Orijinalini görmek için tıklayınız : Nataraj Meditasyonu
Nataraj Meditasyonu danstan ibaret olan bir meditasyon.İyi çalışmalar.:=)
“Bırak dans kendi istediği şekilde aksın; onu zorlama. Aksine onun olmasına izin ver. O bir yapış değil oluştur. Eğlenceli bir ruh hali içerisinde kal. Son derece ciddi bir şey yapmıyorsun; sen sadece oyun oynuyorsun, yaşam enerjinle oynuyorsun, biyolojik enerjinle oynuyorsun, onun kendi istediği şekilde hareket etmesine izin veriyorsun. Tıpkı rüzgârın esmesi, nehrin akması gibi sen de esiyor ve akıyorsun. buRDA yapılan benzetmeler daha iyi anlamanız için,yoksa nehir akışını yada rüzgarın sesini imgelemeniz gerekmiyor.
birinci aşama;
Gözler kapalı yada açık(kapalı tavsiyemdir) şekilde sanki kendinizi kaybetmiş gibi dans edin. Bırakın bilinçaltınız bütünüyle kontrolü ele alsın. Hareketlerinizi kontrol etmeyin,her türlü saçma sapan hareketleri yapmakta özgürsünüz.(Yalnız olmanızda fayda var):=) Bir çok kaynak 40 dakika yapın der bu dansı siz bedeninizin farkında olun o ne zaman durmanız gerektiğini söyler...
ikinci aşama;
Gözler kapalı olarak hemen yere uzanın;durmanızı istediğiniz anda,derin farkındalıkta sessiz ve hareketsiz kalın.Bir çok kaynak 20 dakika der.Bu dakikalar her meditasyona ait yaklaşık 1 saat süren farklı müziklere göre ayarlanmıştır.Elimizde maalesef müzikleri bulunmadığından 20 dakika 5 dakika 15 dakika ne kadar isterseniz o kadar sessiz ve hareketsiz,farkındalığı kaybetmeden öyle kalınn..
üçüncü aşama;
tekrar ayağa kalktığınızda 5 dk dans edin yada 15 dakika yada günlerce :=) özgürsünüz...
meditasyon sırasında kendinizi yani bedeninizi,zihninizi ve duygularınızı izlemeyi unutmayın...sadece izlemek önemli yorum katmayın,ne yapıyorum ben ya demeyin;zihninizden ne tür kötü düşünce geçiyorsa geçsin iyi kötü ayrımında bulunmayın...İZLEYİN...
hoşçakalın diğer paylaşımlarla görüşmek dileğiyle...
tam bana göre bir meditasyonmuş bu yaa :smile (13): deli gibi tepin bırak boşalsın zihinn
Perilice
19-03-2009, 10:27
:love0073: Bende sevdim bu meditasyonu
birçok hastalık tek bir reçete yazısını okumak size bu meditasyonlerı yaparken fayda sağlayabilir...hoşçakalın...
hayalayaz
19-03-2009, 12:30
efe arkadaşım çok teşekkür ederim, Emeklerine ve gönlüne sağlık
arkadaşlar ben bu meditasyonu yaptım, grup halindeydik, önce deli gibi tepinerek başladık, hatta dalga geçiyorlar bizimle zannettik, ve birbirimize çarpmaktan korktuk, fakat gözlerimizi kapattıktan bir müddet sonra hareketler ve ben bir olduğumu ahenk ve uyum içinde aktığımı hissettim, tavsiye ederim yapın..
Süpermiş gerçekten..Afrikalıların yaptığı garip danslar var hani saatlerce yapıyorlar tepinerek demek ki boşuna değilmiş.
