Orijinalini görmek için tıklayınız : sevgili kendim için şifa istiyorum... : )
şöyle kii benim bir izmir sevdam var izmirde iş bulup yerleşmek istiyorum.. diplomamı alıcam diyerek izmire tekrar gelebildim hazır gelmişken iş ararım diye iki hafta da kalmayı planlıyordum.. ama sevgili babacım bunu bir sorun olarak görüyor dün akşam beni otogara bırakmak üzere yola çıktığımızda bayağı bir gergin anlar yaşadık.. bana hemen ankaraya döneceksin diye şart koştu gelmezsem o gelirmiş izmire de o zaman görürmüşüm.. ve işin garip tarafı bugün bir iş imkanı ayağıma geldi ve adam kesin diyor başka da bir şey demiyor.. vay ipsiz sapsız insanlara denk gelirmişim koruma iç güdüsü ile babam hala sorun çıkarıyor.. ki ev işi bile haloldu kalıcak yer yani.. tek sorun daa kız çocuğu olmamdan kaynaklanıyor.. lütfen bu durumun düzelmesi için şifa gönderin.. şifalanayım.. huzura ereyim..oldu bile çok şükür.. kendimce bu durum için hoponopono yapıp (sadece dört cümleyi söylüyorum ama ) babamla uyumlu ilişkiler içerisinde olmayı seçiyorum diyerek olumlama da yapıyorum.. bir de sizden bunu istemek geldi içimden.. şimdiden çok teşekkür ederim.. sevgiler.. :love:love
hayalayaz
26-03-2011, 19:42
şimdi gönderiyorum kabul et.. senin için en iyisi ne ise o olsun..
bana kendini babamda gösteren,başka insanlara karşı güvensizlik,korku,endişe ve negatif düşünceler üretmesine,benim istediğim ilde kalmama izin vermemesine ve kendi duygularımda da endişe,korku yaratmama sebep her ne ise..içimde tüm dnalarımda ve hücrelerimde,dışımda atalarımdan kalma genlerde ve tüm bildiğim bilmediğim herşeyde her ne olmuşsa ve oluyorsa tüm bunların sorumlululuğunu alıyor ve arınmaya niyet ediyorum..şimdi ve burada tüm bunlardan arınmam için,lütfen beni affet,özür dilerim..farkındayım ve seni seviyorum..arındım teşekkür ederim..
lütfen beni afffet..
özür dilerim..
seni seviyorum..
teşekkür ederim..
şifa Olsun:)
bana kendini delican'ın babasında gösteren,başka insanlara karşı güvensizlik,korku,endişe ve negatif düşünceler üretmesine,delicanın istediği ilde kalmasına izin vermemesine ve kendi duygularında da endişe,korku yaratmasına sebep her ne ise..içimde tüm dnalarımda ve hücrelerimde,dışımda atalarımdan kalma genlerde ve tüm bildiğim bilmediğim herşeyde her ne olmuşsa ve oluyorsa tüm bunların sorumlululuğunu alıyor ve arınmaya niyet ediyorum..şimdi ve burada tüm bunlardan arınmam için,lütfen beni affet,özür dilerim..farkındayım ve seni seviyorum..arındım teşekkür ederim..
lütfen beni afffet..
özür dilerim..
seni seviyorum..
teşekkür ederim..
hayalayaz
26-03-2011, 20:22
bana kendini delican'ın babasında gösteren,başka insanlara karşı güvensizlik,korku,endişe ve negatif düşünceler üretmesine,onun istediği ilde kalmasına izin vermemesine ve onun duygularında da endişe,korku yaratmasına sebep her ne ise..içimde tüm dnalarımda ve hücrelerimde,dışımda atalarımdan kalma genlerde ve tüm bildiğim bilmediğim herşeyde her ne olmuşsa ve oluyorsa tüm bunların sorumlululuğunu alıyor ve arınmaya niyet ediyorum..şimdi ve burada tüm bunlardan arınmam için,lütfen beni affet,özür dilerim..farkındayım ve seni seviyorum..arındım teşekkür ederim..
lütfen beni afffet..
özür dilerim..
seni seviyorum..
teşekkür ederim..
bana kendini delican'ın babasında gösteren,başka insanlara karşı güvensizlik,korku,endişe ve negatif düşünceler üretmesine,benim istediğim ilde kalmama izin vermemesine ve kendi duygularımda da endişe,korku yaratmama sebep her ne ise..içimde tüm dnalarımda ve hücrelerimde,dışımda atalarımdan kalma genlerde ve tüm bildiğim bilmediğim herşeyde her ne olmuşsa ve oluyorsa tüm bunların sorumlululuğunu alıyor ve arınmaya niyet ediyorum..şimdi ve burada tüm bunlardan arınmam için,lütfen beni affet,özür dilerim..farkındayım ve seni seviyorum..arındım teşekkür ederim..
lütfen beni afffet..
özür dilerim..
seni seviyorum..
teşekkür ederim..
delican senin için hayırlısı ne ise,nasıl mutlu olucaksan öyle olsun..
teşekkür ederim ablacım,bize uygun olanını yazmayı unutmuşum ,şimdi ekledim,ama sen daha hızlı davrandın,süpersin..ellerine sağlık:)
bana kendini delican'ın babasında gösteren,başka insanlara karşı güvensizlik,korku,endişe ve negatif düşünceler üretmesine,onun istediği ilde kalmasına izin vermemesine ve onun duygularında da endişe,korku yaratmasına sebep her ne ise..içimde tüm dnalarımda ve hücrelerimde,dışımda atalarımdan kalma genlerde ve tüm bildiğim bilmediğim herşeyde her ne olmuşsa ve oluyorsa tüm bunların sorumlululuğunu alıyor ve arınmaya niyet ediyorum..şimdi ve burada tüm bunlardan arınmam için,lütfen beni affet,özür dilerim..farkındayım ve seni seviyorum..arındım teşekkür ederim..
lütfen beni afffet..
