Orijinalini görmek için tıklayınız : nazz'ın Doğum Günü
Gülçin Şen
09-06-2011, 09:10
Komşum,arkadaşım,kardeşim,sırdaşım 10 yılı beraber geçiridiğim can dostum...
Yolumuz iyiki kesişmiş seninle...Doğum gününü canı gönülden kutluyorum...
Yeni yaşın sana tüm güzellikleri hızla getirsin hep mutlu ol....:mel2:mlkcik*hayal*:trrrt:confety:mx:chor:çi çi5
nazzcım doğum günün kutlu olsun..dileklerin anda kabul olsun..nice nice sağlıklı mutlu huzurlu yaşlar diliyorum..
:spring_bees:flowes:ğül:ü,gül:2059
üü; Mersi Arkadaşım, sabah sabah duygularımla oynadın beni mutlu ettin, Allah' ta seni mutlu etsin emiii....:ayyaş :throw
nazzcım doğum günün kutlu olsun..dileklerin anda kabul olsun..nice nice sağlıklı mutlu huzurlu yaşlar diliyorum..
:spring_bees:flowes:ğül:ü,gül:2059
:0458: Teşekkür edrim Hülya'cım....:ayyaş :throw
:mel2 Yeni yaşın kutlu olsun sağlık mutluluk başarılar dilerim
nice mutlu yaşlar dilerim.
doğum günün kutlu olsun dileklerin anda gerçekleşsin.....:mel2
hayalayaz
09-06-2011, 11:54
:flowes canım kuzum, sağlık, mutluluk, bolluk bereket hep yoldaşın olsun..:flowes
mutlu yıllar...
:mel2 Yeni yaşın kutlu olsun sağlık mutluluk başarılar dilerim
nice mutlu yaşlar dilerim.
doğum günün kutlu olsun dileklerin anda gerçekleşsin.....:mel2
Melis,Nejaki, Coşkun ve JULJA :mxHepinize çOOokkkk Teşekkür ederim...:ayyaş :throw
:flowes canım kuzum, sağlık, mutluluk, bolluk bereket hep yoldaşın olsun..:flowes
Hayal Ablacıımm, çokkkkk Teşekkür ediyorum .....:mx
Hepinizi çoookkk seviyorum....:ayyaş:throw
:spring_beesDoğum günün kutlu olsun canım. nice senelere sağlıkla,huzurla,mutlulukla,bol parayla, sevdiklerinle beraber kavuşman dileklerimle....:mx:Ö:çoçok:güzlkz:2059
:spring_beesDoğum günün kutlu olsun canım. nice senelere sağlıkla,huzurla,mutlulukla,bol parayla, sevdiklerinle beraber kavuşman dileklerimle....:mx:Ö:çoçok:güzlkz:2059
:0361: Mersi Filiz 'cim....İyi dileklerin için çokk Teşekkür ederim....:ayyaş :throw
peruscan
09-06-2011, 17:27
Dogum gunun kutlu olsun Nazz :)
Dogum gunun kutlu olsun Nazz :)
:mxTeşekkür ederim Canım....:ayyaş :throw
doğum günün kutlu olsun nazz...ailenle,tüm sevdiklerinle beraber sağlıklı,mutlu,huzur dolu nice doğum günleri geçirmen dileklerimle...:mx
mutlu yaşlar canım:):3813 Sağol Canım .....:ayyaş :throw
doğum günün kutlu olsun nazz...ailenle,tüm sevdiklerinle beraber sağlıklı,mutlu,huzur dolu nice doğum günleri geçirmen dileklerimle...:mxCeylinn' cim Teşekkür ederim... :ayyaş :throw
altınışık
09-06-2011, 22:25
Mutlu yıllar, her şey gönlünce olsun Nazz :grin :01
Mutlu yıllar, her şey gönlünce olsun Nazz :grin :01:mx
sağlıklı mutlu nice yıllar dilerim
sağlıklı mutlu nice yıllar dilerim
:mx
Dogum günün kutlu olsun sevgili Nazz .. Mutluluklar dilerim. :new*
Dogum günün kutlu olsun sevgili Nazz .. Mutluluklar dilerim. :new*
:mx
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2006-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.