Orijinalini görmek için tıklayınız : 7 Günlük Çalışma
Stubborn
06-03-2011, 13:30
Daha Öncede yaptıgımız ve sonuclarının pozıtıf oldugu bir çalışmayı tekrar yapmak istemekteyım. Biz Çekım yasasına İlk başladıgmızda 7 kişilik gruplar halınde her gun birimizin dileklerini evde aynı saatte yuksek sesle okuyup medıtasyon yapıyorduk...
Bu çalışmayı yapan tum arkadslarımın dıleklerının hemen hemen hepsi oldu...Şimdi yenılerını ısteme zamanı geldı :)) Hadı tekrar start verelım ne derdınız???
Daha ayrıntılı anlatayım yaptıklarımızı.. 7 gun 7 kişi belırlıyorduk.Hergun birimizin dileklerini aynı saatte okuyorduk.bırıncı gun x ıkıncı gun y vs.vs. bırıncı gun x ın dıleklerını okuyup onun yuksek hayrına gonderırıp tesekkur edıyorduk..Oyle bır enerjı patlaması yaşanıyorduı bız bıle sasırmıstık ılk zamanlarda enerjı acaip yukselıyordu...
Eger bu çalışmayı yapmak istersenız cevaplarını beklıyorum.Pazartesı gunu ayın 7 si ve grubu olusturalım.
*7 kısıden fazla olursa ıkı grup ya da 3 grupa ayırırız...
Not: Biz bu çalışmayı yaparen bırbırımız gordugumuz bıle olmustu...Guzel bır deneyımdı tekrar yasamak isterım ne derdınız???
1- grup :
1-Esra İnanoz
2-_blandberry
3-ceylin
4-DENİZ
5-nükü_1
6,yesil
7-Stubborn
ikinci grup
İKİNCİ GRUP
1.poly
2.bilge
3.adaletsoykök
4.nazanerten
5.libra
6.zuzujum
7.tuğçe
Bunu diger mesajımada eklemıstımde ılk mesajda olsun dıye tekrar eklıyorum
Medıyı nasıl yapacagımız Hakkında
Arkadaşlar bu dileği en az üç kere okuyun sonra gözlerinizi kapatın, biz yedi kişiyiz hepimizi daire halinde, yan yana oturmuş bir şekilde hayal edin. Ortamızda x, başlarımızın üzerinden, bir ışık sütunu çıktığını, bu ışık sütunlarının evrenin sonsuzluğunda birleşerek, güçlü bir ışık topu oluşturduğunu hayal edin..ışık topunun iyice güçlendiğini düşündüğünüz anda patlatın ortamızda oturan Kişi ve kişilerin yüksek benlikleri, yoğun bir ışık yağmuru altında yıkansınlar, gözlerinizi açın teşekkür etmeyi unutmayın olurmu?
3Kere Teşekkur ederım dıyıp bıtırıyoruz.
esra inanoz
06-03-2011, 14:03
ben katılmak isterim aslında .. ama sormak istediğim bi şey var.yani bunu her gün birimiz için bi yerde toplanıp yapmıyoruz dimi.. herkes kendi evinde o gün kü kişi kimse onun için yapıyoruz dimi yanliş mı anladım ..
ben varın canım beni listene alabilirsin :0330:
Stubborn
06-03-2011, 14:16
ben katılmak isterim aslında .. ama sormak istediğim bi şey var.yani bunu her gün birimiz için bi yerde toplanıp yapmıyoruz dimi.. herkes kendi evinde o gün kü kişi kimse onun için yapıyoruz dimi yanliş mı anladım ..
Herkez kendı evınde yapıyor canım dogru anladın ben bırbırımızı goryoruz derken okadar yogunlaştıkkı hayalımızde hatta bırbırımızı hıç tanımasak bıle tarıflerde blnmustuk ıste senın sacın sarı ustunde su vardı falan dıye.. ha tabı bu ıllakı olacak dıye bısı yok onemlı olan herkeze uygun bır saat belırleyıp o saatte herkezın 5 dk ıcınde bunu okuyup hayalınde canlandırması...
*Listeyı yazacagım siz yazdıkca ılk mesaja eklıyecegım ısımleri
esra inanoz
06-03-2011, 14:34
o zaaman ben de varim :0361: çok teşekkurler ..
sevgili Stubborn beni de listeye eklermısın .. tesekkurler
ben de katılmak istiyorum...
bende katılmak istiyorum.
hayalayaz
06-03-2011, 19:37
ben çalışmadan adımı sildim, çünkü sadece destek vereceğim...
1-Stubborn
2-DENİZ
3-Esra İnanoz
4-nükü_1
5-Filiz
6- derya06
7-ceylin
ben de katılmak istiyorum.ilk defa bir uygulamaya katılacam.:trrrtdileğimizi burda mı paylaşacağız.nasıl olacak.
hayalayaz
06-03-2011, 20:11
ben de katılmak istiyorum.ilk defa bir uygulamaya katılacam.:trrrtdileğimizi burda mı paylaşacağız.nasıl olacak.
tamam bilgeciğim... seninle 2. grubu oluşturalım... dileklerinizi burada paylaşmak zorunda değilsiniz.. gruunuzdaki 7 kişiye özelden ulaştırabilirsiniz...
bu çalışmanın en önemli noktası..herkes aynı saat, aynı dakikada destek verdiği kişinin dileğini noktasına virgülüne kadar 3 kere okuyacak... ve çalışma 7 kişilik bir grup olduğu için 7 hafta sürecek... ilk grubun sıralamasına göre...
1. hafta stubbornun dileği okunacak..2. hafta DENİZin 3. hafta esranın, okumalar bu sıyla gidiyor... 2. grupta oluştuğunda aynı şeyi yapacak...dileğini grubundaki arkaşları ile paylaşacak.. ve sırayla herkes için,7şer gün okunacak.. bu çalışmalar uzun soluklu çalışmalardır, hergün mutlaka okunması gerekiyor... lütfen yapmaya başlamadan önce, oturun 7 hafta boyunca bu çalışmayı hiç bir gün aksatmadan sürdürüp sürdürmeyeceğinizi düşünün olurmu...
1.grup
1-Stubborn
2-DENİZ
3-Esra İnanoz
4-nükü_1
5-bilge
6- derya06
7-ceylinn
ben çalışmadan adımı sildim, çünkü sadece destek vereceğim...
1-Stubborn
2-DENİZ
3-Esra İnanoz
4-nükü_1
5-Filiz
6- derya06
7-ceylin
Hayal ablacığım 7 kişilik gruplar diyorlar ve bakıyorum siz adınızı silmişsiniz 7.kişi ben olmuşum...ben biraz rahatsız oldum 7.kişi olmaktan...eğer isminizi silmeniz düşündüğüm şeyle bağlantılıysa çok üzülürüm...nasıl olsa daha katılmak isteyen kişiler olur biz de daha sonraki gruplar da yer alırız ya da başka bir çalışmaya katılırız...sizsiz tadı olmaz çalışmanın...yok dilek bulmakta zorlanıyorsanız biz toplanıp sizin adınıza birşeyler yazarız Norbekov seminerinen başlar sizi ve bizi çok heyecanlandıran şu rusların uyguladığı sistemden çıkarız...maksat hep beraber birşeyler yapmak oyun bozanlık yapmayın diyeceğim ayıp olmazsa...:$
ben 1 gunde okunuyor sanıyordum.... :((( ... muaf tutulabilirmiyim ....
hayalayaz
06-03-2011, 20:45
Hayal ablacığım 7 kişilik gruplar diyorlar ve bakıyorum siz adınızı silmişsiniz 7.kişi ben olmuşum...ben biraz rahatsız oldum 7.kişi olmaktan...eğer isminizi silmeniz düşündüğüm şeyle bağlantılıysa çok üzülürüm...nasıl olsa daha katılmak isteyen kişiler olur biz de daha sonraki gruplar da yer alırız ya da başka bir çalışmaya katılırız...sizsiz tadı olmaz çalışmanın...yok dilek bulmakta zorlanıyorsanız biz toplanıp sizin adınıza birşeyler yazarız Norbekov seminerinen başlar sizi ve bizi çok heyecanlandıran şu rusların uyguladığı sistemden çıkarız...maksat hep beraber birşeyler yapmak oyun bozanlık yapmayın diyeceğim ayıp olmazsa...:$
ceylinciğim benim kendimle ilgili başlamış olduğum başka bir çalışma var... evreni abondene etmeyelim olurmu... bu yüzden sildim adımı...sen hiç rahatsız olma...
ben 1 gunde okunuyor sanıyordum.... :((( ... muaf tutulabilirmiyim ....
filizcim sildim ablam adını..
esra inanoz
06-03-2011, 20:51
hayal ablacım peki saat konusunda nasıl olacak .. en uygun saat kac olacak pekı ?
hayalayaz
06-03-2011, 21:38
hayal ablacım peki saat konusunda nasıl olacak .. en uygun saat kac olacak pekı ?
ablam grubundaki arkadaşlarınla kararlaştıracaksınız bunu...aranızda çalışanlar var... bence çalışmayanlar, çalışanların önericeği saate uymaya çalışsınlar... bu arada dizi falan seyrediyorsanız..bunlarında saatlerini ayarlayın...çalışma 3-4 dakikadan az zaman alıyor... reklam aralarına denk getirin...sevgiler:çiçi4
hayal abla zaten yeterince yoğun sağolsun yine de açıklama yapmış dizilerimizi bile düşünmüş :) ama bu çalışmada da ona sorular sormayalım...stubborn çalışmayı başlattığı için sanırım hepimize gerekli açıklamayı yapar dilekler nasıl yazılacak,olmuş gibi mi yazılacak,saat kaçta yapılacak vs. tabii çalışanlar gündüz katılamayacağı için büyük ihtimal akşam olur...
esra inanoz
06-03-2011, 21:51
eet bende öle düşündüm aslında saati çok uygun ayarlamamız lazım .. çunku yakın zamanda ben de çalışmaya başlıcam..
saat 21.00-22.30 arası herkes için uygun olur herhalde...zaten 5 dk.yı geçmiyormuş çalışma...:sirin
stubborn 7 gün demiş herbir kişi için 7 gün mü oluyor bu şimdi
hayalayaz
06-03-2011, 22:05
stubborn 7 gün demiş herbir kişi için 7 gün mü oluyor bu şimdi
evet, stubborn iş yerinden yazdığı için acele yazdığını sanıyorum... o çalışmayı daha önce ben önermiştim.... doğrusu bu...bir kişi için 7 gün okunuyor dilekler...
birinci gün x kişi için ikinci gün y kişi için deyince hımmm tamam karar veremedim aksatırmıyım diye olur aslında ya saatleri uygunmuş.grup çalışmasının yüksek enerjisini daha önce duymuştum.katılmak istiyorum.
hayalayaz
06-03-2011, 22:38
biz bu çalışmayı 2008in sonunda veya 2009 un başında yapmıştık..stubborn yanlış hatırlıyor olabilir... ama çalışma gruptaki her kişi için 7 gündür... çok kalabalık olsaydınız veya hepiniz reiki gibi enerjilerle çalışma yapabiliyor olsaydınız çalışma her kişi için 2-3 günlük yapılabilirdi.. ama bildiğim kadarıyla hepiniz enerjilerle çalışmıyorsunuz... bu yüzden 7 gün yapmanızı tavsiye ediyorum.. yinede siz bilirsiniz...
hayal abla olumlu sonuçlar almışmıydınız çok mu meşkul ediyorum sizi tşk
hayalayaz
06-03-2011, 22:55
hayal abla olumlu sonuçlar almışmıydınız çok mu meşkul ediyorum sizi tşk
evet bilgeciğim o çalışmayı 8 kişi yapmıştık biz... ben kendi adıma o zaman dilediğim herşeye sahip oldum...stubborn.. da öyle... gerçi kendisi en doğrusunu yazar ama...bildiğim kadarıyla stubbornun sahip olamadıkları...o sırada isteyipte sonradan vazgeçtikleriydi... yarın kendisi daha iyi yazar...diğer arkadaşlar şu an aramızda değil... onların dilekleriyle ilgili bir şey bilmiyorum...
Stubborn
06-03-2011, 23:10
Kusura bakmayın iş yerındeydım eve geç geldim ve mısafırım vardı ancak şimdi yazabılıyorum..
Ben dıger calısmanın aksıne her gun bır kısıye yapacagım bu sefer.. yanı ılk gun bırı dıger ıkıncı gun bırı bunu 7 hafta yapacagız ama her kezın bır gunu olacak.. yanı ılk baslayanın dılegını 7 gun okumayacagız .. her hafta okunacak herkezı dılegı..
