Orijinalini görmek için tıklayınız : Para, Zenginlik,Sezgi
hayalayaz
20-03-2009, 14:27
Sevgili arkadaşlarım
subliminal telkinlerimizin çeviri aşamasında olduğunu duyurmuştum. Ben yaklaşık 15 yıldır hipnozla, ilgilenmeme ve kendi telkinlerimi yazmama rağmen, söz konusu başkaları olunca subliminal telkin hazırlayıp sunmaya cesaret edemedim, aylar önce bu siteyi kurmaya karar verdiğimde, siteye imgelemenizi ve enerji yükseltmenizi kolaylaştıran, meditasyonlar seslendirip koymayı ama subliminal olayına hiç bulaşmamayı düşünüyordum, sonuçta meditasyon seslendirmelerini duyuyorsunuz işittiğinizden hoşlanmazsanız dinlememe özgürlüğünüzü kullanırsınız, ama subliminal telkinlerde bu olasılık yok. size neler söylendiğini bilmiyorsunuz.
Tüm bunları düşünürken, üye olduğum alman reiki ve hipnoz sitesinde, bir adamla tanıştım, ben adamın çocuğunun lösemi olduğunu okuyunca kendisiyle iletişime geçtim, ve eğer kabul ederse çocuğuna reiki gönderebileceğimi söyledim, Türkiyelerden bir insanın onunla özel iletişime geçmesi ve onun çocuğu için bir şeyler yapmak istemesi dikkatini çekmiş, benimle msn de görüşmek istedi.
İki aydan fazla süren görüşmelerimizde, benim kim olduğumu ve neler yaptığımı öğrendikten sonra, o,da bana kendisini anlattı. Adam psikologmuş, hipnoz popüler olmaya başlayınca ve hipnozla birçok duruma çare bulunduğunu görünce hipnoz öğrenmiş.
İlik nakli için çocuğuna donör bulunamayınca ve çocuğun kendi iliğinden hücre ürettirilemeyince, çocuğuna subliminal mesajlar dinletip, ilik üretimini tetiklediğini anlattı. şu anda çocuğa kendi iliğinden üretilen hücreler nakledilmiş ve gün geçtikçe şifaya daha çok yaklaşıyormuş.
Ben burada yaptıklarımı, hipnozla ilgilendiğimi, bu bilgilerimi sadece kendim için kullandığımı, başkalarının yararına kullanmak için profesyonel olmak gerektiğine inandığımı, ama profesyonel biri tarafından yapılmış telkinleri siteme sevinçle koyabileceğimi anlatınca ben sana göndereyim dedi. Ve gönderdi, bu ana kadar her şey muhteşem.
Ben bir heves telkinlerin başına geçtim çeviriye başladım, telkinler harika, ilk önce kişinin telkinleri kabulünü tetikliyor, sonra çapa atıyor, sonra telkinleri veriyor, en son bilinçaltına bu sözleri onaylattırıyor ve en son yine bu sözleri günlük hayat içinde gerçekleştirmesini söylüyor ve bitiriyor.
Ve en önemlisi, daha önce,telkinlerde bizi daima ikileme düşüren ve telkinlerin içinde olumsuz kelime olurdu olmazdı diye tartışmalara konu olan olumsuz kelimeler yok.
Bu sistemde benim hoşuma gitti, aklım bastı. Ben yaşamadım ama daha önce dinlediğimiz telkinlerde, birçok arkadaşımız, mide bulantıları, baş ağrıları, vs. gibi birçok olumsuzluk yaşadığını söyledi, bunları doktora anlattığımda, şaşırdı, olmaması lazım dedi, benden bir tanesinin çevirisini istedi yaptım gönderdim, muhtemelen kişinin onayını alacak ön sözler söylenmeden direkt telkinlere başlanmasından dolayı bilinçaltı blokaj oluşturuyor ve bunu fiziksel rahatsızlıkla mide bulantıları vs. ifade ediyor. Dedi
Biliyorsunuz hiç kimse yoğurdum ekşi demiyor, bu insanın telkinlerini dinleyen kimseyi tanımadım, bu yüzden dikkatli davranmak gerektiğini düşünüyorum.
Birçok telkinin kaba çevirisi yapıldı. Önce hangisini seslendireyim diye düşündüm, PARA, ZENGİNLİK VE SEZGİ telkininin son düzenlemelerini yaptım, ancak bu telkini siteye koymadan önce denemek isteyen 10 kişiye vermeyi amaçlıyorum, ilk denemeyi yapan 10 kişi içinde baş ağrısı, mide bulantısı gibi olumsuzluklar yaşayan olursa, siteye bunları koymayacağım.
Şimdilik telkinin metnini de siteye koymayacağım, çünkü metni siteye koyduğum anda en geç birkaç gün içinde, 100 mesaj yazıp kopyalanmasını ve tüm internet alemine yayılmasını engelleyemem, herkes benim gibi tırsık değil, özellikle para telkini ücret karşılığı yapıldığı için. Alıp üretmekten çekinmeyeceklerdir.
Peki, neden para telkini diye soracak olursanız, nedeni çok basit, her şeyden önce hepimizin maddi olanakları istediğimiz gibi değil, daha da önemlisi "PARA" telkinlerin somut karşılığı, 21 gün içinde veya kısa bir süre sonra telkini dinleyen kişilerin hayatında para akışının ne durumda olduğu somut bir şekilde görülür.
Kendine güven, sosyal fobi veya benzeri telkinlerin karşılığı somut değil, soyut, kişi kendi kendini de aldatabilir veya öyle sanabilir iki gün sonra gelir ben git geller yaşıyorum diyebilir, bunların hepsine şahit olduk.
İçinizde bu telkini ben deneyebilirim ve yaşadığım/yaşamadığım durumları burada açık yürekle anlatırım diyen olursa. Buraya ismini yazsın.
İçimizden, bende dâhil olmak üzere 10 kişi telkini aynı gün dinlemeye başlayacak ve her gün gelişmeleri veya aksini burada yazacak. Böylece bu telkinlerin gerçekten olumlu veya olumsuz etkileri olup olmadıklarını görebileceğimizi düşüyorum.
Arkadaşlar yaptığım her şeyi doğru yapmaya çalışıyorum, önerilerinize ihtiyacım var. Ve hepinizin objektif bir şekilde öneriler getireceğinizi biliyorum. Bu işte darılmak falan söz konusu değil lütfen fikirlerinizi açık ve net bir şekilde söyleyin.
siteye yeni üye olan arkadaşlar deneme süremiz bitmiştir.
Hepinize saygılı sevgiler
Hayal ablacım ben deneyebilirim:smile (11):
bende dinlemek istiyorum musadeniz olursa eger
bende bende denemek istiyorum hayal abla haha
Perilice
20-03-2009, 14:59
Bende denemek istiyorum :smile (11):
Stubborn
20-03-2009, 15:00
Eger uygun gorursen bende denemek ısterım ablacım
niye kaçıyosun ki akın :s1 (5):
hayal ablacım bende denemek istiyorum
hayalayaz
20-03-2009, 15:51
parayı bulursam mavi turla kaçarım haaa :D
akıncığım sen çekim yasasını başarıyla çalıştırıyorsun, izin verirsen bunu bu kadar iyi yapamayan arkadaşları seçelim.
:smile (11):
bende yapabilirim abla,ama ben geceleri dinleyemiyorum full gündüz dinleyebilirim
hayalayaz
20-03-2009, 16:00
bende dinlemek istiyorum musadeniz olursa eger
Aley ciğim diğer arkadaşları daha önceden tanıyorum, bu telkini sadece 10 kişiye vereceğimden dolayı, 10 kişiyi gerçekten paraya ihtiyacı olan ve bu konuda blokajı olduğuna inanan arkadaşların arasından seçmeyi düşünüyorum.
Bana, veya site ortamında tüm geçmişini anlatmanı istemiyorum, ama bu telkini meraktanmı yoksa bu konuda blokajın olduğuna inandığın içinmi istiyorsun, bunu öğrenmek istiyorum,
En önemliside sende beni yeni tanıyorsun, telkinin açık metnini hiç bir arkadaşıma vermeyeceğim, ne dinlediğini bilmeden telkini gece gündüz dinleyecek kadar bana güvenecekmisin?
hayalayaz
20-03-2009, 16:04
bende yapabilirim abla,ama ben geceleri dinleyemiyorum full gündüz dinleyebilirim
aslında gece gündüz dinleyenlerle, sadece gündüz dinleyenler arasındaki farkı görmemiz açısından faydalı olabilir.
bu arada hepinize duyurulur elimde doğa sesi içeren ses kaydı yok, bi bakının bakalım sizler bulabilecekmisiniz.
aslında gece gündüz dinleyenlerle, sadece gündüz dinleyenler arasındaki farkı görmemiz açısından faydalı olabilir.
bu arada hepinize duyurulur elimde doğa sesi içeren ses kaydı yok, bi bakının bakalım sizler bulabilecekmisiniz.
bende cdlerde birkaç tane olucaktı abla,buluyumda onları yollayayım sana...
evet güneş 21 gün olması lazım tabi hayal abladan da duymak lazım
hayalayaz
20-03-2009, 16:53
21 günmü dinleyeceğiz
evet ablam tüm tavsiyeler bu yönde, fakat blokajın durumuna bağlı olarak daha fazlada dinlenilebilir. ama 21 gün içinde iyiye doğru bir hareket olmalı diye düşünüyorum. tam iyilik kişiye göre daha kısa zamandada olabilir daha uzun zamandada, bu yüzden zaten 10 kişi denesin diyorum. hepimizin farklı bilinçaltı kalıpları var.
ablacım bişey daha soracağım. ben gündüz işyerinde dinleyebileceğim. bundan odadaki arkadaşlarım olumsuz olarak etkilenirmi
hayalayaz
20-03-2009, 17:28
şöyle bir sorun var...
işyerindeki herkes bir anda para kazanıp patrondan fazla zengin olursa adam çalıştıracak kimse bulamaz, ve ben paralarınıza ortakım dediğim zamanda kimse sana ve bana inanmaz,
hayır ablam zaten isme göre yapacağım, yani benim prenses sen diye verdiğim telkini diğerleri kaale almaz, ama sen yinede arkadaşlarını gözlemle bakalım. özellikle içinizde en fazla parasızlıktan yakınanı yakın takibe al çaktırmadan, ve eğer mümkünse gecede dinlemeye çalış bir mp3 ün varsa.biliyorsunuz gece bilinçaltı full açık oluyor ve telkinleri süratle alıyor..
Ablacım ne zaman vereceksin bu telkinleri?
hayalayaz
20-03-2009, 17:44
yok akıncığım subliminal telkinlerin en önemli özelliğinin, günlük faaliyetlerimizi sürdürürken dinlenilebilir olmasıdır, zaten syconun ve prensesin yazdıklarına bakarsak, herkes kendi günlük hayatının akışına göre dinleyecek. bizim sen şöyle dinle başkası böyle dinlesin dememize gerek kalmayacak. ben sizi ayaklandırdım ama ortada hala daha müzik yok...doğa sesi dediğim zaman şunu kast ettim kuş sesleri ve sakin akan dere sesi..eğer bulamzsak ben gidip cd yi alıncaya kadar beklicek yine.
hayalayaz
20-03-2009, 17:47
Ablacım ne zaman vereceksin bu telkinleri?
ablam nette doğa sesi bulamadım, mecbur satın alıcam, e-bay da bakıcam şimdi veya gitti gidiyor2a en kısa zamanda vericem bu gece ham söz kaydını yaparım
hayalayaz
20-03-2009, 17:55
her türlü çalışmanın tam olarak yerleşmesi için 21 gün öneriliyor, ama bu kişinin istekliliğine, ve yaptığı yan çalışmalara bağlı olarak kısa veya uzun zaman alıyor, biz şimdi burada bu telkinin etkisini ölçmek için çalışıyoruz, yan çalışmalarla desteklersek, neyin neticesini aldığımızı nasıl bileceğiz, telkinmi etkiledi, yoksa sistemli bir şekilde yapılan olumlamalarmı?
benmi çok sorguluyorum?
benim ricam 21 gün boyunca sadece telkinin dilenilmesi ve mümkün olduğunca uzun süre dinlenilmesi, ve bu dinleme süresinin kayıt edilmesi, günde kaç saat dinlenildi, başağrısı vs. oldumu, ve yaşama geçmiş olumlu gelişmeler varmı, bir iş bulmak, bir yerden para gelmesi gibi..
telkini test ediyoruz..ve her şeyi telkini dinleyip doğal akışına bırakarak görmeye çalışıyoruz.
bu 10 kişiden telkinin ne yaptığına dair verileri alalım ki yarın öbür gün sitede olumsuz herhangi bir şey söylenirse verecek cevabımız olsun.
internette bu telkini maddi karşılığı olmadan veren varmı bilmiyorum, ben rastlamadım, ama eğer yoksa arı kovanına çomak sokulacak ve her türlü insan her şeyi söyleyecek. benim amacım bunlara karşı hazırlıklı olmak.
yoksa kem küm kalırım, ve iyi niyetli amacım yine birilerinin diline kötü olarak düşer.
hayalayaz
20-03-2009, 18:01
ben netten araştırıyorujm abla... doğa sesi oluşturmas programı varmış...
sağol ablam bende bakıyorum
hayalayaz
20-03-2009, 18:07
:mshareketliifade203 haklısın abla buraları düşünmedim
canım benim, bir söz var gençler bilebilse, yaşı büyük olanlar yapabilse diye
yani gencin cesareti ile yaşlının tecrübesi bir araya bir gelse
böyle olsaydı dünyada hiçbir sorun kalmazdı, ama sizlerin burada özgürce yazmanız, bana ileriye dönük fikirler veriyor, sağolun ablam, birbirimizden öğreniyoruz.
belkide benim gözüm korktu, fazlasıyla hassas davranıyorum ama, bu seferlik benim dediğim olsun olurmu
Kesinlikle bende istiyorum hayal abla kesinlikleeee:mshareketliifade393
hayal ablacim senin icin uygunsa bende dinlemek istiyorum
hayalayaz
21-03-2009, 00:20
hayal ablacim senin icin uygunsa bende dinlemek istiyorum
monange ciğim mutlaka başta yazdıklarımı ve arkadaşlarımızla yaptığımız fikir alış verişinide okumuşsundur, bu telkini denemeden, neticeyi görmeden, şu an dinlemeye talip olan kişilerin dışında kimseye vermiyoruz, bu kararın bana göre çok önemli bir kaç nedeni var. telkinleri bana veren doktoru yeni tanıdım.
1 ci neden, bu güne kadar bu konuda yoğurdum ekşi diyene rastlamadım tüm psikologlar kendilerinin en birinci oluklarını iddia ediyorlar, hipnoza soktukları insanlar maksimum 3 gün sonra eski hallerine dönüyor. bana bu telkini gönderen adamın hastalarının hiç biriyle iletişim kurmak mümkün olmadı ama kızıma sordurdum almanyada böyle bir psikolog var,
2ci neden merak ediyorum başağrısı mide bulantısı gibi olumsuzluklar yaşanacakmı, doktor bana kendi hastalarından hiç kimsenin böyle bir şey yaşamadığını söyledi.
bu telkini kimseye vermemeniz gerekiyor çünkü telkinleri hepinizin ismini söyleyerek seslendiricem, bununda önemli olduğunu söyledi.
bu telkinden emin oluncaya kadar içeriğinide siteye koymuycam, sizlerede vermiycem yani tamamen bana güvenmek durumu söz konusu, " ben içeriğini bilmediğim telkini dinlemem diyenede darılmak söz konusu bile değil, banada böyle bir teklifle gelinse bende oturur ve düşünürüm.,
telkini dinleyenler tüm olumlu ve olumlu olmayan her şeyi burada yazacaklar, bu yazılanlar sonradan bana senin yoğurdun ekşi diyenlere senin ağzının tadı yok diyebilmem için sağlam bir dayanak olacak, veya telkin işine hiç girmeyeceğim.
ablam tüm söylediklerimi kabul edersen telkini sanada veririm hemde seve seve.
eğer bizler telkinin faydasını görürsek tüm internet alemi bu cd ye ücretsiz sahip olabilecek.
ablam kararlarımı dayatmış gibi olmaktan son derece rahatsızım ama sorumluluk bilincim beni bunu yapmaya zorluyor. emin olmadan telkinin internete yayılmasını istemiyorum. hepinize saygılı sevgiler
Canım arkadaşım ben de dinlemek istiyorum .Biliyorsun ben dinledikten sonra içimdeki değişileri hiç çekineden paylaşan biriyim varsa var yoksa yok .Ben bu denemeyi etkilerini ve ne yaşadıklarını çekinmeden paylaşacak kişilere verilmesini tavsiye edrim çünki deneyerek öğrendiklerini paylaşmaları söz konusu .Ben zaten bir çok konuda kendimi çok fazlaca anlatmış biriyim ve kendimdeki eksik ve fazlaları biliyorum ,bir ara para ile ilgili temizlik çalışmalarıda yaptım ancak gözden kaçanlar var ve bir konuyu aşamadım .Bakalım bendeki konuyu su yüzüne çıkarıp aşmamı sağlayacakmı .Konunun ne olduğunu bulamadım bulsam aşmam kolay olacak .
hayalayaz
21-03-2009, 10:47
Canım arkadaşım ben de dinlemek istiyorum .Biliyorsun ben dinledikten sonra içimdeki değişileri hiç çekineden paylaşan biriyim varsa var yoksa yok .Ben bu denemeyi etkilerini ve ne yaşadıklarını çekinmeden paylaşacak kişilere verilmesini tavsiye edrim çünki deneyerek öğrendiklerini paylaşmaları söz konusu .Ben zaten bir çok konuda kendimi çok fazlaca anlatmış biriyim ve kendimdeki eksik ve fazlaları biliyorum ,bir ara para ile ilgili temizlik çalışmalarıda yaptım ancak gözden kaçanlar var ve bir konuyu aşamadım .Bakalım bendeki konuyu su yüzüne çıkarıp aşmamı sağlayacakmı .Konunun ne olduğunu bulamadım bulsam aşmam kolay olacak .
sana sormadan, seni zihnimdeki listemin başına koymuştum zaten arkadaşım, senin özgür iradenle karar vermeni bekledim, sana istermisin diye sorarak etkilemek istemedim. galiba artık 10 - 12 kişi olduk ben komşunun köpeğini iki noktalayabilseydim dün gece kayıtları yapmaya başlamıştım, saat 3 e kadar ben kayıt yaptım o havlayarak bozdu, şuna bir iki nokta yapayım sussun uyusun dedim, iki nokta beni etkiledi yatmak zorunda kaldım her şeyimiz hazır, doğa sesi , çeviri , bu gün nasipse kayıt etmeye başlarım, herkesin ismini okuyarak yapacağım için 1-2 gün alabilir, ama pazartesi dinlemeye başlarız diye düşünüyorum, inşallah hayırlı olur. saygılı sevgiler
hayalayaz
21-03-2009, 14:35
arkadaşlar telkini dinlemek isteyenler kesinleşti listemiz şöyle
hayalayaz-------------- prenses
aley----------------------nemesis
stubborn---------------- perilice
gamze-------------------furina
monange--------------- mustang
akıncığım listemize aldığımız arkadaşlar para konusunda blokajı olan arkadaşlar, birde sen çekim yasasını çok güzel çalıştırabiliyorsun, zihnin birini yapmazsa anında diğerini devreye sokacak bir yapıya sahip, bu yüzden seni listeye alamadım. kusura bakma emi ablam
sevgili güneş gerçek adlarınızı bana özelden yazabilirseniz sevinirim
hepimize saygılı sevgiler
stubborn---------------- güneş
akıncığım listemize aldığımız arkadaşlar para konusunda blokajı olan arkadaşlar, birde sen çekim yasasını çok güzel çalıştırabiliyorsun, zihnin birini yapmazsa anında diğerini devreye sokacak bir yapıya sahip, bu yüzden seni listeye alamadım. kusura bakma emi ablam
sevgili nemesis ve güneş gerçek adlarınızı bana özelden yazabilirseniz sevinirim
:smile (11)::smile (11)::smile (11):
bende bende bende bende ne olur en cok benim ihtiyacım var ablacıgım bunlara
heycanmı yaptım ne birden haha
hayalayaz
21-03-2009, 14:43
şimdi bende onu yazmadığımı hatırlayıp girdim yine sayfaya çok güzel bir program akıncığım, dün gece baya gezindim denemeler yaptım, çok teşekkür ederim.
arkadaşlar düne kadar elimde ses kaydını örtecek istediğim doğa sesi yoktu, tam akşam üzeri akın ve sycorox cuğum hızır gibi yetiştiler ve kısa zamanda yüz sene yetecek bir arşiv oluşturuverdiler, ikisinede candan ciğerden teşekkür ederim :smile (11): :smile (11): :smile (11):
hayalayaz
21-03-2009, 14:44
bende bende bende bende ne olur en cok benim ihtiyacım var ablacıgım bunlara
heycanmı yaptım ne birden haha
ablam eğer şu an telkini dinleyecek olan 10 arkadaştan olumlu sonuçlar gelirse siteye koyacağım zaten, liste oluştu sen biraz daha bekle emi ablam.
