Orijinalini görmek için tıklayınız : İsobel'in mucizeleri
Çok büyük bir mucize gerçekleştirdim. Sırf bunu herkese duyurmak için günlük açtım:)
Göğsümde yaklaşık 10 senedir bir adet 4 cm'lik solid kitle mevcut. İstanbul da ona yakın doktor baktı,profesörler,meme vakfı vs vs. Hepsi alınması gerektiğini söyledi. Hatta 3 sene arayla aynı kitleye radyoloji bölüm başkanı bizzat iğne biyopsisi yaptı.
Velhasıl, bu kitle 10 senedir kesinlikle mevcut. Elimde raporlarım var.
Bodrum'a taşındıktan sonra da 6 ayda bir ultrasonla kontrol ediliyordu.
Son ultrasonum 1 ay önce çekildi. Kitle hala yerinde,ayrıca içinde kalsifikasyon barındıran yeni bir kitle bulundu. Acil biyopsi önerildi.
Ben de apar topar İzmir'e geldim. Hayal'ciğimle ilk gün devlet hastanesine gittik. Herkes günlerce beklerken bizim ikimizin enerjisi sayesinde her şeyi bir günde hallettik. Hatta biyopsiyi bile aynı gün yaptılar (millet aylarca bekliyor).
Biyopsiyi yapan doktor ultrasonla baktığında orda bir kitle olmadığını söyledi. Aynı şekilde muayene eden doktorda. Neticede biyopsi yapıldı ama nereye yaptığını doktorda bilmiyordu,çünkü 4 cmlik olan da yeni çıkan kitle de yoktu. Adam da şaşırdı, çünkü 1 ay önceki raporlar elimdeydi.
Biz gene emin olamadık ve Ege üniversitesine gittik bugün. Gene her şey yolunda gitti, baktım herkese ultrason için 2012 ye gün veriliyor. Bir tanıdık bulduk ve aynı gün çekildi.
Ultrasonumu çeken doktor, biraz bekleyin hocamızın görmesi lazım dedi. Biz Hayalle korktuk tabi. Neyse bir hoce geldi, baktı inceledi, başka bir hocayı çağırdı. Başımda bir sürü doktor,ben üçbuçuk atıyorum yusuf yusuf:)
Profesör olan Türkiye'nin sayılı hocalarından biriymiş. Kadın bana kesinlikle göğsümde kitle olmadığını söyledi. Kalsifikayonlar duruyor,ama içlerinde oldukları kitle yok, hadi onu geçtim, 10 yıllık o koca 4 cmlik olanda yok:)
Kadına, bunun 10 yıllık olduğunu, ona yakın doktorun var olduğunu söylediğini ve daha önce elle hissedildiğini söyledim. Artık elle yoklayınca da yok. Kadın ne desin tabi, ısrarla yanlış bakmışlar diyor.
Bir şey demeden çıktık, Hayal'e bir gitmişim uçarak kalk gidiyoruz diye:)
Velhasıl ben özellikle son bir aydır rakamları göğsüme yazıyordum. Rakam çalışmalarımı yapıyordum.
İster inanın ister inanmayın,sonuç budur. YOK ÖYLE BİŞİ...
10 yıllık kitle 1 ayda yokoldu. Elimde tüm raporlarım da mevcut. İspatı var yani:)
Biz Hayal'le yarı uçarak eve geldik, ve hemen sizlerle paylaşmak istedim:)
Sevgili isobel okumaya başlar başlamaz çok heycanlandım ve çokk sevindim.Büyük geçmiş olsun..Benim gögsümdede vardı bir tanesini aldırdım,digerlerinden biraz daha büyüktü..çok şükür biyopsi temiz çıktı,ancak 4tane daha var..6ayda bir ultrasona giriyorum.iki gögsümdede mevcut.rakam çalışmalarını anlayamadım..bunun hakkında bilgi verirseniz çok mutlu olurum..Sevgiyle kalın..
tebrik ederim isobel abla :)
sevgili, Hayal'in yaptığı kapalı bir çalışma rakam çalışması,şimdilik deneme aşamasında. 12 kişi çalışıyoruz. Tam sonuçlar elde edilince Hayal hanım sizlerle paylaşacak.
Pegasus teşekkür ederim
canımm dünden beridir benim ağzım kulaklarımda..:)
nasıl sevindiğimi tahmin edersin..çok şükür diyorum.. darısı çalışmayı yapan diğer arkadaşlara ve tabii bana:D
çok ama çok sevindim.. ggözünün aydın olsun.. geçmiş gitmiş çok şükür...
altınışık
24-05-2011, 20:04
Çok sevindim, gerçekten mucize olmuş. Artık yeniden doğdunuz, Doğum Gününüz Kutlu Olsun.:meditation:10ssm
burayada yazayım: süperrrrrr bir haber geçmiş olsun.
isobelciğim yüzümde sırıtma ifadesi ile okudum yazdıklarını nasıl sevindiğimi anlatamam...:ttthala o sırıtık ifade ile yazıyorum :) biliyor musun benim en büyük hayalim...doktorun karşısına geçiyorum ve sen de boyun fıtığı yok ki yanlış bakmışlar diyor...neredeeeeeeee demiyorum niye olmasın diyorum umarım ben de güzel haberler verebilirim... çok çok gözün aydın, hepimizin gözü aydın...çalışmalara senden aldığım bu güzel haberle daha bir sarılacağım...çok teşekkürler bu güzel haberi bizlerle paylaştığın için...:mx
çok geçmiş olsun güzel haberlerine de sevindim:)
Gülçin Şen
24-05-2011, 20:28
Hayal abla,Hülya ve bende bir telefon trafiği ki sormayın...Hayal abla arıyor anlatıyor gelişmeleri, ben dinlerken sevincimi anlatamam ama inanın şok olmadım, sonucun bu şekilde olacağına emindim..Sadece bu kadar kısa sürede olması bana sürpriz oldu....
Canım isobel 3 yıldır herşeyi beraber yaşadık ve yaşamaya paylaşmaya devam edeceğiz uzunn yıllar....Bu uzun yıllar içinde sen hep benim gözümde mükemmel sağlığına kavuşmuş ve bunu tadını doya doya çıkaran biri olarak yaşayacaksın....
Çok şükürrrrrrr.
Hayal abla yaaaa ben seni ne kadar çok sevdiğimi söylemişmiydim?
isobel, ne kadar sevindiğimi anlatamam:ttt... çok geçmiş olsun...
hayal abla iyi ki varsın. ve hepiniz öyle!... bir bütün olduğumuzu biliyorum ve enerjimizi seviyorum!... sanırım BİZ birlikte herşeyi güzelleştirebilirz....:mx
Geçmişe geçmiş olsun denir mi bilmiyorum Allah tekrarını yaşatmasın çok sevindim..Darısı tüm şifa bekleyen Herkese:mlkcik Ayyy.. ben çatlarım rakam çalışması nedir ip ucu ver bari yütfeeeeennn...:dusunceli1eb: Acil ihtiyacım var o bakımdan..:trrrt
hayalayaz
24-05-2011, 21:44
sevgili isobel, ağzım kulaklarımda geziyorum... mutluluğu, sevinci hücrelerinde hissetmek böyle bir şey herhalde... canım arkadaşlarım, güzel vodom.. bende seni.... hepinizi çok seviyorum... inşallah hepimiz şu andan itibaren istediğimiz her şeyi alde etmiş mükemmel sağlıklı halimize dönmüş olarak yaşayalım... tek düşüncemiz... daha fazla nasıl gelişebilirim??? ...sorusu olsun... sevgiler
çok teşekkür ederim hepiciğinize:)
Bu başarı hepimizin aslında,kolektif bilinç oluşturduk ve başardık. En başta da Hayal'imin, Hayaaaaal seni seviyorum üleeeyyyyynnn :)
çok çok geçmiş olsun:mel3:mel3
angelweb6
24-05-2011, 22:59
çok çok geçmiş olsun çok sevindim sizin adınıza inşallah benimde yıllardır çektiğim migren ağrılarım bu çalışma ile son bulacak...
inşallah canım hepinizin şifa bulması benim en büyük mutluluğum olur inan bana:)
zümrüdüanka
24-05-2011, 23:37
maşallah diyorum vesselam... başka da eklemiyorum:)
canım benim inan bende aynısını diyorum hehe hehe hehe
Çok tebrikler. Zaten böyle olacağını biliyorduk hepimiz. Darısı hepimizin başına. Sen harikasın. Hayal Abla sen ne mükemmel bir varlıksın...
eneeee çok sevindim :) Allah bir daha da göstermesin... yav göbek yok desem gider mi aceba bu daa? sıkıldım spordan :klo
isabel çok geçmiş olsun inanki okurken çok etkilendim çok şükür ki geçmiş... ben bu sitedeki arkadaşların samimiyetini, dostluğunu çok seviyorum.
canım beniiiim hepimiz iyileşeceğiz az kaldı,ben kelebek etkisini başlattım hepinize yansıtıyorum şu andan itibaren:)
hayalayaz
25-05-2011, 00:09
Çok tebrikler. Zaten böyle olacağını biliyorduk hepimiz. Darısı hepimizin başına. Sen harikasın. Hayal Abla sen ne mükemmel bir varlıksın...
canım benim sizler harikasınız, mükemmelsiniz... ben bu dünyanın en şanslı insanlarından biriyim, böyle bir destek herkese nasip olsun inşallah... bu gün burada öyle bir kelebek etkisi yaratıldı ki... yarın herkes mutlu mesut uyanacak ve bu mutluluğu her tarafa yansıtacak inşallah... :güzlkz
pervinza
25-05-2011, 00:16
Süüüperrr:)) Çok sevindim İsobel...Bu çalışma başladığında ''güzel haberleri duyar gibiyim'' demiştim. Son zamanlarda foruma her girişte böyle bir haber arıyordum.Tarihi not etmemişim ama beklediğim haber hızlı geldi. Devamı da gelecek biliyorum:)) Çok şükür. Emeği geçen, gönül veren herkese çok çoook teşekkürler:))
sağol canım benim en büyük teşekkür tabii ki Hayal'ime:)
pervinza
25-05-2011, 00:29
Kesinlikle. Teşekkürler Hayal abla. İyi ki varsın:)
hayalayaz
25-05-2011, 00:37
Kesinlikle. Teşekkürler Hayal abla. İyi ki varsın:)
canım benim iyiki sizlerde varsınız..:0361:
hepiciğinizi seviyorum üleyyyynnn heeeyyyyttt:)
victoria
25-05-2011, 01:51
çok ama çok sevindim ama hiç şaşırmadım çalışmadan o kadar emindim ki...
canım seni çok tebrik ediyorum inşallah her gün her hücren iyileşsin iyileştin bile. allah hayalayaz dan sonsuz kere razı olsun,bende seni çok seviyorum:pon pon:pon pon
[QUOTE=isobel;77461]hepiciğinizi seviyorum üleyyyynnn heeeyyyyttt:)
bİr daha söyle Nayııırr... inanıyorum üleynnnn.. Ben de seviyorum Tşkrlr isobel....... Sevindirik ettin bizi Sağlığına sağlık, sevincine sevinç katsın yaradanım....(emeği geçenlere de tabeee):mshareketliifade393
Tam gaz ilerii... artık inanıyor ve hissediyorum endişe duymuyorum.. tüm rahatsızlıklarımız iyileşti bilem.. :)))Bu arada tekrar belirteyim rakam çalışmanızı 4x4..... gözle, merakla, en büyük arzumla bekliyorum/uk... :))))))))))
dur yaa ben hızımı alamamışım bir daha yazayım:D
çok mutluyum,çok sevinçliyim neşem yerinde havam yerinde çok şükür dünkü enerji kendini hala olumlu yönde koruyor..
isobelim aferin sana kız..başardın..tebrik ediyorum seni..ve sende ki bu etki hepimizi saracak biliyorum..iyi sonuçlar alacağımızdan emindim zaten..kimden alacağımızı bilmiyordum..ve sen ilkimiz oldun..darısı çalışmayı yapan herkesin başına..ki olacağından eminim..
hayalablacım çok emek verdin,çok yoruldun..hepimizle ayrı ayrı uğraştın hakkını nasıl öderiz bilmiyorum..seni çok sevdiğimi söylemekte artık bana basit geliyor..ama sende öyle bir yürek var ki buradan bile onu görüyorum..bana şöyle diyorsun;
bende hiç hakkınız yok,varsa da helal olsun..ben sizden razıyım yaradanımda razı olsun..sizde iyiki yanımdasınız..bende çok şanslıyım..ve hepinizi çok seviyorum..illaki içiniz rahat etsin istiyorsanız bana sağlıklı güzel haberlerinizi verin..işte o zaman beni çoookk mutlu etmiş olacaksınız,diyorsun..işte bu kadar da niyetin saf!
seni sevmeyen ne olsun?:D
hepinizi çook seviyorum..iyiki burdayım ve birlikteyiz..yaradanım yolumuzu daima aydınlık etsin..iyi haberlerimiz bol olsun..yüzümüzden sevinç ve neşe hiç eksik olmasın..
isobel harikasın:)
eneeee çok sevindim :) Allah bir daha da göstermesin... yav göbek yok desem gider mi aceba bu daa? sıkıldım spordan :klo
araya girmek istedim. "göbek ve yok" kelimelerini kullandıkça gitmeyebilecektir:( bu kelimelere odaklanmak yerine fit olduğunu söylemek , imgelemek faydalı olacaktır.
araya girmek istedim. "göbek ve yok" kelimelerini kullandıkça gitmeyebilecektir:( bu kelimelere odaklanmak yerine fit olduğunu söylemek , imgelemek faydalı olacaktır.