Ablam daha once yapmıstık evet ama ozamankınden bıraz daha degısık bı calısma dusunuyorum suan..
Ben lısteyı yarın duzenlıyecegım .. katılmak ısteyen herkez yapabılır.. ablam bılır ben 7 nın ugurunu cok yasadım ve sızede baya sey katagagı ınancındayım.. dıleklerı o gruptakı kısıler bılecek.. yanı ozelde toplanacak.. ıtınalı bı calısma olsun ıstıyorum hayal ablanında dedıgı gıbı gercekten yapmak ısteyenler ve sonuna kadar getırebılecek 7 kişi arıorum ( sayı cogalırsa ıkıncı grup olacak tabı)
Bu calısmanın meyvelerını fazlasıyla yedık zamanında o gruptakı her arkads ıstedıgı hemen hemen her dılege kavustu..sımdı tekrar enerjı patlaması yasamak ıstıyorum.. ılk gunlerın heyecanı ıle herkez baslıyor ama devmını getıremeyenler jhalkayı bozmus oluyor.. bunu yapmadık herkez karısınıdakıne kendınde daha çok ozen gostermıstı ozaman suanda oyle olacagı ınancındayım..
Tekrar belırtıyorum.. her gun 1 kısı 7 gun sora sıra tekrar ona gelecek.. uzun soluklu.. ama dedıgım gıbı sonucunda olacakları dusununce baya heyecanlı bır calısma bu daha once yapmıs bırı olacak okadar heyecanlanıyorumkı suan bunları yazarken tekrar ...
Sorularınıza elımde geldıgınce cevaplıyacagım ve sonucunu 7 haftanın bıtımında yavastan yavastan almaya baslıycagız..
Not: dılek lıstenızı yazmanızdada yardımcı oalcagım elımden geldıgınce...
hayalayaz
06-03-2011, 23:16
yani sonuçta herkes için 7 günmü olmuş oluyor?
Stubborn
06-03-2011, 23:19
yani sonuçta herkes için 7 günmü olmuş oluyor?
evet 7 gun oluyor ablacım her gun bır kısı ıcın okunacak her hafta sıra gelecek herkeze...
Bu calısmayı kafamda baya tasarladım acıkcası ... ( bazen bana gelırler bılıyorsun)
dıger calısmadan farkı bu .. ozaman 1 hafta bırı ya da 3 gun bırıydı.. suan hergun bır kısı ıcın...
Ama tekrar belırtmek ıstıyorum ne olur gercekten bunu 3 gun sonra bıkcak kısıler ustlenmesın.. enerjı tavan yapsın arkadslar olurmu:))):mx
evet stubborn listeye benimde ismimi ekle son kararım bende varım
esra inanoz
06-03-2011, 23:25
ben olmak istiyorum listede ..
ben de istiyorum..sonuna kadar varım..
Stubborn
06-03-2011, 23:29
ben olmak istiyorum listede ..
senın ısmın zaten var canım ılk mesajın altında yazıyor..
Bu arada sımdı sıra ıle herkezı yazıorum rakam gore bolecegım gruplara ..
evet 7 gun oluyor ablacım her gun bır kısı ıcın okunacak her hafta sıra gelecek herkeze...
Bu calısmayı kafamda baya tasarladım acıkcası ... ( bazen bana gelırler bılıyorsun)
dıger calısmadan farkı bu .. ozaman 1 hafta bırı ya da 3 gun bırıydı.. suan hergun bır kısı ıcın...
Ama tekrar belırtmek ıstıyorum ne olur gercekten bunu 3 gun sonra bıkcak kısıler ustlenmesın.. enerjı tavan yapsın arkadslar olurmu:))):mx
Stubborn öyle coşkulu bahsetmişsin ki şimdiden oldu gözüyle bakıyorum :) ama dediğin çok doğru grup çalışmalarında önce isteyen kişiler çok oluyor sonra yavaş yavaş sayı azalıyor...7 hafta az bir zaman değil ...o yüzden gerçekten kendine güvenen,7 hafta boyunca aksatmayacak kişiler katılmalı...ben bu tarz çalışmalarda kendi başıma yaptığım çalışmalardan daha iddialıyım çünkü araya başkaları da girince o yüzden daha bir kendimi sorumlu hissedip sıkı sıkı uyuyorum kurallara...o yüzden hiç düşünmeden ben evet diyorum...:new*
Stubborn
07-03-2011, 00:19
Stubborn öyle coşkulu bahsetmişsin ki şimdiden oldu gözüyle bakıyorum :) ama dediğin çok doğru grup çalışmalarında önce isteyen kişiler çok oluyor sonra yavaş yavaş sayı azalıyor...7 hafta az bir zaman değil ...o yüzden gerçekten kendine güvenen,7 hafta boyunca aksatmayacak kişiler katılmalı...ben bu tarz çalışmalarda kendi başıma yaptığım çalışmalardan daha iddialıyım çünkü araya başkaları da girince o yüzden daha bir kendimi sorumlu hissedip sıkı sıkı uyuyorum kurallara...o yüzden hiç düşünmeden ben evet diyorum...:new*
Aynen baskasının hayrına ıstedıgın seyler sana daha da cogalarak yansıyor bunu ınancındayım bende..
esra inanoz
07-03-2011, 17:32
stubborn saatlerımız bellı oldumu ??
Stubborn
07-03-2011, 17:40
toplamda 14 kişi için bekliyorum acıkcasım acıkcası
2 eşit gruba ayrılalım dıye
sanırım cogumuz ( bende dahıl) aksamları musait olabılecegımızden aksam ortak uygun bır saat yaparız genelde 21:30 21:45 22:00 araası musait olunabılıyor bu satterden uygun olanı secerız
Aksam kadar beklıyecegım daha ayrıntılı evden yazarım dılek orneklerıde eklıyecegım ona uygun yazalım hep beraber ısteklerımızı
ben de akşam katılabilirim..saat 22.00 çok uygun aslında..
Aksam kadar beklıyecegım daha ayrıntılı evden yazarım dılek orneklerıde eklıyecegım ona uygun yazalım hep beraber ısteklerımızı
stubborn akşam oldu...hani daha ayrıntılı yazacaktın,hani dilek örnekleri yazacaktın...:3664
nazan erten
07-03-2011, 22:15
selam kızlar :))
eksiğiniz kalırsa 14 kişiden bende katılabilirim:love:eee
esra inanoz
07-03-2011, 22:18
stubborn u beklıyoruz.. daha ayrıntıları paylasıcak bızımle ..
adaletsoykok
07-03-2011, 23:05
selam kızlar :))
eksiğiniz kalırsa 14 kişiden bende katılabilirim:love:eee
listede boşluk varsa bende katılmak isterim.
blondberry
08-03-2011, 00:46
ben de yapabilirim... surekli nete girmiorum ama dilekleri nor edip basucu panoma asarim :D
Stubborn
08-03-2011, 09:57
Kızmayın ne olur.. dun nette sorun vardı bı baglanıyor bı baglanmıyordu... ıkı kere yazdım silindi...
Hem bugun 14 işi olduk gun içinde eklıyecegım orne dılegı herkez hazırlasın 2 gruba ayrılıp ortak saatte okumaya baslıyalım...
Stubborn
08-03-2011, 10:09
(isim yazılacakx) ve,(isim yazılacaky) için huzur dolu, sevgi, saygı, bolluk, bereket içinde sürecek bir evlilik diliyoruz, bu çiftin evlilik yolunda ilerken önlerine kendileri için sadece kolaylıkların çıkmasını,...x... sevgisini ..y... hisetirmesi için x kendisini açtı ve istedikleri her şeyin hayırlısıyla şimdi ve burada şimdi ve burada şimdi ve burada gerçekleşmesini talep ediyoruz.Ayrıca x işyerinde huzurla çalışmasını talep ediyoruz...
x kendisini , bu dünyadaki tüm para kaynaklarına açtı.. paraların x en cömert kaynaklardan, büyük bir hızla gelmesini talep ediyoruz..(3 kere) şimdi ve burada, (3kere) teşekkür ederim.
NOT: Okuma bıttıkten sonra Işığı yükseltirken x ve y ortamızda oturduğunu düşünün, enerji topunu patlatıp ikisini ışıkla yıkarken tüm istediklerinin gerçekleşip bolluk ve bereket içinde yaşamaları dileğiyle.teşekkür ederim.
Arkadaşlar bu dileği en az üç kere okuyun sonra gözlerinizi kapatın, biz yedi kişiyiz hepimizi daire halinde, yan yana oturmuş bir şekilde hayal edin. Ortamızda x, y, kaynanaların, kayınpederlerin, görümce, baldız, işte bir evlilikte akraba olabilecek herkesin yüksek benlikleri oturuyor, (akrabaları hayal ederken bu evlilikle ilgili herkesin yüksek benliğini çağırıyorum deyin) başlarımızın üzerinden, bir ışık sütunu çıktığını, bu ışık sütunlarının evrenin sonsuzluğunda birleşerek, güçlü bir ışık topu oluşturduğunu hayal edin..ışık topunun iyice güçlendiğini düşündüğünüz anda patlatın ortamızda oturan kişilerin yüksek benlikleri, yoğun bir ışık yağmuru altında yıkansınlar, gözlerinizi açın teşekkür etmeyi unutmayın olurmu? (Hayal ablamın cumlesıydı eklıyım yol gosterır dedım)
Stubborn
08-03-2011, 10:12
X ve Y’in 26 KASIM 2011 tarihinde gerçekleşecek olan düğünlerine kadar, geçen sürenin, ilgili herkes için sevgi saygı, ve sevinç içinde su gibi akmasını istiyoruz. Bu çiftin bu süreçte ihtiyaçları olan paraların, eşyaların büyük bir hızla ve kolaylıkla ellerine gelmesini talep ediyoruz. X ve Y’ın kurmak istedikleri iş yeri için lazım olan 50 bin türk lirasını ve ya daha fazlasını, kendilerinin ve ilgili herkesin en yüksek hayrına olacak şekilde şimdi burada yaratıyoruz.. şimdi ve burada, şimdi ve burada, şimdi ve burada, teşekkür ederim, teşekkür ederim, teşekkür ederim,
Çok güzel olacak çalışmamız, sadece gruptaki arkadaşlarımıza mı gönderecepiz dilekli cümlemizi, bir de haftaya pazartesi başlayalım mı? herkes o zman kadar yazmış olur dileklerini yoksa geç mi olur?
Stubborn
09-03-2011, 10:31
Gruplara Ayırdım Arkadaslar..
Şimdi sizlere dıleklerınızı olusturmak kalıyor.. Herkez herseyı ısteyebılır orneklerde vermıstım nasıl yazmamız gerektıgıne karsı.. eger kafanıza takılan birsey olursa ozeldende yazabılırsınız..
Not: yazdıgınız dıleklerı kendı ısmınıze yazın.. herkezın ısmınızı gormesını ıstemıyorsanız ozelden mesaj atın o gruptakı arkadaslara dagıtalım.. eger bı aksılık olmaz ıse pazartesı baslayalım dıyorm ne dersınız
Yorumlarınızı beklıyorum
zuzu_jujum
09-03-2011, 11:13
bendeee istiyorummmm katılmayııııı
Stubborn
09-03-2011, 11:16
bendeee istiyorummmm katılmayııııı
Canım 7 şerlı grup olusturuyoruz eger katılım devam ederse 3 grup dıye ayıralım senıde katalım ne dersın??
zuzu_jujum
09-03-2011, 11:21
tamam olur bana uyar herşeklde =)
ama yalnız bişewy sorcam burda sadece evlilik için örnek var diğer isteklerimiz içinde bi kalıp oluşturamazmıyızz??
ben grip oldum çokta ağır gidiyor ancak siteye bakabildim kaçırdığım bi şey varmı stubborn elimden geleni yapmaya çalışıcam ancak kendime bir dilek belirleyemedim henüz kafamı toplayınca sana özelden atarım bir bakarsın ona göre yaparım tatlım :çiçi4
pazartesi bana da uyar..isimlerimizi özelden göndermek daha iyi olur..ayy şimdi nasıl beklicez çok heyecanlandım bak..:0326:
stubborn haberini bekliyoruz canım..
bende katılmak isterim 3.gruba stubborn yeriniz varmı :))
Stubborn
09-03-2011, 18:14
bende katılmak isterim 3.gruba stubborn yeriniz varmı :))
Canım yazdım 7 ye tamamlanır sanırım pazartesıye kadar..
Ben pazartesıye kadar dılkelerınızı beklıyorum arkadslar.. cuma aksamı ben mersıne gıdecegım pazar aksamına kadar yokum nette.. o yuzden cumaya kadar gonderebılırsenız gerekırse duzeltmelerı yapalım..