Tühh şansımız yok neyse Artık Paşa Paşa bekliyecegiz :smile (11):
:mshareketliifade385:mshareketliifade385
Nasıl teşekkür etsem bilemedim kii :smile (11): Harika gelişmeler ve deneyimler olacagından emiinim.Bu gelişmeleri her gün birlikte paylasmak ayrı bir güzell .Süprisler ve mucizelerle dolu güzel seylerin olmasını diliyorumm.Hayal abla ve emegi gecen herkese fırsatlar ve güzelliikler diliyorum.Kalpten sevgilerimle
stubborn---------------- güneş
sevgili güneş gerçek adlarınızı bana özelden yazabilirseniz sevinirim
Heycanla bekliyorum hayal ablacım bakalım neler olacak kolay gelsinnnn:love0073:
hayalayaz
21-03-2009, 16:08
akıncığım sen nerede istersen orada kutluyacağız, şimdi doktorla konuştum, telkinleri denemeden siteye koymayacağımı öğrenince dili tutuldu, haha bir müddet konuşamadı haha hahasonra neden böyle bir şeye ihtiyaç duyduğumu sordu, bende listemdeki insanların hepsi dengeli ve objektif insanlar, biri diğerinin yaşadığından veya yaşamadığından etkilenmez, ne yaşıyorlarsa objektif değerlendirirler dedim, sizin yazacaklarınızı çevirip kendisine gönderebilirmiyim acaba diye sordu, özet çeviri yapabileceğimi söyledim, ve telkinleri birbirini tanımayan üç kişiye daha vermemi söyledi, öğrenince dili tutulmuş ama şu an bizim çok akıllı insanlar olduğumuzu düşünüyormuş,
ilk başta benden telkinleri aldın ama, sonrada güvensizlik ürettiğin için sandım dedi, bir iki saniye düşünmüş hayır demiş güvensizlik değil sorumluluk duygusu,
allahtan anlamış, bu yaptığımız onada istatistik olabilirmiş, ( ben bu kadar derin düşünmemiştim) şimdi almanyadada kendiside bunu yapacak birbirini tanımayan söyledikleri ile birbirini etkilemeyecek olan kişilerin yaşadıklarını izleyecek..kendi telkinlerinin yüzde kaç kişide neler yaptığını kayıt altına alacakmış. çocuğun hastalığına odaklandığı için bunu yapmak aklına gelmemiş. nasıl ama doktorada öğretiyoz..naapması gerektiğini haha haha haha
teşekkürler hayal abla haha
hiç şaırmadım canım senin sorumluluk hissin okadar çok gelişmişki kimseye zarar vermeden yapacağını biliyordum kutlarım seni .Birlikte mutlu paylaşımlara.:mshareketliifade332
Ablacim sana cok tesekkür ederim.. Bu arada yazdiklarini dayatma olarak degil tecrübeli ablamizin söyledikleri olarak algiliyorum ve cok faydalaniyorum.. Saolasin.. Bende düzenli olarak söylediklerini harfi harfine yapip degisimlerimi yasadiklarimi olumlu / olumsuz acikca sizlerle paylasacagima emin olabilirsiniz.. Sevgiyle Kalin.. Cok heycanlandim sabirizlikla bekliyorum.. :mshareketliifade393
ablamm sen herkese herseyi ögretirsin walla :animation732xl9vh:
hayal ablacığım bende denemek istiyorum eğer uygun görürsen
ben siteye yeni üye oldum akınberk tavsiye etti sağolsun çok güzel bir site bu zenginlik cd sinden banada yer var mı acaba 10 kişi dolmuş galiba 11. olabilirmiyim :D
hayalayaz
24-03-2009, 19:20
ben siteye yeni üye oldum akınberk tavsiye etti sağolsun çok güzel bir site bu zenginlik cd sinden banada yer var mı acaba 10 kişi dolmuş galiba 11. olabilirmiyim :D
encoder ciğim hoşgeldin yanımıza,
bize biraz zaman verirsen telkini ücretsiz kullanım için siteye koyacağım zaten, listeyi yaparken eski üye, yeni üye diye bir ayırım yapmadım, ilk denerim diyenlerden oluştu listemiz..akın berk'i listeye almadım çünkü listeyi 10 kişi ile sınırlamıştım, kendini özelden ifade eden bir arkadaşımız daha katıldı aramıza 11 olduk, konu bilinçaltı olunca ben biraz pimpirikliyim..bu yüzden kendiliğinden razı olup ilk günlerde ismini yazdıranların dışına çıkmayı düşünmüyorum, bunu en önemli sebeplerinden biride şu, bu arkadaşların hiç biri telkinden fayda görmezlerse beni suçlamayacaklardır.
telkini aldığım kişiyle internette tanıştım. psikolog olduğunu söyledi, cumhurbaşkanıyımda diyebilirdi, ismini araştırdım o isimde psikolog var, bana kendi hakkında verdiği tüm doneler söyledikleriyle örtüşüyor, ama ben yinede önce deneme taraftarıyım.
önce telkini dinleyen arkadaşların yorumlarını okuyalım olurmu ablam..sevgiler
dediklerinizi anladım sabırsızlıkla bekliyorum saygılar...
hayalayaz
29-03-2009, 00:14
canlarım benim size telkini bu hafta vercektim, her şey hazır, ancak subliminal proğramı bana almanyadan aldılar, tanıtım sayfası almancaydı, ben kullanım talimatlarıda öyledir diye düşündüm, değilmiş. ingilizce, önce bir kendim inglizce - türkçe proğramda çeviri yaptım, aa bir baktım bunada çevirmen lazım. bu yüzden dökümanları ingilice öğretmeni bir arkadaşıma gönderdim, çevirisini yapabildiği kadar hızlı yapıp gönderecek..gecikme için özür diliyorum. ama sonuç inşallah beklediğimize değecek.
ben bunu nasıl kaçırdım yaaa..ablaaaa...offf
hayalayaz
29-03-2009, 01:26
bilmiyorım ama kaçmadı, sadece biz bir ön çalışma yapacağız gerçekten fayda görürsek siteye herkesin aydalanacağı şekilde ücretsiz koyacağım.
yazdıklarımı okumuşsundur bu kadar spekülasyona açık bir mevzuda dikkatli olmak istiyorum o kadar..yoksa tükkan sizin..:mshareketliifade108 hem daha neler var neler ar.
bilmiyorım ama kaçmadı, sadece biz bir ön çalışma yapacağız gerçekten fayda görürsek siteye herkesin aydalanacağı şekilde ücretsiz koyacağım.
yazdıklarımı okumuşsundur bu kadar spekülasyona açık bir mevzuda dikkatli olmak istiyorum o kadar..yoksa tükkan sizin..:mshareketliifade108 hem daha neler var neler ar.
yazılanların hepsini okudum ablacm..bende ilk 10 un içinde olmak isterdimmhihi
ama başka bahara kaldımkihkihsaolun bu kadar özen gösterdiğinz için...bunu siteye sunacağınız zamanı bekliyorum,pardon bunlarıı;)
başarılar..allah yardımcın olsun..
O kadar büyük bir heyecanla bekliyorum kii.Herseyin cok güzel olacagına dair inancımm sonsuz :) Bu kadar dikkaatli bu kadar özenlii titizlikle hazırlanan birseyinn eminimm sonucuda harika olacaak.Tekrar cok teşeküürlerr emegi gecen herkese..
hayalayaz
29-03-2009, 01:53
O kadar büyük bir heyecanla bekliyorum kii.Herseyin cok güzel olacagına dair inancımm sonsuz :) Bu kadar dikkaatli bu kadar özenlii titizlikle hazırlanan birseyinn eminimm sonucuda harika olacaak.Tekrar cok teşeküürlerr emegi gecen herkese..
inşallah ablam..ben biraz sabırsızım, ve dediğim tarihi geçtiğimde huzursuz olurum bu yüzden 20 li yaşlarda saçları beyazlattım, daima son tarih korkum olmuştur benim, daha önceki mesleğimde tüy dikti bu korkunun üzerine, şimdi eft deep peat seedona allah ne verdiyse yapıyorum ama 50 yılda biriken şey hemen gitmiyor maalesef, bu gecikmeler birazda bu yüzden yaşanıyor, korkularımı yaratıyorum..neyse geç olsun güzel olsun beklerken boş durmuyorum gerçi aslımın koyduğu medilerden seçtim onları yarın düzenleyip seslendiricem. hiç olmazsa medilerimiz olsun.
Güç olmasında geç olsun hayal ablacım benimmm herşey çok güzel gidiyor sen hiç endişe etme emi:ci
hayalayaz
29-03-2009, 02:17
Güç olmasında geç olsun hayal ablacım benimmm herşey çok güzel gidiyor sen hiç endişe etme emi:ci
olur bebeğim sağol :mx
hayal ablacım müsaden olursa bende dinlemek isterım. biraz uzaktayım ama. deneyinde bende yardımcı olmak ıstıyorum. sevgilerimle.
ablacım yazının basını kacırmısım. Artık bende sıteye koymanı bekleyecegım galıba :((
hayal abla bende alabilirim telkinleri.21 gün dinleyebilirim.
Bu aralar telkinleri gece dinleyemeiyorum ancak yatarken açıyorum eşim yatarken kapatıyor...ancak çok iyi geldi para blokajlarımı yıkmama neden oluyor ...
Ne çok biriktirmişim içimde temizle temizle bitmiyor...
Bu telkinle çalışma yapmadan veya gözden kaçırdığım hatırlamadığım blokajlarımda yıkıldı sanki ...Ooooh hazıra kondum ...
Bilmediğim veya hatırlamadığım dirençler önce dinlemem konusunda bana sıkıcı geldi anacak serde inatçılık var arkadaşıma söz verdim ve dinledim ...Şimdi iyikide inat ettim diyorum ...
Bu aralar biraz madi sıkıntı içinde olmamıza rağmen yinede süper ...
Kendime çekler yazıyorum ve yazdığım miktaralar geliyor ...Benim dışımda kalıyor sıkıntılar...
Ben içimdeki duvaraları yıktıkça hayatımda da dinginlik ve huzur var...
purpleroom
23-05-2009, 17:28
Ben de denemek istiyorum Hayal abla...Sevgiler...
ablacım listedeki 10 arkadaş ne kadar daha dinliycekler. ben biraz sabırsızlandımda
hayalayaz
25-05-2009, 22:39
ablam site kapanmasaydı, onların yorumlarını okuyacaktık burada, şimdi arkadaşlarımızın yorumlarını bekliyorum..galiba sitedeki veri kaybını telefi etme telaşına düştüler, yazarlar bir iki gün içinde, bir kaç gün daha sabır edin olurmu?..
Hayal Hocam, doğrusunu istersen şu telkini istemeyen yok gibi tekrar siteye link açıp koysan ne iyi olur, sen koy isteyen alıp dinlesin, herkesin kendi sorumluluğunda olur, rahatsızlık hisseden dinlemeyi bırakır. Sevgiler...
Evet yazdığımız bir çok yorumumuz gitmiş neyse ben telkini dinleyen kişilerden birisi olarak bendeki olumlu değişiklikleri sıralamak istiyorum;
Para ile ilgili farklı düşünüyorum artık birçok blokajım yıkıldı parayı seviyorum artık...Ve küçük mucizeler olmaya başladı babamın işleri açıldı..Bende bir şey almak yada yapmak istesem para bana bi şekilde gelmeye başladı şimdilik büyük paralar yok ama bereket ve bolluk gözlemliyorum hayatımda...
Sevgiler
telkini ben dinlemiyorum ama bende çok seviyorum parayı. hemde çok. mucizeleri bekliyorum. :mshareketliifade281
Ben para telkini dinlediğimden beri içimde yıllardır biriktirdiğim bir çok yanlışın farkına vardım ...Ben para kalıplarımla ilgili daha önce çalışmalarda yapmama rağmen farkedemediğim göremediğim veya sıkı sıkıya yapıştığım doğruluğuna gönülden inandığım bir çok yanlışı aratık daha net görmeye başladım ...
Telkin dinlemenin faydaları fark edemediğimiz kalıpları hiç bir uğraş göstermeden fark edebilmenizi sağlıyor ...Ben geceleri uzun süre dinliyemeiyorum ancak gündüzleri dinledim gece eşim yatıncaya kadar dinledim .Bendeki en büyük etkisi fark edemediklerimi fark ettim ...
Birde bu telkinler bizlere özel yapıldığı için çok daha etkili oldu kanısındayım belki genel anlamda olsa bu kadar bana etkili olamayacaktı ...
Biz o gün Hayalede konuştuk canım hemen itiraz etti ancak kişiye özel telkin hazırlamak çok vakit alıyor ve çok emek veriyor ...
Ben ona kişye özel telkinlerden para almasını önerdim ...
Kendisi pek istemesede emeğe saygı duymalıyız...
hayalayaz
27-05-2009, 08:54
Ben para telkini dinlediğimden beri içimde yıllardır biriktirdiğim bir çok yanlışın farkına vardım ...Ben para kalıplarımla ilgili daha önce çalışmalarda yapmama rağmen farkedemediğim göremediğim veya sıkı sıkıya yapıştığım doğruluğuna gönülden inandığım bir çok yanlışı aratık daha net görmeye başladım ...
Telkin dinlemenin faydaları fark edemediğimiz kalıpları hiç bir uğraş göstermeden fark edebilmenizi sağlıyor ...Ben geceleri uzun süre dinliyemeiyorum ancak gündüzleri dinledim gece eşim yatıncaya kadar dinledim .Bendeki en büyük etkisi fark edemediklerimi fark ettim ...
Birde bu telkinler bizlere özel yapıldığı için çok daha etkili oldu kanısındayım belki genel anlamda olsa bu kadar bana etkili olamayacaktı ...
Biz o gün Hayalede konuştuk canım hemen itiraz etti ancak kişiye özel telkin hazırlamak çok vakit alıyor ve çok emek veriyor ...
Ben ona kişiye özel telkinlerden para almasını önerdim ...
Kendisi pek istemesede emeğe saygı duymalıyız...
mustagcığım dün gece doktorlada konuştuk, telkinlerin kişiye özel olmasının çok önemli gelişmeler yarattığını düşünüyormuş oda, ve tabii sadece olumlu kelimeler/ cümleler içermesininde. dedi.
ve bu telkinle birlikte tüm telkinlerin kişiye özel yapılmasını önerdi kendisi öyle yapıyormuş..
para konusuna gelince, ben her zaman her konuda sizlere açık oldum, ve sizlerdende aynı şekilde karşılık aldım, site için yaptığım yeni anlaşma benim bütçeme ek bir gider kaynağı oldu..
ben telkini dinlemeye başladıktan sonra para konusunda rahatlamaya başladım, seminerlerim daha sık olmaya başladı, ancak eski para düğümlerinin tamamen çözülmesi biraz daha zaman alacak, sizlere verdiğim sözle, yeni anlaşmaların, eski sıkışık durumların arasında kaldım.
pazar günü mustag'lada konuştuk, şimdi size soruyorum, ve gerçekten fikirlerinizi almak istiyorum, telkinler için sizlerinde ödeyebileceği miktar olan ücreti alayımmı? yoksa ne olursa olsun sözümü tutayımmı? lütfen darılacağımı, kırılacağımı düşünmeden fikirlerinizi yazın, buna ihtiyacım var.. hepinize saygılı sevgiler
hayalayaz
27-05-2009, 09:34
aşkolsun arkadaşlar, ben fikirlerinizi bekliyorum, siz sadece teşekkür butonuna basmışsınız, lütfen düşüncelerinizi açık ve net bir şekilde yazarmısınız. buna gerçekten ihtiyacım var.
Gülçin Şen
27-05-2009, 09:39
Hayal abla her emeğin bir karşılığı olmalı buna katılıyorum.İlk başta ücetsiz diye yazmıştın evet hepimiz heveslendik.Ama kişiye özel telkinin etkisi de kesinlikle hafife alınamaz.Vallahi ne desem bilmiyorum ki ,gel bence bu ilk telkini ücretsiz yap.Sonra ki telkinlerde al derim ben ....