:) yahu ben öyle imgeliyorum zaten ama 36 beden kıyafetler bir türlü aynı fikirde olmadı benimle :))
canım beniiiim hepimiz iyileşeceğiz az kaldı,ben kelebek etkisini başlattım hepinize yansıtıyorum şu andan itibaren:)
Wallaha annemin tirodi çıkarsa, gidip vatikana başvurucam, ölünce hayal teyzeyi aziz ilan etsinler :)
hayalayaz
25-05-2011, 11:21
:) yahu ben öyle imgeliyorum zaten ama 36 beden kıyafetler bir türlü aynı fikirde olmadı benimle :))
ben 36 beden giyerken..kendime ...iki tahta çakmışlar arasından bakmışlar diyordum... sevecen,,seni görmesem göbekli tombul, biri sanacağım...sen biraz şımarıyormusun???*
fallenangel
25-05-2011, 12:30
okurken ağladım hala da ağlıyorum , benimde sağlık sorunlarım var yani bazı belirtiler var beni korkutan ama henüz kesinleşmedi birseyim olup olmadıgı, ben hep gözardı etmeye ve yüzleşmem gereken zaman geldiginde yüzleşmeye adadığım için kendimi fazla sıkmışım heralde, son günlerde yine kabuslar görüyorum sürekli, o kadar sevindimki bu yazıyı okuyunca acaba bende birgun boyle sevinebilcekmiyim dedim yaratıcı kimseyi sağlığından ayırmasın o kadar önemli ki onun korkusu bile insanı yıkmaya yetiyor, sözlüyüm ve daha 23 yasındayım ama bazen belkide dugunumu göremiycem ben diyordum :) buraya gelip sizlerle tanıstıktan sonra insanın savasması gerekenin hastalıklar degil de kendileri oldugunu ogrendim, inşallah bende isobel gibi mutlulugumu sizlerle paylaşabilirim yakında
hayalayaz
25-05-2011, 12:37
okurken ağladım hala da ağlıyorum , benimde sağlık sorunlarım var yani bazı belirtiler var beni korkutan ama henüz kesinleşmedi birseyim olup olmadıgı, ben hep gözardı etmeye ve yüzleşmem gereken zaman geldiginde yüzleşmeye adadığım için kendimi fazla sıkmışım heralde, son günlerde yine kabuslar görüyorum sürekli, o kadar sevindimki bu yazıyı okuyunca acaba bende birgun boyle sevinebilcekmiyim dedim yaratıcı kimseyi sağlığından ayırmasın o kadar önemli ki onun korkusu bile insanı yıkmaya yetiyor, sözlüyüm ve daha 23 yasındayım ama bazen belkide dugunumu göremiycem ben diyordum :) buraya gelip sizlerle tanıstıktan sonra insanın savasması gerekenin hastalıklar degil de kendileri oldugunu ogrendim, inşallah bende isobel gibi mutlulugumu sizlerle paylaşabilirim yakında
ablam bizim en büyük hatamız, en ufak bir şüphede, kendimizi ölmeden mezara sokup üzerimize toprak atmamız..sen daha 23 yaşındasın..bedenin o kadar genç o kadar dirençli ki..senin yenemeyeceğin, yok edemeyeceğin hiç bir şey yok...rahat ol... emi..sevgiler
fallenangel
25-05-2011, 12:43
biliyorum ablacım zaten ne düşünürsek o oldugumuzu bildigim için herşeyi yapıyorum kurtulmak adına nlp, eft, olumlama, iki nokta, meditasyon.. sabahtan akşama kadar butun bos vakitlerim buna calısarak geciyor, belkide bu yüzden daha sık kabus gormeye basladım bu konu ile alakalı, bilinçaltımdaki korku kalıplarını oynatmaya calıstıkca kabus olarak tepki veriyolar sanırım :)
ben çalışmaya devam ediyorum ve inanıyorumki doktora gittigimde gelmene hiç yokmuş sapasağlamsın diyecek ve çok mutlu olacağım tabiki senin ve kurmuş oldugun sitenin de yardımlarıyla iyiki varsın :)
hepiniz iyiki varsınız :)
çok mutluyum,çok sevinçliyim neşem yerinde havam yerinde çok şükür dünkü enerji kendini hala olumlu yönde koruyor..
isobelim aferin sana kız..başardın..tebrik ediyorum seni..ve sende ki bu etki hepimizi saracak biliyorum..iyi sonuçlar alacağımızdan emindim zaten..kimden alacağımızı bilmiyordum..ve sen ilkimiz oldun..darısı çalışmayı yapan herkesin başına..ki olacağından eminim..
hayalablacım çok emek verdin,çok yoruldun..hepimizle ayrı ayrı uğraştın hakkını nasıl öderiz bilmiyorum..seni çok sevdiğimi söylemekte artık bana basit geliyor..ama sende öyle bir yürek var ki buradan bile onu görüyorum..bana şöyle diyorsun;
bende hiç hakkınız yok,varsa da helal olsun..ben sizden razıyım yaradanımda razı olsun..sizde iyiki yanımdasınız..bende çok şanslıyım..ve hepinizi çok seviyorum..illaki içiniz rahat etsin istiyorsanız bana sağlıklı güzel haberlerinizi verin..işte o zaman beni çoookk mutlu etmiş olacaksınız,diyorsun..işte bu kadar da niyetin saf!
hepinizi çook seviyorum..iyiki burdayım ve birlikteyiz..yaradanım yolumuzu daima aydınlık etsin..iyi haberlerimiz bol olsun..yüzümüzden sevinç ve neşe hiç eksik olmasın..
adaşım yazdığın herşeye katılıyorummmm.. ben de hızımı alamıyorum mutluluktan... ayrıca Hayal ablama sonsuz tskrlrimi sevgilerimi sunsamda senin gibi düşünüyorum yeterli degil gibi.. hepimiz iyiki varız ve burdayız ..
ufak bi rica bu arada .. yarın girdigim kursta deneme sınavım var çok heyecan yapıyorum yaa.. dualarınızı bekliyorum..... gönülden sonsuz tskrlr şimdiden....:gunas*
sınavın çok iyi geçsin..şifa olsun:)
sınavın çok iyi geçsin..şifa olsun:)
canım yüreğine sağlık.. çok mutlu oldum sınavda bu yazımı okuyanların enerjilerini yüreğimde hissedecegim... yanımda olmasanıza kalbimde olmanızı düşünmek harikaaaaa..... :tttHayal ablamın değimiyle çok kolay geçtim bilee....:meditation
fallenangel canım yok öyle bişi diyorsun sürekli veee hücrelerinle organlarınla konuşuyorsun,onlara sizi seviyorum,mükemmel çalıştığınız için teşekkür ederim diyorsun, tüm duygunla. Gör bak neler oluyor:)
Hepinize ve en başta Hayalcanıma teşekkürler.
Bu mutluluğunuzu görmek muhteşem bir şey,gözlerim doldu gene yahu:)
Gülçin Şen
25-05-2011, 13:46
Sen hiç dayak yedin mi?
Üşenmem gelir döverim seni..
El aldım Hayal abladan ,merdaneyle adam dövme konusunda...
Olumsuz konuşmuyorsun başta ne demek düğünümü görebilecekmiyim?GÖRECEKSİN....Elbette göreceksin...
Hastalığın ne bilmiyorum, ne tanı kondu hiç bir fikrim yok...Unutma ki hastalığı biz kendi beynimizde yaratıyoruz... Kaynak düşünce,duygu o sağlıksız enerji..Anahtar bu...Eğer o hastalık fikrini şifalandırabilirsen,o hastalıktaki mesajı görebilir ve alabilirsen,hastalığın zaten kendi kendine yok olacak...
Doktorlarımız genellikle belirtileri,etkileri tedavi ediyor..Sonuca yöneliyor,nedene değil..Sen inancınla desteklediğinde iyileşeceksin vakti geldiğinde..
Gücümüz kendi elimizde,şimdi gücünü eline alma vaktın geldi...Kulaklarının etrafında dolanan o hoş olmayan sesleri duymama vaktin geldi...Hadi bakalım daha çok iş var nişan,düğün oooooo....
hayalayaz
25-05-2011, 13:59
julja sen o sınavı kazandın kuzum..seni çok takdir ediyorum..şifa olsun Oldu bile çok şükür...
ben 36 beden giyerken..kendime ...iki tahta çakmışlar arasından bakmışlar diyordum... sevecen,,seni görmesem göbekli tombul, biri sanacağım...sen biraz şımarıyormusun???*
yok ama hayal teyze ben kilo aldım yine ve belim ağrıyo kilo alınca. bedenim sevmiyor kilo almamı. o bana uyum sağlasın istiyorsam ben de onun istediklerini yapmalıyım. kilo vermem şart
ayrıca ben 66 kiloyum hayal teyze, hiç zayıf sayılmam, 42 beden giyiyorum... millet de zannedecek ki 38 bedenim naz yapıyorum :)
fallenangel
25-05-2011, 15:02
fallenangel canım yok öyle bişi diyorsun sürekli veee hücrelerinle organlarınla konuşuyorsun,onlara sizi seviyorum,mükemmel çalıştığınız için teşekkür ederim diyorsun, tüm duygunla. Gör bak neler oluyor:)
Hepinize ve en başta Hayalcanıma teşekkürler.
Bu mutluluğunuzu görmek muhteşem bir şey,gözlerim doldu gene yahu:)
bende hemen bunu yapmaya başlıyorum :) sağlık ve mutluluk senle daim olsun :gunas*
Sen hiç dayak yedin mi?
Üşenmem gelir döverim seni..
El aldım Hayal abladan ,merdaneyle adam dövme konusunda...
Olumsuz konuşmuyorsun başta ne demek düğünümü görebilecekmiyim?GÖRECEKSİN....Elbette göreceksin...
Hastalığın ne bilmiyorum, ne tanı kondu hiç bir fikrim yok...Unutma ki hastalığı biz kendi beynimizde yaratıyoruz... Kaynak düşünce,duygu o sağlıksız enerji..Anahtar bu...Eğer o hastalık fikrini şifalandırabilirsen,o hastalıktaki mesajı görebilir ve alabilirsen,hastalığın zaten kendi kendine yok olacak...
Doktorlarımız genellikle belirtileri,etkileri tedavi ediyor..Sonuca yöneliyor,nedene değil..Sen inancınla desteklediğinde iyileşeceksin vakti geldiğinde..
Gücümüz kendi elimizde,şimdi gücünü eline alma vaktın geldi...Kulaklarının etrafında dolanan o hoş olmayan sesleri duymama vaktin geldi...Hadi bakalım daha çok iş var nişan,düğün oooooo....
VODOO cum çooook teşekkür ederim :) yazdığınız her kelimeyle umudum sevincim inancım katlanıyor, eh birazcık da dayak lazım galiba bana cunku izin veriyorum cogu zaman beni ele geçirmesine korkunun, haklısın doktorlarımız genelde sonuca yöneliyor ve insanın dr u herseyden önce kendisi zaten... evet çooook işim var :) dünyalar tatlısı dünyalar iyisi birini çektim hayatıma onu yalnız bırakamam :0334: hepinizi şimdiden düğünüme bekliyorum hatta :gunas* sevgilerimle
Çok teşekkür ederim isobel ve hayal abla..Güzel haberlerinizi en kısa zamnda bekliyorum..Bigün bende sevincimi sizlerle paylaşıcam buna inanıyorum..Hepinizi seviyorum.