Deneyeceğimmm:s1 (24):
Bende dans etmeyi sevenlerdenim bende deneyeceğim,emeğine sağlık efe:yc46nm18LX0wKIxTjY7
hayat kadere inat
18-07-2009, 15:34
efe arkadaşım çok teşekkür ederim, Emeklerine ve gönlüne sağlık
arkadaşlar ben bu meditasyonu yaptım, grup halindeydik, önce deli gibi tepinerek başladık, hatta dalga geçiyorlar bizimle zannettik, ve birbirimize çarpmaktan korktuk, fakat gözlerimizi kapattıktan bir müddet sonra hareketler ve ben bir olduğumu ahenk ve uyum içinde aktığımı hissettim, tavsiye ederim yapın..
abbbooo nassıl yaptın gıı ben tam yazacaktım bizim yaşımız müsait değil gençler yapsın bunu diye aşağı indim bide ne göriim hayalcanım yapmış valla ben yapamam mutfağın yolunu zor buluyorum 40 dk dans ay valla ben almiim başka medi bakii:0511:m
hayalayaz
18-07-2009, 18:01
ablam ben dans etmeyi severim, hatta çocukken ablam biz seni çingenelerden aldık deyince ona bu yüzden çok kolay inandım..götürün beni esas anneme ve babama diye günlerce ağladım..ben kendimi bildim bileli dansı severim..ve dans ederken kendimi bulurum, özüme dönerim....ay aklıma düştü..ben bi akşam giderim, şööööle iyice kurtlarımı dökerim canla karşılıklı..iyi gelir valla..
abbbooo nassıl yaptın gıı ben tam yazacaktım bizim yaşımız müsait değil gençler yapsın bunu diye aşağı indim bide ne göriim hayalcanım yapmış valla ben yapamam mutfağın yolunu zor buluyorum 40 dk dans ay valla ben almiim başka medi bakii:0511:m
ayy yerim ben bunu yaa! ben de eskiden dansederdim hatta iyice küçükken abartıp soyunup donla dansöz dansı yapardım, annemler kızardı köçek mi olcen diye..bizim orda da çingene çoktur, pis aplalarım bana da söylerdi hep seni çingenelerden aldık diye...ben de oturup hayal kurardım, bizim ordaki çingeneler fıstık gibidir yalnız, esmer ten yeşil göz parlak dişler felam...ben kendime bakardım kara kuru bişiy...(o aralar kuruydum tabi ne sandınıs)
en son, kızım ireme dedimki ahmete hamileyken, bi doğurayım şu çocuğu 2 saat oynucem göbek atıcem dedim...irem hatırlattı ahmet doğunca hadi oynayalım diye, ama sağolsun ahmet öyle yaramaz bi bebekti ki, değil oynamaya nefes almaya vakit bırakmıyordu...işte en son dansedişim o oldu...tövbekar olduk mecburen...
hayalayaz
18-07-2009, 23:46
ben çingenelikten vazgeçemediğim için, bayaa fit gözüküyorum..gerçi bir ara, müzik bile dinlemedim ama o zamanlar milattan önceydi..şimdi bi şarkılar söylüyorum kargalar bilem kaçıyor..ya bu kargalar çok terbiyesiz..
aplam ben senlen nasıl tanışcem yaa? :( yani tabi senin hiçbi fikrin bu konuda yok ama ben çok isterdim...
yarın belki bebişlerim izmirde bırakılsaydı almaya oraya gelecektik sana bişiy demedik kesinleşmediği için, zaten seminerin ya da işlerin de olabilirdi, öylesine hayal kurmuştum sadece...ama yarın sabah bebişleri aliağaya bırakcek exadam...o yüzden izmir yalan oldu...neyse kısmet demi?
hayalayaz
19-07-2009, 00:07
bana inamayacaksın, mesajımın son satırında yıldız ben önümüzdeki hafta sana gelmek istiyorum yazdım ve sildim belki müsait olmazsın, sana emrivaki yaparım diye çekindim...ama ben gelmek istiyorum..hele şu ödemem yapılsın..gelicem..
aplaaammm! sen çok yaşa beyaa! gel tabi, durduğun kabeyat beyaa! çok özledim seni, yani görüşmedik hiç ama olsun özledim ben yine de...bekleris aplam başımız gözümüz üstüne, hatta bak inanmazsın allah belamı versin ben de yazcektimki mesajın altına şakacıktan, aman gelirken haber ver seni uygunsuz karşılamıyalım diye, vallayi ayıp olur diye tuttum kendimi...
