PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Melek Kartları

Sayfa : [1] 2

AYSU
15-02-2011, 21:14
Melek kartlarını kullananınız var mı? Ben 3 gündür kullanıyorum. Gerçekten çok mucizevi birşey. Kullanmadan önce meleklerimden yardım istiyorum. Herhangi bir konuyu kartlarıma danışıyorum. Mesela bugün X konusu ile ilgili nasıl davranmalıyım diyorum ve karttan bir öneri geliyor. Nedense öneriler tam yerine oturuyor ve içimi büyük bir huzur kaplıyor. Dün akşam, bilmemem gereken birşeyi sordum, ama içim rahat değildi. tam kartı açıp okuyacakken büyük bir gürültü ile (kesintisiz güç kaynağı çalışmaya başlayarak) elektrik kesildi. Ben de tamam mesajı aldım ve teşekkür ediyorum dedim, kartı göremeden araya karıştırdım ve elektrik geldi. Tavsiye ediyorum, çok huzur verici ve yardım edici.

hayalayaz
15-02-2011, 21:23
ben bir alman sitesinden yardım alıyorum, sadece melek kartları değil yükselmiş üstatların ve daha başka destelerde var....harika diyorum ve başka bir şey demiyorum...:59884

AYSU
15-02-2011, 21:29
O sitenin İngilizce versiyonu var mı? Sitenin adresini almam mümkün mü?

hayalayaz
15-02-2011, 21:51
O sitenin İngilizce versiyonu var mı? Sitenin adresini almam mümkün mü?

ingilizce versiyonu olup olmadığını bilmiyorum ama, orada bir çok kart versiyonu ve fal çeşitlerinde var link bu..

[Only Registered Users Can See Links]

delican
15-02-2011, 21:59
translation yazan bir yer var sol sütünda en başta bir fotografın altında ordan google çeviriyi kullanarak istediğin dile çevirilmesini sağlayabiliyorsunuz sitenin..

teşekkürler hayal ablacım site için.. cidden merak etmiştim ama soramamıştım.. aysu öğrenmeme vesile olduğun için sana da çok teşekkür ederim.. : )

hayalayaz
15-02-2011, 22:07
translation yazan bir yer var sol sütünda en başta bir fotografın altında ordan google çeviriyi kullanarak istediğin dile çevirilmesini sağlayabiliyorsunuz sitenin..

teşekkürler hayal ablacım site için.. cidden merak etmiştim ama soramamıştım.. aysu öğrenmeme vesile olduğun için sana da çok teşekkür ederim.. : )

tabiii soramazsın...korkmuşundur... ben başka sitelerde gezene kısarım çoook kötü fena yaparım...ben gescem siz burda hanım hanımcık oturceniz...:animation732xl9vh:

ay neden çekindin kuzum yaa...kıyamam ben sana...:love0079::spring_bees

delican
15-02-2011, 22:17
tabiii soramazsın...korkmuşundur... ben başka sitelerde gezene kısarım çoook kötü fena yaparım...ben gescem siz burda hanım hanımcık oturceniz...:animation732xl9vh:

ay neden çekindin kuzum yaa...kıyamam ben sana...:love0079::spring_bees

yok ablacım canım benim tamamen kendimle alakalı.. yani öğrenmeyi çok istedim ama yani sen söylemek isteseydin zaten şöyle bir site deyip anlatırdın diye düşündüm.. :0375:

özür dilerim yanlış bir izlenim bırakmak istemezdim :0375:

hayalayaz
15-02-2011, 22:27
yok ablacım canım benim tamamen kendimle alakalı.. yani öğrenmeyi çok istedim ama yani sen söylemek isteseydin zaten şöyle bir site deyip anlatırdın diye düşündüm.. :0375:

özür dilerim yanlış bir izlenim bırakmak istemezdim :0375:

şaka yaptım kuzum... sitedeki arkadaşların çoğu ingilizce biliyor, translation imkanını görmedim, aramızda almanca bilen yok diye açıklamadım... kendim her sabah uğruyorum oraya ben...

delican
15-02-2011, 22:33
şaka yaptım kuzum... sitedeki arkadaşların çoğu ingilizce biliyor, translation imkanını görmedim, aramızda almanca bilen yok diye açıklamadım... kendim her sabah uğruyorum oraya ben...

:dellek

gerçekten çok ilgi çekici bir site.. çok teşekkürler gerçekten.. çeviri de oluyor ama doğum tarihi yazıp gönderin yapınca günlük yorum için tekrar almancaya dönüyor ama google translate e kopyala yapıştır yapınca çok da güzel çeviriyor türkçeye yarım yamalak olsa da ingilziceye çevirisi başarılı..

bu gün öğrendiğim en güzel şeydii : ) : )

ceylinn
16-02-2011, 00:15
ingilizce versiyonu olup olmadığını bilmiyorum ama, orada bir çok kart versiyonu ve fal çeşitlerinde var link bu..

çok güzel bir siteymiş teşekkürler...:love bir de almanca bilsek süper olacaktı...

benim payıma düşen kartta şu çıktı,

Zaman kutlamak için:

Günlük söyleyerek, sizin şifa melek günlük bilet:

"İyi haber!
şimdi var kutlama için neden ve zaman senin emeğin meyvelerini geldi. "

herhalde güzel bir şey diyor ama anladığım kadarıyla zamanı varmış :) emeğim meyvelerini versin tabi o kadar uğraşıyorum dimi ama...:mshareketliifade203

hayalayaz
16-02-2011, 00:21
çok güzel bir siteymiş teşekkürler...:love bir de almanca bilsek süper olacaktı...

benim payıma düşen kartta şu çıktı,

Zaman kutlamak için:

Günlük söyleyerek, sizin şifa melek günlük bilet:

"İyi haber!
şimdi var kutlama için neden ve zaman senin emeğin meyvelerini geldi. "

herhalde güzel bir şey diyor ama anladığım kadarıyla zamanı varmış :) emeğim meyvelerini versin tabi o kadar uğraşıyorum dimi ama...:mshareketliifade203

ceylin galiba bunun birde meali lazım..:animation732xl9vh: keşke almancasını kopyalasaydın almancadan veya ingilizceden otomatik çeviri rezalet... valla ben ne dediğini anlamadım..

ceylinn
16-02-2011, 00:27
ceylin galiba bunun birde meali lazım..:animation732xl9vh: keşke almancasını kopyalasaydın almancadan veya ingilizceden otomatik çeviri rezalet... valla ben ne dediğini anlamadım..

aynen katılıyorum size ablacığım ben de okurken sizin dediğiniz gibi düşündüm onun da çevirisi şart...ama haberler iyiymiş anladığım kadarıyla...[Only Registered Users Can See Links](4).gif

hayalayaz
16-02-2011, 00:30
aynen katılıyorum size ablacığım ben de okurken sizin dediğiniz gibi düşündüm onun da çevirisi şart...ama haberler iyiymiş anladığım kadarıyla...[Only Registered Users Can See Links]

çok şükür ablam daima daha iyiye gidiyor...ve daima daha iyi olacak..

nazan erten
16-02-2011, 08:22
ben şu melek kartları okumayı beceremedim.
nolcek şimdiii.:0362:

isobel
16-02-2011, 17:47
600

bana bu çıktı Hayalim

nazan erten
16-02-2011, 21:23
ama ben gerçekten beceremedim .ve merak da ediyorum:))

mucize&mucize
17-02-2011, 10:43
aynen bende beceremedim :))

Gülçin Şen
17-02-2011, 11:01
Uzun aramalar sonucu en son DR 'ın şefinden rica ettim telefonumu bıraktım 3 gün sonra aradılar hemen gittim aldım kartlarımı...

Melek Kartlarını Emel Sağlamtunç yazmış resimleyen ise Esin Seyrek...Aradıklarım Doreen Virtue'nun Başmelek Mesaj Kartlarıydı aslında..2004'ten beri basılmıyormuş.Müjdesini vereyim martta yayınlanacakmış bunlarda...

Kartların enerjisini hissedebiliyorsunuz..Ne sorsam cevabı geliyor ben çok seviyorum kartlarımı....

hayalayaz
17-02-2011, 11:10
benim öğrencimde melek terapi kartları vardı ( ingilizce) ... bir seminer sonrasında..tüm hafta sonunu sorarak geçirdik... inanılmazdı...ben tür şeylerden anlamam ve nedense kartlardan uzak dururum..(yıllar önce tarot hakkında beni tırsak eden şeyler söylendiği için olsa gerek) bi heveslendim.. ama o kartları bulamadım... bu alman internet sitesini buldum...
eğer melek terapi kartları yayınlanırsa alcam...onlar gelince beni buralarda üç beş gün zor görürsünüz artıkın...(*yıldız)

hülyaa
17-02-2011, 11:23
hah balıklama atlamadığım bi melek kartları kalmıştı şimdi onada atlarım gönül rahatlığıyla..iki güven veren yerden olumlu sözler duyunca da zaten almak vacip oldu:)
vodoom martta çıkacaksa hemen alayım..siz bulamadık deyince zaten hiç araştırmaya girmemiştim..
pek anlamam bu işlerden ama denemekte fayda var..eskiden olsa tırsardım azcık..tarot hakkında bende iyi şeyler duymadım açıkcası..bu yüzden kartlara karşı önyargı oluşturdum..ama bu melek kartlarıyle bunu yeneceğim anlaşılan..:D

hayalayaz
17-02-2011, 11:33
hah sende kart alırsan siteye vardiya usulü gireriz artık... ilk sekiz saat ben dururum..gece vardiyası bende olur...ondan sonraki 8 saat vodoonun vardiyası başlar...sonraki 8 saatte sen gelirsin... şaka bir yana... melek kartları insana çocuksu bir çoşku veriyor... tarot kartlarının enerjisi daha baskın sanki... ( ya da bana öyle geliyor) bilemedim...

Gülçin Şen
17-02-2011, 11:37
Tarotum da var yeni almıştım onu da ama bakmak içimden gelmiyor..Bi heves okudum kursuna giderim dedim ama ürkünç resimlerden korktum...

Melek Kartı vardiyası 08.00-13.00 benim ona göre....:ttt

hülyaa
17-02-2011, 11:44
hah sende kart alırsan siteye vardiya usulü gireriz artık... ilk sekiz saat ben dururum..gece vardiyası bende olur...ondan sonraki 8 saat vodoonun vardiyası başlar...sonraki 8 saatte sen gelirsin... şaka bir yana... melek kartları insana çocuksu bir çoşku veriyor... tarot kartlarının enerjisi daha baskın sanki... ( ya da bana öyle geliyor) bilemedim...

Tarotum da var yeni almıştım onu da ama bakmak içimden gelmiyor..Bi heves okudum kursuna giderim dedim ama ürkünç resimlerden korktum...

Melek Kartı vardiyası 08.00-13.00 benim ona göre....:ttt

anacım siz varken dr. ne gerek var..anda iyi ediverirsiniz siz insanı..nasıl güldüm anlatamam..yerimden kalkmam lazım az sonra damat (görümcemin eşi)bey kahvaltıya gelecek..mutfakta bir koşuşturma ki sormayın..deli gelinleri (yani ben)ise eşyalarla dolu bir odada manyak manyak gülüyor..
allaaaamm sen aklıma mukayyet ol diyodur kayınvalidehahahaha

vardiya işini sevdim..mart gelsin DR dayım:D
öpüldünüz ballarım..yaradanım ne muradınız varsa anda tez elden versin yahu..sabah sabah doping oldunuz..akşama kadar bol neşe var bugün:ttt

hayalayaz
17-02-2011, 11:47
kolay gelsin...:ççkklp

Stubborn
17-02-2011, 11:47
Melek kartları arkadsımda var gerçekten dırek soruya cevap bulabılıyorsun ne zaman sorsam tam karsılıgını aldım

İBRA
17-02-2011, 12:32
Malumunuz TAROT majik bir operasyondur...Naçizane konunun yolcuları hariç,kimseye önermiyorum...

Melek kartları;deva enerjilerine bağlı minik arındırma enerjileridir..Hayal hanımın da dediği gibi gününüzü keyifle,hafiflikle geçirmenizi sağlarlar..

Onlara sorduğunuz sorular,sizin ve ilgili olduğunuz kişilerin bilinçleri taranarak yanıtlanmaktadir...