Ben de vakit kaybetmeden anneme sayıları öğretsem dinletsem iyi olacak. basit bir mp3 çalar bile işini görecektir dinlemek için ve bu hikaye de onu son derece motive edecektir.
nazan erten
25-05-2011, 22:05
hayal canım şu kıza benim özetimi geçiversen
.bende nişanlıydım bende 23 yaşındaydım .ve bana teşhis koyamadılar deil koydular:)))
bir yıl sana ömür dediler eeee.yok öle bişey ben dediğiniz gibi hissetmiyorum dedim.yıl 82 idi yıl 2011
canım benim :)) yok öle bişi .düğününe geliriz bak cümle cemaat görürsün sen :))
.bende nişanlıydım bende 23 yaşındaydım .ve bana teşhis koyamadılar deil koydular:)))
bir yıl sana ömür dediler eeee.yok öle bişey ben dediğiniz gibi hissetmiyorum dedim.yıl 82 idi yıl 2011
canım benim :)) yok öle bişi .düğününe geliriz bak cümle cemaat görürsün sen :))
hem bak en azından düğünün olacak diye bi umudun var ben evde kaldım:kahkah
hayalayaz
25-05-2011, 22:59
yıl 82..doktorlar nazan ertene 1 yıllık ömrün var diyorlar...( teşhis doğru)
nazan erten yok öyle bişi diyor... yaşamaya devam ediyor... evleniyor...
doktorlar hastalık troide sıçtamıştır deyip troiti alıyorlar..patolojiden gelen sonuç... troit tertemiz... doktorlar pardon deyip ekliyorlar " maalesef anne olamayacaksın"
nazan erten yok öyle bişi diyor... kızı sevecene hamile kalıyor.:b.b.:e.m.k.yukarıdaki mesajda ben evde kaldım diyen kız kurusu, tombiş seveceni doğuruyor... ( hangi akla uyduysam bende bu kız kurusunu gençler kulübune aldım:)))
doktorlar..nayııııır nollamaaaaaz, sen daha ölmedinmi?* olmaz böyle şeeeey diye şarkılar söylerken.... nazan erten olur oluuuur bal gibi olur şarkısını söylerek karşılık veriyor...doktorlar sevecen milyonda bir ihtimal olan bir durumdur..bir daha naaaasla nolamaz dediklerinde nazan erten yok öyle bişi diyerek ikinci kızınıda doğuruyor...:e.m.k ve 82 yılından beri doktorlarını zevk'ü sefa ile dumura uğratıp, çocukta yaparım kariyerde diyerek vede hayatın tam orta göbeğinde dimdik durarak... bize hem örnek oluyor hemde yok öyle bişi gibi muhteşem bir olumlama kazandırıyor...
sitemizin kahramanlarından birini takdimimdir... nazancığım seni seviyorum... ve çok takdir ediyorum...
pervinza
26-05-2011, 00:04
Julja , sınavda başarılar:):papper_trow
Nazan, sen harikasın:):0458:
Hayal abla..... anladın sen:çıkmkı
Hayalim sana binlerce onbinlerce teşekkürler,bu mutluluğu yaşamama vesile oldun ya,her şey gönlünce olsun birtanem,seni çooook seviyorum:)
hayalayaz
26-05-2011, 00:26
Hayalim sana binlerce onbinlerce teşekkürler,bu mutluluğu yaşamama vesile oldun ya,her şey gönlünce olsun birtanem,seni çooook seviyorum:)
ben de sana teşekkür ederim isobelim...bana gelmeyi ve beni sevince ortak etmeyi kabul ettiğin için...
arkadaşlar sitemizin kahramanlarından birini daha takdimimdir... böyle arkadaşlarım olduğu olduğu için can'ı yürekten şükürler ediyorum... hepsi ayrı ayrı motivasyon, sevinç, ve ümit kaynağı... sadece bu arkadaşlarımın hayatlarına bakmak, onların azimlerini gözlemlemek, moralimi düzeltmeye, ve gözlerimi ileriye dikmeye yetiyor... kızlar size hayran olduğumu söylemişmiydim?
canım arkadaşlarım sizi tanıdıkça hayranlığım artıyor... iyiki yanımdasınız...:love
Not: kocişi deviremedim:) hehe kıpırdamadı bile uyus:)
hayalayaz
26-05-2011, 00:41
Not: kocişi deviremedim:) hehe kıpırdamadı bile uyus:)
hahahahhhhahh..hihi.kontrolü bırakmak istemiyorda ondan... e, tabii sende onu devirmek için gayrete girmişindir...:0331:önemli olan devirmek değilki... iki nokta arasında bağ kurup şifa vermek... böyle söyleseydin bırakırdı kendisini.
devirecem kararlıyım:) hehe
nazan erten
26-05-2011, 08:38
ben mucizeler hakkına sahibim.
:)) bu benden bir olumlama deil ama benim çok hoşuma gitti.
bu da bizim olsun muuu:)))
benim oldu bile bilesiniz
julja sen o sınavı kazandın kuzum..seni çok takdir ediyorum..şifa olsun Oldu bile çok şükür...
çOK TŞKR edyrm ablacığımmmm.....Ne harika şeysin sen yaaaaa.....:ççkklp
doktorlar hastalık troide sıçtamıştır deyip troiti alıyorlar..patolojiden gelen sonuç... troit tertemiz... doktorlar pardon deyip ekliyorlar " maalesef anne olamayacaksın"
nazan erten yok öyle bişi diyor... kızı sevecene hamile kalıyor.:b.b.:e.m.k.yukarıdaki mesajda ben evde kaldım diyen kız kurusu, tombiş seveceni doğuruyor... ( hangi akla uyduysam bende bu kız kurusunu gençler kulübune aldım:)))
doktorlar..nayııııır nollamaaaaaz, sen daha ölmedinmi?* olmaz böyle şeeeey diye şarkılar söylerken.... nazan erten olur oluuuur bal gibi olur şarkısını söylerek karşılık veriyor...doktorlar sevecen milyonda bir ihtimal olan bir durumdur..bir daha naaaasla nolamaz dediklerinde nazan erten yok öyle bişi diyerek ikinci kızınıda doğuruyor...:e.m.k ve 82 yılından beri doktorlarını zevk'ü sefa ile dumura uğratıp, çocukta yaparım kariyerde diyerek vede hayatın tam orta göbeğinde dimdik durarak... bize hem örnek oluyor hemde yok öyle bişi gibi muhteşem bir olumlama kazandırıyor...
sitemizin kahramanlarından birini takdimimdir... nazancığım seni seviyorum... ve çok takdir ediyorum...
bu nasıl bir anlatım abla böyle:)
okurken film izliyor gibi oldum..dramatik bir olayı gülerek okudum..
ne diyim harikasın..anlatımın,tarzın herşeyin seni gösteriyor bana..iyiki varsın..seni çok seviyorum:)
nazancığım kısa yaşam hikayenle hayatımıza çok şey kattın..insan kendi acılarına şöölee bir dönüp baktığında yok öle bişey diyor..
azmin ve kazandığın zafer için seni tebrik ediyorum..hepinizde ayrı ayrı cevherler var..bir çoğunun ne olduğunu belki biz seyirciler bilmiyoruz..lakin eminim o azim hepinizin içinde var..öyle olmasa bir arada olamazdık..iyiki varsınız sizleri seviyorum..her ne kadar bunu hissettiremesemde:)
hayalayaz
26-05-2011, 10:35
bu nasıl bir anlatım abla böyle:)
ne diyim harikasın..anlatımın,tarzın herşeyin seni gösteriyor bana..iyiki varsın..seni çok seviyorum:)
nazancığım kısa yaşam hikayenle hayatımıza çok şey kattın..insan kendi acılarına şöölee bir dönüp baktığında yok öle bişey diyor..
azmin ve kazandığın zafer için seni tebrik ediyorum..hepinizde ayrı ayrı cevherler var..bir çoğunun ne olduğunu belki biz seyirciler bilmiyoruz..lakin eminim o azim hepinizin içinde var..öyle olmasa bir arada olamazdık..iyiki varsınız sizleri seviyorum..her ne kadar bunu hissettiremesemde:)
azmin kazandığı zafer, insana neşe ve coşku veriyor hülyacığım... o süreçlerin içeriğine şahit olmadığımız ve sadece sonucu gördüğümüz için... bu neşeyi daha kolay yansıtabiliyoruz... ( şimdi bir an düşündüm, acaba nazan'ı o dönemde tanısaydım bu neşeyi yine de hissedermiydim diye) evet hissederdim...
onca ağrının, onca ümitsizliğin, onca moral bozukluğunun, ve hastalığa dair her ne varsa bunları yaşayıp alt etmesine şahit olmak, nazanı gözümde biraz ulu manitu pozisyonlarına da sokacağı için, nazan bundan ne kadar hoşnut olurdu onu bilemem tabiiii... nazancığım dengelidir..abartıyı sevmez...:ççkklp
fallenangel
26-05-2011, 11:00
ne kadar güzel hissetmiyorum diyebilmişsin ablacım :) ben bu doktorlara o kadar inanıyorumki bana onların soyledigi hersey yasa gibi geliyor,onların dusundukleri benim hissetiklerim oluyor işte degiştirmem gereken sey bu :) gelin ablacım hepinizi davet edecegim zaten, hepinizin mutlulugma ortak olmasını istiyorum cunku sizlerin sayesinde yaklaşıyorum o güne iyiki varsınız :ççkklp
hayal ablacım ne kadar güzel anlatmışsın işte budur :) sağda solda mucize arıyoruz ama işte hepsi içimizde, nazan ablacım birkez daha takdir ediyorum seni ve örnek alıyorum hikayelerinizi bundan sonra isobel ablacıgımınkiyle birlikte ::mx
isobel ablacığın yer seni:)
serifozden
26-05-2011, 15:36
İnanç, görmediğine inanmaktır. Mükafatı ise inandığını görmektir (St. Agustinus). Mucize diye bir şey yok aslında, yeterki tam olarak yürekten ve katıksız olarak inanalım. Neye inanırsak o gerçekleşecektir. Okuduklarımın inancın zaferi olduğunu düşünüyorum.
Bellarado
26-05-2011, 17:46
Sevgili İsobel, ilk telefonda Hayal Abladan duyduğumda, Allahım mucizelerin için şükürler olsun dedim, içimden. :çiçi4
Nasıl hopo-hopo ile herkesin, her şeyin kederinin, acısının, rahatsızlığının sorumluluğunu üstleniyorsak, böyle bir sevinci paylaşmak da aramızda ayrı gayrı olmadığının, hepimizin bir olduğunun kanıtı bence.
Aah, bu doktorlar, Allah onlara muhtaç etmesin, ama, hala eski gözlüklerle bakıyor çoğu. Korku ve korkutma gözlükleri. Sizler gibi insanlar, hepiniz bugün mucize gibi gelen şeyleri öyle sıradan ve günlük hale getireceksiniz ki -ben de aranızda inşaallah!!- hem doktorlar hem herkes şaşkınlıktan küççük dillerini yutacaklar...
İnanıyorum ki, bu hikayeler artarak gidecek. Bunlar sadece bu grubun paylaştıkları, daha bilemediğimiz kim bilir neler oluyor. Çok heyecan verici. Bugünlerde yaşadığım için acayip mutluyum. Paylaştıklarınızı okuduğum için çok mutluyum.
Hep birlikte, sevinçleri, iyilikleri ve iyileşmeleri paylaşacağımız günler hepimize kutlu olsun!!!
İsobelcim, çok çok geçmiş olsun. Zaten olmuş!!:mx
Sevgiyle.
teşekkürler canım,sırayla herkesten güzel haberler alacağız biliyorum:)
hayalayaz
26-05-2011, 19:41
en büyük ve bir türlü küçültmeyi başaramadığım bir korkum var...bir insana bir şey yaptığımda onun minnet duygusu altında ezileceğini düşündüğümde çok korkarım...
çok yüzleştim bu korkuyla, ama bir türlü kaynağına inemedim... bu yüzden benden birisi helallik almak istediğinde, veya ben onun minnet altına gireceğini hissettiğimde, hemen kendimi anlatırım...
arkadaşlar ben bir şeyi bir insan için yapmak istemiyorsam...sebep göstermeye bile lüzum görmeden son derece büyük bir rahatlıkla "hayır" derim.... ama eğer yapıyorsam...yaptığım şey her ne ise.. helal etmeye bile lüzum yoktur... çünkü o,yaptığım şeyde gözüm kalmaz, ayrıca arkadaşımın benden aldığı şey/hizmet/yardım/şifa vs vs, bana hakkım olan karşılığı zaten O AN'da getiriyor... arkadaşım sıcacık bir teşekkür ediyor, seviniyor, gözleri parlıyor, dolayısı ile alma ve verme yasası gerçekleşmiş oluyor...
hülya gibi beni yakından tanıyan arkadaşlarım, benim ne söyleyeceğimi, ne düşündüğümü kelimesi kelimesine biliyorlar, bu yüzden alıntı yaptım ve o paragrafın harflerini büyüterek herkes bilsin istedim...
evet rakamlarla yapılan çalışmayı hazırlarken gerçekten çok emek çektim... yorulduğum, neyi nereye koyacağımı bilemediğim, ay bırakayım ben bu çalışmayı insanları bekletiyorum, vakitlerini alıyorum, dediğim zamanlarda oldu.. sonuçta ergenekon destanı gibi uzuuun bir çalışma çıktı...bu sefer çalışmanın uzunluğuna taktım... kısaltmaya çalıştım... olmadı... bu kadar uzun çalışma, emek... hakkımı arkadaşlarıma geçirdimi??? arkadaşlarım üzerinde hakkım var mı????
o zaman dinleyin...
ben geceler boyu, sınavlar kazanılsın, hastalıklar iyileşsin, evliler uyum içinde yaşasın..iş yerleri açılsın diye şifa gönderiyorum... çok geç yatıyorum... bazen uykusuzda kalıyorum... ama tüm bunları ödeştiren bir şey var... sevinçler ilk benimle paylaşılıyor... dünyanın neresinde olursa olsun..saat kaç olursa olsun... şifa gönderdiğim insanlar ilk önce beni arayıp bana haber veriyor, o muhteşem sevince beni ortak ediyor... işte en son yaşadığımız isobelin şifası, ilk ben yaşadım... inanın bana aynı sevinci tekrar yaşamak için yaptığım her şeyi on kere daha yaparım.... bana yaşatılan bu sevinç, alma ve verme döngüsünü tamamlıyor ve benim kimse üzerinde hakkımı bırakmıyor...
böyle düşünmeme rağmen...ilahi planın gözünde benim hakkım sizlere geçiyorsa onu bilemem, bu yüzden hemen ekliyorum... ben sizler için yaptığım hiç bir şeyde hak gözetmiyorum... ama eğer hakkım geçiyorsa, yerden arş'ı alaya kadar helal olsun... ben sizlerden razıyım, yaratan benden fazla razı olsun...
hülyanında belirttiği gibi.. siz yeterki iyi olun..ben öğrendiklerimi sevdiğim insanlar için uygulamayacaksam..neden bu kadar emek ve zaman harcadım??? hepinizi çok seviyorum... daima iyi olun emi..:çiçi4
kurban olurum sana canımmmmmmmmmmmmmm
hülyanında belirttiği gibi.. siz yeterki iyi olun..ben öğrendiklerimi sevdiğim insanlar için uygulamayacaksam..neden bu kadar emek ve zaman harcadım??? hepinizi çok seviyorum... daima iyi olun emi..:çiçi4
:love0073::love:çiçi6:Ö:spring_bees:flowes:ççkklp
iyiki varsınız sizleri seviyorum..her ne kadar bunu hissettiremesemde:)
hissettiremediğini nereden çıkardın...hiih bizler de seni çok seviyoruz... sen çok özel birisin...belki yüzyüze hiç tanışamasakta benim için çok özel kişilerden biri olarak yüreğimde yerin hep olacak...:mx
Gülçin Şen
26-05-2011, 20:26
Yüreğinin içinden gelerek yazdığını anlamamak mümkün değil Hayal abla....
