PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 10.10.2010 Neyin başlangıcı?

Aprilrose
21-10-2010, 12:01
10.10.2010 Neyin başlangıcı?

10.10.2010 tarihinden itibaren koşulsuz sevgiyi deneyimleyeceğiz. Bu tarihten sonra bizi bekleyen değişimler neler? Neler yaşayacağız?

[Only Registered Users Can See Links]

Koşulsuz sevgi

10.10.2010 tarihinden itibaren koşulsuz sevgiyi deneyimleyeceğiz.

Bazı tarihler vardır. Önemleri büyüktür. İşte, yakın zamanda sessiz sedasız spiritüel dünya için önem taşıyan bir tarihi daha geçirdik. Bu tarih 10.10.2010.

Benim sizinle paylaşmak istediğim; 10.10.2010 tarihinde nikah dairelerinin full kapasite çalışması veya doğum katlarında yatacak yatak bulamamak değil. Ben sizlere daha çok bu tarihten sonra bizi bekleyen değişimlerden bahsetmek istiyorum.

Son zamanlarda hayatımızın içinde başımıza gelen olayların sıklığının arttığı dikkatinizi çekti mi?

Düşündüklerimiz bir süredir karşımıza hızlı bir şekilde deneyim olarak çıkmaya başladılar. Eskilerin dedikleri gibi “Aklıma gelen başıma gelir” ifadesi bu aralar oldukça popüler oldu. İçimizde yaşadığımız duygular kısa bir süre sonra farklı şekillerde gerçekleşmeye başladılar. Eğer korkuyu düşünüyorsak korkuyu, endişeyi yok eğer hayallerimizi düşünüyorsak ta onların gerçekleşmesi deneyimledik.

Sadece biz mi?

Etrafımızdaki hayallerini gerçekleştiren insanların sayılarında da artışlar oldu. Kimi tanıdıklarımızın düşlerine ulaşmalarına, hayatlarında şans olarak tanımladığımız olaylar yaşamalarına şahit olduk.

Kimilerinin de korkularıyla yüzleşmesini üzülerek gördük, duyduk. Biz bu durumu fark ettikçe eğer olanın farkında değilsek de bu hız karşısında daha çok endişe duymaya, daha yoğun olumsuzu düşünmeye bir diğer ifade ile de istemediklerimizi yaratmaya başladık.

Daha bu duruma tam adapte olamamış, düşüncelerimizin farkına varamamış, istediklerimizi yaratma noktasına giden alıştırmaları yapamamışken şimdi de karşımıza değişen enerjilerle sevginin farklı bir evresi deneyimleme fırsatı çıktı.

10.10.2010’dan sonra karşımıza çıkan ve deneyimlerimize sunulan sevginin bu evresi nedir?

Bu evre sevginin saf, nötr hali yani beklentisiz, koşulsuz sevgidir. Bu tür bir sevgiyi hissedebilmemiz için evrendeki nötr enerjilerle uyumlu olmamız ve kendimizi olumsuz yaratımlardan uzak tutabilmemiz gereklidir.

Bunun için uygulamamız gereken bazı davranış kalıpları vardır. Biz bu davranışları günlük hayatımızın bir parçası yapar, sürekli uygular hale gelirsek karşımızda bizi bekleyen ilahi bir çoşku, sürekli içimizde dolup taşan bir sevgi pınarı olacaktır.

Peki, bizi koşulsuz sevgiyi deneyimleme noktasına getiren bu bahsedilen davranış kalıpları nelerdir?

Öncelikle zihnimizin farkında olabilmemiz ve onu susturabilmeyi öğrenmiş olmamız gerekir. Ondan sonra içinde bulunduğumuz anı hissederek yaşamamız ve oradaki hislerimizi beklentilerle beslemememiz gerekir.

Yaşamın bize sunduğu fırsatları sevgi ile kabul etmeyi ve etiketlemeden yaşamayı öğrenmiş olmalıyız.

Yaşananların farkında olabilmek ise bize karşımızdaki kişilerle empati kurabilmeyi ve ilişkiyi iki taraf içinde kazanan bir noktaya getirebilme becerisini beraberinde getirir.

