PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : reiki uyumlama hakkında...

dileklara
13-05-2011, 18:06
tanışma kısmında kendini bulma yolunda keşfe çıktığımdan ve siteyi erişmemden bahsettimiştim...
uzun zamandır reiki uyumlama almak istiyorum fakat birtürlü doğru kişiler çıkmıyordu karşıma, bu siteyi keşfimle şu an içimde inanılmaz bir heyecan var ve belki bu isteğime sizin yönlendirmenizle ulaşabilirim...
Antalya da yaşıyorum... reiki uyumlama nasıl alabilirim kim yada kimler beni uyumlayabilir yada uzaktan uyumlama yapılabilirmi bana yardımcı olur veya fikir verbilirseniz çok sevinidirirsiniz beni:mlkcik

Gülçin Şen
13-05-2011, 18:24
Hoşgeldin dileklara yanımıza tekrar...Öğrenci hazır olduğunda öğretmen gelir...Sen kendi öğretmenini seçmeye karar verdiysen ,doğru zamansa öğretmeninle buluşursun...

Sitede birçoğumuz Hayal ablanın öğrencileriyiz.Ben uzaktan uyumlananlar arasındayım..Bu haziranda 2 yılım bitiyor reiki hayatıma gireli...

Benim tanıdığım ve beni her konuda hiç yanlız bırakmayan öğretmenim Hayal abladır..

Alternatifleri değerlendir ve kendine sor ''benim için doğru öğretmen kim''diye içinden gelen ilk ses doğru cevabı verecektir...

Yolun açık olsun....

dileklara
13-05-2011, 18:39
teşekkür ederim...inanın şuan istemsiz gözyaşı döküyorum...hayal hanımın hikayesini okudum biraz önce ve çok etkilendim... çok garip bir duygu bu...

isobel
13-05-2011, 18:43
Benim hocamda Hayal Ayaz,uzaktan uyumlama aldım,aynı şekilde 2 senem bitiyor şükür:)

dileklara
13-05-2011, 19:21
ne mutlu sizlere...belkide bu siteyi bulmam tesadüf değil belkide hayal hanım benimde hocam olur kim bilir neden olmasın değil mi belki ben bu yüzden buradayım, çünkü reiki değil farklı bir konu araştırıyordum, üye oldum reiki sayfalarını okumaya başladım ve içimdeki dev uyandı sanki ..:mlkcik

isobel
13-05-2011, 19:58
senin için hayırlısı neyse o olsun:)

hayalayaz
13-05-2011, 21:09
dileklaracığım, ben reiki öğrenmek isteyen insanların önce bir kaç öğretmenle konuşmasını, sonra kendi içlerine dönüp benim öğretmenim hayal ayazmı diye sormalarını öneriyorum..

çünkü öğretmenleri olarak beni seçen insanlar, reiki yolunda benim yoldaşlarım oluyorlar..bu yüzden buna basit bir reiki semineri ve uyumlanması gözüyle bakamıyorum...

sende araştır, eğer reiki yolculuğuna benimle çıkmaya karar verirsen tekrar konuşalım olurmu, reiki öğrenmeye dair verdiğin karar, hayatına ışık olsun.. sevgiler..