Verdiğin tüm emeklerin karşılığı, katlanarak sana dönsün...
Bu insanın önünde saygıyla eğilmekten başka birşey yapılamaz.
hayalayaz
26-05-2011, 20:53
kurban olurum sana canımmmmmmmmmmmmmm
:love0073::love:çiçi6:Ö:spring_bees:flowes:ççkklp
Yüreğinin içinden gelerek yazdığını anlamamak mümkün değil Hayal abla....
Verdiğin tüm emeklerin karşılığı, katlanarak sana dönsün...
Bu insanın önünde saygıyla eğilmekten başka birşey yapılamaz.
:mx :mx :mx :mx :mx
[QUOTE=pervinza;77543]Julja , sınavda başarılar:):papper_trow
Nazan, sen harikasın:):0458:
Hayal abla..... anladın sen:çıkmkı[/QUOTE
yürekten tşkr...:mshareketliifade393
hissettiremediğini nereden çıkardın...hiih bizler de seni çok seviyoruz... sen çok özel birisin...belki yüzyüze hiç tanışamasakta benim için çok özel kişilerden biri olarak yüreğimde yerin hep olacak...:mx
beni yakından tanıyanlara hissettirebiliyorum..ama buradan hissettiremediğimi düşünüyordum..malum arada çok fazla kablo var..:D
çok teşekkür ederim ceylinnciğim..sende çok özel birisin..hiç tanımadan sevdiklerimdensin..beni çoook mutlu ettin yaradanımda seni etsin:)
en büyük ve bir türlü küçültmeyi başaramadığım bir korkum var...bir insana bir şey yaptığımda onun minnet duygusu altında ezileceğini düşündüğümde çok korkarım...
çok yüzleştim bu korkuyla, ama bir türlü kaynağına inemedim... bu yüzden benden birisi helallik almak istediğinde, veya ben onun minnet altına gireceğini hissettiğimde, hemen kendimi anlatırım...
arkadaşlar ben bir şeyi bir insan için yapmak istemiyorsam...sebep göstermeye bile lüzum görmeden son derece büyük bir rahatlıkla "hayır" derim.... ama eğer yapıyorsam...yaptığım şey her ne ise.. helal etmeye bile lüzum yoktur... çünkü o,yaptığım şeyde gözüm kalmaz, ayrıca arkadaşımın benden aldığı şey/hizmet/yardım/şifa vs vs, bana hakkım olan karşılığı zaten O AN'da getiriyor... arkadaşım sıcacık bir teşekkür ediyor, seviniyor, gözleri parlıyor, dolayısı ile alma ve verme yasası gerçekleşmiş oluyor...
hülya gibi beni yakından tanıyan arkadaşlarım, benim ne söyleyeceğimi, ne düşündüğümü kelimesi kelimesine biliyorlar, bu yüzden alıntı yaptım ve o paragrafın harflerini büyüterek herkes bilsin istedim...
evet rakamlarla yapılan çalışmayı hazırlarken gerçekten çok emek çektim... yorulduğum, neyi nereye koyacağımı bilemediğim, ay bırakayım ben bu çalışmayı insanları bekletiyorum, vakitlerini alıyorum, dediğim zamanlarda oldu.. sonuçta ergenekon destanı gibi uzuuun bir çalışma çıktı...bu sefer çalışmanın uzunluğuna taktım... kısaltmaya çalıştım... olmadı... bu kadar uzun çalışma, emek... hakkımı arkadaşlarıma geçirdimi??? arkadaşlarım üzerinde hakkım var mı????
o zaman dinleyin...
ben geceler boyu, sınavlar kazanılsın, hastalıklar iyileşsin, evliler uyum içinde yaşasın..iş yerleri açılsın diye şifa gönderiyorum... çok geç yatıyorum... bazen uykusuzda kalıyorum... ama tüm bunları ödeştiren bir şey var... sevinçler ilk benimle paylaşılıyor... dünyanın neresinde olursa olsun..saat kaç olursa olsun... şifa gönderdiğim insanlar ilk önce beni arayıp bana haber veriyor, o muhteşem sevince beni ortak ediyor... işte en son yaşadığımız isobelin şifası, ilk ben yaşadım... inanın bana aynı sevinci tekrar yaşamak için yaptığım her şeyi on kere daha yaparım.... bana yaşatılan bu sevinç, alma ve verme döngüsünü tamamlıyor ve benim kimse üzerinde hakkımı bırakmıyor...
böyle düşünmeme rağmen...ilahi planın gözünde benim hakkım sizlere geçiyorsa onu bilemem, bu yüzden hemen ekliyorum... ben sizler için yaptığım hiç bir şeyde hak gözetmiyorum... ama eğer hakkım geçiyorsa, yerden arş'ı alaya kadar helal olsun... ben sizlerden razıyım, yaratan benden fazla razı olsun...
Sayın Hayal Abla,
Foruma girdiğimden beri insanların sevgi selinin sana karşı neden bu kadar çok olduğunu merak etmiştim. Nedenini gün geçtikçe daha iyi anlıyorum. Sen veren elsin bunun mutluluğu çok başkadır. Allah insanı yardım etmekten mahrum bırakmasın. Düşünsenize çok sevdiği birine yardım edemeyen birini. Bizler bunu hüznünü yaşamışızdır illaki. Ama o yaşanılan sorunlar değil midir bu yeteneklerinizi geliştirmenize yol açan. Ben arayış içinde olmasaydım yüreği güzel olan bunca insanı bir arada göremeyecek ve tanıyamayacaktım.
Hasılı kelam sayın isobel'in aşdığı bu sorunundan dolayı tebrik ederim. Aşmasına yardımcı olanların ise Kamil İnsan olma yolunda başarılar dilerim.
Saygılarımla.
Savasci_78
sevgili isobel çoook geçmiş olsun sana. gelmiş geçmiş zaten. çok sevindim sağlık haberlerine. hayal abla emeklerine sağlık. çok güzel şeyler oluyor ve olmaya devam edecek....:çoçok
ben bu siteye üye olurken bende bir arayışın içindeydim aklımda yanıt bekleyen bir sürü soru vardı.okuduklarımı uygulamaya çalışıyordum ve sorduğum her soruya hayal abla anında cevap veriyordu şaşırıyordum nasıl bir samimiyet inanamıyorum doğru yerdeymişim dedim ve yine bir gün R.şanal geliyormuş ankaraya ne yapsam ne etsem diye düşünürken o melek kadına hayal ablaya özelden mesaj gönderdim anında yanıt bana telefonunu göndermiş bide eklemiş insanlık hali belki konturun yoktur bana özelden numaranı gönder inanamadım konturumu bile düşünüyor aradım sesini duyunca valla bu o dedim meditasyonlardan sesini biliyorum beni tanımıyor bu nasıl temiz bir niyet bana öyle güzel önerilerde bulunduki hayal ablayı aradığım o günü hiç unutmayacam sen ne iyi niyetli bir kadınsın ya yazdıklarını okudukça melek demek yetersiz kalıyor.seni çoooook seviyorum ablacığım...iyiki varsın iyiki bende sizlerleyim evet minneti sevmiyorsun ne yapayım bunları yazmak içimde geldi.seni çok öpüyorum.
çok teşekkürler canım,ısrarla iddia ediyorum,ben bir kelebek etkisi başlattım,mutluluğum çevremdeki herkesle birlikte büyüyecek,biliyorum:)
o zaman dinleyin...
dünyada hayal ablam( ve burdaki diğer arkadaşlarım) ,sizin gibi bu kadar iyi niyetli insanların olduğunu bilmek bile yaşamak için bir umuttur!
ben herkese ,hele ki çok tanımadığım kişilere sevdiğimi söyleyemem ama siz bambaşkasınız birkez daha hepinizi sevdiğimi söylemek istiyorum...:mx
Nasıl bir sevinç kapladı içimi anlatamam, geçmiş olsun isobel, :mx:holyhop:0399::62td8:ü,gül:çıkmkı
Ben de bu kadar emeğin çalışmanın karşılığı alınacak emindim ama oley oley oley
:e.m.k:e.m.k:e.m.k:ttt:ttt:ttt:ttt:ttt:ttt:ttt:ttt :ttt:ttt:ttt:ttt:ttt:ttt:ttt:ttt
hayalayaz
27-05-2011, 12:55
mesajlarınızı okuyunca gözlerim doldu, ama hayır mutluluktan sevinçten bile olsa artık ağlamayacağım..dedim gittim yüzümü yıkadım..aynada bir gülümseme provası yaptım..pek olmadı..mesajları tekrar okudum...mesajları tekrar okuyunca gülümseme yüreğime yayıldı... hakkımda ürettiğiniz her bir düşünce...sarf ettiğiniz her bir söz için çok teşekkür ederim..
arkadaşlar..benzer... benzeri çeker... sizler bu kadar iyi bu kadar güzel olmasanız, aynı yerde buluşamazdık..yanımda olduğunuz için sizlere çooook teşekkür ediyorum..yaratanıma da yüreğimi doldura doldura şükürler ediyorum... çoğalalım inşallah... OLdu bile çok şükür...:çiçi6
Bellarado
27-05-2011, 14:21
mesajlarınızı okuyunca gözlerim doldu, ama hayır mutluluktan sevinçten bile olsa artık ağlamayacağım..dedim gittim yüzümü yıkadım..aynada bir gülümseme provası yaptım..pek olmadı..mesajları tekrar okudum...mesajları tekrar okuyunca gülümseme yüreğime yayıldı... hakkımda ürettiğiniz her bir düşünce...sarf ettiğiniz her bir söz için çok teşekkür ederim..
arkadaşlar..benzer... benzeri çeker... sizler bu kadar iyi bu kadar güzel olmasanız, aynı yerde buluşamazdık..yanımda olduğunuz için sizlere çooook teşekkür ediyorum..yaratanıma da yüreğimi doldura doldura şükürler ediyorum... çoğalalım inşallah... OLdu bile çok şükür...:çiçi6
Hocam, bilirsiniz sevinç göz yaşları iyidir derler...:)
Ruhu yıkarlar. Arada dökmek iyi gelir...
Detoks gibidir... Arındırırlar...
Di mi???:smile (10):
hayalayaz
27-05-2011, 14:47
ben pek sulugöz oldum bellaradocuğum... ağlamak istemiyorum artık..hep gülmek..güldükçe gülmeyi seçiyorum...
Değerli arkadaşlar bu RAKAMLAR ne rakamları açıklayabilir misiniz?
Gülçin Şen
27-05-2011, 16:23
Değerli arkadaşlar bu RAKAMLAR ne rakamları açıklayabilir misiniz?
Bu sayfayı okursan konuya vakıf olabilirsin savaşçı...
[Only Registered Users Can See Links]
Bu sayfayı okursan konuya vakıf olabilirsin savaşçı...
Sayfayı baştan sona kadar okudum ama teknik ile ilgili bir bilgi göremedim.
Sanırım henüz paylaşmaya hazır değil.
Teşekkür ederim.
saygılarımla
savasci_78
Gülçin Şen
27-05-2011, 17:51
Sayfayı baştan sona kadar okudum ama teknik ile ilgili bir bilgi göremedim.