Hayal abla her emeğin bir karşılığı olmalı buna katılıyorum.İlk başta ücetsiz diye yazmıştın evet hepimiz heveslendik.Ama kişiye özel telkinin etkisi de kesinlikle hafife alınamaz.Vallahi ne desem bilmiyorum ki ,gel bence bu ilk telkini ücretsiz yap.Sonra ki telkinlerde al derim ben ....
Ablam bende vodoo ya katiliyorum..evet emek veriyorsun..ve karsiligi almalisin, soz verdigin icinde rahat degilsin...ablam bak ben cok acik sozluyumdur bunun icinde zaman zaman zor durumlara dustugumde olur..ama benim gibi bir cok arkadasimiz bu telkini bekliyoruz...ben hergun dusunuyorum acaba nezaman sira bizlere gelecek diye..ihtiyacim olmasa belki bu kadar cok istemezdim ama..var iste napayimm ...kizma bana:oys
vodoonun dedigi gibi sen bunu bize bedava ver boylelikle sozunde durmus oluyorsun ve icinde rahat eder digerlerini ucretle yine verirsin...umarim bana kirilmazsin:73e4317106059nd:
hayalayaz
27-05-2009, 11:27
kırılacak olsaydım size sormazdım, yorumlarınız için teşekkür ederim.
hayal abla bence de ilk telkin ücretsiz olsun ve isimsiz. eğer ismine özel yaptırmak isteyen olursa bu ücret karşılığında olsun. çünkü o zaman o kişi için ayrıca uğraşıyorsunuz.
new-way a katılıyorum. bencede isimsiz olanları ücretsiz kişiye özel olanları ücretli yapabilirsin ablacım. sonuçta emek ve zaman harcıyorsun. karşılığını alman hakkın.
Perilice
27-05-2009, 11:58
:73e4317106059nd: Ben kendimi daha yeni yeni toparlıyorum Ben telkinlerimi büroda dinlediğim için herhangi bir sorun yaşamadım tek dinlemediğim gün 17 mayıstı oda bilgisayarımın çökmesinden kaynaklandı tek evde tatilde olduğum gün....
özeti bu şekilde geçtim :)
İlk başlarda hiç bir sorun yaşamadım
Sonralardan kafamda zonklamalar başladı ama bırakmadım
içimden bazen para dendiğinde hadi canım dediğim oldu
sonraları bu blokajda kırıldı şu anda param varmış hissini taşıyorum ve gelecek kaygım kalmadı iş başvurularımı yapıyorum ve en dikkatedici yön düşündüğüm şekilde memuriyet müracatları karşıma daha sık çıkmaya başladı önceleri nerde diye arardım şimdi ise kendiliğinden karşıma çıkıyor ben müracaatlarımı yapıyorum bu şekilde gelişmeler var bende :oys
En cok sanırım ben faydasını gordum yada benım para kalıplarım herkesten fazla ve olumsuzdu bılemıyorum.Ilk gunler evde olusum sebebıyle full dınledım gece gunduz.Sımdıde fırsat buldugum her an kulagımdaKısa sure ıcınde işe gırdım.Suan parayı cok sevıyorum hep yenı yollar arıyorum kazanmak ılerlemek ıcın işimde.Eskıden hıc bırseye sahıp olamayacagımı kazanamayacagımı dusunur parayı ıstemez yada redderdım.Para ıle ılgılı eft cumlelerının cogunu dırek yapmadan gectım cogu olumsuz fıkrımı sılmıs.Ayrıca sezgılerım sayesınde işimi buldum.Devamlı ıc sesımı dınlıyorum yada guvendıgım bırıne sorup dogru adımlar atıyorum.Telkını o donem alacak param yoktu .Egerkı ucretlı olursa dıye arkadasımı aramıstım ondan alacaktım.Ama ne yapar ne eder o telkını ucretlıde olsa alırdım cunku donusunun ıyı olcagını bılıyordum.Bır sekılde o parayı toplardım cok ısteklıydım ve guvenmıstım haklıda cıktım .Bence ucretlı olmalı neden dersenız verecegımız ucretın cok daha fazlasıyla bıze donuyor.Ucret malum fıyatlarda oluyor ama suan maasım onun cok 10 15 katı.Hayatımıza bır cok guzellıkler katıyor.Cok yasadım ben parasal sıkıntılar işimle ılgılı sorunlar :(.Ne olursa olsun telkın ucretı bır sekılde bulunur cok ucuk fıyatlar degıl. Zaten hayalablam bu konuda gereken hassasıyetı gosterırr.Para telkını ıcın soyluyorum getırılerı dönüsümleri cok guzel oldu.Bunu dkkkate almalıyız kısıye ozel oldugundan cabuk faydası gordum.Dun bır yazıda okudum sıtemızde ınsan dogdugu andan ıtıbran ismiyle cagrılıyor ve her isimi soyledıgınde dırek dıkkat kesılıyor kısıye ozel telkınde bu var.Buyuk bır emek var.:)
Perilice
27-05-2009, 12:12
:oys Hayal ablacım alınmak yok dediğin için açık ve net yazacağım. Evet her emegin bir ücreti vardır fakat bu başta belirtilmesi gereken birşey olduğunu düşünüyorum... Ve herşeyin ücreti para olmamalıdır... Aynı zamanda bunun bir deney olduğunu düşünüyordum sonuçlar iyise devam eger beklenen sonuçlar olmazsa bu kaldırılacaktı...
hayalayaz
27-05-2009, 12:33
hayal abla bence de ilk telkin ücretsiz olsun ve isimsiz. eğer ismine özel yaptırmak isteyen olursa bu ücret karşılığında olsun. çünkü o zaman o kişi için ayrıca uğraşıyorsunuz.
new-way a katılıyorum. bencede isimsiz olanları ücretsiz kişiye özel olanları ücretli yapabilirsin ablacım. sonuçta emek ve zaman harcıyorsun. karşılığını alman hakkın.
arkadaşlar telkinleri siteye kesinlikle isimsiz yaparak koymayacağım..
bu zamana kadar sayısız telkin dinledik/dim isimli isimle yapılanın daha faydalı olmasının yanı sıra artık tüm internete yayılmasını da istemiyorum, çünkü dün doktorumunda söylediği gibi benim burada günlerce almancasını tam olarak tercüme etmek için, ve seslendirmek için verdiğim emek karşılığında hiç bir ücret almadan koyacağım telkini , siteden alıp parayla satarlarsa, bunu nasıl önleyeceğim.. hatta ilk yaptığım telkinleri sadece isim kullanarak yapmıştım. eğer bundan sonra yaparsam isim ve soyisim kullanarak yapacağım.. bir çoğunuzun haberi yok ama, benim iki yıl önce yaptığım meditasyonları insanlar sitelerine koydular, kendilerine teşekkür edildiğinde bu meditasyonu biz yapmadık demediler, ancak arkadaşlarım tepki verince zoraki adımı anıp teşekkür ettiler..haa bu benim için ne kadar önemlydi, hiç bir önemi yok, sadece telkinleri isimsiz yaptığımda başlarına gelebilecekleri anlatmak adına yazdım.
:oys Hayal ablacım alınmak yok dediğin için açık ve net yazacağım. Evet her emegin bir ücreti vardır fakat bu başta belirtilmesi gereken birşey olduğunu düşünüyorum... Ve herşeyin ücreti para olmamalıdır... Aynı zamanda bunun bir deney olduğunu düşünüyordum sonuçlar iyise devam eger beklenen sonuçlar olmazsa bu kaldırılacaktı...
perilice çok haklısın, doğru söylemişsin, bir ya söz tutulacak yada tutulacak bende bu yüzden rahatsızım zaten, ve konuyu tartışmaya açtım. gerçi telkin karşılığında isteyeceğim para asla piyasada geçerli olan fiyat değildi..35-40 lira gibi bir paraydı ama olsun ben kendi işime yoğunlaşayım ve telkin işini bırakayım, sağol ablacığım..
Perilice
27-05-2009, 12:57
hayal ablacım telkin işinde çok iyisin vede bu konudada daha iyi olacağını inanıyorum fakat kurallarını önceden belirlemen hepimiz açısından çok iyi olacak ben telkine ücret ödenmez vs gibi bi şey demedim sonradan istenmez belki benim mantık biraz ticaret mantığı olduğu için bu şekilde yazdım istediğin para hiç birşey ama baştan belirtilmemiş olan bir kural :-( umarım bu kadar açık konuştuğum için alınmazsın :-(
hayal abla söylediklerin doğru aslında. ben bu açıdan düşünmemiştim hiç. :dusunceli1eb:dediğin gibi meditasyon bu kadar yayıldığına göre telkinler kimbilir nasıl yayılır.
hayalayaz
27-05-2009, 14:16
hayal ablacım telkin işinde çok iyisin vede bu konudada daha iyi olacağını inanıyorum fakat kurallarını önceden belirlemen hepimiz açısından çok iyi olacak ben telkine ücret ödenmez vs gibi bi şey demedim sonradan istenmez belki benim mantık biraz ticaret mantığı olduğu için bu şekilde yazdım istediğin para hiç birşey ama baştan belirtilmemiş olan bir kural :-( umarım bu kadar açık konuştuğum için alınmazsın :-(
canlarım benim şimdi bir şeyi açıklığa kavuşturalım önce, burada biz bir aileyiz diyoruz, bu söylendikçe ben buna gerçekten inandım ve bu yüzden bu konuyu hepimizin fikrini açıkça söyleyebileceği bir yerde açtım, eğer bir aileysek burada fikrini beyan edenlere darılmak söz konusu bile olmaz bu yüzden özür dilemeyin..veya alınacağımı düşünmeyin.
periciğim ticaret mantığını ya ben yanlış biliyorum yada sen, ticarette işler hiç bir zaman önceden şöyle söz verildi diye duygusal bazda yürümez, anlaşmayı yapanlar, emeklerinin karşılığını alırlar,
burada ticaret sözünün bile kullanılmasını garipsedim, çünkü burada kaç telkin yapılıp karşılığında kaç para alınacakki. özelden yazışırken insanlar kendilerini tam ifade edememişler dediğin için yazıyorum şimdi..
ben bu siteyi kurarken ayda 10 lira gibi cüzi bir miktara hizmet veren host şirketiyle anlaştım. fakat 3 ay dolmadan yaşadığımız sorunları biliyorsunuz, hadi biraz daha idare edelim dememizde bize 1 aylık veri kaybına neden oldu, site yokken, bir çok host şirketinden teklif aldık, sonrada kendi kendime düşündüm, ya bir işi en iyisi ile yapacaksın yada yapmayacaksın.. önce siteyi kapatıp maddi açıdan iyi duruma geldiğimde yeniden açmayı düşündüm.. çünkü bir işi gerçekten iyi yaptığını söyleyen emeğinin karşılığınıda iyi istiyor, bu sırada konuştuğum bazı arkadaşlar telkinlerden neden para almadığımı, bunun için emek harcadığımı ve bununda bir bedeli olması gerektiğini söylediler..aklım bassa bile verdiğim söz vardı bende hayatım boyunca verdiği sözden dönmemiş bir insanım, ikilemde kaldım. şunuda hemen ekleyeyim ben bu site aracılığı ile seminerlerde vermiyorum, yani buradan para kazanmıyorum, haa gelen bir iki kişiyide tabiiki reddetmedim, çünkü onlar benim öğrencilerimdi.
benim bu siteyi bir şekilde ayakta tutmam lazım, çünkü başladık bir kere, ama bunu yaparken bu site üzerinden ticaret yaptığım düşünülürse gerçekten üzülürüm, 3 aydır site üzerinden bir kere bile seminer duyurusu yapmadım, pazar günü seminerim var, bolluk bereket ve zenginlik bilinci yapılandırma üzerine, burada bir çok izmirli olmasına rağmen duyuru yazmadım..ve daha dün furina ile birlikte olmamıza rağmen acaba hayal abla bizim üzerimizden para kazanmak istiyormu der diye seminer olduğunu söylemedim bile..bu yüzden ticaret sözünü keşke kullanmasaydın.. sanada diğer arkadaşlarımada asla kırılmadım, baştada söylediğim gibi biz bir aileseysek her şeyi açık ve net bir şekilde dile getirebilmeliyiz. kırılacak olsaydım yazmazdım zaten..
fakat iyikide yazmışım, bana çok güzel fikir verdiniz, şimdi kendim rahatlayıncaya kadar, seminerlerime yoğunlaşayım, vaktimi işime ayırayım. çünkü seminerlerim ve katılan öğrencilerim içinde gerçekten vakte ihtiyacım var, telkini daha önce yazdığım nedenlerden dolayı siteye koymayı düşünmüyorum..hepinize çok teşekkür ederim. bana gerçekten çok yardımcı oldunuz ..
Perilice
27-05-2009, 14:45
Hayal ablacım seninle özelde konuşmadan önce yazdığım bir yazıydı o vede msndede çoğu fikir alışverişleri yaparak zaten soru işaretleri kayboldu ve ticaret sözüne alınmanı anlayışla karşılıyorum çünkü ben işe başladığımda amcam için yaptığım işin parasını istemeye çok çekinirdim zamanla bazı şeyleri öğrenmeyi öğrendim vede çoğu hesaba çizik attığım bile oldu bazen oldu dostlarım bana değilde başka yerlere yaptırmaya başladığında herşeyin çok farklı olduğunu gördüm kimseyede bana neden yaptırmıyorsunuz demedim onlarla iletişimim devam etti ama şu bir gerçekti bu hayatta parada kazanmak gerekiyor....
Ve senden ricamız seminer verdiğin zaman lütfen bizlere haber ver bizlerde değerli bilgilerinden faydalanmak istiyoruz evet sen bizi kırmayım derken bizi değerli bilgilerden yoksun bırakarak daha çok kırıyorsun :oys
ben de sözümü esirgemeden içimden geldiği gibi yazıyorum. eğer bilmeden incitici bir kelime yazarsan affınıza sınıyorum. biliyorum ki hepimiz en güzeli yaşamak ve yaşatmak için burda bir araya geldik. sizleri çok seviyorum.
evet insan en başta aa olurmu ücretsiz olmalı diyor. ama sonra bir empati yaparak ben yapsaydım diyor. o zaman durumun çarkları başka işlemeye başlıyor. her emeğin bir karşılığı olmalı. bunun yanı sıra gerçekten ihtiyacı olan kişilere gerekli destek sağlanmalı diye düşünüyorum. burda hayal ablanın da bu konuda ne kadar bol gönüllü olduğunu biliyorum.
bir gerçek daha var arkdaşlar oda sitemiz. şunu gördükki site kapandığında dağılma ve kopmalar oluşuyor. bir çoğumuzun sıkıntıları, arayışları burda çözülmediyse bile hafifledi. bir dost sesi bir güzel söz. bende de aynı şey mevcut demek bile hafifletti.
bu sitenin ayakta durması içinde bir para söz konusu. hayal ablanında dediği gibi ucuz et yahnisi orta. ee şimdi bu kadar yararını gördüğümüz bir sitenin ayakta kalması için iyi bir host olmalı. bu olursa mali yükte ona göre. ne yapalım ne yardan ne serden geçmek istemiyoruz biz. bu konuda yapılacak ne olabilir o halde. ya üyeliklere ücret koyacağız ki bu mümkün değil yada bu finans sorununu çözümleyecek bir fikir geliştireceğiz.
bende istiyorum hem ücret ödememek, hemde sitenin kapanmamasını ama aklın yolu bir her güzellik bir emek emekte bedel istiyor.
Bende sana katılıyorum.Bu sıteden cokca faydaalandık.Bırbırımıze destek oluyoruz aklımıza bırsey takılınca yetısın dıyoruz soruyoruz ogrenıyoruz .Hıc olmadı moral buluyoruz faydalı ..yasamımıza kattıkları saymakla bıtıcek gıbı degıl.Ben serpıl ve hayalabladan aldıgım dersler ve orneklerle cok ılerlerım.Bunları dısarıdan baska bır yardımla alsam yaşam koclarının saatlerı malumm.Hem ucretsız faydalıyoruz hemde ılerlıyoruz sıtemız hayalablanın oldugu kdr bızımde.Ben kendı sıtem gıbı sahıplendım acık olması ıcın elımden gelen hersey ıcın hazırım.Bılgısayardan anlamam pek host vs sıte ıslerınden de ama aranızda aklına gelen fıkırlerı olan arkadaslar varsa hem uygulamaya hemde hayata gecırmeye varım elımden gelen tum gayretle.Ben kendımı hayalabla yerıne koysam ıstedıgım bedeller cok yuksekk olurdu acıkcası.hem kısıye cok ozel calısıldıgı ıcın cok zahmetlı yasadıklarımızın ustunde calısıyor bızı dınlıyor asıl sorunumuz nedır onu bulup onun uzerıne calısmaasını yapıyor.Bunu dısarda kımse boyle yapmaz dırek ortalama bır telkın yazar ve bıter olay.Hep bırlıkte dusunelım bır yolunu bulalım bu sıte benımde aynı zamanda.
Bende katılıyorum Hayal ablaya,çünkü baya bir emek harcıyor,hatta müzikleriyle bile ayrı ayrı ilgileniyor,detayı atlamıyor...Ayrıca sitemizi ayakta tutabilmek bence önemli...Ben kendi adıma site olmayınca bir boşlukta kalıyorum...Bunu hepimizde yaşadık...Onun için telkinlerin belirli ücreti olması gerekir diye düşünüyorum...Kişiye özel olmasıda daha etkili oluyor bence...Bu son telkin bana baya iyi geldi...Hayatımın akışının değiştiğini ve herşeyin olumlu gittiğini görüyorum...Para kaynaklarımın akışıda gayet iyi durumda...
Hayal ablanın emeğini en iyi görenlerden biriyim,her konuşmamızda telkinlerin şekillenmesine şahit olmuştum...Önce telkin nasıl diye ince ince ayrıntısına kadar inceliyor,sonra tercüme ediyor,sonra müzikleriyle ilgileniyor,seslendirmesi bile çok kolay bir iş değil bence...Sonra tabii telkin yapılıyor...Birde düşünün kişiye özel telkin oluyor...Onun için emeğinin karşılığı olması gerek diye düşünenlerdenim bende...
:oysSevgili arkadaşlar, hayatta herşeyin bir bedeli var bunu biz bayanlar çok daha iyi takdir ederiz. En basitinden bir örnekle, sinemaya gittiğimiz zaman, bilette koltuk numaramız yazmasına rağmen yine de yerimizi ışıkla gösteren çocuğa bile bu kadarcık emeğinin karşılığını ödüyoruz. Şimdi bir de buraya bir bakalım, bu siteye harcanan emek, harcanan zaman, tek tek mesajlara yazılan karşılıklar, çeviriler, bunların seslendirilmesi, forumlar yeni konular v.s...