dileklara
13-05-2011, 22:20
hayal hanım özel bir insansınız hissediyorum, ben aslında üç yıl önce çok yakın bir arkadaşım aracılığıyla reiki ile tanıştım, görüşemediğimiz bir dönemde reiki uyumlaması almış banada uyguladı bir defa değil çok defa uyguladı inanın çok hoş deneyimlerdi...şöyle diyebilirim şuan kabullenmediğim ama birzamanlar teşhisi konulan bir hastalığım vardı eklem rahatsızlığı ben arkadaşıma o kadar güvenerek bana şifa vermesine izin verdim ki doktorum bu hastalıkla yaşamasını öğrenmelisin dediği halde şuan şükürler olsun ki hastalığımdan eser yok ve ilaç kullanmıyorum...o dönemler çok kafama takmıştım kesinlikle uyumlama almalıyım diye fakat arkadaşımın hocasıyla bir araya gelemediik hep bir terslik oldu...daha sonrasında internetten bir kaç site buldum uzaktan uyumlama yapılacağı hakkında fakat bir türlü güven vermedi bilemiyorum bişeyler beni engelledi...sizin sitenizi bulmam çok ilginç reiki ile araştırmıyordum o duygumu bastırmışım sanırım yoktu kafamda...sadece son birkaç aydır işimle ilgili maddi manevi sıkıntı içindeyin bu ev yaşantımada yansımaya başladı ve ben ilk çıktığında okuduğum (secret) rafa kaldırdığım bir kitabımı okumaya başladım fakat bu sefer sinidire sindire özümseyerek...çekim yasasını kullanmayı öğrenmeye çalıştıkça kendimi iyi hissettim, olumlamalar oluşturdum onları tekrarladıkça daha iyi hissetmeye başladım, telkin müzikleri indirdim onları dinliyorum vs.. istediğim şeyleri kendime çekmeye çalıştım açıkcası .. son günlerde kafamda tanışma kısmına da yazmıştım; bu konuda danışabileceğim, konuşabileceğim fikir alışverişi yapabileceğim birisi olsun istiyordum ama hep yüzyüze tanışacağım birisi olarak düşünüyordum fakat bilinçaltı temizliği ile ilgili araştırma yaparken bugün sizin siteniz çıktı karşıma açılan sayfadaki yazınız bilinç altı temizliği ile ilgili olan uzun meditasyonunuzu okudum... sonra diğer sayfaları vs.. kendimi uzun zamandır buraya ait hissettim inanın...sonrasında reiki sayfası ve dur dedim evet işte bu aradığım bu...tamamen bilinçaltıma attığım duygum açığa çıktı diye düşünüyorum...bilemiyorum son zamanlarda yaşadığım tüm duygumu anlattım size sizce ben öğrenciniz olabilirmiyim yada beni kabul edebilirmisiniz aranıza :oys

hayalayaz
13-05-2011, 22:31
canım benim benim kabul etmemem diye bir şey söz konusu değil... senin içine sinmesi önemli olan... internette bir çok kişi uyumlama yaptığını söylüyor, yapıyorlardır da.. ama çoğu seminer vermiyor... reiki hakkında bilgi vermeden uyumlamayı yaptık diyerek insanları ortada bırakıyorlar...

ben seminer veriyorum ve uyumlamayı ondan sonra yapıyorum olması gerekende bu zaten... ama bunun karşılığınıda alıyorum...

internette karşılık almadan uyumlama yapanları görünce insanın aklına ister istemez bunun için o karşılık almıyorda..bu neden alıyor sorusu gelir bu yüzden önce araştır.. belkide ben yanılıyorumdur.. karşılık almadan seminer verende vardır... bu yüzden araştır ve kendine sor dedim...

öğretmenin ben isem tabiiki seve seve hayatıma alırım seni sevgiler

dileklara
13-05-2011, 22:56
teşekür ederim :mlkcik şartlar nedir hocam? seminerleriniz nerede oluyor? ben antalya da yaşıyorum ve minik bir kızım var buradan ayrılmam biraz zor :( uzaktan uyumlama yapılıyor sanırım...ama siz öyle yapmıyorsunuz doğru mu anladım? İzmir de olduğunuzu okudum seminerler farklı şehirlerde oluyor mu yoksa benim mi sizin bulunduğunuz şehre gelmem gerek.. affedin beni akşam akşam çok soru sordum ama siz anlıyorsunuz benim heyecanımı değil mi :)

isobel
13-05-2011, 23:00
canım ben uzaktan aldım Hayal hocamızdan,msn ile

isobel
13-05-2011, 23:01
heyecanın bana kendimi hatırlattı:) 2 sene önce senin gibiydim:)

