PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : çekim yasası için yardım

mad
25-03-2011, 15:14
öncelikler herkese merhaba
3 gündür forumdan herşeyi okuyorum ve çekim yasasını hayalimdeki iş için uygulamak istiyorum ama sanırım çekirdek konusumu demiştiniz o şeylerden bende bolca var
öncelikle hayalimdeki iş thy de kabin memuru olmak. olanakları çok iyi tüm dünyayı gezdiğiniz yeni kültürler öğrendiğiniz monotonluktan uzak bir iş tam bana göre
ben üniversiteden matematik bölümü mezunu ingilizce bilen( hala kursa da gidiyroum) tiyatro eğitimi almış ,insan ilişkileri çok iyi ,sevilen bir insanım
thy de kabin memurluğu mülakatlarına katılıcam. mayıs 12 sindeki mülakatı geçersem 13 ünde mülakatlar dizisi devam edicek...aşamaları anlatmim çok uzun ama aklıma bazen mülakatta şu soruya ne dicem buna ne dicem diye kendime bile doyurucu cvplar bulamıyroum çünkü ne yaparsam yapim THY DE TORPİL var demelerinden dolayı hep geriden başlamış olacağım kısmı beni engelliyor sanırım...
çekim yasası çalışması için bu iş bana uygun ben bu iş için uygunum herşey güzel geçicek tüm aşamaları kolaylıkla aşıcam ve kabul edilcem
diyorum ve thy kabin memuru fotosu indirip kızın kafasına kendi kafamı yapıştırdım :) komik oldu ama hergün bakmayı planlıyorum
benm sormak istediğim şu; çekirdek sorunumu nasıl aşabilirm bu çekirdek sorunlarımın tam olarak neler olduğunu nasıl keşfedebilirm... birşey isterken yanlışlıkla tersini çekmek istemiyorum hangi aşamadan başlamalıyım yardımcı olursanız çok mutlu olurum :):Ö

isobel
25-03-2011, 15:39
EFT uygulamalarının çok faydasını göreceğine inanıyorum

new_way
25-03-2011, 17:17
bir öneri..

bu işe gireceğimi biliyorum ve bunun için şükrediyorum.

şeklinde tekrarlasan aklına geldikçe. benim beynim bu şekilde daha kolay inanıyor.

hayalayaz
25-03-2011, 17:20
torpilden korkuyorsun ya.. evrenden torpilli olduğunu söyle..kitap ismi gibi oldu ama işe yarayacağına eminim...bu arada kitabı okumadıysan tavsiye ederim...:Ö

mad
25-03-2011, 17:30
hayal ablacım çok teşşkr ederim çok iyi fikir :) kendimi o kıyafetler içinde uçarken hayal etmeye başladım ama ufak tefek korkuların var mülakatta kendimi güzel ifade edebilicekmiyim torpili olmayan boşuna uğraşıyor yazıları falan okuyorum ama artık benim de torpilim var çok mutlu oldum bu fikre :):Ö

mad
04-04-2011, 17:15
sanırım birşeyleri yanlış yapıyorum...hergün güne başlama melodisi dinliyorum kendimi değerli hissediyroum kendimi ve geçmişimi affettim.. insanları olduğu gibi kabul ettim. akşamları nlp modelleme çalışmasını dinliyorum ve yapıyorum..kendim için özel fotoğraf bile hazırladım bakmak için...mülakatı gözümde canlandırıyroum ve hep iyi geçtiğini düşünüyorum...
ama
diğer işi kabul ettim önümde basamak olsun diye lakin eğitim 13 ünde bitiyor son iki günü izin almam gerekicek ki gereksiz izin istemiyorlar ve de yüzde 99 son gün sınav yapılıcak...
çekim yasasını uygularken yanlış birşeylermi çektim bilmiyorum ama çok üzgünüm şuan( bu forumda bunları yazmak hiç istemezdim)
lütfen bana yardım edin...değiştiremicem eyler olmasını istemiyorum

mad
04-04-2011, 19:44
evet yine cevabımı site içerisinde buldum sanırım.. STUBBORN çok teşekkr edeirm yazdığın bir yazıyla benim yanlış yaptığımı anlamamı sağladın...
öncelikle umutlarımı erken suya düşürdün ki daha o gün gelmedi
stubborn ın dediği gibi HİÇ BİR ŞEY İMKANSIZ DEĞİLDİR

