PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Psiball

Antuza
18-03-2009, 00:16
psiball nedir?
psiball yani psişik enerji topu anlamına gelir. psikokinezi nin alt dallarındandır

psiball la neler yapılabilinir?
psiball ı öğrendiğiniz zaman onları atıp fırlatabilirsiniz cisimleri oynatabilirsiniz hatta renklendirebilirsinizde

psiball ın kolaylığı kişiden kişiye değişebilir hatta bazıları bilmeden bile yapmaktadırlar bazı durumlarda telekineziden daha kolay olmaktadır

psiball alıştırmaları?
psiball alıştırmaları şu anda 100 geçiktir ama genel olarak hepsine hitab eden bir alıştırma yani bütün alıştıraların temelini vermekteyim

alıştırma 1
Önce sağ işaret parmağınla sol avucuna spiral çizecek şekilde dokun
bu hissi aklında tut sonra aynı hissi parmağını kullanmadan(hiç bir dokunma olmadan) diğer elinde hisset(bence dokunmanızda bir sakınca yok nasıl istiyorsanız öyle yapın)

bu eğzersizi başka hareketlerle de deneyebilirsiniz (spiral yerine başka şeyler çizerek) ve başka vucut bölgelerinde de deneyebilirsiniz(diz,kol,ayak gibi)
Psi Top yapmak
yukardaki egsersizle ve diğer değişimlerle sanırım bunun nasıl bir şey olduğunu hissetmeye başlamışsınızdır. yakında bu hissi hissetmek için fiziksel bir dokunuşu istiyaç duymuyacaksın sadece düşüneceksin ve hissedeceksin

ne yapacaksın bu hisle? onu biraz daha farklı hissetmeye çalış. çok daha sıcak veya çok daha soguk hissetmeye çalış. eger yardıma ihtiyacın varsa elini bir sogutucuya veya ısıtıcıya koy. şimdide hiç bir etki yapmadan bu hisleri hissetmeye çalış. yaşa ve eğlen bu yaptıklarınla

bunları yapmaya alıştıktan sonra psi top yapmayı deneyebiliriz. bazı insanlar psi topu hemen yaparlar ama sen yapamıyorsan sorun değil pratikle sende başarabilirsin

psi top yapmak için o hissi avuçlarının arasında hisset sonra ellerini birbirine yaklaştır ve ellerinin arasında top oluştur. hisset
işte ister inan ister inanma bir psi top yaptın bunun kolay olacağını söylemiştim

alıştırma 2
Adım 1
Psi-Top'unuzu Nerde Oluşturacağınızı Belirleyin

Eğer kendinize göre olan stili seçtiyseniz ikinci adıma geçin..

Adım 2
Enerji Kaynağınızı Belirleyin

Genellikle insanlar herhangi bir nesneden enerji enerji çekmeyi düşünürler ama ben size Dünya/Güneş/Ay üçlüsünden birini seçmenizi öneririm.Çünki onlaran alacağınız enerji size daha fazla Psişik Güç kazandıracak ve Psi-Top'unuzu daha güçlü oluşturmanızı sağlayacaktır..

Sıcak bir Psi-Top oluşturmak istediğinizde Güneş..Soğuk bir Psi-Top oluşturmak istediğinizde Ay..Herhagi bir güçte Psi-Top oluşturmak için Dünya'yı seçin..Eğer size göre olanı seçtiyseniz üçüncü adıma geçin.

Adım 3
Kaynağınızdan Enerji Çekmeye Başlayın

Enerji çekmek işin en kolay ama en uzun kısmıdır..Yaklaşık 2 dakikayı bu işleme ayırmanız gerekir..Enerjiyi çekmek ise tek bir olaya bağlıdır..İmajinasyon..Sadece enerjiyi çektiğinizi imaje edin..Enerjinin vücudunuza aktığını düşünü..Bu kadar.(bilmeyenler vardır diye yazıyorum.İmaje etmek,hayal etmek demektir. burda enerjinin içinize dolduğunu hayal ediceksiniz yani)

Adım 4
Çektiğiniz Enerjiyi Ellerinize Yöneltin

Böyle birşey hayal edin..Ama tam bunu değil..Çektiğiniz enerjinin elleriniz arasında oluşacak bir top haline getirdiğinizi hayal edin..Ve topladığınız bütün enerjiyi topa aktarın.

eğer gerekli konsantrasyonu sağladıysanız enerji topunuz oluşacaktır.