hayalayaz
13-05-2011, 23:08
teşekür ederim :mlkcik şartlar nedir hocam? seminerleriniz nerede oluyor? ben antalya da yaşıyorum ve minik bir kızım var buradan ayrılmam biraz zor :( uzaktan uyumlama yapılıyor sanırım...ama siz öyle yapmıyorsunuz doğru mu anladım? İzmir de olduğunuzu okudum seminerler farklı şehirlerde oluyor mu yoksa benim mi sizin bulunduğunuz şehre gelmem gerek.. affedin beni akşam akşam çok soru sordum ama siz anlıyorsunuz benim heyecanımı değil mi :)

semineri.msn veya skype den veriyorum kamera ile... uyumlamayı uzaktan yapıyorum...

dileklara
13-05-2011, 23:10
umarım güzel olur herşey ...çok heyecanlıyım çok isobelciğimm ... avuçlarım terledi :mshareketliifade203

hayalayaz
13-05-2011, 23:16
umarım güzel olur herşey ...çok heyecanlıyım çok isobelciğimm ... avuçlarım terledi :mshareketliifade203

dileklara yarına kadar beklersen antalyadan bir haber bekliyorum belkide seminer uzaktan değil yakından olur... ama kesin olarak yarın konuşabilirim..

dileklara
13-05-2011, 23:22
semineri.msn veya skype den veriyorum kamera ile... uyumlamayı uzaktan yapıyorum...
anladım hocam... nasıl görüşürüz zamanı ve şartları ayrıntılı konuşsak...yalnız olmak lazım değilmi seminer sırasında dikkati dağıtacak unsurlar olmamalı? yok yok ben çok soru sordum.... en güzeli gelin siz antalya ya bakın önümüz yaz deniz güneş ben sizi misafir edeyim evimde ::D bol bol soru sorayım size :0375:

hayalayaz
13-05-2011, 23:25
ben sana özelden telimi yazayım sen sor istediğini..heyecanını banada yansıttın...:fansu

dileklara
13-05-2011, 23:26
dileklara yarına kadar beklersen antalyadan bir haber bekliyorum belkide seminer uzaktan değil yakından olur... ama kesin olarak yarın konuşabilirim..
tamam ozaman teşekkürler...kendinize iyi bakın :Ö

filizmerve
13-05-2011, 23:53
hoşgeldiniz bende reikiye yeni uyumlanan biri olarak devamlı hayal hanımın bilgileriyle yenileniyorum iyiki varlar onların siteside olduğum için kendimi çok şanslı görüyorum bu arada bende antalyada oturuyorum bu siteye üye antalyada oturan arkadaşlarlada şahsen tanışmak istiyorum

hayalayaz
14-05-2011, 00:26
hoşgeldiniz bende reikiye yeni uyumlanan biri olarak devamlı hayal hanımın bilgileriyle yenileniyorum iyiki varlar onların siteside olduğum için kendimi çok şanslı görüyorum bu arada bende antalyada oturuyorum bu siteye üye antalyada oturan arkadaşlarlada şahsen tanışmak istiyorum

ben sana hemen antalyada olan arkadaşlarımızdan ikisinin adını yazayım ablam..julja, ve filiz.. şimdi birde dileklara var...

dileklara
14-05-2011, 00:29
filizmervecim teşekkür ederim... bende isterim inan ...ozaman bir grup kuralım sitede ...bende alırım umarım yakın zamanda alırım uyumlamamı ...bol bol paylaşımda bulunuruz:)
iyi geceler diliyorum ...sevgiler

filiz
15-05-2011, 14:16
Selam Dileklara ve filizmerve ben de Antalya da yasıyorum... Sizlerle ıletısıme geçmek isterim... sevgılerımle..