Ornekte sadece sevgılı koca var demısınız.. bunlar arsıvdendı dıgerlerınıde eklmeye calısacagım.. her dılek ıcın cumlelerınızı ayarlıyabılırsnız ..mesela yenı araba.. yenı iş yenı ev.. vs.vs. aklınıza ne gelıyorsa.. ama bı kac tane olsunkı( benım dusuncem bu) ulaşması sankı daha koalymıs gıbı gelıyor..
İsimlerinizle beraber dıleklerınızı ozelden beklıyorum arkadslar
Canım yazdım 7 ye tamamlanır sanırım pazartesıye kadar..
Ben pazartesıye kadar dılkelerınızı beklıyorum arkadslar.. cuma aksamı ben mersıne gıdecegım pazar aksamına kadar yokum nette.. o yuzden cumaya kadar gonderebılırsenız gerekırse duzeltmelerı yapalım..
canım eğer çalışma pazartesi başlayacaksa ve pazar akşamına kadar yoksan cuma günü katılan herkesin dileklerini tam olarak yazması daha doğru olur herhalde...çünkü katılan herkesin dileklerini de yazmamız gerekiyor öyle değil mi...hani en başta dedik ya...haftalarca devam edecek bir çalışma olduğu için katılanların sıkı takip etmesi gerekiyor... bir de 1.grup ve 2.gruptaki kişilerin isimlerini yazarsan çok iyi olur...sevgiler...
nazan erten
09-03-2011, 22:11
Gruplara Ayırdım Arkadaslar..
Şimdi sizlere dıleklerınızı olusturmak kalıyor.. Herkez herseyı ısteyebılır orneklerde vermıstım nasıl yazmamız gerektıgıne karsı.. eger kafanıza takılan birsey olursa ozeldende yazabılırsınız..
Not: yazdıgınız dıleklerı kendı ısmınıze yazın.. herkezın ısmınızı gormesını ıstemıyorsanız ozelden mesaj atın o gruptakı arkadaslara dagıtalım.. eger bı aksılık olmaz ıse pazartesı baslayalım dıyorm ne dersınız
Yorumlarınızı beklıyorum
:))) da gruplarda kimler var
meselaa ben varmıyım:)) sormuştum ama cevap alamadım
sevgimle
ben de katılmayı istiyorum... :)
Stubborn
10-03-2011, 08:12
ilk mesajda ayırdım gruplara ordan bakabılırsınız
evet bugun yarın herkez yazsın toparlıyalım artık dıleklerınızı
nazan erten
10-03-2011, 08:21
Daha Öncede yaptıgımız ve sonuclarının pozıtıf oldugu bir çalışmayı tekrar yapmak istemekteyım. Biz Çekım yasasına İlk başladıgmızda 7 kişilik gruplar halınde her gun birimizin dileklerini evde aynı saatte yuksek sesle okuyup medıtasyon yapıyorduk...
Bu çalışmayı yapan tum arkadslarımın dıleklerının hemen hemen hepsi oldu...Şimdi yenılerını ısteme zamanı geldı :)) Hadı tekrar start verelım ne derdınız???
Daha ayrıntılı anlatayım yaptıklarımızı.. 7 gun 7 kişi belırlıyorduk.Hergun birimizin dileklerini aynı saatte okuyorduk.bırıncı gun x ıkıncı gun y vs.vs. bırıncı gun x ın dıleklerını okuyup onun yuksek hayrına gonderırıp tesekkur edıyorduk..Oyle bır enerjı patlaması yaşanıyorduı bız bıle sasırmıstık ılk zamanlarda enerjı acaip yukselıyordu...
Eger bu çalışmayı yapmak istersenız cevaplarını beklıyorum.Pazartesı gunu ayın 7 si ve grubu olusturalım.
*7 kısıden fazla olursa ıkı grup ya da 3 grupa ayırırız...
Not: Biz bu çalışmayı yaparen bırbırımız gordugumuz bıle olmustu...Guzel bır deneyımdı tekrar yasamak isterım ne derdınız???
1- grup :
1-Esra İnanoz
2-_blandberry
3-ceylin
4- derya06
5-DENİZ
6-nükü_1
7-Stubborn
ikinci grup
1-Polly
2-bilge
3-pandora
4-qqqq
5-Adalet Soykok
6-nazan erten
7-vodo
üçüncü grup
1-libra
2-zuzu
3-Nur nur
4-
5-
6-
7-
Bunu diger mesajımada eklemıstımde ılk mesajda olsun dıye tekrar eklıyorum
Medıyı nasıl yapacagımız Hakkında
Arkadaşlar bu dileği en az üç kere okuyun sonra gözlerinizi kapatın, biz yedi kişiyiz hepimizi daire halinde, yan yana oturmuş bir şekilde hayal edin. Ortamızda x, başlarımızın üzerinden, bir ışık sütunu çıktığını, bu ışık sütunlarının evrenin sonsuzluğunda birleşerek, güçlü bir ışık topu oluşturduğunu hayal edin..ışık topunun iyice güçlendiğini düşündüğünüz anda patlatın ortamızda oturan Kişi ve kişilerin yüksek benlikleri, yoğun bir ışık yağmuru altında yıkansınlar, gözlerinizi açın teşekkür etmeyi unutmayın olurmu?
teşekkürler :)) başa bakmak aklıma gelmedi.akşama hayırlısı:)))
zuzu_jujum
10-03-2011, 10:00
yaaaaaa başka isteklerimiz için hiç örnek yokmu örnk: maddii sıkıntılar borçlaR için
ve hayırlı istekler için
denedim beceremıyoruummm :S
Stubborn
10-03-2011, 10:25
ZUZU ın eline en cömert kaynaklardan, istediği miktarlarda paraların gelmesini istiyoruz, Zuzu bu paraları, hem kendisi için, hem'de cevresındekıler için ,hayırlı bır sekılde kullanacaktır , paraların hızla zuzu nn eline gelmesi adına enerji yükseltiyoruz, paralarının en cömert kaynaklardan büyük bir hızla zuzunn eline gelmesini emrediyoruz.. şimdi ve burada, şimdi ve burada, şimdi ve burada teşekkür ederiz..
Biraz orneklemeye calıstım yardım olabılmısımdır umarım
zuzu_jujum
10-03-2011, 12:27
teşekkür ederim canımcııımmm ben buna biraz ekelendi yapıp sana yolluyorum
sadece tek bir dilek mi yoksa bikaç tane de yazabilirmiyiz..
nükhetiın eline en cömert kaynaklardan, istediği miktarlarda paraların gelmesini istiyoruz, nükhet bu paraları, hem kendisi için, hem'de cevresındekıler için ,hayırlı bır sekılde kullanacaktır , paraların hızla nükhet in eline gelmesi adına enerji yükseltiyoruz, paralarının en cömert kaynaklardan büyük bir hızla zuzunn eline gelmesini emrediyoruz.. şimdi ve burada, şimdi ve burada, şimdi ve burada teşekkür ederiz..
bu birinci dileğim 2. dileğim de uluslar arası 7 yıldızlı bir otelin levent teki şubesinde spaa merkezinde en iyi şartlarda uyumlu insanlarla çalışmak ve sigortamın en yüksekten ödenmesine niyet ediyorum ,3. dileğimde benim yaşantıma ,fikirlerime duygularıma saygı duyan eğlenceli ,keyifli,neşeli,hassas dengim olan bir kişiyle evlenmeye niyet ediyorum şimdilik böyle arkadaşım belki sen düzenlemek istersin ayrıca grubumdaki arkdaşlarımın bana isterlerse özelden dileklerini yazmalarını istiyorum
Stubborn
10-03-2011, 14:12
ZUZU ın eline en cömert kaynaklardan, istediği miktarlarda paraların gelmesini istiyoruz, Zuzu bu paraları, hem kendisi için, hem'de cevresındekıler için ,hayırlı bır sekılde kullanacaktır , paraların hızla zuzu nn eline gelmesi adına enerji yükseltiyoruz, paralarının en cömert kaynaklardan büyük bir hızla zuzunn eline gelmesini emrediyoruz.. şimdi ve burada, şimdi ve burada, şimdi ve burada teşekkür ederiz..
Biraz orneklemeye calıstım yardım olabılmısımdır umarım
(isim yazılacakx) ve,(isim yazılacaky) için huzur dolu, sevgi, saygı, bolluk, bereket içinde sürecek bir evlilik diliyoruz, bu çiftin evlilik yolunda ilerken önlerine kendileri için sadece kolaylıkların çıkmasını,...x... sevgisini ..y... hisetirmesi için x kendisini açtı ve istedikleri her şeyin hayırlısıyla şimdi ve burada şimdi ve burada şimdi ve burada gerçekleşmesini talep ediyoruz.Ayrıca x işyerinde huzurla çalışmasını talep ediyoruz...
x kendisini , bu dünyadaki tüm para kaynaklarına açtı.. paraların x en cömert kaynaklardan, büyük bir hızla gelmesini talep ediyoruz..(3 kere) şimdi ve burada, (3kere) teşekkür ederim.
NOT: Okuma bıttıkten sonra Işığı yükseltirken x ve y ortamızda oturduğunu düşünün, enerji topunu patlatıp ikisini ışıkla yıkarken tüm istediklerinin gerçekleşip bolluk ve bereket içinde yaşamaları dileğiyle.teşekkür ederim.
Arkadaşlar bu dileği en az üç kere okuyun sonra gözlerinizi kapatın, biz yedi kişiyiz hepimizi daire halinde, yan yana oturmuş bir şekilde hayal edin. Ortamızda x, y, kaynanaların, kayınpederlerin, görümce, baldız, işte bir evlilikte akraba olabilecek herkesin yüksek benlikleri oturuyor, (akrabaları hayal ederken bu evlilikle ilgili herkesin yüksek benliğini çağırıyorum deyin) başlarımızın üzerinden, bir ışık sütunu çıktığını, bu ışık sütunlarının evrenin sonsuzluğunda birleşerek, güçlü bir ışık topu oluşturduğunu hayal edin..ışık topunun iyice güçlendiğini düşündüğünüz anda patlatın ortamızda oturan kişilerin yüksek benlikleri, yoğun bir ışık yağmuru altında yıkansınlar, gözlerinizi açın teşekkür etmeyi unutmayın olurmu? (Hayal ablamın cumlesıydı eklıyım yol gosterır dedım)
X ve Y’in 26 KASIM 2011 tarihinde gerçekleşecek olan düğünlerine kadar, geçen sürenin, ilgili herkes için sevgi saygı, ve sevinç içinde su gibi akmasını istiyoruz. Bu çiftin bu süreçte ihtiyaçları olan paraların, eşyaların büyük bir hızla ve kolaylıkla ellerine gelmesini talep ediyoruz. X ve Y’ın kurmak istedikleri iş yeri için lazım olan 50 bin türk lirasını ve ya daha fazlasını, kendilerinin ve ilgili herkesin en yüksek hayrına olacak şekilde şimdi burada yaratıyoruz.. şimdi ve burada, şimdi ve burada, şimdi ve burada, teşekkür ederim, teşekkür ederim, teşekkür ederim,
CANIM BEN ORNEKLERI EKLEMISTIM TERAR KOPYALADIM BIRKAC TANE ISTEK OLABILIR.. AMA BENIM KENDI DUSUNCEM TABE COK DAGITMADAN BI KAÇ TANE OLDUGUNDA SANKI DAHA HIZLA OLUYORMUS GUBU GELIYOR... MESELA ÇOK PARA ıstıyorum bıde araba ıstıyorum ..( bence cok para olunca zaten araba olur.. yanı ..!!)SANIRIM ANLATABILDIM BIRAZ:lş
Stubborn
10-03-2011, 14:13
nükhetiın eline en cömert kaynaklardan, istediği miktarlarda paraların gelmesini istiyoruz, nükhet bu paraları, hem kendisi için, hem'de cevresındekıler için ,hayırlı bır sekılde kullanacaktır , paraların hızla nükhet in eline gelmesi adına enerji yükseltiyoruz, paralarının en cömert kaynaklardan büyük bir hızla zuzunn eline gelmesini emrediyoruz.. şimdi ve burada, şimdi ve burada, şimdi ve burada teşekkür ederiz..
bu birinci dileğim 2. dileğim de uluslar arası 7 yıldızlı bir otelin levent teki şubesinde spaa merkezinde en iyi şartlarda uyumlu insanlarla çalışmak ve sigortamın en yüksekten ödenmesine niyet ediyorum ,3. dileğimde benim yaşantıma ,fikirlerime duygularıma saygı duyan eğlenceli ,keyifli,neşeli,hassas dengim olan bir kişiyle evlenmeye niyet ediyorum şimdilik böyle arkadaşım belki sen düzenlemek istersin ayrıca grubumdaki arkdaşlarımın bana isterlerse özelden dileklerini yazmalarını istiyorum
Canım tum dıleleklerını bı pragraf olarak duzenlesen yanı nukaetın ıkıcı dılegı dıye baslamasın cumle hepsi paragrafta olsun canım
Stubborn
10-03-2011, 14:19
Her gruptakı kısler o gruptakı kısılerın dıleklerını okuyacaklar arkadslar..
