PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Mucızevi OLumlamalar

mucize&mucize
18-01-2011, 14:25
mucızevi OLumlamalar

Aşağıdaki OLumlamaları yürekten ve sabırla devamlı uyguladığınız takdirde, mucizelerini kendiniz deneyimleyeceksiniz
huzur ve sevgi iç içedir. huzursuzluğu seçtiğinizde bilin ki sevgisizliği seçtiniz ve Tanrı' dan, varoluştan, özünüzden ayrıldınız.
huzur, sevginin tek gerçek olduğunu bilmektir

Albert Eınstein şöyle der:

hayatımızın yaşamanın sadece iki yolu vardır:bir tanesi hiçbir şey mucize değilmiş gibi, diğeri ise herşey mucizeymiş gibi...

uzakdoğunun kutsal metni bhagavat gita da şöyle der :

"varoluşun içinde olarak, harekete geçin"

sabahları ayna karşısında yüz yıkadıktan sonra 21 kez göz bebeklerinizin içine bakarak ve gün içerisinde aklınıza gelen her an içinizden ve uyumadan önce bu olumlamayı uygulayabilirseniz değişimleri kendiniz yaşayacaksınız: kendimi bağışlıyorum, olduğum gibi kabul ediyor, onaylıyor, seviyor ve tüm sevgimle özgür bırakıyorum…

gün içinde aklınıza gelen her an iç sesinizi durdurarak defalarca ve sabırla uygulamaya gayret ediniz:

geçmişi bağışlıyor, olduğu gibi kabul ediyor, onaylıyor, seviyor ve tüm sevgimle ve özgür bırakıyorum…

kızdığınız, sizi üzen, olumsuz etkileyen olaylar, kişiler için gün içinde aklınıza gelen her an iç sesinizi durdurarak defalarca ve sabırla uygulamaya gayret ediniz :

Allahım senin sevgin ve yardımınla, …………(isim soyad/veya olay) tüm sevgimle bağışlıyor, olduğu gibi kabul edıyor, onaylıyor, seviyor ve özgür bırakıyorum…

gün içinde aklınıza gelen her an iç sesinizi durdurarak defalarca ve sabırla uygulamaya gayret ediniz:

· kendimi tamamen evrensel kaynağa teslim ediyorum. güvende ve emin ellerdeyim. evren ihtiyacım olan herşeyi bana zamanı gelince sunuyor.

· herşey yolunda. içimde ve dışımda uyum var. önüme gelen olumlu olumsuz her kişi, her olayın mutlaka bir nedeni var, onlar bana evrensel kaynak tarafından verilmiş en büyük hediyeler..

· Tanrım herşey senin elinde, huzurunda sevginde. herşey iyi ve güzel. şükürler olsun.

flz71
18-01-2011, 17:01
Süper çok teşekkür ederim. hemen defterime not ettim. ayrıca son zamanlarda yaptığım bir yöntem ise bunları post it lere yazıp aynaya yapıştırıyorum.

ze_ze
19-01-2011, 16:15
Özellikle teşekkür ediyorum...karamsar düşünceler geldiğinde, korkularım burdayım demeye başladığında, bugün hep tekrarladım o kadar iyi geldiki... aslında "kendimi derinden seviyor, kabul ediyor ve onaylıyorum" u zaten ara ara kullanıyordum(derinden kelimesini Hayal ablanın EFT olumlamasından almıştım çk hoşuma gitmişti) şimdi eklemeler de geldi:) :)bu yazıyla daha da bir oturdular yerlerine, anlamlı oldular sanki...
O yüzden işte konular tekrar da edilse farklı yorum farklı anlatımlar oluyor, bazende bir kelime bile bizi o an etkileyebiliyor...hoş bazende daha önce pek birşey ifade etmese de sonraki karşılaşmamızda yaa evet denilebiliyor...doğru zaman oluyor, ve ben çk iyi bildiğim konular olsada merakla okuyorum her defasında farklı...veee emeğinize saygıyla teşekkür ediyorum, sevgiler..:)
Eklemek istedim...anlık korkular geldiğinde, vücudumun neresindeyse oraya elimi koyup, koyamıycak durumdaysam hayal edip "seni seviyorum" denildiğinde rahatlama oluyor bunu da yeni keşfettim....

hırıltı
16-03-2011, 15:28
olumlu düşünmeye çok ihtiyacım var....

