PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Eft olumlamaları

hayalayaz
18-03-2009, 02:29
Arkadaşlar, bu olumlamalar, Eft' de olmazsa olmazlardan değildir, daha başka olumlamalarda var, ben bunları kullanıyorum ve bana iyi geliyor, sizin oluşturacağınız olumlamalara örnek olması için koydum, banada Eft seminerine katılan bir arkadaşım verdi.

EFT olumlamalarım
1- tüm sorunlarıma ve sınırlamalarıma rağmen kendimi tümüyle ve içtenlikle kabul ediyor ve onaylıyorum. (göğüs)
2- …..sorunlara sahip olma isteğim olsa bile kendimi tümüyle ve içtenlikle kabul ediyor ve onaylıyorum. (göğüs)
3-….. sorunlara sahip olmaya devam etsem bile kendimi tümüyle ve içtenlikle kabul ediyor ve onaylıyorum. (burun)
4- ……sorunlarımı çözmeyi hak etmesem bile kendimi tümüyle ve içtenlikle kabul ediyor ve onaylıyorum. (çene)
5- ….sorunları çözmek benim için güvenli olmasa bile kendimi tümüyle ve içtenlikle kabul ediyor ve onaylıyorum. (göğüs)
6-…. sorunları çözmem başkaları için güvenli olmasa bile kendimi tümüyle ve içtenlikle kabul ediyor ve onaylıyorum. (göğüs)
7-…… sorunları çözmek benim için olanaksız olsa bile kendimi tümüyle ve içtenlikle kabul ediyor ve onaylıyorum. (göğüs)
8- …..sorunları çözmek için kendime izin vermesem bile kendimi tümüyle ve içtenlikle kabul ediyor ve onaylıyorum. (göğüs)
9- ……sorunları çözmek için gerekeni yapmasam bile kendimi tümüyle ve içtenlikle kabul ediyor ve onaylıyorum. (göğüs)
10- …..sorunları, çözmek benim için yararlı olmasa bile kendimi tümüyle ve içtenlikle kabul ediyor ve onaylıyorum. (göğüs)
11- ……sorunları çözmek başkaları için yararlı olmasa bile kendimi tümüyle ve içtenlikle kabul ediyor ve onaylıyorum. (göğüs)
12- …..sorunları çözmek için yalnızca bana özgü inanılmaz engellerim olsa bile kendimi tümüyle ve içtenlikle kabul ediyor ve onaylıyorum. (göğüs)

ışık
31-05-2009, 22:16
iyi akşamlar Hayal abla olumlama örneklerine gerçekten ihtiyacım vardı teşekkür ederim ama (göğüs) derken anlamadım ablacığım ya cahilliğimi hoş gör :oys tabi (burun ve çene de var)

hayalayaz
31-05-2009, 22:37
iyi akşamlar Hayal abla olumlama örneklerine gerçekten ihtiyacım vardı teşekkür ederim ama (göğüs) derken anlamadım ablacığım ya cahilliğimi hoş gör :oys tabi (burun ve çene de var)

[Only Registered Users Can See Links]

ablam bu linkte resim var daha açıklayıcı olduğu için kolay öğrenirsin..

aley
03-06-2009, 18:28
Parayla ılgılı eft cumlelerımız vardı forumda gıtmıs sanırsam onlar elınde olan varmı acaba..Pandora eklemıstı gecmıs sımdıkı zaman ve gelecekle ılgılı.Sımdıden tsk ederım

flz71
27-12-2009, 18:44
[Only Registered Users Can See Links]

ablam bu linkte resim var daha açıklayıcı olduğu için kolay öğrenirsin..

bu link açılmıyor neden acaba?:oys

isobel
27-12-2009, 18:54
canım forumumuz bir ara saldırıya uğramıştı o zaman gitmiş olabilir

isobel
27-12-2009, 18:55
Flzcim istersen bende eft kitabı var, ama yükleyemiyorum buraya, mail adresini verirsen özelden gönderirim sana

flz71
31-12-2009, 11:15
Flzcim istersen bende eft kitabı var, ama yükleyemiyorum buraya, mail adresini verirsen özelden gönderirim sana

canım çok teşekkür ederim. özelden yazdım mailimi. çok sağol.....

hayalayaz
31-12-2009, 12:53

canım arkaadaşım internette ücretsiz yayınlanan e- book ise, e-book bölümüne koyabilirsin bir ara ben koymuştum uçmuş..o iyi bir kayanak olabilir yeni başlayanlar için..:flowes

zuzu_jujum
31-12-2009, 13:22
hayal ablacım olumlama örnekleri buldm...bu sayfadamı paylaşıyım yoksa yeni bi konu olarakmı acayımm....???