Orijinalini görmek için tıklayınız : duygu nun günlüğü
benmde günlüğüm olsun..
sadece farklı gördüğüm şeyleri paylaşacam burada..bu her gün olmayabilir..
herkese güzel günler dilerim:)
Günlüğün hayırlı olsun inşallah güzellikler yaşayıp güzellikler yazarsın...
hayalayaz
19-03-2009, 23:41
duygucuğum günlüğün hayırlı olsun, güzelliklerle dolsun..:Ö
Günlüğünüz hayırlı olsun inşallah hep güzelliklerle dolar taşar =)
Duygu günlügün Hayırlı olsun inş senin için en iyi en guzel en mutlu haberleri alırız burdan ;)
Duygu'cugum günlügün hayırlı olsun.
Stubborn
20-03-2009, 08:36
Duygucum gunlugun hayırlı olsun
Günlüğün hayırlı olsun güzel haberlerle dolsun:yc46nm18LX0wKIxTjY7
Perilice
20-03-2009, 15:14
Günlüğün hayırlı olsun neşeyle güzelliklerle dolsun
özlemboz
20-03-2009, 19:07
umuyorum hiç ummadığın kadar güzel değişimler olur ve burda paylaşırsın..
güzel dilekler almak güzel..güzeli görmek ve bununla görerek yaşayabilmek çok güzel..ben güzelim yüreğim güzel diyebilmek güzel..her şeye rağmen ne olursa olsun başa ne gelirse gelsinn..gelebileceklerin en kötüsü bile olsa gülebilmek güzel..yaşandı ve bitti diyebilmek kendini kırmadan..içine küsmeden kendine kalabilmek güzel..yalnızlığınla kalmak kendini dinleyebilmek güzel..ömrünün ilk gününden başlayarak planlarını gün gün sıralamak ve tabiki uygulamaya geçirecek gücü kendinde hissetmek güzell..kendini kandırmadan..gerçekten ne hissediyosan sen o sun çünkü..ertelemeden!!..
kendinizi sevin..
kendinizi önemseyin..
kendinizi dinleyin..
ve kendinize saygı duyun..
niyetiniz temiz olsun..güzel başlangıçlar:)
Hayatınızı yaşamanın iki yolu vardır.Biri, her şeyi mucizeymiş gibi,diğeri ise değilmiş gibi yaşamak.(ALBERT EINSTEIN)
=)
Merhaba duygu günlüğün hayırlı olsun.
Ertelememek ve kendini kandırmamak bu ikisini benimde uygulamam gerek hemen şimdi şu dakikada derhallll.....
Sevgi dolu günler diliyorum sana:love0073:
doğru ya da yanlış,kaybetmek ya da kazanmak diye bir şey yok sadece yorum var..nasıl görebildiğinle ilgili..
değişimi yavaş yavaş vee SİNDİRE SİNDİRE yaşadığımı hissettiğim için bugün kendimi ödüllendirdim..gerçekten değişebildiğim için kendimi kutladım=)belki size komik gelmiştir ama gerçekten kutladım..kendimle kaldığım güzel bir gündü..kimseyle konuşma ihtiyacı ya da birilerini görme ihtiyacı hissetmedim..arkadaşlarım görüşelim dediler ama evdeki tatlı havamdan kopmak istemedim=)kendimle kalmak istiyorum:))
hayal kurun,planlayın yapmak istediklerinizi sıraya dizin..ben çok mutlu olyorum böyle..dikkat edin yapacaklarınızı demiyorum yapmak istediklerinizi diyorum!
önce ne istediğinize karar verin sonra hayalini kurun yaşayın gerçekmiş gibi sonra da düşüncelerinizi hayalinizi bir yerlere yazın ..yazarken gülüyorsunuzz halinize..ben böyle olduğuma gülüyorum ve acayip haz alıyorum kendimden..deneyinn..mutlu günlerr=)
hayalayaz
27-03-2009, 23:29
doğru ya da yanlış,kaybetmek ya da kazanmak diye bir şey yok sadece yorum var..nasıl görebildiğinle ilgili..
değişimi yavaş yavaş vee SİNDİRE SİNDİRE yaşadığımı hissettiğim için bugün kendimi ödüllendirdim..gerçekten değişebildiğim için kendimi kutladım=)belki size komik gelmiştir ama gerçekten kutladım..kendimle kaldığım güzel bir gündü..kimseyle konuşma ihtiyacı ya da birilerini görme ihtiyacı hissetmedim..arkadaşlarım görüşelim dediler ama evdeki tatlı havamdan kopmak istemedim=)kendimle kalmak istiyorum:))
hayal kurun,planlayın yapmak istediklerinizi sıraya dizin..ben çok mutlu olyorum böyle..dikkat edin yapacaklarınızı demiyorum yapmak istediklerinizi diyorum!
