Orijinalini görmek için tıklayınız : meleklerden yardım almak...
yagmurrr
17-02-2011, 08:02
Bir kitapta okumuştum (gerçek bir hikayeydi) merak ettikleri sorular için meleklerden yardım,işaret vs...alıyorlardı.
Reiki yapıyorlardı...
bende gma ya ve sevgi ışını enerjiisne uyumluyum...
Meleklerden istediğim bir konuda yardım veya işaret nasıl alabilirim?
Bilgilendirirseniz sevinirim?
Bu konuda deneyimi olanlar varsa paylaşabilir mi? teşekkür ederim...
Gülçin Şen
17-02-2011, 10:19
Sevgili yağmur bu tarz çalışmalar yapmak istiyorsan sana önerebileceğim bir kitap var tamamen rehber olacak nitelikte.Doreen Virtue'nun İlahi Rehberlik kitabı..Tüm sorularına cevap bulabileceğin uygulamalar yapabileceğin kitaptır...
yagmurrr
17-02-2011, 14:51
hımm hafta sonu araştıracağım kitabı teşekkür ederim.Peki sen böyle bir yöntem kullanıyor musun?
Gülçin Şen
17-02-2011, 14:57
Kitabı okudum uygulamalar yaptım ...Herkese göre değişiklik gösterebilecek bir konu bu....
yagmurrr
18-02-2011, 15:15
sanıırm ilk uygulamamı başarıyla tamamladım.hoşlandığım biri var,onunda bana ilgisi olduğunu düşünüyordum...odaklandım ve meleklerimden işaret istedim...
gece tam pc yi kapatacakken selam verdi:D sohbet ettik:)))
cigdemlara
08-03-2011, 11:11
Slm bende meleklerden işaretler ve yadım istedim çok güzel gelişmeler oldu işaretlerini gönderdiler istediğim yardım geldi. Onları çok seviyorum.
cigdemlara
09-03-2011, 09:49
Merhaba Yağmur,
Hoşlandığın biri varsa konu onunla ilgiliyse başmelek Raquel ile çalışma yap, duygularının hoşlandığın kişi tarafından hissedilemesi konusunda ondandestek iste tabii ikinizin yüksek hayrına diyerek. Başmelek Raquel ilişkilerin meleğidir ilişkilere sevgi akıtır, hertür anlaşmalarda, iyi gitmesini istedğin ilişkilerde, tartışma ortamlarında onunla çalışabilirsin. Ortama huzur ve sevgi getirir. Eğer meleklerden kanıt istersen çiçek iste veya gökkuşağı iste ben daha çok çiçek veya gökkuşağı göstermelerini istiyorum, gösteriyorlar. Ama bir tavsiyem istedkten sonra arama bırak sal düşünceni unuttuğun biranda karşına çıkarıveriyorlar öteki türlü bloke edebilirsin. Sevgiler
yagmurrr
13-03-2011, 20:53
hoşlandığım kişi...hoşlanmaya değecek biri çıkmadı malesef:(((
ilahi rehberlik kitabı aldım dün çok güzel ,sürükleyici:))))
meleklerimi çok seviyorum..son iki gündür onlardan yardım istedim bir konuda..veeeeeeeeeee yardımı aldım..bana yardım edeceklerine dair bir işaret istedim onlardan..onu da gösterdiler...sizi çok seviyorum meleklerim..yardımlarınızı ve rehberliğinizi her an kabul ediyorum...teşekkürler..:pon pon:mel1
şimdi ben bu konuyu okudum çok mutlu oldum böyle bir şey öğrendiğime.. hani işaret olayına.. ben genelde kendim böyle bir şeyde kararsız kalınca böyle olursa yapıcam deyip işaret tutuyordum ama öyle bir meleklere sesleniş tarzında değildi bu işaret.. : ) vaayy bee bilmeden de olsa kendimce bir şeyler yapıyormuşum : ) ,shy1
asıl anlatmak istediğim konuyu okuduktan sonra en en en en en çok istediğim şey için dedim ki kendi kendime ben de işaret istiyorum izmire gitmek istiyorum gideyim diye öyle bir söylendim.. ayağımın altı kaşınmaya başladı.. genelde böyle ayak altı kaşınınca yola gideceksin derler ya.. ayy inşallaahh benim anladığım gibidiirr.. :trrrt:trrrt
ben işareti isterken belirtiyorum..mesela bugünkü dileğimde bana bir çiçek gönderin diye...sonra kızım akşam ödev konusu olarak çiçek isimleri adlı konuyla geldi..arkadaşım aradı..telefonda bana çiçeklerden bahsetti..ben televizyonda bir sürü çiçek reesimleri gördüm..bunun gibi..onlar bize her zaman mesaj gönderiyorlar..önemli olan farkında olmakk!!