Sevgiler..

isobel
17-02-2011, 12:34
Tarot beni de ürkütüyor. Bir zamanlar sürekli bakardım, ve bir tanıdığım beni uyardı. O günden beri elimi sürmüyorum

hayalayaz
17-02-2011, 13:03
korkaklaaaaar..tırsıklaaaaar..:phone sizce bize üzerinde çalışılacak bir konu çıkmadımı??? yoksam banamı ölee geloooor...:fansu

Gülçin Şen
17-02-2011, 13:21
korkaklaaaaar..tırsıklaaaaar..:phone sizce bize üzerinde çalışılacak bir konu çıkmadımı??? yoksam banamı ölee geloooor...:fansu

Demek öylee.......Piki çalışalım ben varım ben varımmmm....:ttt

hayalayaz
17-02-2011, 13:29
Demek öylee.......Piki çalışalım ben varım ben varımmmm....:ttt

öyleyse başla sende benim gibi eft/reiki/gma/ allah ne verdiyse onunla.... korkularını şifalandırmaya... ben bir ara hem normal tarot aldım hemde peri kartları aldım... iki desteyi de öyle bir saklamışım ki evde bulamıyorum...

hele peri kartlarından bayaa tırstım... anam sonuç ne olursa olsun... kötü çıkıyor... yada o sıralar ben köytüydüm..bilemicem... iki üç gün, bir yandan öğrenmek için kitabı hatmedip bir yandan tırsık tırsık kartlarla haşır neşir olduktan sonra...hadi be dedim kaldırdım ortadan..:fansu

isobel
17-02-2011, 16:36
kimmiş o korkak,hımmmm hehe hehe hehe

hayalayaz
17-02-2011, 17:15
kimmiş o korkak,hımmmm hehe hehe hehe

beeeeen..puha

isobel
17-02-2011, 17:38
Allah'ım çok paranın beni değiştirip değiştirmediğini öğrenmem için lütfen bana bir şans ver!

şu cümleyi araklıyorum face için,bayıldım ya:)

hayalayaz
17-02-2011, 18:51
Allah'ım çok paranın beni değiştirip değiştirmediğini öğrenmem için lütfen bana bir şans ver!

şu cümleyi araklıyorum face için,bayıldım ya:)

arakla kuzum bende, ordan arakladım zaten..:fansu

nazan erten
17-02-2011, 20:15
hah balıklama atlamadığım bi melek kartları kalmıştı şimdi onada atlarım gönül rahatlığıyla..iki güven veren yerden olumlu sözler duyunca da zaten almak vacip oldu:)
vodoom martta çıkacaksa hemen alayım..siz bulamadık deyince zaten hiç araştırmaya girmemiştim..
pek anlamam bu işlerden ama denemekte fayda var..eskiden olsa tırsardım azcık..tarot hakkında bende iyi şeyler duymadım açıkcası..bu yüzden kartlara karşı önyargı oluşturdum..ama bu melek kartlarıyle bunu yeneceğim anlaşılan..:D

ha ha ha çok güldüm biliyormusunuz sizi okumadan aynı şeyi düşünüyordum:))

AYSU
20-02-2011, 00:01
Kartlar gerçekten sorulan sorulara tam uyan yanıtlar veriyor ve bunun yanında insanın içini de bir huzur kaplıyor. Ben şimdiye kadar sorularıma uygun olmayan bir yanıt almadım. Ama kartları fal bakmak gibi bazı merak ettiğim şeylerde kullandığım zaman kendimi kötü hissediyorum ve soru sormamam, merak etmemem, evrenin zaten birşeyler yaptığı gibi mesajlar alıyorum. Sadece artık herhangi bir konuyla ilgili ne yapmam gerektiğini veya konuyla ilgili kendimi nasıl arındırmam gerektiğini soruyorum. En huzur verici cevabı alıyorum.

nazan erten
20-02-2011, 00:25
bu melek kartlarını nereden bulabilirim:))

hayalayaz
20-02-2011, 00:35
bu melek kartlarını nereden bulabilirim:))

cosmopolitan dergisinin bu ayki sayısıyla veriliyormuş.. aysu nereden aldı bilmiyorum...

AYSU
20-02-2011, 00:57
Ben Ankara D&R'dan aldım. Birileri sipariş vermiş, 1 aydır almamışlar. Bana kısmet oldu.

flz71
20-02-2011, 01:01
vallahi ben taaaaaaaaa viyana dan getirttim.

isobel
20-02-2011, 13:22
cosmonun verdiği bu değildir bene,bugün bakıcam

Gülçin Şen
20-02-2011, 17:33
Cosmopolitana baktım bişey vermiyor.Elele dergisi Melek Tarotu veriyor..Melek Kartları DR'da ,sıkıştırırsanız yetkiliyi az sayıda basılan 2011 basımlı kartlarını getirtiyor..

Başmelek Mesaj Kartları Doreen Virtue'nun martta basılacak...Bende Almanya'ya ablama ve yeğenime söyledim onlarda alıp tercümesini yapıp bana yollayacaklar...

hayalayaz
20-02-2011, 18:53
cosmopolitan değil elele dergisi veriyormuş..fiyatı 8 lira..

isobel
20-02-2011, 19:25
ama melek tarot kartlarıymış verdiği

hayalayaz
20-02-2011, 19:26
ama melek tarot kartlarıymış verdiği

evet ben bu yüzden almadım..:kız

isobel
20-02-2011, 19:57
iyi yapmışsın,biz orjinalini alıcaz bak gör:) Belgin demişti dersin:)

ceylinn
20-02-2011, 21:22
kitap yurdunda melek kartları var ama Emel Sağlamtunç'a ait... o nasıl acaba...

conki
20-02-2011, 22:08
merhaba,

bende de tüm gelmiş geçmiş kartlar var. melek kartları bulunuyor kitapçılarda, ama başmelek kartları yoktu, buradan öğrendiğime göre martta olacakmış, bu harika bir haber.
tarot ile çoğu kişinin söylediklerine bir şey söylemek istiyorum. sizin ne gibi deneyimleriniz var, tam anlamadım, ama tarot bakan bir kişi olarak tarotun muhteşem bir farkındalık ve şifa çalışması olduğunu düşünüyorum. tarot resimli astrolojidir ve sorduğunuz soruyla ilgili potansiyelleri gösterir. potansiyelleri de siz seçimleriniz sonunda biçimlendirirsiniz, bu da korkulacak bir şey değildir. aksine geçmişinizde yaptıklarınızın nelerden kaynaklandığını ve geleceğinizdeki potansiyellerin nelere bağlı olduğunu ortaya çıkarır. ben kelt haçı bakıyorum, bir çok konuda baktığım arkadaş ya da kişilerin çok güzel farkındalıklar kazandığını gördüm.
melek tarotu olarak verilen kartların da bana göre tarotla ilgisi yok, ama bilinçsizce tarotun fal olduğunun düşünülmesi gibi bu kartlara da tarot denmiş. bana göre bunlar yunan mitolojisinden karakterlerin bir araya getirilmiş hali.

hayalayaz
20-02-2011, 22:41
conkiciğim..ben tarot ve astrolojiyle hiç ilgilenmedim... ne bileyim..bu konular kendim bakacak kadar ilgimi çekmedi... evde iki tarot destem var... biri normal diğeri peri kartları...
ikisinide sevmedim hele peri kartları sonuçta daima kötü enerji verdiler... kimbilir belkide benim sevgisizliğim kartlarıda etkilemiştir... bilmiyorum.. içime bir soğukluk geldi..hatta almanyadan destinanın kartlarını getirmeyi teklif ettiler istemedim...evdekileride bir köşeye kaldırıp bıraktım...öyle bir kaldırmışım ki..son günlerde tarot tekrar gündeme gelince tekrar bakmaya niyet ettim bulamadım... belkide kendilerini bana buldurmak istemiyorlar... bende aramaktan vazgeçtim..

ama ben sevmiyorum diye gerçekten kötü olduklarını söylemekte yanlış... böyle bir şey söylemiyorum zaten.. sadece sevmiyorum... kartlardan olumlu enerji almıyorum... sebebi korku dahil her şey olabilir... ama bu benim eksi yönüm..kabul ediyorum.. yinede tarottan uzak durmayı seçiyorum şimdilik...çünkü ileride ne olur bilemem, belkide içimde bir sevgi, bir merak uyanabilir...ama şimdilik uzak durmayı seçiyorum..

senin düşüncelerine, deneyimlerine de saygı duyuyorum..sevgiler

mucize&mucize
21-02-2011, 00:40
remzi kitap evi türkçe tercümeli melek kartları çıkarmış sanırım..nette okudum.

AYSU
21-02-2011, 12:21
İngilizce bilenler için melek kartları sitesi adresi var: [Only Registered Users Can See Links]

nazan erten
21-02-2011, 20:17
İngilizce bilenler için melek kartları sitesi adresi var: [Only Registered Users Can See Links]

malesef ing bilmiyorum

cigdemlara
10-03-2011, 10:06
Doreen Virtue'nün melek kartları Remzi kitapevlerinde devamlı satılıyor, bulamasanız bile sipariş edip hemen getirtiyorlar. Ben 3 ayrı deste aldım hepsi de çok güzelller yanlız ingilizce oradan bir bakın isterseniz.Bu arada kartlarınızı kimseye elletmeyin başkası dokunsa bile temizlemek için desteyi sol elinize alıp sağ elinizle üstüne hafifçe tıklayın.
Sevgiler.

AYSU
11-03-2011, 20:59
Bir süre karşılaştırmalı denemeden yorum yapmak istemedim, o yüzden yanıt geç geldi. Ben Emel Sağlamtunç'un melek kartlarını kullanıyorum. Aynı zamanda da daha önce verdiğim linkten de faydalanıyorum ama Emel hanımın kartları benim tarzıma daha uygun. İnanın her kart ilgili duruma tam oturuyor ve bana huzur veriyor. Zaten eğer içinizde huzur duyuyorsanız o doğru olandır diyorlar. Ben bu kartları size şiddetle tavsiye ederim.

hülyaa
11-03-2011, 21:16
benimde en kısa zamanda melek kartlarını alma zamanım geldi:)

AYSU
11-03-2011, 21:45
Ben herhangi bir durumla ilgili soru soruyorum. Mesela istediğim birşey var. Onun olması için içimde neyi halletmem lazım diyorum ve yanıt geliyor. Ben de o yanıta göre hoponopono ile arınma yapıyorum.

hülyaa
11-03-2011, 22:13
Ben herhangi bir durumla ilgili soru soruyorum. Mesela istediğim birşey var. Onun olması için içimde neyi halletmem lazım diyorum ve yanıt geliyor. Ben de o yanıta göre hoponopono ile arınma yapıyorum.

çok güzel tebrikler..:)

sibel80
12-03-2011, 21:34
hmmmm bende almalıyım.

ceylinn
12-03-2011, 22:30
Bir süre karşılaştırmalı denemeden yorum yapmak istemedim, o yüzden yanıt geç geldi. Ben Emel Sağlamtunç'un melek kartlarını kullanıyorum. Aynı zamanda da daha önce verdiğim linkten de faydalanıyorum ama Emel hanımın kartları benim tarzıma daha uygun. İnanın her kart ilgili duruma tam oturuyor ve bana huzur veriyor. Zaten eğer içinizde huzur duyuyorsanız o doğru olandır diyorlar. Ben bu kartları size şiddetle tavsiye ederim.

herkes melek kartlarından çok güzel bahsedince ben de kitap yurduna bakmıştım...orada sadece emel sağlamtunç a ait melek kartları vardı...kimse onun isminden bahsetmeyince onu almayı hiç düşünmemiştim...aysucuğum şiddetle tavsiye ettiğinden etkilenerek bende de o kartları şiddetle alma isteği oluştu...en kısa zamanda alacağım...teşekkürler...

Gülçin Şen
12-03-2011, 22:36
herkes melek kartlarından çok güzel bahsedince ben de kitap yurduna bakmıştım...orada sadece emel sağlamtunç a ait melek kartları vardı...kimse onun isminden bahsetmeyince onu almayı hiç düşünmemiştim...aysucuğum şiddetle tavsiye ettiğinden etkilenerek bende de o kartları şiddetle alma isteği oluştu...en kısa zamanda alacağım...teşekkürler...

Şu an piyasa da olan sadece Emel Sağlamtunç'un Melek Kartları...Bahsetmiştik ama gözünden kaçtı demekki canım...

Doreen Virtue'ya ait olan kartlar 2004'den beri basımı olmayan Başmelek Mesaj Kartları..

Eli kulağında basılmak üzeredir yayınevine muazzam talep yağıyor...

Bendeki kartlarda Emel Sağlamtunç'un....Almanızı tavsiye ederim güzel bir enerjisi var hissetmemek mümkün değil...DR'da bol miktarda var 26 Tl...

conki
12-03-2011, 22:44
kısaca bir şey söylemek istiyorum.

