PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kopyalama Yasağı Hakkında

CanBey
18-03-2009, 01:11
100 mesajı olmayan ama amacı konu aşırmak olmayan üyelerimizi bu düşüncemiz dahilinde tenzih eder tüm forum faaliyetlerini gerçekleştirebileceklerini belirtebilirim. Eklentileri indirebilirler, linklere tıklayabilirler sadece kopyala yapıştır yapamazlar.

Sitemizde yeni bir uygulama başlamıştır arkadaşlar. Uygulamaya göre sitemize üye olmayan misafir kullanıcılar hem konu içeriklerini görememektedir hem de mouse sağ tuşunu kullanamamaktadır bunun yanısıra sol tuşla seçim yapıp CTRL+C tuş kombinasyonunu kullanamamaktadır.

Aynı şekilde üye olup da 100 mesaja ulaşamamış üyelerimiz konu içeriğini görebilirler fakat mouse sağ tuşunu kullanamamaktadır bunun yanısıra sol tuşla seçim yapıp CTRL+C tuş kombinasyonunu kullanamamaktadır.

Konu üzerinde de kendilerini bir uyarı kutusu karşılamaktadır.

[Only Registered Users Can See Links]

Böylelikle bir nebze forumumuzdan konu çalınmasının önüne geçmiş olmaktayız.

Bunun yanında yöneticilerimize ek bir yük binmektedir. Üyeler 100 mesajı doldurmak için saçma sapan mesajlar ile forumu kirletebilirler. Bu durumun kontrolü A'dan Z'ye tüm yönetimin sorumluluğundadır.

Print Screen kullanılabilmektedir fakat yazı içerikli konularımız sağlama alınmış durumdadır..

Ayrıca uygulamanın Google Botları için bir sakıncası yoktur. Google her ahvalde sitemizi dolaşıp sayfalarımızı indekslemektedir.

Saygılarımla

sT€yL!<3
18-03-2009, 12:59
teşekkürler abi=)
hayırlı olsun yeni sitemiz=))

CanBey
18-03-2009, 13:01
Hoşgeldin canım benim =)

Cem
18-03-2009, 13:43
Selamlar...
Bence çok üye olup karmaşık bir içerik olacağına az üye olup dolu dolu bir içeriğin olması çok daha iyi...Bu yönde çalışmalar yapıldığı için ben teşekkür ederim ama bir noktada fikrimi da belirmek istiyorum =) Üye olmayanların site içeriğinden yararlanamamaları bence gerçekten ihtiyacı olanların siteyi ıskalamasına neden olabilir diye düşünüyorum...Birde beğendiğimiz yazılar oluyor bazen,onları arşivlemek istediğimiz zaman(kaybetmemek için) bazen copy paste yapmak zorunda kalabiliryoruz print etmek için...Tabi yanlış yapılmış demiyorum ama bu benim kendi düşüncem sadece belirtmek istedim : ) saygılarımı sunuyorum...

CanBey
18-03-2009, 14:06
Fikirlerinize saygı duyuyorum fakat herkes sizin gibi paylaşımcı ruhu ve bilgi edinme arzusu taşımıyor maalesef. Günümüzde forum aleminde emek (Ç)alıntı yapılması daha kolay insanlara. Size bir ipucu vermem gerekirse konuların ilk mesajının üstünde Seçenekler bulunmaktadır. Oradan yazdırılabilir şekli göster diyerek çıktı alabilirsiniz.

[Only Registered Users Can See Links]

Not : Sayfa henüz düzenlenmemiştir

hayalayaz
18-03-2009, 18:09
wau[Only Registered Users Can See Links] akın ne kadar dolmuşsun ablam, ama sana ne yapıldığına değil, senin neler yaptığına bak,
söylenenleride boşver, kim geldi, kim gelmedi hiç önemli değil, önemli olan enerjisi bizimkine uyumlu olanların gelmesi, ve sitemizde gerçek arkadaşlıklar yaşanması.
ayrıca 60>70 bin veya daha fazla hayalet üye olacağına daha az fakat katılımcı, paylaşımcı üyelerimiz olsun, ayrıca kullanıldığını, arkadaşların yanında olmadığı için ihanete uğradığını düşünüyorsan, yanlış düşünüyorsun, herkes, arkadaşının bulunduğu yerde olmak zorunda değildir. dediğimiz gibi burası kişisel gelişim sitesi gelişen/ gelişmek isteyenler gelsin, ve lütfen herkes bir diğerine yürüdüğü yolda örnek olsun başkalarınında gelişmesinden sevinç duysun, bir tek kendisini düşünen, her ne demekse popüler olmayı hedefleyen insanlar bizden uzak olsun. yerlerinde sağolsun.

