PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Prensesin günlüğü

Sayfa : [1] 2

PRENSES
11-03-2009, 12:22
Sevgili günlüğüm hayat;yeniden buluştuk seninle bu kez yepyeni heyecanlarla yepyeni başlangıçlarımla hergeçen günümü burada seninle geçirmekten büyük heyecan ve keyif duyacağım...Ve sevgili Hayal ablacım bu olanağı bize sağladığın için bizi tekrardan birarada buluşturduğun için sana sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum...Sevgiler kocaman öpücükler :p

hayalayaz
11-03-2009, 13:18
canım benim, günlüğün hayırlı olsun, en güzel deneyimlerini paylaşmak dileği ile saygılı sevgiler

Stubborn
11-03-2009, 13:19
Prensesım gunlugun hayırlı olsun... dugun fotolarına kadar beklıyorz haberın olaa:p

PRENSES
11-03-2009, 13:20
Teşekkür ederim hepimizin günlükleri hayırlı olsun kesinlikle buradayız herşeyimizle :)

ZİŞAN
11-03-2009, 14:18
Hayırlı olsun günlüğünüz... İnşallah burda hüzünlü değil güzel anlarını yaşayıp anlatırsın...

hayalayaz
11-03-2009, 14:26
Hayırlı olsun günlüğünüz... İnşallah burda hüzünlü değil güzel anlarını yaşayıp anlatırsın...

zişanım prensesin günlüğü mutlu haberlerle dolacak allahın izniyle, çünkü kısa zaman içinde evleniyor..
darısı diğer kızlarımın başına..

ZİŞAN
11-03-2009, 14:27
zişanım prensesin günlüğü mutlu haberlerle dolacak allahın izniyle, çünkü kısa zaman içinde evleniyor..

hayırlı olsun o zaman inşallah mutlu ve huzurlu bir hayat geçirir..:)

PRENSES
11-03-2009, 14:33
Aminnn...Hepinize yani tüm bekarların başına :)son 41 gün

ESS
11-03-2009, 14:35
Hayırlısı olsun,hem düğünün hem günlüğün :)

PRENSES
11-03-2009, 14:36
Sağol ESS cim:p

Cem
11-03-2009, 14:40
bol paylaşımlar:)

ZİŞAN
11-03-2009, 16:07

Şafak 41 desene az kalmış:D

Stubborn
11-03-2009, 16:09

Ay bu cumleyeeee kocaman bı AMİNNNNNNN diyesım var nedenseee:p:p:p

PRENSES
11-03-2009, 16:11
Bilmem mi stubborncum darısı ilk önce senin başına zaten ama az kaldı seninde mutlu haberini duyacağım yakında bunu biliyorum:D

ZİŞAN
11-03-2009, 16:13
bende varım varım banada amin deyin bakalım:D

PRENSES
11-03-2009, 16:17
Canım zişancım sana yazıyordum az sabret:DALLAH gönlüne göre versin aminnn:o

Stubborn
11-03-2009, 16:42
bende varım varım banada amin deyin bakalım:D

Bneden sana kocaman bı amınnnnnnnnnnn;)

PRENSES
11-03-2009, 17:10
Hoşbulduk efendim nihayet sizede hayırlı paylaşımlar

Scream*
11-03-2009, 17:20
GünLüğünüz HayırLı oLsun : )

PRENSES
11-03-2009, 17:22
Teşekkür ederim sizinde günlüğünüzü görmek bizi daha çok mutlu edecektir burada herşeyi paylaşalım olurmu:)

Perilice
12-03-2009, 12:54
Günlüğün hayırlı olsun prenses ve tebrikederim mutluluklar seninle olsun ....:)

özlemboz
12-03-2009, 13:11
canım günlüğün hayırlı olsun..umut prensesim.. ışık saç herkeslere..seni sewiyomm..

PRENSES
12-03-2009, 14:56
Sevgili günlüğüm;Davetiyelerim basıldı bugün elime aldım,çok acayip bir duyguymuş tuhaf oldum içim kıpır kıpır oldu,gelinlikçime gittim ilk provadan sonra bir daha gitmemiştim üzerinden bayağı bir geçmişti gidip gördüm hemen hemen yarısı bitmiş giydirdiler ama bişey anlamadım,17 martta 2.provam var 27 marttada teslim ediyorlarmış,mutluyum:) bazı şeyleri aştığıma inanıyorum,bi ara evlilik bunalımına girmiştim hatta evliliğe hazır olmadığımı düşünmüştüm bu durumun tek taraflı olmadığını anladım her iki tarafada olurmuş,Evlilik danışmanı ablam söyledi:Dyani pedagog, bizi oldukça rahatlattı evlilik konusunda, bence her çiftin evlenmeden önce gideceği ilk yerlerden bir tanesi bilmediğimiz okadar çok şey varmışki,zaten 2 seansda herşeyi anlatıyorlar bunu ilk defa burda söylüyorum annemlerin bile haberi yoktu bu durumdan,bitince açıkladık hoş karşılandık biraz şaşırdılar tabi,neyse daha rahatım şimdi.Hazırlıklarım tam gaz devam ediyor,heyecalıyım hayat tarih yaklaştıkça heyecanım ve mutluluğum bin kat daha artıyor,geriye dönüp baktığımda ise hayatımda bir çok şeyin değiştiği ve kendimin değiştiğini görmek beni mutlu ediyor,düzeldim herşey yoluna girdi,birkez daha söylemek beni tatmin ediyor BEN ÇOK MUTLUYUM HAYAT....:):):)

PRENSES
12-03-2009, 14:58
Canım özlemim hoşgeldin seninde günlüğünü görmek istiyorum seni seviyorum:)

Antuza
12-03-2009, 15:01
Ayy canım çok mutlu oldum görünce,seni gelinlikli hayal etmiştik biliyosun,valla o geldi gözümün önüne...
İnşallah harika bir evliliğe adım atıyorsun...
Hayatının her dakikasının tadını çıkar canım benim...

PRENSES
12-03-2009, 15:10
Bilmem mi sycoroxcum,ikidir giyiyorum o gelinliğimi en sonunda karar verip modeli seçtim,sende az kahrımı çekmedin benim hani:Dşu model konusuna darısı seninde başına inşallah canım benim

Stubborn
12-03-2009, 15:20
Ya o gelınlıgın içerisinde senı gormeyı oyle cok ıstıyorumkıı ama nasıp..!!!
yazdıklarını okuyunca ben bile heyecanladım yaaaaaaa
sycooo ve bende sıradayız hadı bıraz once bıze yer ac::D

PRENSES
12-03-2009, 15:24
Bende mutlu günümde sizleri yanımda görmek istiyorum,dediğin gibi nasip herşey inşallah görürüm,isteğen herkesin başına bir evlilik inşallah:)

Stubborn
12-03-2009, 15:25
Davetıyenı taratıp pc ye eklesene:D

PRENSES
12-03-2009, 15:26
Bende şuan onu gönderiyorum :DTam üstüne bastın ayağını kaldır:D:D:D

Stubborn
12-03-2009, 15:35
ehueheuheuhuheuehu bi dusuncemızde benzemesın dıycemde mumkun diilkii:p

PRENSES
12-03-2009, 15:39
[Only Registered Users Can See Links]|0|8CB712E6036E010|İŞTE DAVETİYEMMM

PRENSES
12-03-2009, 15:40
Böylelikle ilk sizler görmüş oldunuz:)Hepiniz 1 ay öncesinden davetlimsiniz

Stubborn
12-03-2009, 16:43
Gorunmuyorr davetıyen sekerım

PRENSES
12-03-2009, 16:49
Bu kadar görünüyor şekerim :D

Stubborn
12-03-2009, 16:56
x ısaretı var gorunmuo canım :D

PRENSES
12-03-2009, 16:56
[Only Registered Users Can See Links]|0|8CB712E6036E010|

PRENSES
12-03-2009, 16:57
Bende niiye görünüyor tekrar scanleyip gönderdim bak bakalım

ZİŞAN
12-03-2009, 17:21
Hayırlı olsun arkadaşım inşallah istediğin gibi bir hayat yaşamayı nasip eder rabbim sana:p..

PRENSES
12-03-2009, 17:25
Canım güzel dileklerin için teşekkür ederim dileğim o herşey gönlümüzce olsun:)

Stubborn
12-03-2009, 20:17
Ben goremıyorum ama dıger arkadslar yorum yapmamıs bendemı sorun yoksa:confused:

özlemboz
12-03-2009, 20:20
ben de göremiyorum belki direk yükleme yoktur siteye.. başka bi site üzerinde yükleniyor..yani bi resim yükleme sitesinden aktarman lazım..bu yöntem güvenilirlik açısından gerekli..

ZİŞAN
12-03-2009, 22:28
Ben goremıyorum ama dıger arkadslar yorum yapmamıs bendemı sorun yoksa:confused:
Yok arkadaşım bende görmedim laf aramızda:D

ESS
12-03-2009, 23:05
Neyse o bende görmedim :D

Mustang
13-03-2009, 07:42
Canım benim sen deki bu telaşı 2,5 yıl önce bende kızkardşimi evlendirirken yaşadım .Sana kolay gelsin diyorum .Ben her zaman diyorum bence çiftler evlenmeden önce mutlaka evlilik danışmanına gitmeli ve el yordamı ile bu işe başlamamlı .Bizim ülkemizde ne yazık ki böyle şeylere pek olumlu bakılmıyor ancak gerekli.Seni gelinlikle hayal etmemiz hiç zor olmadı çok mutlu bir gelin ol ve hayat sana iyi gün göstersin.

hayalayaz
13-03-2009, 22:46
prensesim senin ayaklarında küçüktür, sağ ayakkabının altına yazabileceğin bir liste verecektim, ama benim liste ancak çocuk mezarı gibi ayakkabı giyen gelinin ayakkabısına sığar, neyse sen ayakkabının en fazla ve çabuk aşınacak yerine stubbornun adını yaz, sonra kızlarımızın isimlerini yaz, öncelik sitedeki arkadaşlarının olsun emi kuzucum, allah yüzünüzü güldürsün..

PRENSES
14-03-2009, 09:53
Canım günlüğüm günaydın;bugün çook güzel bir gün,sabah neşeyle uyandım havada güzel di,aheste aheste işe geldim,cumartesi günlerini çok seviyorum oldum olasıya,ertesini günün güzelliğini düşünmek beni bu güne bağlıyooo,Tatil den bahsediyorum :Dgerçi çooook uzun zamandır pazarları uzun uzun dinlenemedim ama sağlık olsun alışverişin telaşıda güzeldi,hazırlıklar devam ediyor,ne kadar tamam bitti desekte eksik illaki bir yerden çıkıyor,hemde en komik ufak tefek şeyler bile insanın evinde eksik gözüyle bakılıyor,eskiden ev eşyası,tabak,çanak,yastık kılıfı,vs,vs,bunlara bakacaktım haa imkanı yok,hatta annem bakmak için dururdu ben kolundan çekiştirirdim,şimdi onlar beni kolumdan çekiştiriyo yeter artık diye:)garip döngü içerisindeyiz,neyse günlük sana yazmak çok güzel ben hep burdayım yepyeni heyecanlarımla ve mutluluklarımla hoşçakal:p

Stubborn
14-03-2009, 09:58
prensesim senin ayaklarında küçüktür, sağ ayakkabının altına yazabileceğin bir liste verecektim, ama benim liste ancak çocuk mezarı gibi ayakkabı giyen gelinin ayakkabısına sığar, neyse sen ayakkabının en fazla ve çabuk aşınacak yerine stubbornun adını yaz, sonra kızlarımızın isimlerini yaz, öncelik sitedeki arkadaşlarının olsun emi kuzucum, allah yüzünüzü güldürsün..

Ablam okuyunca yuzumde kocaman bı gulumseme oldu sırıtık bı tıp modundayım suann evet prenses evlende sıranı bana ver artık:)) bende bıran once sıramı sycorox ozlemboz vs.vs dıye sıra acagım;)
İnsallah bu senenın sonunda gunluklerde bı suru evlılık ve nısan haberlerı ıle dolacak:p

PRENSES
14-03-2009, 09:59
Kızlar sanırım fotoğrafta sorun varmış,yazılarınızı bugün gördüm elimden geleni yaptım,daha sonra denerim yine:),serpil ablacım güzel dileklerin için sağol,ablam hepiniz yanımdaydınız tüm yüreğinizle az kaldı bak gelinlğimi giyiyorum,canım hayal ablam ben 36-37 giyiyorum:Dacaba minik minik yazsam sığmaz mı?ne dersin,,ama şu bi gerçek ki stubborn nun adını ilk başa ve en kocaman harflerle yazacağımdan emin ol abla,zaten yazmassam elinden çekeceğim olduğunu biliyorum arkadaşımın hepinizi seviorum...

Stubborn
14-03-2009, 10:07
Kızlar sanırım fotoğrafta sorun varmış,yazılarınızı bugün gördüm elimden geleni yaptım,daha sonra denerim yine:),serpil ablacım güzel dileklerin için sağol,ablam hepiniz yanımdaydınız tüm yüreğinizle az kaldı bak gelinlğimi giyiyorum,canım hayal ablam ben 36-37 giyiyorum:Dacaba minik minik yazsam sığmaz mı?ne dersin,,ama şu bi gerçek ki stubborn nun adını ilk başa ve en kocaman harflerle yazacağımdan emin ol abla,zaten yazmassam elinden çekeceğim olduğunu biliyorum arkadaşımın hepinizi seviorum...

Ya ne buyuygu kolay sılınebılecek ve en cok bastıgın yere yazkı hemen kaybolsun ya[Only Registered Users Can See Links]

PRENSES
14-03-2009, 10:12
Canım yazmam mı se rahat ol:D

Stubborn
14-03-2009, 10:20
Canım yazmam mı se rahat ol:D
Bak istibalım senın elınde haa ona gore dermısım puhahahaha:D:D:D

PRENSES
14-03-2009, 10:23
Bunu biliyorum:D çünkü ben senin,özlemin,sycoroxcuğumun,serpil ablamın,akının veeee en önemlisi hayal ablamın sayesinde bu yolculuğu başarıyla tamamladım az kaldı şimdi sıra sende meleklerim benim:)

hayalayaz
14-03-2009, 10:38
Canım günlüğüm günaydın;bugün çook güzel bir gün,sabah neşeyle uyandım havada güzel di,aheste aheste işe geldim,cumartesi günlerini çok seviyorum oldum olasıya,ertesini günün güzelliğini düşünmek beni bu güne bağlıyooo,Tatil den bahsediyorum :Dgerçi çooook uzun zamandır pazarları uzun uzun dinlenemedim ama sağlık olsun alışverişin telaşıda güzeldi,hazırlıklar devam ediyor,ne kadar tamam bitti desekte eksik illaki bir yerden çıkıyor,hemde en komik ufak tefek şeyler bile insanın evinde eksik gözüyle bakılıyor,eskiden ev eşyası,tabak,çanak,yastık kılıfı,vs,vs,bunlara bakacaktım haa imkanı yok,hatta annem bakmak için dururdu ben kolundan çekiştirirdim,şimdi onlar beni kolumdan çekiştiriyo yeter artık diye:)garip döngü içerisindeyiz,neyse günlük sana yazmak çok güzel ben hep burdayım yepyeni heyecanlarımla ve mutluluklarımla hoşçakal:p

sen hep havalarda uçarsın, bu günlerde, ayakların yere basmaz, bu halini hep sürdür emi, şimdi kendi gelinlik fotoğrafım geldi gözümün önüne, ne kadar mutlu gülmüşüz, ne kadar mutluymuşuz, artık o evlilikten ne beklediysek :D ama olsun iyiki evlenmişim vede iyiki boşanmışım, ama, siz bir yastıkta kocayın emii...