özür dilerim..
seni seviyorum..
teşekkür ederim..
adaletsoykok
26-03-2011, 21:14
bana kendini babamda gösteren,başka insanlara karşı güvensizlik,korku,endişe ve negatif düşünceler üretmesine,benim istediğim ilde kalmama izin vermemesine ve kendi duygularımda da endişe,korku yaratmama sebep her ne ise..içimde tüm dnalarımda ve hücrelerimde,dışımda atalarımdan kalma genlerde ve tüm bildiğim bilmediğim herşeyde her ne olmuşsa ve oluyorsa tüm bunların sorumlululuğunu alıyor ve arınmaya niyet ediyorum..şimdi ve burada tüm bunlardan arınmam için,lütfen beni affet,özür dilerim..farkındayım ve seni seviyorum..arındım teşekkür ederim..
lütfen beni afffet..
özür dilerim..
seni seviyorum..
teşekkür ederim..
lütfen beni afffet..
özür dilerim..
seni seviyorum..
teşekkür ederim..
lütfen beni afffet..
özür dilerim..
seni seviyorum..
teşekkür ederim..
zümrüdüanka
26-03-2011, 22:59
lütfen beni afffet..
özür dilerim..
seni seviyorum..
teşekkür ederim.
lütfen beni afffet..
özür dilerim..
seni seviyorum..
teşekkür ederim.
Gülçin Şen
27-03-2011, 13:43
lütfen beni afffet..
özür dilerim..
seni seviyorum..
teşekkür ederim
nazan erten
27-03-2011, 14:01
bana kendini delican'ın babasında gösteren,başka insanlara karşı güvensizlik,korku,endişe ve negatif düşünceler üretmesine,delicanın istediği ilde kalmasına izin vermemesine ve kendi duygularında da endişe,korku yaratmasına sebep her ne ise..içimde tüm dnalarımda ve hücrelerimde,dışımda atalarımdan kalma genlerde ve tüm bildiğim bilmediğim herşeyde her ne olmuşsa ve oluyorsa tüm bunların sorumlululuğunu alıyor ve arınmaya niyet ediyorum..şimdi ve burada tüm bunlardan arınmam için,lütfen beni affet,özür dilerim..farkındayım ve seni seviyorum..arındım teşekkür ederim..
lütfen beni afffet..
özür dilerim..
seni seviyorum..
teşekkür ederim..
:))) oldu bile
izmir de babanın da güvenebileceği insanlar olduğunu ona göster.
izmirliyim ve sonuna kadar güvenirim izmir e, izmirliye bunu dilerim babanda hisseder.
sevgilerimle
lütfen beni afffet..
özür dilerim..
seni seviyorum..
teşekkür ederim
lütfen beni afffet..
özür dilerim..
seni seviyorum..
teşekkür ederim..
EYY.. herşeye kadir olan YÜCE ALLAH" IM.. DELİCAN kulunun dileği için şifa yollamayı beceremesem de duam "ı DELİCAN ın hayat yolun da hayırlı şekle dönüştürmeni yüzünü ak çıkarmanı ve başarılariyla gurur duymasini dilyor ve rica ediyorum...... aminnnn.....
umarım şifa niyetine geçer.. şimdilik yüreğimden ve elimden gelen bu...:)):çoçok
lütfen beni afffet..
özür dilerim..
seni seviyorum..
teşekkür ederim..
şifa Olsun
her şey için herkerse çok teşekkür ederim.. tüm şifaları sevgiyle alıp sevinçle kabul ediyorum.. hayal ablacım canım benim evrene gönderdiğin şifalardan hakkım olanı sevgiyle alıp sevinçle kabul ediyorum.. çok ama çok teşekkür ederim..
bugün çok olumlu gellişmeler oldu.. babam yumuşamış gayet olumlu bakma yolunda ilerliyor.. hakkımda hayırlısı ne ise ŞİMDİ OLSUN! OL'du bile çok şükür...
hülyaa ablacım hopo için çok teşekür ederim.. şu an çok vaktim yok buraya yazamıyorum.. ama kağıda yazdım her gün okuyacağım.. çok ama çok teşekkür ederim..
tekrar tekrar herkese ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum.. sevgilerimle..
pervinza
27-03-2011, 19:51
lütfen beni afffet..
özür dilerim..
seni seviyorum..
teşekkür ederim..
Küfkedisi
27-03-2011, 23:00
lütfen beni afffet..
