PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : EFT ile Paraları Hayatınıza Çekin

DENİZ
23-11-2010, 16:32
[Only Registered Users Can See Links]
EFT ÇALIŞMASIYLA BOLLUK YARATMAK( Paraları Hayatımıza Çekmek)
UYARI: BU ÇEVİRİ AMATÖRCE YAPILMIŞ OLUP; TAM ÇEVİRİ DEĞİLDİR; YİNE DE FAYDALI OLMASINI DİLERİM. Eklemede bulunmak isteyen arkadaşlar benimle iletişime geçebilirler.

Bu basit EFT çalışmasından önce bir miktar su içiniz.
David C. bize 10 dakika boyunca EFT koçluğu yapacak.

Bu çalışmayla parayla ilgili blokajlarımızı çözüp, daha çok paraya ulaşmamızı engelleyen duygu ve düşüncelerimizi serbest bırakacağız.

Set up :
Parayı sevmesem de ve parayı hak etmediğimi hissetsem de kendimi kabul ediyorum.
Para problemlerim olsa da kendimi kabul ediyorum.
Bütün faturaları ödeyemesem de ve yeterince para kazanamasam dakendimi kabul ediyorum.

1. TUR
Alın: Para ilgili sorunlarım olsa da ben iyiyim. Önemili değil, kendimi kabul ediyorum.

Göz yani: Faturaları ödemekte yeterli olmasa bile ben iyiyim.
Yanak: Gelecek ayı nasıl getireceğime endişe etsem de…Parayla ilgili endişelerim olsa da ben iyiyim. Parayla ilgili bütün korkularıma rağmen kendimi seviyorum. Her ne olursa olsun kendimi kabul ediyorum.
Dudak üstü: Şimdi parayla ilgili olumsuz düşüncenizi söyleyin örneğin Para kirlidir ona değmek hoşuma gitmez. (kendimden verdim.)diye düşünüyorsanız aklınıdan düşünün Para kirlidir. Ben parayı hak etmem.
Dudak altı: Bu düşüncenin gitmesine izin veriyorum. Artık bu düşünceyi serbest bırakıyorum.
Boğaz bölümü: Evrenin bolluk olduğuna inanmayı seçiyorum. Parayla ilgili bütün sınırlayıcı düşüncemi örneğin onu hak etmediğimi serbest bırakmayı seçiyorum.
Göğüs yanı: Para hakkında endişelensem de, paraya odaklansam da kendimi her şekilde kabul ediyorum.

2.TUR
Alın: Hiçbir faturamı ödeyemesem de önemli değil kendimi her şekilde kabul ediyorum.
Göz yani: Faturalar alıp başını gitse de, borçlarım giderek artsa da kendimi her şekilde kabul ediyorum. Parayla ilgili sorunlarımla barıştım.
Yanak: Hiçbir zaman yeterli para kazanamayacağıma inansam da, bu düşüncemi serbest bırakıyorum.
Dudak üstü Parayla ilgili ……......inancım olsa da, bu düşüncemi serbest bırakıyorum.
Dudak altı: Parayla ilgili güvenli bir finansal durum yaratamamla ilgili sınırlayıcı düşencelerimi serbest bırakmayı seçiyorum.
Boğaz bölümü: Hiçbir zaman zengin olamayacağım inancını serbest bırakıyorum.
Göğüs yanı: Parayı hak etmediğim düşüncesini serbest bırakmayı seçiyorum. Şimdi sizi parayı hak etmediğinize inandıran kişileri düşünün ve onları affedin, onları serbest bırakın. Devam etmeyi seçin.