cemciğim amacımız siteyi korumak, başka bir şey değil, bilgiye ulaşmak isteyen ve 100 mesaj yazmaya vakti olmayan kişi bir yolunu mutlaka bulur, hiç bir şey yapamazsa yöneticilerden birine ulaşır yine de o bilgiyi alır, galiba seninle tanışmıyoruz, hepimiz insan sevgisiyle doluyuz, insan için yapamıyacağımız hiç bir şey yok. Yeterki iyiniyeti sezinleyelim. benim oğlum yıllardır başka sitede bilgisayar dediğinde bildiği ne varsa karşılıksız öğretti hala daha öğretiyor. ikinizede saygılı sevgiler

Mustang
18-03-2009, 19:26
Bende bu mesaj konusunda bir öneride bulunmak istiyorum benim üye olduğum bir başka sitede yeni üyeler günde ikitaneden başka mesaj yazamıyorlardı bu da yeni üyelerin gereksiz mesajlarla yer işgal etmesini önlüyordu .Lütfen konu eklerken gerekli konuları ekliyelim çok dolu olmasındansa kaliteli olması daha iyi.

hayalayaz
18-03-2009, 19:41
Bende bu mesaj konusunda bir öneride bulunmak istiyorum benim üye olduğum bir başka sitede yeni üyeler günde ikitaneden başka mesaj yazamıyorlardı bu da yeni üyelerin gereksiz mesajlarla yer işgal etmesini önlüyordu .Lütfen konu eklerken gerekli konuları ekliyelim çok dolu olmasındansa kaliteli olması daha iyi.

mustangcığım şu anda site henüz boş olduğu için üyelerimiz, arattığını buluyor, ve aynı mesajı iki kez eklemiyor, ama ileride olacaktır, buna karşıda bir önlem düşünürüz elbirliği ile. bencede çok konu olacağına, gereksiz konular olacağına bizi geliştiren/hoşumuza giden konular olsun, ben fazla bir kateğori açmadım, ilgi alanlarına göre kategori bulamayan üyelerimiz bana yazıyor, ilgilendiği konuyu söylüyor ve beeeeen, istediğin kategoriyi açarım amaaaaa ilgileneceksin diyorum, ne kurnazlık ama haha şimdilik herşey yolunda gidiyor, birde konu silmek için üyelerin onayını beklemeyeceğiz, altına yorum yazılmadan silinmesi gereken mesajları sileceğiz, aslında tüm kurallar yaşanarak, ihtiyaçlara göre koyulduğunda daha iyi olur diye düşünüyorum, inşallah doğru yapıyorumdur. çok sıkı fıkı kuralları olan siteleri ve çok gevşek olan siteleride sevmiyorum, ortayı bulmayı diliyorum..saygılı sevgiler

ZİŞAN
18-03-2009, 20:04
Emeğine sağlık çok güzel bir yöntem...

hayalayaz
18-03-2009, 20:11
Emeğine sağlık çok güzel bir yöntem hırsızlara karşıhj

zişancığım hırsız demiyelim, sonuçta bizde bir yerlerden konu alıyoruz. :mshareketliifade259 yani seni bilmem. belki almıyorsundur. ama ben merak ettiğim konu bulduğumda almadan gitmem. bazen almaya vaktim olmadığında o siteyi yerimlerine kayıt ediyorum, sonradan üye oluyorum, cıcığını çıkarıncaya kadar dolaşıyorum okuyorum.

