Orijinalini görmek için tıklayınız : 01 OCAK 2011 SAAT 14.00'da Radyo Yayını
hayalayaz
27-12-2010, 22:45
Arkadaşlar, 31 aralık günü kararlaştırdığımız bir öğle saatinde
2011 siparişlerini radyo yayınında toplu bir şekilde yapmayı düşünüyorum, siz ne dersiniz???
PROGRAM AKIŞI SÜRE= yaklaşık 45 dakika- 1 saat..
Açılış= Titreşen yıldız meditasyonu
Akış= sırasıyla siparişleri okuma...
(siparişleri ben okuyacağım sizler meditatif bir halde benimle birlikte tekrar edeceksiniz...)
Bitiş..
sizden gelen cevaplara göre yarın şirketle konuşacağım... bu bir deneme yayınıdır... ve 25 kişi ile sınırlıdır
Arkadaşlar, 31 aralık günü kararlaştırdığımız bir öğle saatinde
2011 siparişlerini radyo yayınında toplu bir şekilde yapmayı düşünüyorum, siz ne dersiniz???
PROGRAM AKIŞI SÜRE= yaklaşık 45 dakika- 1 saat..
Açılış= Titreşen yıldız meditasyonu
Akış= sırasıyla siparişleri okuma...
(siparişleri ben okuyacağım sizler meditatif bir halde benimle birlikte tekrar edeceksiniz...)
Bitiş..
sizden gelen cevaplara göre yarın şirketle konuşacağım... bu bir deneme yayınıdır...ve 25 kişi ile sınırlıdır
ne mi deriz?
:confety:59884:ttt:ttt:tttteytey:008:love0079::mx: kop:dnssss:dnssss:dj:oy
bilmem anlatabildim mi?:)
eğer yapacağınız saatte işte olmazsam ben de seve seve katılırım...:sirin
ben de mutlaka katılırm hem de büyük zevkle :mshareketliifade351 :Ö
süper süper süper derim:)
çok güzel olur nasıl yapılacağınıda yazarsanız memmun olurum.
hayalayaz
28-12-2010, 10:04
çok güzel olur nasıl yapılacağınıda yazarsanız memmun olurum.
onu henüz bende bilmiyorum..oğlum şirketlerle konuşuyor bu gün... galiba radyoyu kuracağız ve 25 kişye dinlemeleri için şifre vereceğiz.. ama bu verdiğim bilgi yanlış olabilir, en iyisi beklemek..ve doğru bilgilendirmek..
Gülçin Şen
28-12-2010, 10:12
Süperrrrrrrrrr.....,shy1
heyecanla bekliyorum o saatte izin almaya çalışacağımm işten :oys çok mutlu oldum ben şimdii
Harıka olur diyorum ablacım .......,shy
çok güzel =)
ama üzüldüm, endişe duydum ben şimdi.
ben sipariş verdim ama gündüz yaparsanız radyo yayınını ben iş yerinde olduğum için katılamayacağım...
sipariş verdiysem, mutlaka katılmam gerekiyor değil mi? :(
hayalayaz
28-12-2010, 17:51
çok güzel =)
ama üzüldüm, endişe duydum ben şimdi.
ben sipariş verdim ama gündüz yaparsanız radyo yayınını ben iş yerinde olduğum için katılamayacağım...
sipariş verdiysem, mutlaka katılmam gerekiyor değil mi? :(
1 ocakta çalışıyormusun?... ocağın 1i benim aklıma daha yatar oldu..
1 ocakta çalışıyormusun?... ocağın 1i benim aklıma daha yatar oldu..
hayır çalışmıyorum... :)
hayalayaz
28-12-2010, 20:39
arkadaşlar meditasyonu 1 ocak ta yapmayı öneriyorum...ve kesin fikrinizi bekliyorum... yarın radyo programı için para yatırıcam...bu fikir ilginizi çekmediyse yatırmıycam... özellikle siparişi olan 16 kişinin hepsinden mesaj bekliyorum...
tarih 1 ocak saat 14..veya sizibn önereceğiniz bir saat...
fikir harika ama bize nişan tebriğine misafir gelecek. benim o saatte dinlemem mümkün değil.
ben her şekilde varım......
benim için de uygun 1 Ocakta 16:00 ya kadar her saat uygun olur akşam çalışıcam çünkü,
hayalayaz
29-12-2010, 00:29
benim için de uygun 1 Ocakta 16:00 ya kadar her saat uygun olur akşam çalışıcam çünkü,
saat ya 14 te yada 15 te olacak..
saat 2 gibi banada uyar ablacım sağol
hayal abla son durum nedir? belli oldumu kii? çok heyecan yaptım ben yaa
hayalayaz
29-12-2010, 09:49
daha değil ablam...