Arkadaşlar önemli bir durum için istekte bulunmuştum dün...fakat olmadı,sonrasında yine de ben dileğimi sürdürdüm en azından iyi sonuçlansın diye...bildiğim tüm yollarla ve meleklerden de yardım istedim
İşaret istedim sonra ama belli bir şey düşünemedim, rahat değildim cümlem bittiğinde gözümün önünde kocaman pembe bir kalp resmi vardı...meleklerin böyle bir işaretinden bahsedildiğini dymamıştım...kuşkucuyum, tekrar istedim bu kez cümlem bittiğinde yere bakıyordum ve önümde yerde mavi minik bir kalp vardı..
Daha ilginci o olmadı dediğim isteğim ki öyleydi, tam da istediğim gibi gelişti....kısa sürelerde, kalple ilgili yorumunuz deneyiminiz varmı? sevgileeeeer:grin:mel3
Eklemeden yapamadım...olay değişti derken başta olmasını istediğim şekle döndü ve buna vesile olan kişide zamanında kalbimi çooook kırmış biriydi...tabi o durumun farkında değildi...yazarken bile içim acıdı affetmeye devam etmelii..sevgiler
OOoof şimdi aklıma geldi bugün bir arkadaşa bu olayı anlatırken tam pembe kalbi söyleyecekken karşımıza o kişi çıktı uzaklaşmasını bekleyip devam ettim...söyleyin evren bana ne anlatmaya çalışıyor? sağlıklı düşünemiyorum...konuyu dağıttım özür dilerim:mx
Küfkedisi
15-03-2011, 16:07
Son günlerde sıkça karşıma çıkmaya başladı bu melekler konusu ki yabancısıyım :) nasıl oluyor nasıl yapılıyor nasıl isteniyor çağırılıyor ? merak edip duruyorum yahu
Son günlerde sıkça karşıma çıkmaya başladı bu melekler konusu ki yabancısıyım :) nasıl oluyor nasıl yapılıyor nasıl isteniyor çağırılıyor ? merak edip duruyorum yahu
ben de.. ben dee... : )
İlahi Rehberlik kitabını okumanızı öneririm,çok güzel,bu konuda
:çıkmkıdileğinizi söylüyorsunuz melekler bana işaret ver mi diyorsunuz doğrumu anlamışım lütfen cevap yazın.
Gülçin Şen
15-03-2011, 17:41
Meleklerden yardım istemek için belli başlı bir ritüel yok birkaç kez daha yazmıştım formun değişik yerlerinde....
Meleklerden Yardım İstemek için:
''Meleklerim lütfen bana her konuda yardım edin.''
''Meleklerim ,lütfen bana bu ........... konuda yardım edin....''
''Meleklerim lütfen bu .......konuda bana yol gösterin''
Meleklerden işaret istemek:
Herhangi bir çiçek,düşündüğünüz kişiden telefon etmesini istemek vs.....
Ya da en güzeli mesajları Melek Kartları aracılığıyla almak..Emel Sağlamtunç'un Melek Kartları DR'da satılmakta 26 TL karşılığın da...
Bir de bu konuya çok alaka duyuyorsanız isobelin dediği gibi Doreen Virue'nin İlahi Rehberlik kitabını okumanızı bende tavsiye ediyorum....
Sevgiler....
Ya da en güzeli mesajları Melek Kartları aracılığıyla almak..Emel Sağlamtunç'un Melek Kartları DR'da satılmakta 26 TL karşılığın da...
Bir de bu konuya çok alaka duyuyorsanız isobelin dediği gibi Doreen Virue'nin İlahi Rehberlik kitabını okumanızı bende tavsiye ediyorum....