gel aplam yaa, hatta canı at, bize yerleş artık sen...:0511:
hayalayaz
19-07-2009, 00:16
tamam ödemem yapılsın ertesi gün sendeyim ondan sonra arık leylek gagasını ne tarafa çevirise geziyorum..allahın izniyle..ohhh oh ki oh allah hepinize böyle derin derin oh demeyi nasip etsin..çok şükür..
hayat kadere inat
19-07-2009, 16:39
:blush2::blush2::0312::0312::smile (14)::smile (14):aa çok üzüldüm size benim annemde derdiki kızım aslında senin annen İngiltere prensesi ondan çaldık seni:mshareketliifade177:smile592os:hehe
hayat kadere inat
19-07-2009, 18:10
aplaaammm! sen çok yaşa beyaa! gel tabi, durduğun kabeyat beyaa! çok özledim seni, yani görüşmedik hiç ama olsun özledim ben yine de...bekleris aplam başımız gözümüz üstüne, hatta bak inanmazsın allah belamı versin ben de yazcektimki mesajın altına şakacıktan, aman gelirken haber ver seni uygunsuz karşılamıyalım diye, vallayi ayıp olur diye tuttum kendimi...
gel aplam yaa, hatta canı at, bize yerleş artık sen...:0511:
şşştt öyle ulu orta günün her vaktinde ulu orta tööööbe tööbe
vodoo diyo ben demedim helva kavuruyomuş bana dedi yaz diye:cool
Gülçin Şen
20-07-2009, 10:52
Allah sizi davul etsin emiiii.Okurken kahvede içiyodum genzime kaçtı gülmekten hay delülerrrrhihi
Nataraj meditasyonunun geldiği duruma bakınpuha
hayalayaz
20-07-2009, 11:07
Allah sizi davul etsin emiiii.Okurken kahvede içiyodum genzime kaçtı gülmekten hay delülerrrrhihi
Nataraj meditasyonunun geldiği duruma bakınpuha
sen bizim yönetim duyurusu bölümünde yaptığımızı görcektin..can taşıdı onu..bunada bi çare bulamadığından böle bırakmıştır..
çok sefüom bu siteyi yaa, tam kafama göre! bi tane site vardı teee eskiden, oraya da aynen böyle yazardım sitenin sahibisi kadın beni üçüncü gün koydu kapının önüne, neymiş türkçeye takla attırıyormuşum, hatta takladan sonra bir de amuda kaldırıyormuşum, türkçe de buna dayanamayıp intihar ediyormuş! tövbe yaa, hem de beennn?!! iftiranın öylesi yani...
Gülçin Şen
20-07-2009, 14:53
Evet gerçekten sana iftira atmışlar, sen ve Türkçemizi katletmek hiç bağdaşmıyorhihi
hayalayaz
20-07-2009, 17:19
valla ideal olan hepimizin elinden geldiğince düzgün yazmasıymış... amma velakin.. türkçe öğretmeni olmak gibi bir idealimiz olmadığıda bir gerçek..veya türkçeyi düzgün kullanan siteler arası yarışmaya katılmayacağımızda, hoş katılsak yine sondan en 1. oluruz şüphesiz..mesajlar anlaşılır olduğu sürece benim bir şikayetim..yok..yalnız can geçen günkü duyuru şeysinde şamata yapmamıza bozuldu..anne önce seni banlamak lazım dedi.. bende banlaaaa dedim.. yani kimi nerden banlıyo....hallaha halaaa... yani ben burda oldukça size bi şey olmaz..ben gidersem nasılsa arkamdan gelceniz için... bende banlanmayı dert etmiyorum..işin açıkçası..keyfimize bakalım.. bu mesajlarıda yakında sohbete taşır..onunda keyfi bilir demi ama
hayat kadere inat
23-07-2009, 00:22
he valla doğru diyon can'kovalım biz kalalım yada can gitsin biz gidelim :0511:
he valla doğru diyon can'kovalım biz kalalım yada can gitsin biz gidelim :0511:
onu kovmak bize zarar,başımız sıkışınca kime koşuluyoo:)
çoğumuz pek anlamıyoruz bu teknik konulardan onun için onunla iyi geçinmek lazım:)
Gülçin Şen
06-08-2009, 12:29
:optayy yerim ben bunu yaa! ben de eskiden dansederdim hatta iyice küçükken abartıp soyunup donla dansöz dansı yapardım, annemler kızardı köçek mi olcen diye..bizim orda da çingene çoktur, pis aplalarım bana da söylerdi hep seni çingenelerden aldık diye...ben de oturup hayal kurardım, bizim ordaki çingeneler fıstık gibidir yalnız, esmer ten yeşil göz parlak dişler felam...ben kendime bakardım kara kuru bişiy...(o aralar kuruydum tabi ne sandınıs)
en son, kızım ireme dedimki ahmete hamileyken, bi doğurayım şu çocuğu 2 saat oynucem göbek atıcem dedim...irem hatırlattı ahmet doğunca hadi oynayalım diye, ama sağolsun ahmet öyle yaramaz bi bebekti ki, değil oynamaya nefes almaya vakit bırakmıyordu...işte en son dansedişim o oldu...tövbekar olduk mecburen...