Son durum belli olduğunda ben de katılmak isterim.Hangi saatte olduğunun benim için önemi yok.......
arkadaşlar net cevap versek daha iyi olur sanırım..ilk olarak ben vereyim:)
1 ocak 2011 tarihinde saat 14:00 de çalışmaya katılıyorum..
Gülçin Şen
29-12-2010, 11:12
01 Ocak saat 14 uygun benim içinde....:3358
31 aralık ta değilmiydiii??
mucize&mucize
29-12-2010, 12:40
benim için 1ocak saat:14 -15 ikiside uygun
bir ocakta benim internetim olmayacak :(
ama çoğunluk için bir ocak uygunsa ben de kendim okuyarak eşlik edebilirim..eğer böyle bir şey de etkili oluyorsa tabiki..
hayalayaz
29-12-2010, 15:08
bir ocakta benim internetim olmayacak :(
ama çoğunluk için bir ocak uygunsa ben de kendim okuyarak eşlik edebilirim..eğer böyle bir şey de etkili oluyorsa tabiki..
tam o saatte kendin okuyabilirsin..eline tekefonu al..telefonda sipariş veriyormuş gibi yap... siparişleri oku...
1 ocak 2011 tarihinde saat 14:00 de çalışmaya katılıyorum..
Bana da uygundur.
Gerçekten bu çalışmaları hazırlamanın en zor yanı da bu galiba.
Herkes her an uygun olmuyor.Karar vermek zorlaşıyor.
:0332:
tam o saatte kendin okuyabilirsin..eline tekefonu al..telefonda sipariş veriyormuş gibi yap... siparişleri oku...
harikaa o zaman.. : )
tamamdır bu iş.. : )
hayalayaz
29-12-2010, 18:44
radyomuz vatana millete hayırlı olsun... ilk yayın tarihi 01-01-2011
saat 14.
titreşen yıldız meditasyonu
ve müteakkiben
siparişleri okuyacağız efeeem...
radyoyu sadece sipariş veren arkadaşlar dinleyecektir... çünkü radyomuz deneme amaçlı kuruluyor dolayısı ile olabilecek en küçük paket programı aldım..25 kişilik bir kapasitemiz var... siparişlerde yaklaşık 25 kişi tarafından verildi...
radyomuz ilgi görürse/beğenilirse daha büyük bir program alacağım... ve üyelik kaydı ile radyoda öğretici programlar, ve meditasyonlar yapacağız... o zaman dj lerede ihtiyacımız olacak şimdiden djlik yeteneği olanlar veya radyoda eğitici program yapmak istiyorum diye arkadaşlar bir program oluşturursa iyi olur...
Gülçin Şen
29-12-2010, 18:46
Haydi hayırlı olsunnnnn.....:ci
hayalayaz
29-12-2010, 18:57
bu arada şöyle bir durum var... siparişleri meditatif bir durumda okumak isterseniz... telefonu elinize aldığınızı imgeleyeceksiniz...
hayır öyle yapmayalım telefonu bifiil elimize alıp okuyalım derseniz yayını meditasyondan sonra keselim herkes telefonu eline alıp siparişleri okusun...
meditasyon esnasında bildiğim ne kadar enerji varsa yükseltilecektir.. ben meditatif durumdan çıkılmadan imgeleyerek devam edilmesini tavsiye ediyorum... ama yinede siz bilirsiniz bu çalışmanın içimize sinerek yapılması çok önemli...
işte şiimdi gerçekten fikirlerinizi açık bir şekilde yazmanızı bekliyorum... her türlüsü bana uyar babından cevapları kabul etmiyorum...
hedi bakem..kestane kebap acele cevap...
Gülçin Şen
29-12-2010, 19:02
Cevap veriyorummmmm meditatif durumdan çıkmadan siparişleri okuyup bitirelim diyorum...
hayalayaz
29-12-2010, 19:04
Cevap veriyorummmmm meditatif durumdan çıkmadan siparişleri okuyup bitirelim diyorum...
tamam vodoocum..bencede öyle yapalım...
radyomuz da,siparişleriniz de hayırlı olsun...katılan tüm arkadaşlarımızın tüm dilekleri en hayırlısından tez zamanda kabul olsun...katılamayan bizlerin de tüm dilekleri kabul olsun ama değil mi... :) şaka bir yana ben o gün çok güçlü bir enerjiyle bu çalışmanın yapılacağını biliyorum ve en kısa zamanda da kabul olunan dilekleri buradan okuyacağımıza inanıyorum...şimdiden hayırlı olsun...:güzlkz
Vodooya katılıyorum meditatif kalalım,hatta 2011 öyle geçsin meditatif meditatif:)
hayalayaz
29-12-2010, 19:23
iknci haber.efendim bu gece itibaren sitemizde üye olan arkadaşlarımızın tümünün, dileklerinin tez günde gerçekleşmesi için evrende bir portal açıyorum, istisnasız herkes
hayal ayazın dileklerimizin gerçekleşmesi gönderdiği şifayı ............ dileğimin/lerimin gerçekleşmesi için sevgiyle kabul ediyorum demesi yeterli...
