PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Tv.de-hayata evet- programı

nefa
18-03-2009, 08:08
showmax kanalında,pazartesi ve çarşamba akşamları yayınlanan kuantum düşünce kitabının yazarı R.Şanal beyin programı,çok harika bir program bilmiyorum takip edenleriniz var mı?izledikçe çok şey öğreniyor insan,ben sürekli takip ediyorum ve şimdiye kadar birçok şey öğrendim.meraklılarına tavsiyedir..

CanBey
18-03-2009, 09:46
Teşekkürler nefa. Fakat burası bilgisayar programları bölümü. Konuyu Maksat muhabbet kategorisine taşıyorum.

Su_
18-03-2009, 10:07
Nefacim bende severek takip ediyorum..sanal beyin esi Isik Elcininde sali ve persembe sabahlari ruya yorumu yapiyor.. onun programinida cok severek izliyorum..zamanla kendi ruyalarinizi yorumliyacak bilgiler veriyor, ruya yorumlari yapiyor..eger calismiyorsan onun programini izlemeni tavsiye ederim

sevgiler

nefa
18-03-2009, 16:09
teşekkürler canbey ilgilendiğin için. sevgili su,önceleri ışık hanımın programını da izliyordum,şimdi izleyemiyorum,nakış kursuna gidiyorum seneye nakış hocası olacağım.bu nedenle gündüzleri izleyemiyorum ama gece tekrar olursa kaçırmıyorum,önerin için teşekkürler.

Mustang
18-03-2009, 19:04
Bende kitaplarından takip ediyorum dili çok akıcı ve anlaşılır bir şekilde yazılmış insanı sıkmıyor.