1 sıradakı ılk gun
2 sıradakı 2 gun
3 sıradakı 3 gun.. vs.vs.
ıkıncı grupa aynı sekılde devam edecek...
dıleklerınızı ıstedıgınız gıbı yazabılırsınız kac tane ne ıstıyorsanız tek bı pragrafta toplansın ..
Herbır dongu 1 hafta sonra oalcak.. yanı her kısıye haftada bı gunden 7 kere yapılmıs olacak..
nazan erten
11-03-2011, 22:05
sevgili ikinci grup dostları,
şu dilekleri bir bir yazsak da pazartesi başlıyacaksak notlarımızı alsak.
biri başı çekmeli.
2. gurup üyeler
1-poly
2-bilge
3-pandora
4-qqq
5-adalet soykök
6-nazan erten
7-libra
Arkadaşlar dileği en az üç kere okuyun sonra gözlerinizi kapatın, biz yedi kişiyiz hepimizi daire halinde, yan yana oturmuş bir şekilde hayal edin. bu dairedeki herkesin yüksek benliğini çağırıyorum deyin başlarımızın üzerinden, bir ışık sütunu çıktığını, bu ışık sütunlarının evrenin sonsuzluğunda birleşerek, güçlü bir ışık topu oluşturduğunu hayal edin..ışık topunun iyice güçlendiğini düşündüğünüz anda patlatın ortamızda oturan kişilerin yüksek benlikleri, yoğun bir ışık yağmuru altında yıkansınlar, gözlerinizi açın teşekkür etmeyi unutmayın olurmu?
alıntılar yaparak düzenledim.
yalnız bilmek istediğim dileği okunacak kişilerin gerçek isimlerini bilmemiz gerekiyormu gerekiyorsa burada paylaşmak istemiyorsanız ikinci grubun üyelerine mesaj atın.benim gerçek ismimdir.
bir de hangi saat uygun herkes bunu bildirsin ki ortak bir saat dakika saniye tespit edelim:)))
sevgilerimle .hepinize teşekkür ederim
hayalayaz
11-03-2011, 22:09
nazan paranın miktarını belirle...bu hepimizin yaptığı en büyük yanlışmış.. Rezonans yasasını yazarın tavsiyesi... bu yönde
nazan erten
11-03-2011, 22:18
nazan paranın miktarını belirle...bu hepimizin yaptığı en büyük yanlışmış.. Rezonans yasasını yazarın tavsiyesi... bu yönde
oldumu canımcım:))
hayalayaz
11-03-2011, 23:04
*hayal* olmuş...
Gülçin Şen
12-03-2011, 00:42
Arkadaşlar üzülerek 2.gruptan ayrıldığımı belirteyim...İstikrar sağlayamam sinerjiyi bozarım diye çekiliyorum...
1- grup :
1-Esra İnanoz
2-_blandberry
3-ceylin
4- derya06
5-DENİZ
6-nükü_1
7-Stubborn
ikinci grup
1-Polly
2-bilge
3-pandora
4-qqqq
5-Adalet Soykok
6-nazan erten
7-libra
üçüncü grup
1-zuzu
2-Nur nur
3-judig
4-
5-
6-
7-
arkadaşlar kaç gündür sayfaya ulaşamıyorum.benim gruptaki arkadaşlar ne yaptınız.dilekler belirlendi mi nerde paylaşalım.
nükhetiın eline en cömert kaynaklardan, istediği miktarlarda paraların gelmesini istiyoruz, nükhet bu paraları, hem kendisi için, hem'de cevresındekıler için ,hayırlı bır sekılde kullanacaktır , paraların hızla nükhet in eline gelmesi adına enerji yükseltiyoruz, paralarının en cömert kaynaklardan büyük bir hızla nükhet in eline gelmesini emrediyoruz.. şimdi ve burada, şimdi ve burada, şimdi ve burada teşekkür ederiz..
nükhet uluslararası 7 yıldızlı bir otelin levent teki şubesinde spaa merkezinde en iyi şartlarda uyumlu insanlarla huzur ve uyumla çalışsın ve sigorttası en yüksek primden ödensin
nükhet in yaşantısına ,fikirlerine duygularına saygı duyan eğlenceli ,keyifli,neşeli,hassas dengi olan eşini bulmasını ve nükhet e huzur dolu, sevgi, saygı, bolluk ,bereket içinde sürecek bir evlilik diliyoruz .
hayal abla bu oldumu biraz daha değiştirimmi cicim :krl
merhaba ben de katilmak istiyorum..tesekkurler simdiden:)
ben de ancak şimdi ulaştım sayfaya..sanırım isimlerimizi belirticez..özelden dileklerimizi birbirimize atalım diyorum..2.grup..!!!..ve pazartesi başlayım..akşam saat 22.00 ve sonrası uygun benim için ..
ben de perşembe ve cuma günleri siteye giriş yapamadığım için dileklerimi hazırlayamadım...ama 1.gruptan hazırlayan arkadaşlar varsa bana gerçek isimleriyle beraber özelden gönderirlerse sevinirim...
2.gruptaymışım bende kendimi 3.grup sanıp diğer arkadaşları bekliyorum :))
2 grup olarak dileklerimizi nasıl ne şekilde gönderelim ilk defa böyle bir çalışmaya katılıyorum pek cahilim mazur görün :D
esra inanoz
12-03-2011, 21:21
1. gruptan arkadaslar bana da dıleklerınızı ulastırabılırsınız... ben de sıze dıleklerımı ulastırıcam ama stubborna mesaj atnmıstım dılegımle ılgılı cewabı beklıyorum.cewap gelsın hemen gonderıcem 1. gruptan herkese dılegımı ..tesekkur ederımi
hayalayaz
12-03-2011, 22:33
nükhetiın eline en cömert kaynaklardan, istediği miktarlarda paraların gelmesini istiyoruz, nükhet bu paraları, hem kendisi için, hem'de cevresındekıler için ,hayırlı bır sekılde kullanacaktır , paraların hızla nükhet in eline gelmesi adına enerji yükseltiyoruz, paralarının en cömert kaynaklardan büyük bir hızla nükhet in eline gelmesini emrediyoruz.. şimdi ve burada, şimdi ve burada, şimdi ve burada teşekkür ederiz..
nükhet uluslararası 7 yıldızlı bir otelin levent teki şubesinde spaa merkezinde en iyi şartlarda uyumlu insanlarla huzur ve uyumla çalışsın ve sigorttası en yüksek primden ödensin
nükhet in yaşantısına ,fikirlerine duygularına saygı duyan eğlenceli ,keyifli,neşeli,hassas dengi olan eşini bulmasını ve nükhet e huzur dolu, sevgi, saygı, bolluk ,bereket içinde sürecek bir evlilik diliyoruz .
hayal abla bu oldumu biraz daha değiştirimmi cicim :krl
nükü isteğin paranın miktarını belirleyerek sipariş edecekmişiz evrene... ve isteklerimiz varmış gibi söyleyecekmişiz...
şöyle olabilir beğenirsen..
nükü1'in şu anda ..................... lirası var... bu para nükü1' için öngörülmüştür....nükü1 neşeyi huzuru, mutluluğu doyumu refahı ve mucizeyi hayatına coşkuyla çekiyor... nükü1'in paraları en kolay yollardan...tam zamanında ve sürekli bir şekilde eline geldikçe sevinçle şükür ediyor....teşekkür ederim teşekkür ederim teşekkür ederim
nükhet, 7 yıldızlı bir otelin levent şubesindeki spa merkezinde en iyi imkanlarla, sevgi dolu insanlarla, huzurlu bir ortamda çalışıyor...nükhetin sigortası en yüksek pirimle ödeniyor...teşekkür ederim,teşekkür ederim,teşekkür ederim
nükhet, yaşantısına, fikirlerine, duygularına saygı duyan, eğlenceli, keyifli, neşeli hassas, cömert, mükemmel bir işi ve maddi geliri olan eşiyle, huzurlu, bolluk bereket, sevgi saygı dolu bir evlilik sürdürüyor... ikisinin mutluluğu herkese örnek oluyor...teşekkür ederim, teşekkür ederim, teşekkür ederim
merhaba ben de katilmak istiyorum..tesekkurler simdiden:)
sevgili judig hoşgeldin yanımıza, 3. grubun 3.sü sensin sevgiler
hayal ablacığım nükü nün dileklerindeki düzenlemeleriniz müthiş olmuş...izninizle kendi dileklerimi ondan esinlenerek yazacağım :) ama önce istanbul da hangi semtten ev almalıyım ona karar vermeliyim... :dusunceli1eb:
nazan erten
13-03-2011, 02:04
arkadaşlar kaç gündür sayfaya ulaşamıyorum.benim gruptaki arkadaşlar ne yaptınız.dilekler belirlendi mi nerde paylaşalım.
bilgecim ben yazdım buraya dileğimi diğer iki arkadaşta özelden göndermiş.ister özelden ister burada paylaşın bekliyoruz.
pazartesi 22 herkese uyarmı
esra inanoz
13-03-2011, 11:53
1. gruptan arkadaslarım ben dileğimi gonderıyorum.lütfen sizde bi an önce ulastırırmnısnız dılegınızı..
1- grup :
1-Esra İnanoz
2-_blandberry
3-ceylin
4- derya06
5-DENİZ
6-nükü_1
7-Stubborn
esra inanöz bu dünyadaki iş, kariyer ve hayırlı bol kazanca kendini açtı.
işini ve başarısını, kendini en iyi şikilde ifade edebileceği, frekanslarının tutabileceği
hayırlı bir işi olması için en cömert kaynaklardan hızla gerçekleşmesini talep ediyoruz.
şimdi burada.şimdi burada.şimdi burada.çok teşekkür ederim.
esra inanoz
13-03-2011, 12:01
1. gruptan arkadaslar sızlre ozel mesaj olarak gonderdım dılegımi ...
esracığım benim dileğimde yardımcı olurmusun:love
şuan sitede bir seni gördüm
siteye fazla giremiyorum, hangi gün hangi saatte okumam gerekiyorsa lütfen bildirin.
bilgecim ben yazdım buraya dileğimi diğer iki arkadaşta özelden göndermiş.ister özelden ister burada paylaşın bekliyoruz.
pazartesi 22 herkese uyarmı
arkadaşlar bizim gruptan biri eksik galba..ona özelden yazmaya çalıştım ama forumda bulunamıyo diyor..bu arkadaş qqq...pazartesi 22.00 uygun benim için..
esra inanoz
13-03-2011, 15:55
esracığım benim dileğimde yardımcı olurmusun:love
bilgecim ben de hep siteden yazılar ornek dıleklerı takip ettim..hayal abla olsun stbborn olsun dıger arkadaslar sana daha cok yardımcı olurlar çunku bende çok yenıyım bu konularda ve hep yardım ıstıyorum :D:D.canları sağolsun herkesın cok yardımı dokunuyor.eminim sana da yardımcı olacaklardır.
esra inanoz
13-03-2011, 15:57
bu arada 1. gruptan arkadaslar saatımız belırlendı mı ??? bilgisi olan var mı ?
evet süper kadın hayal ayaz yine döktürmüş eline,emeğine sağlık canım benim :Ö:Ö:Ö:Ö:Ö:çıkmkı
1. gruptaki arkadaşlarımdan sadece 1 tanesinin dileği geldi bana lütfen diğer arkadaşlarımda atabilirlermi bana dileklerini :mshareketliifade195
esra inanoz
13-03-2011, 16:01
nükü sana ben dileğimi yazdım aldın dimi ??
blandberry
3-ceylin
4- derya06
5-DENİZ
ve stubborn dileklerinizi gönderin cicilerim bekliyorum birde saati kararlaştıralım
esra inanoz
13-03-2011, 16:05
yarın gunduz giremeyebilirim siteye çalışıyorum.. bugun mutlaka gonderırmısnız dıleklerınızı..
bende yarın nete giremeyebilirim, lütfen dilekleri ve herkesin saatleri belirlenip bildirilirse çok iyi olur.
yarın gunduz giremeyebilirim siteye çalışıyorum.. bugun mutlaka gonderırmısnız dıleklerınızı..