Gece uyuyamadım sıcaktan.Aklıma bu sohbetiniz geldi, anam beni bir kriz tuttu kendi kendime kahkayla gülüyorum.Kalktım salona kapıyı kapadımki evdekiler duymasın, iyice emin olmasın delirdiğimden koz vermeyeyim ellerine....
Kız yıldız sen çok yaşa iyi yaşa emi:opt
vuduu kıs dün gece ben de çok güldüm...yaa bu derin nefes alma nasıl bişiymiş beyaa?! eğer hala ben gibi nefes almadan yaşayan varsa vallahi çok şey kaçırıyor söyleyeyim! derin derin nefes alıp verdikçe insanın bakışı değişiyor yaa! bir de oksijeni fazla almışsın gibi ota ..oka gülüyorsun, bir neşe geliyor böyle, yani o an gören olsa kesin delirmiş sanır...ben gece uyumadan önce derin nefes alıp veriom, tüm gün boyunca sitede yazdıklarımız aklıma geliyor, gülmekten nefesi mefesi unutuom, gülerek uykuya dalan bi tane daha var mıdır acep?! güya nefesin peşinden hayal kurup çekim yasası şeettircem, ne mümkün?! anında uyku bastırıyor...:ups
Gülçin Şen
02-12-2009, 20:49
Ne zaman gülmek istesem açarım bu sayfayı,sizede tavsiye ederimmm..Hayal ablayla yıldızın muhabbeti beni benden eder her okuduğumda.....hihi
hayat kadere inat
06-12-2009, 17:50
ben şimdi allahıma bin şükür bu mediyi yine yapamıyorum :))
sadece belirtmek istemiştim şöyle eskileri yoklayıp gün yüzüne çıkarayım dedim
**sirius**
07-12-2009, 01:05
Nataraj Meditasyonu danstan ibaret olan bir meditasyon.İyi çalışmalar.:=)
“Bırak dans kendi istediği şekilde aksın; onu zorlama. Aksine onun olmasına izin ver. O bir yapış değil oluştur. Eğlenceli bir ruh hali içerisinde kal. Son derece ciddi bir şey yapmıyorsun; sen sadece oyun oynuyorsun, yaşam enerjinle oynuyorsun, biyolojik enerjinle oynuyorsun, onun kendi istediği şekilde hareket etmesine izin veriyorsun. Tıpkı rüzgârın esmesi, nehrin akması gibi sen de esiyor ve akıyorsun. buRDA yapılan benzetmeler daha iyi anlamanız için,yoksa nehir akışını yada rüzgarın sesini imgelemeniz gerekmiyor.
birinci aşama;
Gözler kapalı yada açık(kapalı tavsiyemdir) şekilde sanki kendinizi kaybetmiş gibi dans edin. Bırakın bilinçaltınız bütünüyle kontrolü ele alsın. Hareketlerinizi kontrol etmeyin,her türlü saçma sapan hareketleri yapmakta özgürsünüz.(Yalnız olmanızda fayda var):=) Bir çok kaynak 40 dakika yapın der bu dansı siz bedeninizin farkında olun o ne zaman durmanız gerektiğini söyler...