şifa ossssssuuuuooon... OL'du bile çok şüküüüüüüürrr
Gülçin Şen
29-12-2010, 19:24
Vodooya katılıyorum meditatif kalalım,hatta 2011 öyle geçsin meditatif meditatif:)
Evet öyle geçsin birde facedeki bilumum city oyunlarında....:P
Hayırlı vede uğurlu olsun Hayal Abla Radyomuz :)
Herkesin verdiği siparişlerin gerçekleşmesi dileğiyle ben çalışmaya katılmıyacağım ama kendimce dileklerimi sipariş ediceğim sizler içinde o zaman tek yürek olacağım:mx
hayalayaz
29-12-2010, 19:36
Hayırlı vede uğurlu olsun Hayal Abla Radyomuz :)
Herkesin verdiği siparişlerin gerçekleşmesi dileğiyle ben çalışmaya katılmıyacağım ama kendimce dileklerimi sipariş ediceğim sizler içinde o zaman tek yürek olacağım:mx
:mx
Cevap veriyorummmmm meditatif durumdan çıkmadan siparişleri okuyup bitirelim diyorum... Bencede çıkmayalım o durumdan
1 ocak 2011 tarihinde saat 14:00 de çalışmaya ben de katılıyorum..
Peki radyoyu nasıl dinleyeceğiz? Çok heyecanladım.:dnssssBir de radyodan siparişleri dinlememiz yeter mi? Yoksa dinlerken bizde okumalımıyız?
iknci haber.efendim bu gece itibaren sitemizde üye olan arkadaşlarımızın tümünün, dileklerinin tez günde gerçekleşmesi için evrende bir portal açıyorum, istisnasız herkes
hayal ayazın dileklerimizin gerçekleşmesi gönderdiği şifayı ............ dileğimin/lerimin gerçekleşmesi için sevgiyle kabul ediyorum demesi yeterli...
:bayb :hgk
hayalayaz
29-12-2010, 20:30
olaaaar :meditation hep böle kalalım..
Bencede çıkmayalım o durumdan
1 ocak 2011 tarihinde saat 14:00 de çalışmaya ben de katılıyorum..
Peki radyoyu nasıl dinleyeceğiz? Çok heyecanladım.:dnssssBir de radyodan siparişleri dinlememiz yeter mi? Yoksa dinlerken bizde okumalımıyız?
ablam radyoyu dinlemeniz için size şifre verilecek, ya winanptan yada medya plerer den dinleyeceksiniz...
ve ben sizi yönlendiricem yapmanız ve imgelemeniz veya benimle tekrarlamanız gerektiği zaman...
bakalım hoşuna gidecekmi..
mucize&mucize
29-12-2010, 23:23
wallahi süperrr :))
kalbim 1500 atıyor :))
ablacım bizim yaptıgın herseyin için cok teşekkür ederim.seninle,sizinle karşılastıran herseye şükürler olsun
ben de çokk heyecanlandım merakla bekliyorum :)
ayrıca,
teytey:0375::çıkmkı
anaaammm yirin ben senin portalını mortalını yirin yir yir:dnssss
:hisoppi:çıkmkı:ttt:grin
mediden sonra meditatif kalalım bencede:?
bence de hiç bölünmeden medidatif halde devam edelim. :) ay ben çok heyecan yaptımmmm
radyo nun olmasına çok sevindim..
ben o saatte çalışmaya katılamayacağım ama bütün kalbimle en içten dileklerimle çalışmaya katılan arkadaşlarımın siparişlerini göndericem evrene..
her şey için çok teşekkürler..
her şeyin parçanın ve bütünün hayrına olması dileğiylee..
sevgiler..
hepsi OL sun o haldee : )
mediden sonra meditatif kalalım. 01,01,2011 tarıhı 14.00 bana uygundur. herkese hayırlı olsun...