ve hayırlısı olsun demek yerine istediğim iş hayırlı olsun diye diretiyorum biraz da takıntımı yaptım bilemiyorum.bildiğim tek şey bu işi thy de olmayı çok istiyorum...belki de başka cümlelerle olumlama yapmalıyım... zamanla öğrenicem sanırım :) umarım çok geç olmaz...
bu arada ; sizleri seviyorum:mx

victoria
04-04-2011, 19:53
sevgili madmadmadiation(nickin çok zor)
herzaman hayatımızda istediğimiz şeyler gerçekleşmeyebilir ,o anda çok üzülürüz ,isyan ederiz halbuki olmasını ne kadarda çok istemişizdir ancak bir zaman sonra bakarızki o şey iyikide olmamıştır sen sadece anı kabullen akışa uy,direnç gösterme bak göreceksinki meğer senin için ne kapılar açılıyor.eşim beni aldattığı zaman ondan boşanmaya karar vermiştim beklediğim bir para vardı ancak o para o zaman gelmedi ve ben çok sıkıntılı günler geçirdim şimdi geriye bakınca eğer para gelseydi belkide ben boşanmış olacaktım halbuki şu an eşimle çok mutluyum,unutamasamm bile acıyı artık yaşamıyorum belki uç bir örnek verdim ama şuna inan bizim için ne oluyorsa ama iyi ama kötü bizim hayrımıza oluyordur,zaten bunu kabullendiğin andan itibarende çekim yasası senin için çalışmaya başlıyor.
hep sevgiyle kal:59884

Gülçin Şen
04-04-2011, 19:54
21 günlük niyet çalışması vardı sitede onu okudun mu mad?

[Only Registered Users Can See Links]

mad
04-04-2011, 20:05
21 günlük niyet çalışması vardı sitede onu okudun mu mad?

[Only Registered Users Can See Links]

çok teşekkür ederim VODOO :)bende tam onu ekledim sık kullanılanlara dikkatli tekrar okumayı düşünüyorum.. nasıl cümleler kurabilirim onlara bakıcam...
bugün eğitim le iş mülakatımın çakıştığını öğrendiğimde ( ki ikisinide değiştirme şansım yok gibi çekim yasasından yardım bekliyorum:) ) çok üzülmüştüm öyleki geldiğimde durmaksızın ağladım hemen siteyi açıp bişiler okumaya başladım...ve rahatladım belki istediğim olucak belki olmicak bilmiyorum ama bu site bakış açımı değiştirdi..
çekim yasasını çalıştırmaya başladığımdan beri arkadaşlarıma da yardımcı olmaya çalışıyorum( onlarda mutlu olsun istiyorum ) bazısı dalga geçiyor benimle:) yok öle bişi diye ,belki var belki yok ama ben major depresyon tanısı konmuş biriydim şuan huzurlu olabiliyorsam bana çok şey katıyor sırf düşüncelerimi bile olumlu yapmaya yetiyorsa bu muhteşem birşey ben hiçbirşey kaybetmiyroum aksine kazanıyroum diyorum...

HAYAL ablacım iyiki siteyi açmışsın ve vodoo , ve diğer arkadaşlar paylaşımlarınız yaklaşımınız çok pozitif çok teşkkr ederim:trrrt

Gülçin Şen
04-04-2011, 20:11
Çekim yasasıyla başlayan yolculuğun kişisel gelişim ve değişimle devam ediyor mad...Etrafındakiler inanmayacak,dalga geçecekler boşver ve izah etmeye çalışma...

Hep dediğimiz ve deneyimlediğimiz bir şey var sen değiştikçe etrafında değişecek...Aynı yöne baktığın insanları hayatına çekeceksin.Benzer benzeri, çeker yasasıdır bu...O yüzden önce BEN diyerek bencilce de olsa kendi gelişimine odaklan...

