PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Sorum var yardımcı olurmusunuz?

cigdemlara
08-03-2011, 11:52
Merhaba ben yeni üyeyim,

Benim de bir sorum var yardımcı olursanız sevinirim.

Uzun zamandır para ile ilgili olumlamalar yapıyorum konuşurken yarattığımızı farkında olduğum için kullandığım kelimelere çok dikkat ediyorum mümkün oldğunca hep olumlu düşünmeye çalışıyorum.

Para bolluk bereket bilinci için içinde aynı zamanda bilinçaltı temizliğide yapan bir sübliminali uzun zamandır dinliyorum ancak halen durumlarda net bir değişiklik oluşmadı.

Bunun nedeni ne olabilir ?

Çekirdek inancımımı bulmam lazım?

Aynı zamanda reiki 2 seviyesine yeni geçtim reiki çalışmasıda yapıyorum ama dediğim gibi hala anlayamadım sebebini.

Bana yardımcı olurmusunuz?

isobel
08-03-2011, 14:34
birincisi gördüğüm kadarıyla hala şüphelerin var.
İkinci olarakta şu anda geçmişte yarattıklarını yaşıyorsun,evrenin de düzenlemeler yapmak için zamana ihtiyacı variben 5 sene beklemiştim mesela. Ama o 5 sene boyunca hepsinden önemlisi hep akışta kalmaya,olanı olduğu gibi kabul etmeye devam ettim.

cigdemlara
08-03-2011, 14:37
EFT uygulaması hiç denemedim faydası olurmu acaba ?

isobel
08-03-2011, 14:38
evet kesinlikle olur,parayla ilgili olumsuz inançlarını bul ve onlara EFT yap. Aslında birisi bolluk EFT si gibi bişi eklemişti buraya,bana çok faydası oldu. Onu bulabilirsen dene

cigdemlara
08-03-2011, 15:11
Evet bende site içinde araştırırken görmüştüm Hayalalaz çekirdeki inancıda katarak topluca çok güzel bir olumlama yapmış bende onu kullanabilirim diye düşündüm. Sağol tavsiylerin için.

hayalayaz
08-03-2011, 15:52
çiğdemlara.eft yaparken reiki ile bağlantı kur..ondan sonra noktalara tıkla faydası olacaktır...

cigdemlara
08-03-2011, 16:01
Sağol Hayalaz, Bağlantı kurarken ne diyeceğim ? Birde EFT yaparken her vuruş noktalarına vurarken sadece tanımlama cümlesinimi yoksa onaylama cümlesinide birliktemi söylüyoruz burada biraz kafam karıştıda.

hayalayaz
08-03-2011, 16:54
Sağol Hayalaz, Bağlantı kurarken ne diyeceğim ? Birde EFT yaparken her vuruş noktalarına vurarken sadece tanımlama cümlesinimi yoksa onaylama cümlesinide birliktemi söylüyoruz burada biraz kafam karıştıda.

valla çiğdemlara..ben öyle on defa turlamaktansa, ortaya karışık bir söylem oluşturuyorum...olumlama ve tanımlama aynı anda geçiiiip gidiyor... tabiiki sen içine nasıl sinecekse öyle yap... önce sorunu tanımla, bu sorunun şiddetine 1 le 10 arası derecelendir.. şiddet derecesi sıfırlanıncaya kadar turlara devam et...ondan sonrada olumlama için turla...

benim o kadar sabrım yok...hatta ben derecelendirmem bile... sonuçta durumun verdiği sıkıntı sıfırlanıncaya kadar yapacağımız bir işlem var... bu durumu bedenimin neresinde, ve ne şekilde olduğuna bakarım... hııııım...çok kötü... iyi olsaydı zaten eft yapmazdım... reikiyle şöyle bir bağlantı kurarım...

sevgili reiki... ben şimdi..........( eft yaptığın durumu söyle) hayatımdan, bilinçaltımdan ve tüm bedenlerimden gidinceye kadar eft yapacağım... lütfen ak ve tıpladığım her noktada bulunan enerji merkezlerini dengele...

sonra tanımlamanı/olumlamanı söyleyerek tıplamaya başla...kolay gelsin...şifa olsun..OLdu bile çok şükür...

isobel
08-03-2011, 16:56
EFT yi iyice öğren önce o zaman önce en iyisi. Forumda olacaktı anlatımı,biraz oku istersen,anlamadığın yerde gene yardım ederiz canım

cigdemlara
08-03-2011, 17:06
Çok teşekkür ediyorum Hayalalaz, Isobel iyiki sizleri tanıdım.