Sanırım henüz paylaşmaya hazır değil.
Teşekkür ederim.
saygılarımla
savasci_78
Hala deneme süreci devam ediyor 12 üye arasında...
Hsyal Abla "En geç Mayıs'ın sonunda açıklanır" demişti. Az kaldı.
hayalayaz
28-05-2011, 00:11
comradcığım çalışmalarım uzadı ve ben arkadaşlara yapmaları gerekenleri çok geç verdim.. birde sonuç alma süresi kişiye göre değişiyor... bize biraz zaman verin olurmu...sevgiler
adaletsoykok
30-05-2011, 03:41
:Öbu nasıl bir anlatım abla böyle:)
ben de nazanın canlı şahidiyim . her anımız beraber bi de nasıl bir enerji ve yaşam sevinci varsa bir dakika yorulmak nedir bilmez hiç yorgun degildir hiç hep pozitif hep neşeli ben onun yanında bazen yorgunum hastayım demeye utanıyorum enerjisi bol arkadaşım hep böyle enerjik ol emi :güz
adaletsoykok
30-05-2011, 03:51
çok teşekkür ederim hepiciğinize:)
Bu başarı hepimizin aslında,kolektif bilinç oluşturduk ve başardık. En başta da Hayal'imin, Hayaaaaal seni seviyorum üleeeyyyyynnn :)
sevgili isobel arkadaşım büyük geçmiş olsun, geçti bile .mükemmel saglıgına kavuşmana çok çok sevindim . inan duygularımı ifade edecek kelimeleri bulamadım şu an ama gerçekden çok mutlu oldum saglık gibisii yok bunu çok iyi biliyorum hayatımın en olumsuz anlarında bile kızlarıma tek ögüdüm bu olmuşdur. kızlar bu günlerde geçecek önemli olan saglıgımız yerinde olsun biz beraber bunu da atlatırız atlattık bıle geride kaldı sende atlattın geçti şifaların her zaman daha bol olsun hayal ablam alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis:spring_bees:sp ring_beesalkisalkis
teşekkürler canım darısı hepinizin başına
Biyopsi sonucumu aldı Hayalcim, yeterli doku bulunamadığından demişler,kitle yokki biyopsisi olsun:) Hain doktor batırıp durdu iğneyi, bulamadım diye de itiraf etti:) Be adam madem bulamadın,ne yakıyon canımı hehe
Sözün özü kalsifikasyonlar duruyor ammaaa kitleler yoook:)
şükürler olsun
sıra kasifikasyonlarda,bir daha ki ultrasona kadar gidecekler o kadar:)
pervinza
30-05-2011, 15:00
Harika.... kasifikasyon mu? YOK ÖLEE BİŞEYYY:)
yok tabi kim demiş var diye hıh :)
isobelcim müthiş bir haber verdin..gerçekten çok sevindim..:59884
hayal ablacım..emeğine ,yüreğine sağlık...seni tanımasak bile o kadar güzel bir enerjin var ki..enerjini ve sevgini taaaa yüreğimde hissedebiliyorum..bize burada çok şey verdin ve hala da emeğinle vermeye çalışıyosun...sen ne kadar güzel bir insansın..seni çoooooooooook seviyoruz.........:çıkmkı
yok tabi kim demiş var diye hıh :)
:ğül
hayalayaz
30-05-2011, 19:12
hayal ablacım..emeğine ,yüreğine sağlık...seni tanımasak bile o kadar güzel bir enerjin var ki..enerjini ve sevgini taaaa yüreğimde hissedebiliyorum..bize burada çok şey verdin ve hala da emeğinle vermeye çalışıyosun...sen ne kadar güzel bir insansın..seni çoooooooooook seviyoruz.........:çıkmkı
bende sizleri çok seviyorum.. hakkımda söylediğin her şey için çooook teşekkür ediyorum..:red_flower
bir süre burda olmayacağım,kendinize iyi bakın
fallenangel
30-05-2011, 23:10
isobel ablacım nereye böyle ama çok özletme kendini olur muuu :çıkmkı:çiçek:çiçek
hayalayaz
30-05-2011, 23:37
tamam canım arkadaşım, biraz kendi içine dön, belki bu sana iyi gelecektir... şifalarım ve dualarım seninle.. çok iyi ol emi..:ü,gül
kendini nasıl iyi hissedeceksen ve nasıl iyi olacaksan öyle yap..şifalar senle olsun..kendine iyi bak yeter ki iyi ol oldumu..
victoria
31-05-2011, 00:51
dönüşünde gene mucizelerini duymak istiyoruz
hayalayaz
31-05-2011, 19:24
Biyopsi sonucumu aldı Hayalcim, yeterli doku bulunamadığından demişler,kitle yokki biyopsisi olsun:) Hain doktor batırıp durdu iğneyi, bulamadım diye de itiraf etti:) Be adam madem bulamadın,ne yakıyon canımı hehe
Sözün özü kalsifikasyonlar duruyor ammaaa kitleler yoook:)
şükürler olsun
sıra kasifikasyonlarda,bir daha ki ultrasona kadar gidecekler o kadar:)
canlar sevgili isobel bu mesajı ilk gittiğimiz hastanenin verdiği raporu öğrendikten sonra, ikinci hastenin doktorları muayene esasında yok bir şey dedikleri için oradan alacağımız sonucu beklemeden yazdı diye düşünüyorum..
biliyorsunuz biz önce tepecik devlet hastanesine gittik...orada ultrason ve biopsi yapıldı... tüm bunlar olurken ben isobelin yanındaydım...ultrasonu ve biopsiyi yapan doktorun kitle bulmaya uğraşması, iğneyi defalarca batırıp çıkarması ve buna rağmen doğru dürüst alacak hücre bulamadığında yok bir şey demesi, bizi sevindirdi..
buna rağmen içimizde acaba kalmaması için ertesi gün ege üniversitesine gittik.. orada beni isobelin yanında istemediler, ben dışarda bekledim... ultrasonu çeken hekim çok gençti...durum hakkında karar veremediğini hocasını çağırdığını ve biraz beklememizi söyledi... isobel tekrar içeri girdiğinde hocada karar verememiş bir kaç kişiyi daha konsültasyona çağırmış... ve isobele yok bir şey demişler havalara uçarak eve geldik bize ne söyledilerse onu burada size yazdık..
ancak dün ben önce devlet hastanesine gittim isobelin biopsi sonucunu aldım... sonuçta aynen şöyle yazıyor..
SONUÇ
Gönderilen yaymalarda, az sayıda proifere duktal epitel grubu, stromal doku parçacığı izlenmiştir, tanı için yeterli değildir...
ben hastane bahçesine çıkar çıkmaz isobele telefon ederek bu sonucu kendisine okudum..ikimizde yok öyle bişi olarak algıladık.. ve sanıyorum isobel yukarıdaki mesajını bu haberi alır almaz yazdı..
ben hemen akabinde ege üniversitesine gittim oradan aldığım sonuçta
her iki meme fibroglandüler dokudan zengin olarak izlenmiştir.
sağ meme üst dış kadranda 7 mm çaplarında düzgün kotürlü solid nodul izlenmiştir.
sağ meme üst dış kadranda belirgin bir kitle izlenmeksizin parankim içerisinde akustik gölge oluşturan kalsifikasyonlar izlenmiştir
sol memede solid veya kistik oluşum rastlanmamıştır.
her iki aksiller bölgede boyut ve özellikle lenf bezi saptanmamıştır..
SONUÇ:
sağ memede üst dış kadranda olası bening kategoride solid nodul izlenmiş olup 6 ay sonra US takip önerilir. Sağ memede üst dış kadranda parankim içerisinde kalsifikasyonlar izlenmiştir...
işin doğrusu bu konulan tanılara akıl erdirmek benim için çinçe veya arapça bir metni tercüme etmekten farksız..benim anladığım kadarıyla isobelin korkulacak bir durumu yok.. ama kistler veya kist doktorların bize söylediği gibi yok olmamış...
sonuçları isobele yarın kargoyla göndereceğim kendi doktoruyla konuştuktan sonra onun açıkladığı şekilde buraya yazacağından eminim...
tüm bunları, raporları almayı beklemeden, doktorların söylediklerini baz alarak, sevinip, bu sevincin verdiği coşkuyla rakam çalışmalarımızın sonucu olarak gördüğümüz için yazıyorum.. rakam çalışmamızın sonucunu bekleyen arkadaşlar, henüz arzuladığımız sonuca ulaşamadığımız için konuyu hepimize açmayacağım.. çalışmalarımız sürüyor...
eğer ilk muayeneden sonra yaşadığımız sevinçle yazdığım mesajla aranızdan boş yere ümitlendirdiğim arkadaşlarım varsa hepinizden özür diliyorum... bundan sonra ne olursa olsun rapaorlar elime somut bir şekilde gelmeden bunu yapmayacağımdan emin olabilirsiniz..sevgiler
pervinza
31-05-2011, 22:38
Hayal abla, kendi adıma özür dilenecek bir durum yok. Bu sevinci paylaşmaktı sadece. Raporda yazılanlar benim için de çince... anlamıyorum ama bence herşey yolunda. Zaten çalışma daha sonuçlanmadı devam ediyor. İyi sonuçlarını göstermeye başladı. Moralimizi bozmayalım.
YOK ÖYLE BİŞEY:0319:
hayalayaz
31-05-2011, 22:46
ablam hem isobelin hem de benim..morallerimiz tam gaz tepelerde geziyor... ben sadece zamansız bir şekilde ümitleri körüklemek istemiyorum... isobelin bodrumda doktora çıkmasıyla izmirde doktora gitme sürecinin arasında aşağı yukarı 1 aylık bir süreç var..ilerde bu çalışmayı yapacak olan arkadaşlar bu süreyi baz alırlarsa, kendi süreçlerinin uzamasını sorgulayabilirler... bu çalışma neyse onu olduğu gibi olduğu gibi yansıtmak istiyorum...
ama o gün yaşadığım sevinç bambaşka bir şeydi..... oturduğum yerden kapıya nasıl geldiğimi bilmiyorum... birde yüzümüzde nasıl bir ifade var idiyse...dışarıda bekleyen ve en ön sırada oturan bir kadının sadece bize bakıp yüzünün ışıldamasını unutmam mümkün değil... ben bu sevinçleri tekrar tekrar yaşamayı seçiyorum..
nazan erten
31-05-2011, 23:12
bakın anlamadığımız bir şey var.ben hala bu gün dr a gittiğimde cierlerim aynı durumda.aynı benzer filimler çıkıyor.ama ilerlemiyor.ilerlesede duruyor.
ben inanmıyorum çünkü.
inancım ve tercihim iyi olmaktan kaliteli yaşamdan yana.
ve de öyle sürüyor.geçende sevecen hastalandığında dr uma telefon ettim .nefesin ne durumda başladınmı oksijen almaya dedi.çok iyiyim dedim.gerçektende çok iyiyim.
tmm doğrudur dedi ve güldü.bence isobelde çok iyi.
ben buna inanıyor bunu seçiyorum
Hayalcim canım benim,bir kere burdaki doktorların gördüğü o koca 13 cmlik kitle yok ortada,çünkü o sağ meme üst dış kadrandaydı,ve önemli olan kitlede oydu,farkındaysan şu anda yok yani başarmışız.
Öbürü 7 mmlik bişi,ben onu 2 günde yokederim,13 cm gitmiş 7 mm mi gitmeyecek:)
Sonuçta boşa sevinmedik,bak o eski biypsi istenen kitle yok:)
Burada sözedilen kitle daha önce yoktu,daha önce olan 2 kitlede burada yok,ilginç olan bu:) yani başarmışız
harikasin
01-06-2011, 00:46
Isobel gecmis olsun , bu mucize bir sey , bu habere cok sevindim.bu calismalari yapan ve ozellikle hayal hanima kutluyorum , darisi tum sifa bekleyenler. :çiçi2
Hepinizi cok seviyorum sevgiyle kalin
hayalayaz
01-06-2011, 09:03
Hayalcim canım benim,bir kere burdaki doktorların gördüğü o koca 13 cmlik kitle yok ortada,çünkü o sağ meme üst dış kadrandaydı,ve önemli olan kitlede oydu,farkındaysan şu anda yok yani başarmışız.
Öbürü 7 mmlik bişi,ben onu 2 günde yokederim,13 cm gitmiş 7 mm mi gitmeyecek:)
Sonuçta boşa sevinmedik,bak o eski biypsi istenen kitle yok:)
Burada sözedilen kitle daha önce yoktu,daha önce olan 2 kitlede burada yok,ilginç olan bu:) yani başarmışız
canım benim raporları bu gün can'a verdim göndericek.. yarın senin elinde olur... 7 mm lik kitle var diye okuyunca benim kafam karıştı.. hangi kitlenin..nerede olduğunu sen daha iyi biliyorsun..sen raporları görünce daha net yazabilirsin...
Isobel gecmis olsun , bu mucize bir sey , bu habere cok sevindim.bu calismalari yapan ve ozellikle hayal hanima kutluyorum , darisi tum sifa bekleyenler. :çiçi2
Hepinizi cok seviyorum sevgiyle kalin
sağol canım benim..