Bütün bunları Hayal ablayı tanıyanlar maddi çıkar gözeterek yapmadığını çok iyi bilirler. Bunu anlamak için başka sitelere girip uyduruk uyumlamalar için alınan bedellerle de değerlendirebilirsiniz. Hayal ablaya "hakkı kalmasın diye" telkinlere bir ücret talep etmesini bizim teklif etmemiz gerekirken onun bu kadar emeğinin karşılığını bir de ticari yaklaşımla değerlendirmek hiç şık olmadı. Bu arkadaşımızın da asla kötü bir niyeti olmadığını düşünmeme rağmen yine de, ben de Hayal abla adına çok üzüldüm. Bu kadar iyi niyet ve emeğin karşılığı bu olmamalıydı. Bu durumu fazla uzatmadan ne bizi fakir ne de onu zengin edecek bu küçük bedel karşılığında, hepimiz Hayal abladan bu güzel telkinlerden bizi mahrum bırakmamasını rica edelim. Hepinize kucak dolusu sevgiler.:oys
bu konu iyice farkli bir yone gidiyor bana gore.....mesele hayal ablanin emegine karsi ucret istemesi degil canlarim neden bunu baska tarafa cektiniz anlamis degilim..tabiki emegin karsiligini istemekte hakli.......
arkadaslar bende hayal ablamın telkınlerden para alması taraftarıyım. hepımız calısırken bır emek harcıyoruz ve karsılıgını alıyoruz. kendısıde bızım ıcın herseyıyle emek harcıyor. her aman dedıgımızde yanımızda hıc bır zaman hayır dedıgını bılmem. ve sıtede gördüğüm kadarı ıle de kım ne ısterse hemen yerıne getırıyor ıster sızler ıcın olsun ıster baskaları ıcın ıstedıklerınız olsun. ve bu telkınler bızım maddı ve manevı gelısmemıze yonelıkse varsın alsın. en basıtı bır kısısel gelısım kursuna bıle gıtsenız ucret ödüyorsunuz. ama ruhsal gelısım ıcın kımse sıze egıtım vermez verse bıle ınanın cok pahalıya mal olur.
ve bu sıtede hep bırlıkteysek ve hep beraber bır seyler oğrenıp paylasıyorsak devamı ıcınde üstümüze düşen vazıfeyı yapmalıyız dıyorum. sevgıyle kalın.
Perilice
28-05-2009, 11:08
Akadaşlar herhalde yanlış anlaşıldım ben hayal abla ticaret yapıyor bu şu şu bu demedim ki benim mantığım ticaret mantığı dedim ben burda kendi mantığımı açıkladım lütfen konu başka yerlere kaydırılmamasını rica ediyorum....
Perilice
28-05-2009, 11:32
Arkadaşlar herşey yanlış anlaşılmadan ibadettir . Öncelikle hayal ablamdan ve tüm site sakinlerinden özürdilerim ...
hayalayaz
28-05-2009, 11:43
arkadaşlar
perilice beni yanlış anlamış, benim, deneme amaçlı ilk 12 kişiye verdiğim telkinlerin ücretlerini istediğimi düşünmüş, bu kanıya nasıl vardığını anlayamadım, ama olur böyle şeyler. üzerinde durmayalım artık bu konunun, kendisiyle özelden konuştum ve kendimi ifade etmeye çalıştım, beni anladığını düşünüyorum, böyle düşündüğü için üzüldüğünü düşünüyorum, içinizden herhangi birinizin üzülmesine gönlüm razı değil. bu site telkinlerle veya telkinler olmadan bir şekilde ayakta kalır..dünden beri düşünüyorum, ne yaparsak yapalım her şey olacağına varacak sonuçta, site ya olacak ya olmayacak, ben bu ay ödenmesi gereken ücreti ödedim, şimdiden gelecek ayın veya daha sonraki ayların derdine, düşmenin alemi yok. ancak bir ricam var, bu site durduğu sürece, bu tür paylaşımlarımız olacak, madem aileyiz ve bir arada kalmak istiyoruz, bunu yapmak durumundayız, böyle durumlarda düşündüğümüz şeyin adı her ne ise açıkça koyalım ve söyleyelim..demokratik bir ortam yaratmaya çalıştım, ben dahil hepimiz buna alışalım, elbirliği ile bir site kurduk, hakkını tam olarak verelim olurmu canlarım. bana yardımcı olduğunuz için hepinize teşekkür ederim,
hayalayaz
28-05-2009, 11:46
Arkadaşlar herşey yanlış anlaşılmadan ibadettir . Öncelikle hayal ablamdan ve tüm site sakinlerinden özürdilerim ...
canımsın sen benim üzülme emi olur böyle şeyler, biz aileyiz demiyormuyuz, yaşanan her şey insana katkıda bulunur, bu durumun sana ve bize katkısıda, bir insan hakkında bir şey düşündüğümüzde, önce onu iyice irdeleyip sonrada düşündüğümüz şeyin doğru olup olmadığı konusunda kanıya varmak olsun. :73e4317106059nd:
hayal abla ve sevgili arkadaşlarım periliçenin yanlış anlamasında benimde payım var.bende ilk başta böyle mi ya diye düşündüm.ama sonraki mesajlarda bunun böyle olmadığını anladık.bende başta hayal abla olmak üzere herkesten özür diliyorum.
hayalayaz
28-05-2009, 12:21
hayal abla ve sevgili arkadaşlarım periliçenin yanlış anlamasında benimde payım var.bende ilk başta böyle mi ya diye düşündüm.ama sonraki mesajlarda bunun böyle olmadığını anladık.bende başta hayal abla olmak üzere herkesten özür diliyorum.
ablam bunlar normal, sonuçta sanal ortamda arkadaşlık ediyoruz, ama bundan sonra aklınızda olsun, net bir kanıya varamadığınızda açıkça sorun, emi kuzularım, tamam bitti bu mevzu sakın kendinizi üzdüğünüzü görmeyeyim işte o zaman gerçekten kızarım.. aslında bende de hata var, dün gece saatin bayaa geç vakitlerine kadar eski günlüğümü okudum, insanlar benim her şeyi koşulsuz verdiğime o kadar çok tanık olmuşlar ki, ben bir şey istediğimde irite olmanız normal, gece yatarken bu durumu 2 noktaladım ve öyle yattım, çok şükür hemen yanlış anlamalar düzeldi. sizede tavsiye ederim deyip, konuyu matrix'e çekeeeermişim..:73e4317106059nd:hihi
Perilice
28-05-2009, 12:43
:73e4317106059nd: nemesis zaten senin özel mesajın olmasaydı konu daha kötüye gidecekti iyiki arkadaşımsın iyiki canımsın teşekkürler canısı...
:73e4317106059nd:hayal ablacım :73e4317106059nd:
Canım Periliçe bir fikir öne sürülürse ona katılanlar yada kafasında soru işaretleri olanlar tabiki olacaktır...
Bunları konuşarak hallederiz tabikide...Onun için kendini kötü hissetme,tabikide bunlar konuşulacakki en doğruyu bulalım değilmi...
Bizler deneme grubuyduk,bundan sonraki kişiye özel talkinler için konuşuldu o mevzu...
Hepimiz sitemiz için en doğruyu istiyoruz,bunlarda konuşularak halledilir canlarım...
:73e4317106059nd: nemesis zaten senin özel mesajın olmasaydı konu daha kötüye gidecekti iyiki arkadaşımsın iyiki canımsın teşekkürler canısı...
:73e4317106059nd:hayal ablacım :73e4317106059nd:
saol kuşum sende benim için öylesin :73e4317106059nd: neyse ki durum netlik kazandı
Konuyu daha yeni okudum ve diyorumki bende hayal abla bu siteyi bu hizmeti insanlara veriyor ve bununda bir karşılığı olmalı sonuna kadar katılıyorum ücret konusunda hayal ablaya ki daha iyi hizmetlerle bizlere dönebilsin...
Hepinize sevgiler
şimdi sonuç ne oldu. telkinler ücretlimi ücretsizmi :cool ne olursa olsun saygı duyarım.
hayalayaz
28-05-2009, 15:13
şimdi sonuç ne oldu. telkinler ücretlimi ücretsizmi :cool ne olursa olsun saygı duyarım.
güneşciğim,
dün gece çok düşündüm, bu telkinleri sitede ücretli vermeyi düşündüğüm zaman çok git geller yaşadım, daha öncede yazdığım gibi verdiğim sözle, yaşadığım durumun arasında sıkıştım kaldım, telkinleri ücretli yapmayı düşündüğümde de ayda 3-5 telkin satılırsa, hem sitenin artan host ücreti çıkar, hemde kızıma aldırdığım subliminal kayıt sisteminin parasını ödeyebilirim diye düşündüm. fakat tartışmamız gösterdiki ben bu işi gereğince yapamıyacağım. bu işleri yapanlar, kulaklarını tıkıyarak yapıyorlar sanıyorum, oysa ben telkinleri ilk verdiğim günden beri burada acaba olumsuz durum yaşanacakmı diye dört döndüm..allahtan yaşanmadı. ayrıca dün gece yine yaptığım bir hatayı anladım, ben bir şeyi yaparken onu nasıl yaptığımı açıkladığımda, övünmüş gibi olmaktan, insanları minnet altında bırakmaktan çok korkarım.. bu yüzden anlatamam, subliminal telkin yapılan siteler, fix bir telkini alıp yalap şap tercüme edip seslendirip kullanıyorlar..
doktordan eğitim ve hazır telkinler aldığımı yazmıştım, hazır telkileri tercüme ederken kafama takıldı, bu derslerden birinde sordum kendisine, iflas etmiş bir insanla, doğuştan fakir bir insanın para blokajı aynımıdır diye, hayır deyince, öyleyse neden herkese fix bir telkin veriliyor dedim..oda bunu sadece internet siteleri yapıyor, bizler danışanımızın durumuna göre yazıyoruz dedi.. bunu dediği anda ben kendim sağlıklı telkinler yapıncaya kadar telkin işini askıya aldım zihnimde bana gönderdiği fix telkinleri kullanmamya karar verdim. daha sonra tekrar bu mevzuyu konuştuğumuzda, sitemde telkin yapmam söz konusu açıldı, şunu söyledim, ben kendimi herkesin durumuna göre telkin yapacak kadar yetkin görmüyorum, bunu gerçekleştirinceye kadar sitede fix telkinler vermeyeceğim..bana aslında arketiplerin benzer olduklarını kişinin maddi durumunun hikayesini bildiğimde, hangi arketiplerin etkisinde olduğunun analizini kolayca yaparak telkinleri hazırlayabileceğimi söyledi..ben yinede çekimser kalınca, ilk bir yıl kişilerin maddi yaşam hikayelerini kendisine gönderirsem eşiyle birlikte yardımlaşarak, buradaki insanlara telkin hazırlayabileceklerini, zaten bu zaman içindede benim elimde yeteri kadar her duruma uyan telkin birikebileceğini söyledi..
kabul ettim ilk 10 telkini, bildiğim kadarı ile herkesin maddi durumunun hikayesini yazdım kendisine, telkinleri bu şekilde hazırladık.. bu telkinleri hazırlarken bir tek aleyi tanımıyordum, ondanda eğer bir mahsuru yoksa maddi durumunu yazmasını istedim..yazdı sağolsun.
ben bunları özetledim almancaya çevirdim, gönderdim telkinler almanca hazırlandı, ben gelen telkinleri türkçeye çevirdim, seslendirdim arkadaşlarıma verdim..
dün oturup tekrar düşündüm.. söz konusu bilinçaltı, verdiğimiz her telkin hayatın gerçeği olarak karşımıza çıkıyor, elimdeki fix telkinlerin ne kadar yetersiz olduğunu bile bile sizlere veremem. bu şekilde telkin hazırlayarak, çalışarak geçirmem gereken zamanı telkin hazırlamaya harcarsam bu sefer kendim çok zor durumda olacağım, ben maddi durumumu hiç birinizden saklamadım, 2007 yılından bu yana ne kadar para ödediğimi, şu an nerede tıkanıklanık yaşadığımı, ve bunu aşmak için çalıştığımı biliyorsunuz, şimdi dinlediğim telkin sayesinde ilk başta iş kanalım açıldı, seminerler vermeye başladım, ve kısa zamanda içinde bulunduğum durumdan çıkacağımı biliyorum, ve bu zamanı, telkinler için sembolik ücretler alarak geçirmek yerine insanlardan söz işitme korkusu olmadan seminerler vererek, kullanmayı tercih ettiğimi anladım. çünkü evrensel yasalar bile elimizdeki değerlerin kıymetini bilerek kulanmamızdan yana, özellikle "zaman" yerine koyamadığımız tek değer. bu güne kadar vaktimin değerini bilmediğim için hiç bir işimin zamanında gerçekleşmediğini gördüm..tabii ki her şey para değil, ama insan asgaride bile olsa kendine zemin hazırlamak zorunda. bu sitede insanlara vermeyi düşündüğüm telkinler için dün yazdığım ücret bana göre sizleri gerçekten üzmeyecekti..beni yanlış anlamayın burada yazılan hiç bir şeye kırılmadım..sonuçta sizler benim neyi, nasıl, ne kadar zamanda yaptığımı bilmiyorsunuz, ama ben biliyorum, bunları yine yazmayacaktım, ama dün açık ve net bir şekilde gördükki eksik ifadeler gerçekten yanlış sonuçlara götürüyor bizleri. ve şimdi verdiğim kararın hepimiz için daha iyi olduğunu düşünüyorum.. içinde bulunduğum maddi durumdan çıktıktan ve vaktimi daha özgürce harcayacağım duruma ulaştıktan sonra bu konuyu yine gündeme getirir konuşuruz. olurmu canlarım hepinize saygılı sevgiler.
Ablacım hayırlısı olsun zamana bırakmanız bencede iyi olmuş. size ve burdaki arkadaşlara bir önerim var. siteye reklam bulsak azda olsa bi faydamız olur diye düşünüyorum.
hayalayaz
28-05-2009, 15:44
ben telkin konusunu gündeme getirmeden önce araştırdım, sitemiz çok yeni ve yeteri kadar üyesi yok, zaten bu yüzden kimse reklam vermiyor..
birde bu reklamlar alınınca üyeler bunlara tıklayıp girmesi gerekiyormuş, ben kendimden biliyorum, burada okumak istediğim bir konu dururken girip reklama bakmıyorum. en önemliside o reklamların dana gibi olması ve dikkati dağıtması..başta söylediğim gibi reklam olanağı olsaydı her şeye rağmen koyacaktım, belkide sitenin görüntüsünü bozuyor deyip aynı gün kaldırırdım ama olanağı kulanacaktım, ama böyle bir olanağımız yok.
Hepimiz sitemiz için en iyisini istiyoruz,Hayal Ablam herşeyin doğrusunu biliyor,herşeyin hayırlısı olsun,öylede böylede sonuçta hepimiz birimiz,birimiz hepimiz içiniz:73e4317106059nd:
Yaklaşık 4 yılı aşkın bir süredir forum işleri ile uğraşıyorum. Ve bu süre içerisinde bilgisayar bilgime bilgi katacak mesajlar dışında uzun mesajları okumaktan hep kaçmışımdır. Sıkıntı veriyor çünkü yapım itibariyle :blush2:
Fakat bu konuyu baştan aşağı kelimesi kelimesine okudum. Perilice'nin konuyu yanlış anlamış olduğu ilk mesajında belli oluyor zaten. Tabi peşi sıra yanlış anlaşılmalar derken biraz uzamış konu. Ama herzaman denildiği gibi burası bir aile ve aile içinde kırılmaca darılmaca olmaz. Herkes kendi fikrini dile getirir ve ortak noktada buluşulur.
Kısa giriş yazımdan sonra birkaç birşey de ben eklemek istiyorum izninizle ::
Annem telkinler için gerçekten çok vakit harcıyor. Bu telkinleri ücretsiz olarak herkesin kullanımına sunacağını söylediğinde kendisini uyardım. Ki o zaman hazır telkinler söz konusuydu. Kişinin durumuna özel telkinler sonradan gündeme geldi. Biliyorsunuz annem dibine kadar araştırmadan bir işe girmez hj. Bu özel telkinler devreye girdiğinde de yine uyardım. Çünkü tercümeler çok vaktini alıyordu. Fakat bana söylediği şu oldu :"Kalan zamanımda verdiğim seminerler bana yeterli. Arkadaşlarım için elimden geleni yapayım ki çevremizde doyuma ulaşmış insanları oluşturan bir çekim gücü yaratalım." Amaç güzel ancak bana Reiki öğretirken söylediğinin tam tersini yapıyordu bana göre. Evrenin alma ve verme yasasına aykırı hareket ediyordu. Fazla üzerinde durmadım sonuçta kendisi kararlarını verip sürdürecek yaşta ve bu tecrübeye sahip.
Site kurulduğundan beri üç ayda bir çok kere host sorunu yüzünden olumsuzluklar yaşadık. Yine bu telkin konusunu gündeme getirdim. Ne sizi ne de annemi üzecek bir fiyat belirlemesini tavsiye ettim. Site kapanıp daha yüksek host ücreti ödemek gündeme gelince aynı şeyi birkaç arkadaşımız daha önermiş. Aklın yolu birdir.
Amacımız siteyi ayakta tutmak ve ayakta kaldığı sürece bu çatı altında ailemizdeki insanlara yardımcı olabilmekse bazı bedelleri herkesin göğüslemesi gerektiğini düşünüyorum.
Ben annemin tüm vaktini seminerlerine harcayacağına inanmıyorum. Burada biriniz ah dese ve onun da elinde bu imkan olduğu zaman size verdiği söze önem verecek ve kendisine verdiği sözü unutacaktır.
Doktor Schwarzt her Almandan umulmayacak bir şekilde bize yardım etmeyi önerdi.. ancak çocuğunun sağlığına kavuştukça ve kendi danışanları da arttıkça bizlere vakit ayırmayı düşünemeyecektir haklı olarak. Elimizde bu imkan varken annemin bunu kullanmaktan vazgeçmesini anlayamıyorum.
Annecim bana kalırsa telkinlere devam etmelisin ve bu çatıyı oluşturma amacımıza hizmetinden vazgeçmemelisin. Ayrıca belirlediğin 40 lira ücret daha önce yazan arkadaşların belirttiği gibi ne seni zarara uğratır ne de onları.
Bu benim şahsi fikrimdir. Yazma gereğini hissettim.
