PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Eft noktaları

hayalayaz
18-03-2009, 02:39
[Only Registered Users Can See Links]

EFT tıklama noktaları bir çok kaynakta farklı anlatılmaktadır, bu bilgiler bana EFT uzmanı Cavit Çağ 'ın gönderdiği bilgilerden alınmıştır..

Pınar
28-05-2009, 22:30
Sizlerle EFT de kullanılan noktaların hangi meridyenlere karşılık geldiğini paylaşmak istiyorum.Bu noktaları ayrıca, örneğin mide bulantınız olduğunda göz altına hafifçe vurarak, ya da mesane ile ilgili problemlerde kaşın başına vurarak sorunu çözümleyebilirsiniz, elbette sorun devam ederse doktora gitmek şartı ile.

- Kaşın başı: Sağ tarafta ve mesane merdiyenin 1. noktası

- Gözün yanı: Sağ tarafta ve safra kesesi merdiyeninin 1. noktası

- Gözün altı: Sağ tarafta ve mide merdiyeninin 1. noktası

- Burun altı: Yöneten damarın 26. noktası

- Dudak altı: Alıcı damarın 24. noktası

- Boynun altındaki kemiklerin üstündeki nokta: Sağ tarafta ve böbrek merdiyeninin 27. noktası

- Koltuk altı: Sağ taraftaki mesane merdiyeninin 22. noktası, sol taraftaki dalak-pankreas
merdiyenin 21. noktası

- Baş parmak: Sol elin sağ tırnak kökü, Akciğer merdiyeni 11. nokta

- İşaret parmağı: Sol elin sağ tırnak kökü, Kalın bağırsak merdiyeninin 1. noktası

- Orta parmak: Sol elin sağ tırnak kökü, Perikard meridyeninin 9. noktası

- Yüzük parmağı veya yüzük parmağını elin üstüne gelen kısmı: Sol elin sağ tırnak kökü, Üçlü hareket merdiyeni 1. noktası

- Küçük parmak: Sol elin sağ tırnak kökü, Kalp merdiyeninin 9. noktası

- Gamut: Sol elin küçük parmak kökü ile bilek arası, İnce bağırsak merdiyeninin 2. ve 3. noktaları

- Hassas nokta: Madalya noktası, böbrek merdiyeninin 27. noktası

Mustang
29-05-2009, 06:06
Bilgiler için teşekürler hiç böyle detaylı bulamamıştım...Emeğine sağlık...

kısmen
18-07-2009, 01:02
mustang ve hayal ablanın eft ile ilgili bi çok yazısı vardı fakat açıkçası tembellik mi diyim bezginlikten kaynaklı mı olsa gerek açıkçası ne bu bilgilerden faydalanmadım şu 2 sene zarfında yani bu yöntemi hep gözardı ettim maalesef. sadece son bi kaç ay çok gergindim. ve resimde gösterilen bi kaç enerji merkezine özellikle sıkıntılı olduğum bazı zamanlarda (özellikle hocanın yanına uğramadan :D) vuruş yaptım . ve düşünün ki yöntem hakkında başka bişey bilmiorum ona rağmen beni öyle rahatlatıodu ki gerginliğimin nerdeyse %50si hatta daha fazlası gidiodu. bundan sonra tembelliğe son, en kısa zamanda sitedeki eft bilgilerinin çıktısını alıp, öğrenmeye başlıcam :)

sevgilerimle:)

hayalayaz
18-07-2009, 01:08
mustang ve hayal ablanın eft ile ilgili bi çok yazısı vardı fakat açıkçası tembellik mi diyim bezginlikten kaynaklı mı olsa gerek açıkçası ne bu bilgilerden faydalanmadım şu 2 sene zarfında yani bu yöntemi hep gözardı ettim maalesef. sadece son bi kaç ay çok gergindim. ve resimde gösterilen bi kaç enerji merkezine özellikle sıkıntılı olduğum bazı zamanlarda (özellikle hocanın yanına uğramadan :D) vuruş yaptım . ve düşünün ki yöntem hakkında başka bişey bilmiorum ona rağmen beni öyle rahatlatıodu ki gerginliğimin nerdeyse %50si hatta daha fazlası gidiodu. bundan sonra tembelliğe son, en kısa zamanda sitedeki eft bilgilerinin çıktısını alıp, öğrenmeye başlıcam :)

sevgilerimle:)

buraya bakmayı unutma emi

Küfkedisi
11-10-2010, 20:01
şimdi benim 1-2 gündür bu eft ile ilgili kafam karıştı maalesef :( bülent oran videosunda tepe noktası vardı bu orkun okkır'da karate noktasından sonra kaş başına geçiyo ...bu nedir ben çözemedim hangisi doğru ...biri derinden kabul ediyorum ifadesini kullanırken bir diğer sevgiyle kabul ediyorum diyooo ,oytun okkır bütün vuruşlarda cümleyi söylüyor.bülent oran göz altından sonra mesaj alınmış oluyor söylenmesine gerek yok diyor :( ben mi anlayamıyorum acaba valla midem buruldu kafa karışıklığımdan :0313:

hayalayaz
11-10-2010, 21:08
muhtemelen hepsi doğrudur küfkedisi..isimlerini söylediğin insanlar hepsi profesyoneller...ben kendime göre işin ortasını buldum...
1= karate noktası
2= ben noktası ( göğüs, hani ben diye kendimizi işaret ettiğimiz yer bu hiçbirinde yok..deep peat'tan çalıntı)
3= tepe
4= kaşın buruna birleştiği yer
5=kaşın diğer ucu
6= göz altı
7= burun altı (üst dudağın ortası)
8= çene (alt dudağın tam altı)
9= kravat noktası
10= köprücük kemiği ile göğüs arası
11= koltuk altı

olumlamayı söylemeye gelince, ben bilinçaltının yanlış anlamasından korkuyorum namusumnan nasıl bir olumlama yaptıysan her vuruş noktasında tam ve bütün olarak 3er kere söylüyorum ve " derinden" diyorum.. bunun nedeni yok hocamız öyle öğretti.. derinden dediğimde bilinçaltına derinden temizle lan şunu diyomuşum gibi geliyor..:)

Küfkedisi
11-10-2010, 22:31
ilahi hayal abla valla güldürdün beni :) çok teşekkür ederim cevapların için ...ben şu orkun beyin videosunu izledim tekrar birde dedim böyle deniyim bakim nolucak.ganut deniyor ya birde onları bilmiyordum mesela araştırdım onuda yaptım ...değersizlik duyguma yaptım uyguladım hemen ve ilk defa mide bulantısı ve farklı bir rahatlama hissettim.puanlamada azalma hissettim...derinden dediğim zaman direncim çıkıo sanırım ortaya benim......demek ki kurallarını bilip kendine göre yol belirlemek lazım...herkesin uygulaması kendi tarzında ve hepsi aynı kapıa çıkıyo işe yarıyor sonuçta :) tekrar teşekkür ederim :spring_bees

özliş
15-08-2011, 00:01
hiç bşe anlamadım ya :( bu eft nasıl yapılıor

hayalayaz
15-08-2011, 00:08
hiç bşe anlamadım ya :( bu eft nasıl yapılıor

özliş konuyu tamamen okuman gerekiyor.. bu linke bir bak..