PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bir Çift Gülen Gözle Yaşamakk

spestnaz
23-10-2010, 23:01
Yazınca rahatlıyor insan, rahatlamak istiyorum.. Hem de çooookk [Only Registered Users Can See Links] bugün sitenin olumlamalar bölümüne daldım ve bir sürü olumlama çaldım [Only Registered Users Can See Links] paylaşanlara canı gönülden teşekkür ettimm,, sevgilerimi yolladımm :)) 21 gün çerçevesinde değişmek istiyorum ben de.. Yarın sabah başlayacağım,, her gün yapacağım. Pes etmek yok.. Şu an ekrana bağımlı durumdayım, böyle giderse kötü şeyler olacak ama böyle gitmeyeceği için sorum yokk :) Hayat güzel. Yaşamayı seviyorum, sizleri seviyorum. Sağlıcakla kalın :)

nazan erten
23-10-2010, 23:16
sanırım işin en özü yada başlangıcı bu.iyi tespit:))
bir çift gülen gözle yaşamakk.
vee bende renkli yazmayı başardım oleyyy

hayalayaz
23-10-2010, 23:28
ikinizide tebrik ederim..:hi

DENİZ
24-10-2010, 17:59
21 gün çerçevesinde değişmek istiyorum ben de.. Yarın sabah başlayacağım,, her gün yapacağım. Pes etmek yok.. Şu an ekrana bağımlı durumdayım, böyle giderse kötü şeyler olacak ama böyle gitmeyeceği için sorum yokk
ekrana bağımlı olup uygulamaya geçmeme durumu bende de var. Bunu da aşmalıyız. balık tutamıyorsak balığın nasıl tutulacağına dayir kitabı ezbere bilmenin ne anlamı var?(bunları kendime dedim:;)
Haydi uygulamaya geçelim:0400:

spestnaz
24-10-2010, 18:03
Hepinizin yüreğinize sağlıkk meleklerim :) İyi ki varsınız.. Her şey her an daha da güzele gidiyorr :))