Gülçin Şen
16-03-2011, 16:37
olumlu düşünmeye çok ihtiyacım var....

Hoşgeldin hırıltı...

Olumlu düşünmen için seni tutan ne var?

PeriLouS
05-05-2011, 12:47
Çok beğendim. Ben de kesinlikle uygulamaya başlayacağım. Benim olumlamalarla tanışmam çok yeni daha. Dolayısı ile bunca zaman nerdeydiniz diyesim geliyor :) Okadar çok şey var ki öğreneceğim.. İnşallah bütün deneyimlerinizden yararlanacağım...

hayalayaz
05-05-2011, 12:55
Çok beğendim. Ben de kesinlikle uygulamaya başlayacağım. Benim olumlamalarla tanışmam çok yeni daha. Dolayısı ile bunca zaman nerdeydiniz diyesim geliyor :) Okadar çok şey var ki öğreneceğim.. İnşallah bütün deneyimlerinizden yararlanacağım...

biz buradaydık perilous sen hoşgeldin yanımıza..mutlu paylaşımlar dilerim..:çiçi3

LEMURYA
10-05-2011, 11:46
Bu olumlamayıda ben internetten buldum. Sizinle paylaşmak istedim.Hepimize faydalı olmasını seçiyorum.

Tüm dünyada kozmik bilincin vuku bulması ve cennetin dünyada tezahür
etmesini niyet ediyorum. Gerçek olmayan ; içeride ve dışarıda ,
yukarıda ve aşağıda ne varsa hepsinin aydınlığa ve hakikatle hakikate
geri dönmesini niyet ediyorum.

Benim için en harikulade , en muhteşem, en harika ve mucizevi varoluşu en güzel şekilde deneyimleyebileceğim deneyimleri yaşamayı , deneyimlere, insanlara ve mekanlara çekilmeyi ve en mucizevi deneyimleri yaşayacağım doğru zamanlarda doğru yerlerde olmayı seçiyorum.

Kendi gerçekliğimin , kendi gerçek benliğimin sonsuz
vehçeleriyle bütünleşmeyi , varoluşla, yaradanla ve tüm yaradılanlarla
tamamen bütünleşmeyi , sonsuzlukta sonsuzca gülümseyen bir sonsuz sevi
rüzgarı , sonsuz sevgi ve ışık seli , sonsuz ışığın sonsuz güneşi
olmayı niyet ediyorum , seçiyorum ve oluyorum. Hepberaber aydinlik,
birarada , sevgi ve nurla yaşayabileceğimiz harika bir ışık evi ve
birliği oluşturmayı ve yaratmayı niyet ediyorum. Var olan her varlık
maddi ve manevi her türlü bolluğun ; en güzelini , en iyisini ve en
doğrusunu hak ediyor, maddi ve manevi bolluk akışının kendim için ve
tüm varolan varlıklar için daha da akışkan olmasını niyet ediyorum ve
seçiyorum.

Gerçek dostlukları, gerçek aşkı , gerçek aşığı , gerçek
sevgiyi ve ışığı , gerçek iletişimi ve tüm gerçekliği yaşamıma tam
anlamıyla , her vehçemle , her vehçeme davet ediyorum. Hayatımın her
an'ının bir meditasyona , kutlamaya , cümbüşe , kutsal bir yolculuğa
ve yaradanla her an birlik ve bütünlüğümün , akışın ve kim olduğumun
daha derin vehçeleriyle bütünleşmeyi , bu bütünlüğü; bu bütünlüğün
değerinin tamamen farkında olacak dostlarla ve varlıklarla paylaşmayı
seçiyorum. En sağlıklı , en uygun, en harika , sevgiden ve ışıktan
evimde olmayı , evimi yaratmayı ve doğa ana ile tamamen bütünleşmeyi,
onunla birlikte , onun içinde , onunla ve tüm canlılarla bir olarak ,
bir arada yaşamayı niyet ediyorum.