şiddetle tavsiye etmek yerine sevgiyle tavsiye etmek daha iyi olur diye düşünüyorum.

Gülçin Şen
12-03-2011, 22:48
kısaca bir şey söylemek istiyorum.

şiddetle tavsiye etmek yerine sevgiyle tavsiye etmek daha iyi olur diye düşünüyorum.

''Israrla'' yerine''' şiddetleyi'' kullandıklarını düşünüyorum....

Niyet önemli değil mi sevgili conki.?

ceylinn
12-03-2011, 22:51
Şu an piyasa da olan sadece Emel Sağlamtunç'un Melek Kartları...Bahsetmiştik ama gözünden kaçtı demekki canım...

Doreen Virtue'ya ait olan kartlar 2004'den beri basımı olmayan Başmelek Mesaj Kartları..

Eli kulağında basılmak üzeredir yayınevine muazzam talep yağıyor...

Bendeki kartlarda Emel Sağlamtunç'un....Almanızı tavsiye ederim güzel bir enerjisi var hissetmemek mümkün değil...DR'da bol miktarda var 26 Tl...

kitap yurdunda melek kartları var ama Emel Sağlamtunç'a ait... o nasıl acaba...

vodoocum 5.sayfada bu soruyu sormuştum onunla ilgili paylaşımları görmeyince...senin de emel sağlamtunç a ait melek kartların olduğunu kaçırmışım demek ki...sadece derginin verdiği melek tarotun olduğunu sanıyordum...tavsiyeni duysam şimdiye çoktan almıştım zaten...beni heveslendiren hep sen oldun zaten... :sirin ben de yeğenimi heveslendirdim senin yüzünden...:P

conki
12-03-2011, 22:51
evet, öyle düşünülerek dendiğinden eminim. ben art niyet olarak da belirtmedim bunu, ama çekim yasasında her söylenen söylendiği gibi anlaşılıyor düşüncesinden yola çıkarak, şiddet yerine sevginin anılmasının daha iyi olduğunu düşünüyorum.
eskiden ben de şiddetle lafını çok kullanırdım, sonra bir gün kafama yumruk yemiş gibi aniden farkettim, dediğimin altında ne olduğunu, sadece bunu belirtmek istedim. bu tabii ki benim fikrim...

ceylinn
12-03-2011, 22:55
''Israrla'' yerine''' şiddetleyi'' kullandıklarını düşünüyorum....

Niyet önemli değil mi sevgili conki.?

kesinlikle...:sirin

Gülçin Şen
12-03-2011, 22:56
evet, öyle düşünülerek dendiğinden eminim. ben art niyet olarak da belirtmedim bunu, ama çekim yasasında her söylenen söylendiği gibi anlaşılıyor düşüncesinden yola çıkarak, şiddet yerine sevginin anılmasının daha iyi olduğunu düşünüyorum.
eskiden ben de şiddetle lafını çok kullanırdım, sonra bir gün kafama yumruk yemiş gibi aniden farkettim, dediğimin altında ne olduğunu, sadece bunu belirtmek istedim. bu tabii ki benim fikrim...

Sizin fikriniz olduğunun farkındayım...Çekim yasası konusunda elbette ki söylediklerimiz hele hele yazdıklarımızın harekete geçirici unsurlar olduğunu hepimiz biliyoruz..

Bunun burada konuşulması da bir yere gitmesi gereken, verilmesi gereken bir mesajdı demek ki....

Gülçin Şen
12-03-2011, 22:58
vodoocum 5.sayfada bu soruyu sormuştum onunla ilgili paylaşımları görmeyince...senin de emel sağlamtunç a ait melek kartların olduğunu kaçırmışım demek ki...sadece derginin verdiği melek tarotun olduğunu sanıyordum...tavsiyeni duysam şimdiye çoktan almıştım zaten...beni heveslendiren hep sen oldun zaten... :sirin ben de yeğenimi heveslendirdim senin yüzünden...:P

Al bakalım ceylin,şimdiden hayırlı olsun, sen çekersin bana bu defa ....:mlkcik

ceylinn
12-03-2011, 23:02
Al bakalım ceylin,şimdiden hayırlı olsun, sen çekersin bana bu defa ....:mlkcik

aaaa bana çektiğin kart hem de emel sağlamtunç a ait olanlardan mıydı...hem de anısı varmış...hiç almaz mıyım... :)evet vodoocum sen iste 24 saat kart çekerim senin için...sen bana az mı çektin... :)ikişer ikişer geldiydi kartlarım...:0319:

poly
12-03-2011, 23:41
arkadaşlar markette gezerken gözüme ilişti..bu ayki seninle dergisi kader kartları veriyo..55 adet kart..denise linn'nin yorumuyla..derginin içinde nasıl kullanılacağı yazıyor..ben aldım ve kullanmaya başladım..gerçekten niyetinizle ilgili mesajı veriyo..ben tuttum..:mlkcik

Gülçin Şen
12-03-2011, 23:48
arkadaşlar markette gezerken gözüme ilişti..bu ayki seninle dergisi kader kartları veriyo..55 adet kart..denise linn'nin yorumuyla..derginin içinde nasıl kullanılacağı yazıyor..ben aldım ve kullanmaya başladım..gerçekten niyetinizle ilgili mesajı veriyo..ben tuttum..:mlkcik

Onu da aldım kaçarmı...Kader kartları...Güzel ve olumlu içindeki mesajlar...

ceylinn
13-03-2011, 10:44

bunu söylediğiniz iyi oldu...bugün ben de alayım..:love

sibel80
13-03-2011, 15:44
vodoo ben anlamadım canım.bu mesajları bir yazar yazıyor hazırlıyor kart oluşturuyorlar öylemi? bu sağlıklı olurmu diye kafama takıldı.bende kendime bir kart serisi hazırlarım hep iyi mesajlar yazarım mesala.öyleyse bu mesajlar ne kadar sağlıklı?kafam karıştı

esra inanoz
13-03-2011, 15:58
D&R da satılan melek kartları var uzerınde kucuk cocuk melek amblemı olan(yanlıs hatırlamıyorsam).. bu kartlardan mı aldınız ?? bende almak ıstıyorum da ...

Gülçin Şen
13-03-2011, 16:58
D&R da satılan melek kartları var uzerınde kucuk cocuk melek amblemı olan(yanlıs hatırlamıyorsam).. bu kartlardan mı aldınız ?? bende almak ıstıyorum da ...

Evet bahsettiğimiz kartlar onlar ,Emel Sağlamtunç'un Melek Kartları...

ceylinn
13-03-2011, 17:38
hemen gittim seninle dergisinin verdiği kader kartlarını aldım...:0402:vodoo melek kartları da buna mı benziyor...onların üzerinde yazıyordur herhalde...

Gülçin Şen
13-03-2011, 17:46
vodoo ben anlamadım canım.bu mesajları bir yazar yazıyor hazırlıyor kart oluşturuyorlar öylemi? bu sağlıklı olurmu diye kafama takıldı.bende kendime bir kart serisi hazırlarım hep iyi mesajlar yazarım mesala.öyleyse bu mesajlar ne kadar sağlıklı?kafam karıştı

Yazabilirsin neden olmasın..

Burada zaten hep olumlu yumuşacık,sıcacık mesajlar var...Enteresan olan hakikaten enerjisi var,sorduğun düşündüğün konuya doğru cevap veriyor.Tesadüf olması mümkün değil...

Sadece profesyonelce resimlenmiş ve şık bir baskı yapılmış...
Meleklerle Yaşamak kitabının yazarı da kendine has mesajlar yazıp yeni melek kartları sürecekmiş piyasaya...

Gülçin Şen
13-03-2011, 17:48
hemen gittim seninle dergisinin verdiği kader kartlarını aldım...:0402:vodoo melek kartları da buna mı benziyor...onların üzerinde yazıyordur herhalde...

Yok ceylin çok benzemiyor resimlerin altında yazılar var..

Kader Kartlarında 2 sayfada açıklamalar var...

Bunu yanında taşırken o kağıdıda almak gerek..Melek Kartlarında her şey kart üstünde....

filiz
13-03-2011, 21:22
dergının ıcın de mi kartLAR... ayrıca yanında mı veriyorlar...

Gülçin Şen
13-03-2011, 21:25
Derginin içinde 2 sayfalık açıklama var kartlarda 55 tane...Kartlarda tek kelime yazıyor dergiden açıklamasını manasını okuyorsun

sibel80
13-03-2011, 22:17
vodoocum aslında şunu söylemek istiyorum.mesala bir konu hakkında aslında olumsuz şeyler var.yapmamamız lazım.ama kartlarda hep olumlu şeyler yazıyor.bu durumda niyetimizle ilgili kartlar olumlu mesaj verecek.ya anlatamadım.belki kartları görmediğim için anlayamıyorum.

Gülçin Şen
13-03-2011, 22:24
vodoocum aslında şunu söylemek istiyorum.mesala bir konu hakkında aslında olumsuz şeyler var.yapmamamız lazım.ama kartlarda hep olumlu şeyler yazıyor.bu durumda niyetimizle ilgili kartlar olumlu mesaj verecek.ya anlatamadım.belki kartları görmediğim için anlayamıyorum.

Haklısın kartları görmen gerek ben ne kadar anlatsam da ifade edemem burada...

AYSU
17-03-2011, 22:56
Merhaba
Melek kartları tecrübelerimi yazmaya devam etmek istiyorum. Her sabah işe gitmeden önce o gün beni ilgilendiren en önemli şeyle ilgili öneri almak için kartlarıma danışmayı alışkanlık haline getirdim. Bu arada Doreen Virtue'nin başmelek ve melek kartlarını da aldım (2 farklı deste). Bu kartlar daha önce verdiğim İngilizce sitedeki kartların aynısı. Yani siteyi kullanmak daha mantıklı olabilir. Veya önce sitedekileri bir uygulayın aklınıza yatarsa alırsınız. Ben Emel Hanım'ın kartlarını kendime daha uygun buluyorum. Ama her gün 2 veya 3 desteden (biri Emel Hn'ın diğerleri Doreen'in) birer kart çekip o önerileri uyguluyorum. Önceleri Emel hanım'ın kartları bana bazen saçmalıyor gibi geliyordu. Alakasız bir kart aynı durum için sürekli çıkıyordu. Dün acaip bir şekilde, aslında o kartın tam benim durumumu anlatan ve yapmam gereken şey olduğunu farkettim. Yani inanılır gibi değil. Kartlarımı çok seviyorum ve hepinize faydalı olmasını diliyorum.

nazan erten
17-03-2011, 23:23
Merhaba
Melek kartları tecrübelerimi yazmaya devam etmek istiyorum. Her sabah işe gitmeden önce o gün beni ilgilendiren en önemli şeyle ilgili öneri almak için kartlarıma danışmayı alışkanlık haline getirdim. Bu arada Doreen Virtue'nin başmelek ve melek kartlarını da aldım (2 farklı deste). Bu kartlar daha önce verdiğim İngilizce sitedeki kartların aynısı. Yani siteyi kullanmak daha mantıklı olabilir. Veya önce sitedekileri bir uygulayın aklınıza yatarsa alırsınız. Ben Emel Hanım'ın kartlarını kendime daha uygun buluyorum. Ama her gün 2 veya 3 desteden (biri Emel Hn'ın diğerleri Doreen'in) birer kart çekip o önerileri uyguluyorum. Önceleri Emel hanım'ın kartları bana bazen saçmalıyor gibi geliyordu. Alakasız bir kart aynı durum için sürekli çıkıyordu. Dün acaip bir şekilde, aslında o kartın tam benim durumumu anlatan ve yapmam gereken şey olduğunu farkettim. Yani inanılır gibi değil. Kartlarımı çok seviyorum ve hepinize faydalı olmasını diliyorum.

aysu canım:))
sanırım çok başları okusam yazmışsındır ama şu kullandığın emel hanımın melek kartlarını nereden bulabilirim
:)) lütfen

AYSU
17-03-2011, 23:46
D&R'larda var. Yoksa da sipariş veriyorsun getiriyorlar. Sevgiler

mayorka
18-03-2011, 12:13
sevğili vodoo,bende geçen hafta aldım.inanılmaz,sorduğum soruyla bire bir uyumlu yanıt alıyorum.birde baş melek mıkael ile arındırma çalışmaları cd si.beki ikala erikli'nin.ara sıra dinliyorum.aslında hergün yapmak gerekiyor.sevgiyle kalın.

