Orijinalini görmek için tıklayınız : Yeni dogan Erdem bebege sifa istegi
esramehves
24-12-2010, 21:48
Arkadaslar merhaba,
Dun yeni dogan arkadasimin yigeninde solunum sorunu gozlenmis ve cihaza baglanmis.Dogum ve hersey yolundayken dogumdan 3-4 saat sonra sorun var demisler.Erdem bebek icin sevgi dolu sifalariniza ihtiyacimiz var.
Erdem Cakir
23 Aralik 2010-Istanbul
Tesekkurler,
Esra Mehves
Cok gecmıs olsun acıl sıfalar dılerım.en kısa zamanda saglıgına kavusmasını umuyorum..Saglıklı uzun bır omur dılıyorum
şifa olsun, geçmiş olsun.
hayalayaz
24-12-2010, 22:12
erdem bebiş hoşgeldin dünyamıza... ne yapıyorsun bakiiim sen öyle... korkutma büyüklerini... bak sana sevgi dolu şifa enerjileri gönderiyorum, hüplet şifaları ve gülücükler dağıt bizlere şen şakrak... şifa olsun.. OL'du bile çok şükür..
ablacığım bu yeni gelen bebişlerde son günlerde hep aynı sorun var..baktılar şifalar bol telaşlandırıyorlar ailelerini..sonrada hüpletip enerjileri gülücük dağıtıyorlar hiçbir şey olmamış gibi..kristal anacım bunlar..indigoları geçtiler..:)
dünyaya hoşgeldin sevgili bebek..hadi doldur bakayım ciğerlerini şifalarla..çek içine nefesi burası dünya..güzellikleri deneyimlemen için yaşaman lazım meleğim..al şifaları,çek nefesi,hücrelerin bayram etsin..hadi kuzum fazla üzme büyüklerini..
şifa Olsun!ailen sevinç bulsun..Oldu bile çok şükür..
Gülçin Şen
25-12-2010, 09:39
Pembiş totolu Erdem hiç bişeyciğin yok senin tontişimmm,şifa olsun şifa olsun şifa olsun....:0401:
erdem kardeşimize şifa olsun
aklin_elleri
30-12-2010, 13:21
şifalar olsunnnn
Küfkedisi
30-12-2010, 14:33
Erdem bebek hoşgeldin minnoşum :) şifalar olsun şifalar bulsun gülücükler saçsın etrafa ...birde öpim miiisss gibiiiii ooohhhhh kıkırdasın :)
çok geçmiş olsun,şifa olsun Erdem bebeğe...:grin
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2006-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.