PRENSES
14-03-2009, 10:42
Ablacım ne yerdeyim ne gökte dediğin gibi uçuyorum ve bu halimin devam etmesini gönülden istiyorum heyecanımız hiç bitmesin hepbirlikte iyiki diyelim:D

PRENSES
14-03-2009, 16:01
Berkcim senin yazılarını göremiyorum ama;hadi deneyimlerine ihtiyacımız olacak yazar bey:)

PRENSES
16-03-2009, 11:17
Sevgili günlüğüme içten bir günaydın:),yeni bir haftaya yepyeni umutlarla başladım,dün dünde kaldı,bugün bugündür:Dhaftanın ilk gününü nasıl geçirirsen bütün haftayı da o şekilde geçirirmiş insan,,,neşeliyim kıpır kıpırım pazartesi sendromum yok, yok, yok,yarın gelinlik provam var,ondan sonrada nikah işlemlerimizi yaptıracağız,sağlık raporu falan filan ne çok şey gerekiyormuş evlenmek için,belediyedeki amcam evraklardan bir tanesi eksik olursa evlenemezsiniz demezmi ayy ne güldüm sabah sabah,neyse günlük bugünlük böyle yarına daha güzel haberlerle kocaman mucukkkk;)

Stubborn
16-03-2009, 11:32
Canım ebnım o yuzundekı gulumseme hiç ama hiç eksık olmasınnnn:D

PRENSES
16-03-2009, 12:13
Amin canım benim seninde eksik olmasın :D

hayalayaz
16-03-2009, 12:19
Sevgili günlüğüme içten bir günaydın:),yeni bir haftaya yepyeni umutlarla başladım,dün dünde kaldı,bugün bugündür:Dhaftanın ilk gününü nasıl geçirirsen bütün haftayı da o şekilde geçirirmiş insan,,,neşeliyim kıpır kıpırım pazartesi sendromum yok, yok, yok,yarın gelinlik provam var,ondan sonrada nikah işlemlerimizi yaptıracağız,sağlık raporu falan filan ne çok şey gerekiyormuş evlenmek için,belediyedeki amcam evraklardan bir tanesi eksik olursa evlenemezsiniz demezmi ayy ne güldüm sabah sabah,neyse günlük bugünlük böyle yarına daha güzel haberlerle kocaman mucukkkk;)

pazartesi sendromu'mu ? o ne demek? :) M.Ö ben senin yaşadığın şu günleri yaşarken benim günlerimin adları tek bir isimle anılıyordu " BAYRAM" günlerimin ismi bayramdı, prensesim hayatın boyunca günlerinin ismi bayram olsun,

PRENSES
16-03-2009, 14:35
Kaptım ablacım günlerimin ismi bayram hemen değiştiriyorum bayram,bayram bu günlerim bayram ola:D

ZİŞAN
16-03-2009, 15:58
Umarım tek bu günlerin değil bundan sonra ki bütün günlerin bayram gibi olur....

PRENSES
16-03-2009, 16:02
Oyy oyy ağzından balda damlarmış,can:Dım seninde hergün bayram ola,

PRENSES
17-03-2009, 09:57
Günaydın hayattt;heyecanlıyım:)birazdan çıkıyorum nikah işlemleri için,hepinizi seviyorum,pozitif enerjilerinizi eksik etmeyin kocaman öpüyorum:love0079:

özlemboz
17-03-2009, 22:27
senin bugünkü heyecanına ortak olmak çok güzel..her şey çok güzel olacak :mshareketliifade177

PRENSES
18-03-2009, 11:04
Günaydın canım hayat;:yc46nm18LX0wKIxTjY7canım,canım,canım çok iyiyim,dur dünden bahsedeyim sana biraz,ilk önce nüfus müdürlüğüne gittik,orda işlemler kısa sürdü işimizi hemen hallettik,ordan sonra tıp merkezine gittik sağlık raporu için bir kaç tahlil olduk,sonuçlar 2 gün sonraya dediler,daha sonra gelinlikçime gittik ayy ayy nede güzel olmuş bitmiş bişeyi kalmamış giydirdiler, bu sefer müstakbel nişanlımda gördü üzerimde:smile (24):biran gözlerine baktım dolu dolu olmuş kıyamam ben ona:love0073:neyse ondan sonra ahizeciye tüm vaktimi orda harcadım bütün eve ahize seçmek saatlerimizi aldı neyse onuda başarıyla tamamladık,işte böyle günlük tüm günüm full dü yani,mutluyum herşey çok güzel oluyor:smile (11):

PRENSES
18-03-2009, 11:05
senin bugünkü heyecanına ortak olmak çok güzel..her şey çok güzel olacak :mshareketliifade177

Canım benim teşekkür ederim:smili:herşey çok güzel oluyor

PRENSES
18-03-2009, 11:07
seni böyle görmek güzel... Umarım kartopu gibi giderek büyür mutluluğun

Seninde benim mutluluğumu paylaşman çok güzel canım iyiki varsın:yc46nm18LX0wKIxTjY7

PRENSES
20-03-2009, 12:31
Bugün,bu saat,şuan hayatımın dönüm noktası,bugün yepyeni,,sevgi dolu mutlu bir hayata başlıyorum.Son derece huzurluyum,hayatımdaki iyiliğin gücüne inanıyorum. Geçmişte yaptığım tüm hatalar için kendimi bağışlıyorum.Kendimi şuan huzurlu,mutlu,harika hissediyorum.Enerji dolu,güçlü ve sağlıklıyım bunun tadını çıkarıyorum.Şuanki iyi düşüncelerle geleceğimi hazırlıyorum.Bugünü,şu anı yaşıyorum,geleceğe güveniyorum,geçmişten hiçbir pişmanlık duymuyorum,tüm hayatın benim iyiliğim için el ele verdiğine inanıyorum.Rahatım,mutluyum,huzurluyum.
Korku ve nefrete düşüncelerimde yer yok,bu andan itibaren HAYATIMIN HAKİMİ BENİM.HAYATI

PRENSES
20-03-2009, 12:45
Günaydın hayat,bugün deli gibi yazmak istiyorum hatta bağırmak istiyorum deli gibi mutluluğum için,istediklerime kavuştuğum için,hayat bana istediklerimi verdi teker teker,şükrediyorum her geçen gün hada fazla daha fazla.
Nikah işlemlerimiz için yaptırdığımız işlemler onaylandı bugün sabah gidip nikah dairesine evrakları teslim ettik,nikah günümüzü ve nikah memurumuzu onaylattık.Hem mutluyum hemde birazcık buruk,dün ilk defa ANNEMİN çeyizlerimi yerleştirirken ağladığını gördüm,öyle tuhaf oldumki anlatamam,babamın belime bağlayacığı kırmızı kuşağı elinde getirip bana hem çenesi titreyerek seçtiğim kuşağı beyendin mi demesi içime öyle bir oturmuşki tutamadım kendimi karşılarında,biliyorum benimki hem ağlarım,hem giderim hesabı ,sevdiğinle evlenmek hem çok güzel,yuvadan uçmak da bir okadar zor,ben en küçüyüyüm evin,nazlısıyım annemin, babamın zor geliyor onlara biliyorum,mutluluktan ağladıklarınıda biliyorum,neyse hayat burda noktalıyorum sana yazarken bile gözyaşlarım durmuyor içim titriyor heyecanlanıyorum ellerim buz gibi oluyor,biliyorum mutluluktan,şimdilik hoşçakal:)

hayalayaz
20-03-2009, 12:47
bende duygulandım, allah ikinizinde yüzünü güldürsün..

PRENSES
20-03-2009, 12:54
Amin ablacım,kıyamam sana duygulanımış benim melek ablam:smile (11):

Perilice
20-03-2009, 13:06
:yc46nm18LX0wKIxTjY7 canım benim duygulanmamak elde değil herşey gönlünce olsun :yc46nm18LX0wKIxTjY7

PRENSES
20-03-2009, 13:07
Canım sağol seninde öyle:Ö

Stubborn
20-03-2009, 13:11
Günaydın hayat,bugün deli gibi yazmak istiyorum hatta bağırmak istiyorum deli gibi mutluluğum için,istediklerime kavuştuğum için,hayat bana istediklerimi verdi teker teker,şükrediyorum her geçen gün hada fazla daha fazla.
Nikah işlemlerimiz için yaptırdığımız işlemler onaylandı bugün sabah gidip nikah dairesine evrakları teslim ettik,nikah günümüzü ve nikah memurumuzu onaylattık.Hem mutluyum hemde birazcık buruk,dün ilk defa ANNEMİN çeyizlerimi yerleştirirken ağladığını gördüm,öyle tuhaf oldumki anlatamam,babamın belime bağlayacığı kırmızı kuşağı elinde getirip bana hem çenesi titreyerek seçtiğim kuşağı beyendin mi demesi içime öyle bir oturmuşki tutamadım kendimi karşılarında,biliyorum benimki hem ağlarım,hem giderim hesabı ,sevdiğinle evlenmek hem çok güzel,yuvadan uçmak da bir okadar zor,ben en küçüyüyüm evin,nazlısıyım annemin, babamın zor geliyor onlara biliyorum,mutluluktan ağladıklarınıda biliyorum,neyse hayat burda noktalıyorum sana yazarken bile gözyaşlarım durmuyor içim titriyor heyecanlanıyorum ellerim buz gibi oluyor,biliyorum mutluluktan,şimdilik hoşçakal:)

Canım yaa bunları okumak benı ne kadar mutlu edıoyr anşlatamam sen benım ıcın ozelsın cok sey paylaştık cok badıreler atlattık ama hepimiz için sonuc harıak işliyor allh herzaman yuzumuzu guldursun allh pişman ettirmesin..

PRENSES
20-03-2009, 13:14
Canım yaa bunları okumak benı ne kadar mutlu edıoyr anşlatamam sen benım ıcın ozelsın cok sey paylaştık cok badıreler atlattık ama hepimiz için sonuc harıak işliyor allh herzaman yuzumuzu guldursun allh pişman ettirmesin..

Canım benim uzak kaldık seninle epeydir malum koşuşturmaca ama ben senin o güzel yüreğinle yanımda olduğunu biliyorum,ALLAH bunların daha güzelini daha fazlasını sanada yaşatsın,hepimiz içten bir amin diyelim:Öbu arada 26 nisanı düşünüyorsun demi ;)

Stubborn
20-03-2009, 13:16
Canım benım o kadar çok ısterımkı yanında olmayı ama pazar gunu olması benı bıraz zorluyor..malum otv de ındı işler cok yogun ama belkı bı suprız yaparım alırım goko yu gleırım heuheuehueheu:smile (7):

PRENSES
20-03-2009, 13:19
İkinizi yanımda görmek bana okadar iyi gelirki anlatamam hemde ikinizi ben çekiyorum sizi merak etme yanımda bitivereceksiniz bak görhaha

Stubborn
20-03-2009, 13:25
İkinizi yanımda görmek bana okadar iyi gelirki anlatamam hemde ikinizi ben çekiyorum sizi merak etme yanımda bitivereceksiniz bak görhaha

Valla senı gelınlıkler içinde gormeyı ne kadar çok ıstedıgımı bılıosun.. çek bakalım iyicene bizi:))))

PRENSES
20-03-2009, 14:12
düğünde hoptek oynayalım :D

İlk önce öğrenmemiz lazım hopteki akıncım,trabzon kolbastısı ohhh ohhh haha

PRENSES
20-03-2009, 14:13
Valla senı gelınlıkler içinde gormeyı ne kadar çok ıstedıgımı bılıosun.. çek bakalım iyicene bizi:))))

O zaman sende çek zuzucuğumhaha

PRENSES
21-03-2009, 10:24
Günaydınnn günlüğüm,bahardan bir hava var bursada haftasonun güzelliği bu olsa gerek,herşey çok güzel oluyor,hava güzel,insanlar güzel,hayat güzel:smile (11):

Yesil
21-03-2009, 21:30
aşk güzel sevgi güzel çekimlerinle sen güzel hayatın güzel herşey hep de güzel olsun allah mutluluğunu daim etsin içim açıldı yazılarını okudukça devamını da bekliyoruz 4 gözle.

PRENSES
23-03-2009, 10:07
aşk güzel sevgi güzel çekimlerinle sen güzel hayatın güzel herşey hep de güzel olsun allah mutluluğunu daim etsin içim açıldı yazılarını okudukça devamını da bekliyoruz 4 gözle.

Sende güzelsin yeşilcim,canım sağol hepimizin mutluluğu daim olsun:smile (11)::smile (11)::smile (11):

PRENSES
24-03-2009, 09:43
Günaydın hayat;bugün hava çok güzel ama ben hastayım:(:smile (3):üzerimden tır geçmiş gibiyim,bu sabah kalkıp işe gelmek işkenceydi,hertarafım ağrıyo yaaaa:(,yine allerjim yineledi sanki öyle hissediyorum bu havalar onu gösteriyo,bahar,polenler,neyse umarım bugünü burada geçirebilirim çünkü yatarsam kalkamam,daha çoook işim var hayatttt,hepinizi öpüyorum,:smile (16):

nemesis
24-03-2009, 09:56
bendensin canım ya bu polenler benide mahvediyor.bir kaç hafta içinde suratım kızarıp pul pul olmaya başlayacak :mad:

PRENSES
24-03-2009, 10:00
bendensin canım ya bu polenler benide mahvediyor.bir kaç hafta içinde suratım kızarıp pul pul olmaya başlayacak :mad:

Beraber eft yapalım ozaman nemesiscim anca öyle atlatabilirim,cildime bişey olmuyorda,halim kalmıyo,yorgun oluyorum,tıkanıyorum,uykum geliyo dur ben bi acil şifaya gideyim:mad:

nemesis
24-03-2009, 10:07
eft benimde aklıman geçmişti canım doğru diyosun :smile (16):

Mustang
24-03-2009, 14:51
Bende EFT yapacağım geçen sene çok rahat etmiştim bu sene yine tekrarlayacağım.