ikinci aşama;
Gözler kapalı olarak hemen yere uzanın;durmanızı istediğiniz anda,derin farkındalıkta sessiz ve hareketsiz kalın.Bir çok kaynak 20 dakika der.Bu dakikalar her meditasyona ait yaklaşık 1 saat süren farklı müziklere göre ayarlanmıştır.Elimizde maalesef müzikleri bulunmadığından 20 dakika 5 dakika 15 dakika ne kadar isterseniz o kadar sessiz ve hareketsiz,farkındalığı kaybetmeden öyle kalınn..
üçüncü aşama;
tekrar ayağa kalktığınızda 5 dk dans edin yada 15 dakika yada günlerce :=) özgürsünüz...
meditasyon sırasında kendinizi yani bedeninizi,zihninizi ve duygularınızı izlemeyi unutmayın...sadece izlemek önemli yorum katmayın,ne yapıyorum ben ya demeyin;zihninizden ne tür kötü düşünce geçiyorsa geçsin iyi kötü ayrımında bulunmayın...İZLEYİN...
hoşçakalın diğer paylaşımlarla görüşmek dileğiyle...
bunun benzerini yıllaaar önce yapıyordum. Ama onda amaç bir dileği gerçekleştirmekti. Tabi o zamanlar çekim yasasından pek bahsedilmiyordu. Ezoterik kitaplar değiniyordu yalnızca. yanlış hatırlamıyorsam 5-6 yıl önceydi daha çok ritüelistik bir çalışmaydı. İki prensibi vardı birincisi neyi oldurmak istiyorsan o şeyin bir benzerini kullan, ikincisi dans ile enerjini oodaklan zirveye çıkar ve tek bir cümle ile serbest bırak.
Tabi bide kuzenle "mahallenin kızı sezen" şarkısı eşliğinde yaptığımız daha sonra ana şamanların (halamların, abimin ve evde başka sülaleden kim varsa) katıldığı toplu bir ayin vardı. Silsile gibi birşeydi. Biri başlardı, bir bakardınız ki tüm ev ahalisi salonun ortasında, kimse kimseyi görmüyor. =) En sonda göçmenlik geninden midir nedir, bu ayin damat halayı çekerek sonlanırdı =)))
Bir de aklıma gelmişken bu çalışma sanırım daha çok dans ile kendini kaybetme, bilincini dışarı çıkarmayı amaçlıyor. Aslında nette şaman davulları bulmuştum. (sildim gerçi :( ) Arka fona o açılsa, yarı trans ile bu dans çalışması yapılsa acayip güzel bir deneyim olabilir. :mshareketliifade385
"Tabi bide kuzenle "mahallenin kızı sezen" şarkısı eşliğinde yaptığımız daha sonra ana şamanların (halamların, abimin ve evde başka sülaleden kim varsa) katıldığı toplu bir ayin vardı. Silsile gibi birşeydi. Biri başlardı, bir bakardınız ki tüm ev ahalisi salonun ortasında, kimse kimseyi görmüyor. =) En sonda göçmenlik geninden midir nedir, bu ayin damat halayı çekerek sonlanırdı =))) "
bayıldım ailene! :)
**sirius**
07-12-2009, 01:12
"Tabi bide kuzenle "mahallenin kızı sezen" şarkısı eşliğinde yaptığımız daha sonra ana şamanların (halamların, abimin ve evde başka sülaleden kim varsa) katıldığı toplu bir ayin vardı. Silsile gibi birşeydi. Biri başlardı, bir bakardınız ki tüm ev ahalisi salonun ortasında, kimse kimseyi görmüyor. =) En sonda göçmenlik geninden midir nedir, bu ayin damat halayı çekerek sonlanırdı =))) "
bayıldım ailene! :)
hiç sorma, halamlar kapı gıcırdasa oynar. Hele bir halam (kendisi halamların en büyüğüdür) hepsinden daha hareketlidir. Bir düğün boyunca hiç oturmayarak rekor kırdığına şahit oldum :D tam "kam ana" olacak kadın =)
