PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Benim bir sorum var ?

Perilice
19-03-2009, 13:23
Merhaba
Hayel ablacım bu sorum sana özellikle burayada açmak istedim ki arkadaşlarda paylaşımda bulunurlarsa çok mutlu olurum ....

Bir yerde okuduğuma göre reiki uyumlaması almış bir bayanın çocuğuda uyumlu oluyormuş tabiki çocuk doğmadan önce uyumlanmışsa :)

Bu nasıl olabilir hangi derecede uyumlu olabilir bu nasıl anlaşılır böyle bir durumda çocukta uyumlama olacağı zaman hangi dereceden uyumlanma alması doğru olur ? Artı bilgilerde varsa rica edebilirimiyim :s1 (8):

hayalayaz
19-03-2009, 13:46
peri kızım
herkes bir şeyler söylüyor, reiki kişi tarafından istenen, talep edilen bir şeydir, anne karnındaki bebek bunu talep etmiş olabilirmi? anne karnındaki bebişlerle birebir iletişim kuramadığımıza göre, bunun varsayımdan öteye gitmeyeceğini düşüyorum. uyumlama esnasında bebeğinde enerjiyi çekmesinden/ almasından daha doğal bir şey olamaz, şifayı herkes kabul eder. sanıyorum öğretmen arkadaşlar bu durumun farkına varıyorlar, ve bu yüzden bebişinde uyumlanmış olabileceğini düşünüyorlar, ben yinede kişiye bire bir sorulmasından yanayım, yanlış düşünüyor olabilirim ama benim entelektüel zihnim böyle durumlarda ağır basıyor. varsayımlarla iş yapmak istemiyorum, reiki uyumlanması talep eden, oraya oturan kişinindir, annesi oraya otururken bebişinde orada olmaktan başka şansı yok. anne sen uyumlan ben sonra geleyim diyemezki.

Perilice
19-03-2009, 14:29
:mshareketliifade393 yok ablacım öyle demiyor şimdi bayan uyumlanmış örnek ben :smile (13): ilerde evlilik vs olurda çocuk oldumu uyumlu oluyormuş bu örnekteki ben olmayayım en iyi si haha

nemesis
19-03-2009, 14:33
valla benim beynim çorba oldu canım hayal ablayı düşünemiyorum bile :boxed14rt: ama şöyle olabilir bebeğin yüksek benliğinin izniyle diyerek uyumlanabilir sanırım :love0073:

Perilice
19-03-2009, 14:36
:s1 (25): yok gı derdimi anlatamadım :s1 (26):

Ben en iyisi yazıyı bulam gelem :blush2:

Perilice
19-03-2009, 14:45
Reiki, anne karnındaki bebek ve annesi için güvenlidir ve yararlıdır.

Reiki eğitimi annelere ne getirir:
•Hamileliğin daha rahat geçmesini ve daha rahat doğum yapılmasını sağlar.
•Sabah bulantılarını hafifletir.
•Hamilelikten kaynaklanan korkular, güvensizlik, olumsuz hisler, stres ve yorgunluğu azaltır.
•Bebeğin sağlıklı gelişimine yardımcı olur.
•Hamilelik esnasında ağrıyan kasları, eklemleri ve omurgayı rahatlatır.
•Anne ellerini karnına koyduğunda doğmamış bebeğe saf ve koşulsuz sevgiyi aktarır.
•Anne ve çocuk arasındaki bağı kuvvetlendirir.
•Doğum sonrası yaşanabilecek depresyonun etkilerini azaltır, ve daha hızlı toparlamaya yardımcı olur.
•Anne, karnındaki bebeği evrensel bir enerji ile kapladığı için bebeği rahatlatır.
•Doğumdan sonra bebekler rahatlar, gaz problemlerinin çözümü kolaylaşır.

Bebeğin babası da Reiki eğitim aldı ise hamilelik boyunca ve doğum sonrasına eşine yardımcı olabilir. Eşinin karnına ellerini her koyduğunda, bebekle doğmadan iletişim kurabilir ve baba-çocuk arasındaki o önemli bağ daha içten ve derinden oluşturur.