Şimdi evden çıkıyorum hj geldiğimde beni boğabilir arkadaşlar hakkınızı helal edin hj Neticede annemle aynı fikirde olmadığımız nadir zamanlardan birini yaşıyoruz hj:o:o
Biraz önce Periliceyi savundum odana git bekle boğacam seni dedi hj
Saygılarımla
Annecim yalakalık işe yarar mı acaba hj
:ci :ci :ci :ci :ci
Perilice
28-05-2009, 17:00
hihi Sanırım özelde bir süre uzun süre tutmamdan dolayı odaya gelip henüz boğmamış seni can hihi
Evet can ilk baştan yanlış anladım sözleri toparlayamadım kaş yapayım derken göz çıkarıyordum ki susmayı tercih ettim her seferinde konuya döndüm okudum döndüm okudum hatta hayal ablayada sordum nerde yanlış kelime kullandım ticaret kelimesine neden bu kadar tepki oldu diye düşün ki bunu bile bu kafa ile çözememiştim hayal ablada sağolsun anlattı yanlış yerde yanlış kelimeyle anlatmıştım anlatmak istediklerimi anlatamamış tam bir karmaşa olmuştu...
Bunları özelde konuşarak yanlışımı yanlış anlayışımı anlayarak hatamı gördüm ama telkinler konusunda çok arkadaşımızın mahrum kalmasına sebep olmaktanda büyük üzüntü duydum... Eğer hayal ablam hocam can arkadaşım beni kırmayarak arkadaşlarda kabul ederlerse ücret karşılığında telkinleri yaparsa çok memnun olurum. :-(
Sevgiler
:73e4317106059nd: Sevgili Perilice, özrün başımız gözümüz üstüne, sadece Hayal abladan dilemen yeterli idi buna rağmen sen bizi de dikkate aldın bu nezaketinden ötürü ben kendi adıma teşekkür ederim. Aslında farkındamıyız arkadaşlar bilmem ama her ailede olduğu gibi böyle acısı ile tatlısı ile bir problemin üstesinden medenice, kibarca üstesinden gelebilmek bizi birbirimize daha bir kaynaştırdı. Şimdi bence enerjilerimiz de dengelendi, daha bir güçlendik. Artık belki de medilerden daha hızlı sonuçlar alacağız. Demekki her işte bir hayır varmış. Bunu en çok biz takdir edebiliriz. Sevgili Can, sana da emeklerin için bir kez daha teşekkürler. Sen her evlat gibi tabiiki anneciğin için en güzel, en doğru olanı istersin. Sana tümüyle katılıyorum.
Veee sevgili Hayal ablacığım, ne olur gel bizi kırma, senin fazlasıyla hakettiğin ve bizim vermekten yüksünmeyeceğimiz şu acizane tutar karşılığında liütfen bize şu telkinleri yap! en azından talep eden arkadaşlara....
İsimlerimizi yazdıralım, acelesi de yok ne zaman fırsatın olursa.
Sevgili arkadaşlar, gelin Şu Alman Amca vazgeçmeden Hayal Ablamızı ikna edelim. Hepinizi öpüyorum, sevgiler. :mx
Ayten69 sonuna kadar katılıyorum söylediklerine....
Hayal ablada kazanmalı, emek veriyor ,zamanını veriyor bir çok şey daha...
Sevgimle
Stubborn
01-06-2009, 01:29
Arkadslar bu konuyu işlerımden dolayı baya geç fark ettım
ve okurken gerçekten bazı cumleler benı rahatsız ettı ..
Burda hepımız bır seylerı yoluna sokma cabasındayız ve bırbırımıze destekle bunu basarabılırız .. burda herkezın benımle aynı fıkırde oldugunu dusunuyorum fakat bazen karsımızdakı ınsan ya bızım soyledıkelrımızı anlamayamaz yada bız aslında anlatmak ıstedıklerımız tam anlatmamıs oldugumuzu fark etmeyıp sonrdan yanlış anlaşılmıs oldugumuzu dusunuruz..neyse
Benım bu konuyla ılgılı ılk gunden berı fıkrım bu sıtenın hem ayakta kalması ıcın hem hayal ablanın yukunu hafıfletmek ıcın bu telkınlerın bedelını odemek yonunde ıdı..cunku bızım bu sıte ve bızımde corbada tuzumuz olamlı kesınlıkle ..
Telkınlerın bıze kazandıracagı seyler fazla ve bunu yasayan canlı orneklerden bırıyım..maddı acıdan degısımler olmaya baslıyor hayatımda iş degıstırıyorum suan teklıfler almaya basladım vs.vs.
Bunları gordukce dahada mutlu olyuor ınsan
Hayal ablam emegıne yuregıne saglık....senın yardımların sayesınde telkınlerının destegıyle hayatımda acaip degısımler oluyor ve olmaya devam edecek bunu bılıyorum ..ve kesınlıkle benımde çorbada tumuzun olmasını yurekten ıstemekteyım..iyi geceler
z.zeynep
16-06-2009, 12:03
yeni üyeyim,bir enerjiyle,bir düşünceyle bu siteyi keşfettim,şu son zamanlarda ençok ihtiyacım olan para,galiba bu enerjiye çok yoğunlaştığımdan burası karşıma çıkt.subliminal para olumlamasını bende eğer bir mahsuru yoksa dinleyebilirmiyim.olumlu vede geniş düşünebilen bir insanım,hiç bir art niyet güderek istemiyorum,hep olumludan yanayım,hayal hanım rica etsem bende dinleyebilirmiyim.şimdiden çok teşekkür ederim.
hah buldunuz işte aradığınız deney tüpünü! (yok bu değildi sanki, denek daha iyi!) :mshareketliifade328
feci blokajlıyım, feci paraya ihtiyacım var, feci borçluyum, feci inançlıyım, feciyim yani!
lütfen para şeysilerinin tamamını benim üzerimde denemekten çekinmeyin! çok para çekersem herkese yemek ısmarlıcem söz! :mshareketliifade177
hüff ilk bir-iki sayfadan sonrasını okumamıştım! al sana sonucu!
konu değişeli çok olmuş....kısmet...
özür dilerim balıklama atladığım için...üü;
hayalayaz
16-06-2009, 18:08
yeni üyeyim,bir enerjiyle,bir düşünceyle bu siteyi keşfettim,şu son zamanlarda ençok ihtiyacım olan para,galiba bu enerjiye çok yoğunlaştığımdan burası karşıma çıkt.subliminal para olumlamasını bende eğer bir mahsuru yoksa dinleyebilirmiyim.olumlu vede geniş düşünebilen bir insanım,hiç bir art niyet güderek istemiyorum,hep olumludan yanayım,hayal hanım rica etsem bende dinleyebilirmiyim.şimdiden çok teşekkür ederim.
zeynepciğim öncelikle hoşgeldin yanımıza.. sende yıldız gibi tüm konuyu okumadın galiba...bir okursan ne dediğimi anlayacağını umuyorum..
Ben bu telkın sayesınde iş buldum ve maasım baya yuksek.Hemde sezgılerıme dayanarak bır haraket yapmıstım. aılemin uzun suredır devam eden cok cıddı parasal sıkıntıları var.Hayalabla da bılıyor her zaman yanımda destek sagolsun.Yıne gecen gun cok cıddı yuksek bır meglaya ıhtıyacım oldu ve alakasız bır arkadasım aradı benı..Durumu anlattım ve yardımcı olabılcegını soyledı odeme suresınıde eylule atttı.Bır anda cıkıs yolu goremedım ve hayalablama soyledım.Simdi cuma gunu yıne kredı alabılcegımız bır yer dogdu.Tum borclarımızı kapayıp tek yere odeme yapacagız.Ben telkının cok faydasını gordum Allahıma sukurler olsun kı..Devamlı dınlemeye devam edıyorum.Ne zaman bıttıgımı dusunsem yenı bısıler karsıma cıkıyor ve en kotusu basıma gelıcek derken ya ertlenıyor ya cozume ulasıyor.Hacızdı bankaydı derken hıc bırı olmadı ve kucuk kucuk paralar gelmeye basladı.Hayalablama tekrar tsk edıyorumm.
kıskandırmasanıza kardişimm!
hayalayaz
17-06-2009, 01:06
kıskandırmasanıza kardişimm!
sen kıskanmazsın..:73e4317106059nd: ama gerçekten ilk olarak işlerimiz düzeldi..şimdi eski pürüzler düzeliyor çok şükür..
Para telkinin bizde çok faydasını gördük ...Biz bu ara banka ile kart sorunu yaşadık sorunu çok kolay çözümledik ...Biraz laf yedik ancak sorun şimdilik halloldu...Bundan sonra işlerimizi yoluna koymak kalıyor...
guvenli27
17-06-2009, 09:09
para telkini nerden yüklüyoruz ? :dusunceli1eb:
hayalayaz
17-06-2009, 09:42
para telkini yüklenmiyor, çünkü bizim dinlediğimiz para telkinleri kişiye/isme özel yapıldı ablam. konunun tamamını okursan tüm açıklayıcı bilgileri verdim..sevgiler
Stubborn
17-06-2009, 12:42
Ben okadar sıkıntıda olmama ragmen bu telkını dınledıkten sonra hiç darda kalmadım bu çok onemlı bı ayrıntı benım için hep bı yerlerden para geldı kucukte olsa cebımde hep para vardı...
Gerçekten cok fazla etkısını yasanlardanım:73e4317106059nd:
hayal abla telkin yapmamak konusunda ısrarlımısın.para telkininden bende istiyorum
hayal abla telkin yapmamak konusunda ısrarlımısın.para telkininden bende istiyorum
Sibel80 annemi ikn etmek için bayağı uğraşıyorum sizlerin de bu konuda ısrarınız devam ederse kanımca dayanamayacak hj bastırın bakalım
Sayın anneciğim sultanların sultanı duy sesimizi :):opt
hayal abla noooolurrr
ben para telkini istemiyorum ama başka şeyler isteyebilirim hihi
hayalayaz
18-06-2009, 22:19
hayal abla noooolurrr
ben para telkini istemiyorum ama başka şeyler isteyebilirim hihi
ne istiyosooon, söle bi bende düşüneyim...:eatyou1qs:hihi
"ilahi new_way bende merak ettim hoş benimde istediğim var amaa hadi baklalım telkinler sıraya Hayal ablam çok işin olcak çokkkkkk hihi :opt:opt:opt
öhö öhö ciddi olalım lütfen hihi
ya ne olur azıcık şımarayım nede olsa size nazım geçiyor hihi:73e4317106059nd:
Aaaaa hala yapmıyormusun hayal abla telkinleri...neden ablam yaaa eminim çok bekleyen vardır.....
cobanyildizi
22-06-2009, 21:19
sevgili canim hayal ablacim öncelikle böyle bir site hazirladigin icin seni bütün kalbimle kutluyor herseyin gönlünce ve diledigince olmasini diliyorum seninle yaklasik 2 yil kadar önce baska bir sitede tanismis sonrada senden uzaktan reiki 2 egitimi almistim sen ordan ayrildiktan sonrada ben bir daha oraya hic girmedim malum sen yoktun ve seni tesadüfen googlede dolasirken bu sitenle yeniden buldugum icin cok mutluyum bugun üye oldum ve hemen tabi yazilarini okumaya basladim ablacim bu telkinler hala gecerliyse tabi bende denemeyi cok isterim saygi ve kucak dolusu sevgilerimle
eskiden sonbahar- simdi cobanyildizi:73e4317106059nd::73e4317106059nd::73e 4317106059nd::73e4317106059nd:
Bleteria
23-06-2009, 16:41
Herkese merhaba,
Hayal abla siteni daha şimdi buldum. Hayırlı olsun dicem ama bayağı olmuş açılalı galiba. Ben daha önce niye rastlamadım diye kendime kızıyorum.
Neyse konuya döneyim :) Bu konuyu baştan sona kadar okudum. Tam heveslenmiştim telkin konusunda ki hevesim kursağımda kaldı. Ben ücretli telkinin yapılması taraftarıyım. Ama sadece para konulu telkin değil de sosyal fobi, özgüven, toplulukta konuşma gibi konular da olsa çok güzel olurdu. Para konusunda sanırım deneyen 12 kişi de faydasını gördü. Madem bu kadar fayda görülebiliyor biz de faydalanmak istiyoruz.
hayalayaz
23-06-2009, 19:35
sevgili canim hayal ablacim öncelikle böyle bir site hazirladigin icin seni bütün kalbimle kutluyor herseyin gönlünce ve diledigince olmasini diliyorum seninle yaklasik 2 yil kadar önce baska bir sitede tanismis sonrada senden uzaktan reiki 2 egitimi almistim sen ordan ayrildiktan sonrada ben bir daha oraya hic girmedim malum sen yoktun ve seni tesadüfen googlede dolasirken bu sitenle yeniden buldugum icin cok mutluyum bugun üye oldum ve hemen tabi yazilarini okumaya basladim ablacim bu telkinler hala gecerliyse tabi bende denemeyi cok isterim saygi ve kucak dolusu sevgilerimle
eskiden sonbahar- simdi cobanyildizi:73e4317106059nd::73e4317106059nd::73e 4317106059nd::73e4317106059nd:
canım benim hoşgeldin, safalar getirdin geçen gün seni düşündüm, denemeler bitti ablam.. denedik telkini knuyu baştan sona okursan tüm yorumları yazdık..mutlu paylaşımlar dilerim..
hayalayaz
23-06-2009, 19:43
Herkese merhaba,
Hayal abla siteni daha şimdi buldum. Hayırlı olsun dicem ama bayağı olmuş açılalı galiba. Ben daha önce niye rastlamadım diye kendime kızıyorum.
Neyse konuya döneyim :) Bu konuyu baştan sona kadar okudum. Tam heveslenmiştim telkin konusunda ki hevesim kursağımda kaldı. Ben ücretli telkinin yapılması taraftarıyım. Ama sadece para konulu telkin değil de sosyal fobi, özgüven, toplulukta konuşma gibi konular da olsa çok güzel olurdu. Para konusunda sanırım deneyen 12 kişi de faydasını gördü. Madem bu kadar fayda görülebiliyor biz de faydalanmak istiyoruz.
bleterya hoşgeldin ablacığım safalar getirdin.. mutlu paylaşımlar dilerim..okumuşsundur ama yine yazayım, ben bir alman psikologla tanıştım ondan online eğitim alıyorum, kendimi hazır hissedinceye kadar telkinleri kendim yazmamaya kararlıyım..ama bu sorunu şöyle çözdük.. telkin isteyenler hangi telkini istiyorsa bana durumunu yazıyor, ben tercüme edip doktora gönderiyorum..o telkinleri hazırlayıp gönderiyor bende, yine yercüme edip seslendiriyorum..hangi konuda telkin istiyorsanız söyleyin..yoksa can beni sevmicekmiş.. bunu yüzüme karşı söyledi.. ( can gibi avukatınız varya sırtınız asla yere gelmez) ( istediğiniz telkin ne ise ilgili durumunuzu özelden yazarsanız iyi olur kanaatimce)
cobanyildizi
26-06-2009, 01:52
canim ablam evet yaziyi tamamen okumadan yazmistim önceki mesajimi bende emek verdigin icin bunun karsiligini almanin en dogal hakkin oldugunu düsünüyor ve eger zamanin ve firsatin olursa bunu benim icin yapmani senden rica ediyorum
saygi ve sevgilerimle:73e4317106059nd:
hayalayaz
26-06-2009, 02:39
canim ablam evet yaziyi tamamen okumadan yazmistim önceki mesajimi bende emek verdigin icin bunun karsiligini almanin en dogal hakkin oldugunu düsünüyor ve eger zamanin ve firsatin olursa bunu benim icin yapmani senden rica ediyorum
saygi ve sevgilerimle:73e4317106059nd:
yaparım ablam yalnız parayla ilgili deneyimlerini, düşüncelerini özelden bana tüm detayları ile yazarsan doktorumuzda senin blokajlarını anlar öyle telkin hazırlar olurmu kuzum.. :73e4317106059nd:
Bır mujde vermek ıstıyorum.Dun annemın uc yıldır devlet yanı malıyeyle ılgılı bır davası sonuclandı.Normalde devletten paranızı almak cok zordur ve bu dava yıllarca uzar gıder alcagınız parayıda zor verırler demıslerdı anneme.Dun haberı geldı sonuclanmıs eylulde alcakmısız parayı hemde baya yuklu bır meblaa..Cok sevındık cıglık cıglıgaa .Aksamına da kutlaması vardı.Bu arada bana da ıs ıcın sehır dıısını verdıler boylece maasım ıkı katına cıkmıs oldu.Sıteye fazla gıremıyorum sabah dokuz aksam 10 calısıyorum ve sehır dısı oldugundan cok yorucu yollarda gecıyor zamanım ama cok mutluyum..Hala dınlıyorum ılk gunler bırsey olmuyor gıbıydı sımdı sokuldukce sokuluyor :) Hayalabla sana nasıl tsk etsem hakkını nasıl odesem ıyıkı varsınnnnnnnnnn :)
hayalayaz
01-07-2009, 22:45
bu gün bana haberi verdiğinde bende sevincimi çığlık çığlığa haykırdım.komşum aşağı indi..kadına üzt bilinç alt bilinç, subliminal telkin, derken bir farkettim ki deliye bakar gibi bakıyor bana, anlamadı garibim, ablam çok sevindim, allah sevinçlerinizi arttırsın..
bu arada şunu fark ettim, bizim ilk bilinçaltı kalıbımız, iş, çalışki kazanasın kalıbı, bilinçaltı buna göre hareket etti ve ilk başta işlerimiz açıldı..
ikinci kalıbımız.hak ettiğimiz para vs yani bilinçaltı neyin hakkımız olduğunu düşünüyorsak onu getiriyor önce,
durun bakalım lotodan ilk kim para kazanacak...açın kendinizi bu dünyada var olan tüm kaynaklara... lütfen durumlar tamamen düzelinceye kadar kesmeyin telkini dinlemeyi..
böyle güzel bir haber verdiğin için ben sana çok teşekkür ederim..
aplammm ben de böyle güzel güzel müjdeler versem şuradan! allahım umudumuzu kırmasın...
buradan bir sivri zeka arkideşime uyup bugün tüm öğleden sonramı gugılda Re şans yüzüğünü aramakla geçirdim! psişik güçlerle ilgilenen abuk bir site bile buldum...hatta sitede fazlaca oyun oynamaya daldığım için ilk uyarımı bile aldım üstünüze afiyet! eşim beni büyü sözlerini felam not alırken görünce cin çarpmışa döndü, nasıl çığlık atıyor görseniz! 'en sonunda büyüye de mi merak sardın sen?!' diye...
hihi
sonuç olarak Re yüzük falan bulamadım! :0326:
cobanyildizi
02-07-2009, 00:31
sevgili aley senin adina cok sevindim insallah cok daha fazla iyi gelismeler hayatin boyunca devam eder:73e4317106059nd:
Canım Aley bende senin adına çok sevindim ne güzel haberler böyle ...