Selam isobel yeni okudum günlüğünü çalışmalardan yeni haberim oldu öncelikle geçmiş olsun aynı zamanda çalışmanın başarılı olmasından dolayıda tebrikederim. Bu çalışma için emek harcayan hayal ablaya ve bu çalışma için yardımcı olan tüm arkadaşları tebrik ederim. En kısa zamanda diğer arkadaşlarında sağlıklarına kavuşmasını dilerim.
Sevgiler
bence başarıldı, bende doğru yolda ilerleniyor, yapılanlar yapılabileceklerin kanıtıdır...
bence de hiçbişey kalmadı hepsi buz gibi eridi ve uçtu gitiiii...... çalışmaya devam pes yok.... :ci ablacığım özre gerek yok nasıl bi inanç ve yürekle çalışma yaptığınızı hissediyoruz.. dualarımızla arkanızdayız.. :ci
Daha önce bahsi geçti mi bilmiyorum ama "Adam " diye bir yazarın şifacı isimli bir dörtlü kitap serisi var, bir arkadaşımdan aldım 1 ve 2 sini okudum şimdilik, orda her hastalık için ayrı imgeleme yöntemi vermiş çok etkili..örneğin: bir kist için dinamitle patlatma yada nörolojik rahatsızlıklar için yıldırım imgelemesi gibi.. Arkadaşım babasının böbreğindeki taşı patlattı :) Babasının bu uygulamadan haberi yok, ikinci kez gidişinde taş yok demiş doktor...
Bu konuyu merak edenlere Almanca kaynaklar. Ama en iyisi açıklamayı beklemektir bence
Epeydir yazmamışım,bari bir iki kelam edeyim:)
Sağlığım gitgide düzeliyor,kitle gitmişti zaten. Temmuzda tekrar ultrason randevum var,eminim ki o yeni bulunanla beraber kalsifikasyonlarda gitti bile,çalışıyorum üstünde çünkü.
Gece giren kramplarımda hemen hemen hiç kalmadı gibi,nadiren giriyor. Ayaklarımla konuşuyorum,gülmeyin hehe
Gevşediniz,rahatsınız,sizi seviyorum diye. Tabi Basic impuls çalışmamı da ekliyorum üstüne. Vee rahat rahat uyuyorum.
Bu ay Voltran oluşturacağız evde:) Annemi gidip Alanya'dan alacağım, Kayınvalidem geliyor,oğlum ve belki bir de arkadaşı geliyor:) Evimde o kadar yer yok ama bakacağız bir çaresine artık. Onlar gelince nete biraz zor girerim herhalde:)
Yaz geldi,arkadaşlar da teker teker gelmeye başladılar Bodrum'a. Bu yaz yoğun geçecek gibi:)
Uzun süreli inzivadan sonra belki de benim için hayırlısı budur:)
dilerim herşey gönlünce tamda olması gerektiği gibi olsun..senin ve bütünün en yüksek iyiliğine..:)
sağol canım benim,senin için de her şey o güzel gönlünün dilediği gibi olsun:)
İsobel inan çok sevindim zaten enerjilerle uğraşan insanlara hastalık yakışmıyor...uymuyor işte sırıtıyor, küçük geliyor...bu böyle nedeni niçini yok hergün bakıyorum ne oldu diye çook sevgileer:):):)
benden de sevgiler canım
Enerjilerle uğraşmamıza rağmen hastalıkların olmasının ilk sebebi,geçmişte onları oluşturmuş olmamız. Bir de tembellik,şahsen ben kendimden çok başkalarına reiki veriyorum,iş kendime gelince üşeniyordum. Ama artık rakamlarla çalışmamı aksatmamaya çalışıyorum,çünkü sonuç aldım. Belki de bilinçaltım inanmak istiyordu ve OLdu:)
Adı üstünde zaten geç-miş gitmiş gelsede, geçer-gider değil mi? Bu arada içimiz dışımız rakam oldu...nedir niyedir çatlıycaz yakında sessizce gelişmeleri takip ediyorum(bişey kaçıracaklarmı ağızlarından diye)...yani ne oluyor bilmiyoruz ama iyi olduğu kesin...matematik prof u olduk diye çıkmayında...çoook sevgiler:):):)
Günlüğüm seni ihmal etmişim özür dilerim:)
Çok yoğundu bu aralar,Alanya'ya gidip anneciğimi alıp geldim. Oğlum geldi Eskişehir'den,yanında bir kedi ile. Ev cümbüş ortamı iyice.
Benim kediler yeni kediye uyuz oldu,evde hır tıs gümbürtüsü sürüyor:)
Bir şey anlatmak istiyorum.
Alanya'dan dönüşte otobüste, molada, her yerde sürekli Tarkan'ın Karma şarkısına denk geldim, ama tek bir kısmına, hani "cennetten gelen bir melekti sanki" diyor ya o kısmına,ben diyorumki melekler bizimleydi:) Annemin adı da Melek bu arada:) Harika değil mi:)
Bir de Hayalcim birebir tekrar uyumladıktan sonra artık reikiyi düşündüğümde bile ellerimden şakır şakır aktığını hissediyorum,çok yoğunlaştı artık
Bugün postanede işim vardı,yaz olduğu için çok kalabalık tabii, önümde tam 60 kişi vardı. İçimden dedim ki ben şimdi çıkıp bir su alıp geleceğim ve sıra bana gelecek:)
Yandaki bakkaldan suyumu alıp geldim,sıra bana geldi mi diye heyecanla ohooo daha 59 kişi var:)
Tam o sırada yanımdaki bayan telefonlar konuştu,kalkarken numarasını bana verdi:)
Tam 1 kişi sonraydı numarası:)
Şükür şükür şükür
ama bir gerçek var,enerjiler çok hızlandı. Şimdi bu enerjileri dileklerimize adapte etmenin tam zamanıdır
Hayalcim ilk defa yaşadığım bişi oldu bugün. Bir arkadaşımın annesine şifa yolladım,genelde gözüm açık yollarım,kapadım bu kez. kadın gözümün önüne geldi ama ısrarla sırtını dönüyor. Daha önce görmüyordum ya pek, şifa da sırtına nasıl akıyor anlatamam. Oysa göğüs bölgesine yollamam gerekiyordu şifayı. Ama kadın ısrarla sırtını dönünce (hayalimde), oraya yolladım. Meğer omurgasında sorun varmış. Şok yaşadım ve çok mutlu oldum.
Ellerimden şifa nasıl aktı anlatamam
teşekkürler canım benim
dünden beri sallanıp duruyoruz,bu sabah çok şiddetli sallandık,ayağa kalktım ama yürüyemedim,yer dalgalandı. Ama Kandilli 3.6 demiş,nasıl oluyor anlamadım.
Son olsun inşallah,dünden beri çok fena Bodrum,bir de gümbürtüyle geliyor anlatamam
hayalayaz
25-06-2011, 13:02
geçmiş olsun isobelciğim.. korkuyorsan, korkulara kendini kapat...
dileklara
25-06-2011, 16:04
dünden beri sallanıp duruyoruz,bu sabah çok şiddetli sallandık,ayağa kalktım ama yürüyemedim,yer dalgalandı. Ama Kandilli 3.6 demiş,nasıl oluyor anlamadım.
Son olsun inşallah,dünden beri çok fena Bodrum,bir de gümbürtüyle geliyor anlatamam
çok geçmiş olsun isobelciğim...
Gülçin Şen
25-06-2011, 19:56
Büyük geçmiş olsun isobelcim...
sağolun geçmiştir umarım,Hayalcim korkmak ne kelime elim ayağım kesiliyor,çıkan sesi bir duysaydın sanki yeraltında canavar vardı
angelweb6
25-06-2011, 22:30
çok geçmiş olsun.....
dün gece annem fenalaştı,tansiyonu 25/11 e fırladı,şekeri 44 'e düştü (şeker hastası ve ensülin kullanıyor). Tabii elimiz ayağımız dolaştı,saçmalamaya başladı çünkü,olmayan insanları görüyordu.
Tansiyon ilacını verip zorla da olsa bişiler yedirdim,sonra hem kuantum şifadan hem reikiden yararlandım. Elletmiyor hiçbir yerini,zorla bir elimi alnına bir elimi eline koydum,reiki nasılsa akıllı enerji diye. Şükür toparladık,ama zor bir geceydi.
Annecim çocuk gibi oldu,yemek yediremiyoruz,nasıl başedeceğimi bilmiyorum. Yarında kayınvalidem geliyor,bütün gün yemek,çamaşır,ütü,bu yaz fena geçecek,şimdiden daraldım valla. Sessizliğe ihtiyacım var biraz.
hayalayaz
26-06-2011, 14:23
isobelciğim geçmiş olsun...
Gülçin Şen
26-06-2011, 16:03
Geçmiş olsun..Anneciğine şifa için kanalım sevgiyle...Tadını çıkar kalabalık aile olmanın..Nasıl olsa hepsi geri dönecek yuvalarına...
sağolun canlarım ama annem çok yoruyor,yemek yemesi şart,insülin iğnesi vuruyor,yemezse komaya girer. Zorlayınca çıkarıyor,delirmek üzereyim
canım annene çok geçmiş olsun...
geçmiş olsun..şifalar olsun..
Çok geçmiş olsun acil şifalar dilerim
victoria
28-06-2011, 18:07
hakkınızda herşey olsun
çok çok geçmiş olsun isobelciğim
sağol canım,bir arkadaşım Hindistandan bir toz yolladı anneme,balla karıştırılıp içiliyor,yürüyüşünde baya düzelme oldu bakalım hayırlısı
Canım gecen gece senı rüyamda gördüm eşinle beraber(eşini tanımıyorum ama :)... Umarım sıkıntılarınız geçer.herşey hayrınıza olsun.sevgiler.
dileklara
29-06-2011, 17:22
isobel canım çok geçmiş olsun... acil şifa olsun :mx
Filizcim hayır olsun inşallah,teşekkür ederim
dilekçim teşekkürler
canım çok geçmiş olsunnn...
sevgiyle kalın
sağol canım
Bu sabah güne gene sallanarak başladık maalesef. Ama sanırım artık alışkanlık yaptı,fazlaca tepki vermiyorum,daha doğrusu önce bir annecim diye bağırıyorum,sonra geçiyor,bahçeye bile çıkmıyorum:)
Bu aralar depremsellikte artış olabilir tüm dünyada,hazırım zaten. Allah hepimizi korusun.
Yarın parçalı güneş tutulması var.
Öncelikle bırakmanız gereken tüm negatif duygularınızı salıverin,affedemediklerinizi affedin. Sonra da dileklerinizi dileyip huzur içinde uyuyun. Dünya çok büyük değişimlere gebe,eskilerden kurtulmanın zamanı. Evinizi de eski eşyalardan arındırabilirsiniz.
Herkes için hayırlısı olsun
Biraz önce uzun zamandır aldığım en güzel haberi aldım,emekliliğe hak kazanmışım. Şükürler olsun yarabbim:)
pervinza
30-06-2011, 15:47
Hayırlı olsun:)
hayalayaz
30-06-2011, 16:20
müjdeyi ilk alanlardanım... canm arkadaşım allah bolluğuna bolluk, bereketine bereket, zenginliğine zenginlik katsın.. hayatın boyunca refah içinde OL..VAS SA
tabii ki ilk alacaksın,ailemden sonra en canım sensin:)
hayalayaz
30-06-2011, 17:29
tabii ki ilk alacaksın,ailemden sonra en canım sensin:)
:73e4317106059nd::73e4317106059nd:
hayırlı ve de uğurlu olsun..:j
Gülçin Şen
30-06-2011, 18:39
Ayy çok sevindim emekli kadın..:)
4,5 sene sonra bende inşallah emekliliğimi buradan kutlarım...
Bolluğun-bereketin artarak devam etsin.....
amin canım artık adım emekli kadın hehe hehe hehe
Hayırlısı olsun.Darısı herkesın basına :)
amin canım,gençlikte hiç kaale almazdık,emeklilikte neymiş diye dalga geçerdik,meğer ne önemliymiş:) ay yaşlandımmı ne,adım da oldu emekli :)
Bu güneş tutulması bana gerçekten yaradı,bu sene güneş gibi parlayacağım inşallah:)
Pazar günü Doğan haberle röportajım var,tabii ki Hayal'imden bahsedeceğim. Yayınlanacağı tarihi size söylerim:)
Hayal ne demiştim sana,röportaj yapacağım ve senden bahsedeceğim,bak bu da oldu şükür:)
hayırlı uğurlu olsun. Allah iyi yerlere harcamayı nasip etsin.
hayalayaz
01-07-2011, 18:19
Bu güneş tutulması bana gerçekten yaradı,bu sene güneş gibi parlayacağım inşallah:)
Pazar günü Doğan haberle röportajım var,tabii ki Hayal'imden bahsedeceğim. Yayınlanacağı tarihi size söylerim:)
Hayal ne demiştim sana,röportaj yapacağım ve senden bahsedeceğim,bak bu da oldu şükür:)
e[Only Registered Users Can See Links]ğin her şey tam yerinde ve zamanında gerçekleşiyor... insanın artiz arkadaşları olmalı işte böyle..oturduğum yerden meşhur oluyorum bende sayenizde...:0401:
canım emekli olmana çok sevindim...hayırlı olsun...
dileklara
01-07-2011, 23:20
hayırlı olsun isobell...gönlündekilerin hepsi bir bir gerçekleşsin :mx
Hayırlı uğurlu şanslı ve bol bereketli olsun......
röportajı yaptık, aşağıda,gazetede yayınlanınca ayrıca haber veririm. Bakalım tüm dediklerimi yazacaklar mı:)
1962 yılında İstanbul da dünyaya geldim. Daha küçücükken evde tiyatro gösterileri düzenlermişim.Adam olacak çocuk misali:)
1980 de İsviçre'ye gittim. 2 yıl oyunculuk okudum.Döndüğüm yıl,yani 1982 de hem üniversiteyi (Alman filolojisi) kazandım,
hem de Milliyet gazetesinin düzenlediği Türkiye güzellik yarışmasında Türkiye güzeli seçildim. Sonrasında mankenlik,oyunculuk
ve okul birarada gitti.