bugün ben mutlaka sizlere göndereceğim ama stubborn zaten pazartesi gününe kadar yok bildiğim kadarıyla...diğer arkadaşlar pek girmiyorlar siteye herhalde...sadece 1 hafta boyunca devam edecek olan bir çalışma değil en başta stubborn un uyardığı gibi...haftalarca devam edecek olan bir çalışma olduğu için herkes iyice düşünüp sonuna kadar devam ettirecekse katılmalı...ama daha bizim grupta 7 kişinin yarısı ortada yok arkadaşlar nerelerdesinizzzzzzzzzz...:ks
hayal abla ben sağlık kurumları işletmenliği mezunuyum kendi mesleğimde çalışmak istiyorum bunu dileğimde nasıl dile getireyim yardımcı olur musun
hayalayaz
13-03-2011, 19:21
hayal abla ben sağlık kurumları işletmenliği mezunuyum kendi mesleğimde çalışmak istiyorum bunu dileğimde nasıl dile getireyim yardımcı olur musun
bilge, tamam da idealinde olan bir yer yokmu... dileklerimizi tam olarak yazmak gerekiyor... senin tam olarak idealin nedir..bunu yazarsan bir dilek oluştururuz... sen kendince bir dilek yaz ben düzelteyim olurmu balım.
arkadaşlar bizim gruptan biri eksik galba..ona özelden yazmaya çalıştım ama forumda bulunamıyo diyor..bu arkadaş qqq...pazartesi 22.00 uygun benim için..
qqqq nun mesaj alabilmesi lazım..belki mesaj limiti dolmuştur..
hayal abla dileğimi seninle özel paylaşmak istedim ama nasıl ulaşacağımı bilemedim.özel mesajlardan ulaşamadım. nasıl ulaşabilirim. İMDAT :sclaus ... çok teşekkür ederim ablacığım.
hayalayaz
13-03-2011, 20:34
hayal abla dileğimi seninle özel paylaşmak istedim ama nasıl ulaşacağımı bilemedim.özel mesajlardan ulaşamadım. nasıl ulaşabilirim. İMDAT :sclaus ... çok teşekkür ederim ablacığım.
bilgecim sağ üst köşede "özel mesajlarınız" yazıyor oraya tıkladığında benim sana gönderdiğim mesajı göreceksin... cevapla butonuna bas..cevabını yaz ve gönder...
nazan erten
13-03-2011, 21:21
sevgili ikinci grup dostları,
şu dilekleri bir bir yazsak da pazartesi başlıyacaksak notlarımızı alsak.
biri başı çekmeli. ben olayım ilk yazan dileğini isterseniz
ben 2. gurubun 4. kişisi yada dördüncü günün dilek sahibi olarak
nazan erten şu an da onun için çokkk önemli olan devlet le ilgili temize gönderdiği mahkemesini yüzde yüz kazanıyor.vee tüm bu güzellikler ışığı altında tüm dilekleri gerçekleşiyor.
şimdi ve burada, şimdi ve burada, şimdi ve burada
teşekkür ederiz..
2. gurup üyeler
1-poly
2-bilge
3-adalet soykok
4-nazan erten
5-libra
6-zuzu
7-yaren
Arkadaşlar bu dileği en az üç kere okuyun sonra gözlerinizi kapatın, biz yedi kişiyiz hepimizi daire halinde, yan yana oturmuş bir şekilde hayal edin. bu dairedeki herkesin yüksek benliğini çağırıyorum deyin başlarımızın üzerinden, bir ışık sütunu çıktığını, bu ışık sütunlarının evrenin sonsuzluğunda birleşerek, güçlü bir ışık topu oluşturduğunu hayal edin..ışık topunun iyice güçlendiğini düşündüğünüz anda patlatın ortamızda oturan kişilerin yüksek benlikleri, yoğun bir ışık yağmuru altında yıkansınlar, gözlerinizi açın teşekkür etmeyi unutmayın olurmu?
alıntılar yaparak düzenledim.
yalnız bilmek istediğim dileği okunacak kişilerin gerçek isimlerini bilmemiz gerekiyormu gerekiyorsa burada paylaşmak istemiyorsanız ikinci grubun üyelerine mesaj atın.benim gerçek ismimdir.
bir de hangi saat uygun herkes bunu bildirsin ki ortak bir saat dakika saniye tespit edelim:)))
sevgilerimle .hepinize teşekkür ederim
ikinci grup arkadaşlar lütfen hepinizin dileklerini bekliyorum benimki burada.:)))
adaletsoykok
13-03-2011, 21:27
adalet soykök ün eline en cömert kaynaklardan, ticaretle ilgili tüm borçlarının ödenmesi için yeterli miktarlarda yani 300.000.00 tl paranın gelmesini istiyoruz, adalet bu paraları, hem kendisi için, hem'de cevresındekıler için ,hayırlı bır sekılde kullanacaktır , paraların hızla adalet in eline gelmesi adına enerji yükseltiyoruz, paralarının en cömert kaynaklardan büyük bir hızla eline gelmesini emrediyoruz..
teşekkür ederiz,teşekkür ederiz,teşekkür ederiz
pazartesi saat 22 benim içinde uygundur .poly ve yukarıda okuduğum nazan ın mesajı haricinde kimsenin mesajı yani dileği bana ulaşmadı:)) bilgilerinize 2. grup arkadaşlarım
1-poly
2-bilge
3-pandora
4-qqq
5-adalet soykök
6-nazan erten
7-libra
tamam arkadaşlar bende dileğimi hazırlamaya çalışıyorum.
hayalayaz
13-03-2011, 21:41
adalet soykök ün eline en cömert kaynaklardan, ticaretle ilgili tüm borçlarının ödenmesi için yeterli miktarlarda yani 300.000.00 tl paranın gelmesini istiyoruz, adalet bu paraları, hem kendisi için, hem'de cevresındekıler için ,hayırlı bır sekılde kullanacaktır , paraların hızla adalet in eline gelmesi adına enerji yükseltiyoruz, paralarının en cömert kaynaklardan büyük bir hızla eline gelmesini emrediyoruz..
teşekkür ederiz,teşekkür ederiz,teşekkür ederiz
pazartesi saat 22 benim içinde uygundur .poly ve yukarıda okuduğum nazan ın mesajı haricinde kimsenin mesajı yani dileği bana ulaşmadı:)) bilgilerinize 2. grup arkadaşlarım
1-poly
2-bilge
3-pandora
4-qqq
5-adalet soykök
6-nazan erten
7-libra
adaletciğim bak bakalım bu nasıl olmuş..
Adalet Soykök'ün şu anda 300.000. lirası var... bu para adalet soykök'ün daha rahat ticaret yapabilmesi için çoktaaan öngörülmüştür... çünkü...adalet soykök sahip olduğu herşeyi ve paralarını hem kendisinin hemde bütünün en yüksek hayrına olacak şekilde kullanır... istediği her şey adalet söykök'ün eline ve ayağına en kolay yollardan hızlı ve sürekli bir şekilde gelir...bu şimdi olsun...teşekkür ederim...teşekkür ederim...teşekkür ederim...
çooooooook teşekkür ederim ablacığım dileğimi düzelttiğin için :mel1sağoooool.
Ben yarın itibariyle Mayıs'a kadar sürecek bir işe başladığım için çalışmaya katılamıyorum.. Çalışma saatlerim düzensiz olduğu için, bu çalışmayı da düzenli, yapamam.. Mayıs'a kadar devam ederse o zaman katılırım... Ama ben belirtilen saatte aklıma geldiğinden desteğimi vermeye çalışıcam..
Herkesin dileğinin en hayırlı ve en kısa zamanda gerçekleşmesi dileğiyle..:)
2. grup arkadaşlardan pandora,bilge ve qqq dileklerinizi bekliyorum..yarın başlıyoruz arkadaşlar artık herkes bugün toparlayıp en geç yarın öğleye kadar göndersin lütfen...nazan,adaletsoykok ben size özelden gönderdim..sizinkileri de buradan yazıp sıraya koyuyorum..
ayrıca qqq sana özelden mesajımı iletemiyorum..mesajlarını kontrol eder misin..
Ben dileklerimi 1.gruptan esra inanoz,nükü1 ve stubborn a gönderdim...diğer arkadaşlar kesin katılıyor mu katılmıyor mu bilemediğimden onlara mesaj göndermeyi pazartesi gününe bıraktım...zaten yarınki çalışma 1.sırada olduğu için esra inanoz ile başlayacak...saat 22.00 da herkes karar kıldıysa esra için yarın başlayalım ne dersiniz...Bence 3.gruptan kesin devam edecek olan arkadaşlar da dileklerini hazırlasınlar...1.ve 2.gruptan ayrılan arkadaşlar varsa onların yerine devam edebilirler diye düşünüyorum...blondberry, derya06 ve deniz dileklerinizi bekliyorum...
ben de birazdan herkese gönderceğim 1. gruptaki
dileğimizi özelden paylaşınca ilet butonuna mı basıyoruz cvp
hayalayaz
13-03-2011, 23:30
dileğimizi özelden paylaşınca ilet butonuna mı basıyoruz cvp
önce cevapla butonuna basıyorsun... yukarıda ki pencereye mesajı kime göndereceksen onun ismini yazıyorsun... onun altındaki boşluğa konuyu yazıyorsun.. sonra büyük boşluğa mesajını yazıyorsun ve sonra gönder tuşuna basıyorsun..
gruptaki bütün arkadaşlara mı hepsine birden ulaşmıyormu hepsinemi göndereyim.nasıl cahilim demi
hayalayaz
13-03-2011, 23:36
6 kişiye birden gönderemezsin toplu halde 5 kişiye gönder..1 kişiyede ayrıca gönder..
seni de çok yordum sağol abla bıktırmadım inşallah
hayalayaz
13-03-2011, 23:38
seni de çok yordum sağol abla bıktırmadım inşallah
osssun.,shy
nazan erten
14-03-2011, 08:26
daha öncede yaptıgımız ve sonuclarının pozıtıf oldugu bir çalışmayı tekrar yapmak istemekteyım. Biz çekım yasasına ilk başladıgmızda 7 kişilik gruplar halınde her gun birimizin dileklerini evde aynı saatte yuksek sesle okuyup medıtasyon yapıyorduk...
bu çalışmayı yapan tum arkadslarımın dıleklerının hemen hemen hepsi oldu...şimdi yenılerını ısteme zamanı geldı :)) hadı tekrar start verelım ne derdınız???[
daha ayrıntılı anlatayım yaptıklarımızı.. 7 gun 7 kişi belırlıyorduk.hergun birimizin dileklerini aynı saatte okuyorduk.bırıncı gun x ıkıncı gun y vs.vs. Bırıncı gun x ın dıleklerını okuyup onun yuksek hayrına gonderırıp tesekkur edıyorduk..oyle bır enerjı patlaması yaşanıyorduı bız bıle sasırmıstık ılk zamanlarda enerjı acaip yukselıyordu...
eger bu çalışmayı yapmak istersenız cevaplarını beklıyorum.pazartesı gunu ayın 7 si ve grubu olusturalım.
7 kısıden fazla olursa ıkı grup ya da 3 grupa ayırırız...
not: Biz bu çalışmayı yaparen bırbırımız gordugumuz bıle olmustu...guzel bır deneyımdı tekrar yasamak isterım ne derdınız???
ikinci grup
1-polly
2-bilge
3-pandora
4-qqqq
5-adalet soykok
6-nazan erten
7-libra
]arkadaşlar bu dileği en az üç kere okuyun sonra gözlerinizi kapatın, biz yedi kişiyiz hepimizi daire halinde, yan yana oturmuş bir şekilde hayal edin. Ortamızda x, başlarımızın üzerinden, bir ışık sütunu çıktığını, bu ışık sütunlarının evrenin sonsuzluğunda birleşerek, güçlü bir ışık topu oluşturduğunu hayal edin..ışık topunun iyice güçlendiğini düşündüğünüz anda patlatın ortamızda oturan kişi ve kişilerin yüksek benlikleri, yoğun bir ışık yağmuru altında yıkansınlar, gözlerinizi açın teşekkür etmeyi unutmayın olurmu?
pandora ve qqq dan hiç ses yok
siz düzenlerken onları 2. Gruba yazmışsınız ama :(( malesef sanırım bir sorun var ve ulaşamıyoruz kendilerine bu gece başlıyacağımız düşünülürse :)))
bilgi ve ilgilerinize
teşekkür ederim
2.gruptaki arkadaşlar dileğimi hepinizin özeline gönderdim.göndermeyi unutuğum arkadaşım varsa hatırlatsın. qqq ve pandoradan 4 e kadar msj alamasak başka katılmak isteyen arkadaşları alalım.hadi 2. gruptaki arkadaşlar akşam sitede görüşelim.
arkadaşlar belki saçma gelecek ama ben çarşamba gününün bana uğur getirdiğine inanırım pandora lütfen yer değiştirebilirmiyiz.poly, pandora, bilge, qqqq, adaletsoykok, nazan erten, libra... pandora canım bu senin için sorun olur mu ne dersin.gerçi senden haber alamıyoruz ama.