Alıntıdır

Antuza
18-03-2009, 00:28
Psi ball(EnerjiTopu) Benim en ilgimi çeken parapskoloji olaylarından birdir...Zaman zaman yaparım ve gerçektende enteresan şekilde avuçlarınızın arasındaki enerjiyi hissediryorsunuz...
Psi ball'la neler yaparsınız?
Enerjiyi doğru bir biçimde yoğunlaştırarak cisimlere etki edebilirsiniz...Enerji kalkanı yaratabilirsiniz,hatta daha uçuk söylemlerle görünmezliğe kadar gidebilirmiş:)
Ben psiball'ı iki noktalama olayında çok kullanmaya başladım...Enerji gönerme,fırlatma olayındada yardımcı oluyormuş...

Stubborn
18-03-2009, 08:46
Psıtopum benım..ben onunla neler neler yaptım:)))

elisya
02-12-2010, 10:58
Böle bişiyi ilk defa bugün okudum. Hiç deneyen var mı acaba...?

psi ball nedir? nasıl yapılır?

Arkadaşlar psi ball kendi düşüncemizle ve enerjimizle enerji topu yapma

GÜNEŞ:eğer güneşi düşünerek elinizi açık şekilde top şeklinde açarak yaparsak psi ball umuz yani enerji topumuz sıcak olur

AY:eğer Ay'ı düşünerek elinizi açık şekilde top şeklinde açarak yaparsak psi ball umuz yani enerji topumuz soğuk olur.

NASIL YAPILIR
psi ball yapmaya başlarken bu iki gezegenimizi (Ay,Güneş) düşünerek başlıycaz.Bu gezegen işi psi-ball yapdığınızdan emin olmanız içindir. Bu sıra içinde ses olmayacak ve gözümüz kapalı olacak.Eğer enerji topumuzu (psi ball) bize kendini hissetirirse gözümüzü açalım.

#Not:Gözle görülmez karanlık ortamda olur ve yanınızda kimse olmasın

#Not:Siz gözükmüyor die kafanıza takmayın güneş düşüdndüyseniz ve eliniz sıcaksa olmuş demektir ay düşündüyseniz ve eliniz soğuk ise olmuş demektir.

#Not: Daha önceden de söylediğim gibi ay ve güneş işi kendinizi denemeniz içindir...

Eğer gerçekden yapıyorsanız zaten avcunuzun içinde bir enerji hissedersiniz.Yaptığınzdan emin olunca avcunuzu birbirine yaklaştırın ve çekin o topun sıkışdığını ve tekrar eski haleni geldiğini hissedersiniz...
Eğer psi-ball da uzmanlaşırsanız ve psi-ball'ı atmayı becerebilirseniz lambaları açıp kapaya bilir(florasan lambaları hiç denemedim),kapılar,camlar vs böyle şeyler yapabilirsiniz.İyice düşününce hayatimizi kolaylaştırdığını anlarsınız.
Örnek veriyim size;
Gece yatağınıza yattınız ve lambaları yakmayı unutdunuz ve kalkmak istemiyorsunu hemen bir psi-ball yap ve fırlat böylece lamba söner,tabi isabet ettirmekde önemlidir.

isobel
02-12-2010, 14:08
valla ışık söndürmeyi denemedim:) Ama ellerimin arasındaki enerjiyi çok net hissettim. Yakınlaştırınca avuçları sanki bir şeyi sıkıştırıyormuşsun gibi oluyor.
Yaptığım yoga çalışmalarında vardı.
Bak epeydir ihmal ettim yogayı,yaz başı sıcak diye bırakmıştım,tekrar başlamam gerek.
Hatırlamama vesile olduğun için teşekkür ederim

elisya
02-12-2010, 14:36
Ben de hissediyorum topu, ama nasıl fırlatacağımı bilemedim...?
Bide o top dediği iki el arasındaki çekim gücü gibi geldi bana. matrix i yaparken oluyodu.
Bu onunla yanı şey mi anlamadım.. ?
ay insanoğlu neler neler yapabiliyormuş ta haberim yokmuş.. :)))