dileklara
15-05-2011, 22:26
ben buluşma sayfasında daha açılmış "istanbul" konusu altındaki antalya başlıklı alt konuda yazışalım derim sizlerde isterseniz... aslında "antalya" olarak konu açtım fakat beceremedim...filizcim belki sen yapabilirsin ,shy

hayalayaz
15-05-2011, 22:36
ben buluşma sayfasında daha açılmış "istanbul" konusu altındaki antalya başlıklı alt konuda yazışalım derim sizlerde isterseniz... aslında "antalya" olarak konu açtım fakat beceremedim...filizcim belki sen yapabilirsin ,shy

filizciğim uzun zamandır antalyada aynı ilgi alanlarını paylaşabileceği arkadaşlarının olmamasından yana dertliydi... madem yavaş yavaş çoğalmaya başladınız bende size antalya olarak bir alt başlık açtım belki çekim odağı olur çoğalırsınız..link burada..

[Only Registered Users Can See Links]

libra
19-08-2011, 10:06
ben de antalya reiki diye aratma yaptım googleda o bir kenarda dururken sizin yazdıklarınızı okudum hehe :D
ben de antalyadayım reiki için beklemedeyim :mshareketliifade281
bulunduğum ildeki kişiler -önyargı ya da haksızlık olmasın ama sanki gerçekten bu işe gönül vermiş kişiler değil de yeni trend bu ben de bundan para kazanayım tadında kişiler
kendimi maddi be ruhsal olarak hazır hissettiğimde başlicam inşallah

Mahir
19-08-2011, 10:24
ben de antalya reiki diye aratma yaptım googleda o bir kenarda dururken sizin yazdıklarınızı okudum hehe :D
bulunduğum ildeki kişiler -önyargı ya da haksızlık olmasın ama sanki gerçekten bu işe gönül vermiş kişiler değil de yeni trend bu ben de bundan para kazanayım tadında kişiler

Merhaba Libra,

Reikiye niyet edip gerisini evrene bırakın. Sizi size en uygun öğretmenle tanıştırıp reiki kanalı ile buluşturacaktır.

Hayırlı olsun.

dileklara
19-08-2011, 10:41
merhaba libra,
hiç birşey tesadüf değil hayatta...bende senin gibi yıllarca reiki reiki dedim bekledim, aradım...antalya da kimse güven vermedi, ulaşmak istediklerime ulşamadım....tam rafa kaldırmıştım ki çok farklı bir konu araştırıken hayalayaz çıktı karşıma (şükürler olsun)...
burada kendimi o kadar huzurlu hissettim, sanki buradaki insanlar benim diğer parçalarımdı...hayal ablamın sesi sanki yıllardır duymak istediğim duyguyla enerjiyle geliyordu...
sonra onu tanıdım evet o benim bildiğim bir insandı...bana öyle güzel bir kapı açtı ki ...ben içimde yaşayan dileği keşfettim, tanıdım...bunu hiç zorlamadan bana fikir vererek ama kararları bana bırakarak yaptı...onun tarzı bu...aslında bu yoldaki eğitmenin öğrencilerine özgür iradeleiryle gerçeğini keşfettirmek asıl amaçları...benim öğretmenin buradaki birçoğumuzun öğretmeni işte budur...o aslında bizim yaşam koçumuz oldu...
seninde burada olman tesadüf değil bence...hayal ablam hep der ki "öğrenci hazır olunca öğretmen gelir" umarım senin için en hayırlısı olur..
bu arada antalya formu altına "reiki 1-2 uyumlaması isteyen arkadaşlar" diye başlık açtım, pek ilgi görmedi şimdilik ...istersen oradan da yazışırız...
sevgiler...herşey gönlünce olsun :mx

libra
19-08-2011, 11:23
hemen bakıyorum dilekçim.
Antalyada bulunan arkadaşlarla facebooktanda görüşebiliriz
özelden mesaj atarsanız ekleyebilirm:0319:

filiz
19-08-2011, 15:29
Sevgili Libra reiki ve kişisel gelişim yolunda atmıs oldugun bu adım senin için hayırlı olsun. Umarım öğretmenın en kısa ve en uygun zaman da karsına cıkar. Ve bu isteğini gerçekleştirirsin. Bende Antalya 'da yasıyorum. Sevgiler.