Gülçin Şen
18-03-2011, 12:49
sevğili vodoo,bende geçen hafta aldım.inanılmaz,sorduğum soruyla bire bir uyumlu yanıt alıyorum.birde baş melek mıkael ile arındırma çalışmaları cd si.beki ikala erikli'nin.ara sıra dinliyorum.aslında hergün yapmak gerekiyor.sevgiyle kalın.

İçinizden nasıl geliyorsa öyle yapın mayorka...:mx

mucize&mucize
18-03-2011, 16:49
bende kartları sipariş verdim.
beki ikalanın eriklinin kitabını da aldım bi kaç saat önce cd dinlayacegim:))

poly
18-03-2011, 17:22
ben de cd yi ilk dinlediğimde çok rahatlamış hissettim kendimi..aslında hergün yapmak gerek..

mucize&mucize
18-03-2011, 17:33
gercekten öle cd 2 kez dinledim.ilk dinlediğimde uzandım.2.sindekitabunu okudumm ne rahatladım :))
kendimi herkül gibi hissediyorum :)))
çekilen ulennn yıkarım heryeri :)hihi:0399:

ceylinn
18-03-2011, 19:00
bu cd den bana gönderebilecek bir arkadaş var mı...:eee yoksa kitabını mı almalıyım...

Gülçin Şen
18-03-2011, 19:02
bu cd den bana gönderebilecek bir arkadaş var mı...:eee yoksa kitabını mı almalıyım...

Sen cd yi kaybetmiştin dimi yalnış mı hatırlıyorum yoksa?

mucize&mucize
18-03-2011, 19:07
bence sen kitabı all.
okumalısın.cok güzel bir kitapp

ceylinn
18-03-2011, 19:14
Sen cd yi kaybetmiştin dimi yalnış mı hatırlıyorum yoksa?

beim hiç cd m olmadı ki...yoksa hiç kaybeder miyim...:mellow

Gülçin Şen
18-03-2011, 19:18
beim hiç cd m olmadı ki...yoksa hiç kaybeder miyim...:mellow

Kitap varmı peki?Varda ondan mı çıkmadı?Neden neden neden....:p

ceylinn
18-03-2011, 19:24
Kitap varmı peki?Varda ondan mı çıkmadı?Neden neden neden....:p

dedim ya vodoocum kitabı mı almam lazım bu cd ye sahip olmak için diye...herkes çok güzel bahsetmiş cd den...ben bu kitabı alacaktım sen tavsiye ettiğin için...sonra İlahi Rehberlik kitabını daha çok tavsiye ettiğini okumuştum... o yüzden bundan vazgeçtim...yakında zaten senin sayende bayağı bir kütüphanem zenginleşecek...sen tavsiye ediyorsun ben alıyorum... :)

Gülçin Şen
18-03-2011, 19:32
dedim ya vodoocum kitabı mı almam lazım bu cd ye sahip olmak için diye...herkes çok güzel bahsetmiş cd den...ben bu kitabı alacaktım sen tavsiye ettiğin için...sonra İlahi Rehberlik kitabını daha çok tavsiye ettiğini okumuştum... o yüzden bundan vazgeçtim...yakında zaten senin sayende bayağı bir kütüphanem zenginleşecek...sen tavsiye ediyorsun ben alıyorum... :)

Hımmm o zaman şöyle bu kitabı alman gerekiyorsa alacaksındır zamanı gelince..Ben sana engel olmuşum demekki...Ama senin alacak gücün olduğu için ben sana bu cd yi yollamayacağım neden mi?Üstüne alınma bunu mutlaka anlatmam gerekiyordu..Alınmayacağını da biliyorum zaten...

Şimdi biz çekim yasası,dilekler,istekler falan filan uğraşıyoruz ya...Herhangi bir ürünün kopyasını almak,mesela korsan kitap,korsan cdler bunlar bizim çekimlerimize set oluyorlar...

Bir şey istiyorsak bedeli varsa buna para ödememiz gerekiyorsa ödemeliyiz.

Kitabın, cdnin herhangi ürünün yazarına,üreticisine saygısızlığın yanında emeğini hakkını çalmış oluyoruz..

Dolayısı ile bu şekilde davranıp oturup hayal panoları yapıp,arkasından niye benim çekimlerim olmuyo diye düşünüyorsak dönüp yaptıklarımıza/yapmadıklarımıza bakmakda faide görüyorum...

ceylinn
18-03-2011, 19:45
Hımmm o zaman şöyle bu kitabı alman gerekiyorsa alacaksındır zamanı gelince..Ben sana engel olmuşum demekki...Ama senin alacak gücün olduğu için ben sana bu cd yi yollamayacağım neden mi?Üstüne alınma bunu mutlaka anlatmam gerekiyordu..Alınmayacağını da biliyorum zaten...

Şimdi biz çekim yasası,dilekler,istekler falan filan uğraşıyoruz ya...Herhangi bir ürünün kopyasını almak,mesela korsan kitap,korsan cdler bunlar bizim çekimlerimize set oluyorlar...

Bir şey istiyorsak bedeli varsa buna para ödememiz gerekiyorsa ödemeliyiz.

Kitabın, cdnin herhangi ürünün yazarına,üreticisine saygısızlığın yanında emeğini hakkını çalmış oluyoruz..

Dolayısı ile bu şekilde davranıp oturup hayal panoları yapıp,arkasından niye benim çekimlerim olmuyo diye düşünüyorsak dönüp yaptıklarımıza/yapmadıklarımıza bakmakda faide görüyorum...

alkisalkisalkis

sen bu alkışlara iyi alıştın tam alkışlık bir yazı yazmışsın bu ondan yanlış anlama...her zaman yok sana... :) napıyimmm kitabı alacaktım sen engel oldun farkında olmadan... :) demek ki bu cd yi dinlemem gerekiyormuş... ben zaten kendi karga sesimle seslendirip dinliyorum artık biraz zor oluyor ama idare ediyoruz...hem karga gibi de olsa sesimi seviyom ben... :mellow

Gülçin Şen
18-03-2011, 19:48
alkisalkisalkis

sen bu alkışlara iyi alıştın tam alkışlık bir yazı yazmışsın bu ondan yanlış anlama...her zaman yok sana... :) napıyimmm kitabı alacaktım sen engel oldun farkında olmadan... :) demek ki bu cd yi dinlemem gerekiyormuş... ben zaten kendi karga sesimle seslendirip dinliyorum artık biraz zor oluyor ama idare ediyoruz...hem karga gibi de olsa sesimi seviyom ben... :mellow

Alkışlayan elleringg dert görmesin...

Bak kimseye deme ben de kendime bir medi selendirdim.Dinlerken kendi sesime gülmekten öldüm....:p

ceylinn
18-03-2011, 20:04
Alkışlayan elleringg dert görmesin...

Bak kimseye deme ben de kendime bir medi selendirdim.Dinlerken kendi sesime gülmekten öldüm....:p

tamam sen merak etme hiç kimselere demem aramızda kalır... :)ben seslendirdiklerimi bir yeğenime dinletme cesareti gösterdim... o da güldü olsun teyze önemli olan kendi sesinden dinlemek dedi...ses nakli yok mu acaba :) iclal aydın ,ikbal gürpınar ın sesi gibi bir sesim olsaydı seslendirir seslendirir hepinize hediye ederdim...şansınıza küsün artık...:mellow

ceylinn
19-03-2011, 18:29
sipariş verdiğim melek kartları yarım saat kadar önce geldi :) bugün de gelmemiş gelseydi yarın kartları sahibine verirdim diye üzülmüştüm ki aradan 5 dk.geçmedi zil çaldı annem açtı ve beni çağırdı... akşam akşam sürpriz oldu bana...kartlar güzelmiş gerçekten...:sirin

delican
21-03-2011, 18:56
özel ders verdiğim bir öğrencim var aslında babamın patronunun kızı işte bir kaç günde bir annesi de para veriyor bana emeğinin karşılığı diye.. dedim eğer bugün para verirse gidip alıcam kartları.. evet aldım paramı hemen koştur koştur kızılaydan tunalıya ankarayı bilenler için söylemek istedim d&r a gittim.. dedim ben arayıp bulcam birine sormak istemiyorum.. neyse gittim işte girişte baktım yok yani genelde böyle kartların falan girişte olabilceğini düşünüyordum neyse birinci kata çıktım orası müzik için mi sonra ikinci baktım kişisel gelişim bölümü yok derken üçüncü kata.. kişisel gelişim kkitaplarının orda baktım baktım bulamadım gizeli konular parapsikoloji kısmında tarot kartlarını gördüm buralarda olmalı diye baktım baktım bulamadım.. derken ilahi rehberlik kitabını gördüm bir anda ve bir tane kalmıştı allahım dedim bu kitabı mı almam lazım yoksa öncelikle gerçekten bu kitabı da okumayı çok istiyorum çünkü.. iştee kartlardan umudumu kestiğim için kitabı aldım elime..sonra hiç aklımda yokkeen böyle kişisel gelişim kitaplarından en çok satılan on kitabın bulunduğu yeri incelemeye başladım ki ne göreyim melek kartları.. ilahi rehberlik kitabını bırakmak zorunda kaldım ama en kısa zamanda onu da alıcam.. o kadar çok kitap var ki okumak istediğim.. bakalım.. velhasıl kelam artık benim de melek kartlarım var.. ollleey olleey oleeeyy.. gerçekten çok sevindim.. kendimi daha iyi hissediyorum.. içinden çıkan küçük kağıttaa melekleriniz kulağınıza fısıldayacak falan yazıyor çekilen karta odaklanınca böyle bir deneyim yaşayan var mı peki.. :love:love

deniz@
26-03-2011, 16:41
mrb.bende bu ay bi derginin verdiği kader kartlarını aldım.bu kartlar hakkında bilgisi olan var mı?yorumları,açılımı falan??

Gülçin Şen
26-03-2011, 17:44
mrb.bende bu ay bi derginin verdiği kader kartlarını aldım.bu kartlar hakkında bilgisi olan var mı?yorumları,açılımı falan??

Zaten dergi içinde açıklamaları var sevgili deniz...

deniz@
28-03-2011, 18:36
[QUOTE=VODOO;71879]Zaten dergi içinde açıklamaları var sevgili deniz...[/QUOTE

evet var ama çok kısa.demek istediğm önceden bu kartlara sahip olanlar olabilir.onlardan bilgi almak istedim.

Gülçin Şen
28-03-2011, 18:39
evet var ama çok kısa.demek istediğm önceden bu kartlara sahip olanlar olabilir.onlardan bilgi almak istedim.[/QUOTE]

Melek Kartları gündeme geldikten sonra buna yakın kartlar piyasaya bol miktarda sunuldu...Önceden sahip olan ve kullananlar varsa yazarlar ....

deniz@
31-03-2011, 19:07
evet var ama çok kısa.demek istediğm önceden bu kartlara sahip olanlar olabilir.onlardan bilgi almak istedim.

Melek Kartları gündeme geldikten sonra buna yakın kartlar piyasaya bol miktarda sunuldu...Önceden sahip olan ve kullananlar varsa yazarlar ....[/QUOTE]

melek kartlarını ilk defa duydum.onlar nasıl,nerden temin ediliyo?anlamları kısa mı kader kartları gibi?

Gülçin Şen
31-03-2011, 19:09
melek kartlarını ilk defa duydum.onlar nasıl,nerden temin ediliyo?anlamları kısa mı kader kartları gibi?[/QUOTE]

Kader kartlarıyla benzerlikleri pek yok...Emel Sağlamtunç'un hazırladığı kartlar bahsettiğim melek kartları...DR'da 26 tlden satılıyor...

deniz@
01-04-2011, 10:40
melek kartlarını ilk defa duydum.onlar nasıl,nerden temin ediliyo?anlamları kısa mı kader kartları gibi?