hayalayaz
07-12-2009, 01:18
bende halana bayıldım.. çünkü aynı dans ederken trans vaziyetlerini yaşıyorum.. örneğin şarkı söyle deseler utanırım..yüzüm kızarır, terlerim elim ayağım titrer..ama göbek at deseler ( kimsenin demesine gerek kalmadan başlıyorum gerçi) dans ederken sanki orada sadece ben varım.. başka hiç kimse yok gibi oluyor..zaten bir müddet sonra bende yok oluyorum hiçliğe karışıyorum, tabii böyle durumlarda en az 3 kiloyada veda ediyorum.. benim için büyük lüks bu 3 kilolar, şimdi ablamın dediği gibi edebimle oynuyorum.. oynamaya kalktığımda kulağıma fısıldar ( edebinle oyna kilo verme) diye...hihi
**sirius**
07-12-2009, 01:33
bende halana bayıldım.. çünkü aynı dans ederken trans vaziyetlerini yaşıyorum.. örneğin şarkı söyle deseler utanırım..yüzüm kızarır, terlerim elim ayağım titrer..ama göbek at deseler ( kimsenin demesine gerek kalmadan başlıyorum gerçi) dans ederken sanki orada sadece ben varım.. başka hiç kimse yok gibi oluyor..zaten bir müddet sonra bende yok oluyorum hiçliğe karışıyorum, tabii böyle durumlarda en az 3 kiloyada veda ediyorum.. benim için büyük lüks bu 3 kilolar, şimdi ablamın dediği gibi edebimle oynuyorum.. oynamaya kalktığımda kulağıma fısıldar ( edebinle oyna kilo verme) diye...hihi
halam, her düğünden önce "koskoca kadın oldum hala çingen gibi oynuyorum. edebli olacam" der. Müzik başladı mı, üzerinde ne varsa şal, atkı ya da o dantelli ceketlerden (artık neyse adı :D) hepsini atar. Yarım kollularla bir döktürür sahne ortasında şaşırıp kalırsınız =)) Kadının ruhu genç napsın! Hep aynıdır ama "koskoca kadın oldum hala açık giyiniyorum, çok dans ediyorum. Edebli olcam". sonuç; değişen bişey yok.
Hele geçen yaz oğlu evlendi yani kuzenim. Dedi ki "oğlum evleniyor, damat annesiyim, kaynanayım. Çok usturuplu olacam. Hanım hanımcık olacam." düğün bir başladı AllaH'ım herkesten önce o sahnede, ve en son o indi sahneden. :D :D tüü, yine çok döktürmüşüm falan dediğnde de "halacım sen boşver, senin ruhun genç benden gençsin." derim son olarak, konu kapanır. :) gerçekten de öyle bence =)
benim halalarım hep hacıydı, biri öldü, biri hala hacı..(*yıldız)
sülalede oynayan yok ki! bi küçük ablam düğüne gitmeye bayılırdı,gelince de herkesin oynayışını taklit eder iki günlük gülme malzemesi çıkarırdı kendine..bi de bana hep seni çingenlerden aldık derlerdi, ama düğüne de gitmezdim,oynadığımı gören de olmadı..küçükken fenaydım gerçi..en son koskoca üniversite öğrencisiyken benim koca yeğenle küçümen ablamın düğününde bi rezilomedi yaptık kiiii...(bknz:rezilomedi, rezilane bişey!)
ben koca memişli koca totolu kıllı komik bir kadın kılığına girdim mehtap yeğenim de bıyıklı maço bir erkek kılığına..salonun orta yerine çıktığımızda millet suspus oldu, o anki yüz ifadelerini hiç unutmuyorum, bakakaldılar öyle!
o da benim sanat hayatımın sonu oldu işte! :)
Allah ım yarabbim ben bu yazıyı okumayarak bu güne kadar neler kaçırmışım meğersem. Çok şekersiniz yaa..