Sevgiler....
vodoo ahanda şimdi her ikisinin de siparişini veriyorum... :) ama melek kartlarını yeğenime hediye edeceğim...dün kader kartları ile pek eğlendi :) moral olsun sınav öncesi...
Gülçin Şen
15-03-2011, 18:49
vodoo ahanda şimdi her ikisinin de siparişini veriyorum... :) ama melek kartlarını yeğenime hediye edeceğim...dün kader kartları ile pek eğlendi :) moral olsun sınav öncesi...
Hayırlı olsun şimdiden keyifli okumalar....:spi*
mucize&mucize
18-03-2011, 19:01
Meleklerden yardım istemek için belli başlı bir ritüel yok birkaç kez daha yazmıştım formun değişik yerlerinde....
Meleklerden Yardım İstemek için:
''Meleklerim lütfen bana her konuda yardım edin.''
''Meleklerim ,lütfen bana bu ........... konuda yardım edin....''
''Meleklerim lütfen bu .......konuda bana yol gösterin''
Meleklerden işaret istemek:
Herhangi bir çiçek,düşündüğünüz kişiden telefon etmesini istemek vs.....
Sevgiler....
''Meleklerim lütfen bana her konuda yardım edin değilde belli bir konuda istemek gerekiyormus.
''Meleklerim lütfen bana iş.aşk,evlilik v.ss konusunda
çünkü melekler bizim irademiz dısındaki birsey için yardım edemezlermiş..her konu derken bunun içinde yardım istemedğimiz seylerde olabilirmş ..
mucize&mucize
18-03-2011, 19:04
ben de meleklerden ''bebek sahibi olmâ'' konusunda yardım istedim.eşim,ailesi,benim ailem tarafından bana bebek konusunda yogun baskı var.ama ben yasadıgım bazı sıkıntılardan dolayı dogru zaman olmadıgını düşünüyordum..
ve meleklerimden bebek sahibi olmam için en doğru zman benim için ne zamn dedim.az öncede gazateyi karıştırdımm.tam ekini okudum bitirdim.ama arka sayfanın üsteki bölümüne bakmamıştım tam koyacaktım kafamı kaldırdım kocama puntolarla hemde kırmızı renkle'' BEBEK İLİŞKİYİ BOZMAZ''
Meleklerimden cevabımı aldım.teşekkür ederimm :))
Gülçin Şen
18-03-2011, 19:08
''Meleklerim lütfen bana her konuda yardım edin değilde belli bir konuda istemek gerekiyormus.
''Meleklerim lütfen bana iş.aşk,evlilik v.ss konusunda
çünkü melekler bizim irademiz dısındaki birsey için yardım edemezlermiş..her konu derken bunun içinde yardım istemedğimiz seylerde olabilirmş ..
Zaten niyet önemli mucize bunun altını üstünü çize çize belirttik ...Kişi niyetinin saflığına inanıyorsa bir konuda yardım isterken tüm kalbiyle istiyorsa yaradan ve melekler zaten bunu biliyor...
Amaaaaa niyetini söyledikten sonra beyninden kabine doğru 40 tane tilki gezdiriyorsa fesatlık kumkumalığı yapıyorsa daha çok bekler dileğinin olması için...
pervinza
19-03-2011, 00:29
Beki İkala Erikli 'nin sitesinden alıntıdır.
Merhaba,
Bu sabaha karsi (18 Mart 2011, Cuma) cok net bir mesajla uyandim ve bosver deyip, donup uyuyacagim bir mesaj degildi bu. Hepimiz icin bir mesaj bu, ve hemen sizlere iletmem gereken bir mesaj ustelik. 19 Mart’in enerjisinden faydalanmamiz ve bu enerjiyi isiga cevirmek icin bir mesaj. Aralarda bir yerde, uyku arasi gokyuzu enerjilerinden soz edildiginden, Basmelek Haniel’i cagirdim ve ondan bu enerjileri dunyamiz, ulkemiz ve sevdiklerimiz icin nasil isiga donusturur, cogaltiriz diye sordum. Ve ondan sonra yazmaya basladim geleni. Akani paylasiyorum sizlerle.