isobel
02-12-2010, 14:44
aynen öyle canım,iki el arasındaki enerji bu. İstediğin şeyi düşün ve ona gönderdiğini imgele,ben bankada sıra beklerken falan çok kullanıyorum. Numaranın hızla ilerlediğini imgeliyorum,oluyor:) Bu gerçek,hiç uzun süre beklemedim yıllardır

elisya
02-12-2010, 14:57
aynen öyle canım,iki el arasındaki enerji bu. İstediğin şeyi düşün ve ona gönderdiğini imgele,ben bankada sıra beklerken falan çok kullanıyorum. Numaranın hızla ilerlediğini imgeliyorum,oluyor:) Bu gerçek,hiç uzun süre beklemedim yıllardır

Heee, fırlatma dediğiniz bu mu oluyo.. yani ona gönderildiğini mi imgeliyeceğim. tamamm.. :))

flz71
02-12-2010, 18:33
Bu çalışma çok ilginç geldi bana. daha önce hiç duymamıştım. ayrıntılı çalışma yapan varsa ayrıntıları yazabilirler mi acaba?

nükü1
03-12-2010, 16:12
süper bir top bu bayılırım buna ben süreklide kullanırım çok zevkli oluyor

DENİZ
03-12-2010, 16:28
nükü nasıl kullanıyorsuni sonuçları ne oluyor örnek verebilir misin?

elisya
03-12-2010, 17:06

ya ne güzel.. sizde yukardaki gibi mi yapıyorsunuz?.. Ben hala gönderemiyorum da.. :oyyy:

Ataz
03-12-2010, 17:12
Sevgili arkaaşlarım;
Bunun toplu çalışması yapılamaz mı???????
Sevgili Antuza Konuyu başlatmışsın arkadaşım , hadi bir önayak olda güzel bir çalışma başlatalım. hani ben aranız da zaten son derece bilgisizim de ama bunu da yeni duydum.Bana çok farklı bir şey gibi geldi:mshareketliifade385 :mxçalışma için hazırım

Gülçin Şen
03-12-2010, 18:12
Sevgili arkaaşlarım;
Bunun toplu çalışması yapılamaz mı???????
Sevgili Antuza Konuyu başlatmışsın arkadaşım , hadi bir önayak olda güzel bir çalışma başlatalım. hani ben aranız da zaten son derece bilgisizim de ama bunu da yeni duydum.Bana çok farklı bir şey gibi geldi:mshareketliifade385 :mxçalışma için hazırım

Ataz abla Antuza artık sitemizde paylaşımlarda bulunmuyor...

Bu konuyu bilen ,uygulayan arkadaşlar deneyimlerini ve bilgilerini burada paylaşırlarsa çalışma neden olmasın....:idea

Ataz
03-12-2010, 18:16
Hay allah yaşlılık işte gözler görmüyor, kulak duymuyor......Canııııııım sağol uyardığın için kocaman ,kocaman:mx :mx :mx

Ataz
03-12-2010, 18:20

Sevgili Nükü bu ihale heralde sizin üstünüzde kalacak gibi hadi bir gayret bizi de yönlendir:güz :spring_bees

elisya
04-12-2010, 13:50
Ben hala enerjiyi nasıl göndereceğimi bilemiyorum.. Bilen birileri varsa bizede anlata bilir mi..?
Dün ellerimde topu hissettim. ama illaha ay dan yada güneşten mi enerji çektiğimizi düşüneceğiz. ( ki bunu az çok yapıyorum..) ama sonra nasıl göndereceğimi bilemiyorum. Bilen var mııı?..

Ataz
04-12-2010, 17:32
Elisya canım acele etme biz siparişimiz verdik evrene bir bilen mutlaka gelip bizi bulacak ,öğretecek ve de yönlendirecek:butterfilles

ze_ze
04-12-2010, 23:13
Bu tip çalışmalar niyetle, konsantrasyonla olmuyormu, imajine edeceğiz tabiki...hiç yapmadım ama böyle düşünüyorum ayrıca aklıma sevgi enerjisiyle bir top yapmak geldi:)
ama neyi baz alıp çekmeli orda takılım, ya da sadece evrenden mi demeli...sonrada onu istediğimiz duruma, nesneye fırlatabiliriz:) Bilmem ki ne dersiniz? Birde sevgili stubborn sen nasıl yapıyorsun? anlatırsan sevinirim...:):):)