özür dilerim..
seni seviyorum..
teşekkür ederim...
ve yeni gelişmelerle tekrar karşınızdayım... babam ciddi ciddi bu işi düşünmeye başladı.. inanılmaz çok mutluyum.. ve bugün bir arkadaşım sabah sultan rüyamda seni gördüm diye mesaj attı.. dedin hayırdır inşallaahh.. bu ara izmire gitmeyi mi düşünüyorsun dedi.. dedim izmirdeyim zaten de kalma ihtimalim var.. ben de bunu gördüm zaten.. nasıl ya dedim.. ikimiz aynı evdeymişiz ben izmire yerleşcem diye ayrılıyormuşum ordan.. vay be dedim sonra kızgın mı ayrıldın evden dedi.. dedim öyle bir durumum çok yoktu ama son anda babamla sorunlar çıktı.. falan.. kendisi de şaşırdı bu rüyaya.. dedim suya anlat : ) hayırlara vesile olmuştur inşallaahhh...:smile592os:
merhabalar.. bu konuyu tekrar aktifleştirmek istedim.. ama öncelikle tekrar tekrar herkese her şey için ayrı ayrı çok ama çok teşekkür ederim.. :73e4317106059nd::73e4317106059nd:
ben gerçekteen her şeyin dooğru zamanı olduğuna inanıyorum.. izmire gitmem böyle bir iş olma durumunun olması daha doğrusu ihtimalinin olması bile babamı bu konuda düşünmeye itti.. ve gerçekten yaklaşımı çok değişti. içinde bulunduğum ruhsal durumu daha iyi anlamaya başladı buna bizzat kendim şahit oluyorum.. evet o zaman işim olmadı bir şekilde.. hayırlısı ne ise sevgi ve güven içinde olsun diye inandığımdan söylediğimden kesinlikle üzülmedim..,shy1 neler yapabilirim diye düşünmeye başladım evet ankaraya döndüm tekrardan vee iş başvurularına devam ettim.. derken bugün ankaradan bir iş görüşmesine çağırıldım.. kendimi tam ifade edemediğimi düşündüğümden mülakat sonrası gerçekten çok mutsuzzdum içen içe üzülüyordum..eve geldim... derkeeeen yine telefonum çaldı ve yine bilmediğim bir numara.. açtım ki ne duyayım beni başka bir firmadan iş görüşmesine çağırıyorlar dedim firmanız nerdeydi acaba bana demez mi aliağa(İZMİR) diyee.. işte o andan itibaren çok ama çok ama çok mutluyuum.. sanırım yaşadığım bugünkü iş görüşmesi deneyminde öğrenmem gereken bir şey vardı ki hem arkasından böyle bir teklif daha aldım..
ve hala diyorum ki hayırlısı ne ise sevgi ve güven içinde ŞİMDİ OLsun...:3446
hayalayaz
18-04-2011, 18:24
senin ve bütünün en yüksek iyiliğineyse şimdi burada Olsun...:new*
canım ablacım çok ama çok teşekkür ederim.. :$ seni çok seviyorum..:mel3
ve ve ve ve ve ve vee sonundaa OL'du evet başardıımm... evet evet evet evet.. yanii nasıl söyleyeceğimi bilemiyorum ama izmirden işe bayramdan sonra gel başla diye çağırdılar... biliyordum... şimdiki işimin izmire gitmeme bir adım olacağını biliyrodum.. önceden gittiğim görüştüğüm bir boya fabrikası gel başla dedi... çok çok çok çok mutluyum..tam istediğim gibi...
şu an istediğim şey ailemin tamamen benim yanımda olsa desteklemesi.. tamam kızım git ne halin varsa gör desinler.. : ) çünküü gerçekteen tek sorun bir ev şu an benim için.. tüm imkanların ayağıma elime hayatıma kolayca girmesi için şifalarınıza talibim...
evet ne olursa olsun izmirde olmalıyım dedim ve OL'du... başardım evet baaşrdım... ve bu bu kadar olmuşkeenn lütfen her şey rast gitsin.. amiinn.... : )
hayalayaz
31-10-2011, 11:09
sana telefonda da söylediğim gibi ailenle konuşurken kararlı ol... onlar sana güveniyorlar... güvenmeselerdi senin izmirde okumanada izin vermezlerdi... kararlı konuşursan onları kolay ikna edersin.. isterseniz sizde oraya gelin de.. bu sefer yaptığımız çalışmaların neticeleri dahamı çabuk geloooor banmı ölee geliooorr...:confety
Gülçin Şen
31-10-2011, 11:12
Hayırlı OL'sun..
Heşey kafanda tasarladığın gibi ,tıkır tıkır yolunda gitsin....:gunas*
ne güzel bir haber bu. Hayırlı olsun
sana telefonda da söylediğim gibi ailenle konuşurken kararlı ol... onlar sana güveniyorlar... güvenmeselerdi senin izmirde okumanada izin vermezlerdi... kararlı konuşursan onları kolay ikna edersin.. isterseniz sizde oraya gelin de.. bu sefer yaptığımız çalışmaların neticeleri dahamı çabuk geloooor banmı ölee geliooorr...:confety
vallaa evet aynen öyle yapıcam.. çok teşekkür ederim gerçekteenn.. ev araştırmaya bile başladım şu an : ) her şey OL'du bile... çok şükürr... : )
Hayırlı OL'sun..
Heşey kafanda tasarladığın gibi ,tıkır tıkır yolunda gitsin....:gunas*
ammiiinnn... gitsin.. gittii... OL'du süper oldu.. çok teşekkür ederim... : )
ne güzel bir haber bu. Hayırlı olsun
teşekkür ederim... : )
akşamdan sonra daha güzel haberlerim OL'sun... : )
Allayım nolur delicen gelsin izmire, arkadaş olalım, genç hayalayazlılar izmir şubesi kuralım noluur ! süpaneke amin! söz çiçek kız olcam :çiçek
hayırlı olsun ki OL' muş bile...