libra
19-08-2011, 17:44
umarım çıkar
çok tatlı bir dişçim var müthiş pozitif bir kadın onun ofisinin duvarında reiki belgesi gibi bişey vardı.Hiç de sormadım nedir bu kaçıncı derecedir fala diye
bidahaki sefere kesin soruyorumm

aley
25-08-2011, 22:19
Gecen sene bugunlerde reıkı 1 e uyumlandım..Cok ınanmayarak gıtmıstım buna baglı ıyı de bır hocaya denk gelemedım sanırım.Uyumlanma ve reıkı tanımamız 20 dak surdu..Reıkının ne ıse yaradıgını bıle anlayamadım..Tek bıldıgım sey ellerımı cakralara koyup orda kalmak..Ama cakralarda ne ıse yarar onuda bılmıyorum..Onden bısıler solemem gerekırmı sumu bumu bı suru soru kaldı kafamda..Bır sene uzerınden gectı ve bu aralar ınanılmaz sekılde reıkıye ınancım ve merakım arrttı..Ben 1 e uyumlandım ama tekrarmı uyumlanmam gerekır acabaa..Yoksa reıkı 2 ye mı gecmem gerekır??

hayalayaz
25-08-2011, 22:40
reiki 1 birinci sınıf olarak kabul edersek. birinci sınıfta hiç bir şey öğrenmeden 2. sınıfta nasıl başarılı olacaksın?..ablam kendine doğru dürüst seminer veren bir öğretmen bul ve baştan başla..

ülküalcısevinçli
26-08-2011, 10:11
bend dün reiki 2 ye uyumlandım, müthiş şeyler öğrendim.
benim çok ilgimi çeken bir konu olduğu için galiba.
hemen dünkü öğrendiklerimi tekrar edip pekiştirmek istiyorum. en kısa zamanda da uygulamaya geçeceğim.
bu reiki basit gibi görünüyor ama harika bir şey...:mshareketliifade108

Gülçin Şen
26-08-2011, 10:27
Reiki sadece uyumlanmayla bitmeyen bir yol ...

İşte burada öğretmen çok önemli..

Seminer vermeden hatta hatta döküman bile vermeden sadece uyumlama yapan bir öğretmenden ne öğrenebilirsiniz?

Enerjiyi kullanmayı bilmiyorsanız,çakralar nerede bilmiyorsanız sadece o enerjiyi dokunarak vermeye çalışmak size birşey kazandırmaz..

Bırakın ilerlemeyi Reikinin ana prensiplerini bile sizlere deklare etmemişse bir öğretmen,oturun sorgulayın durumu..

Bir akım diye düşünülüyorsa hadi bende REİKİCİ olayım deniyorsa sorun yok...

Bu bir tekamül yoludur,kişisel gelişimde size koşulsuz sevgiyi öğreten bir sistemdir..

Bu kadar hafife alınmaması gerektiğini düşünüyorum..

Lütfen arkadaşlar Reikiyi almış olmak için almayın,hayatınızın içine sokmaya kararlıysanız ,gerçek ve doğru öğretmenle işe başlayın...

hayalayaz
26-08-2011, 10:53
ülkücüğüm, çok sevindim.. hayırlı uğurlu olsun...yolun ışıkla dolsun... ve zaten öyle... VAS SA

ülküalcısevinçli
26-08-2011, 17:44
teşekkürler Hayal abla,
bende kendi çapımda bi şeyler yapıyorum, ve deilerliyorum.

öyle hemen olmuyor ama yavaş yavaş, her şey zamanında.
bye