İltifatın için teşekkür ederim severek can_ı gönülden buradayım...

new_way
04-04-2011, 20:13
belki de başka bir şey olur ve sen mülakata gidersin. ben izmirde çalışırken okula kayıt yaptırmam için izin almam gerekiyordu üstüste 2 gün. ne yapacağım ne edeceğim diye düşünüyordum. ama birşey olacaktı biliyordum. şefimiz benden gece çalışmamı talep etti ve sabaha kadar çalışacağımız için öğleyin eve gönderdi. tabi ben hemen işlerimi hallettim. gece işe geldim ertesi gün öğleye kadar çalıştım ve iş çıkışı kalan işlerimi de hallettim. şefimin kayıttan haberi olmadı bile.. bence dert etme. yaradan herşeyi en ince detaylarıyla planlıyor. yeterki güven.

mad
04-04-2011, 20:22
çok teşekkür ediyorum destekleriniz için:çoçok... benimde 2 gün izin almam lazım ki bu günlerden birinde büyük ihtimal eğitim sonu sınavı olucak , ben matematikçiyim herşeyin olasılığını düşünürüm ama nasıl olurunu sanırım benim düşünmemem lazım o zaman çekim yasasını yapmakta zorlanıyorum.:pull_hair....
milyonda birde olsa çekim yasası benim için halledicek inanıyorum. nasılını düşünmicem artık :idea

mad
04-04-2011, 20:48
sevgili madmadmadiation(nickin çok zor)
herzaman hayatımızda istediğimiz şeyler gerçekleşmeyebilir ,o anda çok üzülürüz ,isyan ederiz halbuki olmasını ne kadarda çok istemişizdir ancak bir zaman sonra bakarızki o şey iyikide olmamıştır sen sadece anı kabullen akışa uy,direnç gösterme bak göreceksinki meğer senin için ne kapılar açılıyor.eşim beni aldattığı zaman ondan boşanmaya karar vermiştim beklediğim bir para vardı ancak o para o zaman gelmedi ve ben çok sıkıntılı günler geçirdim şimdi geriye bakınca eğer para gelseydi belkide ben boşanmış olacaktım halbuki şu an eşimle çok mutluyum,unutamasamm bile acıyı artık yaşamıyorum belki uç bir örnek verdim ama şuna inan bizim için ne oluyorsa ama iyi ama kötü bizim hayrımıza oluyordur,zaten bunu kabullendiğin andan itibarende çekim yasası senin için çalışmaya başlıyor.
hep sevgiyle kal:59884

samimi örneğin için çok teşekkr ediyorum benim ailemde de buna benzer bir durum oldu babam annemi aldattı tam olarak ispatlayamamış olsakta ufak tefek mesajlar buldu annem ve kadınlık içgdüsü ile kesin diyordu.. ben o zmnlar inanılmaz üzülüyordum ve maddi imkanlarım olmadığı için anneme boşan diyemiyordum işin aslını öğrenmek için pek birşey yapamıyorduk gerçekten aldatırsa ne yaparız diye korkuyorduk sanırım sadece gerçekten istiyorsan boşan ben garsonluk yaparım ne iş olsa yaparım diyordum ama eğer maddi durumum çok yerinde olsaydı belkide boşanmaları için baskı yapardım.. bu süre zarfında yapabildiğim tek şey annemin yanında durmak oldu manevi olarak ona destek olmaya çalıştım... şuan araları iyi hala ispatlanmış birşey yok ortada aklımızda bir soru olarak kaldı... ama bazen çok mutlu olduklarını görüyorum ve babamda akıllandı sanırım daha ılımlı ...teyzem boşandı çok mutsuz... şuan tek isteğim güzel bir işe girip iyi para kazanıp annemin güzel bir yaşam yaşamasını sağlamak.. hayat nefes almak değildir yaşadım diyebilmek lazım...

adımla ilgili yazdımmı bilmiyorum ama ben bu siteyi çekim yasasıyla buldum çok kötü hissettiğim bir zaman meditasyon yapmaya karar vermiştim çekim yasası yapmayı öğrenicektim... güne başlama meditasyonunu indirmek için bu siteyi buldum üyelik zorunlu diyordu ama ben sitenin adını bile yanlış okumuştum HAYLAZZ.COM gibi bişi gördüm ve dedimki bu site iyi dğeil galiba girip yüklim çıkim dedim :) adımıda uyduruk maditasyon la mad( çılgın) da yola çıkarak salladım resmen :) sonra siteye bir girdim inanılmaz şeyler var sonra farkettimki sitenin adı bile başka :D ve o gün bugün hergün giriyorum sanırım burda lmam tesadüf değil
of çok şey yazdım :trrrt