Çingene olma hayalleri kuranlar mı dersin, donla dans edenler mi?
allah ım gülüyorum ve beraber yaşadığım sinirli ablam dişlerini sıkarak bu deli yine kime gülüyor böyle " diyor..
,shy1:73e4317106059nd:
Allah sizide bu gece ve her gece her daim güldürsün..
Sevgiler..
ayy yerim ben bunu yaa! ben de eskiden dansederdim hatta iyice küçükken abartıp soyunup donla dansöz dansı yapardım, annemler kızardı köçek mi olcen diye..bizim orda da çingene çoktur, pis aplalarım bana da söylerdi hep seni çingenelerden aldık diye...ben de oturup hayal kurardım, bizim ordaki çingeneler fıstık gibidir yalnız, esmer ten yeşil göz parlak dişler felam...ben kendime bakardım kara kuru bişiy...(o aralar kuruydum tabi ne sandınıs)
Işığadoğru
07-12-2009, 23:29
[Yani ne deyim :73e4317106059nd:
Ben de eylül sonunda kızımı evlendirdim aynı yani
durup oturucam kayınvalide edası ile derken
oturmaz oldum yerimde ,zırt piste attım kendimi
önce biraz çekindim
kızım ağır ol dedim ama içimdeki kız dinlemedi...
sonra ben de içimdeki kıza uydum bir oynadım pir oynadım
benim kzım da aynı şeyi söyledi, anne sen busun işte ne yapıcan, oyna gitsin dedi :)
ben burayı gittikçe daha çok seviyorum ......
Hele geçen yaz oğlu evlendi yani kuzenim. Dedi ki "oğlum evleniyor, damat annesiyim, kaynanayım. Çok usturuplu olacam. Hanım hanımcık olacam." düğün bir başladı AllaH'ım herkesten önce o sahnede, ve en son o indi sahneden. :D :D tüü, yine çok döktürmüşüm falan dediğnde de "halacım sen boşver, senin ruhun genç benden gençsin." derim son olarak, konu kapanır. :) gerçekten de öyle bence =)[/QUOTE]
hayalayaz
07-12-2009, 23:57
[Yani ne deyim :73e4317106059nd:
Ben de eylül sonunda kızımı evlendirdim aynı yani
durup oturucam kayınvalide edası ile derken
oturmaz oldum yerimde ,zırt piste attım kendimi
önce biraz çekindim
kızım ağır ol dedim ama içimdeki kız dinlemedi...
sonra ben de içimdeki kıza uydum bir oynadım pir oynadım
benim kzım da aynı şeyi söyledi, anne sen busun işte ne yapıcan, oyna gitsin dedi :)
ben burayı gittikçe daha çok seviyorum ......
Hele geçen yaz oğlu evlendi yani kuzenim. Dedi ki "oğlum evleniyor, damat annesiyim, kaynanayım. Çok usturuplu olacam. Hanım hanımcık olacam." düğün bir başladı AllaH'ım herkesten önce o sahnede, ve en son o indi sahneden. :D :D tüü, yine çok döktürmüşüm falan dediğnde de "halacım sen boşver, senin ruhun genç benden gençsin." derim son olarak, konu kapanır. :) gerçekten de öyle bence =)[/QUOTE]
sevgili ışığadoğru yaradan kızının, damadının ve diğer çocuklarımızın hepsinin yüzünü güldürsün.. bende var bi tane 31 yaşında... evlen diyorum anne beni 35 e kadar elleme diyor, oğlum tohuma kaçıcaksın diyorum aslında benim maksadım, yaş geçmesin.. iyice ..hem kaynana olcam, hem 55 olcam hanım hanımcık olmak zaten zor.. ama halayı ve seni okuduktan sonra masaların üzerinde oynamazsam ne olayım..hihi yemişim hanımlığı, benim içim ihtiyarlamıyor.. dilerim yaşımız kaç olursa olsun neşemiz solmasın, gönüller hep genç kalsın.. sevgiler..:73e4317106059nd:
hayalayaz
08-12-2009, 02:04
hihi hihi
hayat kadere inat
08-12-2009, 02:15
hihi hihi
kıyamaaaaaaaaaaam sana,shy1
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2006-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.