PRENSES
24-03-2009, 15:31
Biliyorum ablacım bende senden sonra yapmıştım zaten hatırlarsan geçen sene geçmiş olsun hepimize

Stubborn
24-03-2009, 16:17
Eft her derde sifa oldu :)))

PRENSES
25-03-2009, 09:51
Günaydın günlüğüm baak eft yaptım allerjilerimden kurtuldum burnum akmıyo,tıkanmadım dün gece yorgunda değilim çoook şükür bugün bomba gibiyim,dün bi dans ettim bi dans ettim bütün stresimi attım çok güzel di yaaa,aşkıma da çok yakışırmış dans etmek:),neyse eve geldim biraz yorgun argın uyuyamadım,kalktım müzik dinledim birden ağlama isteği geldi içimden tutmadım kendimi ağladım,ağladım açıldım içim rahatladı ohhhh be dedim,sonra uyumuşum işte böyle canım hayatım şimdilik hoşçakal:smile (13):

PRENSES
26-03-2009, 11:11
Günaydın günlüğüm;

Ben bugün mutlu olmayı seçiyorum.
Gittikçe kendime daha fazla güvenli olmayı seçiyorum.
Her yeni gün daha fazla mutluluk,huzur,bolluk ve bereket getiriyor.

Aradığım şey beni arıyor.Bana nasıl geleceği konusunda onu serbest bırakıyorum,ve kalbimin arzusu üzeine odaklanıyorum.

TEŞEKKÜR EDERİM.:mshareketliifade508

Stubborn
26-03-2009, 12:10
Harıkasın prensenses bende bıran once senın moduna geçmelıyımmm acilennnnnnnnnn:mshareketliifade508

ZİŞAN
26-03-2009, 14:10
Maşallah ALLAH daim etsin inşallah..

PRENSES
27-03-2009, 11:20
Günaydın Hayat;

Bugün mutlu olmayı seçiyorum.
Sonsuz kaynak benim içimdedir ve ben onu harekete geçiriyorum.
Bolluk ve bereket içindeyim.
Bütün ihtiyaçlarımı karşılayacağım kaynaklara sahibim ve bunu kullanıyorum.
Çalışarak,üreterek ve paylaşarak yaşadıkça bolluk bana akar.
Hayatımda bol sevgi,bol para,yeterli zaman ve sonsuz bilgi her zaman mevcut.

Arzumun gerçekleşmesi için gereken herşey sevgi ile uyumla bana kendiliğinden geliyor,bunu veya daha iyisini kabul ediyorum.

Teşekkür ederim.:smile (11):

nemesis
27-03-2009, 11:23
çok güzel olumlamalar canım :smili:

PRENSES
27-03-2009, 11:25
:smile (11)::smile (11):

Perilice
27-03-2009, 11:36
:mshareketliifade393 çok güzel olumlamalar

Stubborn
27-03-2009, 14:23
Canım benım harıkasın sen yaa

aley
27-03-2009, 14:25
Selam Prenses nickin cok güzel :) her girdigimde herkesın günlügünü takip etmeye calısıyorum.Benım henuz yok hayatım biraz monoton su sıralar.Gecıcı oldugunu düsünüyorum.Kuucuk kucuk degisiklikler oldukca bende birgunluk acmak istiyorum.Olumlamaların cok güzel insallaah bütün hayatın prensesler gibi gecer ..Kalpten sevgilerimle

PRENSES
27-03-2009, 14:27
Canım benım harıkasın sen yaa

:Ö Sende öylesin datanem:)

PRENSES
27-03-2009, 14:31
Selam Prenses nickin cok güzel :) her girdigimde herkesın günlügünü takip etmeye calısıyorum.Benım henuz yok hayatım biraz monoton su sıralar.Gecıcı oldugunu düsünüyorum.Kuucuk kucuk degisiklikler oldukca bende birgunluk acmak istiyorum.Olumlamaların cok güzel insallaah bütün hayatın prensesler gibi gecer ..Kalpten sevgilerimle

Canım benim sana içten teşekkür ediyorum,sen hele bir günlük aç,günlük yaşadığın olaylardan kısaca bahset bize gerisi zaten gelir,kimsenin hayatı zannettiği gibi monoton değildir,sen farkında olmayabilirmisin acaba,farkındalığını arttırırsan eğer,seninde burada bizlerle çok güzel gelişmeler paylaşacağını biliyorum,kocaman öpücükler en kısa zamanda günlük açamanı merakla bekliyorum:Ö:73e4317106059nd:

PRENSES
30-03-2009, 12:10
Selam günlüğüm 2 gündür sana yazamıyorum;biraz rahatsızdım cuma gecesini hastanede geçirdim,yaşadığım beden yorgunluğuna sanırım kalbim isyan etti,kalbimi okadar sevmeme rağmen;biraz üzdü bizi ama şimdi çook şükür iyiyim,bir şişe serum yiyince kendime geldim,toparlandım,daha iyiyim ve iyi olacağım,hazırlıklar bitmek üzere,bugün mobilyalarım geliyo bişey kalmadı geriye,herşeyin iyi olacağına inanıyorum,şimdilik böyle günlük yepyeni ve daha güzel gelişmelerle ben burdayım,,,:bby

Perilice
30-03-2009, 12:30
:73e4317106059nd: Geçmiş olsun prensesim

PRENSES
30-03-2009, 12:33
:73e4317106059nd: Geçmiş olsun prensesim

Sağol canım benim:73e4317106059nd:

Antuza
30-03-2009, 12:41
Geçmiş olsun canım benim...

Stubborn
30-03-2009, 13:01
Canım benım senınle konustuk zaten ama burdada tekrar gelmiş geçmiş olsun dıorum canım arkadsım kendıne ıyı bak emı

PRENSES
30-03-2009, 15:02
Canlarım kocaman öpüyorum ikinizide sağolun :)

hayalayaz
30-03-2009, 15:08
kuzuuu ayaklarını yere sağlam bas, bu ay gelinsin artık bitti bekleyiş, aman haaa.

PRENSES
30-03-2009, 15:20
kuzuuu ayaklarını yere sağlam bas, bu ay gelinsin artık bitti bekleyiş, aman haaa.

Ablammm benimm,hiç sorma nazar boncuğu herhalde birazcık tökezledik ama güçlüyüm hemen kalktım ayağa seninde şifalarınla,az kaldı :):mx

PRENSES
31-03-2009, 09:45
Sevgili hayat;mobilyalarım geldiiiiiiii:):tttyerleştirdik ev bitti,eve benzedi çok güzel oldu,gözümüze çarpan tek fark mobilyalar zannettiğimiz kadar ufak çaplı değilmiş,tekli koltuklar bile kocamannn yer kapladı,yerinde seçerken insan yanılıyormuş;)neyse onun haricinde hepsi istediğim gibi oldu,hiç birşeyde içime sinmemezlik yaşamadım,çook şükür Allah isteyen herkese versin,bugün gelinliğimi teslim alıyorum artık,günler ne çabuk geçiyor,hiç bişey kalmadı mart bitti,işte büyük ayın başlangıcı yarın,işte böyle sevgili günlük herşey çok güzel oluyor:mshareketliifade393

nemesis
31-03-2009, 09:47
oyy oyy ne güzel heyecanlar bunlar canım :ttt

Stubborn
31-03-2009, 09:57
Okurken oyle çok heyecanlandımkı canım benım hep mutlu ol emı:mshareketliifade393

hayalayaz
31-03-2009, 11:47
canım benim çok sevindim, UN'U TUZ'U VE ŞEKER'İ kendiniz götürün koyun evinize, başkaları koymasın. bunlar sizin bereketinizi, uyumunuzun sembolleri..hadi bakalım hayırlısı olsun, şansın güzelliğine bakyaaaa site açılır açılmaz içinizden biri gelin oluyor. nasıl başlarsa öyle gider..inşallah hayırlısıyla hepinizin yüzünü güldüğünü görürüm..

Perilice
31-03-2009, 11:56
:ttt ay canım benimmm hep böyle mutlu ol :mshareketliifade393

PRENSES
31-03-2009, 13:05
canım benim çok sevindim, UN'U TUZ'U VE ŞEKER'İ kendiniz götürün koyun evinize, başkaları koymasın. bunlar sizin bereketinizi, uyumunuzun sembolleri..hadi bakalım hayırlısı olsun, şansın güzelliğine bakyaaaa site açılır açılmaz içinizden biri gelin oluyor. nasıl başlarsa öyle gider..inşallah hayırlısıyla hepinizin yüzünü güldüğünü görürüm..

Ablam annemde senin gibi düşünmüş hazırlamış kavanozlara un,şeker,tuz,nohut daha ne ararsan var:)bi karton yapmış bereketli olsun diye,,,benim kızların yolunu açmaya ramak kaldı,sırasıyla gelecek inşallah ablacım hayırlısıyla :mshareketliifade393

PRENSES
01-04-2009, 10:02
Günaydınnnn hayat;:)
Bugün mutlu olmayı seçiyorum.
Her günümü,neşe,kahkaha,sevgi ile doldururum.
Her yaptığım işe bütün sevgimi katarım.
Her zaman içimdeki sonsuz kaynakla birlikte olduğumu bilirim.

İçiçmdeki yaşam ayrılamaz bir şekilde var olan bütün hayatla bağlıdır,ve bütünüyle benim kişisel gelişimime adanmıştır.

TEŞEKKÜR EDERİM...

Çok mutluyum;gelinliğimi teslim aldım dün,çoook güzel oldu,istediğim gibi,çok beyendim,gelin çiçeğimi,tacımı,daha bir çok aksesuramı o kadar özenle hazırlamışlar ki hayran kaldım,,,istediğim oldu evrene çooooooooooook teşekkür ederim.Şükürler olsun.:Ö

hayalayaz
01-04-2009, 10:07
çok daha mutlu olacaksın inşallah.:Ö

PRENSES
01-04-2009, 10:17
çok daha mutlu olacaksın inşallah.:Ö

Teşekkür ederim ablacım,aminnnn,buna yürekten inanıyorum:Ö

Yesil
01-04-2009, 13:26
canım benim ya,evden bir gelin çıkarıyomuş gibi hem çok heycanlanıyorum senin günlüğünü okurken,hem de hüzünleniyorum sevinçle karışık.inşallah hep böyle gülen gözlerle bakarsın hayata,sana tüm güzelliklerini sunar her zmn bunu tüm kalbimle istiyorum.

PRENSES
01-04-2009, 14:21
Canım yüreğinin güzelliğiyle ne kadar güzel temenniler yazıyorsun,benim için istediğin her güzel şey kat kat sana geri dönsün emi benim güzel arkadaşım,Allah ım sana da en iyisini en güzeli hayırlısını nasip etsin inşallah yeşilim:73e4317106059nd:

Yesil
01-04-2009, 15:52
amin tatlım aminnnn.hep birlikte güzel günlere inşallah

PRENSES
02-04-2009, 13:43
Günlük;Beklediğim haber istediğim gibi sonuçlanmadı, umudumu kaybetmedim bugün saat 17.00 gibi beklediğim haber iyiyle sonuçlanacak.Buna ve daha fazlasına inanıyorum ve kabul ediyorum.İçimdeki yüksek benliğim onun nasıl gerçekleşeceğini biliyor,ben sadece gevşiyorum ve olmasına izin veriyorum.

Bu haber benim için çok önemli benim için dua edin arkadaşlar enerjinizi yükseltin.

Stubborn
02-04-2009, 13:50
Günlük;Beklediğim haber istediğim gibi sonuçlanmadı, umudumu kaybetmedim bugün saat 17.00 gibi beklediğim haber iyiyle sonuçlanacak.Buna ve daha fazlasına inanıyorum ve kabul ediyorum.İçimdeki yüksek benliğim onun nasıl gerçekleşeceğini biliyor,ben sadece gevşiyorum ve olmasına izin veriyorum.

Bu haber benim için çok önemli benim için dua edin arkadaşlar enerjinizi yükseltin.

Tumm duam senınle ve hersey sen ıstemeden okadar guzel bı sekılde yerlı yerıne oturcakkı sen bıle sasıracaksın arkanı donup baktıgında vay be bız nelerı basardık be nurı dıyceksın..yuva kurana allah yardım edermıs canım benm..sen o guzel gonlunu sıkma hiç bişieye hersey guzel oalcak yakında rahat bı nefes alıp ohhh dıyceksın bende bole hısedıorum..:sirin

PRENSES
02-04-2009, 13:56
Tumm duam senınle ve hersey sen ıstemeden okadar guzel bı sekılde yerlı yerıne oturcakkı sen bıle sasıracaksın arkanı donup baktıgında vay be bız nelerı basardık be nurı dıyceksın..yuva kurana allah yardım edermıs canım benm..sen o guzel gonlunu sıkma hiç bişieye hersey guzel oalcak yakında rahat bı nefes alıp ohhh dıyceksın bende bole hısedıorum..:sirin

Canım işte desteğin bana güç veriyor,inanıyorum ve hislerine güveniyorum,herşey istediğimiz gibi olacak buna inanıyorum.:mx

hayalayaz
02-04-2009, 13:57
her şey iyi gidiyor, hiç bir şeyle enerjini düsürme sakın.

PRENSES
02-04-2009, 14:00
her şey iyi gidiyor, hiç bir şeyle enerjini düsürme sakın.

Tamam ablacım,düşürmüyorum:ttt:mshareketliifade108

PRENSES
03-04-2009, 10:12
Günaydın günlük;kendimi yorgun hissediyorum bugün,halbuki hava çok güzel,kuşlar cıvıl cıvıl,hazırlıklar bitti desem yeridir,dün beklemediğim bir olay gelişti,ama üzülmedim çok fazla,takmadım kafama,umudumu kaybetmedim,inandım iyisini düşündüm ve farklı şekilde gelişti,bunada şükürler olsun,şimdi beklediğim şeyin en iyisini alacağımı biliyorum,bugün daha güzel bir umutla günaydın dedim çünkü hayata;enerjimi kaybetmeyeceğim,istediğim şeyin yolda olduğunu ve bana hızla geldiğini biliyorum,sadece kendime sabır diliyorum,burcumun en kötü özelliği sabırsızlık,ama ben bunuda yenmeyi başardım galiba,şimdi annemi bile ben teselli ediyorum bu konuda,oda bana en güzel olumlamasıyla geldi dün akşam, sen hiç merak etme HERŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK DEDİ:)Onun desteğini alabilmek kadar önemli birşey olmadığını anladım bende.İnanıyorum günlük ben bu zamana kadar nelerle mücadele ettim nereden nereye geldim,şimdi dönüp bakınca ben bile şaşırıyorum yaşadıklarıma ve anlattığım onca şeye,ama hep inandığımı ve yürekten istediğimi biliyorum,bu halime binlerce şükürler olsun.:):):)

hayalayaz
03-04-2009, 11:30
günaydın prensesim
bazen istediğimiz bir şey olmayınca içimiz buruklaşıyor, yok öyle üzüntüden yern dibine girmiyoruz, yaa keşke olsaydı moduna giriyoruz, ama kısa bir müddet sonra bakıyoruz daha iyisi gelmiş, olmayan şeyi düşündüğümüzde iyiki olmamış diyoruz.
olmayan şey nedir bilmiyorum ama inşallah iyiki olmadı dediklerimizdendir. daha iyisi tez saatte gelsin inşallah.