Kendi içimdeki sonsuzlukların sonsuz kez daha çok farkına varmayı ve bu farkındalıklarla ,sonsuzlukla sonsuzluğa parıldayan güneş olarak , tüm sonsuzluğu ,sonsuz kez ve sonsuz yönde aydınlatmayı , her an sonsuz kez
aydınlanmayı ve sonsuz kez aydınlatmayı niyet ediyorum. Her adım bir
aydınlanma ve sonsuz adımlarımı sonsuz kere sonsuzlaştırmayı seçiyorum...Hülya Balıkavlayan Yüce

ALINTIDIR.

dileklara
14-05-2011, 14:28
Merhaba,
Güzel paylaşımlar var herkese teşekkürler...bende internetten bulduğum ve birkaçını uyguladığım kendimi iyi hissetiren birkeç olumlamayı paylaşmak isterim... bilmiyorum hoşunuza gider mi...
BOLLUK
Evren BOLLUK içinde.
Evrenin Bolluğu bana akıyor.
Para bana çoğalarak geliyor.
İhtiyacım olan her şeyi ihtiyacım olduğu anda evren bana verir.
Ben çok parayı hak ediyorum.
Ben çok paraya layığım.

BEREKET-BOLLUK

Evrenin bana vermek istediği tüm bolluk ve bereketi ayırım yapmaksızın olduğu gibi kabul ediyor ve istiyorum.
Bu bilinç ve sorumlulukla onu paylaşmak için elimden geleni yapacağım.
Çok parayı hak ediyorum. Çok paraya layığım.

ZENGİNLİK

Ben çok zengin olmayı hak ediyorum.
Ben çok zengin olmaya layığım.
Para bana sevgiyle geliyor.
Ben parayı sevgiyle alıyorum.
Çok zengin ve bolluk içinde yaşamak benim en doğal hakkım.
AŞAĞILANMA

Ben herkesle birim.
Ben herkesle bir olduğumu biliyor ve inanıyorum.
Ben herkesle bir olduğumu kabul ediyorum.
Ben herkesle bir olduğum için kendimi takdir ediyorum.
Ben herkesle bir olduğum için şükrediyorum.

YETERSİZLİK

Ben her halimle yeterliyim.
Ben her halimle yeterli olduğumu biliyor ve inanıyorum.
Ben her halimle yeterli olduğumu kabul ediyorum.
Ben her halimle yeterli olduğum için kendimi takdir ediyorum.
Ben her halimle yeterli olduğum için şükrediyorum.
ÇARESİZLİK

Ben her şeyin çaresini buluyorum.
Ben her şeyin çaresini bulduğumu biliyor ve inanıyorum.
Ben her şeyin çaresini bulduğumu kabul ediyorum.
Ben her şeyin çaresini bulduğum için kendimi takdir ediyorum.
Ben her şeyin çaresini bulduğum için şükrediyorum.

Her şeyin çaresi benim içimde.
Her şeyin çaresinin benim içimde olduğunu biliyor ve inanıyorum.
Her şeyin çaresinin benim içimde olduğunu kabul ediyorum.
Her şeyin çaresi benim içimde olduğu için kendimi takdir ediyorum.
Her şeyin çaresi benim içimde olduğu için şükrediyorum.
KENDİNİ İFADE ETME

Ben kendimi sevgi ile ifade ediyorum.
Ben kendimi sevgi ile ifade ettiğimi biliyor ve inanıyorum.
Ben kendimi sevgi ile ifade ettiğimi kabul ediyorum.
Ben kendimi sevgi ile ifade ettiğim için kendimi takdir ediyorum.
Ben kendimi sevgi ile ifade ettiğim için şükrediyorum.