Stubborn
14-03-2011, 12:21
Arkadslar cuma gunu siteye gıilmiyordu o yuzden yazamadım
kusura bakmayın hafta sonu burda degıldım mesajlarınızı sımdı gordum.. aksama topalıyalım tm mesajları yarın baslayalım mı ne dersınız? işyerınde oldugum ıcın ayrıntılı okuyamıyorum tm mesajları dıleklerınızı okuyacagım hepsıne cevap yazacagım..
esra inanoz
14-03-2011, 12:23
4- derya06
6-nükü_1
7-Stubborn
1.gruptan bu arkadaşlarımızdan dileklerini bekliyorum..saat konusunda anlastıkmı ne durumdayız ?? ben dileğimi gönderdim özel mesaj olarak alamayan olmussa tekrar gondereyim..gunduz çok fazla giremiyorum siteye.. aksam mutlaka gırerım bakarım..sevgiler..
Stubborn
14-03-2011, 12:28
Ama pazartesı başlıyalım dersenız ılk sıradakı arkads esra zaten dılegı hazır ondan başlıyalım..
aksam dıgerlerınıde kararlastırırız...
cevaplarınızız beklıyorum arkadaslar.. tekrar ksura bakmayın mersıdneydım hafta sonu..
esracım ben sana dileğimi gönderdim bir bak istersen gelmediyse tekrar gönderirim sana
bu arada evet yarn başlamak daha mantıklı stubborn öyle yapalım canım
Stubborn
14-03-2011, 12:30
esracım ben sana dileğimi gönderdim bir bak istersen gelmediyse tekrar gönderirim sana
bu arada evet yarn başlamak daha mantıklı stubborn öyle yapalım canım
tamam canım hangı gun ortak karar olursa ya bugun ya da yarın baslıyalım .. aksama 7 de ye adar sanırım tum arkadslar cevap yazmıs olur..
eger tamam baslıyalım derlerse 22 : 00 de baslarız bu aksam yoksa yarın saat 22 : 00 de baslarız ok mı=?
esra inanoz
14-03-2011, 12:46
nükücüm baktım mesajlarıma senin dileğin gelmemiş .. tekrardan gönderirsen çok sevinirim.. bu arada bugun dıleklerı toparlayıp yarın baslamak daha uygun olur bence .. yanı yıne de ortak alınacak bı karar elbettekı ..hepımızın dıleklerı bırbırımızde oldugunu kesın ogrendıgımızde başlamak daha uygunudur gibi.. bu arada saat 10 da uygundur benım ıcın ..
zuzu_jujum
14-03-2011, 14:14
bu çalışma çorba oldu sanki :S
Stubborn
14-03-2011, 14:49
canım corba olmadı sadece herkezın hazırlanıp topalrlanması gerekn bı calısma oldugu ıcın boyle old.. bende malesef hafta sonu yoktum o yzden uzadı..
Neyse sımdı sanırım yarın dıycek herkez.. o yzden yarın akşam baslıyoruz dıyelım saat 10 da...
bende elımden geldıgınce gormye calısıyorum sıteye işyerınde pek vaktım olmuyor cnku..
aksam tam olarak herkezınkı toparlanmıs olur sanırım herkezın sıteye gırıs saatı farklı cunku..
Bende dılegımı yazıp atacagım herkeze ozelden..
Bu olayı en ınce ayrıntısına kadar kafamda tasarladıgım için bu kadar çok yazıyorum...
2. grupta bana mesaj gönderen arkadaşlar mesajlarını aldım bu akşam 22.00de polyle başlıyoruz
Ama pazartesı başlıyalım dersenız ılk sıradakı arkads esra zaten dılegı hazır ondan başlıyalım..
aksam dıgerlerınıde kararlastırırız...
cevaplarınızız beklıyorum arkadaslar.. tekrar ksura bakmayın mersıdneydım hafta sonu..
stubborn yarın başlayalım demişsin herkesin dileği hazır olsun diye ama bugün 2.grup başlıyor aynı anda başlasak daha iyi olur...nasıl olsa esra dileklerini herkese gönderdi...bugün saat 10 da esra ile başlayalım bence...sizler için de uygunsa... derya06 ve senin dilekleriniz yok bende bu arada onu da söylemiş olayım...
Stubborn
14-03-2011, 18:02
stubborn yarın başlayalım demişsin herkesin dileği hazır olsun diye ama bugün 2.grup başlıyor aynı anda başlasak daha iyi olur...nasıl olsa esra dileklerini herkese gönderdi...bugün saat 10 da esra ile başlayalım bence...sizler için de uygunsa... derya06 ve senin dilekleriniz yok bende bu arada onu da söylemiş olayım...
ben sıze uyarım bazı arkadslar yarın baslayalım dedıler dıye dedım saat 20 00 e kadar baslayalım derlerse saat 22 : 00 de baslıyalım bugun fark etmez ortak karar onemlı olan
bu gün saat 22 banada uyar esrayla başlayalım ,ama deryanın dileği bana gelmedi henüz gelemzse ne yaparız halka bozulmuş olurmu stuborn
Bende dılegımı yazıp atacagım herkeze ozelden..
Bu olayı en ınce ayrıntısına kadar kafamda tasarladıgım için bu kadar çok yazıyorum...
__________________ o zaman yarın başlayalım
Stubborn
14-03-2011, 18:14
bu gün saat 22 banada uyar esrayla başlayalım ,ama deryanın dileği bana gelmedi henüz gelemzse ne yaparız halka bozulmuş olurmu stuborn
sana ozelden attım mesajı
aldım mesajını tatlım son karar nedir bu arada saat konusunda bugünmü yarınmı başlayalım
2.gruptaki arkadaşlarım 2 kişiden şu ana kadar ses çıkmadı..bu akşam nasıl başlıycaz bu durumda..eğer katılmak istemiyolarsa başka 2 kişi alalım..bir cevap yazsa qqq ve pandora!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!nerdesinizzzzzzzzzz z.
hayalayaz
14-03-2011, 18:29
arkadaşlar gerek pandora, gerek qqqq bu gün siteye girmiş.. kendilerinden bir ses vermiyorlarsa ya bu çalışmayı unuttular, yada vakitleri yok çalışmayı yapmayacaklar..şimdi kendinize yeni bir düzenleme getirin... ve çalışmanıza en geç yarın başlayın...
son bir haftadır çoğu zaman siteye ulaşamıyorum sizdede öyle oluyor mu
arkadaşlar gerek pandora, gerek qqqq bu gün siteye girmiş.. kendilerinden bir ses vermiyorlarsa ya bu çalışmayı unuttular, yada vakitleri yok çalışmayı yapmayacaklar..şimdi kendinize yeni bir düzenleme getirin... ve çalışmanıza en geç yarın başlayın...
tamam ablacım biraz daha bekliyorum..eğer olmazsa 2 kişi daha alıp yarın başlıycaz artık..arkadaşlarla kararlaştıralım ve yeni sıralama yapalım...
hayalayaz
14-03-2011, 18:39
son bir haftadır çoğu zaman siteye ulaşamıyorum sizdede öyle oluyor mu
iki gündür sorun yok bilgecim..:holyhop ben istediğim zaman giriyorum..
hayalayaz
14-03-2011, 18:41
Ben yarın itibariyle Mayıs'a kadar sürecek bir işe başladığım için çalışmaya katılamıyorum.. Çalışma saatlerim düzensiz olduğu için, bu çalışmayı da düzenli, yapamam.. Mayıs'a kadar devam ederse o zaman katılırım... Ama ben belirtilen saatte aklıma geldiğinden desteğimi vermeye çalışıcam..
Herkesin dileğinin en hayırlı ve en kısa zamanda gerçekleşmesi dileğiyle..:)
nurnur çalışmaya katılamayacağını haber verdi..:ci
libra diğer arkadaşlardan haber yok niye kimse girmiyor sayfaya listeyi yeniden oluşturalım.vazgeçen arkadaşlar lütfen bir cevap verin
ben de sadece 1 gün girememiştim ve kafayı yemiştim o gün...meğer ne kadar alışmışım buraya..giremediğim zaman boşluk hissettim..kabus gibiydi resmen..şimdi çok şükür sorun yok...:dnssss
Stubborn
14-03-2011, 18:56
üçüncü grup
1-libra
2-zuzu
Bu grptakı arkadsları olmayan kısıler ıle degıstırelım ..
Bu aksam sanırım yetısmeyecek .. yarın saat 22 : 00 de kesın baslıyoruz ..
Bu aksam ben tum gece nette olacagım tam grupları kısılerı ayıralım yarın aksam 2 grupta saat 22 00 de hazır olsun olurmu arkadaslar=?
Not: Gece olamayacaklar sımdıden mesaj yazsınlar yarın ıcın dıleklerını gondersınler..
libra 2. gruptaydı zaten.biz dileklerimizi göndermiştik birbirimize..?
evet bende anlamadım neden 3.grup oldum şimdi :mshareketliifade312
Gülçin Şen
14-03-2011, 19:34
1- grup :
1-Esra İnanoz
2-_blandberry
3-ceylin
4- derya06
5-DENİZ
6-nükü_1
7-Stubborn
ikinci grup
1-Polly
2-bilge
3-pandora
4-qqqq
5-Adalet Soykok
6-nazan erten
7-libra
üçüncü grup
1-zuzu
1-Nur nur
4-
5-
6-
7-
Ben kendimi silmiştim libra 2. grupta sorun yok...
1.gruptan derya06 ve stubborn dileklerinizi bekliyorum...bazı arkadaşlar sadece isimlerini yazmışlar soyadlarını da gönderirlerse çok iyi olur...sanırım derya06 çalışmaya katılmıyor...1.gruptan diğer arkadaşlar derya06 size dileğini gönderdi mi...
canım galiba kimseye göndermemiş dilegini o yüzden bence yarın baslayalım çalısmaya
Stubborn
14-03-2011, 21:02
derya 06 yok mu???
o yoksa onunyerıne zuzu yu alalım bızım gruba?
Stubborn
14-03-2011, 21:04
bende :
blondberry
ceylın
denız
nükü
esra ınanoz
ve
zuzu mesajları var.. eksık olanlar varsa gonderelım bırbırımıze.. yarın baslıyoruz saat 22:00 de
Bende gonderdım dılegımı eger deryadan yarın oglene kadar ses cıkmaz ıse zuzu yu bıze alacagım yoksa ıkıncı gruptan eksık kısını yerıne ..
bugün başlayamadık..umarım yarın akşam başlayabiliriz..bizim gruba 2 kişi lazımm..
yareneren
14-03-2011, 21:09
bende katılmak istiyorum... beni de ekleyin...
Stubborn
14-03-2011, 21:11
bugün başlayamadık..umarım yarın akşam başlayabiliriz..bizim gruba 2 kişi lazımm..
yarenı sızıngruba alın bıde zuzu .. derya gunduz gelmez ıse bır kısı de bızım gruba alırız
bende katılmak istiyorum... beni de ekleyin...
cok tesekkur ederim Hayal Abla. Size de sevgiler:)
tamam o zaman yaren ve zuzu özelden dileklerinizi bekliyorum arkadaşlar..yeni bir sıralam yapıyorum..arkadaşlar da kabul ederse..
2.grup
1.poly
2.bilge
3.adaletsoykok
4.nazan erten
5.libra
6.zuzu
7.yaren
adaletsoykok
14-03-2011, 21:22
adaletciğim bak bakalım bu nasıl olmuş..
Adalet Soykök'ün şu anda 300.000. lirası var... bu para adalet soykök'ün daha rahat ticaret yapabilmesi için çoktaaan öngörülmüştür... çünkü...adalet soykök sahip olduğu herşeyi ve paralarını hem kendisinin hemde bütünün en yüksek hayrına olacak şekilde kullanır... istediği her şey adalet söykök'ün eline ve ayağına en kolay yollardan hızlı ve sürekli bir şekilde gelir...bu şimdi olsun...teşekkür ederim...teşekkür ederim...teşekkür ederim...
harika olmuş hayal hanım..çok teşekkür ederim teşekkür ederim teşekkür ederim...
esra inanoz
14-03-2011, 21:32
arkadaslar bana bır tek derya06 nın dılegı ulasmadı... ayrıca arkadaslar soy ısımlerınızı de gonderırmısınız.. ve ya gereklimi soyısım bu konuda bılgım yok :/
adaletsoykok
14-03-2011, 21:41
tamam o zaman yaren ve zuzu özelden dileklerinizi bekliyorum arkadaşlar..yeni bir sıralam yapıyorum..arkadaşlar da kabul ederse..