PRENSES
03-04-2009, 11:35
günaydın prensesim
bazen istediğimiz bir şey olmayınca içimiz buruklaşıyor, yok öyle üzüntüden yern dibine girmiyoruz, yaa keşke olsaydı moduna giriyoruz, ama kısa bir müddet sonra bakıyoruz daha iyisi gelmiş, olmayan şeyi düşündüğümüzde iyiki olmamış diyoruz.
olmayan şey nedir bilmiyorum ama inşallah iyiki olmadı dediklerimizdendir. daha iyisi tez saatte gelsin inşallah.

Haklısın ablacım burasını hiç düşünmemiştim,iyiki demek isterim tabikii,inşallah iyi olacak öpüyorum kocaman:ci:ci

Stubborn
03-04-2009, 17:12
Ya prenses ben senın salonunu gordum koltuguna perdene kadar ..bu olayımı bılmeyecem degılmı ama yaaaa:73e4317106059nd:

karamellim
05-04-2009, 15:57
Canım ne güzel gelişmeler...güzel olacağına inan sadece..okurken bende heyecanlandım..az kaldı...:bby

Mustang
06-04-2009, 08:01
Birden üç yıl önceye gittim kızkardeşimin düğünü sırasında gereksiz bir sürü detay yüzünden ve yanlış anlaşılmalar yüzünden kabak benim başıma patlamıştı .En güzel günlerinde sıkıntı içinde gereksiz yere mücadele içinde geçirmiş düğün gününe gelmiştik .

Her kafadan bir ses çıkıyor ve bizim gelin gerim gerim geriliyordu .Onun üzüntüsü ve gerginliği hepimizi etkiledi ve düğün çok gergin bir atmosferde geçti .

Şimdi dönüp resimlere baktığımızda o gergin halini hatırlıyoruz.En mutlu gününde çok üzüldü ...

Canım sana bunları anlatıyorum sen bu aralar meditasyomu yaparsın ,eft mi yaparsın ,çekim mi yaparsan yap o gün için aklına iyi şeyler getir o gün senin günün kimsenin seni üzmesine izin verme.

Biz Gamze ile senin düğününü hayal ederken hep neşe coşku ve mutlulukla hayal ettik senide çok güzel bir gelin olarak gördük .Ben inanıyorum ki sen çok mutlu bir gelin olacaksın sakın detaylara takılma o anın güzelliğini yaşa çünki hayatında yaşaya bileceğin en güzel günün ...Seni kocaman öpüyorum ve rahat ol diyorum.:mx

PRENSES
06-04-2009, 11:32
Günaydın günlüğüm;

Dün çeyizim serildi,ev tamamıyle bitti,çok güzel oldu,çiçek gibi oldu.Dün çok stresli ve gergindim,heyecanda vardı,çok kalabalıktı,bizim taraf karşı taraf tam bir curcunaydı anlayacağın,benim bildiğim çeyizi kız tarafı serer,ama merakına yenilen herkes kopmuş gelmiş karşı taraftan,herkes bir şeye karıştı,eşyalar ordan oraya,elden ele bir o tarafa bir bu tarafa gitti geldi,bu durumdada bitmesi gereken saatten geç bitti yerleşim,bende gerildim tabi,hiç tanımadığım insanlar yorum yaptı birsürü kafa yorgunluğu bir ara çıldırıp bağırmak istedim,imdadıma elticiğim yetişti,karşı taraftan herkesi indirdi aşağı,halimden anladı kızcağız aynı şeyler onun başına geldiği için yüzüme bakınca çözdü herşeyi,kalabalıktan yoruldum işten değil aslında,neyse öyle böyle bi sorun, kırgınlık yaşamadan el birliğiyle bitirdik çok şükür.

Serpil ablacım,çok güzel nasihatlarda bulunmuşsun,kızkardeşinin yaşadıklarını sanırım şuanda benden iyi hiç kimse anlayamaz,her kafadan bir ses çıkması,herkesin bir şeye karışması hem bizi geriyor,hem strese sokuyor,bu istemesekte oluyor,aslında olmaması gereken şeyler,herkes birbirini anlasa anlayışla karşılasa hiç kimse gerilmez,dün en mutlu günlerimden biriydi evimi yerleştirdim,ama gerginlik yaşamasaydım daha da mutlu olabilirdim.Gerçekten iş başa düşünce anlıyoruz bazı şeyleri,şimdi seninde dediğin gibi kınamda ve düğünümde aynı şeyleri yaşamamak için kendimi biraz hazırlamalıyım,düğünümde sizin beni hayal ettiğiniz gibi çoşkulu ve mutlu olmayı seçmeliyim ablacım.Kocaman öpüyorum.İyiki varsınız burada yazmak ve anlatmak beni rahatlatıyor.
Sevgili günlük;İçimde bilmediğim,anlamadığım bir burukluk var,enerjimi kaybetmek istemiyorum,tuhafım bugün,dün gece rüyamda bile ev yerleştirdim:)bayağı gerilmişim herhalde,iyi olacağım,silkelenip kendime geleceğim en mutlu zamanlarımı mahvettirmeyeceğim(stubborncuğumun da dediği gibi)herşey çok güzel olacak,Bugün mutlu ve huzurlu olmayı seçiyorum.:mshareketliifade108

hayalayaz
06-04-2009, 12:34
canım benim şimdi yazacaklarımı seni tenzih ederek yazıyorum.sadece bizim türk milletinin ne yi neden yaptığını anlamaya çalışmak için. ben bildiklerimi yazıyorum, başka arkadaşlarda bildiklerini yazsınlar, ve artık kızlarımız gerilmesin.

her şeyden önce evlenmek, düğün yapmak sosyal bir durum, elbirliği ile yapılır, ve maalesef düğün alışverişi, çeyiz sermek, ve buna benzar olaylar sadece kadınların katılımıyla gerçekleştirilir.

genelde düğünden önce aileler maddi durumlarını karşılarındaki aileye söyleselerde " kar yağarken tozur" anlayışı hakimdir, " benim kızım/oğlum yapılan masrafa layık değilmi, biz onların çocuğu için bu kadar harcadık, onlarda harcayacaklar tabiii, deriz, istediğimiz olmadığı zamanda, "istediğimiz olurda" karşı taraf biraz yan yatıp çamura battığında hemen yüzümüz düşer. surat asarız. eh karşı tarafta eşek değilya anlar oda surat asar. hah işte gerginlik çıktı, herkes gergefe dönüştü bir anda, şimdi al başını git kadıya,
demekki efendim neymiş, özellikle bu konuda konuşulanlar unutulmamalıymış, insanların durumları müsait olduğu kadar yapabildikleri gerçeğini kabul etmek lazımmış.

en curcanalı kısımlardan biri çeyiz sermek, yine bizler sahnedeyiz. kadınlar, aslında iş yapmaya çokta meraklı değiliz, yani yardım sever olduğumuz için gitmiyoruz çeyiz sermeye, kızına altın takılar, eşyalar isteyen kız annesi bakalım kızına ne çeyizler yapmış onu görmeye gidiyoruz, yaniii dedikodu yapmaya, eh birazda, yeni ev yerleşecek, yeni eşyalar gelecek, biz herkesten daha zevkliyiz ya, kendi zevkimizi konuşturup yeni gelinin evini çok güzel döşenmesini sağlayacağız. herkes aynı düşünceyle geldiği için, kızılca kıyamet kopar, buyrun buradan yakın.

sonra kına gecesi/ ve düğün günü, gelin babasının ve damadın harcadıkları paralar yüzünden iflahları kesilmiştir, artık bitsede gitsek modunda olırlar genellikle..ama daha duuuuur bitmedi. daha gelin arabasının önü kesilecektir, bunuda gelin tarafı yaptığı için tepkiyi onlar alır, ay ne görgüsüzleeeer denir kız tarafına, burada damatların yapacağı en iyi şey, düğünden önce bir kaç zarfa birer/ beşer lira koyup, gelinin/ arabanın önüne geçenlerin eline tutuşturup gelini aldığı gibi oradan tüymek olacaktır.

haaa tüm bunlar olurken gelin ne yapar? valla bence hiç bir şey yapmasın, bu günlerin pensesi o, keyfini çıkarsın, nasıl olsa beklediği günler bitti, istediği oldu, o muhteşem gelinliğini giydi, düğünüde oluyor işte, yanında gönlünün prensi güzel olmasını ümit ettiği, yeni bir hayata başlıyor. yeni hayatına hiç kimsenin omuzlarına verdiği yükle girmesin.. çoğunlukla evlilikler bu saçma sapan yükler yüzünden ilk günden yazık edilmeye başlanıyor.
güzel kızım bu günlerde sevdiğinden başkasına bakma, seninle daha öncede konuşmuştuk, durumlara hem kendi pencerenden bak hemde onun penceresinden, ondan sonra konuş, ha sen şimdi diyeceksin ki yaa hayal abla hep benmi bakacağım..eveeeet sen bakacaksın. bildiğim kadarıyla,eğer gizlice üye olmadıysa, nişanlın burada değil, kişisel gelişimle ilgilenen sensin, bilenin bilmeyene borcu var, resmin tamamını görmeyi nişanlın değil sen öğreniyorsun, o bunları ancak evlendikten sonra, senin doğru tutumlarını göre göre öğrenecek, oğlumu rahat bırakacaksıııın, kim ne yaparsa yapsın..kendi ailen ve yeni ailen arasında taraf olmayacaksııııın.. ammaaaaaaaaan deyip bu günlerin keyfini çıkaracaksın...bunuda nişanlına söylediğin kadar hissettirerek, onunda anlamasını sağlayacaksın, hiç unutma, insan bir kere gelin olur, daha sonra yüz kere gelin etsen nafile.. tamammı kuzum. :Ö allah ikinizinde yüzünü güldürsün..

Stubborn
06-04-2009, 13:00
Canım ebnım ben hep aynı seyı soyledım sana yeterkı sen canını sıkma pozıtıf bak herseye..
Bak gelın olmak ısteyıpte olamayanlar var bunu düşün:eee:eee

Neyse canım benım sen uçlu koltuguna oturdugunda benı tam anlıycaksın sonradan sakın soylemedı deme puhahahaha

PRENSES
06-04-2009, 14:01
canım benim şimdi yazacaklarımı seni tenzih ederek yazıyorum.sadece bizim türk milletinin ne yi neden yaptığını anlamaya çalışmak için. ben bildiklerimi yazıyorum, başka arkadaşlarda bildiklerini yazsınlar, ve artık kızlarımız gerilmesin.

her şeyden önce evlenmek, düğün yapmak sosyal bir durum, elbirliği ile yapılır, ve maalesef düğün alışverişi, çeyiz sermek, ve buna benzar olaylar sadece kadınların katılımıyla gerçekleştirilir.

genelde düğünden önce aileler maddi durumlarını karşılarındaki aileye söyleselerde " kar yağarken tozur" anlayışı hakimdir, " benim kızım/oğlum yapılan masrafa layık değilmi, biz onların çocuğu için bu kadar harcadık, onlarda harcayacaklar tabiii, deriz, istediğimiz olmadığı zamanda, "istediğimiz olurda" karşı taraf biraz yan yatıp çamura battığında hemen yüzümüz düşer. surat asarız. eh karşı tarafta eşek değilya anlar oda surat asar. hah işte gerginlik çıktı, herkes gergefe dönüştü bir anda, şimdi al başını git kadıya,
demekki efendim neymiş, özellikle bu konuda konuşulanlar unutulmamalıymış, insanların durumları müsait olduğu kadar yapabildikleri gerçeğini kabul etmek lazımmış.

en curcanalı kısımlardan biri çeyiz sermek, yine bizler sahnedeyiz. kadınlar, aslında iş yapmaya çokta meraklı değiliz, yani yardım sever olduğumuz için gitmiyoruz çeyiz sermeye, kızına altın takılar, eşyalar isteyen kız annesi bakalım kızına ne çeyizler yapmış onu görmeye gidiyoruz, yaniii dedikodu yapmaya, eh birazda, yeni ev yerleşecek, yeni eşyalar gelecek, biz herkesten daha zevkliyiz ya, kendi zevkimizi konuşturup yeni gelinin evini çok güzel döşenmesini sağlayacağız. herkes aynı düşünceyle geldiği için, kızılca kıyamet kopar, buyrun buradan yakın.

sonra kına gecesi/ ve düğün günü, gelin babasının ve damadın harcadıkları paralar yüzünden iflahları kesilmiştir, artık bitsede gitsek modunda olırlar genellikle..ama daha duuuuur bitmedi. daha gelin arabasının önü kesilecektir, bunuda gelin tarafı yaptığı için tepkiyi onlar alır, ay ne görgüsüzleeeer denir kız tarafına, burada damatların yapacağı en iyi şey, düğünden önce bir kaç zarfa birer/ beşer lira koyup, gelinin/ arabanın önüne geçenlerin eline tutuşturup gelini aldığı gibi oradan tüymek olacaktır.

haaa tüm bunlar olurken gelin ne yapar? valla bence hiç bir şey yapmasın, bu günlerin pensesi o, keyfini çıkarsın, nasıl olsa beklediği günler bitti, istediği oldu, o muhteşem gelinliğini giydi, düğünüde oluyor işte, yanında gönlünün prensi güzel olmasını ümit ettiği, yeni bir hayata başlıyor. yeni hayatına hiç kimsenin omuzlarına verdiği yükle girmesin.. çoğunlukla evlilikler bu saçma sapan yükler yüzünden ilk günden yazık edilmeye başlanıyor.
güzel kızım bu günlerde sevdiğinden başkasına bakma, seninle daha öncede konuşmuştuk, durumlara hem kendi pencerenden bak hemde onun penceresinden, ondan sonra konuş, ha sen şimdi diyeceksin ki yaa hayal abla hep benmi bakacağım..eveeeet sen bakacaksın. bildiğim kadarıyla,eğer gizlice üye olmadıysa, nişanlın burada değil, kişisel gelişimle ilgilenen sensin, bilenin bilmeyene borcu var, resmin tamamını görmeyi nişanlın değil sen öğreniyorsun, o bunları ancak evlendikten sonra, senin doğru tutumlarını göre göre öğrenecek, oğlumu rahat bırakacaksıııın, kim ne yaparsa yapsın..kendi ailen ve yeni ailen arasında taraf olmayacaksııııın.. ammaaaaaaaaan deyip bu günlerin keyfini çıkaracaksın...bunuda nişanlına söylediğin kadar hissettirerek, onunda anlamasını sağlayacaksın, hiç unutma, insan bir kere gelin olur, daha sonra yüz kere gelin etsen nafile.. tamammı kuzum. :Ö allah ikinizinde yüzünü güldürsün..

