herkese merhaba,

Foruma yeni üye oldum, aslında önceden de takip ediyordum ama üye olmamıştım. Geçen hafta forumda daha önce fark etmediğim bir konuya denk geldim, reikiye başlamam gerektiğini hissettim ve şans eseri istanbul'da 2 gün sonra bir seminer olduğunu gördüm, hemen aradım ve böylece uyumlamamı yaptırmış oldum :) O yüzden bu foruma ne kadar teşekkür etsem az, dönüm noktası oldu benim için :)

Uyumlama sırasında hocam ellerimden çok fazla şifa enerjisi hissettiğini, buna eğilmem gerektiğini söyledi. Açıkçası uyumlama sırasında ellerimde pek sıcaklık hissettim diyemem ama asıl ensemde aşırı sıcaklık hissettim, neden bilmiyorum. Bir de önümde sanki mor ışıktan bir küre var gibiydi, çok güzeldi, gözümü açtığımda ağladığımı fark ettim :) Ben bu ensemdeki sıcaklığı merak ediyorum, sanırım ikincil çakra varmış orada, malum reiki enerjisi gideceği yeri bilir, herhalde bir düzenleme yaptı orada ki uyumlamadan beri hayatımda her şey yolunda gidiyor, uzun zamandır aradığım şeyler bir bir karşıma çıkıyor. :)

Bir de, kendime de başkasına da reiki uygularken avucumda sıcaklık hissediyorum, enerji akıyor mu bilmiyorum, aktığına inanıyorum ben :) 21 günlük çakra dengeleme egzersizlerimi de yapıyorum. Şifa yönüm kuvvetliyse hocamın dediği gibi, bu egzersizlerden ve pratiklerden başka yapılması gereken bir şey var mı? Şunu mutlaka oku, mutlaka şu egzersizi yap dediğiniz bir şey varsa burada okuduklarımdan başka memnuniyet duyarım. :)

Teşekkürler :)

Gülçin Şen
09-06-2011, 21:32
Hoşgeldin ve uyumlanman sana ,bütüne hayırlı olsun....

hülyaa
09-06-2011, 21:39
Hoşgeldin sevgili çağlayan..uyumlanman senin ve bütünün en yüksek iyiliğine olsun..:)

JULJA
09-06-2011, 21:39
Hoşgeldin.. Mutlu paylaşımlar .Hayırlı uğurlu olsun uyumlanman..Hayırlısıyla ben de bu gece Reiki 1. derece uyumlanıyorum VAS SAA::Çook şükürr....... :)))Soruna cevap vermeyi isterdim fakat bilgim Yeterli değil.. hatta hiç yok...:mlkcik

hayalayaz
09-06-2011, 21:59
sevgili çağlayan uyumlanman sana ve bütüne hayırlı uğurlu osun..tüm sorularını cevaplaması gereken kişi seni uyumlayan öğretmenin..ablacım..

Caglayan
09-06-2011, 22:06
Herkese çok teşekkür ederim :) Evet aslında okunacak kitaplar ve yapılacak egzersizler listesi verdi reiki öğretmenim. Ben de bir işe başladım mı en ince detayına kadar öğrenmezsem rahat edemiyorum, forumu tekrar baştan okuyacağım, kaçırdığım bir şey kalmasın. Çok teşekkür ederim :)

Julja senin için de hayırlısı olsun, çok güzel bir deneyim :)

ceylinn
09-06-2011, 23:36
aramıza hoşgeldin sevgili çağlayan...uyumlanman sana ve bütüne hayırlı olsun...

Mahir
10-06-2011, 00:38
Sanırım cevabı kendi dilinde klavyenden dökülmüş...

yanisi : neye ihtiyacın var ise karşına çıkacak...

Öğrendiğim bu tecrübe kaç kere karşıma çıkarsa çıksın aynı şey bile olsa eminlik geliştirme açısından faydalı oluyor.

Şen olasın, yolun ışık ile dolsun...

Benim için içindeki evrene selam söyle...

Unutmuşum

Uyumlanman sana ve senle bütün olana hayırlı olsun dileklerimle.

Darısı başımıza (olmayanlara :))) )

dileklara
14-06-2011, 23:29
uyumlanman hayırlı olsun...
bende gün sayıyorum..iple çekiyorum...heycandan deliriyorum...son 4 gün...4 gün sonra sizin deyiminizle vassaaa (vassa ne demek bu arada) :kop

Caglayan
18-06-2011, 17:46
Herkese çok ama çok teşekkür ederim :) İnternetten uzak kaldım ama forumdaki konuları print almıştım, onlara çalıştım. Bir de melek eğitimine katıldım. :) Melek eğitimi iyiydi hoştu, hatta soruma direkt cevap da aldım çektiğim melek kartından. Ama çok içime sindi diyemem, Reiki eğitiminde hissettiğim enerjiyi hissedemedim. Reiki'yi çok seviyorum, herkese öneriyorum :mlkcik

Gülçin Şen
18-06-2011, 19:24
Herkese çok ama çok teşekkür ederim :) İnternetten uzak kaldım ama forumdaki konuları print almıştım, onlara çalıştım. Bir de melek eğitimine katıldım. :) Melek eğitimi iyiydi hoştu, hatta soruma direkt cevap da aldım çektiğim melek kartından. Ama çok içime sindi diyemem, Reiki eğitiminde hissettiğim enerjiyi hissedemedim. Reiki'yi çok seviyorum, herkese öneriyorum :mlkcik

Neler yaptınız Melek Eğitiminde merak ettim...:mel4

adaletsoykok
18-06-2011, 21:31
uymlamanız tüm arkadaşlara hayırlı olsun

Caglayan
19-06-2011, 23:09
Neler yaptınız Melek Eğitiminde merak ettim...:mel4

Doreen Virtue'nun İlahi Rehberlik kitabının basit bir özeti gibiydi. Aslında konular bildiğim şeyler olsa da dinlemesi zevkli oluyor. Sıkıntı konular değil, seminerin son derece düzensiz olmasıydı. Semineri veren kişi önce konuları anlatsa sonra soruları alsa daha iyi olurdu, herkes soru sormaya başlayınca çok bölündü. Asıl bomba da seminere küçük çocuğuyla gelen kişiydi. Çocukcağız sıkıldı ve perişan oldu, sürekli bağırdı çağırdı, o yanımızda sıkıldım diye bağırırken güya biz de meditasyon yaptık :(

Eğitimin konusu dediğim gibi İlahi Rehberlik kitabındaki sırayla, başmelekler hakkında bilgiler, durugörü, duruişitme, duru sezgi ve duru hissediş, meleklerden nasıl yardım isteriz, meleklerle çakra dengeleme meditasyonu nasıl yapılır şeklindeydi. Son olarak da melek kartı çektik kendimize ve tanımadığımız birine.