Kader kartlarıyla benzerlikleri pek yok...Emel Sağlamtunç'un hazırladığı kartlar bahsettiğim melek kartları...DR'da 26 tlden satılıyor...
[/QUOTE]
saol vodoo

hayalayaz
01-04-2011, 11:05
deniz@... senin nickini okudukça bu böyle olmamalı diyorum ama..yinede farkı algılayamıyorum.. şimdi algıladım, sen bizim yeni denizimizsin... diğer denizin adı büyük harfle yazılıyor...ablam hoşgeldin yanımıza..mutlu paylaşımlar dilerim... istersen karışıklık olmaması için senin nickini yine senin seçeceğin güzel bir nicle değiştirelim olurmu..sevgiler

libra
15-04-2011, 14:34
arkadaşlar ben bu melek kartlarından beklediğimi bulamadım.
çok da inanarak almıştım çok da inanarak çekiyorum kartları ama o kadar alakasız sonuçlar alıyorum ki.
kendimi azıcık -affınıza sığınarak enayi gibi hissettim.
bu kartların faydasını, gerçekliğini göremedim ben

delican
15-04-2011, 19:59
inanır mısın ilk başlarda ben de öyle alakasız cevaplar almıştım ama tamamen yoğunlaşmakla alaakalı ve gerçekten inanmak ve hissetmekle alakalı.. sevgili koruyucu meleğim lütfen bana yardım edin bu şu konuda yolumu aydınlatın ne yapmam gerekiyor diye bütün kalbimle düşünüyorum kartları karıştırıyorken kesiyorken çekiyorken.. ve gerçekteen gayet sorularıma cevap niteliğinde kartla çekmeye başladım.. öyle bir şeyki arka arkaya çekiyorum kartları ve birbirini tamamlayıcı oluyorlar.. çok mutlu oluyorum.. kartlarımı da meeleklerimi de çok ama çok seviyorum..

vee inşallah ilahi rehberlik kitabını okuyunca daha iyi bir şekilde iletişimimi güçlendirmiş olucam.. çok mutlu ediyor beni melek kartlarım.. varlıklarını bile çok seviyoruum..

:mel1:mel1

fallenangel
29-05-2011, 14:03
ben ingilizce sitedeki kartları denedim, birsürü kere denedim ama genelde de hep zorlama bekle, mucizevi birşeyler olcak henüz sonuclarını göremiyosun ama bekle tarzı kartlar cıkıyo, bu kartların hepsi böyle aynı seyleri mi anlatıo hiç kötü bişey yok mu? yada bana mı hep böle kartlar denk geldi anlamadım :/

Gülçin Şen
29-05-2011, 14:13
ben ingilizce sitedeki kartları denedim, birsürü kere denedim ama genelde de hep zorlama bekle, mucizevi birşeyler olcak henüz sonuclarını göremiyosun ama bekle tarzı kartlar cıkıyo, bu kartların hepsi böyle aynı seyleri mi anlatıo hiç kötü bişey yok mu? yada bana mı hep böle kartlar denk geldi anlamadım :/

Çok üstünde durma...

Bugün senin için bak Meleklerin diyor ki:

DUYGULARINI FARK ET.ONLARI İNANCA DÖNÜŞTÜREBİLİRSİN.İNANDIĞIN ŞEY İSE GERÇEK OLUR....

fallenangel
29-05-2011, 14:29
:çıkmkı harikasın Vodoo cuğum teşekkürler

fregde
29-05-2011, 17:46
hiçbirşey gözükmüyor

Gülçin Şen
29-05-2011, 20:05
hiçbirşey gözükmüyor

Ne anlamda söylediğini anlamadm,yardımcı olmamız gereken birşey varsa söyle arkadaşım...

LEMURYA
30-05-2011, 16:27
Melek kartlarıyla ilgilenen arkadaşlar bu linkede bakabilirler..Sevgiyle...

masi
26-06-2011, 18:57
arkadaşlar ışık elçinin melek kartları ile ilgili bilginiz var mı aldınız mı hangisi daha iyi

Gülçin Şen
26-06-2011, 19:28
arkadaşlar ışık elçinin melek kartları ile ilgili bilginiz var mı aldınız mı hangisi daha iyi

Hoşgeldiniz demedim diğer mesajda burada diyeyim, hoşgeldiniz sorunuzun cevabı diğer konuda, tarafımdan yazılan....

masi
26-06-2011, 19:46
Hoşgeldiniz demedim diğer mesajda burada diyeyim, hoşgeldiniz sorunuzun cevabı diğer konuda, tarafımdan yazılan....

çok naziksiniz çok teşekkür ederim

vareen
21-07-2011, 09:01
Merhabalar, Doreen Virtue'nin melek kartlarını nereden bulabilirim acaba? D&R'da bulamadım.

Gülçin Şen
21-07-2011, 09:49
Merhabalar, Doreen Virtue'nin melek kartlarını nereden bulabilirim acaba? D&R'da bulamadım.

Remzi Kitapevinde İngilizce olanlar satılıyor..Türkçe basımı en son 2004 yılında yayınlanmış devamı yok...

Eylüle kadar Seçil Gür Damar ve Beki İkela'nın kartları piyasaya çıkacakmış...

newcan
24-07-2011, 00:02
elinde melek kartları olan varmı benim için şimdi açabilirmi?

neden şimdi istiyorum sonra yazıcam benım ıcın onemli.

su an saat tam 00:00 ve acarsanız sevınırım ve yazarsanız. merak edıyorum
simdiden tesekkurler

:mlkcik:mlkciklutfen

Gülçin Şen
24-07-2011, 10:36
elinde melek kartları olan varmı benim için şimdi açabilirmi?

neden şimdi istiyorum sonra yazıcam benım ıcın onemli.

su an saat tam 00:00 ve acarsanız sevınırım ve yazarsanız. merak edıyorum
simdiden tesekkurler

:mlkcik:mlkciklutfen

Sabah açtım Melek Kartlarını senin için...Diyorlar ki:

''BU SONSUZLUĞUN İÇİNDE YAPILAN BİR YOLCULUK..HERŞEYE ZAMANIN VAR..''

nazan erten
24-07-2011, 11:21
gülçin bir de benim için aç kartları.
ne diyorlar hep iyi diyorlar biliyorum ama nasıl neden niçin:)

Gülçin Şen
24-07-2011, 11:24
Nazan Meleklerin diyor ki:

''SEN KUTSANMIŞ BİR KİŞİSİN..EĞER SEN İSTERSEN,YAŞAM SANA CÖMERT DAVRANIR..KENDİNİ ŞÜKRANLA YAŞAMA AÇ..''

nazan erten
24-07-2011, 11:27
:) dedim ya gülçin
niçin neden nasıl

Gülçin Şen
24-07-2011, 11:29
Çok irdeleme sebepleri..Bırak akışa..Unut biraz,farklı olaylara kanalize ol...

newcan
25-07-2011, 00:47
harıkasınız gulçin nasıl tesekkur etsem azdır.
melek kartlarını arastırırken dun gece baktım tv 8 de de bununla ılgılı konu vardı.cok merak ettım.
ama daha acele etmemem gerek sanırım.
çok tesekkurler cok ıncesınız.:çiçi2

Gülçin Şen
25-07-2011, 09:33
harıkasınız gulçin nasıl tesekkur etsem azdır.
melek kartlarını arastırırken dun gece baktım tv 8 de de bununla ılgılı konu vardı.cok merak ettım.
ama daha acele etmemem gerek sanırım.
çok tesekkurler cok ıncesınız.:çiçi2

Rica ederim....:çıkmkı

AYSU
28-07-2011, 19:39
Gülçin bana da bir kart açarmısın lütfen?

Gülçin Şen
28-07-2011, 23:26
Gülçin bana da bir kart açarmısın lütfen?

Açayım canım,senden istiyoduk sen yokken yerini dolduramadım ama....

Diyorlar ki meleklerin':

''BAZEN SADECE SABRETMEK HERŞEYİ ÇÖZER..MEYVEYİ OLGUNLAŞMADAN TOPLAYAMAYIZ,BEKLEMEK GEREK..''

nazz
29-07-2011, 09:35
Abeeeee Komşucağazıımm, Açı veresin banadaaa biii gaaarrrtt......:vuhu

Gülçin Şen
29-07-2011, 09:47
Abeeeee Komşucağazıımm, Açı veresin banadaaa biii gaaarrrtt......:vuhu

Öğleden sonra bahçede yüz yüzeyken açiçim sana kart..Bakla falına da sen bakarsın artık...puha

nazz
29-07-2011, 09:50
:güz Tamamdır...:vuhu

ülküalcısevinçli
29-07-2011, 10:46
bende aldım o kartlardan D&R dan.
bayağı eğlenceli, umutsuz ya da rehberliğe ihtiyacın olduğunda bayağı yardım ediyor.
ben hergün 3 tane açıyorum.
bana yol gösteriyorlar.
psikolojik mi bilemiyorum.
bye

AYSU
29-07-2011, 13:15
Açayım canım,senden istiyoduk sen yokken yerini dolduramadım ama....

Diyorlar ki meleklerin':

''BAZEN SADECE SABRETMEK HERŞEYİ ÇÖZER..MEYVEYİ OLGUNLAŞMADAN TOPLAYAMAYIZ,BEKLEMEK GEREK..''

Canım o ne söz. Asıl senin yerin dolmaz. Çok mükemmel bir kart çıkmış, tam duruma uyuyor.
Bu aralar çok yoğundum ama hep aklımdasınız. Sizi seviyorum.

nila
29-07-2011, 14:16
aysu merhaba,
melek kartlarını nasıl temin ettin? melekleri araştırırken bir kaç yöntem okudum ve denedim.son günler de ilginç deneyimler yaşıyorum.... minik minik mucizeler.. çok keyiflendim ve bu işi daha iyi nasıl yapabilirim in derdine düştüm. beki eriklinin 2. kitabını az önce sipariş ettim:) sevgiler

coşkun
29-07-2011, 17:45
biraz evvel forumdaki tüm melek konularına bir göz atayım dedim. ingilizce kartların olduğu bir site dikkatimi çekti. [Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links]) 4 kart seçti otomatik olarak:

çıkan kartlar şöyle:
meleğimden mesaj:
kartın adı hazine sandığı. beklenmedik bir paranın bolluğu sana geliyor

muhtemel blokaj nedeni:
eğitim ve kişisel gelişim hayat amacınız ve kişisel gelişim için faydalı. bu süreçte melekler size yardım ve rehberlik edecektir.

genel rehberlik kartı:
en iyisini hak ediyorsun. hayellerin ve arzularınla yıldızlara ulaş ve ödün verme

muhtemel kazanım:
şu an çok yükseklerde uçuyorsun ve bu bazılarını endişelendiriyor. ancak sakın alçalma. yakında diğerleri senden ilham alacaklar.

AYSU
29-07-2011, 19:43
aysu merhaba,
melek kartlarını nasıl temin ettin? melekleri araştırırken bir kaç yöntem okudum ve denedim.son günler de ilginç deneyimler yaşıyorum.... minik minik mucizeler.. çok keyiflendim ve bu işi daha iyi nasıl yapabilirim in derdine düştüm. beki eriklinin 2. kitabını az önce sipariş ettim:) sevgiler

Ben D&R'dan aldım canım.

mubil
27-08-2011, 00:30
Nazan hanım,
doreen virtue melek kartlarını nerden satın alabilirim.
Veya arkadaş bileniniz varsa yazar mısınız?

umut116
28-08-2011, 11:20
herkese merhaba.biri benim için şu anda bir kart açabilirmi?bunu şu anda çok istiyorum.bakalım sesimi duyan olacakmı?

JULJA
28-08-2011, 11:48
sana zahmet bENİM için de bir kart seçermisin Gülçin balısııı....lütfeeennnn...:0361:

hayalayaz
28-08-2011, 18:55
gülçin ayder tepelerinde seke seke geziyor şimdi ( kıskanç ben) gelince bakar..

adaletsoykok
28-08-2011, 19:26
ohhh ne güzel ama bende bende kıskandım.... iyi tatiller arkadaşımızasoppi

orkide
04-09-2011, 01:28
Nazan hanım,
ben kitap yurdundan almıştım sanırım hala orada bulmanız mümkün

orkide
04-09-2011, 01:35
ancak benim aldığım emel sağlamtunç un melek kartlaru

tbeyza
19-09-2011, 13:27
site için :ççksaol arkadaşım

kraliçe
01-12-2011, 23:05
Arkadaşlar melek kartlarını nerden bulabiliriz?

Gülçin Şen
02-12-2011, 09:58
Arkadaşlar melek kartlarını nerden bulabiliriz?

DR'larda hepsi var...

Doreen Virtue'nin Baş Melek Kartları artık bulunuyor...