2.grup
1.poly
2.bilge
3.adaletsoykok
4.nazan erten
5.libra
6.zuzu
7.yaren
bence tamam kabul . bu akşam başlıyormuyuz.benim dilegim hayal hanımın düzenledigi gibi burda yazıyor ayrıca mesaj atmıyorum Adalet Soykök'ün şu anda 300.000. lirası var... bu para adalet soykök'ün daha rahat ticaret yapabilmesi için çoktaaan öngörülmüştür... çünkü...adalet soykök sahip olduğu herşeyi ve paralarını hem kendisinin hemde bütünün en yüksek hayrına olacak şekilde kullanır... istediği her şey adalet söykök'ün eline ve ayağına en kolay yollardan hızlı ve sürekli bir şekilde gelir...bu şimdi olsun...teşekkür ederim...teşekkür ederim...teşekkür ederim
arkadaslar bana bır tek derya06 nın dılegı ulasmadı... ayrıca arkadaslar soy ısımlerınızı de gonderırmısınız.. ve ya gereklimi soyısım bu konuda bılgım yok :/
hayal abla daha iyi bilir ama ben bu tür çalışmalarda ad ve soyadının gerekli olduğunu düşünüyorum...hem ben ayrıca çalışma sırasında reiki de göndereceğim onun için zaten gerekli...başka reiki gönderecek arkadaşlar da vardır mutlaka...derya06 sanırım katılmıyor...zaten en başta demiştik ya haftalarca süren bir çalışma olduğu için devam edebilecek,çalışmayı yarım bırakmayacak arkadaşlar katılsın diye...demek ki çok yoğun ki bizlere cevap veremiyor ya da katılsa da belki uzun süre devam edemeyecek...bakalım yarına kadar haber bekliyoruz kendisinden...
Stubborn
14-03-2011, 21:43
Soy ısımlerın gereklı oldugunu dusunmuyorum canım.. sonucta bırbırımıze odaklandıgımız ıcın dıye dusunuyorum ( hayal ablam yanılıyorsam duzelt benı)
sanırım derya dısındakı tum kısılerın dıleklerı bırbırıne ulaştı...
Yarın saat 22 : 00 de hepımızın yuksek hayrına olacak sekılde bu çalışmaya baslarız ınsallah..
Tum dıleklerı 3 kere okuyoruz arkadaslar..( tum dılek derken o gun kımın dılegı okunacaksa)
Sımdıden heyecan yaptım enerjı patlaması yasamaya az kaldı...
hayalayaz
14-03-2011, 21:51
soyisim gereklimi? aslında değil... ama ben kendi adıma reiki gönderirken, kişinin adını ve soy adını söylediğimde, enerji yanlış yere akmayacakmış gibi bir duyguyla gönderiyorum... ( enerji, ayşenin oğlu, hasanın kızının küçük torunu desek bile yanlış yere akmaz, ama benim içim rahat eder) burada sizlerin soyisimlernizi saklamak zorunda olacağınız hiç kimse yok...ama yinede siz bilirsiniz..sevgiler
esra inanoz
14-03-2011, 21:54
tmm dır o zaman bekleyelım deryadan haber ... ben de heyecan yaptm :D:D bugun ofisde yogunluk yoktu siteye girebildim.. inşallah yarında gün içinde yine girmeye çalısıcam yogunluk olmassa :DD:
çalışma yarın başlıyor ..saat 22,00
nazan erten
14-03-2011, 21:55
ama ben bu akşam da yaptım:)) yarın akşam tekrar senin için yaparım:))
bu arada ben dileğimi yazmıştım tekrar özelden msj atmama gerek varmı:)))
Stubborn
14-03-2011, 22:03
soyisim gereklimi? aslında değil... ama ben kendi adıma reiki gönderirken, kişinin adını ve soy adını söylediğimde, enerji yanlış yere akmayacakmış gibi bir duyguyla gönderiyorum... ( enerji, ayşenin oğlu, hasanın kızının küçük torunu desek bile yanlış yere akmaz, ama benim içim rahat eder) burada sizlerin soyisimlernizi saklamak zorunda olacağınız hiç kimse yok...ama yinede siz bilirsiniz..sevgiler
Ablam tamam yazarım soy ısımlerıde..
sadece merak ettııgm bişiyi sorcam sonuctsa bız bır kısıye odaklanıyoruz ve onun baska yere gıtme durumu nasıl olabılır?? merak ettıgım ıcın soruyorum ....
2 gruptaki arkadaşlar ne zaman başlıyoruz.dileklerinizi yazmaya başlıyorum.aslında özelden gönderseniz not alması daha rahat olur.ne dersiniz.diğer yeni katılan arkadaşlar kesinse onlara da dileğimi göndereyim. artık başlayacağımıza çok sevindim.ayrıca soyad belirtilmesi konusunda hayal ablaya katılıyorum.daha net hedef belirtilmiş olur.soyad belirtmemizin bir sakıncası var mı bilemiyorum .
ama ben bu akşam da yaptım:)) yarın akşam tekrar senin için yaparım:))
bu arada ben dileğimi yazmıştım tekrar özelden msj atmama gerek varmı:)))
canım teşekkür ederim..çifte kavrulmuş olcak benimki o zaman...:3358dileğini aldım ben ..diğer arkadaşlar da aldıysa sorun yok..
zaten soyadlar belirtilse bile dileklerden özelden sadece çalışmaya katılacak arkadaşlara gönderildiği için adını soyadını vermeye çekinen arkadaşlar için bir sakınca olacağını sanmıyorum...zaten isteyen arkadaşlar adını soyadını ve dileğini siteden paylaşıyor zaten...
nazan erten sabah özelden dileğini göndermişsin her hangi bir değişiklik yok değil mi onu alayım mı
nazan erten
14-03-2011, 22:57
nazan erten sabah özelden dileğini göndermişsin her hangi bir değişiklik yok değil mi onu alayım mı
evet canım son haliydi o:))
daha doğrusu aniden değiştirip size msj attıydım ama geçmiş sayfalardada değiştirdim aynı size msj attığım gibi:))
tamamdır bu akşam 22.00de
ben de dileğimi düzenlesemmi diye düşündüm çokmu yavan ay bilemedim :D:D
Stubborn
15-03-2011, 09:45
tamamdır bu akşam 22.00de
ben de dileğimi düzenlesemmi diye düşündüm çokmu yavan ay bilemedim :D:D
İçine sinen cumleler olsun.. ilk once sen ınanacasın dıleklerının olacagına canım.. yavan oldu ay surası olmadı dıosan gel duzeltelım keselım bıcelım kullanıma hazırlayalım ne dersın:D:meditation:bat:phone:mel3:ttt
zuzu_jujum
15-03-2011, 10:01
ya ben 3.gruptaydım şimdi 2. gruba atandım sanırım...bugün okumaya başlıyoruz...heralde ben şimdi 2.guruptaki herkeze dileklerimi mi yollıycam...??
birde bugün biri için yarın diğer arkadas içinn bu şekldemi devam edicez...af buyrun ama tam anlıyamadım :(((
blondberry
15-03-2011, 10:02
günaydınnnn bana sadece nükü'nün,Deniz'in ve Stub'un dilekleri geldi...bilginize
zuzu_jujum
15-03-2011, 10:13
ARKADAŞLAR BENİM DİLEĞİMDE BU...!!!
GÜLŞAH’ın eline en cömert kaynaklardan, 250 bin miktarlarda paraların gelmesini istiyoruz, GÜLŞAH bu paraları, hem kendisi için, hem'de cevresındekıler için ,hayırlı bır sekılde kullanacaktır , paraların hızla GÜLŞAH’ın eline gelmesi adına enerji yükseltiyoruz, paralarının en cömert kaynaklardan büyük bir hızla GÜLŞAH’ın eline gelmesini emrediyoruz.. GÜLŞAH şuanki ilişkisi hayırlı ise ve ona mutluluk,huzur sevgi karşılıklı güven mutlu bir evlilik vermesini diliyoruz.. ve GÜLŞAH’ın tez vakitte sınavlarını başarıyla vermesini emrediyoruz..
şimdi ve burada, şimdi ve burada, şimdi ve burada teşekkür ederiz..
İçine sinen cumleler olsun.. ilk once sen ınanacasın dıleklerının olacagına canım.. yavan oldu ay surası olmadı dıosan gel duzeltelım keselım bıcelım kullanıma hazırlayalım ne dersın:D:meditation:bat:phone:mel3:ttt
hehe bunu dedin ya stubborn üstüne kaldım işte :D:D özelden mesaj atıyım hemen :P:P
1. grup arkadaşlarım artık bu gün başlıyacaksak ona göre kendimi ayarlıyacağım haberleşelim lütfen
libra dileğini değiştiriyormusun bekliyorum yenisini... hadi bugün başlayalım artık...hani yarenden ses yok...çalışma 7 hafta yani bugün başlarsak 2 mayısta bitiyor... hadi arkadaşlar elimizi biraz çabuk tutalım... doğru hesaplamışım demi.
esra inanoz
15-03-2011, 11:38
stubborn benim dileğim nasıl sizce .. benimki de yavab kalsın istemem :)
esra inanoz
15-03-2011, 11:39
günaydınnnn bana sadece nükü'nün,Deniz'in ve Stub'un dilekleri geldi...bilginize
ben göndermiştim dileğimi gelmedi mi ???
zuzu_jujum
15-03-2011, 12:00
2.gurup nezman başlıycaak yaaaa :(
zuzucum 2.grup bu akşam başlıyo ama senin dileğin bana ulaşmadı ya buradan yada özelden dileğini gönderir misin?ben sana özelden atıyorum şimdi...:phone
Stubborn
15-03-2011, 13:58
ıkı grupte bugun baslıyacak saat 22 00 de
Eksık olanlar bana tekrar yazsın bende 1 gruptakı derya 06 harıcınde herkezın dılegı mevcut .. ben gondereyım olmayanlara ozaman
bugun esradan baslıyor bırıncı grup
hergun sırayla bır kısı ıcın okunacak
7 hafta surecek okumalar...( sankı olmuslerın ruhuna gıbı oldu heuheuehuehu)
Gülçin Şen
15-03-2011, 14:00
Allah kabul etsin, gülsuyu dağıtayım şimdi Stubb....:0313:
7 hafta surecek okumalar...( sankı olmuslerın ruhuna gıbı oldu heuheuehuehu)
ay çok güldüm çok yaşa emi..hehe
zuzucum banada dileğini özelden gönder.not alayım.ben hayal ablayı bekliyorum.akşam kendiminkini gönderirim.
yaren aranıyor..yaren nerdesinnn...dileğini gönder canım.. bu akşam başlıycaz....inşallahhh diyorum...ben sana özelden gönderiyorum..
zuzujujum dileğini yazmışsın canım şimdi gördüm..sayfanın başını incelersen uygulamanın nasıl yapılacağını görüceksin..
Stubborn
15-03-2011, 14:38
Allah kabul etsin, gülsuyu dağıtayım şimdi Stubb....:0313:
Tamam vodoocum bende helva kavurayımmm hemencikD:grin
Bütün dileklerınız kabul olsun. :güzlkz
esra inanoz
15-03-2011, 15:16
ama derya06 henuz dılegını gondermedı .. bugun baslıcaksak deryanın yerıne gruba bırını alalım .. deryadan hıc ses yok ..
Gülçin Şen
15-03-2011, 15:21
bende yarın nete giremeyebilirim, lütfen dilekleri ve herkesin saatleri belirlenip bildirilirse çok iyi olur.
ayın 13'ünde yazmış en son derya....
Stubborn
15-03-2011, 15:25
saat 19 00 a kadar deryadan haber beklıyelım yoksa yerıne bırını alacagız
zuzu burda verdiğin dileği yazıyorum.arkadaşlar yarenden ses yok ne yapacaz bugünde kalmasın artık.
biz taşınıyoruz arkadaşlar dolayısıyla internetin nakil işlemleri olacak bundan dolayı da nete giremeyeceğim, lüttef beni affedin.