Reiki, anne, baba ve bebeğin, doğumdan sonra birbirlerini keşfetmelerini çabuklaştırır.

Hamile kalmadan önce veya hamilelik sırasında Reiki almış bayanlara, bebekleri Reikili doğar ve bunu hayat boyunca kul anabilirler.(Yazının bu kısmı bana ilginç geldi.Gerçekten bebekler uyulmanmış olarak mı doğuyolar? )
-Alıntıdır-

turgay reiki den alıntı yanlış anlaşılmasın diye yazıyom bunu

nemesis
19-03-2009, 15:00
yanii bebeğe hamileyken uyumlanırsan demek istiyor demii :smile (13):

Perilice
19-03-2009, 15:08
yanii bebeğe hamileyken uyumlanırsan demek istiyor demii :smile (13):

Hayır bebek koca yokken ortalıkta bekarken demek istiyor :s1 (25): nemesis rezil oldum yeterince sus gııı :s1 (25):

nemesis
19-03-2009, 15:13
he yanii bizim durumumuzda olabilir diyosun.Vayy şanslıı veletlerr vayy :smile (1): buarada senin biyolojik saatin gelmiş :smile (13):

Perilice
19-03-2009, 15:19
he yanii bizim durumumuzda olabilir diyosun.Vayy şanslıı veletlerr vayy :smile (1): buarada senin biyolojik saatin gelmiş :smile (13):

:s1 (25): deli etme beni hayall ablaaa şu nemesise bir şey deee:mad:

nemesis
19-03-2009, 15:27
:smile (13)::smile (13):bana nee bana nee :s1 (26):

Perilice
19-03-2009, 16:12
:smile (13)::smile (13):bana nee bana nee :s1 (26):

:argue23qn:

hayalayaz
19-03-2009, 16:43
bu yazıda hamile bayanlar, hamilelik süresince ellerini karınlarına koyup reiki ile şifa vermelerinden bahsediyor, bebişin anne karnındayken ve sonrasında, reikiyi daha iyi kabul ettiğinden, ve hamileliğin kolay geçeceğinden bahsediliyor, şifa ayrı şey, uyumlanma ayrı şey, bende sapla samanı birbirine karıştırdılar sandım, yüksek benlikten izin alınılabilir, ama ben kendi adıma konuşayım, ben çok zorunlu değilsem, yüksek benlik falan anlamam, kişinin kendisinden izin almak şifa çalışmalarımı kolaylaştırmıştır, kişi koma gibi zor durumlardaysa bu istisnai bir durumdur, burada yüksek benlikten izin alırım, yüksek benlikle yinede şöyle niyet ederim, bu şifayı .....kabul etmez ise dünyadaki aç olan çocukların bolluğa kavuşması için gönderiyorum..böyle niyet ettikten sonra gönderirim. çünkü ego öyle bir şey ki ne zaman devreye gireceğini bilemeyiz, her zaman söylerim, bizim yaptığımız çalışmalar insanın ayağını yerden keser, iyi yapalım derken yanlış yapmamız her zaman mümkündür, bir ayak yerden kesildiyse bırakın uçsun, bunu deneyimlemekte güzeldir, ama lütfen diğer ayağınız yere sağlam bassın, şifacılar aleminde egolar bangır bangır ben buradayım yaptığın her işte ben varım diyor, insanlar aydınlama yolundayım, egomu öldürdüm diye seviniyor, FARKINDA değiller, kendilerine dönüp bunu ben neden böyle hissediyorum demiyorlar, yada ben çok sorguluyorum, bilmiyorum, reiki ve diğerleri bir yol bu yolda yürürken, kendimize soracağımız soruları işi bitti diye atmamak lazım, diye düşünüyorum..herkese saygılı sevgiler.

Perilice
19-03-2009, 16:48
:smile (11): Ablacım teşekkürederim açıklamaların için :smile (11):