Sevgili ablacım,senin söylediklerin hep aklımda,ama bu durumları ve olayları daha önce yaşamadığım için yok yere gerildim işte,dediğin gibi amaaaaan deyip geçmeyi öğrenmeliyim özellikle bu aralar,stresimi atmaya çalışıyorum,inanıyorumki bunların hepsi geçici,adet yerini bulsun da gerisi ne olursa olsun diyemiyoruz maalesef,uzaktan seyirci kalıp söylenenlere kulak tıkayamıyoruz biz türk milleti olarak,karşılık her zaman veriliyor,biz gelinlerde iki arada bir derede kalıyoruz,,,neyse bu böyle gelmiş böyle gider,,ben rahat olmaya bakayım bari:)teşekkürler ablacım kocaman sevgiler:mx

PRENSES
06-04-2009, 14:02
Canım ebnım ben hep aynı seyı soyledım sana yeterkı sen canını sıkma pozıtıf bak herseye..
Bak gelın olmak ısteyıpte olamayanlar var bunu düşün:eee:eee

Neyse canım benım sen uçlu koltuguna oturdugunda benı tam anlıycaksın sonradan sakın soylemedı deme puhahahaha

Ben o günü iple çekiyorum canım benim:)

Mustang
06-04-2009, 19:44
Ay ben kıyamam kızlara en çok arada kalanlar gelinler olur .ancak akılı kızlar ne şişi yakar ne kebabı .

Canım benim bırak gerilmeyi ev senin evin daha çok yerleştirirsin .Bende kendi evimi yerleştirmeye senin gibi bir curcuna içinde girmiştim ve sanki komşunun kızının evi idi hiç karışmadım herkes bir şeyler yaptılar ben sadece güldüm geçtim evlendikten sonra onların yaptıklarından eser kalmamıştı evde kendi istediğim gibi döşedim.Bunlar gereksiz üzüntüler .Kendini rahat tut gerekirse efet yap serbest bırak .Bol bol dinlen kendini özel hisset ...

Unutma bak bütün site senden gülen gelin resimleri bekliyoruz hayatın tadına var kimsenin seni üzmesine izin verme kimseye kulak asma ...Sen huzurlu olki çevrende senin huzurundan etkilensin.

Küçük detaylar büyük sorunlar yaratır sakın onlara takılıp kalma sevdiğinle mutlu olmanın tadına var.:73e4317106059nd:

pisicikk
06-04-2009, 20:13
Birden üç yıl önceye gittim kızkardeşimin düğünü sırasında gereksiz bir sürü detay yüzünden ve yanlış anlaşılmalar yüzünden kabak benim başıma patlamıştı .En güzel günlerinde sıkıntı içinde gereksiz yere mücadele içinde geçirmiş düğün gününe gelmiştik .

Her kafadan bir ses çıkıyor ve bizim gelin gerim gerim geriliyordu .Onun üzüntüsü ve gerginliği hepimizi etkiledi ve düğün çok gergin bir atmosferde geçti .

Şimdi dönüp resimlere baktığımızda o gergin halini hatırlıyoruz.En mutlu gününde çok üzüldü ...

Canım sana bunları anlatıyorum sen bu aralar meditasyomu yaparsın ,eft mi yaparsın ,çekim mi yaparsan yap o gün için aklına iyi şeyler getir o gün senin günün kimsenin seni üzmesine izin verme.

Biz Gamze ile senin düğününü hayal ederken hep neşe coşku ve mutlulukla hayal ettik senide çok güzel bir gelin olarak gördük .Ben inanıyorum ki sen çok mutlu bir gelin olacaksın sakın detaylara takılma o anın güzelliğini yaşa çünki hayatında yaşaya bileceğin en güzel günün ...Seni kocaman öpüyorum ve rahat ol diyorum.:mx

ablacım , ablam evlendiğinde 4 yıl önce bush ankara ya gelişti... nikah 55 dakak geç kıyılmış kabakta bana patladıydı... günelr öncesinden emniyetten güzergahı alamama rağmen yok ben öle dememişim konvoy dağılmışştı.. nikahı erteletene akdar göbeğim çatlamıştı. polis geçirmez nihak saati gelir.. tabanvay helak olmuştuk..sonra resimlre bakıcna çok güldük...:ttt bu arada günlüğüne biraz detay girdim canım... hoşgörüne sığınarak :mshareketliifade393

pisicikk
06-04-2009, 20:14
:Ö bu arada prensescim , eminim o gün prensesler gibi olacaksın

PRENSES
07-04-2009, 10:01
:Ö bu arada prensescim , eminim o gün prensesler gibi olacaksın

Canım benim teşekkür ederim,,,yüreğiniz o kadar güzelki:mx:mx:mx

PRENSES
07-04-2009, 10:30
Günaydın günlük;annemi gönderdim bu sabah Aydın'a babamın ardından,:mshareketliifade268onun yanında ağlamadım ama,ofise gelince tutamadım kendimi,kınamı hazırlamaya gitti annecim,canım annem.
Bu ayın 12sinde de ben gidiyorum günlük, günler ne kadar çabuk geçiyor,ne tuhaf bir duyguymuş mutlulukla karışık hüzün yaşıyorum.
Bursada hava ağlıyor,dolu dolu benimle birlikte güneşşş gelsin içimi açsın,herşeyin güzel olacağını birkez daha hissettirsin bana günlük.HERŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK.

hayalayaz
07-04-2009, 12:15
hahahayırlısı olsun yavrum, günler ne kadar kısa demişsin hızla akmaya başladılar değilmi, haha bir kaç ay önce bir iki günün hesabını yapıyordun, nikah bir kaç gün geç olacak diye üzülüyordun, bak bunlar sana başka sabırsız gelinlere sabır telkini vereceğin tecrübeler sunuyor unutma emi..

PRENSES
07-04-2009, 12:37
Evet ablacım ya daha dün 60 gün saydım,şimdi 19 gün kaldı,ne çabuk geçiyormuş göz açıp kapayıncaya kadar,derlerdi de inanmazdım,sabrın sonu selamettirpuha(nasıl bağladım ama);):ttt

Lier22
07-04-2009, 12:45
yakında hayırlı bi durum var galiba...
sana mutluluklar dilerim...
çok fazla tanışmıyoruz ama...
bu ailedeki herkes gibi bende sana mutlkuluklar diliyorum...

PRENSES
07-04-2009, 12:56
yakında hayırlı bi durum var galiba...
sana mutluluklar dilerim...
çok fazla tanışmıyoruz ama...
bu ailedeki herkes gibi bende sana mutlkuluklar diliyorum...

Evet 19 gün sonra düğünüm var;kutlamalarımız bölümünde davetiyem var herkes davetli lier22,teşekkür ederim:)

PRENSES
26-05-2009, 17:32
:upsSelam günlüğüm;ne kadar uzun zaman oldu çooook özlemişim,sana birdaha kavuşamayacağım diye çok kokkkkmuştum ben:( ama çook şükürki HAYAL ABLAM bizi ayırmadı...:oys
Neler mi oldu?Evliliğe alışmaya başladım artık,çok mücadele ettim ama başarıyorum galiba:upsev işi,yemek,misafir,kendi işimi bir arada yürütebiliyorum,tabi bunda aşkımında yardımı bana çoook oldu.
Bi ara bunalıma girdim 2 gün felan korktum herşeyden(stubborncumun beynini yedim tabi bu aralarda site kapalıyda hani:)),ağlama krizlerim başladı tekrardan,eski şeyleri yaşayacağım diye çok üzüldüm,oysaki çok uğraştık bilen bilir,neyseki çabuk toparladım,bu aralar iyiyim,hafta sonu şehir dışına çıkmıştık hava değişimi iyi geldi,bağ evi vardı gittiğimiz yerde,dere akıyordu şırıl şırıl,kuş sesleri,yemyeşil hertaraf 1 saat meditasyon yaptım,çekim yaptım,okadar iyi geldiki anlatamam,işte böyle günlük hayat hızla akmaya devam ediyor,mucizeler,sürprizler,tüm güzellikler bizler için,Herşeyin daha güzel olacağını bilmekte güzel.Hoşçakal:)

Perilice
26-05-2009, 17:45
:73e4317106059nd: canım hoşgeldin

PRENSES
26-05-2009, 17:49
:73e4317106059nd: canım hoşgeldin

:blush2::blush2::blush2::73e4317106059nd::73e43171 06059nd::73e4317106059nd::oys:oys:oys canım hoşbuldum,sende hoşgeldin

hayalayaz
27-05-2009, 09:00
:upsSelam günlüğüm;ne kadar uzun zaman oldu çooook özlemişim,sana birdaha kavuşamayacağım diye çok kokkkkmuştum ben:( ama çook şükürki HAYAL ABLAM bizi ayırmadı...:oys
Neler mi oldu?Evliliğe alışmaya başladım artık,çok mücadele ettim ama başarıyorum galiba:upsev işi,yemek,misafir,kendi işimi bir arada yürütebiliyorum,tabi bunda aşkımında yardımı bana çoook oldu.
Bi ara bunalıma girdim 2 gün felan korktum herşeyden(stubborncumun beynini yedim tabi bu aralarda site kapalıyda hani:)),ağlama krizlerim başladı tekrardan,eski şeyleri yaşayacağım diye çok üzüldüm,oysaki çok uğraştık bilen bilir,neyseki çabuk toparladım,bu aralar iyiyim,hafta sonu şehir dışına çıkmıştık hava değişimi iyi geldi,bağ evi vardı gittiğimiz yerde,dere akıyordu şırıl şırıl,kuş sesleri,yemyeşil hertaraf 1 saat meditasyon yaptım,çekim yaptım,okadar iyi geldiki anlatamam,işte böyle günlük hayat hızla akmaya devam ediyor,mucizeler,sürprizler,tüm güzellikler bizler için,Herşeyin daha güzel olacağını bilmekte güzel.Hoşçakal:)

canım benim, iyi olmana sevindim, aşkının bu kadar destek olmasına sevginizin dolu dizgin sürmesine, ama şimdi sana bir kaynanlık yapayım ben. artık bu yeni gelin havalarından çıkmanın tam zamanı, senin bir hedefin daha vardı hatırlıyormusun, dükkan açacaktın, hadi bakalım açalım dükkanıda, güzel bir işinizde olsun, yakışır yeni evlilere. diye düşünüyorum..ve bir an önce buna yoğunlaşmanı öneriyorum.

semcet
27-05-2009, 09:11
hoşgeldin prenses :73e4317106059nd:
[Only Registered Users Can See Links]

PRENSES
28-05-2009, 13:10
Selam günlüğüm;dün yoktum biraz hasta olmuşum üzerine afiyet,bu havalar insanı beter ediyo bi serin,bi çok sıcak,şimdi iyiyim çok şükür.

Canım HAYAL ABLAM,biz ufak tefek girişimlere başladık,yer arıyoruz bu aralar,tutmadan daha açmayacaktım bu konuyu ama vesile oldun,kendimi acayip derecede dükkan konusuna yoğunlaştırdım,bazı sıkıntıları bile unuttum hedefime yoğunlaşırken,bu zamana kadar tüm hedeflerimle ulaştım sende biliyorsun,bunuda yaptığımdan ve dükkanı ele aldığımdan emin ol sadece,hepsi olacak herşey güzel olacak,ablacım desteğin ve öğütlerin benim için herzaman çoook ama çoook önemli,kocaman sevgiler:73e4317106059nd:

PRENSES
28-05-2009, 13:14
hoşgeldin prenses :73e4317106059nd:

Hoşbulduk semcetcim:73e4317106059nd:

Perilice
28-05-2009, 14:51
:oys hayırlı olsun canım dükkan ne üzerine düşünüyorsunuz :oys

PRENSES
28-05-2009, 15:06
Kuzum benim eşim optisyen (gözlükçü),şimdide optimetri diploması aldı,onun için gözlükçü dükkanı açıyoruz,az kaldı,sağol:73e4317106059nd:

Perilice
28-05-2009, 15:09
Kuzum benim eşim optisyen (gözlükçü),şimdide optimetri diploması aldı,onun için gözlükçü dükkanı açıyoruz,az kaldı,sağol:73e4317106059nd:

:73e4317106059nd: evet hakkınızda herşey hayırlısı ile tez zamanda olmasını diliyorum :oys

hayalayaz
28-05-2009, 15:16
hadi bakalım hayırlısı olsun, allah kolaylıklar versin..kuzum.

PRENSES
28-05-2009, 15:42
hadi bakalım hayırlısı olsun, allah kolaylıklar versin..kuzum.

Aminn ablacım sağol:73e4317106059nd:anlatacağım çok şey var ama zamanını bekliyorum,az kaldı:73e4317106059nd:

Mustang
28-05-2009, 19:38
Hadi hayırlısı yolunuz aydınlık ve açık olsun...

PRENSES
02-06-2009, 13:22
SelaM günlükçüm,,,dünden beri bir durgunluk üzerimde ağzıma açıp konuşasım yok sanki,ama içimden mırıl mırıl ötüyorum.
Dün çok yorucuydu,hafta başı işler iyiydi,eve gidince duramadım yine temizliğe kalkıştım, eve gireli 1 ay oldu,1 ay içinde her pazar temizlik yaptım,sanki evde duruyoruz da,dün de camları sildim evde de bir cam var eksik olmasın,bugün kolum kalkmıyo okadar yani,11.30 da temizliğimi bitirdim,bende bitmişim.Allah tan bugün patronlarım şehir dışında ofiste yalnızım gelen gidende pek yok,sabahtan beri oturduğum yerden kalkamadım.
Ayy,noluyor kuzum böyle bana miskinleştim yine ben.Neyse günlük bş kahve içeyim belki kendime gelirim.sevgiyle kallll....:73e4317106059nd:

PRENSES
03-06-2009, 15:52
Selam günlük;yine çok yoğun burası,şimdi fırsat bulabildim,maaşallah işler yoğun,tempo yoğun.Dün kötü bir rüya gördüm hala etkisindeyim,çünkü akşam kötü birşey yaşamıştım sanırım fazla üzülmüşüm,,,neyse günlük işe dönmem lazım,sonra görüşürüz.:73e4317106059nd:

PRENSES
06-06-2009, 10:37
Selam günlük;geldik yine hafta sonuna,günler bana yine çok çabuk geçiyor,hiçbirşey anlamıyorum hemen hafta sonu geliyor.
Hayatımda ki bazı şeyleri aksattığı ertelediğimi biliyorum,farkındayım,başka işlerle meşgul oldum,yavaş yavaş değişimler başlıyor,geçmişte yaptığım çekimlerin meyvelerini şimdi topluyorum ama gelecek içinse ertelemedeyim,,,kendime bunu söylerken bile kızıyorum,istediğim olayların hayatımda tamamlanabilmesi için bir an önce harekete geçmeliyim dimi günlük;)
Dükkan hayalimiz oluşum aşamasında ama tam detayları müjdeli haberi daha hemen veremeyeceğim,acayip araştırmalara girdik,istanbul da gözlük fuarı var bakalım en iyi ürünü ordan alabilirmişiz,nasıl da özlemle bekliyorum o dükkanı,az kaldı :)Bursanın en güzel yerinde bulvarda en işlek caddede,iyi bir muhitte :coolistedim,inandım ve kabul ettim...Düşüncesi bile insanın içini kıpır kıpır yapıyor.
Güzel bir gün,hava güneşli,hafta sonu,sakin huzurlu bir gün,şimdi kahvemi içeyim günlük sevgiyle kal:73e4317106059nd:

Stubborn
06-06-2009, 11:03
Elemanınızda hazır bılıyorsun demı şekerjım ehuehuehihihihihihi

PRENSES
06-06-2009, 11:14
Elemanınızda hazır bılıyorsun demı şekerjım ehuehuehihihihihihi

