PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : yurda hal in facebook sayfasından

flz71
17-03-2011, 20:51
19 Mart'ta Ay Süperay olarak karşımıza çıkacak Bu durum 10 gün sürecek olan yoğun bir kozmik yağış altına gireceğimizin sinyalini veriyor
Her birimizin altında olan frekans kanalındakileri mıknatıs gibi üzerimize çekiyor olacağız. Lütfen önümüzdeki 10 gün süreyle uyanık olun. Toplu bir frekans değişimi söz konusudur.( bu yazı hakkında ne düşünürsünüz)

flz71
17-03-2011, 20:53
Şifa Meditasyon Çalışması

Bu çalışmayı yapmak için ister bağdaş kurup oturabilir, ister yere uzanabilirsin. Kendine en uygun olan pozisyonu seç Ardından, yavaş ve derin nefes almaya başla (burnundan) Nefes alırken 4'e kadar say, 4'e kadar sayarak nefesini içinde tut. Nefesini verirken (burnundan) 4'e kadar say ve 4'e kadar sayarak nefessiz kal. Yavaş yavaş saymaya özen göster. Nefes aldıkça bedeninin hafiflediğini düşün. Her nefesle daha hafif oluyorsun.
Bu nefes döngüsünü çalışırken bir elin kalbinde, bir elin göbeğinde olsun. Her nefes alışında önce karnındaki, sonra göğsündeki elinin yükseldiğini hisset. Eğer bu oluyorsa doğru nefes alıyorsun demektir.

Şimdi bedeninin usulca yerden havalandığını imgelemeni istiyorum. Aldığın her nefesle birlikte, atmosferin dışına doğru ilerliyorsun. Atmosferin dışına çıktığında, seninle aynı tempoda nefes alan, dünyanın atmosferinin dışında çepeçevre oturan bir çok ruh görüyorsun. İki tanesinin arasına otur sende. Herkes, tanıdığın tanımadığın tüm dostlar burada.

Şimdi her nefes alışında kalbinde yoğun yeşil bir ışık oluştuğunu düşün, nefesini tuttuğunda bu ışık daha da yoğunlaşsın.

Nefesini verirken yoğun yeşil enerji kalbinden her yöne yayılarak tüm bedenine, oradan da dışarıya yayılsın. Nefessiz durduğunda ise yayılan tüm ışık güçlensin. Senin ışığın güçlendikçe, diğer dostlarının da ışıkları güçleniyor.
Şimdi tüm dostlarına el ele tutuştuğunuzu düşün. Elele tutuşarak tüm dünyayı bir sevgi yumağı içine aldığınız. Hep birlikte nefes alıp veriyor, her nefeste ışıl ışıl yeşil ışık bedenlere dönüşüyorsunuz. Her nefes verdiğinizde ise o yoğun yeşil ışığı kalbinizden Dünyanın üzerine yansıtıyorsun.

Yaklaşık olarak 15- 20 dakika(istersen daha uzun) bu çalışmayı sürdürmen senin evrensel sevgi ve şifa enerjisi ile bütün olmanı ve tüm dünyanın da bu şifa enerjisiyle yıkanmasını sağlayacaktır.

Çok Şükür!

Sevgiler
Yurda Hal

esra inanoz
17-03-2011, 21:26
sormak ıstedıgım bir şey var.. ayın bu durumunda başka ne gıbı uygulamalar yapabılırız ?? mesela aklıma şu geldi... dileğimi yazıp 19 marta gireceğimiz gecesinde yazdıgım kagıtı parça parça yapıp evrene göndersem olur mu ?? ya da ben sımdı kendım bunu soyledıgım ıcın ve ınandıgım ıcın yapsam olur dimi .. şimdiden oldu :D :D

filiz
17-03-2011, 22:07
Daha önce yaptııgımız Dolunay medısını yapabılırız 19 Martta. :meditation

ze_ze
18-03-2011, 16:34
:trrrtflz71 meditasyon çok güzel...okurken bile yaşadım teşekkürler:love:love:love