Allayım nolur delicen gelsin izmire, arkadaş olalım, genç hayalayazlılar izmir şubesi kuralım noluur ! süpaneke amin! söz çiçek kız olcam :çiçek
çok sevinirim ki o zaman been... süper hiper oluurr... : )
kuralım.. kurduk : )
her şey OL'du bile...
hayırlı olsun ki OL' muş bile...
teşekkür ederim.. evet OL'du.. bu saatten sonra her şeyin yolunda gideceğine inanıyorum güveniyorum.. evren benimle.. meleklerim benimle.. hayal ablacığımın şifaları benimle.. ee siz de varsınız.. bu enerjiye kimse dayanamaz..
oollleeeeyyy...
Küfkedisi
31-10-2011, 11:54
Allaaaaaa ne güzel haber bu delican :) herşey yolunda.... darısı başımızaaaa :62td8
amin inşallaah...
gerçekteenn akşam eve gidince her şeyin yoludna gitmesini diliyorum.. öyle de oldu.. : ) :Ö
Küfkedisi
31-10-2011, 12:01
Öyle zaten merak etme :) hayrranı olduğum senin o müthiş enerjin ve coşkun buna temel oluşturmuş zaten kiiii :elephant
:$ :$ :$ teşekkür ederim...
çok heyecanlıyım.. çok mutluyum... bayramdan sonra izmirdeyim evet yaa daha ötesi yok benim için...
ya bi de şu var, şu ülkede gönderebilecekleri en güvenli şehir izmir, istanbul istiyorum desen, riskli ama izmir.....
sanırım problem güven yada izmir korkusu değil. senden ayrılamama problemi. sadece öyle yansıtıyorlar.
benimkiler de sırf dönetim diye, manisada çalışırsam, istediğim zaman kendi evime bile çıkabileceğimin garantisini verdiler. düşün yani :)))
Küfkedisi
31-10-2011, 12:08
:$ :$ :$ teşekkür ederim...
çok heyecanlıyım.. çok mutluyum... bayramdan sonra izmirdeyim evet yaa daha ötesi yok benim için...
Allah mutluluğunu daim etsin canım benim,gönülden paylaşıyorum bu güzel duygularını...:confety
ya bi de şu var, şu ülkede gönderebilecekleri en güvenli şehir izmir, istanbul istiyorum desen, riskli ama izmir.....
sanırım problem güven yada izmir korkusu değil. senden ayrılamama problemi. sadece öyle yansıtıyorlar.
benimkiler de sırf dönetim diye, manisada çalışırsam, istediğim zaman kendi evime bile çıkabileceğimin garantisini verdiler. düşün yani :)))
biraz da egoları da baskın babamın.. yani büyüyüp kendi başımıza bir şeyler yapmamızı kabullenmiyorr hep o yönlendirsin onun istediği olsun istiyor ama bunu kıracağıma güveniyorum...
kii ben dört sene kaldım izmirde tek başıma yurttaydım o zaman ama ev olunca diyorlar giriş saatin belliydi çıkış saatin belliydi şimdi biri bir şey der bilmem ne kendilerine korku üretiyorlar.. ama bunu kırabilirim evet... : ) başarabilirim.. baaşardım olleeyy...
Allah mutluluğunu daim etsin canım benim,gönülden paylaşıyorum bu güzel duygularını...:confety
çok teşekkür ederim.. valla sizin yazdıklarınız mutluluğuma mutluluk kattı.. çok teşekkü ederim... :$ :$
bir yarım saat sonra evde olucam.. vee meleklerim de benimle olsun.. her şey yolunda gittsiinn...
vas sa.. öyle de oldu... zaten öylee..
evet izmirde geçici de olsa kalıcak bir yer buluyorum vee tabiki ver elini bostanlı daha sonraa : ) mutfağı balkonuna uzak olan hayal ablacımaa çaylar getirip götürcem şey pardon kahve getirip götürebilcem bir ev... evet hepsi benim... :oys
edabulut
31-10-2011, 19:50
Hayırlı olsun delican senin için çok sevindim :)
Senin için yepyeni bir hayat başlıyor ve ben,İzmir'de herşeyin gönlünce olmasını diliyorummmm...
:güzlkz
victoria
01-11-2011, 00:16
sevgili delican ,bizde yeni izmir-bostanlı lı olduk.gerçekten muhteşem enerjisi olan bir şehir .ihtiyacın olsun ya da olmasın lütfen hiç çekinmeden ara galiba kızımla aynı yaşlardasın zaten sevecen lede buluşma planlarımız var inşallah güzel bir grup oluşturursunuz.şimdiden hayırlı olsun gelişin
fallenangel
01-11-2011, 00:48
yeni hayatın sana hep mutluluk kat kat sevgi ve bolluk getirir dilerim delican
adına cok sevidnim :)
lütfen beni afffet..
özür dilerim..
seni seviyorum..
teşekkür ederim..
hayalayaz
01-11-2011, 08:33
lütfen beni afffet..
özür dilerim..
seni seviyorum..
teşekkür ederim..
lütfen beni afffet..
özür dilerim..
seni seviyorum..
teşekkür ederim..