3.TUR:
Alın: Kolayca para kazanmanın yolunu bulmayı seçiyorum.
Göz yani: Şimdi güzel bir yaşama odaklanmayı ve gelirimin artmasını kabul ediyorum.
Yanak: Çok çalışmayı değil akıllıca çalışmayı seçiyorum.
Dudak üstü Paraya odaklanıyorum. Eğer paraya odaklanırsam o bana gelemenin yolunu bulur.
Dudak altı:Paraya odaklanmayı seçiyorum. Para kazanmaya odaklanmayı seçiyorum. Sınırlayıcı, benim hareket etmemei engelleyen düşüncelerimi serbest bırakmaya odaklanıyorum.
Boğaz bölümü: Ailemden gelen ....... inanaçlar olsa da, kendimi kabul ediyorum. Artık bu inançları serbest bırakıyorum. Bu düşünceleri artık desteklemiyorum.

Göğüs yanı: Sakin olmayı seçiyorum. Güvende olmayı seçiyorum. Ne yapıyorsam en iyisini yapıyorum. İşim çok eğlenceli. Bolluk için de, huzur dolu yaşama odaklandım.

4.TUR:

Alın:Kendimi kabul ediyorum. Amacıma ulaşmamı engelleyen düşünceleri serbest bırakmayı seçiyorum.
Göz yani:Para sahibi olan insanlarla ilgili negatif düşüncelerimi, parayla ilgili olan bütün sınırlayıcı düşüncelerimi serbest bırakmayı seçiyorum.

Yanak:Everen müthiş bir bolluk içindedir. Şimdi ben de payıma düşeni almayı kabul ediyorum.

Dudak üstüPozitif enerjiye odaklanıyorum. Güzel, zengin bir hayat yaşamamı engelleyen korkularımı serbest bırakıyorum. Ben ne yaparsam en iyisini yaparım.

Dudak altı:Harika yaşamım için pozitif enerjiye odaklanıyorum. Bütün korku ve şüphelerimi serbest bıraktım.Yaptığım işin en iyisini yapıyorum. Boğaz bölümü: Kendimi kabul ediyorum. Güzel bir yaşam için her şeyin kolayını bulmaya odaklanıyorum.

Göğüs yanı: Bolluk içindeki yaşamıma odaklanmak için kendimi kabul ediyorum. Bunu hak ediyorum. İstetediklerime sahip olmayı kabul ediyorum.

Şimdi derin bir nefes al , rahatla, bırak gitsin.... Geçmiş olsun. :)

mucize&mucize
23-11-2010, 16:37
ne sölüyorr:)))) bunu tercüme edecek bi arkads yokmu.
yoksa paralar nasıl gelecek :D

DENİZ
23-11-2010, 16:41
Evet bu konuda yardım etmek isterim birazını çevirdim, yazacağım altına :mx çeviriyi motomot yapamıyorum bazı şeyleri bende anlayamadım ama genel olarak ve tıplarken neler söylüyor yazacağım.

qqqq
24-11-2010, 08:34
deniz hanım itenin adresini verirmisiniz.

DENİZ
24-11-2010, 12:26
Eskiden video koyamıyodum şimdide istemeden de koyuyorum (*yıldız):0326: nasıl yazıcam adresi direk videoyu koyuyor? Şöyle yapalım arasında boşluk bırakayım siz boşluğu kapatın olmaz mı?
[Only Registered Users Can See Links] =skHwFjaCx2Q&feature=grec_index

elisya
24-11-2010, 23:23
bu videoda da tepe noktasına vurulmuyor... Gerçi bende tepe noktasına vurulmasından yana değilim başım ağrıyo sonra. ama vurulması gerekiyorsa yapılacaktır tabi.
Tepe noktasına vurmasak ne olur acaba bilen varmı?