önce ne istediğinize karar verin sonra hayalini kurun yaşayın gerçekmiş gibi sonra da düşüncelerinizi hayalinizi bir yerlere yazın ..yazarken gülüyorsunuzz halinize..ben böyle olduğuma gülüyorum ve acayip haz alıyorum kendimden..deneyinn..mutlu günlerr=)
bende aynı şeyi yapıyorum dyg cuğum ben benimle mutlu değilsem kimseyle mutlu olamıyorum, benim bir mektubum var isteklerimi, hedeflerimi, yazdığım ve kendimi onore ettiğim, bu mektubu ben hergün kendime göderiyorum sabah açıp okuyorum benimde işime yarıyor, deneyin isterseniz.
olabilir aslında ablacım..bütün zamanımı kendime ayırıyorum..çok fazla kendimi mutlu ettiğim gibi çevremdekileri de mutlu etme isteğim var..ama onlar dilimden anlamayınca kaçasım geliyor onlardan=)dinlemek istemiyorum 1 defa anlatıorum 2.sinide anlatıyorum 3.sünde boşver diyorum=)ve o insanlarla konuşmak istemiyorum..msn de herkes engelli=) msjlara cvp vermiyorum evden arıyorlar açmıyorum..bu gidişat nasıl bir gidişattır anlamıyorum=)..kendi kendime müzik dinliyorum oynuyorum biraz ders çalışıyorum yemek yapıp yiyorum sonra kendi kendimle konuşuyorum yapmak istediklerimi düşünüyorum yine hayal kuruyorum falan...çok fazla kendi kendimle konuşuorum..hayırlısı artıkk=))
hayalayaz
28-03-2009, 00:19
olabilir aslında ablacım..bütün zamanımı kendime ayırıyorum..çok fazla kendimi mutlu ettiğim gibi çevremdekileri de mutlu etme isteğim var..ama onlar dilimden anlamayınca kaçasım geliyor onlardan=)dinlemek istemiyorum 1 defa anlatıorum 2.sinide anlatıyorum 3.sünde boşver diyorum=)ve o insanlarla konuşmak istemiyorum..msn de herkes engelli=) msjlara cvp vermiyorum evden arıyorlar açmıyorum..bu gidişat nasıl bir gidişattır anlamıyorum=)..kendi kendime müzik dinliyorum oynuyorum biraz ders çalışıyorum yemek yapıp yiyorum sonra kendi kendimle konuşuyorum yapmak istediklerimi düşünüyorum yine hayal kuruyorum falan...çok fazla kendi kendimle konuşuorum..hayırlısı artıkk=))
zaman, zaman kendi içimize dönme ihtiyacı içinde oluruz belliki böyle bir zamandasın tadını çıkar.
İnsanın kendine yetebilmesi ne güzel bir duygu .
Günümüzde ne çok insan mutsuz ve kararsız bunları görünce halimize şükrediyorum .
Bende senin yaptıklarını yapıyorum .ancak benim içimdeki ben henüz çok genç ben onu çok ihmal ettiğim için.
bugün dışardaydım..yağmurluydu yine hava..gideceğim yere yürüyerek gittim ve yürümekten keyif aldım..sevmediğim bi çok şeyi yeniden sevmeye başlıyor,canımı sıkacak bi an yaşatmıyorum kendime bunları farkettim..olumsuz düşündüğüm zaman kafamı dağıtıyor her anımı boş geçirmemeye çalışıyorum..geçmişi irdelememeyi ve olanları kabullenmeyi öğrendim=) kendimi ifade etmek istiyorum yaşadığım her gün..daha fazla daha fazla düşünmek..geleceğimi düşünmek istiyorum..sadece önüme bakmak..kimseye küsmeden kırılmadan..içimde o erdemlik çıkarıyorum artık..büyüklük yapıyorum..kendimi çok yüce bir varlık gibi görüyorum..ukalalık etmiyorum çünkü ben hakediyorum..hayat amacım büyük..sadece gerçeklik olmalı yaşadığım sürece..hayatımda herkese verebileceğim bir rol var..kimi nereye koyacağımı ben biliyorum!..ben istemedikçe kimse canımı yakamayacak..çünkü artık izin yok=)
kötü insanlar! iyi ki hayatıma girmenize izin vermişim! yoksa kendimi bu kadar keşfedebilir miydim? edemezdim! değişimi bu kadar istermiydim? istemezdim! değişmeyi bırakın değişim diye bir şeyin olduğunu bilebilir miydim? bilemezdim! peki pekiii ya hayatın sırrını öğrenebilir miydim? öğrenemezdim!!
istediğim her şeyi kendime çekiyorum..bunu yavaş yavaş hissediyorum..