Hayırlı olsun delican senin için çok sevindim :)
Senin için yepyeni bir hayat başlıyor ve ben,İzmir'de herşeyin gönlünce olmasını diliyorummmm...
dileklerin şimdi kabul olsun inşallaahh.... benim için tuttuğun dileklerinle birliktee.. vas sa... çok teşekkür ederim..
sevgili delican ,bizde yeni izmir-bostanlı lı olduk.gerçekten muhteşem enerjisi olan bir şehir .ihtiyacın olsun ya da olmasın lütfen hiç çekinmeden ara galiba kızımla aynı yaşlardasın zaten sevecen lede buluşma planlarımız var inşallah güzel bir grup oluşturursunuz.şimdiden hayırlı olsun gelişin
aahh ablacım izmirde olmak istediğim yer... gerçekten ben de bostanlı da kalmak istiyorum ama şu an sadece geçici bir süre için kalıcak yere ihtiyacım var.. en azından bostanlıdan ev bulana kadar..izmire geldiğimde keisnlikle görüşmek isterim.. gönüller bir olsun yeter ki.. çok teşekkür ederim.. oluştururuz gruplarıı daa izmir enerjiye boğarıızz daha çok : )
yeni hayatın sana hep mutluluk kat kat sevgi ve bolluk getirir dilerim delican
adına cok sevidnim :)
çook teşekkür ederim... vallaa mütemadiyen sırtıyorum şu an : )
lütfen beni afffet..
özür dilerim..
seni seviyorum..
teşekkür ederim..
lütfen beni afffet..
özür dilerim..
seni seviyorum..
teşekkür ederim..
lütfen beni afffet..
özür dilerim..
seni seviyorum..
teşekkür ederim..
hopoları sevgiyle kabul ediyorum...
vee ve ve vevvevevveveveve nasıl desem bilemiyorum yanii böylee bir içimden koşmak geliyorr.... her yere herkesee izmire gidiyorum demek istiyorum... dün babamla konuştuumm kendiliğinden geliştii her şeyy. evet evet evet... ne düşünüyorsun dedi ben gitmek istiyorum dedim.. biraz anlattım iştee olanlarıı olması gerekenii biraz da örnek verdim tek başına başka şehire gidenleri kii dayımın kızı var en baştaa çalışırken iş değiştirdi çünkü şartları daha iyiydii dedim.. benim burda yükselme şansım yok dedim falan filaann... ev falan nasıl olcak dedii dedim ayarlanır onlar zor bir şey değğil dedim.. en olmasa bir öğretmenevinde bir yurtta kalırım konuşurum dedim... sonra eve çıkarım dedim...
tamam git bakalım dedi bir dene dedi yapamazsan gelirsin gerii dedii....:3558:3558
ve evet bu iş bu kadar.. herkes için kocamandan da kocaman çok teşekkür ederim.. eminim her şey bu site sayesinde sizin sayenizde hayal ablacım sayesinde hızlandıı.. ve kesinliklee meditasyonun etkisi ve zamanında yaptığım tüm çalışmaların etkisi olduğunu düşünüyorum.. kii meditasyonda bana teklif getiren boya firmasının adını söylemiştim... istediğim izmirde bir iştii.. o çorabı sökecek ilk adım.. ve artık ortada çorap kalmadıı söküldü gitti.. umaırm her şey daha iyi olur herkes için benim için....
başardım yaa evet başardım...
oldu en sonunda oldu bim bam bom.. rüyalarım gerçek oldu bim bam bom...:3558
hayalayaz
01-11-2011, 09:39
çok şükür, darısı diğer dileklerinin ve tüm arkadaşların başına..evi de kolay. bulursun.:confety
çok şükür vallaa ablacım... o kadar kolay oldu ki babamla konuşmam anlatamam... burada bazı sıkıntılar vardıı onları da anlattım ki gerçekten sıkıntıydıı bir yerde çok fazla üzerinde durmamaya çalışsam da..
teşekkür ederim ablacım.. şifaların, varlığın için.. her şey için çok teşekkür ederim..
ev de en hızlı en kolay yoldan karşıma çıksın.. çıktı bile.. olleeeyy : )
paylaşımları okurken bir baktım sırıtıyorum..:D
bu site bu kadar güzel işte..karşımızda ki insanın sevincini satır aralarından bile hissedebiliyor ve bu duyguyu yüzümüze yansıtabiliyoruz..
çok sevindim senin adına delican..dilerim bundan sonra ki herşey senin için kolay ve güzel olur..hadi bakalım sevincin başka sevinçlere anahtar olsun:)
kesinlikle katılıyorum ablacım... ben de güzel şeyler okurken arkadaşlarımı mutlu eden şeyler okurken kendi dileklerim olmuş gibi mutlu oluyorum seviniyoruumm...
çok teşekkür ederim çok mutluyum valla..
hani bir melek çalışması yapmıştık kağıda yazıp bir hafta bekletip uçurmuştuk evrene... o zaman yıl sonunda izmir de olmayı dilemiştim... aklıma geliyor böyle... vee kasımda olmayıı o kadar çok istiyordum ki.. çünkü doğum günüm kasımda benim yeniden doğmuş olucam diyordum izmire gittiğimde yerleşmek için... öyle de OL'du..
sanırım ev işini de onlar halledicek yani umarım öyledir.. çünkü sevgili yeni patronumu aradığımdaa servis olup olmadığını sordum güzergahtan ev bakıcam da dedim bayramda.. yok şimdi ev bakma bir konuşcaklarımız var seninle dedi... iş alındın zaten öyle bir konuşma değil telde konuşamayacağımız şeyler dedi.. bakalıım.. evren benim için ne hazırlıyoorr : )
edabulut
01-11-2011, 19:43
sevgili delican bir hopo da benden ..
lütfen beni afffet..