Emel Sağlamtunç Ve Beki İkela Erikli'nin Melek Kartlarıda aynı kitapçıda mevcut...:çiçek

nazan erten
02-12-2011, 10:02
Nazan hanım,

canım sorunu şimdi gördüm.ben melek kartlarımı hediye aldım:)) yaniii bana hediye ettiler .:))

en harikası bu emin ol.
dile ,iste,seç sanada gelirler

yeliss
03-12-2011, 22:13
acaba bu akşam biri benim yerime bir melek kartı çekip buraya yazabilirmi??
:mx

nazan erten
03-12-2011, 23:14
tüm sınırlamalardan kurtulup kendin olma özgürlüğüne sahipsin:))

yeliss
03-12-2011, 23:37
tüm sınırlamalardan kurtulup kendin olma özgürlüğüne sahipsin:))

çok teşekkür ederim...

pinar8
04-12-2011, 00:49
Ufak bir adım.. yüreğinin yolunda attığın o küçük adım, sana tüm kapıları açacak...

yeliss
04-12-2011, 00:59
Ufak bir adım.. yüreğinin yolunda attığın o küçük adım, sana tüm kapıları açacak...

sevgili pınar.. şuan ki duygularmı hissetmiş sanırım melekler... bunu seçiyorum ben... teşekkürler...

pinar8
04-12-2011, 01:07
sevgili yelis kartı seçerken sana odaklanmaya çalıştım senin için en uygun kartı seçebilmek için.. elimi ençok kendine çeken karttı :)

yeliss
04-12-2011, 01:11
gerçekten de küçük bir adım atıyordum.. bu akşam bana ihtiyacım olanı verdii... inan ki daha güzel ifade edemezdi..

çok ama çok teşekkürler..
:59884

pinar8
04-12-2011, 01:14
önemli değil ne zman istersen çekebilirm kart :)

hayalayaz
04-12-2011, 01:30
[Only Registered Users Can See Links] Aşk

eğer seviyorsak ( aşık isek) savunmasız değil- özellikle güçlüyüz, ve sevginin olduğu yerde, enerjetik koruma güçlüdür ( kudretlidir)

[Only Registered Users Can See Links] Şans

Şimdi, sezgilerinin seni doğru çözümlere götürdüğü zamandır... sezgilerini dinle...

[Only Registered Users Can See Links] Başarı

Kendini, iyi niyetli gibi görünen fakat istemediğin sonuçlar getirecek sözlerden ve eylemlerden koru...

benim melek de bunları söyledi yeliscim..

ben bir alman sitesinden online kart çekiyorum uzun zamandır ihmal etmiştim..sayende hatırladım teşekkür ederim..

yeliss
04-12-2011, 01:32
rica ederim ablacım;

:008

sonokta
04-12-2011, 05:47
Birisi benim için bakabilir mi?

hayalayaz
04-12-2011, 09:32
son nokta sana hayallerin meleği cevap verdi

[Only Registered Users Can See Links] aşk

sevgi sadece bir duygu değil, aynı zamanda enerjidurumudur..sevmek demek, daha dikkatli olmak, daha farkında olmak, daha fazla tecrübe demektir..

[Only Registered Users Can See Links] şans

rüyalarınız size nelerden kaçınmanızı, ve nasıl devam edeceğinizi gösterecek..yürümek istediğiniz yolda güvenle devam edin..

[Only Registered Users Can See Links] başarı

hayallerin meleği, yeni şeyler öğrenmek ve anlamak için güç veriyor.

sonokta
04-12-2011, 17:09
tşk ederim

crazypink
23-12-2011, 01:45
bu yoladiginiz site turkce ye cevirilmiyor degil mi isaretlenmiyor cunku

Gülçin Şen
23-12-2011, 17:17
Buyrun arkadaşlar Beki İkela Erikli'de online ,hemde Türkçe Melek Kartları bakabileceğimiz bir eklenti kurmuş sitesine...

sibel80
28-12-2011, 18:24
geçen hafta sonu çok ilginç bir deneyim yaşadım.internetten baş melek kartları ve sayısız zayıflama kitaplarımın son halkasını sipariş verdim.puhaherhangi bir kargoyu işaretledim.söyelem sakıncalımı bilmiyorum ama çok yaygın olmayan bir kargo.internetten takiple kargomun geldiğini (urfaya) öğrendim.bugün gelir yarın getirilir bekledim getirmediler.tlf ediyorum tlf ları 6 aydır bozukmuş.nasıl bir firmaysa artık.:madatyou46tm:adresi alıp eşimle çıktık çarşıya.bana kargo gelecekti şu mahalle nerde diye soruyorum eşim bilmiyor.bizde burda yeniyiz.tabi zayıflama kitabı olunca adam doğal olarak tepkili...melek kartlarını hiç söylemiyorumpuhaallahım ara ara şair nabi mah yok.akşam oldu.kaç kişiye sorduk yok bilen.eşimden duyduğum sözler cabası.niye başka firmaya vermedin.evde niye söylemedin.urfayı gezip durduk.eşimden ayıptır söylemesi biraz tırsarım.beni boşu boşuna gezdiyorsun diyecek diye.en sonunda ara bir sokakta bir kaç dükkanın bir tanesinde durduk eşim indi.dükkanın önünde duran adama sordu.hiç umudum yok.bilin bakalım ne oldu.?adam ups kargonun elamanıymış o dükkana kargo getirmiş.aaaa bide baktım ki önümüzde parkeden araba onların arabası ve kocaman ups kargo yazıyor.çok şaşırdım.kesinlikle ilahi bir şeydi.

yagmurlar
28-12-2011, 18:41
Melek kartlarını nerden bula bilirim?

sibel80
28-12-2011, 18:55
ben kitap yurdundan aldım

yagmurlar
28-12-2011, 18:58
ben Gulcin ablanın verdigi sitede kartlara tıklıyorum netim çok yavaş olduğundan açamıyorum yaa

Pinyata
28-12-2011, 23:35
Sibel yazdıklarını okurken ben yoruldum resmen :D Maceralı bir gün geçirmişsin. Güle güle kullan kitabını da kartlarını da...

pinar8
28-12-2011, 23:47

kitapçılarda satılıyor melek kartları

Pinyata
28-12-2011, 23:57

Online olarak en güvenilir peraknedecilerden biri kitapyurdu.com bence. D&R tarzı yerlerde de mutlaka olması gerekiyro diye düşünüyorum.

Gülçin Şen
29-12-2011, 10:52
DR ve kitapyurdu net üzerinden sipariş verip en güvenilir şekilde satış yapılan siteler...

sedef
10-01-2012, 23:13
AYSU nun verdiği linkteki ingilizce siteden sadece denemek için sorumu sorup kart çektim. Sonuç inanılmaz.

Sorum istediğim zenginliğe ulaşabilecek miyim ?
cevap: refah dalgaları kartı :D

tek kelimeyle muhteşemmmmmmmm :D

delican
11-01-2012, 22:04
baş melek kartları artık d&r larda var sanırım ya da olduğu bir vakit ben denk geldim.. evet dayanamadım aldım resmen çekiyor beni bu kartlar beni al beni al diye.. hiç aklmda yoktu oysa... iki deste melek kartım oldu.. varlıkları bile huzur veriyor.. çok seviyorum.. çookk...

sanem83
12-01-2012, 09:19
Sevgili Aysunun verdiği ingilizce sitede az önce kedimin gelip gelmiyeceğini sordum ...bana ''dünyayı ve kendini göreceğin yolda ,yeni fiziksel ve ruhsal deneyimler değişiyor.Dua ve meditasyon yoluyla ruhsal hediyeleri almaya açık ol ''diyor .Şimdi bu kedicik dönecekmi demek oluyor????? bunları yapmaya devam edersem arkadaşlar bi yorumu olan varmıııııı?????????

Küfkedisi
12-01-2012, 10:10
Ya sanemcim ordan bana da bir kart ceker misin ing.ceye kafam basmiyorda :) Rica etsem...

nazan erten
12-01-2012, 10:13
Sevgili Aysunun verdiği ingilizce sitede az önce kedimin gelip gelmiyeceğini sordum ...bana ''dünyayı ve kendini göreceğin yolda ,yeni fiziksel ve ruhsal deneyimler değişiyor.Dua ve meditasyon yoluyla ruhsal hediyeleri almaya açık ol ''diyor .Şimdi bu kedicik dönecekmi demek oluyor????? bunları yapmaya devam edersem arkadaşlar bi yorumu olan varmıııııı?????????

kedin gelirmi gelmezmi bilmem ama anladığım çok daha fazla gelen hediyelerin olacağı.ve yeni deneyimleri yaşayacağın bunun içinde sevdiğin şeylerin kaybı da var belliki:))

sanem83
12-01-2012, 10:21
kedin gelirmi gelmezmi bilmem ama anladığım çok daha fazla gelen hediyelerin olacağı.ve yeni deneyimleri yaşayacağın bunun içinde sevdiğin şeylerin kaybı da var belliki:))
nazan ablacım ,ya sen harikasın ben sadece kedicige yorum yaptımdı dimi yaaaa baska seylerde gelebilir:confetyama kedicikde:love0073: gelsin

sanem83
12-01-2012, 10:22
Ya sanemcim ordan bana da bir kart ceker misin ing.ceye kafam basmiyorda :) Rica etsem...
tamam tatlım iste yeter oldu bileeee:mxistediğin özel bir şey varmı?????

Küfkedisi
12-01-2012, 10:26
tamam tatlım iste yeter oldu bileeee:mxistediğin özel bir şey varmı?????

Canim beniiiim :) istedigim ozel biseeey himmm bilmiyorum ki icimden istemek geldi sadece olur mu boyle

sanem83
12-01-2012, 10:43
Ben senin adına bir tane çektim kafayı yiycem yaa bu kadar denk olur aynen şöyle diyor bak altada ingilizcesini veriyorum ''Daha büyük bir aşka açılmanı kolaylaştıracak duyguların iyileşiyor ,kalbinde ve zihnindeki kızgınlık ve affedememezlikleri serbest bırakman için yardım edeceğim ''diyor.

Your emotions are healing which enables you to open to greater love.I will help you release anger and unforgiveness from your heart and mind.

Küfkedisi
12-01-2012, 10:49
Ben senin adına bir tane çektim kafayı yiycem yaa bu kadar denk olur aynen şöyle diyor bak altada ingilizcesini veriyorum ''Daha büyük bir aşka açılmanı kolaylaştıracak duyguların iyileşiyor ,kalbinde ve zihnindeki kızgınlık ve affedememezlikleri serbest bırakman için yardım edeceğim ''diyor.

Your emotions are healing which enables you to open to greater love.I will help you release anger and unforgiveness from your heart and mind.

Allaaaaaah diyorummmm hehe nasil guzel denk geldi yaaa caniimmmmm cok tesekkur ederim, olusmaya baslayan serbest birakmalarima ve olusmaya baslayan icsel huzuruma extradan melegim yardim ediyor bana sevgiyle kabul ediyorum bende :) canim tekrar tesekkur ediyorum opuyoruuuuuum

sanem83
12-01-2012, 10:50
tatlım kartı görünce ne kadar şaşırdım anlatamam ,kartlar martlar pek inanmazdım açıkcası:mlkcik

Küfkedisi
12-01-2012, 10:58
tatlım kartı görünce ne kadar şaşırdım anlatamam ,kartlar martlar pek inanmazdım açıkcası:mlkcik

Bende acayip sasirdim ama cevap cuk oturdu :D

sevecen
20-01-2012, 17:05
Ya ben şimdi kart alıcam kullananlar söliin bakalım doreen virtue iyi dimi?
nedense beki ikala erikliye ben ısınamadım

Gülçin Şen
20-01-2012, 17:07
Ya ben şimdi kart alıcam kullananlar söliin bakalım doreen virtue iyi dimi?
nedense beki ikala erikliye ben ısınamadım

Doreen Virtue'yi tek geçerim.....:62td8

sevecen
20-01-2012, 17:46
tenx =) onlar alınıcak

Gülçin Şen
20-01-2012, 17:50
tenx =) onlar alınıcak

...ve bana bakacan,bende var amma ossun sen de bak nolcak....:holyhop

sevecen
20-01-2012, 18:00
SÖÖÖÖÖÖZ hemen bakıcam

delican
20-01-2012, 20:10
doreen virtue de süper emel sağlamtunç daa...

d&rlarda her iksini de bulabilirsin..

beki ikalayı ben de sevmiyorum.. düşüncelerimi kendime saklıyorum : ):L

Gülçin Şen
20-01-2012, 20:11
doreen virtue de süper emel sağlamtunç daa...

d&rlarda her iksini de bulabilirsin..