Ah canım bilmem mi biz bir kuralım şu yeri,bak seninle olan hayallerimizi nasıl gerçekleştiriyoruz,sonra şirketimizi kuracağız hihi

PRENSES
13-06-2009, 14:53
Selam günlükçüm,uzun zaman oldu sana uğramayalı.
İyiyim,daha iyi olacağım,Sıkıntılarımı bir bir topladı,ve toprağa gömdüm,onlara dedim ki,bana pozitif olarak geri dönün burda yeşerin.İnanıyorum herşey eskisi gibi iyi ve güzel olacak,Kendime upuzun sayfalar dolusu mektup yazdım,herşeyi ama herşeyi yazdım,sorular sordum kendime ve hiç yapamadığım şeyi cevaplarını verdim,emin olarak.Kaygılarımla yüzleştim,endişelerim,korkularım,yapamadığım ne varsa hepsini iyiye odakladım.Ve bugün bir kez daha anladım ki,hayatta değerini bilmediğimiz o kadar çok şey varki,hepsinin bir bir değerini buldum çıkardım ortaya,gereksiz takıntılarımı sildim,bugün kendimi ilk ve son kez yeniden yeniledim günlük.Hayat çok güzel,inandıklarım hala eski yerinde duruyor,onlar beni hiç bırakmamışlar ben onları bırakmışım,hayatıma çektiğim en güzel olayları,nesneleri görmemi sağladılar bana.Yüksek benliğimle barış imzaladım bugün bir kez daha ve onu bırakmayacağıma söz verdim,Bugün kendim le başladım,farkındalığımı biz kez daha aşıladım kendime,bundan sonrası için benim hayrıma ve insanların hayrına olacak şekilde yaşatacağım herşeyi...Hayatı seviyorum,yaşamayı seviyorum,mutlu olmayı en çok da gülmeyi seviyorum,Hayat sensin ya HAYAT HERŞEYE RAĞMEN YAŞAMAYA DEĞER,BİR KEZ DAHA BİR KEZ DAH SEN DE İÇİNDEYSEN.Yine yeni yeniden:73e4317106059nd:

PRENSES
15-06-2009, 10:26
Günaydın günlükçüm.
Süper bir hafta sonuydu...:upsSapanca daydım,doğa harikası bir yer,insana huzur veriyor,kocaman gölüyle,ormanıyla,kasabalarıyla çok şirin çok güzeldi,doyasıya gezdim,eğlendim,yeni yerler görüp,keşfetmek insana mutluluk veriyor adeta.Yurdumun gezip görülecek o kadar güzel yerleri varki...Haftanın ilk günü,güzel bir hafta başı,huzuru ve mutluluğu seçiyorum...:73e4317106059nd:

Stubborn
15-06-2009, 11:07
Bunları okuyunca oyle cok mutlu oluyorumkıı
canım hep mutlu ol emi:73e4317106059nd:

hayalayaz
15-06-2009, 11:24
huzurlar ve mutluluklar seninle ve eşinle birlikte olsun kuzum benim iyi haftalar..

PRENSES
15-06-2009, 14:03
Bunları okuyunca oyle cok mutlu oluyorumkıı
canım hep mutlu ol emi:73e4317106059nd:

Canımmm benimmmmmm:optsağol sende her daim mutlu ol.Gülen yüzün gülücüklerle dolsun.:73e4317106059nd:

PRENSES
15-06-2009, 14:04
huzurlar ve mutluluklar seninle ve eşinle birlikte olsun kuzum benim iyi haftalar..

Canım ablam,teşekkür ederim,her zaman devam etsin mutluluğumuz,huzurumuz hepimizin.Haftan huzur ve mutlulukla dolu olsun.:73e4317106059nd:

PRENSES
17-06-2009, 15:54
Selam günlük;bende birşeyler karalayayım didim kendi kendime;)Maşallah işler yolunda bu aralar,patronlarım melek oldular melek,yoruluyorum ama işimi de seviyorum,eskiden saate bakıp dururduk,şimdi vaktin nasıl geçtiğini hiç anlamıyoruz,dün evimde değişiklik yaptım,aslında bu değişikliği yaklaşık 2 hafta öncesine karar vermiştim ama erteledim off,(aslında doğruyu söylemek gerekirse perilicenin günlüğünü okuduktan sonra ilham geldi,birde sanırım vodoo cuğumun verdiği çalışmalar neden oluyor)neyse ütü odası olarak kullandığım odayı derledim topladım fazlalıkları çıkarttım,eskileri attım,kartonlardan masalar yaptım,üstlerini güzelce masa örtüleriyle süsledim,tüm kişisel gelişim kitaplarımı,notlarımı,cd lerimi,,bana mutluluk ve huzur veren herşeyi güzelce yerleştirdim,mumlarla süsledim odanın her tarafını,yerlere çiçekli minderler attım,yerler parke olduğu için halıya gerek duymadım zaten çokda dolu olmasını istemedim,daha sonra dvd mi,küçük televizyonumu koydum,tütsülerimi cam kenarına çeşit çeşit dizdim,sade ve çok şirin bi oda hazırladım kendime,adına da HUZUR KÖŞEM dedim,artık bundan sonra meditasyonlarımı,çekimlerimi,yogalarımı orada yapacağım,orası benim için başka bir dünya olacak.İşte böyle günlük,bugün de güzel bir gündü,her sabah güne mutluluğu ve huzuru seçerek uyanıyorum.Hedeflerimin bana yaklaştığını hissediyorum.Şimdilik Hoşçakal.:oys

Stubborn
17-06-2009, 15:59
Merhaba demeden cıkmıyım dedım gunlugunden
Canım benım ne guzel bu yazdıkalrını okumak hayatında hep huzur olsun inşallah gelecektım yanına ama kısmet degılmıs bu seferde olmadı ama en kısa suerede gorusecegız ve beraber medı yapacagız huzur kosende:)

PRENSES
17-06-2009, 16:01
Merhaba demeden cıkmıyım dedım gunlugunden
Canım benım ne guzel bu yazdıkalrını okumak hayatında hep huzur olsun inşallah gelecektım yanına ama kısmet degılmıs bu seferde olmadı ama en kısa suerede gorusecegız ve beraber medı yapacagız huzur kosende:)

İyi yapmışsın tatlım,evet seninle o konuyu konuşamadık bile bana hala bir neden göstermedin,büyük cadı,ama neyse buraya eninde sonunda geleceğini biliyorum sen gel,birlikte ne mediler yaparız seninle:73e4317106059nd:

Stubborn
17-06-2009, 16:04
Canım ben gelıyorum ıstanbula ama bır gece kalıp donecegım
Yanı bursaya geçme vaktım kalmadı işyerinde bıletımı pazartesı sabah aldılar:(((
Yanı anlıyacagın elımde olmayan nedenlerden dolayı ama bılıyorum kısa surede yanyana gelecegız neler neler kayanatacagız ehuehuehihi

Perilice
17-06-2009, 16:14
:73e4317106059nd: canım benim huzur köşende güzel çekimler yapacağına inanıyorum mutlu olmana çok sevdim her zaman böyle mutlu ol yüzünden gülücükler eksik olmasın :73e4317106059nd:

new_way
17-06-2009, 16:16
canım ne güzel olmuştur odan..

PRENSES
17-06-2009, 16:34
Canım ben gelıyorum ıstanbula ama bır gece kalıp donecegım
Yanı bursaya geçme vaktım kalmadı işyerinde bıletımı pazartesı sabah aldılar:(((
Yanı anlıyacagın elımde olmayan nedenlerden dolayı ama bılıyorum kısa surede yanyana gelecegız neler neler kayanatacagız ehuehuehihi

Sana yürekten inanıyorum,bir araya geleceğiz,kaynatacağız fokur fokurhihi öptüm kuzum,
:73e4317106059nd: canım benim huzur köşende güzel çekimler yapacağına inanıyorum mutlu olmana çok sevdim her zaman böyle mutlu ol yüzünden gülücükler eksik olmasın :73e4317106059nd:

Canım benim seninde desteğin çok önemliydi benim için,herşey için teşekkür ederim sana.İnşallah güzel çekimlerle odamı daha da huzurlandıracağım:73e4317106059nd:

canım ne güzel olmuştur odan..

Benim için harika oldu canım,beklerim buyrun gelin:73e4317106059nd:çekim yapalım birlikte

new_way
17-06-2009, 16:36
Benim için harika oldu canım,beklerim buyrun gelin:73e4317106059nd:çekim yapalım birlikte

biz de bir bursa buluşması gerçekleştirsek, nasıl olur :oys

Gülçin Şen
17-06-2009, 16:37

Huzur köşen hayırlı olsun.Gelinin ablasından tütsü setiiiiii:mshareketliifade177

PRENSES
17-06-2009, 16:40

Huzur köşen hayırlı olsun.Gelinin ablasından tütsü setiiiiii:mshareketliifade177

Canım ablam kıyamazlar:73e4317106059nd:aldım huzur köşemin en güzel yerine koydum,Sizleri çok seviyorum.

PRENSES
17-06-2009, 16:46
biz de bir bursa buluşması gerçekleştirsek, nasıl olur :oys

Harika olur valla,hemde en karikasından olursoppi

PRENSES
19-06-2009, 10:26
Günaydın Hayat,dün huzur köşemde meleklerimle iletişim içindeydim,yaktım mumlarımı,tütsümü, açtım meditasyon müziğimi,güzeel ve huzurlu bir meditasyondu,bayağı bir gitmişim uzak diyarlara,ne varsa herşeyi konuştum onlarla.Sonra uyuşmuş bir şekilde huzurla uyandım.
Bir saat ara verdikten sonra Hayal ablamın güzel sesiyle çekim yasasını uyguladım.Çekim bittikten sonra,açtım balkonumun kapısını,gidip kendime yeşil çay yaptım daha da gevşedim,sonra anlamadığım bi şekilde ağladım,ağladım,ağladım.Çok rahatladım günlük.Huzurla uyumuşum.Sabah güne çok enerji dolu başladım,inanılmaz huzur var içimde şuan.Bu her zaman böyle sürsün.

Bir gerçek daha fazla olmadı daha ama,annemi babamı,ablalarımı,yeğenlerimi çoooooooook özledim,hemde çoook onları çok seviyorum,:73e4317106059nd:

PRENSES
19-06-2009, 11:02

Yeğenimin telefonunda yakaladığım gelinlikli fotoğraflarımdan sadece 2 tanesi,az kaldı ötekilerin gelmesine,stubborncuğumun isteğine özel.

PRENSES
19-06-2009, 11:05

PRENSES
19-06-2009, 11:10

Buda Aydın da olan kına günüm,meleklerim ve ben(ablamlar)

Perilice
19-06-2009, 11:21
:73e4317106059nd: çok güzel gelin olmuşsun canım benim:73e4317106059nd:

new_way
19-06-2009, 11:22
maşallah Allah nazarlardan saklasın. ne kadar da güzelmişsin :73e4317106059nd:

Stubborn
19-06-2009, 11:23
Offf yaaa allahım korusun senıııı tütüttütüüüüüüüüüüüüü
Çok guzel olmussun zaten tahmın edıyordum fevkaledenın fevkınde olmus:)
Allah mutlulugunu daim etsın bitanemmm:73e4317106059nd:

PRENSES
19-06-2009, 11:32
:73e4317106059nd: çok güzel gelin olmuşsun canım benim:73e4317106059nd:

Canım benim darısı senin de başına inşallah:73e4317106059nd:
maşallah Allah nazarlardan saklasın. ne kadar da güzelmişsin :73e4317106059nd:

Canım o senin gözlerinin güzelliği,teşekkür ederim:oys
Offf yaaa allahım korusun senıııı
tütüttütüüüüüüüüüüüüü
Çok guzel olmussun zaten tahmın edıyordum fevkaledenın fevkınde olmus:)
Allah mutlulugunu daim etsın bitanemmm:73e4317106059nd:
Bitanem benim,birde seni görsem gelinlikler içinde başka bişey istemem,Allah ım sana da nasip etsin,canım benim,benim için çok başkasın canımmmmmm,amin:73e4317106059nd:

Stubborn
19-06-2009, 12:05
sende oylesın benım için canımsınn
İnş bende resımlerımı koyarım :) ama senınkıler yanında sonuk kalacagıi için pekde koyma taraftarı olamaycimm:=)

PRENSES
19-06-2009, 12:20
sende oylesın benım için canımsınn
İnş bende resımlerımı koyarım :) ama senınkıler yanında sonuk kalacagıi için pekde koyma taraftarı olamaycimm:=)

O ne demek öyle aaaa,bi daha duymayayım azından öle laf,sen bi giy hele o gelinliği,benim güzel gülüme nasılda yakışıyor.canımm:73e4317106059nd:

Gülçin Şen
19-06-2009, 13:29
Maşallah,maşallah Allah nazarlarda saklasınnnn

Su_
19-06-2009, 13:37
Prenseeees kiz ne kadar guzel bir kizsin sen oyleee. Masallah bârâk Allah rabbim seni korusun..Gelinligine bayilldiiiim cok guzel...
Allah mesut etsin tekrar gulum benim

PRENSES
19-06-2009, 14:06
Maşallah,maşallah Allah nazarlarda saklasınnnn

:oys:oys:oysAblam utandımmm şimdi bak,:73e4317106059nd:

Prenseeees kiz ne kadar guzel bir kizsin sen oyleee. Masallah bârâk Allah rabbim seni korusun..Gelinligine bayilldiiiim cok guzel...
Allah mesut etsin tekrar gulum benim

Canımmm o sizin yüreğinizin güzelliği,kocaman sevgiler,amin hepimizi inşallah:73e4317106059nd::73e4317106059nd:

hayalayaz
19-06-2009, 22:37
canım benim peri kızı gibi olmuşsun, gelinliğinle çok duygulandım....huzur köşenden yaydığın ışık tüm hayatını doldursun..çok iyi yapmışsın..

Mustang
22-06-2009, 07:30
Canım ne güzel bir gelin olmuşsun mutlulğun daim olsun...

PRENSES
22-06-2009, 12:19
canım benim peri kızı gibi olmuşsun, gelinliğinle çok duygulandım....huzur köşenden yaydığın ışık tüm hayatını doldursun..çok iyi yapmışsın..

:73e4317106059nd:Canım ablam benim,çok teşekkür ederim...:73e4317106059nd:
Canım ne güzel bir gelin olmuşsun mutlulğun daim olsun...

Amin ablacım,çok sağolun kocaman sevgiler:73e4317106059nd:

PRENSES
22-06-2009, 12:28
Merhaba günlük,canım günlük,sakin, güzel,huzurlu bir hafta sonuydu,kendime ve evime vakit ayırdığım güzel bir 2 gün geçirdim.Huzur köşeme iyice alıştım,ordan çıkasım gelmiyo valla,odayı herkes çok beyendi,çok da iyi yapmışsın felan dediler ilk başlarda ama,beni içinde kaybedince herkes,şikayet etmeye başladı,ilk önce sevgili eşim tabihihi
Dün bana dediki şu kişisel gelişim kitaplarının listesini yap,bende bir kaç tane kitap ismi yazayım gidelim alalım,hımmmm:)dedim bizimkide bana uymaya çalışıyo,kitap okumayı ikimizde çok severdik,ama bayağı bir ara verdik,şimdi tekrar bilgilenme zamanı,biraz daha kanına girip artık eve interneti bağlatsam,başka bişe istemem aşkım dan:optneyse günlük,işte böyle,Bugün mutluyum,huzurluyum.:73e4317106059nd:

Antuza
25-06-2009, 10:19
Oy oy oy ne kadar güzel olmuşsun canım,ben geç gördüm sanırsam...
Valla tütütü maşallah diyorum...