Akşam şöyle salim kafayla sindirerek okuyacağım EFT'yi sonra reiki ile birlikte yapmaya başlıycam. Meleklerle de çalışıyorum onlar muhteşemler hatta bugün sabah bir kısa çalışma yaptım eşim için biraz önce olumlu olarak sonuçlandı, onlardanda yardım almayı düşünüyorum.

poly
08-03-2011, 19:11
meleklerle yaptığınız çalışmayı bizimle paylaşır mısınız?ben de çoğu zaman onları yardıma çağırıyorum..ve yardımlarını görüyorum..siz nasıl bir yol izliyosunuz yardım alırken?

cigdemlara
09-03-2011, 09:19
Merhaba Poly,

Ben reiki 2' seviyesine geldikten sonra melek enerjilerine uyumlandım ve meleklerle çalışmaya başladım. ama bence uyumlanma olmadanda rahatça iletişim kurulabileceğine inanıyorum sadece içtenlikle saf ve iyi niyetle onlarla iletişim kurmaya hazır olduğunuz anda onları rahatlıkla hissedebiliyorsunuz. İlk çalıştığım başmelek Mikail oldu daha sonra diğer meleklerle konularına göre çalışmalar yapıyorum. Bu çalışmalar esnasında iç sesime dikkat ediyorum onların sesimi yoksa kendi egomuzun sesimi ayırt etmek gerekiyor. Geçenlerde yaşadığım güzel bir deneyimlerden birini anlatayım, kendilerinden yardım istediğm bir konuda çektiğim melek kartlarından birinde yatak odama taze bir gül koymamı istediler bende bu çalışmayı yapmadım çalışan biriyim ertesi günü sabah işe gidiyrum kim bu saatte gül alacak diye savsakladım akşam işten eve geldim kızım okuldan gelmiş beni bekliyordu bu arada kendisi 6 yaşında eve girdiğmde elinde kırmızı taze bir gül bana uzatıyor al anne bu senin için diye ben tabii biraz şok oldum nerden çıktı bu gül nereden buldunuz diye sorunca servisten indikleri noktada ileride bir çiçekci var o vermiş kızıma annene ver bunu diye birde okulda resim yapmış gökkuşakları içinde bir kaç tane melek resmi bak senin için yaptım diye resmide uzatınca gözlerime inanamadım ve hemen teşekkürler ettim onlara bu şekilde çalışıyor melekler
bunun gibi irili ufaklı pek çok deneyimim oluyor ve gerçekten yardımcı oluyorlar.

Sana tavsiyem Poly bol miktarda onlarla çalış deneyimlerini arttır kanıtlar iste hemen gönderiyorlar :) Sevgiler

poly
09-03-2011, 15:06
teşekkürler cigdemlara..ben hiç bir uymlanma almadım..dediğin gibi içten istedim onlardan yardım almayı ve istediğim çoğu zamanda bunu başarabiliyorum..
benim de seninkine benzer bir deneyimim var....o zamanlar kendime bir sembol seçmiştim ve bu da bir kelebekti..ne zaman kelebek veya bir kelebek resmi görsem ''herşey yolunda''diyordum ve yaptığım işler yolunda gidiyordu..bir gün çok önemli bir konuda bana mesaj göndermelerini istemiştim meleklerden..benim de kızım anaokulundaydı o zaman ve akşam eve geldiğinde kapıyı açtım ve o kadar şaşırdım ve mutlu oldum ki..mesajım gelmişti çünkü..kızım yanağında kocaman bir kelebek resmiyle geldi..
mesela gün içinde de onlardan sürekli mesajlar aldığımın farkındayım..bu kimi zaman bir iç ses,kimi zaman gazete veya dergilerde gördüğüm melek yazısı ve melek tüyü,kimi zaman arkadaşlarımın konuşurken kullandıkları kelimeler.....vs.kısacası onlardan gerçekten istediğimizde her konuda bize yol gösterdiklerini biliyorum ve meleklerime teşekkür ediyorum..:ççkklp:Ö:grin