beki ikalayı ben de sevmiyorum.. düşüncelerimi kendime saklıyorum : ):L

Çok güzel saklamışsın delican valla anlamadım....:0399::0399:

sevecen
20-01-2012, 20:13
Çok güzel saklamışsın delican valla anlamadım....:0399::0399:

dahası var sanırsam :D

delican
20-01-2012, 20:15
beki ikalayı neden sevmediğimi de yazayım dedim ama sonra vazgeçtim dee onu demek istemiştim gülçin ablacım.. :0361:

sevecen
20-01-2012, 20:17
ben iç güdülerime güvenirim... iç güdülerim başka bul dedi.
onlar dareenin kitabını almamı söyledi onu aldım. pztsi geliyo :D netten ararken de onun kartlarını gördüm.. içim ısındı :D

delican
20-01-2012, 20:22
ben de gülçin ablamın yazdıklarından etkilenip ilahi rehberlik kitabına yönelmiştim sanırım meleklerle yaşamak konusunda yazdığı bir kaç mesaj vardıı ondan dolayıı ve gariptiir meleklrle yaşamak kitabı bana da hiç çekici gelmemiştii.. ismi evet ama almak istemedm hiç.. zaten kitabı daa kitapçıdaa dedim arayıp ben bulcam almam gerekiyorsa karşıma çıkaarr.. kii aynı şekilde melek kartlarını daa kii bu melek kartlrnı almam kii emel hanımın kartlarıydı ilk aldıklarm bulmam tam biri ilahii yönlendirme.. orada olmaz dediğim bir yere dur belki vardır diye baktığımda karşıma çıktıı kesin olacağını düşündüğüm yeri talan ettim rafları falan tekrar tekrar baktım daa bulamamıştm.. gerçekten ilk başlarda cevaplar almak da zrlanıyordum ama şimdi çok süpeerr... sonraa iştee karşımaa doreen virtue nin baş melek kartları çıkınca da dayanamadım onları da aldım hiç aklımda yokkeen.. duruyorlar masamın üzerindee öyle olması bile bni çok mutlu ve güvende hissettiiriyoo... :mel1

hayalayaz
20-01-2012, 20:25
biz insanları severiz.. sadece bazıları ile frekanslarımız farklı olduğu için uyumu yakalayamayız...

hemen ekliyeyim frekansların farklı olması, evlenme programlarındaki elektrik alamıyorum söylemi gibi bir şey değil

delican
20-01-2012, 20:29
evet yanlış ifade etmişim ordaa sevmiyorum derken.. benim de demek istediğim tamame buyduu yanii bir şey var bana hiç çekici gelmiyor o şey yüzünden.. allah bahtını açık etsin..

teşekkür ederm ablacım..:trrrt:trrrt

sevecen
20-01-2012, 20:29
biz insanları severiz.. sadece bazıları ile frekanslarımız farklı olduğu için uyumu yakalayamayız...

hemen ekliyeyim frekansların farklı olması, evlenme programlarındaki elektrik alamıyorum söylemi gibi bir şey değil

elenktrink alamayınca moluyo :D

Gülçin Şen
21-01-2012, 01:26
beki ikalayı neden sevmediğimi de yazayım dedim ama sonra vazgeçtim dee onu demek istemiştim gülçin ablacım.. :0361:

Anladım bebişim..:boss

Gülçin Şen
21-01-2012, 01:31
Meleklerle Yaşamak kitabında sık sık İlahi Rehberlik adı geçince haliyle ona yönlendim...

Kopyala yapıştır olmuş Meleklerle Yaşamak kitabı,bir çok defa da paylaştım bu izlenimimi...

Kartlarda tamamen aynı neredeyse Doreen Virtue'nun kartlarıyla...

Orjinalini almak varken ve piyasadaysa elbette bunları tercih etmek gerek, yani bu işin hakkını veren DOREEN VIRTUE...

Beki hanıma ne kadar da mesafeli baksamda ,aslında onun sayesinde İlahi Rehberlik kitabını almış oldum..Teşekkür etmekte fayda var kendisine...:0345:

sevecen
21-01-2012, 11:20
ehehehe, ben kendi kendime bulmuşum doru yolu :D
iki üç gün önce yuvaya hoşgeldiniz kitabını almak için d&r'a bakarken ilahi rehberliği gördüm. alasım geldi :D

delican
21-01-2012, 13:50
Meleklerle Yaşamak kitabında sık sık İlahi Rehberlik adı geçince haliyle ona yönlendim...

Kopyala yapıştır olmuş Meleklerle Yaşamak kitabı,bir çok defa da paylaştım bu izlenimimi...

Kartlarda tamamen aynı neredeyse Doreen Virtue'nun kartlarıyla...

Orjinalini almak varken ve piyasadaysa elbette bunları tercih etmek gerek, yani bu işin hakkını veren DOREEN VIRTUE...

Beki hanıma ne kadar da mesafeli baksamda ,aslında onun sayesinde İlahi Rehberlik kitabını almış oldum..Teşekkür etmekte fayda var kendisine...:0345:

ee sen de benim kitabı almama aracı olduğun için benden de bir teşekkürü hak ettii beki hanım : )

yeliss
21-01-2012, 14:14
Sevgili delican madem karşıma bu konu çıktı sende benim için bir melek kartı çekermisin??

delican
21-01-2012, 14:23
ben genelde iki kart çekiyorum şöyle kii.. birini çektim tam olmadı gibi hissettiğimde yanındaki kartı da çekiyorum..

senin için baş melek kartlarından iki kart çektim..

ilk çektiğim kartta çakra temizliği çıktı.. :

baş melek me.tatron: çakralarını, kutsal geometrik şekilleri kullanarak temizlemem ve açmam için beni çağır.. diyordu..

ikinci kartta dışarısı çıktı:

baş melek jophiel: gerginliği üzerinden atmak ve yeni yaratıcı fikirler kazanmak için dışarı çık temiz hava al doğa ile bağ kur.. diyor..

umarım yardımcı olabilmişimdir.. sevgiler..

edabulut
21-01-2012, 14:53
Sevgili delican madem karşıma bu konu çıktı sende benim için bir melek kartı çekermisin??

delican'ımmmmmmmm
ben de rica etsemmm
benim için de melek kartı çekermisin:grin

delican
21-01-2012, 15:03
seve seve : )

öncelikle biri kartları karıştırıyoken resmen kaydı gitti..

parlak fikir: baş melek uriel: evet fikrin ilahi olarak destekleniyor..fkrinin meyvelerini toplamak için lütfen harekete geç..

diğerini ben çektim..

şefkat: baş melek zadkiel: yaşanan bu olay ve kendin de dahil olmak üzere olayın içindeki kişilere saygı ile kalbini yumuşat...

umarım yardımcı olabilmişimdir.. sevgiler benden:mel3

yeliss
21-01-2012, 15:07
çok teşekkürler delican.. ben soru sormuştum ama biraz alakasız çıktı.. demekki bir çakra temizliğine ihtiyacım varmış... bundada vardır bir hayır... yüreğine sağlık..

delican
21-01-2012, 15:10
rica ederim ne demek :oys

melek kartlarını kullanıyorken ben şu konu için ne yapmalıyım lütfen bana yardım edin şeklinde soruyorum ben.. genelde de doğru cevapları alıyorum..

soru sorarken nasıl bi cümle kurduğunu bilmediğimden belirtmek istedim..:trrrt:trrrt

biraz zaman geçsin tekrar deneyelim olmaz mı:0319:

yeliss
21-01-2012, 15:13
süper olur canım benim.. şuan sanırım yanlış soru sordum..

edabulut
21-01-2012, 15:15
seve seve : )

öncelikle biri kartları karıştırıyoken resmen kaydı gitti..

parlak fikir: baş melek uriel: evet fikrin ilahi olarak destekleniyor..fkrinin meyvelerini toplamak için lütfen harekete geç..

diğerini ben çektim..

şefkat: baş melek zadkiel: yaşanan bu olay ve kendin de dahil olmak üzere olayın içindeki kişilere saygı ile kalbini yumuşat...

umarım yardımcı olabilmişimdir.. sevgiler benden:mel3

canım benim sağolasın..çok teşekkürler:mx

delican
21-01-2012, 15:16
tamamdıırr...

o zaman şöyle yapalım.. kafanda belirlediğin konu için ne yapmlıyım lütfen sultan aracılığıyla bana gösterin.. sultanın aramıza aracı olmasını kanal olmasını kabul ediyorum de odaklan.. konsantre ol sen de.. ben de niyet edicem..

ama akşama doğru yapalım.. :çıkmkı:çıkmkı ben sana sorayım hazır mısn yeliss diyeyim olmaz mı:çıkmkı

delican
21-01-2012, 15:17
canım benim sağolasın..çok teşekkürler:mx

rica ederim... ne zaman istersen.. : )

JULJA
21-01-2012, 16:51
sULTAN LARIN EN yumuşak kalplisi....akşam benim için de çekersen zira çok mutlu olur ben.... :)) :çiçekmüsait saat belirtirsen konsantre olurum ... sevgiler cnmmm...

delican
21-01-2012, 16:54
tabikii... .çok da sevinirim.. ses ederim ben.. burdasın deemii heepp ablacm.. :love

yeliss
21-01-2012, 17:32
tamamdıırr...

o zaman şöyle yapalım.. kafanda belirlediğin konu için ne yapmlıyım lütfen sultan aracılığıyla bana gösterin.. sultanın aramıza aracı olmasını kanal olmasını kabul ediyorum de odaklan.. konsantre ol sen de.. ben de niyet edicem..

ama akşama doğru yapalım.. :çıkmkı:çıkmkı ben sana sorayım hazır mısn yeliss diyeyim olmaz mı:çıkmkı
olur canım benim bu daha iyi olur bence.. çok teşekkürler...

delican
21-01-2012, 17:40
ben hazırım... : )

önce yeliss için çekiyorum kartı, sonra ablacım senin için ama tabiki yeliss de hazır mı acaba şimdi : )

JULJA
21-01-2012, 19:09
APT.TOPLANTISI VARDI..şimdi geldim ...hazırım! burdaysan?

delican
21-01-2012, 19:15
burdayım hazırım...: ) o zaman kabul et.. sevgiylee meleklerle senin aranda aracı olmaya niyet ediyorum... öpüyorum çok...

RanaSmyrna
21-01-2012, 19:20
Sevgili delican ben de istesem?benim için de bir melek kartı çekebilir misin?Rana aklında takılıp kalan konuyla ilgili ne yapsın diye sorabilir misin acaba?sevgiler...

delican
21-01-2012, 19:25
APT.TOPLANTISI VARDI..şimdi geldim ...hazırım! burdaysan?

ablacım iki kart destedeen düştüü iki kartı da ben çektim..

desteden düşenler..

baş melek ariel: cesur ol inançlarını koru

baş melek jophiel hayallern fark ettiğinden daha çabuk grçeklşiyor. ancak yine de onların beslenmeye ve sabıra ihtiyaçları var..

benim çektiklerim:

baş melek sandalphon: şu andan itibaren kendine çok nazik davran etrafını ılımlı insanlar durumlar ve ortamlarla çevir..

baş melek jophiel: dağınıklıktan kurtul çevrendeki enerjiy temizle v feng shui kullan..

umarım yardımcı olabilmişimdr.. sevgiler benden:çoçok:çoçok

delican
21-01-2012, 19:27
Sevgili delican ben de istesem?benim için de bir melek kartı çekebilir misin?Rana aklında takılıp kalan konuyla ilgili ne yapsın diye sorabilir misin acaba?sevgiler...

o zaman sen de benim aracımı olmamı kabul et ve konsantre ol sorunaa ne yapmalıyım diyee içinden sor bir beş dakka kadar.. : ) hemen çkip geliyorum :güzlkz

delican
21-01-2012, 19:35
rana senin için olan kartlarda diyor kii...

biri desteden düştü

baş melek raguel: ilahi rehberliğin işaret ettikleri için tekrar eden fiziksel ve duygusal hislere kulak ver..

benim çektiklerim:

baş melek raguel: biz melekler ilişki içindeki herkesin kalplrini açıyoruz tartışma ve çatışmalar şimdi çözümleniyo.

baş melek raguel: her şey şu anda tam olarak olması gerektiği gibi. geçmş yanılgısına bak ve yaşananların altında saklı düzeni gör..

umarım yardımcı olabilmişimdir.. sevgiler benden..:çiçi4:çiçi4

RanaSmyrna
21-01-2012, 19:47
rana senin için olan kartlarda diyor kii...

biri desteden düştü

baş melek raguel: ilahi rehberliğin işaret ettikleri için tekrar eden fiziksel ve duygusal hislere kulak ver..

benim çektiklerim:

baş melek raguel: biz melekler ilişki içindeki herkesin kalplrini açıyoruz tartışma ve çatışmalar şimdi çözümleniyo.

baş melek raguel: her şey şu anda tam olarak olması gerektiği gibi. geçmş yanılgısına bak ve yaşananların altında saklı düzeni gör..

umarım yardımcı olabilmişimdir.. sevgiler benden..:çiçi4:çiçi4

Aracılığın için ve beni kırmadığın için ÇOOOOKKK teşekkür ederim...
Cuk diye oturdu :)
Aldım cevabımı...
"her şey şu anda tam olarak olması gerektiği gibi."