kendi hayatımın sahibiyim!!!
mutlu güzel günler=)
hayalayaz
28-03-2009, 21:44
insanın kendi hayatının efendisi olması kadar güzel bir şey yok. her gün yeni bir şeyler öğreniyoruz, her an kendimizin yeni bir yönünü keşfediyoruz, bazen vayyy be diyoruz bazende oldumu bu şimdi, ama her iki halde bu biziz kendimiziz, dışarıdan yönetmeye çalışan yok artık kendimiz nasılsak öyleyiz özgün halimiz bu ve , bunun keyfini çıkarıyorum..
insanın kendi hayatının efendisi olması kadar güzel bir şey yok. her gün yeni bir şeyler öğreniyoruz, her an kendimizin yeni bir yönünü keşfediyoruz, bazen vayyy be diyoruz bazende oldumu bu şimdi, ama her iki halde bu biziz kendimiziz, dışarıdan yönetmeye çalışan yok artık kendimiz nasılsak öyleyiz özgün halimiz bu ve , bunun keyfini çıkarıyorum..
hele ben ablacm hele ben..ne keyif çıkarması ama biliyomusun....anlatamm sana öyle bi enerji var ki bende..dökemiyorum kelimelere daha yaa..duramıyoum yerimde..sürekli bir şeyler arıyorum yapacak..daha başka neler yapabilirim diye..neler düşünüyorum neler..
beni daha mutlu edense bu enerjinin geçici olmadığını hissetmem..artık dönemem geriye istesemde=) bu süper bişe=))her şey iç dünyamda..dışarıdaki hayat umrumda değil..her şey istediğim yönde..
kendi hayatımın yaratıcısı oldum iştee...alkis
alkiscanım benim zaten istesende geri döemiyorsun kendinle keyif yapmanın tadına varınca artık istesende geri dönemiyorsun .Ben bunun farkına çok geç vardım ancak hiç öğrenmemekten iyi...
Hayat farkında olup yaşamını bu farkındalığın üstüne kuranlar için çok güzel ...Yolun aydınlık ve açık olsun.
bugün hava çok güzell..olumlama okudum bir sürü..amaca yönelmek için,geçmişte oturmuş olan yanlış bilgileri değiştirmem için daha çok enerjimin ve gücümün olması gerektiğini anladım..daha çok araştırmalı daha çok bilgi sahibi olmalı teorik olarak bir çok şey öğrenmeliyim..yavaş yavaş ilerlmek beni daha çok kendime getiriyor mutlu oluyorum=) bi anda hayatım mükemmel olsun istemiyorum..gün içinde 'evet bu benim geçmişte yoğunlaştığım bir şeydi' dediğim durumlarla karşılaşıyorum..farkındalıklarım ben bulmak için uğraşmadan karşıma çıkıyor bu beni mutlu edyor..evrenin gücünü daha fazla hissediyorum ve bugün daha daha daha çok güzel şeyler düşünmeliyim diyorum geleceğe yatırım için=)
her şey emrim altında doğa benim için yaratılmış..bana beni gör ve değerimi anla diyor beni keşfet diye çağırıyor kendine..içime göre hareket ediyorum..istediğim şeyleri alıyor almaya çalışıyor istemediğim şeylere hayır diyorum artık..gereken bedelleri ödemeye ve kimseyi rahatsız etmeden yoluma devam etmeye başladım..artık kendi olumlamalarımı yazıyorum defterime..kendi isteklerim ve hissettiklerim doğrultusunda..bunu yapmaya gücümün olduğunu görmek beni mutlu ediyor=) en güzeli geçmişte odaklandığım şeylerin şuan da karşıma çıkması..istediğim ya da istemediğim bir çok şeyin sadece isteyerek ya da istemeyerek odaklandığım bir çok olay bunlar..evrenin gücünü anlıyorum,kavrıyorum..inanın ve hissederek yaşayın=)
bolluk ve bereket içinde..sonuca değil çözüme gidin..
inanarak!!!! hissettiğiniz şeyin nasıl olacağını düşünmeyin irdelemeyin..sadece istediğiniz şeye sahip çıkın olacak!!nasıl olduğu önemli olmamalı..saygılar...
=)
istediğim bi kitaptı..istedim ve kısa bi sürede elime geçti..çünkü istemiştimm!!..doğum günümde hiççç ummadığım bi insandan hediye olarak aldım..onu ben istedim ve o bana geldi=)inanamamıştım gerçekten nasıl geldiğine inanamadım!!! çok alakasızdı nasıl oldu da gelmişti=)))bi gün çekim yasasını çalıştırmadan geçirmediğim gün olmayacak!!isteyecem ve gelecek..yüzde yüz düşünce gücü.okumaya başladım bugün..hayırlısı...
güzel günler..
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2006-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.