Aslinda bu konu, dun gece, 19 Mart ile ilgili birseyler arayip da bulamadigimda bu soruyu sordugumda basladi. Sevgili ruhsal rehberim Ziila’dan dun gece 19 Mart ile ilgili aldigim mesaj soyleydi:
’19 Mart, bircok insanin korktugu gibi kotu bir tarih degil. Aslinda muthis bir arinma, istemediklerinizi birakma firsati. Evet, o gun dolunay ustelik…’ dedi Ziila.
“Dolunay, yani birakmak istediklerimizi birakmak icin uygun bir zaman, oyle mi?” diye sordum Ziila’ya. “Evet, her firsati iyiye donusturmek icin kullanabilirsin sevgili Beki.” dedi bana. “Eger ne yapacagini bilirsen, her firsati birakmak, temizlemek, sifalandirmak icin kullanabilirsin.”
Bu konu ile ilgili daha sonra paylasacagim cok sey var. Gelelim yarin geceye.
Sizlerle Basmelek Haniel’den, yarin gece icin aldigim bir yontemi paylasiyorum. Yarin gece icin ne yapacagimizi anlatiyor, ve bunun icin en uygun zamani.
Basmelek Haniel’den:
“Bunu (sizlere verecegim yontemi) yapmak icin en uygun saat 22:20, ama 19 Mart gunu eger grup halindeyseniz, bunu birlikteyken, grup halindeyken yapin ve enerjilerinizin, niyetinizin, 22:20 enerjileri ile birlesmesine niyet ederek uygulayin bu yontemi. Bu onemli.
Sizden ricam, 19 Mart’ta tum ‘gormek istemediklerinizi’ bir kagida yazip yakmaniz. Disarida, dis dunyada yasadiginiz herseyi. Sadece kendinizin bireysel olarak yasadiklarinizla kalmayin. Turkiye’de, dunyada artik yeri olmayan herseyi koyun buraya. Hepsini. Bunlarin yeni dunyanizda yeri yok. Sonra, nasil bir dunya, nasil bir Turkiye, ulkeniz icin nasil bir liderlik istiyorsunuz? Iste bunu yaratin. Bu anda, once Turkiye’yi, sonra dunyayi kaplayan bir enerji yollayin ulkenize ve dunyaniza, ya da bir sevgi kalkani ile kaplayin her yeri.
Birakin, hayal ettiginiz o dunya, yeryuzunde canlansin. Kendinize sorun, ‘Nasil bir dunya hayal ediyorum? Nasil bir Turkiye?’ Ve onu hissedin. Sonra da, o Turkiye’yi ve o dunyayi gozunuzun onune getirin. Ya da yureginize koyun. Ve onu hissettiginiz anda, iste o anda, bu guzel dunyayi, ulkeyi sevin. Sevgi, verebildiginiz kadar sevgi akitin yureginizden. Reiki’ciler, enerjiciler… Yureginizden akan sevgiyi, ellerinizden akan sevgi ile birlestirin. Isiginiz, yasaminiz ve dunyaniz isiyacak. Bize inanin, bu sadece baskalari icin degil, sizin kendi dunyaniz, kendiniz icin de sifa olacak.”
Eger bu mesaji 19 Mart’tan sonra okuyanlariniz varsa, o ana niyet ederek (niyetinizin, o anin enerjileri ile birlesmesine niyet ederek) yapabilirsiniz bunu. Bana gelen, bu ritueli, bir aksam, mumkunse ayni saatte, 22:20’de yapmaniz. Bizler, bazi Melek Koclari ile bulusup bu ritueli 23 Mart gecesi, saat 22:20’de tekrarlayacagiz, dilerseniz bize katilin bulundugunuz yerden.
Basmelek Haniel, soyle devam etti sozlerine:
“Bilin ki, zaman lineer degildir. Hele artik, her yone ulasabilirsiniz. Bunu yasayanlariniz var.
Sevgiyle ve isikla kalin,
Basmelek Haniel”
hayalayaz
19-03-2011, 00:50
Beki İkala Erikli 'nin sitesinden alıntıdır.
