PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Biokinezi

hayalayaz
19-03-2009, 01:00
Biyokinezi nedir !?
biyokinezi diye bir bilim dalı olmamasına rağmen araştırmalar böyle bir ayrımın yapılması gerektiğini ortaya koymaktadır. Nitekim bilim adamları cansız maddeler üzerinde tele kinetik deneyler yaparken, tele kinetik enerjiyi bir kurbağa üzerinde denemeleri sonucunda kurbağanın kalbini durdurmayı ve tekrar çalıştırmayı, beyninde ur oluşturup bunu tekrar tedavi etmeyi başarmışlardır.
Sonuç olarak biyokinezi canlılar üzerinde enerji kullanarak etki etme yetisidir. kişi kendisine de etki edebilir. bir diş ağrısını yok edebileceği gibi, gözünün ve saçının rengini biyokineziyle değiştirebilir.

Biyokinezi, kinetik enerjiyi, beden değişimi veya vücut içindeki hücreleri kontrol etmeye yarar.
Eğer Biyokinezide ustalaşılırsa, , kişi kendisini tamamen yeniden programlayıp istediği gibi vücuda sahip olabilir.

Peki bu yapılabilinirimi? Teorik olarak... EVET!

Hayvanlar üzerinde deneyler yapan bilim adamları, insanın kendisini kodlayarak, doğaüstü bir canlı olabileceğini iddia ediyorlar. İnsan için her şey mümkün olabilirmiş.

Örnek olarak, eğer göz genlerinizi yeniden kodlarsanız, gözlerinizi daha uzağı ve ya daha yakını net görmeye ayarlayabilirmişsiniz. Hatta hareketleri bile bir insanın görebileceğinden daha net/iyi / görebileceği iddia ediliyor.

Evrim geçirmek aylar hatta yıllar alabilir ama doğaüstü bir insan olarak, acı duygusu yok edilebilir, gözler, kaslar, reflexler, bağışıklık sistemi, epidemik sektörler, vücuttaki hassa bölgeler, hepsinin maximum seviyeye çıkarılabileceği iddia ediliyor. Bu çalışmadaki amaç fiziksel olarak yok edilemez olmaktır. Hastalıktan ölmeyi engellemektir.

İnsanların yaşlanarak ölmesini engellemek için yapılan bu çalışma, yaşlanmasını engelliyor olabilir ama ölmesini değil, yaşlanma engellense de, genlerimizde kodlanmış olan ölüme henüz çare bulunamamıştır.
Belki ileriki yıllarda ölümsüzlük mümkün olabilir, ama bunu şu ana kadar kimse başaramamıştır.

Pınar
19-03-2009, 11:29
Enerji düşünceyi izliyor, ve bedenimiz 20 gün önceki bedenimiz değil.Her ay yeni bir bedene sahip olduğumuzu kim farkında.:)))) İşte bu durumda, yeterli konsantrasyon ve kendine izin verme ile bu başarılabilir gibi geliyor bana.Çünkü, mutsuz olduğumuzda yeni oluşan hücreler bu negatif enerji ile yapılandırılıyor.Mutlu olduğumuzda ise, sağlıklı hücreler oluşuyor.Gençleştiğinizi mı düşünüyorsunuz, o zaman emin olun gençleşeceksiniz!:))

En basitinden size bir deney, her gün cildinizin ya da saçınızın ne kadar parlak olduğunu düşünün, ama bunun olumsuzu olan hiçbirşey aklınıza getirmeyin.20 gün sonra cildinizi ya da saçınızı gözleyin.:))))

Akıncım, biraz senin konulara giriyorum ancak, bu birazda sevgi ve çekim yasalarının güzelliği ile de ilgili.:))

Ne ekersen, onu biçersin!:)))

fallenangel
25-05-2011, 17:51
bir süre bu konuyu baya araştırmıştım, amerikada tv programlarına çıkıyorlardı insanlar hatta bir benzeri burada da yapıldı ama hiçbirinin gerçek olmadığını da duymuştuk daha sonra. gerçekten ciddi anlamda biyokinezi ile uğraşıp basarılı olan ve herhangi bir yerini yada özelliğini kalıcı olarak değiştirebilen varmıdır merak ediyorum

coşkun
25-05-2011, 18:25
Biyokinezide ustalaşılırsa, , kişi kendisini tamamen yeniden programlayıp istediği gibi vücuda sahip olabilir.

şu işi bir başarsam ve tekniği hipnoz altında telkinlerle insanlara aşılayabilsem, öyle boy uzatma , göz rengi ten rengi değiştirme değil, fit bir vücuda sahip olma sırrı bile yeter, köşeyi tam dönerim valla:)

ze_ze
26-05-2011, 15:16
Ben kesinlikle inanaıyorum..daha önce deneme amaçlı cildimin parladığını düşünüyordum bir süre sonra insanlar "ne kadar parlak cildin" demeye başlamışlardı...istikrarlı olursak herşey mümkün başaran insanlar var...ayrıca bzler anda sürekli değişiyoruz...:)