PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : bunun anlamı ne olabilir ?

mucize&mucize
05-01-2011, 17:47
son 10 gündür bi çok konuda hopo yapıyorum.ama özellikle bir konuya daha cok yoğunlaştım.
bugünde o kadar içten,hatta ağlayarak yaptım.
ve mnerdeyse 1 saat snra yaptıgım konu ile ilgili uç noktada karşılastım,yasadım.
bu bir yüzleşmemiydi ,yoksa hopo yaptıgım için o durumu yasamak için kendimemi çektim.
bu konuda yorumlarınızı bekliyorum

isobel
05-01-2011, 18:13
o konuya karşı tutumunun değişip değişmediğini kontrol etmen için bir fırsat çıkmış karşına:)

hayalayaz
05-01-2011, 18:24
ablam şimdi buradan durum hakkında hiç bir şey bilmeden ne yazılabilir ki... ben tahmin yürüterek ve bildiklerim doğrultusunda bir şeyler yazayım ama..sürçi lisan olursa affet olurmu..

herşeyden önce bizlerin yanıldığı bir şey var...zannediyoruz ki..biz olumlu düşünmeye başladığımızda her şey sihirli değenek değmişcesine düzelecek ve biz memnun mesut yaşacağız...

şu an yaşadıklarımız bizim geçmişte/yakın geçmişte ürettiğimiz düşüncelerin neticesinde gerçekleşiyor, eğer biz içinde bulunduğumuz şu an..yaşadığımız şey her ne ise, olumsuz düşünce üretmiyorsak... işte gelecekte memnun mesut geçecek yaşamın temellerini atıyoruz... ve gelecekte gerçekten bu düşüncelerimizin meyvelerini yiyeceğiz...

karşımızdaki insan bize, pozitif bir enerji aktarıyor ve pozitif bir şekilde davranıyorsa..bizim pozitif yönümüzü aynalıyor demektir... ama negatif bir tutum sergiliyorsa negatif yönümüzü aynalıyor demektir...

şimdi genelleme yaparak konuşuyorum sözüm herkese...

genelde genç bayanlar, hopo ve benzeri çalışmaları partnerlerinin kendilerine karşı olan tutumlarını değiştirmek için kullanmaya çalışırlar... buda ters teper... ondan sonrada gelirler ama ben ona hopo yaptım... olumlu enerji gönderdim vs diye yakınırlar... arkadaşlar siz bir insanı özgür iradesi hilafına değiştirmeye çalışıyorsunuz... size birisi bunu yapsa tepkiniz ne olur? ha. şimdi diyeceksiniz ki...ben hopo yapıyorum..ne yaptığımdan onun haberi yok... olurmu hiç.. telepatik yetenek herkeste var... sizin değiştirmek istediğiniz partneriniz..değişime aynı sizin gibi karşı çıkıyor..ve tepki veriyor... hopo yu ve diğer çalışmaları kendinize yapın... partneriniz veya başka insanlar size nasıl davranıyorsa bu potansiyel sizdede var..kendi içinizdeki bu potansiyele hopo yapın..

sevgili mucize yaşadığın her ne ise onu ortaya çıkaran kendi içindeki potansiyelin farkında ol ve buna hopo yap...sevgiler..

mucize&mucize
05-01-2011, 18:58
hayal abla tahmin ettiğin ve yorumladıgın seyler......

aslında yaptığım hopoyla karsımdakinin hür iradesine müdahale yada değiştirmek için yapmıyorum,yada yapmadıgımı zannediyorum.

sadece kendi düşünce kalıplarıma,davranışlarıma göre hopo yapıyorum.
tabi bende olumsuz düşünce,negatif kalıp varki bu bana aynalanıyor..

5-10 gün hopo yapmaylada kemikleşmiş kalıplar bir an da kırılıp lay lom olmaz zaten.....

belki de değişime ben tepki verdiğim için,hopo yaptıgım konu ile ilgili durumu tekrar meydana getirmiş olabilirm.sanırım aradığım cevap buydu

incitanesi
05-01-2011, 21:28
Bir kere arınmaya niyet edince, arınmamızı gerektirecek daha çok şey karşımıza çıkıyor.. Sınanıyoruz belki de.. Hayal ablanın dediği gibi hopo karşı tarafın davranışlarını değiştirmek için değil, bizim karşı tarafta gördüğümüz davranışlarımızı arındırmak için yapılır. Ve bu arınma gerçekleştikçe, arınmamız gereken bir dünya olay ardı ardına çıkıyor.. Ya ben o kadar hopo yapıyorum neden hala her türlü olumsuzluk beni buluyor diyebiliriz.. Bu kadar kolay değil ki arınmak..Pes etmeden yola devam etmek gerekir.. :)

conki
05-01-2011, 23:09
herkese merhaba,

öncelikle içinizdeki duyguya yönelin. hopo yaptınız ve sizi üzen şeyle karşılaştınız. içinizdeki duygu tam olarak nedir? önce o duygunun adını koyun, sonra daha derine gidin, o duygunun kaynağına gitmeye çalışın, kısa meditasyonlar yapabilirsiniz. kaynağını bulduğunuzda da onu bir balona koyun, gitsin. zaten kaynağı bulduğunuzda farkındalıkla sorun kendiliğinden büyük oranda çözülecektir, bırakın enerjiler çalışsın.