1988 de ilk evliliğimi yaptım, ve 1989 yılında hayatımın en büyük aşkı oğlum Güven doğdu.Ve hemen akabinde boşandık.
Oyunculuğa devam ettim.
Babacığıma çok düşkündüm, 1999 da onu kaybettik. En büyük isteği benim borsayla ilgilenmemdi. Ben de 37 yaşımda sınavlara
girdim ve yaklaşık 5 yıl İMKB de broker olarak çalıştım. Ama bu iş benim gibi duygusal insanlara göre değildi. 2 kere
makine başından ambulansla hastaneye kaldırıldım, En son kez kalp krizi geçirdikten sonra brokerlığı bırakmaya karar verdim.
Tekrar oyunculuğa döndüm. Gece Yürüyüşü, Haziran Gecesi dizilerinde oynadım. En son Eksi 18 dizisini çektik, Burak Özçivit'le
beraber.
Derken birden esti, ve 2007 de eşimle birlikte çocukluktan beri hayallerimi süsleyen Bodrum'a yerleştik. Yerleştikten 1 ay
sonra tekrar bir kalp krizi geçirdim. Bu seferki çok ciddiydi, kalbim durdu ve yeniden çalıştırıldı. Bu olay benim yeniden
doğuşumun da başlangıcıydı aslında. Eski Belgin öldü, ve yepyeni biri doğdu. Krizin ardından By-pass ameliyatı geçirdim,
İstanbul Universal hastanesinde. Doktorum Hakan Gerçekoğlu ve Metin Gürsürer Türkiye de kalbi durdurmadan by-pass yapan
tek doktorlardı. Ben buna kaportayı yeniledim diyorum:)
Hem kaporta hem beynim yenilendi, bambaşka bir dünyaya uyandım. Bu dönemde reiki ile tanıştım. Hocam Hayal Ayaz bana bambaşka
bir dünyanın kapılarını açtı. Ve yaklaşık 4 yıl sürecek olan içsel yolculuğum başladı.İnzivadaydım resmen. Sadece kedi ve
köpeklerim, eşim ve oğlum. Önce kendimi tanıdım. Korkularımla yüzleştim, farkındalığımı geliştirdim. Reiki şifa
enerjisi ve çok güçlü. Hayatınızı dönüştürüyor.
Sonra yaşadığım her şeyin aslında nasıl bir mucize olduğunu gördüm. Her şeyi kendimin yarattığını farkettim.
Hayatım boyunca çok tökezledim belki,ama küllerinden doğan Anka kuşuyum ben. Her seferinde daha güçlenerek çıktım durumun
içinden, tıpkı şimdi olduğu gibi. Aslında yaşadığımız her durum,her olay bize bir ders veriyor,iş anlamakta bitiyor. Zaten
herbirimizin koruyucu melekleri var. Farkında değiliz sadece. İç sesinizi dinlediğinizde anlıyorsunuz. İç sesime
kulak vermeyi öğrendim. O asla yalan söylemiyor. Bir de burada 6. hissim çok gelişti. Rüyalarım şenlendi. Mesela
Japonya daki depremden aylar önce rüyamda sürekli tsunamiyi gördüm, deniz yürüyordu. Halen de rüyalarım gerçekleşir.
Bunun bana verilmiş bir hediye olduğunu düşünüyorum.
Yaşadığımız her şeyi de aslında geçmişte bir yerlerde biz yarattık, kimse suçlu değil bu durumlardan. İşte bu noktada hayata
bakışınızı değiştirmek ve kendini akışa bırakmak çok önemli. İşte bunu öğrendim,kendini akışa bırakmayı. Çok huzurluyum
artık. Dinginliği buldum.
Bu dönemde uzun zamandır bıraktığım resme de tekrar başladım. Bir de oyuncak bebekler örüyorum, çocuk ruhumu besliyor.
Hayvanları çok seviyorum. Şu anda da 3'ü evin içinde 10 kedi, 2 köpeğim var. Ha bir de akşamları kedi maması yemeye
gelen bir kirpimiz. Ama yazın bir kedi ya da köpek alıp, kışın giderken sokağa atanları anlayamıyorum. Çocuklarını sokağa
atabiliyorlar mı? Ne farkı var bu canların.
Şu sıcak günlerde özellikle herkes kapısının önüne bir kap su koysa ne güzel olur.
Bodrum'u çok seviyorum, ama özellikle kışlarını. El ayak çekildiğinde bize kalıyor Bodrum. Burda hayat hep yavaş.
İster istemez siz de yavaşlıyorsunuz.
Gökyüzü muhteşem,özellikle geceleri. Bundan birkaç ay önce bariz bir UFO gördük. Çok belirgindi.
Zaten koskoca evrende sadece dünyada yaşam olduğuna inanmak saçmalık.
İnziva dönemim bitti sonunda, oyunculuğu çok özlediğimi farkettim. Setlerde ne kadar yorulursam yorulayım mutlu oluyorum.
Bu yıl İran-Türk ortak yapımı bir sinema filmi projesi var. Bana teklif edilen başrollerden biri. Ödüle oynayacak bir film.
Sabırsızlıkla bekliyorum.
Oğlumda medya-İletişim mezunu. Kamera önü ya da arkası çalışacak bu sene. Ailece işin içindeyiz yani. Benim de en büyük
dileğim iyi bir dizi projesinde yer alabilmek.
Beğendiğim pek çok yönetmen var,ama beni en çok etkileyen Ferzan Özpetek ve Çağan Irmak. Özellikle Ferzan Özpetek'in filmlerinde
müzikle bütünleşen, en üzücü sahneyi bie bir umut şölenine çeviren o neşeyi ve komün hayatını çok seviyorum. En çok
sevdiğim şeydir, kapım ardına kadar açık olsun ve dostlarım istediği gibi girsin, çıksın, yemek pişirsin:)
Tiyatro Oyunları
1984 - Kuyruklu Yıldız Altında Bir İzdivaç
1998 - Bir Demet Yasemen (Fahrünissa)
2000 - Bir Evlenme Teklifi
Filmografisi
Yeniden Doğmak - 1987
Dişi Kurt - 1987
Yaralı Kalp - 1990
Sevmek ve ölmek zamanı - 1989
Rating Kasabası - 2006
Herşeye Rağmen - 1988
Bir Kaç Güzel Gün İçin - 1984
Diziler
Haziran Gecesi
Eksi 18 - 2006
Yolcu-2006
Gece Yürüyüşü
Sonradan Görmeler
Müdür Baba
Sevgi Demeti- 1992
İz Peşinde - 1989
Kısa Film:
Uzak Değil
Gülçin Şen
03-07-2011, 19:50
Güsellll....
hayalayaz
03-07-2011, 20:18
harika bir röportaj olmuş isobelim, heeey biri beni durdursun!!!! birden bire hareket edesim geldi..:dns havayamı girdim nedir??? uçarımda ben şimdi...:mlkcik
Hürriyet'in eki, Milliyet ya da Posta da yayınlanacak:)
hayalayaz
03-07-2011, 20:29
yayınlarlar herhalde neden yayınlamasınlar? ben tümünü yayınlamalarını seçiyorum...:mx
pervinza
03-07-2011, 22:36
şiir gibi:)) Yayınlansın bir kere daha okurum:)))
gerçekten çok güzel bir röportaj olmuş...hakkında bilmediğim şeyleri de öğrenmiş oldum... :)
ekleme yaptık sonradan,kistimin iyileşmesini de ekledim:)
hayalayaz
04-07-2011, 09:37
ekleme yaptık sonradan,kistimin iyileşmesini de ekledim:)
:fansu
BENDE MİLLİYET GAZETESİNDE ROPÖRTAJINI OKUMAYI SEÇİYORUM:mshareketliifade108
Ne güzel. inşallah eksiksiz yayınlanır.
Çok güzel olmuş.. İnşallah en kısa zamanda gazetelerde de görürüz.:mshareketliifade108
az önce kayınvalidemin omuzu tutulmuş. Reikiye kanal oldum ve masaj yapmaya başladım, Birden aklıma geldi,matrixi kullanayım dedim.
Yapışkan noktayı çok kolay buldum. ikinci noktayıda belirledikten sonra enerjiyi döndürmeye başladım. Elimin altında resmen nabız atışı hissettim. Sonra ikinci noktayı bu sefer diğer omuzunda belirledim. Gene döndürdüm enerjiyi,resmen bu sefer oynadı omuz elimin altında.
Ve kayınvalidem kahkahalar atıp teşekkür etti,enerjilere inanmayan kadın,sen bu işten çok para kazanırsın kızım diye de akıl verdi hehe hehe hehe
Hayalimmmmm çook teşekkür ederim,bize bunları öğrettiğin için canım hocam benim :)
Röportajdan ses seda yok,akışa bıraktım:)
Çarşamba günü sabah 7 de yollara düşeceğim,kalp sintigrafisi çekilecek Muğla da. Yaklaşık 6 saat sürüyormuş. Şifalarınızla yanımda olun nolur canlar. Yok öyle bişi::)
Röportajdan ses seda yok,akışa bıraktım:)
Çarşamba günü sabah 7 de yollara düşeceğim,kalp sintigrafisi çekilecek Muğla da. Yaklaşık 6 saat sürüyormuş. Şifalarınızla yanımda olun nolur canlar. Yok öyle bişi::)
Geçmiş olsun. Şifa ile
victoria
25-07-2011, 17:49
sen değilmisin o kistleri yok eden,kalp bilmemneside neymiş ,haydi isobel dönüşünde gene havai fişek patlatalım:new61*
tamamdır,elbette yok öyle bişi:) Yalnız gitmek zorundayım o kötü oldu,6 saat aç kalıcam. Eşim anneme bakmak zorunda burda,yalnız kalamıyor.
Bu arada oğlum ilk işine başlamak üzere Eskişehir'e gidiyor bugün. Kanal 26'nın muhabiri olacak:) Bu iş onun için en güzel kapıların açılışı olsun:)
Gülçin Şen
25-07-2011, 18:25
tamamdır,elbette yok öyle bişi:) Yalnız gitmek zorundayım o kötü oldu,6 saat aç kalıcam. Eşim anneme bakmak zorunda burda,yalnız kalamıyor.
Bu arada oğlum ilk işine başlamak üzere Eskişehir'e gidiyor bugün. Kanal 26'nın muhabiri olacak:) Bu iş onun için en güzel kapıların açılışı olsun:)
AAA ne güzel haber...Güvenciğim çok başarılı olacak buna eminim hayırlısı OL'sun....:ççkklp
sağol canımmmm,ağlaya ağlaya döndüm garajdan şimdi uğurladım,ama bir yandan da sevinçliyim onun adına,annelik işte:)
Gülçin Şen
25-07-2011, 20:27
sağol canımmmm,ağlaya ağlaya döndüm garajdan şimdi uğurladım,ama bir yandan da sevinçliyim onun adına,annelik işte:)
Eeee kolay değil,ne kadar da büyüseler analarının gözünde hep kuzu kıvamındalar....:)
baştan sona okudum.............bu kadar guzel kalbı olan bırının kalbı ıcın neden 6 saat ıncelerlerki.:mek
gorun bakın neşeyle muhabbetle ve çok guselllll sonuclarla donuceksınız.....