Ben de varııımmm. :P
1.1.2011 saat 14 : ok
Hayırlı olsun radyomuz, çok heyecanlı, herkesin dilekleri olsun o halde... Ben dediğiniz saatte varım, hazırım....:love:love:love
Gülçin Şen
31-12-2010, 10:47
01 OCAK 14.00'de yapıyoruz değilmi değişiklik yok heralde...
Başlık 31 ARALIK RADYO YAYINI olarak kaldı ya abla onu değiştirsek dimi?:0477:
Stubborn
31-12-2010, 10:59
bende varım:D ocak 1 de:D
hayalayaz
31-12-2010, 10:59
01 OCAK 14.00'de yapıyoruz değilmi değişiklik yok heralde...
Başlık 31 ARALIK RADYO YAYINI olarak kaldı ya abla onu değiştirsek dimi?:0477:
haklısın şimdi düzeltiyorum...
yayın 01-ocak saat 14 te
telaş olmadan rahat rahatyapalım... şifalanalım şöööle yılın ilk gününden, şifalar bütün yıl sürsün..
Gülçin Şen
31-12-2010, 11:00
haklısın şimdi düzeltiyorum...
yayın 01-ocak saat 14 te
telaş olmadan rahat rahatyapalım... şifalanalım şöööle yılın ilk gününden, şifalar bütün yıl sürsün..
:0477:
Ohhh sefamız olsunnnn.....
hayalayaz
31-12-2010, 11:01
bende varım:D ocak 1 de:D
canım benim radyonun kapasitesi 25 kişilik, ve sipariş verenlerde 25 kişi... sizlerle daha sonra bir daha yapalım... katılımın ne olacağını bilmediğim için olabilecek en küçük paketi aldım.. kusura bakma emi... sevgiler..
Ablacım ben de ocak 1 de saat 14.00 da burdayım.ÇOK HEYECANLIYIM.Dileklerimiz hayırlısı ile kabul olsun..bizim için yaptığın bu çalışmaya çook teşekkür ederim...:mx
zuzu_jujum
31-12-2010, 14:52
[ı]süüpper süüpper süppperrrrr
hayal ablacımmm yine engüsel bombasını patlatıcakk
yuppiiiii yiihuuu :) :) :):grin:grin
mucize&mucize
01-01-2011, 13:17
Linki aldım ama ne yapmam gerekiyor.winatanmı dinleycegğim.pc winanp yüklü değil benim
Gülçin Şen
01-01-2011, 13:18
Linki aldım ama ne yapmam gerekiyor.winatanmı dinleycegğim.pc winanp yüklü değil benim
Hemen yükle mucize winamp...
hayalayaz
01-01-2011, 13:19
ablam kaç gün önceden yazdım winanp olacağını hemen indir..
mucize&mucize
01-01-2011, 13:22
tamam duyuyorum:)
Oley müzik geliyor yupiiiii:mek:thvll
linki aldım.şu anda müzik var dinliyorum.süperrrrrrrr.:fansu
tamam tamam oldu bitti,müzik geliyor oleeeyyy:)
evet ben de müziği duyuyorum...hadi bakalım hayırlısı...hey bu kızılderili de kim?:)))
Neden herkese açık değil yayın?hayal hanım bir dahaki yayınınızı bende duymak istiyorum..ne yapmam gerek.? Gerçi duyamasamda çok güzel bir iş yaptığınızı hissediyorum.ve tebrik ediyorum sizi..harika bir şey radyoda meditasyon..umarım katılan herkesin dilekleri gerçekleşir.bende şimdi aynı saatte size enerji gönderiyorum...sevgiyle..
Gülçin Şen
01-01-2011, 13:54
Hazır ve de nazırım komutanım....:0477::yes_sir
ben de hazırım.....:fansu
Hazır ve de nazırım komutanım....:0477::yes_sir
Ben de hazırım komtanım.
bende hazır vede nazırım..ankaradan emirlerinizi bekliyorum komutanım..arz ederim:)
hayalayaz
01-01-2011, 13:58
Neden herkese açık değil yayın?hayal hanım bir dahaki yayınınızı bende duymak istiyorum..ne yapmam gerek.? Gerçi duyamasamda çok güzel bir iş yaptığınızı hissediyorum.ve tebrik ediyorum sizi..harika bir şey radyoda meditasyon..umarım katılan herkesin dilekleri gerçekleşir.bende şimdi aynı saatte size enerji gönderiyorum...sevgiyle..
radyoyu satın aldım lemuryacığım lisans ücreti ödedim.. kaç kişinin ilgi göstereceğini bilmediğim içinde 25 kişilik küçük bir paket aldım... sadece bu çalışmaya katılanlar dinleyebiliyor...
Gülçin Şen
bende hazır vede nazırım..ankaradan emirlerinizi bekliyorum komutanım..arz ederim:)
Yivrimmmm hemen aklıma bir emir geldi söylimmm...Git hükümeti devir gel yakınsın ,şimdi beni kaldırma yerimden yapıver hadi bebişim....puha
hayalayaz
ben siteden çıkıyorum tam 14 te yayına başlıyorum..
hayal ablacım süperdi.....iyikş varsın. çok teşekkr ederim...,shy
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2006-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.