Sevgilerr...
:ççkklp

delican
21-01-2012, 19:52
ne zaman istersen yardımcı olmaya çalışırım.. bana üç kartın da baş melek raguel den olması da çok dikkatimi çekti.. umarım her şey gönlünce olur... rica ederim tabii ne demek.. çok mutlu oluyorum ben...:mx

yeliss
21-01-2012, 20:49
sevgili delican geldim.. biraz geç oldu ama odaklandım ve senin kanal olmanı kabul ettim.. rica etsem çekebilirmisin kartı??

delican
21-01-2012, 20:51
tabiki ama şimdii yapp aynı anda konsantre olalım.. : )

delican
21-01-2012, 20:57
yeliss senin için çektiğim kartlar diyor kii..

baş melek raphael: üzüntünü ve endişelerini biz meleklere teslim et ve üzerinden yükünü almamıza izin ver..

baş melek zadhiel: kalbinden veya diğer insanlardan gelen sevgi dolu rehbrliğe kulak ver..

umarım bu sefer doğru cevaplardır.. sevgiler benden..:mlkcik:mlkcik

yeliss
21-01-2012, 20:58
ok.. canım yaptım..

delican
21-01-2012, 20:59
çektim ben de senden önceki mesaj.. görmemişsndir belki diyee söyleyim dedim.. : ):mlkcik

JULJA
21-01-2012, 21:03
canım çok tşkr ediyorum...:73e4317106059nd:Feng shui 2 gün önce hiç aklımda yokken kendi kendime acaba feng shui yapıcak birini nerden bulsam sanki yaptırmam gerekiyor diye aklımdan geçmişti sonra unutmuştum..Bu demek oluyor ki feng shui den anlayan birini bulmam lazım da nasıl? Feng shui için maddi manevi kaynakları elime ayağıma sevgiyle çağırıyorum.. VAS SAAA....:)):mlkcik
şimdi başka birşey için de seçmeni rica etsem yormam umarım seni...ilk dileğimde ne isteyeceğimi kestiremedim..Şimdi aklımda net soru var onun için... :))

yeliss
21-01-2012, 21:04
evet canım benim bu sefer doğru cevap.. gerçekten.. son günlerde meleklerime güveniyorum eskiden meleklerden birşey istemezdim daha doğrusu nasıl isteneceğini bilmezdim.. ama şimdi o kadar güzel şeyler duyuyorum ki.. yakında ilahi rehberlik kitabım elimde olur.. şuan serbest bırakmak kitabını okuyorum..

kısmetse bundan sonraki kitabım o olacak....

sana çok teşekkür ederim delican.. benim kanalım olmayı kabul ettiğin için.. :mlkcik

delican
21-01-2012, 21:09
canım çok tşkr ediyorum...:73e4317106059nd:Feng shui 2 gün önce hiç aklımda yokken kendi kendime acaba feng shui yapıcak birini nerden bulsam sanki yaptırmam gerekiyor diye aklımdan geçmişti sonra unutmuştum..Bu demek oluyor ki feng shui den anlayan birini bulmam lazım da nasıl? Feng shui için maddi manevi kaynakları elime ayağıma sevgiyle çağırıyorum.. VAS SAAA....:)):mlkcik
şimdi başka birşey için de seçmeni rica etsem yormam umarım seni...ilk dileğimde ne isteyeceğimi kestiremedim..Şimdi aklımda net soru var onun için... :))

vass saa... : )

rica ederim ablacım... tabiki seçerim seve seve.. : ) tamam o zaman hemen geliyor kartın.. aracı olmamı kabul et yine.. : )

evet canım benim bu sefer doğru cevap.. gerçekten.. son günlerde meleklerime güveniyorum eskiden meleklerden birşey istemezdim daha doğrusu nasıl isteneceğini bilmezdim.. ama şimdi o kadar güzel şeyler duyuyorum ki.. yakında ilahi rehberlik kitabım elimde olur.. şuan serbest bırakmak kitabını okuyorum..

kısmetse bundan sonraki kitabım o olacak....

sana çok teşekkür ederim delican.. benim kanalım olmayı kabul ettiğin için.. :mlkcik

gerçekten ilahi rehberlik kitabı bana da çok güzel kapılar açtı.. biraz daha çalışmam lazım ama şu an melek kartlarım yetiyor..bir de daha çok sezgilerime güvenmemi sağladıı.. : ) çok yerinde bir tercih olmuş gerçekten çok sevindim.... umarım her şey istediğinin en güzeli olur ve öyle devam eder.. asıl ben teşekkür ederim sana kanal olmama izin verdiğin için... :oys

yeliss
21-01-2012, 21:13
delican doreen in kartlarını mı almamız gerekiyor.. 34 tl olan ?? bende almak istiyorum.. ama kartlar için çok fazla değilmi?? :mshareketliifade226

delican
21-01-2012, 21:22
yok bunun için herhangi bir greklilik yok ccanım ben emel sağlamtunçun kartlarını almıştım ilk kii yukarda yzdığım gibi tam bir ilahi yönlendirme ile karşıma çıktı hoş kitapçıya ben kart alma niyeti ile gtmiştim ama kndim bulursam dye de eklmiştim : )

parasını dert etme bencee.. kartlarla aranda bir çekim oluşuyoor.. film almak için d&r a gittğimdee pat diye karşımdaydıı doreen virtuenin kartları daa kaç kere düşündüm alıp almamayıı bıraktım dedm var kartların olmalı mı gerçekten bir deste daha ama bırakamadım kartları elimden.. şimdi iki deste kartım var iştee... bence kalbinin sesini dinlee.. : ) parasına da takılma.. o kartlara sahip olabilmen için maddi kaynakların sana aktığını düşün.. :çıkmkı

julja ablcıımm kartlarrın dan biri desteden zıpladı karıştırıyorken..

baş melek uriel: evet fkrin ilahi olarak destekleniyor.. fikrinin meyvelrni toplamak için lütfen harekete geç..

diğer ikisini ben çektim..

baş melek uriel: sana gelen düşünce ve fikirlere dikkat et çünkü onlar dualarına verilmiş yanıtlardır..

baş melek chamuel sevginin tek gerçek olduğunu hatırladığında iç huzuru ancak o zaman gelir.. ( bu kartı çekerken çekip çekmemek konusunda kararsız kalmıştım ilkini çektikte sonraa.. eğer aradığın cevapla alakası yoksaa benim kararsızlımğımdandır : ) ):Ö:Ö

JULJA
21-01-2012, 21:33
Açıkça cevabı anlamlandıramadım...Herkes yorum yapsın bakimmm.. :))

Soru şuydu çok değer verdiğim biri var ve uzun zamandır da görüşmüyoruz (küsüz) ..Ben görüşmediğim için zamana bırakmıştım ama aklımdan çıkaramıyorum herşeye rağmen eskisinde daha da hatalarımızı anlayarak tekrar barışsak mı barışmasak mı??? yani hayatımda kalsın mı yoksa çıkarayım mı?? şimdi cevapları oturtamadım açıkcası...Soruyu yanlış şekilde mi sordum acaba?? :))

yeliss
21-01-2012, 21:37
teşekkür ederim delican içten cevabın için.. bu aralar tüm paramı kitaplara yatırıyorum görsen beni.. sanki içimde bir canavar var herşeyi yutmak istiyor.. tüm bilgileri depolamak... :0319:

biriktiriyorum kitapları sonra alıyorum.. bazıları ağır geliyor yavaş yavaş okuyorum bazılarıda çabucak bitiyor.. azılarını elimden bırakasım gelmiyor..

ama bu melek kartlarını çok istiyorum.. bilmiyorum biliyormusun tanrının doğum günü kartları var.. onlardan yardım alıyorum bazen.. ama nedense son zamanlarda meleklerle ilgileniyorum nednini bilmiyorum bir çekim beni o tarafa çekiyor.. bir gün elimde olacağını biliyorum kartlarımın..

çok teşekkür ederim içten cevabın için gerçekten..

delican
21-01-2012, 21:38
ben de aynı konuyla ilgili kendim için kart çektiğimde bu destden zıplyan kartı çekmiştim.. ki aynı ikilemdi yaşadığım kalsın mı gitsin mi diye sormuştum.. : ) o zaman son kartta da sorunun cevabı destekleniyor.. kalbinin sesini dinle diyor ablacım bence.. yanii nasıl söylesem senin bu ikilemde kalmana sebep olan şey kalbinden geçenler ve aklından geçenler.. aklından geçenlerden ziyde kalbinden geçenleri düşün ya da gerçekten kalbin ne olsun istyoor.. bunu sor kendine.. :mel3:mel3

delican
21-01-2012, 21:40
teşekkür ederim delican içten cevabın için.. bu aralar tüm paramı kitaplara yatırıyorum görsen beni.. sanki içimde bir canavar var herşeyi yutmak istiyor.. tüm bilgileri depolamak... :0319:

biriktiriyorum kitapları sonra alıyorum.. bazıları ağır geliyor yavaş yavaş okuyorum bazılarıda çabucak bitiyor.. azılarını elimden bırakasım gelmiyor..

ama bu melek kartlarını çok istiyorum.. bilmiyorum biliyormusun tanrının doğum günü kartları var.. onlardan yardım alıyorum bazen.. ama nedense son zamanlarda meleklerle ilgileniyorum nednini bilmiyorum bir çekim beni o tarafa çekiyor.. bir gün elimde olacağını biliyorum kartlarımın..

çok teşekkür ederim içten cevabın için gerçekten..

ben teşekkür ederim.. utandım.. :$
:çıkmkı:çıkmkı

yardımcı olabilcemi dşündğün her konuda elimde geleni yapmaya çalışırım ben.. sevgiler çok..

JULJA
21-01-2012, 22:11
Tşkr ediyorum kart ve yorum için cnmmm...:mel3

delican
21-01-2012, 22:12
rica ederim ablacım.. : ):0319::0319:

yeliss
21-01-2012, 22:18
bende delican gibi anladım julya;

bencede bunun tekrar görülme vakti gelmiş.. :8485

Gülçin Şen
24-01-2012, 15:36
Sevecen bebişim kartları aldın mı gııı?

Almadıysan dur sana bişey anlatcemmm....:smile (14):

sevecen
24-01-2012, 15:57
Sevecen bebişim kartları aldın mı gııı?

Almadıysan dur sana bişey anlatcemmm....:smile (14):

ay daha almadım.
ay başında alıcam yine çulsuz kaldım

Gülçin Şen
24-01-2012, 16:04
Geç olsun güç olmasın...:0330:

Güzeldünya yayınevi yine Doreen'in kartlarını çıkarmış:

Baş Melek Mikail Kartları

İlk desteyle birleştirip(Baş Melek Kartları) bakmak daha etkiliymiş diyorlar valla ben onların yalancısıyım...:mshareketliifade351

1 Şubatta çıkıyomuş piyasaya 25 tl DR'larda şimdi baktım....

sevecen
24-01-2012, 16:06
-hııııı ikisi bir alınıp kaynaştırılacak diyosun yanim öle mi?

sanem83
24-01-2012, 16:09
Açıkça cevabı anlamlandıramadım...Herkes yorum yapsın bakimmm.. :))

Soru şuydu çok değer verdiğim biri var ve uzun zamandır da görüşmüyoruz (küsüz) ..Ben görüşmediğim için zamana bırakmıştım ama aklımdan çıkaramıyorum herşeye rağmen eskisinde daha da hatalarımızı anlayarak tekrar barışsak mı barışmasak mı??? yani hayatımda kalsın mı yoksa çıkarayım mı?? şimdi cevapları oturtamadım açıkcası...Soruyu yanlış şekilde mi sordum acaba?? :))
Çekilen kartların söylediklerine bakarsak doğru olanı istiyorsun evet zamana bırak ama vazgeçme diyor julja cım :çiçi2

Gülçin Şen
24-01-2012, 16:09
-hııııı ikisi bir alınıp kaynaştırılacak diyosun yanim öle mi?

He canım onlar öyle diyo kaynaşsın diyolar....:7865

Sen ilkini al gerisine sonra bakarsın...

Bu haliyle zaten muhteşem kartlar ve gerçekten enerjisi en güzel olan elimdeki bu deste,diğerlerinde bu sıcaklık ve gerçeklik yok denecek kadar az...

hayalayaz
24-01-2012, 16:19
ben almam kardeşim..onları aldığımda her şeyi unutup bütün gün kartlarla oynamaya dalarım diye korkuyorum..:oys