Stubborn
15-03-2011, 18:24
derya çalışmaya katılamaycak eger gonullu kımse varsa saat 2200 ye kadar yazsın ..
yoksa 6 kişi olara baslıyalım... bu aksam saat 22 : 00 de
blondberry ben dileğimi sana göndermiştim...ama bir daha gönderiyorum şimdi...
stubborn benim dileğim nasıl sizce .. benimki de yavan kalsın istemem :)
esracığım dileğinde yeni düzenlemeler yaptıysan bir an önce o haliyle bizlere gönderirsen sevinirim...
yarenden ses çıkmazsa biz de 6 kişi olarak başlıycaz arkadaşlar..başka çare yok..artık başlayalım bugün..
Stubborn
15-03-2011, 18:46
1 Gruba yeşilim de katılıyor bu akşam onlıne olacak telefonla konustuk 7 kişi olarak baslıyoruz ılk grup
2 gruba 1 kişi daha gelırse eklenır yoksa 6 kişi olarak baslıyorz bu gece
2 gruptaki arkadaşlar niye kimse siteye girmiyor hadi ama heyecanımı kaybediyorum artık.
DUYURU- 2 GRUBA BİR KİŞİ LAZIM YOK MU TALİP...sanki açık artırmaya çıkarıyorum.
2.gruba katılmak isteyen varsa lütfen acele dileğini yazsın ve biz de ona gönderelim..yok olmazsa artık biz de 6 kişi başlarız ama kesin başlıyoruz..umarım süreklilik sağlanır..sağlayamayacak olanlar varsa söylesin şimdiden çünkü çalışmanın bir anlamı olmaz..
adaletsoykok
15-03-2011, 19:40
yarenden ses çıkmazsa biz de 6 kişi olarak başlıycaz arkadaşlar..başka çare yok..artık başlayalım bugün..
eger kimse yoksa 7 kişi benim kızım tuğçe katılmak istıyor dilegini aksam gonderırı
adaletsoykok
15-03-2011, 19:43
zuzu dilegin bana ulaşmadı bilgin olsun
tm olur benim tekrar göndermeme gerek yok o zaman tuğçeye sizde var ...şimdi 7 olduk o zaman..sıralama şu şekilde tekrar yaziyim..
1.poly
2.bilge
3.adaletsoykök
4.nazanerten
5.libra
6.zuzu
7.tuğçe
tamammıyız arkadaşlar..
tamam son düzenlemeleri yapın başlayalım.ben hazırım
Medıyı nasıl yapacagımız HakkındaArkadaşlar bu dileği en az üç kere okuyun sonra gözlerinizi kapatın, biz yedi kişiyiz hepimizi daire halinde, yan yana oturmuş bir şekilde hayal edin. Ortamızda x, başlarımızın üzerinden, bir ışık sütunu çıktığını, bu ışık sütunlarının evrenin sonsuzluğunda birleşerek, güçlü bir ışık topu oluşturduğunu hayal edin..ışık topunun iyice güçlendiğini düşündüğünüz anda patlatın ortamızda oturan Kişi ve kişilerin yüksek benlikleri, yoğun bir ışık yağmuru altında yıkansınlar, gözlerinizi açın teşekkür etmeyi unutmayın olurmu?
hatırlatmak istedim..saat 22.00 da ...:güz
x dediğimiz kişi o akşam dileği okunan kişi......belirtmek istedim..
saat 22.00 de başlıyoruz haydi hayırlı olsun
1 Gruba yeşilim de katılıyor bu akşam onlıne olacak telefonla konustuk 7 kişi olarak baslıyoruz ılk grup
2 gruba 1 kişi daha gelırse eklenır yoksa 6 kişi olarak baslıyorz bu gece
stubborn yeşilim katılıyor mu katılmıyor mu...dileği ve ismi bana ulaşmadı...
Stubborn
15-03-2011, 21:03
stubborn yeşilim katılıyor mu katılmıyor mu...dileği ve ismi bana ulaşmadı...
katılıyor bırazdan evde olur o dılegını yarın yazıp gonderecek zaten bugun 1 kişiye yapılıyor
arkadaşlar ben dileğime soyadımı ekledim ve tekrar özelinize gönderdim lütfen son şekliyle okuyun olur mu tuğçenin dileğini bekliyorum.
katılıyor bırazdan evde olur o dılegını yarın yazıp gonderecek zaten bugun 1 kişiye yapılıyor
bugün biliyorum bir kişiye yapacağımızı ama çalışmayı toplu yapacağımız için ben çalışmanın başında 7 kişiysek o 7 kişiyi düşünerek yapacaktım da onun için...daire halinde olduğumuzu vb.hayal ediyoruz ya... :) anlatamadım ya neyse :)
Stubborn
15-03-2011, 21:17
bugün biliyorum bir kişiye yapacağımızı ama çalışmayı toplu yapacağımız için ben çalışmanın başında 7 kişiysek o 7 kişiyi düşünerek yapacaktım da onun için...daire halinde olduğumuzu vb.hayal ediyoruz ya... :) anlatamadım ya neyse :)
haklısın canım sen yesılımın dılegı olmadanda hayal edıver bugunluk olarmı:)) bırazdan nette olacak:idea:güz
neyse katıldığını öğrendik ya şimdilik yeşil birini hayal ederim :)
Stubborn
15-03-2011, 21:24
1-Esra İnanoz
2-_blandberry
3-ceylin
4-DENİZ
5-nükü_1
6-yeşilim
7-stubborn
Saat 22:00 de esra ile baslıyoruz:idea
geldimmmmm arkadaşlar pardon ancak yetişebildim aman ne özlemişim bu arada:))
hadi bakalım herşey çok güzel olacak.yine,yeni,yeniden.
ben de dileğimi hazırlayıp gönderirim sizlere.
nazan erten
15-03-2011, 21:38
:)) kızlar 15 dk kaldı herkes hazır dimiii:)))
Stubborn
15-03-2011, 21:46
saat 22 :00 da dılegı 3 kere okuyoruz arkadslar..
hadı bakalım hepimize hayırlı olsunn:idea:güz
herşey gönlümüzce olsun.
sağlık gelsin,huzur gelsin,aşk gelsin,para gelsin:)))
Stubborn
15-03-2011, 21:50
son 5 dk ben mumlarımı yaktım... :idea
Stubborn
15-03-2011, 21:53
Medıyı nasıl yapacagımız HakkındaArkadaşlar bu dileği en az üç kere okuyun sonra gözlerinizi kapatın, biz yedi kişiyiz hepimizi daire halinde, yan yana oturmuş bir şekilde hayal edin. Ortamızda x, başlarımızın üzerinden, bir ışık sütunu çıktığını, bu ışık sütunlarının evrenin sonsuzluğunda birleşerek, güçlü bir ışık topu oluşturduğunu hayal edin..ışık topunun iyice güçlendiğini düşündüğünüz anda patlatın ortamızda oturan Kişi ve kişilerin yüksek benlikleri, yoğun bir ışık yağmuru altında yıkansınlar, gözlerinizi açın teşekkür etmeyi unutmayın olurmu?
hatırlatmak istedim..saat 22.00 da ...:güz
hade bakalım..:idea
yareneren
15-03-2011, 21:54
yaa ben çok yoğun çalışıyorum geç geliyorum girmeye fırsat bulamıyorum çok özür dilerim herkesten giremiyorum birde misafirim var bu arada dilerseniz beni üçüncü gruba yazın ben kimsenin dileğinide bilmiyorum neyi nerden okuyacağımı bilmiyorum...ilk gördüm heves ettim çok ama birdaha giremedim...şöyle kısa bir özet geçerseniz okur başlarım bende kendi dileğimi kime yazıp yolluyorum inanın önceki sayfaları inceleme fırsatım bile olmadı...tekrar özür diliyorum bilgilendirirseniz okuyup başlayacam bugün misafirimde gidiyor uyuyana kadar açık tutarım burayı okurum...:$
Stubborn
15-03-2011, 22:01
esracım hayırlı olsun yeni işin :idea:idea:idea:idea
hayırlı olsun çalışmamız, çok güzel başladık:spi*
Yeni işin hayırlı olsun Esracım
nazan erten
15-03-2011, 22:02
polyy canım dileklerin oldu bile :)) öyle çok hissettim ki
bütün tüylerim diken diken oldu.
arkadaşlar esra'yı tanımıyorum ama biraz önce işe uğurladım onu:))
elinde evraklarının olduğu bir çanta,üzerinde kahve tonlarında çok şık bir elbise.topuklu ayakkabılarıyla koşup yetişemiyeceğini anlayınca taksiye binip işe giderken gördüm.
herşey daha da güzel olacak umarım.
arkadaşlar benim için hayırlı olur inşallah ...hepinize teşekkür ederim....enerjiyi çok yoğun hissettim..şu an hala başı dönüyoo..dileğim anda oldu çok şükürr..:idea
Stubborn
15-03-2011, 22:06
arkadaşlar esra'yı tanımıyorum ama biraz önce işe uğurladım onu:))
elinde evraklarının olduğu bir çanta,üzerinde kahve tonlarında çok şık bir elbise.topuklu ayakkabılarıyla koşup yetişemiyeceğini anlayınca taksiye binip işe giderken gördüm.
herşey daha da güzel olacak umarım.
uzerınde krem rengı bı ceket vardı bıde :idea:idea elbisenin üstünde bende ole gordum:D
birbirini tamamlamasa şaşardım:)
seni seviyorum.
Stubborn
15-03-2011, 22:11
birbirini tamamlamasa şaşardım:)
seni seviyorum.
bende senı cooookkkkkk sevıyorum can dostummm benımmmmmm:çıkmkı:çıkmkı:çıkmkı:çıkmkı:çıkmkı:çıkm kı:çıkmkı
1.grup ve 2.grup...tüm arkadaşlara hayırlı olsun...ben de seslendirip yaptım böyle daha bir iyi oluyormuş... :) arkada da güzel bir fon müziği...yeşilim senin adın yeşilim kaldı ben de haberin olsun...seni ne giyersen giy seni yeşil olarak göreceğim artık :)
ben yaptım poly üzerinde beyaz bir penyeyle hayal ettim 7 kişinin üzerinden pembe ışık dalgalarını yukarda birleştirdim kocaman bir balon oldu ve polynin üzerinde patlattım.poly sen dileğini olmuş bil.hemde iki kere yaptım.
teşekkür ederim canım üzerimde gerçekten beyaz vardı.....:güz
1.grup ve 2.grup...tüm arkadaşlara hayırlı olsun...ben de seslendirip yaptım böyle daha bir iyi oluyormuş... :) arkada da güzel bir fon müziği...yeşilim senin adın yeşilim kaldı ben de haberin olsun...seni ne giyersen giy seni yeşil olarak göreceğim artık :)
yeşil de yakışır bana:))
tamam ben hepinizin yeşili olurum sorun değil.
becerebildiğim kadar özelden mesaj attım arkadaşlar ben de dileğimi,ulaşanlar ulaşamayanlara iletirlerse sevinirim:))
esracım hayırlı uğurlu olsun canım ,en kısa zamanda müjdeler bekliyoruz
teşekkür ederim canım
üzerimde gerçekten beyaz vardı.....:güz
gerçektenmi şaka yapıyorsun valla ben öyle hayal ettim.:mel1
gerçekten beyaz vardı......:mel1
adaletsoykok
15-03-2011, 23:45
herşey gönlümüzce olsun.
sağlık gelsin,huzur gelsin,aşk gelsin,para gelsin:)))
çalışmamız hepimiz için hayırlı olsun :62td8enerjiden oynuyorum çok hoş:)
calismaya baslamis olan arkadaslara hayirli ugurlu olsun, dilekleriniz aninda gerceklessin. Bu arada ben hala 3. gurubun 3. kisisiyim degil mi? bu aralar pek takip edemedim emin olmak istedim:)
Stubborn
16-03-2011, 09:51
calismaya baslamis olan arkadaslara hayirli ugurlu olsun, dilekleriniz aninda gerceklessin. Bu arada ben hala 3. gurubun 3. kisisiyim degil mi? bu aralar pek takip edemedim emin olmak istedim:)
Suan ıkı grup olarak basladık canım 3 grupta cogunluk olmadı gıdenler oldu 1 ve 2 7 serlı kısı olarak devam edıoruz suan
esra inanoz
16-03-2011, 10:52
arkadaşlar dun aksam giremedim siteye.. benım ıcın cok guzel bır gundu.. çok mutlu bir gün gecirdim.. aksam saat 10 da bambaşka bı enerjım vardı.elbettekı uygulamayı yaptım :D sıteye gıremesemde.. hepımızın dıleklerı kabul oldu bile :D sevgiler
zuzu_jujum
16-03-2011, 13:05
yaa dün başlanmış amaben siteye giremedm neolcak şimdi :( birde ben 2.guruptanım ouufff bişeycik olurmu :(
ben hangi guptayım bilmiyorum
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2006-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.