Bende telkinlerin çok faydasını gördüm ...Ben dinlemeye başladığımdan beri kendimi daha rahat hissediyorum...Ben nezaman para sıkıntısı çekmeye başlasam yeni kalıplar oluşturur korkuya kapılırdım...ancal artık yeni kalıplar ve korkular üretmiyorum...Kendimi sıkıntıda hissetsemde şükrederken buluyorum ...Artık ne olur diye düşünmüyorum geçicide olsa çözümler buluyorum ...
Yıllarca sınırlamanın ve güvensizliğin verdiği kalıplar teker teker ve ben hiç bir şey yapmadan yıkılıyor ...
Canım arkadaşım seni kocaman öpüyorum ve iyiki seninle yollarımız keşişti diyorum ...
Ben şu sıra sanki yine kötü bir evrenin tekrarını yaşıyorum ancak düşüncelerim sonderece rahat ve huzur içinde olduğu için çekimlerimde iyi oluyor ben ilerde rahat ve huzur içinde yaşayacağıma inanıyorum...
aleycim çok sevindim senin adına..
Çok güzel bir haber,okuyunca çok sevindim,mutluluğunuz daimi olsun aleycim.:73e4317106059nd:
Gülçin Şen
02-07-2009, 10:42
Vallahi kendim sıkıntıdan kurtulmuş gibi sevindim dün aleyle konuşunca.İnşallah devamıda gelir ki geleceğine eminim.Tadını çıkarın ha bire kutlayın ....Darısı tüm sıkıntıda olanların başına....:73e4317106059nd:
hayalayaz
02-07-2009, 10:55
sıkıntılar bitti çok şükür.. BİTTİ....BİTTİ...BİTTİ ÇOK ŞÜKÜR DEYİN KIZLAR...BİTTİ DEYİN Kİ BİTMİŞ OLSUN..
BİTTİİİ,ÇOK ŞÜKÜR,BİTTİ:73e4317106059nd:
Perilice
02-07-2009, 11:34
BİTTİ ÇOK ŞÜKÜR BİTTİ BİTTİ BİTTİ :73e4317106059nd:
evet nihayet bitti. artık heryönden bolluk içindeyim çok şükür.
ben yeni farkettim bu siteyi v hemen üye oldum bu olumlamaları bende denemek istiyorum ne yapmam gerekiyor üyelerden güzel haberler duymak ayrıca çok mutluluk verici bu konularda yüzeysel bilgilerimle günlük kendimce olumlamalar yapmaya çalışıyorum fakat profosyonel bir yardıma acil ihtiyacım var çünkü maddi sıkıntılardan çok yoruldum ve neyi eksik yapıyorum diye sürekli kendimi sorguluyorum
BİTTİ ÇOK ŞÜKÜR.....:73e4317106059nd:
Sıkıntılar bitti çok şükür.. BİTTİ....BİTTİ...BİTTİ ÇOK ŞÜKÜR ÇOK ŞÜKÜR ÇOK ŞÜKÜR
Stubborn
16-07-2009, 18:05
Sıkıntılar bitti çok şükür derken kafama bişi talıdı ablam..
hanı borçlarım bitti derken.... yanlış cumle kuruyorduk
burdada sıkıntılarım cumlesını kulanmak acıkcası benı rahatsız ettı..
Bol param var artık...
Rahatca harcıyorum..
Bana para her yerden geliyor
Cüzdanım heran para dolu...çok şükür çok şükür..
Ben ve arkadaslarım rahat bı hayat suruyorlar..her ıstedıklerını alabılıyorlar çok şükür...
Ben boyle yazmayı daha uygun gordum... yanılıyorsam duzeltırsenız sevınırım
hayalayaz
16-07-2009, 19:06
yok annem düzelticek bi şey senin yazdıklarında... doğru söylemişsin...kıslaaar olumlamaları değiştirelim kaptırmışık kendimizi...hihi
balamcan
17-07-2009, 12:52
bende deeyebilirim özellikle geceleri dinliyorm
hayalayaz
17-07-2009, 13:15
bende deeyebilirim özellikle geceleri dinliyorm
ablam öncelikle hoşgeldin yanımıza, mutlu paylaşımlar dilerim..denemelerimiz bitti, konunun tamamını okursan hangi aşamada olduğumuz hakkında daha iyi fikrin olur.. sevgiler
tarmasirin
19-07-2009, 11:19
merhaba,sizi hayatim degisti sitenizden taniyorum.gunlugunuzu parca parca firsat buldukca okuyordum.ilkonce iyiniyetiniz ve sicakkanliliginiz dikkatimi cekmisti.simdi sizi tekrar tesadufen buldum.tesaduf diye bir sey olmadigina gore mutlaka sizden ogrenecegim cok sey var.sizi.kendi sitenizde gormekten de cok mutlu oldum.ben butun arkadaslarima tavsiye edecgim.baska yapabilecegim seyler olursa bilgim olsun.bir mili mikron katkim olursa ben de sevinirim.sevgilerimle,hayirli olsun
hayalayaz
19-07-2009, 11:30
sevgili tarmasirin hoşgeldin yanımıza,mutlu paylaşımlar dilerim.evet hiçbir şey tesadüf değil..buraya gelmenin mutlaka güzel bir sebebi vardır, bildiğin herşeyle bize değerli katkıların olacağından eminim. biz burada saygılı ve sevgi dolu bir topluluk oluşturduk, aynı şeyi isteyen tüm insanlara kolarımız ve gönlümüz açık..arkadaşlarının hepsi şimdiden hoşgeldiler safa getirdiler.sevgiler
( bu arada bir çok insanın beni o sitenin sahibi olduğumu düşünmelerine şaşırıyorum, o site benim değildi..söylemekte fayda gördüm)
Az önce üye oldum..Hayatı boyunca korkusuzca her işe atılmış ama sonuc bulamamış umduğu hiç birşeyi kazanamamış güçlü olduğunu bilmesine ragmen gücünü kullanamamış tuttuğu herşey elinde kalan bazan ne kadar uğursuz ve bahtsız olduguna ınanan fakat bazan herşeyi başarmaya gücü olduğunu savunan ama bir türlü o yolu bulamayan ve artık herşeyi akışına bırakmış fakat bununda olmaması gerektiğini bilen aslında kısacası koskoca bir bilinmezliğin içinde kaldığını hisseden biriyim...
Bende denemek istiyorum...Eğer seçilenlerin arasında olursam galiba hayatı siyah ve beyaz arasında ki fark kadar değişecek bir örnek olabilirim diye düsünüyorum..
Herşey için teşekkürler..
:73e4317106059nd: :73e4317106059nd: :73e4317106059nd:
hayalayaz
24-07-2009, 16:36
ablam hoşgeldin yanımıza, keşke tüm konuyu okusaydın..telkini denedik ve olumlu neticeler aldık..artık para telkinini..telkin kişiye özel olarak bir alman doktor tarfından yapıldığı için, ve ben türkçe olan hayat hikayesini almancaya, almanca olan telkinleri türkçeye çevirirken verdiğim emeğin karşılığı olarak küçük bir ücretle yapıyorum.. bana özel mesajla parayla ilgili geçmişini, ve düşüncelerini detaylı bir şekilde yazarsan, senin içinde telkin hazırlarız...sevgiler.
Önce verdiğiniz cevap için çok teşekkür ederim..Size açıklamalı bir msj ı en kısa zaman da ileteceğim..
hayalayaz
27-07-2009, 14:16
Önce verdiğiniz cevap için çok teşekkür ederim..Size açıklamalı bir msj ı en kısa zaman da ileteceğim..
cevap yazmamak gibi bir şey sözkonusu olabilirmi ablam...burada yazılan tüm mesajlara elimden gelidiğince cevap yazmaya çalışıyorum..mesajını bekliyorum..
telkinleri tavsiye ederim..eşim ve ben aldık dinliyoruz, nasıl etkilediğini neler yaşadığımızı topluca bir yere yazmam lazım ama unutuyorum hep...
daha sıkça dinleyeceğim ben, teknik soruna çözüm bulabilirsem bebişlerimize de dinleteceğim...
aaaa aplaaaa eğer bir gün zengin olursak, açacağımız anasınıfında çocuklara da dinletelim tüm gün, hafif bir sesle...ne dersin?
hayalayaz
27-07-2009, 16:08
çok iyi olur , sen ana sınıfını aç her bi telkin hediyem olur bebişlere..
Siteye az önce üye oldum ve her yazılanı okudum..Paylaşımlar çok güzel...O güzel yüreğinizi görmemek mümkün değil... Size özelden mesaj gönderip Para ile ilgili kişiye özel telkin sırasında bende varım diyorum:)
hayalayaz
27-07-2009, 18:00
Siteye az önce üye oldum ve her yazılanı okudum..Paylaşımlar çok güzel...O güzel yüreğinizi görmemek mümkün değil... Size özelden mesaj gönderip Para ile ilgili kişiye özel telkin sırasında bende varım diyorum:)
sevgili nirreb, öncelikle hoşgeldin safalar getirdin aramıza..sen mesajını yaz konuşalım, sitemizde sevginin, saygının, bolluğun bereketin ve zenginliğin çekimini yapmak adına başta sevgi dolu dayanışma olmak üzere ne dilersen her şey var.. bize getirdiğin safanın daha fazlasını bulman dileğiyle tekrar hoşgeldin..
ne zeki bir insansın sen yeni arkadaşım! aynı anda bir sürü isabetli karar vermişsin! hepsi için tebrik ederim...en çok da burada bulunmayı seçtiğin için...
Herkese teşekkür ederim sizin gibi güzel,duyarlı insanlarla böylesine sıcak ortamda olmak çok güzel...herkese bolluk bereket diliyorum..
cümle sonundaki üç noktalarına bayıldım, güzel arkadaşım...iyi ki geldin...
hayalayaz
29-07-2009, 02:17
eveeet buraya yazılmazsa olmaz belki ikinci baskı olacak ama bolluğu çağırmaya başladığımız ilk merkez burası.
öncelikle para telkinlerimizi hazırlayan doktoruma nasıl teşekkür edeceğimi bilmiyorum.biraz önce msn de kamerayla görüştük, teşekkür ederken kelimelerim o kadar yetersiz kaldıki ağlamaya başladım. onlar benden daha yufka yürekli.yaraları henüz sağalmadı çok duygu yoğunluğu yaşadıkları günler henüz yakında benimle birlikte göz yaşı döktüler.ama sevinç gözyaşlarıydı benimle birlikte sevindiler. dün sevgi saygı sınır tanımıyor demiştik evet sevginin sınırı, cinsiyeti, milleti yok. sağolsunlar varolsunlar.
bana ödenen bu parayla benim tüm blokajlarımın yerle bir olacağını söylüyordu doktorum, mutlaka biliyor diye ona güvendim..telkinimi gerçekten dinleyebildiğim kadar uzun süre dinledim..
ilk başlarda işim açıldı. fakat ödemek zorunda olduğum en genç ( o sözü ağzıma almıyorum) meblağ 1 yıllık olduğu için sürekli ödeme darlığını yaşıyordum. beni teselli eden akışın başlamış olmasıydı..bu para haleeen daha ödenmemesine rağmen hayatımdan memnundum.blokaj ortadan yavaş yavaş kalkıyordu.
elime geçen paraları nereye yetiştireceğimi. hangi alacaklıyı kendimden uzak tutacağımı şaşırmış vaziyetteyken dün gelip suyumu kestiler, ve su saatimi söktüler.
bu dedim son..gerçekten son. artık bir şeyin doruk noktasımı, yoksa dibimi, adını koyamıyorum.neyse o onu yaşadığım son gün..dünkü günü anlatmama imkan yok. bir yandan başıma gelene üzülüyor gibiyim, diğer yandan, içimden gelen bir ses ne var üzülecek diyor.kendi kendime yüzsüzlüğün son perdesimi diyorum.
.hayır diyor içimdeki ses yüzsüz değilsin. böyle bir gece geçirdim..can çok üzüldü tabii.
bu gün yine tık yok. eve alışveriş etmem lazım, sıcağı bahane ettim gitmedim. sanki evden çıkarsam, eve gelecek bir haberi kaçıracakmış gibi bir his var...
can geldi işten..ona söyledim annem ben gidemedim sen gidermisin dedim. önce gözleri parladı, sandı ki bir yerlerden su parası geldi..yok dedim o kadar olsaydı öderdim..söndü sevinci..gitti bankamatiğe..
oradan aradı anne hesapta sadece 6 lira var..birden çöktüm koltuğa, başımı kaldırdım " LÜTFEN YANLIŞ GÖRMÜŞ OLSUN LÜTFEN" dediğimi hatırlıyorum.ablam yanıma gelmiş ne olduğunu anlamaya çalışıyor, hayır paranın okadar olmasına imkan yok. hani kart parası oluyor ya önce banka onu kesti sandım. ama onu bir ay önce aldı banka.
.bir yandan düşünüyorum bir yandan söyleniyorum" LÜTFEN ÇOCUK YANLIŞ GÖRMÜŞ OLSUN" bu arada can, dur anne hesap özetine bakayım dedi. bakıyor, ve hesaba gelen paraları gönderenleri yüksek sesle okuyor, son gelen parayı gönderenin ismini okudu meblağı söyledi.. tamam o kadar olacak. demeye kalmadı can bağırmaya başladı. ANNE HESAPTA 6 LİRA DEĞİL 6 BİN LİRANIN ÜZERİNDE PARA VAR..İZMİR BÜYÜK ŞEHİR BELEDİYESİ ÖDEME YAPMIŞ!!!!! çok şükür,
bu para bize babamızdan miras..hani dedim ya babamızın ölüsü yetişiyor, babamızın ölüsü bize bakıyor diye işte bu paradan bahsediyordum.. babamıza ait olan varlığını bile unuttuğumuz bu arsa bize geçen yıl yine çok çaresiz hissettiğimiz bir dönemde geldi.
fakat iki kardeş nasıl bir zihinsel durum yarattıysak, hakkımız olan bu parayı alabilmek için bir yıl mahkemelerde uğraştık, tapuya babamın soy adını yazmamışlar, biz hem onun kızları olduğumuzu ispat etmek zorunda kaldık. hem de o arsanın babamıza ait olduğunu. ispat ettik..
mahkeme bitti, bu seferde tapu masrafları, ve ödemelerimiz o kadar dağılmış ki. işimi yaparak kazandığım paraları nereye vereceğimizi şaşırıyoruz.
ben artık zihinsel engelimin kalmadığını görüyorum, çünkü akış var ama bu paranın neden ödenmediğini bir türlü anlayamıyorum. bir öğrendik ki, izmir belediyesi günde trilyonlarca para ödüyormuş bizimkini de sıraya koymuş ne zaman ödenir????? Şifa gönderdim. bize yardım edecek kişiler önümüze çıksın..
20 yıldır şifacıyım. ben kendim için şifa verirken para sözünü ağzıma almaya utanırdım, sanki o katlardan başkaları için şifayla para istenirde kendin için istersen ayıp. kendim için yaptığım bu şifa benim zihinsel engelimin kalmadığının ispatıydı. bu sefer paramı istemiştim ve bunu yaparken utanmamıştım.
ertesi gün ben uyurken ablam kalkmış, bir arkadaşını yanına almış onun kaymakamlıkta çalışan tanıdığını bulmuş.ve bize yardım eden insanlar bu şekilde devreye girmeye başladılar...sonra burada evrene verdiğimiz siparişler devreye girdi. hiç bir çalışmada ben öne geçmem, kimsenin bir gün daha fazla beklemesine kıyamam..
ama bize yardım eden insanlar devreye girdiler ya..arkadaşlarım her gün benim için sipariş verdiler.
artık gerçekten biliyordum, ve bu gün bu yüzden evden çıkmadım, geleceğini biliyordum. geldi çok şükür.
benim para telkini hikayem bu kadar. artık bolluk içinde yaşayacağımı biliyorum. kim bilir evrenden" hayata yeniden başlama cesareti olan kadınlar ve çocukları" için hazırladığım projeye lazım olan 20 milyon bile kapıda olabilir, açtım kapılarımı evrenin cömertçe bana sunduğu tüm zenginliklere..
bana destek olan herkese, evrene, doktoruma, her zaman yanımda olan siz güzel arkadaşlarıma, kendime çok, çok, çok teşekkür ederim. ve yarın güneş yine doğuyor, simitçi simitlerini yine aynı saatte yapıyor ve satıyor..ay her gece doğuyor çok şükür.
:73e4317106059nd:canım seni ne çok seviyorum ben ya,bundan sonra musluk açıldı artık,akacak unutma,üzüntülerin hepsi geçmişte kalacak,her günün bir öncekinden daha güzel geçecek:73e4317106059nd:
Gülçin Şen
29-07-2009, 02:30
Ah be ablam kıyamam sana , yaşadığın son sıkıntı bu olsun inşallah...
Ne diyeceğimi ne yazacağımı şaşırmış durumdayım.Ben her zaman senin şifalarının anahtar olduğunu söyledim ısrarla.Bu telkinde şifalarının destekçisi mahiyetinde.Dinleyenlerin gerçekten işine çok çok yaradı yarayacakta en son taze örnek sensin. Herşey gönlünce olsun Allah bolluk bereketini daim etsin.Senin o güzel yüreğinden öpüyorum canım ablam iyiki varsın...:opt
hayalayaz
29-07-2009, 02:40
:73e4317106059nd:canım seni ne çok seviyorum ben ya,bundan sonra musluk açıldı artık,akacak unutma,üzüntülerin hepsi geçmişte kalacak,her günün bir öncekinden daha güzel geçecek:73e4317106059nd:
biliyorum isobelciğim darısı sizlerin başına ne zaman sizlerdende, ohhh sesi duyacam sevincim tam olacak..ama duyacağımdan eminim, baksana hiç bir şeyi şansa bırakmıyoruz..
Ah be ablam kıyamam sana , yaşadığın son sıkıntı bu olsun inşallah...