özür dilerim..
seni seviyorum..
teşekkür ederim..
bu arada yaşgününe de az kalmış...şimdiden doğumgünün de kutlu olsun :2059
teşekkür ederim çok.. sevgiyle kabul ediyorum.. : )
doğum gnüm içinde ayrıyetten teşekkür ederimm :mshareketliifade393
yalnız sanırım sevgili egom içimde viirr viirr viirr konuşuyor sanırım.. :S adam bana ev bakma seninle daha knuşacaklarımız var dedi yaa dşünüyorum dşünüyorum ne konuşabilir kii... vee sanırım tekrar aramalıyım.. pazartesi iş başı yapcaksam ve daha evi ayarlamazsam eşyalarım nerde kalıcak.. falan böyle şeyler sorup kendime gözümde büyütüyoum..
sevgili egomu işbirliğine davet ediyorum.. evet her şey benim ve bütünün en yüksek hayrına olacak şekildee en kolay yoldan çözümleniyoorr... öyle de OL'du..:trrrt:trrrt
sonracıma bugün kendi patronuma gayet uygun bir dille ayrılacağımı söyledim bu etik değil bilmem ne diye kızdı bana.. o yetmdi şu doğum iznindeki müdürümü aramış.. kadın öncee diğer başka birini aradıı benim yanımdaydı sekreter arkadaş o başka biri zaten beni strese sokan..neyse o kadın cevap vermeyince kıza beni sorduu benimle konuştu hayırdır sultan işten ayrılıyormuşsun, iki ay daha bekleyemedin mi diyoo.. bu diyo iş ahlakına hiç uygun değil.. o kadar çok üzüldüm ve sinr oldum ki.. resmen kendimi suçlu hissettirmeye çalıştılar ve başardılar da sanırım.. :(
hayalayaz
01-11-2011, 21:21
saçmalama..onlar sana işi bıraktırsaydı, dansöz nana gibi kıvırırlardı.. boşver..inşallah bundan sonrada her şey güzel gider, VAS SA
ablaamm teşekkür ederim... : )
teşekkür ederim çok.. sevgiyle kabul ediyorum.. : )
doğum gnüm içinde ayrıyetten teşekkür ederimm :mshareketliifade393
yalnız sanırım sevgili egom içimde viirr viirr viirr konuşuyor sanırım.. :S adam bana ev bakma seninle daha knuşacaklarımız var dedi yaa dşünüyorum dşünüyorum ne konuşabilir kii... vee sanırım tekrar aramalıyım.. pazartesi iş başı yapcaksam ve daha evi ayarlamazsam eşyalarım nerde kalıcak.. falan böyle şeyler sorup kendime gözümde büyütüyoum..
sevgili egomu işbirliğine davet ediyorum.. evet her şey benim ve bütünün en yüksek hayrına olacak şekildee en kolay yoldan çözümleniyoorr... öyle de OL'du..:trrrt:trrrt
sonracıma bugün kendi patronuma gayet uygun bir dille ayrılacağımı söyledim bu etik değil bilmem ne diye kızdı bana.. o yetmdi şu doğum iznindeki müdürümü aramış.. kadın öncee diğer başka birini aradıı benim yanımdaydı sekreter arkadaş o başka biri zaten beni strese sokan..neyse o kadın cevap vermeyince kıza beni sorduu benimle konuştu hayırdır sultan işten ayrılıyormuşsun, iki ay daha bekleyemedin mi diyoo.. bu diyo iş ahlakına hiç uygun değil.. o kadar çok üzüldüm ve sinr oldum ki.. resmen kendimi suçlu hissettirmeye çalıştılar ve başardılar da sanırım.. :(
iş ahlakına uygun değil mi? sanırım küçük bir yerde çalışıyorsun ve profesyonel hayatla alakaları yok!!!
onlar mobbingle seni tutmaya çalışıyorlar. iki ay daha beklemek zorunda değilsin. yasal süre var. onu geçmek zorunda değilsin. eğer ofiste seni üzen sıkan bişey varsa ayrılmak hakkın.
profesyonel hayat bu. iş ahlakı- etiği bununla ilgili değil.
bu sadece kişisel vefa meselesi.
eğer hak etselerdi gitmek istemezdin zaten...
sallama onları
canım benim aslında küçük bir yer değil.. ama şu an benim işimi yapacak kimse yok burda ben ayrılınca.. o müdür izne ayrıldı hem laboratuvarı hem üretimi aynı anda idare ettiim ki işleri aksatmadan hiç teklemeden yanlış oolmadan bu gözardı ediliyor.. insanların kendi çıkarlarına ters düşen bir hareket yapıncaa iş ahlakına aykırı buluyorlar ki dediğim gibi tamamen kendimi suçlu hissettirmeye çalışıyorlar...
ama gerçekten iş ahlakından bahsedenlerin gerçekten işlerini dört dörtlük yapıyor olmamaları canımı sıkan.. yanii ben bayramdan sonra gelmeyecem dedim.. yarın gelmiyorum da diyebilirdim.. ben diyo bu yaptığını samimiyet olarak görmüyorum... haklsınız dedim ben de .. : )
teşekkür ederim çok... gelince görüşmek üzere inşallaaaahh :$
edabulut
02-11-2011, 21:00
sevgili delican,hiç birşeyi takma kafana...sen sadece izmir'i ve yeni hayatını düşün,buna konsantre ol tamam mı...