Merhaba,
Bu sabaha karsi (18 Mart 2011, Cuma) cok net bir mesajla uyandim ve bosver deyip, donup uyuyacagim bir mesaj degildi bu. Hepimiz icin bir mesaj bu, ve hemen sizlere iletmem gereken bir mesaj ustelik. 19 Mart’in enerjisinden faydalanmamiz ve bu enerjiyi isiga cevirmek icin bir mesaj. Aralarda bir yerde, uyku arasi gokyuzu enerjilerinden soz edildiginden, Basmelek Haniel’i cagirdim ve ondan bu enerjileri dunyamiz, ulkemiz ve sevdiklerimiz icin nasil isiga donusturur, cogaltiriz diye sordum. Ve ondan sonra yazmaya basladim geleni. Akani paylasiyorum sizlerle.
Aslinda bu konu, dun gece, 19 Mart ile ilgili birseyler arayip da bulamadigimda bu soruyu sordugumda basladi. Sevgili ruhsal rehberim Ziila’dan dun gece 19 Mart ile ilgili aldigim mesaj soyleydi:
’19 Mart, bircok insanin korktugu gibi kotu bir tarih degil. Aslinda muthis bir arinma, istemediklerinizi birakma firsati. Evet, o gun dolunay ustelik…’ dedi Ziila.
“Dolunay, yani birakmak istediklerimizi birakmak icin uygun bir zaman, oyle mi?” diye sordum Ziila’ya. “Evet, her firsati iyiye donusturmek icin kullanabilirsin sevgili Beki.” dedi bana. “Eger ne yapacagini bilirsen, her firsati birakmak, temizlemek, sifalandirmak icin kullanabilirsin.”
Bu konu ile ilgili daha sonra paylasacagim cok sey var. Gelelim yarin geceye.
Sizlerle Basmelek Haniel’den, yarin gece icin aldigim bir yontemi paylasiyorum. Yarin gece icin ne yapacagimizi anlatiyor, ve bunun icin en uygun zamani.
Basmelek Haniel’den:
“Bunu (sizlere verecegim yontemi) yapmak icin en uygun saat 22:20, ama 19 Mart gunu eger grup halindeyseniz, bunu birlikteyken, grup halindeyken yapin ve enerjilerinizin, niyetinizin, 22:20 enerjileri ile birlesmesine niyet ederek uygulayin bu yontemi. Bu onemli.
Sizden ricam, 19 Mart’ta tum ‘gormek istemediklerinizi’ bir kagida yazip yakmaniz. Disarida, dis dunyada yasadiginiz herseyi. Sadece kendinizin bireysel olarak yasadiklarinizla kalmayin. Turkiye’de, dunyada artik yeri olmayan herseyi koyun buraya. Hepsini. Bunlarin yeni dunyanizda yeri yok. Sonra, nasil bir dunya, nasil bir Turkiye, ulkeniz icin nasil bir liderlik istiyorsunuz? Iste bunu yaratin. Bu anda, once Turkiye’yi, sonra dunyayi kaplayan bir enerji yollayin ulkenize ve dunyaniza, ya da bir sevgi kalkani ile kaplayin her yeri.
Birakin, hayal ettiginiz o dunya, yeryuzunde canlansin. Kendinize sorun, ‘Nasil bir dunya hayal ediyorum? Nasil bir Turkiye?’ Ve onu hissedin. Sonra da, o Turkiye’yi ve o dunyayi gozunuzun onune getirin. Ya da yureginize koyun. Ve onu hissettiginiz anda, iste o anda, bu guzel dunyayi, ulkeyi sevin. Sevgi, verebildiginiz kadar sevgi akitin yureginizden. Reiki’ciler, enerjiciler… Yureginizden akan sevgiyi, ellerinizden akan sevgi ile birlestirin. Isiginiz, yasaminiz ve dunyaniz isiyacak. Bize inanin, bu sadece baskalari icin degil, sizin kendi dunyaniz, kendiniz icin de sifa olacak.”
Eger bu mesaji 19 Mart’tan sonra okuyanlariniz varsa, o ana niyet ederek (niyetinizin, o anin enerjileri ile birlesmesine niyet ederek) yapabilirsiniz bunu. Bana gelen, bu ritueli, bir aksam, mumkunse ayni saatte, 22:20’de yapmaniz. Bizler, bazi Melek Koclari ile bulusup bu ritueli 23 Mart gecesi, saat 22:20’de tekrarlayacagiz, dilerseniz bize katilin bulundugunuz yerden.