Ne diyeceğimi ne yazacağımı şaşırmış durumdayım.Ben her zaman senin şifalarının anahtar olduğunu söyledim ısrarla.Bu telkinde şifalarının destekçisi mahiyetinde.Dinleyenlerin gerçekten işine çok çok yaradı yarayacakta en son taze örnek sensin. Herşey gönlünce olsun Allah bolluk bereketini daim etsin.Senin o güzel yüreğinden öpüyorum canım ablam iyiki varsın...:opt
canım benim gerçekten bundan sonra daima sevinç içinde yaşayacağımı biliyorum. şimdi yarın sabah ilk işim tüm ödemelerimi yapıp, sonrada seminer almak için istanbula gelmek olacak. bu seminer bana kurtuluş hediyesi olacak..o kadar uzun zamandır kendi gelişimim için seminerlere katılamadım ki..öğrencilerime hep bir şeyleri eksik vermiş olma duygusu ile 2. derece seminerini vermekten hep kaçtım..bu gideceğim seminer 2. derece bilgilerini tamamlayacak diye düşünüyorum bende öğrencilerimin karşısında daha dik durabileceğim. gerçi gideceğim seminerin reiki ile alakası yok ama onu tamamlayacağından eminim..allah hepimize her şeyin bolluğunu versin. iyiki sizlerde varsınız. ve yanımdasınız.:73e4317106059nd:
canım,yolculuğunda seminerinde çok keyifli geçecek biliyorum,sen dönüncede yeni öğrencin ben olacağım,usui reiki 2yi senden alacağım,bunuda biliyorum,hatta İzmire geleceğim ahanda bunda biliyorum,erdim mi ne,her bişeyi biliyorum:P
Bu kadar sıkıntı yaşarken hiç birini yansıtmayıp bizlerin sıkıntılarını dinledin.Sen her şeyin en güzeline layıksın,ve Tanrı da bunu biliyor.Bundan sonra her anın çoook güzel geçsin canım benim,ben her gece sana ve ablana dua ediyorum.
hayalayaz
29-07-2009, 02:58
sağ ol kuzum, aslında yaşanmasaydı iyiydi tabii, ama bunların hep geçiş süreci olduğunu biliyordum..hani sana anlattımya, kendimi çaresiz hissettiğimde sorarım ( iki noktadada anlattm) ben kendimi delirtirim ya olmazsa ne olur diye..enerjileri hep öyle serbest bıraka bıraka çok şükür bitti..darısı herkesin başına..:73e4317106059nd: hepimiz hayatların en mükemmeline layığız..çok şükür..
Stubborn
29-07-2009, 09:28
Sankı benım para bankaya yatmıs gıbı mutluyum..bende senın gıbı bankayı arayıp hesaba paranın yattıgını soyleyecegımı bılıyorum hiç şüphem yok sen yolu acıyorsun bız arkanadan gelıyoruz..hanı evlılık yolunuda acacagın gıbı:0399::0399:
Bendeki sanırım sevinç gözyaşları sabah sabah tuttu yine duygusal tarafım,ALLAH bu bereketini herzaman versin sana ,senin şifalarınla herşey düzeldi,daha da düzelecek inşallah,seni çok seviyorum ablacım.:73e4317106059nd:
Hayal abla çok sevindim, bolluk bereketin devamı gelsin. seni çok seviyoruz :73e4317106059nd:
merhabalar kusura bakmayın
evrene sipaeiş yazdım gonderdim ama yayınlanmamış bana bir yardım edin
sevgili aytülü,günün hangi gün? Acele etme,Hayalcim dışarda,akşama ekler,bugün değilsin çünkü bildiğim kadarıyla
hayalayaz
29-07-2009, 16:41
merhabalar kusura bakmayın
evrene sipaeiş yazdım gonderdim ama yayınlanmamış bana bir yardım edin
canım benim tüm mesajları taadım ama seninkini göremedim, bana özelden gönderirmisin, :73e4317106059nd:
Güzel insanlardan güzel haberler okumak çok keyifli... :cool Sizin adınıza sevindim Hayal hanım.
Canım arkadaşım sen nasıl bir insansın ya kendi sıkıntılarını bir yana koyup herkesin sıkıntılarıyla uğraşıyorsun ...Canım sıkıntıların son bulsun hep huzurlu ve mutlu ol ...Hayat sana güzel yüzünü göstersin artık ...
Ben bu para telkini elimden geldiğince dinledim hatta kolaylık olsun diye MP3 bile aldım...Bizde kafa çok dolmya gelemiyor arıza yapıyor durdurdum yeniden dinledim hele kitap okurken çok güzel dinledim kendimi okyanusa karşı hissettim ...Bisiklet sürdümevde ozamanda dinledim ...
Bu kişiye özel olduğu için bana çok iyi geldi üstüne para blokajlarıma EFt yaptım ...
Eşimin işe girmesi hatta pazartesi başlaması bankayla ilgili sorun için yasa çıkması bizi bayağı bir rahatlattı...Artık güzel günler bizi bekler şarkısını söyleye biliriz ...
Canım emeklerine sağlık bizler için yaptıklarına ve yaptığın herşey de bizlere öncelik verdiğin için çok teşekür ediyorum ...Seni seviyorum HAYAL AYAZ...:mx:mx
tarmasirin
02-08-2009, 13:06
ne guzel bir yuregin var hayal.mili mikron bile olsa yuregine dokundugun insanlar artsin ve allah senin her dusundugun ve yaptigin iyiligi kat be kat artirarak geri sana dondursun
yanki.es
02-08-2009, 23:14
sezgi telkini dinlemek isterdim 10 kişi secildimi sonuc nasıl oldu arkadaşlar başarılımı
hayalayaz
03-08-2009, 00:22
sezgi telkini dinlemek isterdim 10 kişi secildimi sonuc nasıl oldu arkadaşlar başarılımı
telkini denedik ablam, telkin bana göre başarılı ama konuyu baştan sona oku ablam kararını sen ver..:73e4317106059nd:
cilemente
04-08-2009, 15:06
hayal hanım merhaba,ben siteye yeni üye oldum ve bu yazı çok ilgimi çekti.bu ara ailem ve ben zor durumdayız devlet evimizi istimlak ediyor ve karşılıgında 20bin ytl para veriyor, 80 metrekare ev için. mahallemizdeki tüm evler için geçerli ,bu durum bizleri çok üzüyor.telkinlerde böyle durumlar için uygun birşey varmıdır acaba ?sevgilerimle
insaf ya hu!! 20 bin liraya ne alacak bu insanlar? zorla el koymuş evlere, resmen böyle!
hayalayaz
04-08-2009, 20:00
hayal hanım merhaba,ben siteye yeni üye oldum ve bu yazı çok ilgimi çekti.bu ara ailem ve ben zor durumdayız devlet evimizi istimlak ediyor ve karşılıgında 20bin ytl para veriyor, 80 metrekare ev için. mahallemizdeki tüm evler için geçerli ,bu durum bizleri çok üzüyor.telkinlerde böyle durumlar için uygun birşey varmıdır acaba ?sevgilerimle
canım benim böyle durumlar için telkin olduğunu sanmıyorum..telkinler, bizim yaşadığımız durumların bilinçaltı kalıplarını temizlemek içindir..şöyle söyliyeyim..eğer siz ve mahalledeki tüm komşularınız hazine veya benzer bir araziye ev yaptıysanız, zaten bu gibi evleri belediyeler seçimlerden sonra sürekli yıktığı için, bilinçaltınızda kolektif bir korkuyla bu durumu yaratmışsınızdır..eğer böyle bir şey söz konusu değilse..arsalarınız yasal yollardan almış olduğunuz tapulu mülklerinizse, bu seferde haksızlığa uğradığınız için bilinçaltı kalıbı oluşturmak üzeresiniz. geçmişte haksızlığa uğradığınıza dair bir bilinçaltı kalıbınız var ise ve sizler daima haksızlığa uğrayacağınıza dair bir düşünce kalıbına sahipseniz başınıza gelen bu olay bilinçaltı kalıbınızın ürettiği enerjiden dolayı olmuştur..ablam kısa bir mesaj yazmışsın.. doktorumuz telkinleri kişinin düşüncelerine ve söylemlerine göre hazırlıyor.. bunu yapmak içinde kendisine bizim analizimizi yapabileceği hayat hikayesi diyebileceğimiz kadar detaylı yazılarımızı gönderiyoruz..
bizimde evlerimiz istimlak edilmek istendi,( benim çocukluğumda) tüm mahalle karşı çıktı..peki, tamam oturun evlerinizde yıkmayacağız dediler..kayasuyu dediğimiz doğal kaynak sularımız vardı, o suları mikroplu diye bir tıkadılar, su nereye gidecek toprağa yayıldı, toprakta yumuşayıp kaymaya başladı, mahalle heyelan bölgesi ilan edildi..evlerin çoğu zaten kendiliğinden yıkıldı, geri kalanlarıda sahipleri yıktı, devletin kendilerine verdiği sosyal konutlara yerleştiler.. kendi evleri öyle ahım şahım ev değildi..bildiğimiz iki göz odalı gecekondular işte...ama bahçeler muhteşemdi..insanlar sosyal konutlara taşındılar, babacım o minicik evde çiçek yetiştirmeye çalıştı..sonra tam 30 yıl sonra bizim geçen gün aldığımız para verildi arsaların karşılığı olarak..biz bir takım prosüdürlerden dolayı parayı almakta geç kaldık bu seferde parayı az bulup almak istemeyenlerle birlikte bizide mahkemeye vermişler..gittik avukatla konuştuk..yok dedi siz anlaşma imzalarsanız bu dava otomatik olarak düşer, ben merak ettim..dedim itiraz edenler ne kadar fazla alacak..%15 olur dedi avukat..zaten bizim itiraz etmek gibi bir düşüncemiz yoktu ama kafamdan hesap yaptım..eğer bizim tapumuzda babamın soy ismi yazılı olsaydı, bana verilen para o zamanki mevcut borçlarımı rahat rahat kapatacak ve ben bir yığın huzursuzluk yaşamayacaktım..ama bu olumsuzluktan dolayı parayı 1 yıl sonra aldım ve bu süreç içinde üzüntüler yaşadım hemde bir yığın faiz ödedim eğer itirazdan dolayı parayı geç almış olsaydım inanbana aradan geçen bir yıl içinde yaptığım masraf ve borçalarıma ödediğim faiz alacağım %15 in çok çok üzerinde ..bazen kendimize yüksek sesle şunu sormalıyız diye düşünüyorum..HAKLI OLMAYIMI İSTİYORUM...YOKSA MUTLU OLMAYIMI? haklı olmayı seçtiğimizde karşımızdaki güç bizim çok üzerimizdeyse haklı olmadığımız gibi bizim gibi kendi halinde olan insanlar için büyük sayılabilecek üzüntülerimiz olabiliyor.bazen hayatla birlikte akmak daha iyidir. belkide gideceğiniz yerde daha güzel olanaklar ile karşılaşabilirsiniz..benim bu evimin fiyatı gerçek değerinin çok altındaydı..emlakçıları gezerken cebimdeki paranın miktarını söyleyip 125 m2 ev istediğimi söylediğimde yerlerinden kalkmıyorlardı ve bu paraya kulübe alırsınız diyorlardı..şu anda evim 125 m2 den biraz daha büyük ve ben evimi çok seviyorum...yaradan yolunuzu kendi nuruyla aydınlatsın..
Evettt sonunda benimde kişiye özel telkinim oldu... Hayal ablamın(tabi doktorununda) emeğine sağlık...Telkini diğer telkinlerle (özgüven, mutluluk,özgücümüz)beraber bugün dinlemeye başladım...Pardon artık dün olduhihi.Kişiye özel telkin yaptırmak isteyen yada karar veremeyen arkadaşlara (gerçi ben siteye girdiğim anda Hayal ablanın yazılarını okuyup o güzel yüreğini gördükten sonra karar vermiştim:) )yardımcı olması adına Gelişmeleri muhakkak sizlerle paylaşacağım...Hayal ablacığım tekrar teşekkür ediyorum..:73e4317106059nd:
hah yaz bacım, sen bari yaz...o telkinlerden bizde de var ama ben onca olumlu gelişmeyi "sohbet" kısmına, ya da oraya buraya günlüklere felam her bi tarafa yazdım...şöyle derli toplu olmadı...dilerim bizim gibi kısa zamanda çok faydasını görürsün...
bu telkin neden bende yok ablaaaaaaaaaaa:0326:
çünküm bizi daha çok sefüoo! soppi
:mshareketliifade312sahi mii beni sevmiyor yanii:-(:mshareketliifade272
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])
aaaayyyyy kıyamam ben sanaaaa! seni de birazcık sefüor gülüm üzülme sen...
:))) Yıldız harikasın enerjine hayranım... Hayırlısı ile faydasını görür herkesle paylaşırım...Işık bak Yıldız kıyamadı...Üzüldün diye hemen pisicikle yardımına koştu:)
hayat kadere inat
12-08-2009, 23:47
yıldıs buraya da el atmış :şr
el deme el deme! ahtapot kollarımla sardım herbiyeri...(*yıldız)
,shymerhaba hayal hanım, sitenizle bir iki gündür tanıştım ve bugün üye oldum. Üyeler arasında ve üyelerle sizin aranızdaki sıcaklığa bayıldım. Biliyorum daha çok azını gördüm ama çok sevdim. Ellerinize sağlık. Herkesin hayatta umduklarını elde etmesini dilerim.
hayalayaz
23-08-2009, 20:58
,shymerhaba hayal hanım, sitenizle bir iki gündür tanıştım ve bugün üye oldum. Üyeler arasında ve üyelerle sizin aranızdaki sıcaklığa bayıldım. Biliyorum daha çok azını gördüm ama çok sevdim. Ellerinize sağlık. Herkesin hayatta umduklarını elde etmesini dilerim.
sevgili ermozo hoşgeldin yanımıza mutlu paylaşımlar dilerim..bizler için dilediğin her şey katlanarak seninde olsun eline, ayağına kolayca gelsin..
Sevgili Hayal Hanım,
Para ile ilgili subliminal mesajları uyguladınız mı acep? Son gelişmeler ile ilgili mesajlarını göremedim, merakım tavan yaptı. hihi
hayalayaz
18-09-2009, 21:39
Sevgili Hayal Hanım,
Para ile ilgili subliminal mesajları uyguladınız mı acep? Son gelişmeler ile ilgili mesajlarını göremedim, merakım tavan yaptı. hihi
ablam benim en son mesajım bu sayfada..
[Only Registered Users Can See Links]
bu mesajı yazdığımdan beri ben maddi olanaklarımdan son derece memnunum, işimi yapıyorum ve bana doyum veren paralar kazanıyorum, diğer arkadaşlarımın telkini ne kadar dinlediklerini bilmiyorum, ama kendi adıma hayatımdan memnunum.. arkadaşlarımda bu mesajını görünce yazacaklardır eminim..
Sevgili Hayal Hanım,
Şimdi okudum 17. ci sayfayı ve sizin adınıza çooook sevindim. Bir kere kaldırınca blokajları herşey yoluna giriyor demek ki. Bu benim kulağıma küpedir artık. Böyle paylaşımlar okumak, bana daha çok sebat etme hissi veriyor. Bu subliminal mesajlara hazırlık cümlesi nasıl oluyor ki? '' ben şimdi kendimi iyileştirmeye başladım'' gibi mi? Açıklarsanız çok sevinirim. Herşey gönlünüzce olsun. ,shy
mesela ben...:) borç içinde yüzerken, elektiriğimiz, tv miz birden fazla kez kapatılmışken, utanıyorum yazmaya ama, ay sonlarında bebişlerin aç kalması korkusuyla cebelleşirken, eve icra gelme ihtimali artık burnumuzun dibindeyken,
borçlarımızı küçücük taksitlerle kolayca ödeme şansını yakaladık..:)
şimdi bolluk içindeyiz..:)
eşimin severek yaptığı ve yavaş yavaş para da kazanmaya başladığı bir işi oldu..:)
her işimiz yoluna giriyor, işimiz rast gidiyor..:)
hatta dün az kalsın 10.000 tl sahibi de oluyorduk ama kıyısından döndük..bize söylemedi evren efendi, meğer tatbikat yapıyormuşuz...:)
bakalım yarın bize ne sürprizler hazırladı! işte en önemlisi bu, kardeş..artık umudumuz var! :)
hayalayaz
19-09-2009, 00:20
sözde buraya tüm maddi gelişmelerimizi yazacaktık, ilk başta ben cıvıtmışım, ama sedanın mesajı hatırlamama vesile oldu, evren bir şekilde edindiğimiz görevleri yerine getirmemiz için en doğru zamanda enerjiyi gönderiyor..
biliyorsunuz ben dönem dönem ablamla birlikte yaşarım, senelerdir, özellikle önemli kağıtlarımız birbirine karışmış vaziyettedir.. bu gün ablam telefon etti..evindeki önemli kağıtları düzenlemiş..benimkileri ayırmış..ve bana hayal galiba sen "key"
ödemişsin dedi.. valla böyle bir şey yaptığımdan haberim yok..yapmışımdır..eğer konut edindirme şeysine para ödediysem galiba yine bir miktar para geçecek elime..evren hayatımı idame ettirecek paralarla birlikte galiba ummadığım yerlerden ufak ufak göndererek alıştırma yapıyorki, 20 milyonu kazandığımda sapıtmıyayım, canım evrencim valla sapıtmıcam, sen bana 20 milyonu ver, gücüm kuvvetim yerindeyken köyümü kurayım..dimi ama..hihi
aplam evren efendiye söyle biraz acele etsin..bir an önce orda senle çalışmaya başlamak istiom...sıkıldım burlardan..:(
seni dinler evren, aranız iyi...:)
hayalayaz
19-09-2009, 00:52
aplam evren efendiye söyle biraz acele etsin..bir an önce orda senle çalışmaya başlamak istiom...sıkıldım burlardan..:(
seni dinler evren, aranız iyi...:)
söylüyom yıldıs, sende güzel söylemlerine devam et ablam..hihi
Ablacım bende deneyebilirim =)
abla ben dinliyeli 3 hafta oldu simdi biliyorsunuz 3-4 gündür telkinlerimle bu bana hazırladıgın telkini dinlemeye ara verdim.nasılsa 21 gün doldu diye ama aklıma su 6 haftalık dinleme olayı geldi doktor demiş ya ben devam edeyim mi ayyyyy ne çok uzattım lafııı.kısaca abla ne kadar dinlemeliyim bu telkinihihi
her türlü çalışmanın tam olarak yerleşmesi için 21 gün öneriliyor, ama bu kişinin istekliliğine, ve yaptığı yan çalışmalara bağlı olarak kısa veya uzun zaman alıyor, biz şimdi burada bu telkinin etkisini ölçmek için çalışıyoruz, yan çalışmalarla desteklersek, neyin neticesini aldığımızı nasıl bileceğiz, telkinmi etkiledi, yoksa sistemli bir şekilde yapılan olumlamalarmı?
benmi çok sorguluyorum?