DENİZ
24-11-2010, 23:39
Farklı yaklaşımlar olsada uygulayıp ayrıntılara takılmamak gerekiyor. Hatta isterseniz vücudunuzun istediğpiniz bölgesine tıklayabilirmişiniz, o sırada içinizden geliyorsa tıplayın gelmiyorsa es geçilebilirsiniz.

elisya
24-11-2010, 23:58
Benim bildiğim o vurulan yerler vücudumuzdaki enerji noktaları diye biliyorum. O noktalara yavaşça vurularak duygusal olarak tıkalı olan enerjiyi açıyoruz. Madalya noktası falan ..
Yani o yüzden soruyorum. Ben mi yanlış anladım. bilemedim

hayalayaz
25-11-2010, 00:03
elisya

bir tur tıplayarak...bir turda tıplamadan yap bakalım fark olacakmı... denemeden bilemeyiz değilmi??* sevgiler

elisya
25-11-2010, 00:14
evet ablam denemek gerek.. İlk fırsatta bide böle denicem :)

DENİZ
25-11-2010, 20:29
Videonun çevirisini ekledim. Bazı yerleri kendim ekledim, tam anlamadıklarım da çıkarım yaptım.

hayalayaz
25-11-2010, 21:01
sağol kuzum..yüreğine emeklerine sağlık..:güz alkis :spring_bees :çıkmkı

Pandora
26-11-2010, 09:52
Deniz cok teşekkürler.Emegine,yüregine saglık..:spring_bees

hülyaa
26-11-2010, 11:27
harikasın,süpersin..teşekkür ederim:)

isobel
26-11-2010, 14:31
canım ellerine sağlık

DENİZ
26-11-2010, 15:07
Ben teşekkür ederim. Çalışmalarım devam edecek ,shy

mucize&mucize
26-11-2010, 16:01
allah razı olsun.emeğine yüreğine sağlık canım arkadsım.her daim işin rast gelsin.

bi kaç sorum vrdı.kişiden kişye değişiyordur mutlaka ama bunu günlük nekadar yapmalı.mesela şimid 2tur yptım.beynimde zonkluyor :)
ve kac gün tekrarlanmalı.bi kıstas vrmı.

DENİZ
26-11-2010, 16:12
sağol kuzum..yüreğine emeklerine sağlık..:güz alkis :spring_bees :çıkmkı

Deniz cok teşekkürler.Emegine,yüregine saglık..:spring_bees

harikasın,süpersin..teşekkür ederim:)

canım ellerine sağlık

allah razı olsun.emeğine yüreğine sağlık canım arkadsım.her daim işin rast gelsin.
:mx:mx:mx:çıkmkı:0402::0402::0402:kihkihkihkih::D

DENİZ
26-11-2010, 16:36

bi kaç sorum vrdı.kişiden kişye değişiyordur mutlaka ama bunu günlük nekadar yapmalı.mesela şimid 2tur yptım.beynimde zonkluyor :)
ve kac gün tekrarlanmalı.bi kıstas vrmı.

tekrar dinledim Videonun sonunda hergün pratik yapıp tekrarlamak gerektiğini söylüyor en az ....... hafta diyor o kısmını anlayamadım :mshareketliifade268 Burda 4 tur yapmış, sanırım 5- 10 dakikamızı ayırmak yeterli.

mucize&mucize
27-11-2010, 00:22
calışmayı az önce 4turu 4sefer daha yaptım.ama 3.seferde mide bulantım basladı suna bırakmıs olmama ragmen hala devam ediyor.mide bulantısınınn sebebi ne olabilir

isobel
27-11-2010, 00:32
bilinçaltı yapıyor bulantıyı,devam et. Bende EFT yaparken başta bulantı yaşıyorum,zamanla geçiyor. birde bulantı çoksa bileğinin üst kısmına vurabilirsin,iyi geliyor

isobel
27-11-2010, 00:33
aslında bulantı doğru yolda olduğunun göstergesi,demekki o konuda bilinçaltını değiştirmen lazım ve EFT işe yarıyor

mucize&mucize
27-11-2010, 00:42
doğru yolda olduguma sevindim.ne cok dogru yollara ihtiyacım var :D
bukadar hızlı cevp beklemiyordum.hazır ve nazır bekliyormuydun isobelcim :D
teşekkür ederimm canım

isobel
27-11-2010, 02:01
her daim hazır ve nazırım:)