Basmelek Haniel, soyle devam etti sozlerine:
“Bilin ki, zaman lineer degildir. Hele artik, her yone ulasabilirsiniz. Bunu yasayanlariniz var.
Sevgiyle ve isikla kalin,
Basmelek Haniel”
bu mesajı kanal mesajı diye sildim bugün...ikinci kez eklendiğine göre kalmalı diye düşündüm.. ve bıraktım ama pazartesi günü yine silicem arkadaşlar kanal esajarı eklemeyelim... sevgiler
pervinza
19-03-2011, 01:27
Kanal mesajlarının eklenmeyeceğini bilmiyordum. Özür dilerim.
Dün gece acaip bir deneyim yaşadım gene Raphael ile, yatmıştım, yaşlı köpeğim Zilli deliler gibi ağlamaya başladı. Kulakları hasta ve maalesef bişi yapılamiyor. Muayene ettirmiyor,bayıltılması lazım,onu da yapamıyorlar,çünkü o da annesi gibi kalp hastası.
Kulakları çok acıyordu sanırım,canım benim kendini ordan oraya atıp ağlıyordu acıdan. Yatağımda oturdum, Başmelek Raphael'i çağırdım. Köpeğimin kulağını acilen iyileştirmesini,rahatlatmasını istedim ve teşekkür ettim.
5 dakika içinde kesildi ve uyudu kızım.
Teşekkürler teşekkürler teşekkürler
mucize&mucize
19-03-2011, 16:06
Zaten niyet önemli mucize bunun altını üstünü çize çize belirttik ...Kişi niyetinin saflığına inanıyorsa bir konuda yardım isterken tüm kalbiyle istiyorsa yaradan ve melekler zaten bunu biliyor...
Amaaaaa niyetini söyledikten sonra beyninden kabine doğru 40 tane tilki gezdiriyorsa fesatlık kumkumalığı yapıyorsa daha çok bekler dileğinin olması için...
haklsını tabi niyet cok önemli.ama ben sanırım tam nedemk istediğimi anlatamadım.yardım isterken genel değilde tam ne istediğimiz acık ve net olarak söylemeliyiz anlamında demiştim :))
Gülçin Şen
19-03-2011, 18:51
Alıntı yaptığın eklediğim yazının alt kısımlarında noktalı yerler,zaten buraya anlatıyor mucize aynı şeyi farklı vurguluyoruz sanırım....:)
mucize&mucize
19-03-2011, 19:45
hehe hatları karıştırdım sanırm hehe :))
Merhaba tekrar:oys
Sizlerle son günlerde yaşadığım bir deneyimi paylaşmak istiyorum.
Biliyorsunuz, bu güzel birlikteliğe katılalı çok olmadı.Dibe vurduğumu,ruhsal tıkanıklık yaşadığımı düşündüğüm -sandığım- bir dönemdi. Sevgilim terk edip gitmişti, işimde sorunlar vardı. Huzursuzdum.
Burası tekrar başlamam için gereken sevgi motivasyonunu edindiğim yer oldu.
Melek çalışmaları yaptım.Her gece uyumadan önce ve her sabah uyandığımda koruyucu meleğimi çağırdım,algılarımı arındırmasını rica ettim. Evimi temizleyip sandal tütsüsü yakarak bu güzel misafirler için hazırladım. Tarot bakacağım vakitler yine onlardan öngörümü açmalarını istedim.
Uzatmayayım,bilinen ritüeller işte:ups
Arkadaşlar,günlerdir pencereme konan güvercinler uyandırıyor beni.Ve son dört gündür her sabah okula geldiğimde,odamın bulunduğu kata güvercin girmiş, beni bekliyor buluyorum.Bir iki ötüp gidiyor. Ki odam orta katta,hani üstlerde olsa anlarım. Çatıda yuvası var,giriyor derim:)
Selamlandığımı düşünüyorum.
Bildiğim kadarıyla pek çok kültte ve şaman inancında kuşlar, ilahi katlardan bilgi, sevgi taşıyan elçilerdir.
İşte böyle.Çok Mutluyum ve hepinize yüreğimin barışını gönderiyorum.:mel2
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2006-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.