daha önce benim başıma da geldi (bu arada yasal olarak ihbar süresi 15 gündür aklında olsun,öyle 2 ay falan değil)
ha ben 15 gün önceden dilekçemle beraber haber vermeme rağmen,bana da epey zorluk çıkartmıştı işyerim..ama benim de durum enterasandı,evlenip;başka bir şehre yerleşiyordum(ve başka bir şehire yerleşeceğimi ben bile yeni öğrenmiştim :sirin) ama gene de iyiniyetle nikahımın ertesi günü bile gidip;çalıştım,3 günlük yasal evlilik iznimi dahi kullanmadım.....elimdeki tüm dosya ve işlerimi başka departmandan bir arkadaşıma devrettim falan filan...
yerime birini buluncaya kadar,her aradıklarında hem telefonla yardımcı oldum;hem de birkaç sefer,şehirlerarası gidip-geldim...insan gene de sonuçta ekmek yediği yeri zor durumda bırakmak istemiyor.
sana tavsiyem;kötülükle ayrılmaya gerek yok...güzel güzel konuş,gerekirse uzaktan da olsa,senin yerine biri bulununcaya kadar destek vereceğini,sana telefonla ulaşabileceklerini söyle..böylelikle hem senin,hem de karşı tarafın kafası birşekilde rahatlar..
olumsuz şeyleri aklına getirme bile...inan herşey yolunda gidecek..
:mel1
çok teşekkür ederim canım.. aynı şekilde düşünüyorum inan hala çalışıyorum ve gerçekten benim de içime sinmiyor böyle olması... ama yapcak bir şey yok gerçekten de... stajyerlerim vardı her şeyi öğretmiştim zaten şimdi neler yapacaklarını falan söyledim sıkı sıkıya tembihledim.. ve aynı şekildee telden yardımcı olacağımı da.. ama zaten şöyle bir şey var buranın müdürü var ve doğum izninde ben burdayken bile patron en ufak bir şeyde onu arıyor.. ve onun gelmesii benim tekrar düşük pozisyonda çalışmama neden olacak ki benim işim değil zaten.. ben sadece bir şeyler öğrenmek en azından iş tecrübesi kazanmış olmak için ne öğrenebilirim diye bakıyordum bu işe.. ve gerçekten çok seviyordum.. ama müdür sağolsun soğuttuu biraz.. yani o gelince burada yapamazdım..
iştee on beş gün önceden söyledim ben de zaten.. düşünün yanii iki ay daha bekleyemedin mi diye telden bana tabiri caize çemkiriyoor müdür... yanii sadece kendini düşündüğünden..
ben de gayet en temiz niyetimle iyi niyetimle gittim konuştum.. kendileri bilir.. patronun gözleri ateş saçıyor benle konuşurken..
neyse az kaldı sanırım bu gün burayla tüm bağlarım kopuyor.. bir garip hissediyorum.. mutluyum.. ama annem bana surat yapıyor.. eskisi gibi değil.. bakıyorum şöyle bir dayanamıyorum kardeşim de askerde yaa..
ben de inanıyorum her şey en yüksek hayrıma gelişiyor, gelişsiin.. biraz şu ev aramama muhabbeti kafamı karıştırmıştı ama iptal ediyorum ürettiğim tüm olumsuzluklarıı.. iptal iptaal iptaall.. her şey benim yararıma en güzel şekilde gelişiyor..ve aynen öyle oluyor ve OLdu.. ve böyle bir şaka gibi geliyorr hala inanamıyorum.. gidene kadar da böyle olacak sanki.. : )
edabulut
03-11-2011, 19:45
ben de inanıyorum her şey en yüksek hayrıma gelişiyor, gelişsiin.. biraz şu ev aramama muhabbeti kafamı karıştırmıştı ama iptal ediyorum ürettiğim tüm olumsuzluklarıı.. iptal iptaal iptaall.. her şey benim yararıma en güzel şekilde gelişiyor..ve aynen öyle oluyor ve OLdu.. ve böyle bir şaka gibi geliyorr hala inanamıyorum.. gidene kadar da böyle olacak sanki.. : )
işte budur teytey takma kafana tokadan başka birşey :mek
sen zaten elinden geleni yapmışsın..kafan rafat,vicdanın rahat...
delican için;izmir'deki yepyeni hayatı için,herşey istediği gibi OL'sun..OL'du bile..
olllleeeeeeeeyyy...:3558çok teşkkür ederim.. gerçekten enerjimi yükseltiyorsun, çok mutlu oluyorum...:j:j
gerçekten bu sabah bir güven duygusuyla kalktım.. dedim kızım saçmalamaa... hatta öyle bir bilinçle uyandm ki... güven knusunda.. sona feysbuktaki meleklerle yaşamak sayfasının durum güncellemesni gördm iki ikinci kez paylaşmışlar normalde hiç ikinci kez bir şeyi paylaştkların görmedm.. kesin ben okuyayım diye oldu..
çünkü;
''GÜVENDESİN'' Sen ve tüm sevdiklerin ,tamamıyla güvendesiniz.Şimdi ve her zaman .