sevgiler

Hayal hnm da çok güzel özetlemiş, teşekkürler, sadece kendinizi değiştirebilirsiniz. biriyle sorununuz varsa onun sizde yarattığı duyguya çalışın.

flz71
05-01-2011, 23:30
ablam şimdi buradan durum hakkında hiç bir şey bilmeden ne yazılabilir ki... ben tahmin yürüterek ve bildiklerim doğrultusunda bir şeyler yazayım ama..sürçi lisan olursa affet olurmu..

herşeyden önce bizlerin yanıldığı bir şey var...zannediyoruz ki..biz olumlu düşünmeye başladığımızda her şey sihirli değenek değmişcesine düzelecek ve biz memnun mesut yaşacağız...

şu an yaşadıklarımız bizim geçmişte/yakın geçmişte ürettiğimiz düşüncelerin neticesinde gerçekleşiyor, eğer biz içinde bulunduğumuz şu an..yaşadığımız şey her ne ise, olumsuz düşünce üretmiyorsak... işte gelecekte memnun mesut geçecek yaşamın temellerini atıyoruz... ve gelecekte gerçekten bu düşüncelerimizin meyvelerini yiyeceğiz...

karşımızdaki insan bize, pozitif bir enerji aktarıyor ve pozitif bir şekilde davranıyorsa..bizim pozitif yönümüzü aynalıyor demektir... ama negatif bir tutum sergiliyorsa negatif yönümüzü aynalıyor demektir...

şimdi genelleme yaparak konuşuyorum sözüm herkese...

genelde genç bayanlar, hopo ve benzeri çalışmaları partnerlerinin kendilerine karşı olan tutumlarını değiştirmek için kullanmaya çalışırlar... buda ters teper... ondan sonrada gelirler ama ben ona hopo yaptım... olumlu enerji gönderdim vs diye yakınırlar... arkadaşlar siz bir insanı özgür iradesi hilafına değiştirmeye çalışıyorsunuz... size birisi bunu yapsa tepkiniz ne olur? ha. şimdi diyeceksiniz ki...ben hopo yapıyorum..ne yaptığımdan onun haberi yok... olurmu hiç.. telepatik yetenek herkeste var... sizin değiştirmek istediğiniz partneriniz..değişime aynı sizin gibi karşı çıkıyor..ve tepki veriyor... hopo yu ve diğer çalışmaları kendinize yapın... partneriniz veya başka insanlar size nasıl davranıyorsa bu potansiyel sizdede var..kendi içinizdeki bu potansiyele hopo yapın..

sevgili mucize yaşadığın her ne ise onu ortaya çıkaran kendi içindeki potansiyelin farkında ol ve buna hopo yap...sevgiler..

yine süper bir açıklama olmuş. yüreğine sağlık ablacım. senin bu yazdıklarından sonra benim de bir şeyler yerine oturdu. aklına sağlık. ben ce sen bir kitap yaz hayal abla. gerçekten söylüyorum. inanılmaz bir analiz yeteneğin var..:

hayalayaz
06-01-2011, 00:14
önce radyoyu devreye sokucam sonrada kitabı..2011 de bayağı bir atak yapmaya niyetliyim..
ve tabiiii herşeyden önce NORRRRRRBEEEEEKOVVVVV

Minel
06-01-2011, 12:10
hayal ablam konuya son noktayı koymuş her zamanki gibi
bence hopa yöntemi inanılmaz yaşanır....
buna benzer durumlarla karşılaştım ifade edemedim ve artık olayları serbest bıraktım
sadece kendi içimizde çözümlemek meseleyi kökten çözecektir
hayal ablanın dediği telapatik yetenek herkeste var olan
şu an benim yaşadığım bir kişi hakkında ne yapacağım dersem aynı davranışı ondan alıyorum örnek kırıldım bir insana konuşmucam diyorum aaa oda konuşmuyor :D

bir arkadaşımı yemeğe çağırcam aaa o benden önce arıyor beni ....
bir arkadaşıma hediye almış oluyorum aaa oda bana almış
bir insana sinirrimi boşaltıcam telefon açıcak oluyorum aaa o benden önce arayıp sıralıyo

bu gibi örnekleri çoğaltabilirim bu aynalıkları yorumlayamıyorum