PRENSES
25-06-2009, 12:34
Oy oy oy ne kadar güzel olmuşsun canım,ben geç gördüm sanırsam...
Valla tütütü maşallah diyorum...

Kuzucuk nihayet geldin,nerelerdesin sen canım ya özletiyorsun kendini,canım benim :73e4317106059nd:

Antuza
25-06-2009, 15:26
Kuzucuk nihayet geldin,nerelerdesin sen canım ya özletiyorsun kendini,canım benim :73e4317106059nd:

Geldim geldim,valla siteyi harika sizleride pek harika buldum canım...
Hepinizi kocaman öpüyorum:73e4317106059nd:

PRENSES
25-06-2009, 15:27
Geldim geldim,valla siteyi harika sizleride pek harika buldum canım...
Hepinizi kocaman öpüyorum:73e4317106059nd:

Gel tabi yaaaaaa bayağı uzak kaldık valla,eski günlerdeki gibi olsun bu kadar özletme bir daha kendini bizde seni öpüyoruz:73e4317106059nd:

PRENSES
26-06-2009, 10:41
Günaydınnnn:)bugün okadar huzurlu uyandım ki,çoook şükür dedim,herşeye çok şükür,dün akşam güzeldi,enerjisi bol,hissedilir bir geceydi,büyüklerimizin gönlünü yaptık kandil dolayısiyle geç saate kadar,sonra gecenin geri kalanını kendime ayırdım,istedim,diledim,ve aldım.Yani enerjim mükemmeldi,herşeyi çektim.Ve hep böyle olsun.:0326:
Dün çok sevindiğim bir şey daha oldu,eşim ne zaman istersem beni annemlere göndermek istediğini söyledi,o çok yoğun çalışıyo yaz sezonu açılınca,beni beklersen çok geç kalırız,seni göndereyim,git biraz hasret gider dedi,balıklama atladım,annemleri çook özledim çünkü,aşkımm:0347: artık ben birşeyleri söylemeden anlıyo.Şimdi iş yerinden izin almak kalıyo geriye,ehh hadi bakalım patron amcalar da bana bi kıyak yapsınlar 2 güncük canımm.
İşte öyle günlükçüm,bugün mutluluğu huzuru seçerek güne başladım.ve herkes için bunu diledim.Kocaman sevgiler:73e4317106059nd:

Stubborn
26-06-2009, 13:45
Boylu mutlu olman benı okadar cok sevındırıyorkı anlatamam canımsın

PRENSES
26-06-2009, 16:28
Yaaaaa ben bugün ne unutmuşum günlük oldumu şimdi yaaaa:0326:,annemden varana kadar tut ki herkes bana bugün tarihi hayırlattı,26 haziran ben evleneli 2 ay olmuş:oys,Annem evde dua okutuyormuş,ablam desen kendi çapında birşeyler almış gelmiş,aşkım arayıp bugün ne yapacağımızı soruyor,sonradan çaktım olayı,ama anladılar tabi unuttuğumu daaa,benim bildiğim ilk bir ay ve bir sene önemli değilmiydi yaw biz böyle her ay hatırlayacak ve kutlayacak olursak yandıkkk,neyse nankörleşmeyelim lütfen,aslına bakarsan 1.inci ayımızı kutlayamamıştık sanırım bu telaş ondan,e ben de toparladım,,,olayı eve gidince en güzel aşkımın en sevdiği yemeklerden yaparım,güzel ve romantik bir masa,mum ışığı eeee daha neeee,:0347:

Yaaa,tecrübeli ablalarım desteğinizi bekliyorummm,hayal abla,vodoocuğum,su cuğum,semcet,mustang ablam,nefa hadi ya[Only Registered Users Can See Links]

Mustang
26-06-2009, 16:55
Canım düşündüklerin yeterli gerisi abartı olur siz mutlu olun birbirinze sevgi ve şevkatle davranın yeter...

hayalayaz
26-06-2009, 17:01
benden bu konuda bir şey beklemeyin, ben bildiklerimi bile unuttum siz yazdıkça bende yeni,yeni öğreniyorum... bakarsınız bu bilgiler benimde işime yarar hihi..yaa ben evlilik yıldönümü bile kutlayamadım... nasıl bir blokaj yarattıysam hangi tarihte evlendiğimi bile hatırlamıyorum..siz yenilerde bi alemsiniz canım ne o öleee her ay kutlama..aaa..

Gülçin Şen
26-06-2009, 17:02
AYY canım nice senelerinide inşallah hep beraber kutlarız burda.
Sen ne yardımı istedin şimdi, becerikli ,hamarat kızım benim halledersin sen be...:73e4317106059nd:

PRENSES
26-06-2009, 17:13
Canım düşündüklerin yeterli gerisi abartı olur siz mutlu olun birbirinze sevgi ve şevkatle davranın yeter...

Oki doki o zaman,fazlası zarar yani öptüm ablacım:73e4317106059nd:
benden bu konuda bir şey beklemeyin, ben bildiklerimi bile unuttum siz yazdıkça bende yeni,yeni öğreniyorum... bakarsınız bu bilgiler benimde işime yarar hihi..yaa ben evlilik yıldönümü bile kutlayamadım... nasıl bir blokaj yarattıysam hangi tarihte evlendiğimi bile hatırlamıyorum..siz yenilerde bi alemsiniz canım ne o öleee her ay kutlama..aaa..

Ablacım ne kızıyon ya,cicim ayları daha dur,sonra kutlamıyoruz diye başının etini yemeyeyim,bi hevesimi alayım haksızmıyımhihi:73e4317106059nd:
AYY canım nice senelerinide inşallah hep beraber kutlarız burda.
Sen ne yardımı istedin şimdi, becerikli ,hamarat kızım benim halledersin sen be...:73e4317106059nd:

:oysSağol ablacım,yukarda yazdıklarımdan başka birşeye gerek varmı diye sordum da,yeter herhaldehihi:73e4317106059nd:

Su_
26-06-2009, 22:22
Guzel Prenses ben evli degilim..Allah soylettirdi bak sana demek cok yakinda..:0399:

bi dahaki kutlamada degisiik bir surpriz hazirlanman icin fikir veririz insallah simdi biraz geciktim..

daha nice nice guzel huzurlu mutlu aylara yillara:73e4317106059nd:

PRENSES
27-06-2009, 10:05
Günaydın günlük,güzel,keyifli,bol sohbetli ve huzurlu bir akşamın ardından güzel bir sabah:)bugün hafta sonu onun güzelliğide ayrı.
Huzurluyum.:ups
Su cum ben karıştırdım galiba yaa,affedersin, ama dediğin gibi seni evlendireceğiz herhalde kısa zamanda hadi inşallah canım benim...

PRENSES
29-06-2009, 16:15
Selam günlükçüm,haftanın ilk günü ne bereketli birgün böyle :0326:olumlu düşünmenin,istemenin gücü işte bu olsa gerek,,,daha anca oturdum ama ne yoğundu maşallah,deydi çoook şükür...
Bir kaç gündür eşim ödemelerimizi düşünüp duruyordu,nasıl olcak nasıl yapcaz,dedimki sıkılma bu kadar,iyi düşün,olumlu düşün, iste
sen o para bize gelecek,gülüyordu beyefendi kıs kıs:)ama ALLAH biliyor ya canı gönülden istedim,hiçde sıkılmadım bu sefer,dedim kendi kendime ödenecek hissediyorum bunu dedim,ama nasıl olacağı konusunda hiçde şüpheye kapılmadım,neyse...Asıl mevzuya dönelim...

Sevgili patronumun hesaplarıyla bankalardan karışıklığı vardı,şirketin büyük muhasebecisi bile çözememişti bu karışık durumu,geçen haftadan beri yedi bitirdi kendini,karışıklığı çözeceğim diye sonunda pes etti,perşembeden girdim,hesapların içine,7.30 8.00 e kadar bankalarla cebelleştim veeeee sonunda bugün hallettim olayı,artık rüyalarıma giriyordu,rakamlarhihidosyaladım 3 saat önce verdim önüne dosyayı oda yaklaşık 1 saat inceledi,çağırdı yanına ilk önce bir teşekkürü aldım beyefendiden,ama belli şaşırmıştı,çünkü benim görevim değildi,o söylemeden yaptım,neyse çıktım odasından,yemeğe indim,beni çağırtmış,eyvah dedim birşeyi yanlış yaptım,gittim yanına,masasında bir zarf şöyle uzun duruyor orda,bu senin dedi,nedir bu dedim,emeğinin karşılığı,ikramiyen dedi,benim patronum,cimri patronum:0399:kulaklarıma inanamadım,bir kaç nutuktan ve içinde tebrik dolu konuşmadan sonra, uzatmadan aldım zarfı teşekkür ettim,çıktım odadan,kapıda herkes içindeki meblağı tahmin etmeye çalışıyor,e herkes biliyor patronunu,şirkette bu kadar iyi ikramiye alan ilk eleman sıfatını alan kişiyim şuan,şükürler olsun,bu ayki ödemelere ne iyi gelecek,ilaç ilaç.:73e4317106059nd:
Neyse,ilerleyen saatlerde telefonum çalıyo bangır bangır,baktım yurt dışından tanımadığım bi numara açtım neyse,ilk sesi tanıyamadım,sonra öyle böyle Almanyadan eniştem,teyzemin eşi,düğünümde bulunamamıştı kendileri,biraz muhabbet etrik ordan burdan,sonra dediki,yeğenim düğününde bulunamadık,bari hediyeni gönderelim de,bizimde içimiz rahat etsin,dedim enişte ne hediyesi,siz mecburiyetten gelemediniz,olsun falan fila derken,hesap numaramı istedi,ısrarla,bende verdim,yarın git çek,ne eksiğin varsa alırsın evine dedi,eniştem eksiğim yok çok şükür fazlam var dediysem de dinletemedim,içimden geldi deyince iyice sustum,teşekkür edip kapadım telefonu,yine ağzım kulaklarımda tabi kızlar bakıyor dik dik suratıma yine niye gülüyorsun diye,,,dedim hiiiççç,bugün evren bana tüm istediklerimi veriyor,mucizeleri bir bir kabul ediyorum,,,anlamadılar belki ama,ben çok iyi anladım bir kez daha herşeyi,herşeyi ,herşeyi yerimde duramıyorummmmm hayattttttt,eşimi aradım,anlattım canımmmm nasıl sevindi,nasıl anlatamam,,,akşam 4 e kadar uyumamıştı,düşünmekten ohhh neyse,Çok şükür,herşeye binlerce kez şükürler olsun,BEN NE İSTERSEM GERÇEKLEŞİR.Bunu bir kez daha öğrendim,Bana başından beri,olumlu düşünmeyi öğreten hayal ablamı çoook seviyorum,buradaki yazdıklarından birşeyler öğrenip onları hayata geçirmeme neden olan dostarımı çook seviyorum,,,hayalayaz sitesini seviyorum,hayatı seviyorum,insanları seviyorum,aşkımı seviyorum,,,ŞÜKÜRLER OLSUN,ŞÜKÜRLER OLSUN,ŞÜKÜRLER OLSUN...:73e4317106059nd::73e4317106059nd:

hayalayaz
29-06-2009, 16:28
canım benim söylediğimiz her sözü hayata geçirmeye gayret edip, en sıkıntılı günlerinde bile tamam abla şimdi yapmaya başlıyorum deyip, asla bırakmadığın için, ve nihayet öğrendiğin her şeyi gerçekten hayatına sıkı sıkı yerleştirmeyi başardığın için ben seni seviyorum.. sana saygı duyuyorum.. :73e4317106059nd:

PRENSES
29-06-2009, 16:35
canım benim söylediğimiz her sözü hayata geçirmeye gayret edip, en sıkıntılı günlerinde bile tamam abla şimdi yapmaya başlıyorum deyip, asla bırakmadığın için, ve nihayet öğrendiğin her şeyi gerçekten hayatına sıkı sıkı yerleştirmeyi başardığın için ben seni seviyorum.. sana saygı duyuyorum.. :73e4317106059nd:

:73e4317106059nd:Canım ablam,içimdeki sana olan hayranlığı,şükranı,nasıl anlatabilirim ki,sen beni bilirsin,söylemesemde sen anlarsın,çünkü kelimeler kifayetsiz kalır sana söylemek istediklerimin yanında,:oysherşey için birkez daha teşekkür ediyorum,sizleri çoook seviyorum...Çokk mutluyum burdaki evimde çoook.:mx

Antuza
29-06-2009, 18:39
Oyyy nasıl mutlu oldum Prensesim okurken,valla iyi olmuş canım benim...Bende bu ara soru işaretlerindeydim,şimdi çekim yasasını çalıştırayım en iyisimi...

PRENSES
29-06-2009, 18:44
Oyyy nasıl mutlu oldum Prensesim okurken,valla iyi olmuş canım benim...Bende bu ara soru işaretlerindeydim,şimdi çekim yasasını çalıştırayım en iyisimi...

Canım benim :73e4317106059nd:senin kafandaki soru işaretlerine cevap bulacağından hiç şüphem yok,en güzel çekimler seninle olsun.:73e4317106059nd:Hadi bakalım kolay gelsin...:ups

Mustang
29-06-2009, 19:07
Canım benim senin adına çok mutlu oldum ne güzel haberler böyle ...

Stubborn
30-06-2009, 09:18
Sen supersın yaa super super super:73e4317106059nd:

Perilice
30-06-2009, 10:05
:73e4317106059nd:Harikasın birtanem okurken yüzümde kocaman gülümseme oluştu inanki ne diyeceğimi dahi bilmiyorum o kadar çok sevindim ki canım benim sen herşeyin en iyisini güzelini hakkediyorsun :73e4317106059nd::73e4317106059nd:

PRENSES
30-06-2009, 11:11
Canım benim senin adına çok mutlu oldum ne güzel haberler böyle ...