nükü1
06-12-2010, 12:44
kusura bakmayın bu aralar yoğundum kaçırdım gündemi ,şimdi şöyle oluyor güneşten ,aydan yada dünyadan avuçlarınıza enerji çekebilirsiniz mesela güneşe karşı avucunuzu açıp güneşin sıcacık turuncu bir ışıkla avucunuzu yıkadığını imajine ediceksiniz,ay içinse aydan soğuk beyza şeffaf bir ışığın avucunuza aktığını hissetmeniz gerekiyor ,kapalı bir alandaysanız güneşi ve ay ı görme imkanınız yoksa o zamanda dünyadan avucunuzun içine mavi bir ışık aktığını imajine ediyorsunuz neyle çalışmak isterseniz enerjiyi avucunuza çwkip hissettikten sonra önce avucunuzda yavaşça hareket ettiğini döndüğünüz hissedip alıştırma yapın zaten zamanla topunuz büyüyor ve gelişiyor ,mesela ben yiğenimi kobay olarak kullanuyorum bu durumlarda onun hareketlerini gözlemliyorum eğlenceli oluyor kısaca böyle aklınıza takılan olursa sorun lütfen atladığım şeyler olabilir çünki (bu arada conki bana kızıcak ama evet tüm bildiklerimi tuna nın üstünde deneyimliyorum) herkese sevgiler.

DENİZ
06-12-2010, 13:08
nühü peki yiğeninine ne yapıyorsun topla? Yani topu elimizde yaptık diyelim. Ne işin kullanacağız?

elisya
06-12-2010, 23:37
Birde şu var topu yatıktan öncemi niyet ediyoruz? elimizde tutarken mi?
ve yaptık niyetimizide ettik peki nasıl yollayacağız. ben hala anlamadım burasını.. :((
lambanın düğmesine yada bankada beklerken nasıl kullanılır bu top.. ?
( çok mu soru sordum ne?? :) )

DENİZ
07-12-2010, 00:48
Birde şu var topu yatıktan öncemi niyet ediyoruz? elimizde tutarken mi?
ve yaptık niyetimizide ettik peki nasıl yollayacağız. ben hala anlamadım burasını.. :((
lambanın düğmesine yada bankada beklerken nasıl kullanılır bu top.. ?
( çok mu soru sordum ne?? :) )
elisya sora sora Bağdatı bulacağız seninle:3664

elisya
07-12-2010, 10:05
benim küçükken hiç topum olmadı... :1274 ben bu topu çok sevdim :))) :dellek topum da topum işte :)):pon pon

nükü1
07-12-2010, 12:29
şimdi şöyle kullanıyorum ben mesela annemin canı sıkkın diyelimki elimin arasında topu alıyorum sonrada annemin keyfinin yerine gelmesini niyet edip ona turuncu sıcak bir top yolladığımı hayl ediyorum yada tam tersini yapıyorum bu birazda bizim hayal gücümüze bağlı çalıştıkça pratik yaptıkça bir sürü yere yollayın hayvanlara, insanlara, sulara böceklere ne bilim işte size bağlı veya bankadaki memur sizi sinir ettiyse onada aydan ışık çekip onu dondurmak için yollayın işte böyle :mek

elisya
07-12-2010, 13:07
ay bu mu..? bu kadar basit mi yapıyoruz. Ona doğru yolladığımızı hayal edicem. :güz temamm.. bende bi deneyim tekrardan..

DENİZ
07-12-2010, 21:53
[Only Registered Users Can See Links] 2_n.jpg ([Only Registered Users Can See Links])

Ben de evdeki ışıkları söndüreceğim diye günlerdir uğraşıyorum.:1592:1592:1592

Küfkedisi
07-12-2010, 22:03
Bende anneme yaptım akşam sofrada,karşımda oturuyordu ve yorgun biraz da agresifti annecim benim aklıma bu top geldi :) içimden öyle o topu (güneş enerjili tabi) anneme yolladım ışıltıyla :) sonra baktım yattı annem üşüyor ,birde hopo yaptım :) maşallah canım annem ayaklandı yahu :) :güzlkz

nükü1
08-12-2010, 12:09
süpersin kedicik çok iyi alıştırma bu özellikle suratsız insanlarda çok işe yarıyor :butterfilles