ZİŞAN
18-03-2009, 20:19
Yok ablam yav bende çalıyorum:DBütün o yazıları üretecek kadar zeki değilim..:smile (4):
Peki hrsız demiyelim öyleyse ben hemen o lafı oradan alayım:love0073:

Cem
18-03-2009, 23:01
Sevgili Berk kardeşim ve değerli hayal ablacım,:love0079: ikinizi de çok seviyorum ve takdir ediyorum yaptığınız çalışmalar hakkında...Ben de ilk mesajımda belirttiğim gibi çok üye olup karmaşık bir içerik olacağına az üye olup dolu ve hareketli bir içerik olmasını destekliyorum...Bence de değişmek isteyen bir insan ister site içeriğini görsün ister görmesin bi şekilde bir yerlerden gelip bulur kaynağı(kendimden biliyorum)...Berk kardeşim inan bana seni çok iyi anlıyorum çünkü aynı durumları bende yaşıyorum =) çok iyi zaman geçirdiğim birçok arkadaşım şimdi (ne olduğunu bile bilmiyorum)birden bire benimle konuşmayı selamlaşmayı kestiler...Yolda görüp görmemezlikten geliyolar hepsi=) ama pek de umrumda değil açıkcası bu durum...Herneyse kurallar konusuna gelince,şimdi tabi sen bilgisayar öğretmeni olduğun için tabi ki bu konularda şüpesiz çok daha fazla bilginin olduğunu biliyorum =) O yönde itiraz edecek değilim zaten=) şöyle bir söz vardır düşmanlarınıza karşı gelmek büyük cesaret ister fakat dostlarınıza karşı gelmek çok daha büyük bir cesaret ister =) ama karşı mı geliyorum tabi ki hayır,fakat şöyle bir bakıyorumda etrafıma insanlar o kadar yapmacık ve süslü davranışlar içeririsinde ki birbirlerine karşı sadece kendilerini kandırmaktan başka birşey yapmıyorlar ve bak sen ne güzel hiç bir süsleme yapmadan cevabını özgün düşüncelerini hiçbir iğneleyici bir tavıra girmeden belirtmişsin tebrik ederim seni,ve hatırlarsın belki bir keresinde msn de konuşuyorken bana sadece kalbinin sesini dinle demiştin =) bunu 22 yıllık hayatımda bana tek söyleyen kişi sensin desem inanırmısın? Şimdi dediğim gibi sen bu işte ustasın tabi ki daha iyisini bilirsin ama az önce de dediğim gibi önemli olan süsleme yapmadan özgürce fikirlerimizi paylaşabilmektir diye düşünüyorum buna bağlı olarak bende kurallar hakkında kendi düşüncemi paylaşmak istiyorum...Ben küçükken bir foruma üyeydim ve link paylaşımı için 50 mesaj sınırlaması vardı...forumun içeriği güzel fakat link paylaşamıyorum e o halde ne yapacağım?ondan sonra boş boş mesajlar atmaya başladım emeğine sağlık,paylaşım için teşekkürler,vs.vs. =) forum biraz daha ilerleyince bence yeni gelecek olan pek çok insan da böyle yapacaktır bilemiyorum belki de ben yanlış düşünüyorum bilemem=) kurallar değiştirilsin de demiyorum ama alıntı butonuna basınca alıntı da yapılmıyo sanırım artık yada ben bilmiyorum yapmayı :mshareketliifade259

Hayal abla son olarak oğlum birsürü kişiye hayrına bilgisayar öğretti demişsin ne güzel,bizim böyle insanlara ihtiyacımız var...Bende yeminli simültane tercümanım zor bir işle uğraşıyorum,herkese beğendiremiyoruz malesef ama bir zamanlar bana hakaret eden kazıklayan adamlar şimdi bana muhtaç duruma geldi...ve tabi hiçbir karşılık beklemeden yardım ettim...Çok kısa bir süre önce msn adresini istediğim ama ben sana vermem diyen arkadaşlarım bu gün evi arayıp beni soruyorlar =) burası bir aile ortamı olduğu için rahatça anlatabiliyorum bunları bak Berk senin yazını okudum bende gaza geldim:D Hepinizi çok seviyorum kalın salıcakla :mshareketliifade393

bigci
18-03-2009, 23:11
Malum Bi mekanda SAçpa sapan konu açdıgımı düşünen 10 larca insan bana apaçi gözüyle bakmıslardı hatta adios demişlerdi yani yol almamı istemişlerdi :p :P acaba tarih tekelül edicekmi onu merak ediyorum

CanBey
18-03-2009, 23:11
Cem sistemi kullanmak hakkında istediğin soruyu sorabilirsin. Mesajların altındaki

[Only Registered Users Can See Links] düğmesi sadece tıkladığınız mesajdan alıntı yapmaya yarar.