:73e4317106059nd:
canım beniiiim çok teşekkür ederim:)
nazan erten
26-07-2011, 01:15
şifa olsun isobel:))
bak şu siteye girdiğimizden beri yada hayalle tanıştığımızdan beri herşey hemen herşey özellikle sağlıkta hepsi potadan geri dönüyor.yani hastalık kendini gösteriyor ve bakıyoruz ki yok bişi yada atlatmışız bile .kendi adıma konuşayım arada bir dibe vursamda bakıyorum biri beni sarsalıyor hadi diyor ve tekrar yukarı çıkma isteği duyuyorum.
ve biliyorum ki sen de öyle hele git gel her şey yolunda çıkacak emin ol.eline bir kitap al zaman çabuk geçiyor.
ben geçen cuma gittim.mideme endeskopi ve biyopsi yapılmıştı temiz
şeker çıkmıştı yükleme yapıldı :)) eh biraz yüksek ama doktorumun ilk tepkisi yaa ilaç vermicem oldu sonra vazgeçsede ben olmaz dedim ilk söylediğiniz oda diyet o zaman dedi ve eminim 2 ay sonra kontrola gittiğimde şeker çıkmayacak.
tabi tüm bu işlemler olurken yaklaşık 5 saat kitap okudum kabalist .ilginç ,beğendim ben.
tavsiye ederim.ve ben de senin gibi yalnızdım.ben şu doktor olaylarında yalnız olmayı yeğliyorum neden bilmem.kendimi daha güçlü hissediyorum o zaman.:))
sevgiyle isobel çarşamba akşamı buradan okuyacağım iyi haberlerini
Şifa olsun canım...:throw
Sonuç belli zaten yookkk bişeyyy...:)
Oğlun için açılan kapılarda hayırlı uğurlu, bol kazançlı olsun inşallah...:sirin
teşekkürler ve komacan muuuccckslar hepinize ,shy
Bugün hem oğlum işe başladı hem de 10.evlilik yıldönümümüz. Çok mutluyum.
Sintigrafi sonuçlarını doktorum gördü bugün,anjiyo gerekli dedi,ama ben gerek olmadığında ısrarcıyım. Şifa vermeye başlıyorum kalbime,bakalım eylülde neler değişmiş olacak:)
hayalayaz
28-07-2011, 16:26
önce 10. evlilik yıldönümünü kutlıyayım :ü,gül
eylülde çok şey değişmiş olacak.. güven çok başarılı olacak..anjiyoya gerek kalmayacak VAS SA
aynen öyle VAS SA:)
yoksa eylülde yanındayım anjiyo için:)
hayalayaz
28-07-2011, 20:08
aynen öyle VAS SA:)
yoksa eylülde yanındayım anjiyo için:)
sen gel..anjiyoyu boşver, misafirim ol..:mel2
farkına vararak gerçekleştirdiğim en büyük çekimim Haziran Gecesi dizisiydi. Diziyi izlerken "ben bu dizide oynayacağım" diyordum. Ve bir gece o telefon geldi,yönetmen beni görmek istemiş. Koşa koşa gittim. Veee onaylandı. 12 ya da 13.bölümde girdim diziye,rolüm aslında 3 bölümlüktü,ama beni sevdiler ve dizinin sonuna kadar oynadım.
Ufak bir roldü,ama uzun aradan sonra oyunculuğa dönüşümdü.
Şimdi sabahları saat 10 da Kanal d de yeniden gösterilmeye başlamış. Sanırım pazartesi ya da salı benim başladığım bölüm oynayacak. İzlemek isteyenler baksın,dadı Zeynep rolündeyim:)
Hayalcim özellikle sana bu duyuru:)
farkına vararak gerçekleştirdiğim en büyük çekimim Haziran Gecesi dizisiydi. Diziyi izlerken "ben bu dizide oynayacağım" diyordum. Ve bir gece o telefon geldi,yönetmen beni görmek istemiş. Koşa koşa gittim. Veee onaylandı. 12 ya da 13.bölümde girdim diziye,rolüm aslında 3 bölümlüktü,ama beni sevdiler ve dizinin sonuna kadar oynadım.
Ufak bir roldü,ama uzun aradan sonra oyunculuğa dönüşümdü.
Şimdi sabahları saat 10 da Kanal d de yeniden gösterilmeye başlamış. Sanırım pazartesi ya da salı benim başladığım bölüm oynayacak. İzlemek isteyenler baksın,dadı Zeynep rolündeyim:)
Hayalcim özellikle sana bu duyuru:)
Buldummmmmmmmm. Meraktan çatlamamak için youtube'dan girdim 13. bölümüne baktım ve sonunda 5. partta buldummmmm :D Ablacım "Bu hiç doğru olmaz" demişsin ya kızar gibi işaret parmağını sallayarak. Bittim oraya. :mshareketliifade281 Başka dizilerde de oyna ablacııım. :0319:
Öptüm... :0319:
ben de baktım şimdi ve hatırladım. İnşallah daha nice güzel dizilerde yer alırsınız.
diziye ilk başladığımda yönetmen benden tikli bir kadın istedi,onu oynadım,sonra karakter değişime uğradı:)
sanırım ilk başladığım bölüm 12 idi
sevgicim sen nerden iledin? ben kaçırmıştım çoğu bölümü,linkini verirmisin canısı
victoria
05-08-2011, 22:16
muhteşem ben bu simayı ekranlarda bol bol görmeyi seçiyorum.....harikasınız isobel.....
evet tahminim doğru,12.bölümde girmişim diziye,bu 2. bölümüm. Victoria harikasın canım,genelde çekimde oluyorduk izleyemedim çoğunu:)
hayalayaz
06-08-2011, 02:49
ben bu diziyi hiç seyretmemiştim... ( dizi seyretmiyorum ya) şimdi seyredeceğim..
677
678
Bilenler bilir,Bodrum'a gelirken eşimle hep küçük bir meyhane hayali kurmuştuk:) Olmadı,zaten sonra düşününce sarhoşla uğraşmak çekilmez,bizim bol paramız olsun,gidip meyhanelerde yiyip içelim kararını aldık:)
Geçen akşam,her zamanki yürüyüş güzergahımızda yeni bir meyhane açılmış,ismi bizi şok etti,bakın resme,ne görüyorsunuz? Bu arada isobel,benim ve eşimin isimlerimizin birleşimi:)
aslında burda isim sobe,ama başta ve sondaki çatal bıçakla olmuş isobel:)
677
678
Bilenler bilir,Bodrum'a gelirken eşimle hep küçük bir meyhane hayali kurmuştuk:) Olmadı,zaten sonra düşününce sarhoşla uğraşmak çekilmez,bizim bol paramız olsun,gidip meyhanelerde yiyip içelim kararını aldık:)
Geçen akşam,her zamanki yürüyüş güzergahımızda yeni bir meyhane açılmış,ismi bizi şok etti,bakın resme,ne görüyorsunuz? Bu arada isobel,benim ve eşimin isimlerimizin birleşimi:)
aslında burda isim sobe,ama başta ve sondaki çatal bıçakla olmuş isobel:)
Demek ki sıra size gelmiş. Bu bir sinyal olmasın ????:mshareketliifade108
hayalayaz
29-08-2011, 20:32
bence güzel bir mesaj..hadi inşallah..:mlkcik
çok ilginç geldi bana da,kaç gündür meleklerimden yardım istiyordum,ne yapmalıyım,nasıl bir adım atmalıyım diye,acaba bu mudur cevap?
hayalayaz
29-08-2011, 22:25
bence budur isobelciğim..şimdi urieli çağır yapmak istediğin işe onu ortak et..ve bu işi kurabilmen için maddi ve manevi tüm imkanlara aç kendini mantık yürütme.. bak ben reklam yapmıyorum... seminer duyurusu yapmıyorum... hiç bir şey yapmıyorum..nereden nasıl başlayacağımıda bilmiyordum başlarda..urieli işime ortak ettim ve bana gereken tüm imkanlarla ve insanlarla birbirimize çekilmemize yardım etmesini istedim..sende böyle yap..her şey eline ayağına gelecek.. haaa.. 2 nokta yapmayıda unutma..
dilekyolu
29-08-2011, 23:51
Canım çok geçmiş olsun, çok sevindim.Hepiniz harikasınız.
papirus 1810
30-08-2011, 03:51
Çok geçmiş olsun.. Çok sevindim
Anneciğim benimle yaklaşık 3 aydır. Çok seviyorum onu,ama parkinsonu var malum,ilerledikçe beyin fonksiyonları azalıyor,çok zor yani. Allah uzun ömürler versin ona.
Bu arada muhteşem inciler dökülüyor ağzından maşallah,habire de benden uyarı alıyor,bu evde negatif konuşmak yasak şeklinde. Aşağıda son incisi var,resmen aştı kendini:)
(bu arada annem tekerlekli sandalye ile geziyor)
--Kızım seni de tekerlekli sandalyeyle gezdirenler olsun inşallah:)
--Anneeee ne diyorsun kendine gel
--(güya durumu toparlıyor) Sen şanslısın,İsmail gezdirir seni sandalyeyle:) hehe hehe
Nasıl buldunuz:)
yeni inciler,buraya özellikle yazıyorum üzerinde çalışacağım hepsinin.
--Hayat çok zor,iş yok,para yok,zor çok zor
--Güzellerin hiç şansı yok
yeni inciler,buraya özellikle yazıyorum üzerinde çalışacağım hepsinin.
--Hayat çok zor,iş yok,para yok,zor çok zor
--Güzellerin hiç şansı yok
Bu kelıme bana hiç yabancı gelmedı galiba babaannem söylemıstı bana da zamanında ....:(
şu bilinçaltıda cok arsız her duyduğunu alıyor yaaaaahehe
adaletsoykok
31-08-2011, 03:53
Anneciğim benimle yaklaşık 3 aydır. Çok seviyorum onu,ama parkinsonu var malum,ilerledikçe beyin fonksiyonları azalıyor,çok zor yani. Allah uzun ömürler versin ona.
Bu arada muhteşem inciler dökülüyor ağzından maşallah,habire de benden uyarı alıyor,bu evde negatif konuşmak yasak şeklinde. Aşağıda son incisi var,resmen aştı kendini:)
(bu arada annem tekerlekli sandalye ile geziyor)
--Kızım seni de tekerlekli sandalyeyle gezdirenler olsun inşallah:)
--Anneeee ne diyorsun kendine gel
--(güya durumu toparlıyor) Sen şanslısın,İsmail gezdirir seni sandalyeyle:) hehe hehe
Nasıl buldunuz:)
ben de 15 yıl babamı gezdirdim tekerlekl sandalye ile ama benim böyle gezmeye hiç niyetim yok. babam yıllarca ben hasta olursam bana bakarmısın dedi ve sonunda oldu tabiki sevgiyle bakdım ama saglıklı olarak yaşasaydı da bana ihtiyacı olmasaydı saglıklı emelilikler yaşasaydı ..
nazan erten
31-08-2011, 11:40
yoköle bişi isobel,sen yapacaksın tercihini ,annen senin adına deil.
ben de 9 yıl felçli baktım anneme.şimdi diyorum ki ben çalışırken hiç yatmadan ayakta ölmeyi veya geçmeyi tercih ediyorum.
valla 3 aydır öyle negatiflikleri sürekli tekrarladı ki,gidince sıkı bir temizliğe girişeceğim:)
birde iyi tarafından bakalım:)
annen sayesinde tüm negatif düşüncelerin yüzeye çıkmış oldu..o sana hatırlatıyor bilinçaltının gizli bölmelerinde olan şeyleri..şimdi tüm bunların üstünde çalışmalar yaparsan zahmetsizce arınmış olursun..bende okuyunca farkettim bazı şeyleri..
annene teşekkür ediyorum isobelim güselim:)
birde bana naz niyetine yaptığı işkenceler olmasa:) Eşimin haftada bir izni var,yani haftada bir denize gidebiliyoruz,her seferinde sende gel diyorum,istemiyor. Dün de gittik,gittiğimiz yerde 50 dakikalık yürüyüş sonrası ulaşılabilen bir koy,tam vardık,denize girip çıktık,annem aradı.
--siz ne zaman gittiniz?
--annecim konuştuk ya biz çıkıyoruz diye,sen de hadi iyi eğlenin dedin
--ama ben çok fena oldum,yere düştüm kalkamadım
--......
tabii nasıl fırladık bilmiyorum o yol koşarak geçildi. Eve geldik,hiç bir şeyi yok,pis pis sırıtıyor. Tepemin tası nasıl attı anlatamam,ama tuttum kendimi. Çocuk oldu o artık çünkü,öyle görmek lazım. Ama bu da benim hayatım. Bütün hafta evdeyim,market dışında bir yere gitmiyorum,haftada br gezmek benimde hakkım. Onu da yapamazsam deliricem.
Kardeşime bunları yapmıyor olması daha da ilginç. Ben yokken kendi kalkıyor evde geziyor vs,ben gelince elimi tut kaldır,götür getir oluyor. Niye bu kadar naz yapıyor bana ya:(
Mesela kardeşim taşınınca ekimde oraya gidecek,kadın tutacağım kızıma eziyet olmasın,hasta o diyor. Yahu anne,kardeşim hasta tamam da ben de kalp hastasıyım
Ne yaparsam yapayım sürekli bana karşı,sürekli eleştiriyor,bu genç kızlığımdan beri böyle.
Buraya döküldüğüm iyi oldu,sonra dönüp okuduğumda çalışmam gereken yerleri görebilirim:)
Gülçin Şen
02-09-2011, 21:27
Üzülme ve kafana takma isobel...
Sana nazı geçiyor diye yapıyor belli ki...
takılı kalmamaya çalışıyorum ama itiraf edeyim baya gerginim,birde sigara bırakmayla çakıştı :)
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2006-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.