benim ricam 21 gün boyunca sadece telkinin dilenilmesi ve mümkün olduğunca uzun süre dinlenilmesi, ve bu dinleme süresinin kayıt edilmesi, günde kaç saat dinlenildi, başağrısı vs. oldumu, ve yaşama geçmiş olumlu gelişmeler varmı, bir iş bulmak, bir yerden para gelmesi gibi..
telkini test ediyoruz..ve her şeyi telkini dinleyip doğal akışına bırakarak görmeye çalışıyoruz.
bu 10 kişiden telkinin ne yaptığına dair verileri alalım ki yarın öbür gün sitede olumsuz herhangi bir şey söylenirse verecek cevabımız olsun.
internette bu telkini maddi karşılığı olmadan veren varmı bilmiyorum, ben rastlamadım, ama eğer yoksa arı kovanına çomak sokulacak ve her türlü insan her şeyi söyleyecek. benim amacım bunlara karşı hazırlıklı olmak.
yoksa kem küm kalırım, ve iyi niyetli amacım yine birilerinin diline kötü olarak düşer.
cevap ilk sayfalardaymış gözümden kaçmış abla :oys o zaman ben dinlemeye devam ediyorum
izniniz olursa ben bu telkini yapmayı çok istiyorum.ama ben yeni bir üyeyim ve öğrenmem gereken çok sey var bunun için daha erken derseniz bunuda anlarım.
hayalayaz
24-10-2009, 18:44
izniniz olursa ben bu telkini yapmayı çok istiyorum.ama ben yeni bir üyeyim ve öğrenmem gereken çok sey var bunun için daha erken derseniz bunuda anlarım.
ablam sana özelden yazdım, sevgiler
merhaba ben de bu telkini yapmak isterim bende yeni üyeyim subliminal mesajlarınızı dinliyorum 2 gündür ne yapmam gerekiyor ihtiyacım olduğunu düşünüyorum
hayalayaz
25-10-2009, 22:04
merhaba ben de bu telkini yapmak isterim bende yeni üyeyim subliminal mesajlarınızı dinliyorum 2 gündür ne yapmam gerekiyor ihtiyacım olduğunu düşünüyorum
hoşgeldin ablacım hoş geldin yanımıza..bu telkin kişiye özel yapıldığı için, sitemizin masraflarını karşılamak amacıyla, ücret karşılığı yapılıyor, yapman gereken şey bana özelden, parayla ilgili özgeçmişini, parayla ilgili tecrübelerini,düşüncelerini, ailenin düşüncelerini/söylemlerini/ vs yazmak ve ücreti hesabıma yatırmak.. sevgiler
Bu telkini bende dinledim ve inanın işe yarıyor hele bırakmasaydım dahada işe yarıyacaktı ama kısmetse başlıyorum yine bu hafta tekrar tşkler hayal ablam:73e4317106059nd:
merhaba ben de deneyebilir miyim ,shy
hayalayaz
30-10-2009, 14:41
merhaba ben de deneyebilir miyim ,shy
ablam hoşgeldin yanımıza maalesef deneme süresi biteli çok oldu, şimdi bu telkini bu sitenin masraflarını karşılamak amacıyla cüzi bir ücret karşılığında yapıyoruz..
ablacım eğer geç kalmadıysam bende katılmak istiyorum
sevgilerimle
nisansen
08-12-2009, 01:29
ben bu telkini yapmak istiyorum
hayat kadere inat
08-12-2009, 02:03
bende istiyorum,shy1
merhabalar,
10 sene önce çok iyi para kazanıyorken 10 senedir para akışını tekrardan bir türlü sağlayayamamış biri olarak bu telkin çok ilgimi çekti...sitenize bugün üye oldum...ama özüm özünüzü çok sevdi ve inandı:)) bu durumda biçok enerjilerle çalışan olumlamalar yapam subliminal cdler dinleyen biri olarak sizin telkin mp3ünüzü de uygulamayı çok istiyorum..bana göndermeniz mümkünmü...sonuçta 10 sene önce kariyerimin zirvesine hızla tırmanırken kendimi kapının önünde buldum sonra girdiğim işte de aynı şekilde kovuldum...önceleri bu kadar çok parayı hak edecek ne yapıyorum diye düşünürken sonradan yaşamış olduğum 2 kovulma sonrasında yetersizlik, değersizlik , başarısızlık korkularıma tutsak oldum sanırım...bunları sevgiye dönüştürmek adına kendimce kişisel gelişim eğitimleri alıyor, kitaplar okuyor, olumlamalar yapıyor ve subliminal cdler dinliyorum ama henüz para akışı konusunda bir başarıya sahip olamadım...hala iş de bulamadım...10 sene oldu..kendime güven sorunu da yaşıyorum bu konuda...arada ciddi sağlık sorunlarım da oldu ...evlendim 1 sene sonra aldatıldım hakir görüldüm ve boşandım...bunlar da benim korkularımı tetikledi...şimdi çok şükür antidepresan almadan 5 yaşımdaki oğlumla ,(hayatımın aşkı) çok önemli olmayan sağlık sorunlarıma ve hiçbir gelirim olmamasına rağmen annemin evinde mutlu biçimd eyaşıyorum ...parasız ama ailemin bana sunduğu imkanlarla çok şükür refah içindeyim..ama aileme yük olduğum ve oğluma kendim bakamadığım ve kendi düzenimi kuramadığım için içten içe çok üzülüyorum...sizden ricam bu telkinlerden benim için de hazırlayıp hazırlayamayacağınızı öğrenmek...
şimdiden sonsuz teşekkürler ediyor ve sevgi ve ışığınızın artarak daim olmasını diliyorum...
sevgiler
nunu_unspoken
02-03-2010, 13:19
merhaba Hayal Hn.
şu an 22 sayfa süren para,zenginlik,sezgi bölümünü okudum. telkinlere uğraşılar ve verilen emek için bir bedel istenmesi bence doğal . bunu hesaba yatırmamız gerekiyor. ve kendimizle ilgili hikayeyi de özelden size göndermemiz gerekiyor.
ödeme ile ilgili bilgileri de sanırım siz bana yollayacaksınız. ben şimdi özelden para ile ilgili sorunlarımı nasıl göndereceğim? bunu bilmiyorum.
şimdiden teşekkür ederim.
sevgiyle kalın
hayalayaz
02-03-2010, 14:18
sevgili unspoken, benim yazdığım herhangi bir mesajın yanında ismimim üzerine tıkla, hayalayaz-özel mesaj göndere tıkla. açılan sayfada bana özel mesaj yazma imkanı elde edersin.. sevgiler
ben de ben de varrım:mybutterfly
Gülçin Şen
06-04-2010, 11:20
ne yapmam lazım
Hoşgeldin aslı yanımıza..Yukarıda Hayal abla bahsetmiş zaten sitenin masraflarını karşılamak için ufak bir ücret karşılığı kişiye özel telkin hazırlıyor.Dilersen Hayal ablayla iletişime geçersin detaylı bilgiyi kendisinden alabilirsin....
Bu telkin bende var uzun zamandır dinlemiyordum,geçenlerde dinlemeye başladım farklılık oluyor inanın buna,hayal ablama binlerce teşekkürler..
hayalayaz
06-04-2010, 16:23
Bu telkin bende var uzun zamandır dinlemiyordum,geçenlerde dinlemeye başladım farklılık oluyor inanın buna,hayal ablama binlerce teşekkürler..
her zaman söylüyorum, telkinlerin faydası sürekli dinlemenin sonucunda görülüyor.. bizim hatamız 3-5-15 gün dinleyip sonra vazgeçmemizdir. internette istisnasız her site belirli bir saat veya gün dinlenirse mutlak etkinin oluşacağını iddia ediyor.. benim iddiam ise farklı..bir telkinin/ olumlamanın istinilen sonucu gösterinceye kadar dinlemesi gerektiğine inanıyorum çünkü herkesin bilinçaltı kalıpları farklı derinliğe sahiptir diyorum... telkinlere o kadar çok emek veriyoruz/m ki istediği sonucu görünceye kadar dinlemeyecek olan hiç yaptırmasın diyorum... ayrıca şunu tekrar tekrar söylemekte fayda görüyorum.. telkinler gerçekten kişiye özel yapılan özgün telkinler olduğu için, ve ben her telkin için tek, tek telif hakkı alamayacağım için..içeriğini kimseye veremiyorum.. telkinler hakkında bir şey bilmeden dinleyip dinlemeyeceğinizi iyice düşünün ondan sonra sipariş verin olurmu kuzular... sevgiler
blondberry
06-04-2010, 16:42
Hayal Ablacim zaten seni taniyan hic kimse icerigi gorme gibi bi endiseye kapilmaz... Biz her daim bilioruz ki her kosulda sana kendimizi teslim edebilirz... yuregine saglik ii ki varsin:trrrt
Gülçin Şen
06-04-2010, 16:56
Bu telkini Hayal ablacığım hem bana hem eşime ayrı ayrı hazırlamıştı sağolsun.Geçen yaz ortasında başlamıştık dinlemeye.Muazzam faydasını gördük.Binlerce kez teşekkür ederim Hayal abla...
merhabalar.
bir olayın olması için reiki nasıl gönderiliyor.bana bu konuda yardımcı olmanızı rica ediyorum.lütfen geri dönüş yapınız teşekkürler
hayalayaz
25-06-2010, 13:47
merhabalar.
bir olayın olması için reiki nasıl gönderiliyor.bana bu konuda yardımcı olmanızı rica ediyorum.lütfen geri dönüş yapınız teşekkürler
merhaba qqqq bunu reiki öğretmenine sorsan daha iyi olur... eğer 2. derece reikiye uyumlu değilsen, reiki gönderebilmek/reikiye kanal olabilmek için 2. derece reikiye uyumlanmış olman gerekli sevgiler
hayalayaz
25-06-2010, 22:00
bende yapabilirmiyim?
neyi yapmak istiyorsun ablam, özür dilerim anlayamadım..
başarıkarizmatik
26-06-2010, 12:00
[ı]güzel değinmişsiniz konuya ciddişekilde eğilmişsiniz bence o dedğiniz para telkinini ve diğer telkinleri siteye koyabilirsiniz açık olarak fikirlerini insanlar söyleyecektir yanidğer şeyler yanlış beyanatlar bir noktadan sonra anlaşılır diye düşünüyorum saygılar.[/ı]
hayalayaz
26-06-2010, 13:52
[ı]güzel değinmişsiniz konuya ciddişekilde eğilmişsiniz bence o dedğiniz para telkinini ve diğer telkinleri siteye koyabilirsiniz açık olarak fikirlerini insanlar söyleyecektir yanidğer şeyler yanlış beyanatlar bir noktadan sonra anlaşılır diye düşünüyorum saygılar.[/ı]
başarıkarizmatik aramıza hoşgeldin...konuyu baştan okuduysan biliyorsundur.. ama ben yinede kısaca anlatayım...
benim yaptırdığım telkinler kişiye özel... telkini isteyen her kişinin analizi ayrı ayrı yapılarak hazırlanıyor..dolayısı ile telkinlerin geri bildirimlerini değerlendirmek için hepsinin içeriğini ve doktorun analiz yapmasına yarayan ve telkin isteyen kişiler tarafından benimle çok özel olarak paylaşılan özgeçmişleri buraya koymam gerekir...
insanların bu kadar özel durumlarını burada açık açık paylaşmak isteyeceklerini sanmıyorum.. diğer yandan telkinlerin hepsini burada paylaşmam, benim ve doktorumuzun her birine saatlerce emek vererek hazırladığı telkinlerin intenette bilinçaltı konusunda iki kitap okuyan ve insanların iyi niyetini suistimal etmek isteyen kişilerin ekmeğine yağ sürer...neden hem doktorun emeğini, hemde kendi emeğimi bu insanlara vereyim???...
benim bu sitede her ay yaptırdığım 1-2 telkin bu sitenin giderlerini karşılıyor... ve benim herkesten fazla sinir olduğum reklamları almadan siteyi ayakta tutmama yarıyor...
sonuçta içeriği görmeden telkin dinlemek istemeyenlerede saygı göstererek... telkin yaptırmaları konusunda baskı sayılabilecek, onları telkin yaptırmaları konusunda ikna edecek sözler söylemiyorum..benden telkin isteyen insanlara lk sorduğum soru, içeriği görmeden dinleyecek kadar bana güveniyormusun? sorusudur... insanlar buraya gelip fayda gördüklerini söylüyorlarsa neden yalan söylediklerini veya yanlış beyanat verdiklerini düşüneyim?
sitede ortak kullanıma sunulmuş 4 telkin bulunmaktadır.. bu telkinleri dinleyen kişiler, eft, günlük olumlamalar, sedona vs yaparak özel sorunları ile daha kolay başedebiliyorlar... kişisel gelişimle ilgilenen, bilinçaltı konusunda biraz bilgisi olan kişiler illa ve mutlaka telkin dinlemesi gerekmediğini..istediği sonuçların başka yöntemlerlede gerçekleşeceğini bilir.. telkin yaptırmaya çok iyi düşündükten sonra karar verir...
işte tüm bu ve daha bir çok nedenlerden dolayı, emeğimin karşılığı olan parayı da almak adına 4 telkinin dışında ortak kullanım için telkin koymuyorum.. saygılar
bende katılmak istiyorum...................
hayalayaz
16-07-2010, 08:26
bende katılmak istiyorum...................
şenelciğim katılım listesini birbuçuk yıl önce oluşturduk ve bitti.. sevgiler
sevgili hayal abla siteye yeni üye oldum ölesine gezerken dikkatimi çekti önemli işler yapıyorsunuz benim merak ettiğim bu telkinlerden nasıl yararlanabiliriz belli bi ücret karşılığı kişiye özelmi yapıyorsunuz birde herkezin kullanımına açtığınız telkinleri ben bir türlü bulamadım konu çok ilgimi çekti bana yardımcı olursanız sevinirim
hayalayaz
19-07-2010, 16:08
sevgili hayal abla siteye yeni üye oldum ölesine gezerken dikkatimi çekti önemli işler yapıyorsunuz benim merak ettiğim bu telkinlerden nasıl yararlanabiliriz belli bi ücret karşılığı kişiye özelmi yapıyorsunuz birde herkezin kullanımına açtığınız telkinleri ben bir türlü bulamadım konu çok ilgimi çekti bana yardımcı olursanız sevinirim
ablam kişiye özel telkinler kişinin yazdığı özgeçmişe göre hazırlanıyor.. belirli bir ücreti var özelden yazarsan anlatırım..
sitedeki telkinlerde aşağıda verdiğim linklere tıklarsan indirebilirsin.. sevgiler
mutluluk
özgüven
özgücümüz
geçmişi salıvermek
peruscan
03-08-2010, 22:50
slm bende denemek ısterım bunu
ıyı calısmalar
hayalayaz
03-08-2010, 23:39
slm bende denemek ısterım bunu
ıyı calısmalar
biz kişiye özel telkini 1.5 yıl önce denedik ablacım.. deneme süresi bitti.. konuyu tam olarak oku istersen
belginkamisaygun
26-08-2010, 16:58
ben bu para, telkinini yapmak istiyorum.lütfen en acil tarafından.
Gülçin Şen
26-08-2010, 17:40
[QUOTE=hayalayaz;52446]ablam kişiye özel telkinler kişinin yazdığı özgeçmişe göre hazırlanıyor.. belirli bir ücreti var özelden yazarsan anlatırım..
Deneme aşaması bitti yukarıda Hayal ablanın dediği gibi kişiye özel hazırlanıyor belli bir ücret karşılığı..Kesinlikle alınması gereken bir telkin....
MustafaKaraaslan
25-10-2010, 03:47
Bende dinelemek isterim
hayalayaz
25-10-2010, 08:50
Bende dinelemek isterim
lütfen konuyu sonuna kadar okuyun.. deneme süresi bitti..
fenomen07
27-11-2010, 14:14
bunu tartışma olsun diye yazmıyorum eğer önerilen şey sizin hayatınızda bir dğeişiklik yapmamışsa önderdiğiniz şey koskocaman bir yalandır BİLGELER GERÇEKLERİ ÖĞRETMEK İÇİN ASLA ÜCRET TALEP ETMEZLER.. bu ilahi yasaya aykırıdır. Bilge, gereksinimlerini karşılayacak paranın istemeksizin kendine ulaştığı bir düzeye gelmiştir. Kimseyi şöyle ya da böyle düşünmesi için zorlamaz, kendinden içtenlikle talep edilmediği sürece öğretmeye kalkışmaz. İnsanların öz...g...ür iradesine saygı göstermeyi öğrenmiştir, hiçbir konuda sabit fikirli değildir..para zenginlik sezgi cdsini dinletikten sonra bolluğa ve paraya erişeceiğinizi söylüyorsun malesef siz buna halen ermemişsiniz ki site masrafları şduru budur diye ynine para istiyorsunuz malesef önce sizin inanıp hayatınızda bunu uygulayıp daha sonra vermenizdir...
Hayal hanım bu telkinleri kişiye özel hazırlıyor,buna sarfettiği zaman ve emek düşünülecek olursa karşılığını alması son derece doğal değil mi?
Ayrıca internette bu tür özel cdleri bedava yapan bir yer varsa bize de haber verin.
evet haberimiz olsun sonuçta emek sarf edilmiş istemeyi bilmeyen vermeyide bilmez sevgiler
fenomen07
27-11-2010, 14:44
yanılıyorsunuz hemde çok büyük arkadaşlar biz malesef toplum olarak kolaycılığa alışığız ne emeği al mp3 ü çoğalt sat ne kişiye özeli hiç dinlediniz mi? hayır bilmiyorsunuz yanılmayın yanılmayın....
fenomen07
27-11-2010, 14:46
bu arada hayatımdeğişti.com da bir sürü deneme amaçlı mp3 var istediğiniz kadar dinlyin puanlı sistemle istediğiniz bedavaya alıyorsunuz sitenin sahibi de yurtdışındaki sitelerden indirip satıyor lütfen lütfen :)
biliyorum,onların çoğunun çevirisini ben yaptım. Ama onlarda özel cdleri parayla satıyorlar.
hayalayaz
27-11-2010, 22:41
arkadaşlar cevap vermeyin..anlayacak bir insan olsa buraya gelip bu saçmalıkları yazmaz...
fenomen07
27-11-2010, 23:18
:) neden kızdın :) neyin çevirisi müzik sözlü değil ki kızma be birader :)
müziğin altında konuşma yok mu? Sadece müzikmi var sanıyordun:)
fenomen 07 arkadasim gercekten cok haksiz ve bilmeden elestirmissin ,cok ayip ediyorsun.bilmedigin konuda fikir yurutmen daha ayip
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2006-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.