Melek kartımızın mesajına göre ,güvende olmanın huzurunu hayatımıza,düşüncelerimize yansıtalım! Bir kez daha hatırlatalım kendimize :''Beni meleklerim koruyor :)) ''
aynen böyle yazyorduu..
sonra aktif enerji konusu dikkatimi ısrarla çekti onu okudum.. bgün ziyadesiyle msaj aldım.. evet güvendeyim.. meleklerm beni koruyor.. tamame güven ve huzur içinde olmaya odaklanıyorum.. öyle OL'du..
az önce bir arkadaşım hayırlısını istemiyorsun dikkat et diyor bana :V
insanlar ne kadar çok seviyor olumsuzluk üretmeyi.. benim de saf kafam bir türlü kendimi kapatamıyorum böyle..
iptal iptal iptal....
meleklerim beni koruyor.. evet öyle de oolsun.. ve OL'du..:mlkcik
edabulut
04-11-2011, 21:16
olllleeeeeeeeyyy...:3558çok teşkkür ederim.. gerçekten enerjimi yükseltiyorsun, çok mutlu oluyorum...:j:j
gerçekten bu sabah bir güven duygusuyla kalktım.. dedim kızım saçmalamaa... hatta öyle bir bilinçle uyandm ki... güven knusunda.. sona feysbuktaki meleklerle yaşamak sayfasının durum güncellemesni gördm iki ikinci kez paylaşmışlar normalde hiç ikinci kez bir şeyi paylaştkların görmedm.. kesin ben okuyayım diye oldu..
çünkü;
''GÜVENDESİN'' Sen ve tüm sevdiklerin ,tamamıyla güvendesiniz.Şimdi ve her zaman .
Melek kartımızın mesajına göre ,güvende olmanın huzurunu hayatımıza,düşüncelerimize yansıtalım! Bir kez daha hatırlatalım kendimize :''Beni meleklerim koruyor :)) ''
aynen böyle yazyorduu..
sonra aktif enerji konusu dikkatimi ısrarla çekti onu okudum.. bgün ziyadesiyle msaj aldım.. evet güvendeyim.. meleklerm beni koruyor.. tamame güven ve huzur içinde olmaya odaklanıyorum.. öyle OL'du..
az önce bir arkadaşım hayırlısını istemiyorsun dikkat et diyor bana :V
insanlar ne kadar çok seviyor olumsuzluk üretmeyi.. benim de saf kafam bir türlü kendimi kapatamıyorum böyle..
iptal iptal iptal....
meleklerim beni koruyor.. evet öyle de oolsun.. ve OL'du..:mlkcik
delican'cım öncelikle sana enerji verebildiysem,ne mutlu bana :0319:
sana yolladığım enerjiyi kabul ettiğin için esas ben sana teşekkür ederim...
:mx
elbette meleklerin seni koruyor...
olumsuz düşünceler yok :smile (14):
hep güven içinde OL,
herzaman huzurlu OL
ve
izmir'de seni bekleyen yeni hayatında çooookkkkk mutlu OL...
tabiki sevgiyle kabul ediyorum hem de.. çok teşekkür ederim..
bu konuya cevap yazarak bana zaman ayıran beni destekleyen herkese çok ama çok teşekküürr ederim... :çiçi5:çiçi5
iyiki varsınız.. hem de yanii kocaman bir iyiki.. bu site ile tanışmış olmaktan çok mutluyum... :çiçi5
aahh bu konu da hafiften günlük gibi olmaya başladı ama... yeni konu açmak istemedim.. şimdik izmirdeyim.. arkadaşımın arkadaşında kalıyorum.. ve gerçekteen resmen yönlendirildiğimi hissettim çünkü işime gidişim için en uygun yer kalma ihtimallerimin arasındaa en uygun yer burasıymış meğersem.. sağolsun bir süre daha kalmama izin verdi.. güzel de anlaşıyoruz.. aahh keşke bana alışsaa da en azından ev arkadaşı olmayı kabul etse bunu çok isterdim.. ama zor gibi biraz..o yüzden lütfen bağlantıda olduğum evimi en hızlı en kolay şekilde bulabilmem için şifalarınıza talibim..
15 ekim meditasyonundan önce ben hep evimin yeri için bostanlı diyordum ama meditasyon sonrası ablam karşıyaka demişti evin yeri için.. alla alla demiştim kendime ama demekki buymuş..
babam daha fazla sık boğaz etmeden en hızlı en kolay bir şekilde istediğim şartlara sahip eve yönlendirilmeyi diliyorum..ve zaten öyle.. evet bir evim var benim onu bulmamı bekleyen daha fazla bekletmeyim değil mi..? : )
nete çok sık giremiyorum... cevap yazamazsam şimdiden teşekkür ederim..
iyiki varsınız.. hayal ablacım en kısa zamanda görüşmek üzere inşallaahh.. hiç aklımdan çıkmıyorsun..
babamın karşıyakadan ev tutmamı engelleyen düşünceler üretmesine, çevresindeki insanlardan etkilenmesine içimde dışımda sebep olan bildiğim bilmediğim ne varsa şimdi bunlardan arınmayı ve babamın benimle işbirliği içerisinde olmasını seçiyorum.. sebep olduğum babamın ürettiği düşünceler için özür dilerim.. lütfen beni affet.. şimdi farkındayım, iyileştirebiliyorum ve babamla iş birliği içerisinde olmayı seçiyorum bana bunu vereceğini biliyorum.. seni seviyorum teşekkür ederim.. özür dilerim..lütfen beni affet..seni seviyorum..teşekkür ederim..
:çiçi2:love0073:
Hayırlı olsun yeni işin yeni evin yeni çevren. :mshareketliifade177
Ev içinde belkide öbür ev daha iyi olacak, di mi ama ?
edabulut
17-11-2011, 20:11
delican'ın babası ile işbirliği içinde olmasını ve istediği evine biran önce taşınmasını diliyorum...
sevgili delican için,
herşey istediği gibi OL'sun...OL'du bile çok şükür
*hayal*
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2006-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.