Teşekkür ederim ablacım,sizler sayesinde daha öğreneceğim ve uygulayacağım çok şey olduğunu düşünüyorum,kocaman sevgiler:73e4317106059nd:
Sen supersın yaa super super super:73e4317106059nd:
Başardım stubcum,daha iyisi olacağını hissediyorum.Canım benim:73e4317106059nd:
:73e4317106059nd:Harikasın birtanem okurken yüzümde kocaman gülümseme oluştu inanki ne diyeceğimi dahi bilmiyorum o kadar çok sevindim ki canım benim sen herşeyin en iyisini güzelini hakkediyorsun :73e4317106059nd::73e4317106059nd:

Canım benim,yüreği güzel arkadaşım,sende herşeyin en iyisini hak ediyorsun,:73e4317106059nd:

PRENSES
03-07-2009, 09:35
Günaydın :ups günlük;Güne harika bir enerjiyle başladım:coolbugün memleketime gidiyorum.çok mutluyum,çok heyecanlıyım,annemlere birşey söylemedim,sürpriz olacak.Biliyorum çok sevinecekler.:73e4317106059nd:

Antuza
03-07-2009, 09:47
Güle güle git canım benim,yolun açık olsun...Nasıl sevinecekler annenler kimbilir:73e4317106059nd:

PRENSES
03-07-2009, 09:51
Güle güle git canım benim,yolun açık olsun...Nasıl sevinecekler annenler kimbilir:73e4317106059nd:

Sağol tatlım,hemde nasıl sevinecekler,bugün bana akşam olmaz artıkhihi:73e4317106059nd:

Gülçin Şen
03-07-2009, 10:31
Yolun açık olsun prensesim.Ay nasıl sevinirler şimdi seni görünce.Her dakikanın tadını çıkar ....:73e4317106059nd:

hayalayaz
03-07-2009, 10:56
hayırlı yolculuklaar...bizdende bol bol selam söyle sevdiklerine..:73e4317106059nd:

new_way
03-07-2009, 11:01
hayırlı yolcululuklar prensesim. güle güle git, güle güle gel :73e4317106059nd:

PRENSES
03-07-2009, 12:00
Yolun açık olsun prensesim.Ay nasıl sevinirler şimdi seni görünce.Her dakikanın tadını çıkar ....:73e4317106059nd:
Sağol ablacım,hemde çok sevinecekler:73e4317106059nd:

hayırlı yolculuklaar...bizdende bol bol selam söyle sevdiklerine..:73e4317106059nd:
Sölerim ablam,çok öptüm:opt

[quote=new_way;9428]hayırlı yolcululuklar prensesim. güle güle git, güle güle gel :73e4317106059nd:[/quo
Canım teşekkür ederim,inşallah.:73e4317106059nd:

PRENSES
06-07-2009, 14:59
Heyyyyt,,:73e4317106059nd:ben geldim günlükçüm;harika bir haftasonu geçirdim.Harikaydı.annecim,babavım,ablalarım,yeğen lerim hepsini çoooook ama çoook özlemişim.
Hepsi şok oldu beni görünce,sabahın 7.30 dahihiannemin surat ifadesini unutamıyorum,endişeyle karışık,mutluluk,burukluk,sevinç karma karışıktı,canım annem,babam da öyle,ama en büyük çığlığı kim attı,ablamlar.Güzeldi,sevindirdim onları kendimle beraber,çok iyi geldi bana bu ziyaret,çoook.Her anımı dolu dolu onlarla geçirdim.Mutluyum,huzurluyum günlük.:73e4317106059nd:

Perilice
06-07-2009, 15:17
hihi Benim falmı çıktı hihi Çok sevindim canım gidişini okuyamadım ama gelişindeki güzel duygularını okuyunca çok mutlu oldum :73e4317106059nd:

Mustang
06-07-2009, 19:05
canım ne güzel olmuş bu süpr.z sevdiklerine sanada bir değişiklik olmuş ...

PRENSES
07-07-2009, 14:57
Selam hayat,yoğun bir gündü,daha da yoğun olacağa benziyor,dünden biraz uykusuzum,hayalet gibiyim,iş yapıyorum ama,nasıl yaptığımı bilmiyorum.
Dün İzmir den arkadaşlar geldi,eşleriyle,onlarla dışardaydık,taaa ki gece yarısına kadar,bayağıdır görüşmeyince muhabbet birikiyor,bitmedi valla,ama olsun güzeldi,geriye sadece uykusuzluk ve hafif yorgunluk kaldı.:)
Bugün abluşumun doğum günü(benim büyüğüm),şimdi ona gitmek lazım,pastasıyla,hediyesiyle,neyse du bakalım akşama daha çooook var,düşünürüz bi güzellik.
İşte böyle günlük,,şimdilik hoşçakal:73e4317106059nd:

Yesil
07-07-2009, 22:13
prensesimmmmmmm neler kaçırmışım ben senin günlüğünde böyle,ne kadar güzel bir gelin olduğunu biliyordum tahmin ediyordum ama bu benim düşüncemi bile aşmış,çok mutlu olmana herşeyin güzel gitmesine o kdr sevindimki içim neşe doldu ve sıkıntılarım hafifledi senin günlüğünü okuyunca çok öpüyorum canım benim hep mutlu olman dileklerimle.

PRENSES
08-07-2009, 17:58
prensesimmmmmmm neler kaçırmışım ben senin günlüğünde böyle,ne kadar güzel bir gelin olduğunu biliyordum tahmin ediyordum ama bu benim düşüncemi bile aşmış,çok mutlu olmana herşeyin güzel gitmesine o kdr sevindimki içim neşe doldu ve sıkıntılarım hafifledi senin günlüğünü okuyunca çok öpüyorum canım benim hep mutlu olman dileklerimle.

Canım benimmm:73e4317106059nd:,teşekkür ederim,sende özlettin kendini,nerelerdesin kuzum,seninde mutlu haberlerini duymayı istiyorum.Kocaman öpüyorum.:73e4317106059nd:

PRENSES
13-07-2009, 10:38
Selam günlük:)

Muhteşem bir hafta sonuydu;Deniz,güneş,kum üçlüsündenhihi,güneşi çıkaralım çünkü hava dün ha yağdı ha yağacak durumundaydı,ona rağmen harika birgündü,Yalova sınırları içerisinde Fıstıklı diye bir yer,inanılmaz koyulara sahip,küçük cennet gibi,plajı, kumu harikaydı,bayıldımmm
12 Kişiydik,acayip eğlendik, deniz erken saatlerde çarşaf gibiydi,ama sonradan rüzgarın etkisiyle dalgalanmaya başladı,hafif de yağmur çiseledi,ayyy ne romantik oldu,gelelim işin asıl noktasına,herşey harika ortam güzel,sakin,huzur verici,denizin içindeyim,hafif yağmur var,ilk önce tüm negatif enerjilerimden kurtuldum,gökyüzünden gelen suyun,bendeki tüm negatiflikleri temizlediğini imgeledim,denizin berraklığı kadar temizdi enerjim.Daha sonra gökyüzünde oluşan gökkuşağı sevinç çığlıkları atmama sebep oldu,gökkuşağına bakarak çakralarımı imgeleyip tıkanıkları temizledim,çok kısa bir çalışmaydı,ama yürekten istedim,yaptım inandım.Sonra yüzdüm,yüzdüm,yüzdüm...Kuş gibiydim.Çok rahatladım.
İlerleyen saatlerde bi enerji patlaması yaşadım gerçi:cool,yerimde duramadım,yorulmak nedir bilmedim.Ve gün hiç bitmedi bana,sürdüde sürdü.İŞte böyle günlük.Herşey harika ben kendimi çok dingin,rahatlamış,huzurlu ve çoook mutlu hissediyorum.Şükürler olsun....

:73e4317106059nd:

PRENSES
17-07-2009, 16:13
Yazmayayım dedim dedim ama dayanamadım;barut gibiyim çünkü ofiste kimse yanıma yaklaşamıyo,rahatlamam lazım,azıma ne gelirse söyleyesim varrrrrrrrrr:0326:Töbe töbe,uzun zamandır böyle sinirlendiğimi hatırlamıyorum ben ya.g.......zeka lının teki yüzünden bütün sinir sistemlerim ayağa kalktı.
Ofiste çokbilmiş bi asistan var geldiği günden beri negatif elektiriğiyle kimseyi yaklaştırmadı yanına,bende dahil,sevemedim çocuğu,sabahtan beri beni deli etti,sabah kırk karış suratla geldi,bi telefonla konuşuyo bağıra çağıra,onun yüzünden çalışamıyorum,hesap yapıyorum tam karşı odaya bağırıyo fatura tutarı söylüyo,benim hesap yerlerde,yanındaki yardımcı asistana bağırıp çağırıyo,onun literatüründe insan hata yapamaz,
kendisi çokbilmiş ya,1 değil 2 değil sabır çekiyorum,susmuyo,ofis onun sanki,derin nefesler alıyorum yok yok,kalktım bir hışımla masamdan fax çekmeye mecburen onun odasına girmek zorundayım,çektim faxsımı,saçpa sapan espriler yapıyo odadakilere,çıktım neyse odadan,kız arkadaşımada dedimki cevap gelirse haber ver,telefonum çaldı o arada annem arıyo,annemle konuşuyorum,neyse telefon konuşmamın ortalarında biri bağırıyo bangır bangır,bi kulağım annemde bi kulağım seste,annemde önemli birşey anlatıyo,sese kulak verdim iyice bana bağırıyo ismimle,kaba herif (bu arada bu ofiste kimse birbirine ismiyle tek başına hitap etmez hanım veya bey kullanır)dedimki telefondayım,yandaki arkadaş diyorki telefondaymış,banane demesin mi,,,:0326:
Anneme dedimki sessizce annecim sen kapat telefonu ben seni arayacağım,besmele çektim kalktım masadan,bir hışımla odasına1,2,3,4,5 devam ettim ettim,gözüm dönmüş çıldırmışım iyice,o sus diyo,biri kolumdan tutuyo,tamam yeter diye,zar zor çıkardılar beni ama karşımda tek kelime etse ya,saygısız,gözlerini pörtletti sadece,mutfağa soktular beni elim ayağım titriyo,yarım saat sonra sakinleştim,meğersem herkes şikayetçiymişte kimse sesini çıkaramamış,yok yaaa,bana huzursuzluk verecek,çalışmamı engelleyecek,benden alt statüde olmasına rağmen (ki bu hiç önemli değil benim hayatımda ama o çocuk bunu hakketti)ukalalık taslayacak ve ben susacağım.Sabır da bir yere kadar canım.Bu çocuk burdan gitsin dedim,patronuma yada alın karşınıza çalışma koşullarını tekrardan hatırlatın.Adam şaşırdı beni öyle görünce,ama haklısın da dedi,istemezdim o durumda görmesini.Allah ım ya 4 defa 5 defa hesap yaptım onun yüzünden,ağladım sinirimden ya,günümün içine etti afedersiniz.
O çocuk burdan gitsin,gitsin yaaaa.

Antuza
17-07-2009, 16:35
Oyyy kuzuum şimdi derin derin nefesler al bu seni rahatlatır...
Maalesef böyle densizler hayatımızda yer alıyorlar...Ona yaptıkları muhtemelen dönecektir,sen biraz sabırlı ol...Boşver böyleleri için sinirlenmeye değmez bile...:73e4317106059nd:

PRENSES
17-07-2009, 16:38
Oyyy kuzuum şimdi derin derin nefesler al bu seni rahatlatır...
Maalesef böyle densizler hayatımızda yer alıyorlar...Ona yaptıkları muhtemelen dönecektir,sen biraz sabırlı ol...Boşver böyleleri için sinirlenmeye değmez bile...:73e4317106059nd:

Sağol tatlım şimdi daha iyiyim,balkona çıktım derin derin nefesler aldım,atlattım galiba ama sinirden uykum geldihihihihihihiinanamıyorum ya

Gülçin Şen
17-07-2009, 16:39
:0501:Pışşşştttt geçtimi sinirinnnnnn:opt

PRENSES
17-07-2009, 16:43
:0501:Pışşşştttt geçtimi sinirinnnnnn:opt

Daha iyiyim abla,ağlayınca birde açık havaya çıkınca derin nefes çalışması yapınca uyuştum,uykum geldi.:0332:

Gülçin Şen
17-07-2009, 16:48
Yastık hikayesini hatırladınmı yeğenin için yazmıştım ya benim günlükte.
Git eve şöyle kallaviiii bir yastık seç....İçinden geleni söyle, döv o yastığı , onun yerine koyup,birkaç tane de benim için okkalı küfür ve tekme savurursan sevinirimhihi

PRENSES
17-07-2009, 16:55
Yastık hikayesini hatırladınmı yeğenin için yazmıştım ya benim günlükte.
Git eve şöyle kallaviiii bir yastık seç....İçinden geleni söyle, döv o yastığı , onun yerine koyup,birkaç tane de benim için okkalı küfür ve tekme savurursan sevinirimhihi

Hatırladım abla iyi fikir,yapmam mı ilkönce kendim için sonra ofistekiler için,sonrada senin için parçalarım bile,sağoll ablamhihi:73e4317106059nd:

Stubborn
17-07-2009, 16:56
aslında bakarsan ıyı oldu be prenses bak içindekı sınırır atmıs oldun :)
bu yonden bak hemde kocana degıl bak snırın baskasına bu super bısı
ınsan arada bole sınırlenıp kusmalıkı rahatlamalı:)
bagır cagır agla kufret sonrada bı ohh cekkkk:73e4317106059nd:

PRENSES
17-07-2009, 17:09
Belki iyi belki kötü bilemicem,sinirlenecek birşey yoktu gayet rahattım kaç zamandır,sürpriz gelişmeler dışında bunun gibi,neyse cevabını aldı,bende kendime geldim sayılır,akşama yemek var,toparlanmalıyım:)gülim bari:)

Stubborn
17-07-2009, 17:11
İiçinde kalmasın ama bişi herseyı at.........

akşam yemekte acaip huzurl u olacaksın cunku..harıka zaman geçireceksın..

gunduz nasıldım akşam nasılım dıyceksın:opt

PRENSES
17-07-2009, 18:08
İiçinde kalmasın ama bişi herseyı at.........

akşam yemekte acaip huzurl u olacaksın cunku..harıka zaman geçireceksın..

gunduz nasıldım akşam nasılım dıyceksın:opt

Azından bal damlıyo,inşallah öyle olur canım sağol:73e4317106059nd:Şimdiden dedim bile ohhhhhhhhhh:cool:opt

Mustang
17-07-2009, 20:09
Canım senin gibi bir kızı bile çileden çıkarmışya pes doğrusu ...Bitanem sinirlerineipde böylelerine pirim verme ...Bu insanlar acizliklerini insanları sinirlendirerek ve iğneleyerek kapatmaya çalışırlar ...

Biraz sabırlı ol o kendini bitirir nasılsa ...

Yemekte gük eğlen güzel vakit geçir ...

hayalayaz
17-07-2009, 20:13
adamın gözlerini pörtletmişsin ne ağlıyon..o pörtlek gözleri hatırla ve gül..nası bakıyordu?hihi..balıkların gözü gibimi olmuştu;hihi.. canın kurutulmuş ve derisi balon yapılmış igneli bi balığı var gözleri pörtlek pörtlek sen anlatınca o geldi gözümün önüne..ağlama ne ağlıyon pörtlek gözleriyle o ağlasın..

nemesis
17-07-2009, 23:54
:0399: çocuğun pörtleyen gözlerini görmek isterdim doğrusu prenses :0399::0399::0399: senin gibi tatlı biri karşımda böyle küplere binseydi bende şok olurdum heralde hihi iyi yapmışın canım fırçala kalayla ver ağzının payınııı hihi