[Only Registered Users Can See Links] düğmesi ise birkaç mesajdan alıntı yapmanızı sağlar. Kullanımı şöyledir. Alıntı yapmak istediğin mesajın altındaki [Only Registered Users Can See Links] düğmesine basıyorsun. Basıldığında düğme [Only Registered Users Can See Links] şeklini alıyor. "+" işareti "-" oluyor yani. Daha sonra konunun altındaki [Only Registered Users Can See Links] düğmesine basarsan alıntı yaptığın mesajlar ve mesaj yazabileceğin sayfa açılır. Sende istediğini yazarsın ve [Only Registered Users Can See Links] düğmesine basarsın.. Bu kadar =)

Cem
18-03-2009, 23:14
Ayıp oluyo ama :D o kadarını biliyorum ama bende olmuyo malesef...alıntı butonuna basınca alıntı yapmıyo yani normal mesaj sayfası açıyo...

CanBey
18-03-2009, 23:23
Oyyyy çok özür dilerim hemen kontrol ediyorum Cem :blush2::blush2::blush2::blush2:

CanBey
18-03-2009, 23:30
Flood için Özür dilerim konunun güncel kalması açısındandır alta mesaj yazıldığında mesajlarımı birleştiririm...

Cem sorun düzeltildi. Artık alıntı yapabilirsin.

Üyeler Alıntı yapılabilmesi için en az 10 mesaja sahip olmalıdır.

Cem
18-03-2009, 23:31
Alıntı yapabileceğim için hiç bu kadar sevinmemiştim :D teşekkürler...

hayalayaz
18-03-2009, 23:47
Malum Bi mekanda SAçpa sapan konu açdıgımı düşünen 10 larca insan bana apaçi gözüyle bakmıslardı hatta adios demişlerdi yani yol almamı istemişlerdi :p :P acaba tarih tekelül edicekmi onu merak ediyorum

oğluşum şimdi nereden çıktı bu, yok biz seni tutacağız burada, sen bize, biz sana uyum sağlayacağız, birbirimiz hakkında yanlış anlamalarımız olursa, özel mesaj yazarak anlaşma imkanımız var, bir kaç gündür buradasın, site ortamında konuşmak istemediğimiz konuları özelden paylaşıyoruz,

şimdi düşündümde, biz galiba hepimiz apaçiyiz, :smile (1): o malum yerden hepimiz tası tarağı toplayıp çıktık, yapılan ayak oyunlarını anlayamadık, yaaa boşverin iyiki çıkmışız, bakın kendi cumhuriyetimizi kurduk iyi oldu iyi,
eskiyi bırakalım artık önümüze, bakalım, kim ne yaptıysa yaptı, hepsine ve en çokta kendimize saygılı sevgiler..:Ö

hayalayaz
18-03-2009, 23:49
biriniz alıntı yapamadı, :smile (1): diğeride anlattımı? çok güldüm allahta sizi güldürsün

CanBey
18-03-2009, 23:53
Annecim yapma lütfen Cem'e karşı utancımdan ölüyorum zaten:mshareketliifade203:mshareketliifade177

Perilice
21-03-2009, 12:30
:smile103vm: ben kopyalaya biliyom arşiv haline getiriyom ama kendim için :smile103vm:

bigci
21-03-2009, 12:33
oğluşum şimdi nereden çıktı bu, yok biz seni tatacağız burada, sen bize, biz sana uyum sağlayacağız, birbirimiz hakkında yanlış anlamalarımız olursa, özel mesaj yazarak anlaşma imkanımız var, bir kaç gündür buradasın, site ortamında konuşmak istemediğimiz konuları özelden paylaşıyoruz,

şimdi düşündümde, biz galiba hepimiz apaçiyiz, :smile (1): o malum yerden hepimiz tası tarağı toplayıp çıktık, yapılan ayak oyunlarını anlayamadık, yaaa boşverin iyiki çıkmışız, bakın kendi cumhuriyetimizi kurduk iyi oldu iyi,
eskiyi bırakalım artık önümüze, bakalım, kim ne yaptıysa yaptı, hepsine ve en çokta kendimize saygılı sevgiler..:Ö

:D:D:D:d abla tabi apaçiyiz yaa bilim adamları bagıra bagıra soyluyo kızılderililer türk diye :D:D demekki neymişş

üzüm üzüme baka baka seninki benden kırmızı dagdan indim kereste damlaya damlaya sakla zamanı gelir samanı :D:D:D