Koşulsuz sevgiyi hayatımızın bir parçasında deneyimleme noktasına gelebilmemiz için öncelikle bir önceki sınıfın derslerini iyi çalışmış olmak, sınavları başarı ile vermiş olmak gereklidir. Bir alt sınıfın dersleri koşulsuz sevgiyi yaşayabilmemiz için bize temel oluşturur.

Koşulsuz sevgiyi nasıl deneyimleyeceğiz?

Bu sorunun cevabı hepimize kendi senaryolarımız içinde farklı şekilde ulaşacaktır. Ama her birimizin filminde aynı olan şey bu sevginin oluşabilmesi için gerekli olan koşullardır.

Koşulsuz sevginin boyutunu anlayabilmemiz ve hayatımızda uygular bir noktaya gelebilmemiz için bizi bekleyen deneyimler bir yerlerde çoktan oluşmaya başladılar. Onları hayatımıza çağırmamızı bekliyorlar.

İşte 10.10.2010’dan sonra önceki sınıfın derslerine çalışan ve bu sınıfın ödevlerini düzenli yapanları bu sınıfın sonunda bekleyen ödül budur.

Artık zaman, bildiklerimizi marifet haline getirme ve sevginin sıcaklığını anlarımızda daha yoğun hissetme zamanıdır.

Hayatınızda zeminlerinizde karşınıza çıkan deneyimleri farkında olarak yaşamanız ve anlarınızda koşulsuz sevgiye yer vermeniz dileğiyle,

Saba Deniz
Yaşam Koçu

Subconscious
21-10-2010, 15:03
Arkadaşlar ben bu konuyu bu tarihten birkaç gün sonra açacaktım ama nedense vazgeçtim, hayatımda hiç deneyimlemediğim kadar hızlıca gerçekleşiyor düşüncelerim, üst üste düşündüğüm kişilerin beni araması, düşündüğüm sonuçların oluşması, ortada çok net ve kesin bir değişim var, bunu hissetmemek mümkün değil, bu konu gerçekten önemlidir çünkü artık düşüncelerimizin tezahür etme süreside hızlandı, burda boyutsal kavramlar araya giriyor, ama şuan bu kadar kurcalamıyorum, sadece hızdan eminim, bu yüzden artık düşüncelerimize çok daha dikkat edelim, olumlamalar ve imgelemelere düzenli olarak devam etmek gerek her zamanki gibi, bu konu için sevgili Aprilrose'a teşekkürler.

flz71
21-10-2010, 15:40
şimdi ben de yazıyı okuyunca farkettim. benimde benzer deneyimlerim oldu.düşündüklerim gerçek oluyor ve en önemlisi mucizeler gerçekleşmeye başladı. bunun gibi bir sürü şey oluyor hayatımda.

Aprilrose
21-10-2010, 15:47
Arkadaşlar ben bu konuyu bu tarihten birkaç gün sonra açacaktım ama nedense vazgeçtim, hayatımda hiç deneyimlemediğim kadar hızlıca gerçekleşiyor düşüncelerim, üst üste düşündüğüm kişilerin beni araması, düşündüğüm sonuçların oluşması, ortada çok net ve kesin bir değişim var, bunu hissetmemek mümkün değil, bu konu gerçekten önemlidir çünkü artık düşüncelerimizin tezahür etme süreside hızlandı, burda boyutsal kavramlar araya giriyor, ama şuan bu kadar kurcalamıyorum, sadece hızdan eminim, bu yüzden artık düşüncelerimize çok daha dikkat edelim, olumlamalar ve imgelemelere düzenli olarak devam etmek gerek her zamanki gibi, bu konu için sevgili Aprilrose'a teşekkürler.

Aynı durum bende de var Subconscious.. İsteklerim ve istemediklerim çok hızlı tezahür ediyor. Bu yüzden düşüncelerime ve ruh halime çok dikkat ediyorum artık.

Pazar günü TV kanallarından birinde, ünlü astrolog Öner Döşer bir programa konuktu ve 2012 ile ilgili çok ilginç açıklamalar yaptı.

Bu konuyla ilgili "Dönüşüm Zamanı / 2012 Öncesi ve Sonrası" adlı bir kitap yazmış. Bunları biraz daha araştırarak size sunmak istiyorum bir yazı olarak.

İsteklerimizin hızlı gerçekleşme nedeni dünyanın değişen enerjileri imiş.

Dünyadaki enerjiler 13 bin yılda bir dişi ve eril enerjiler olmak üzere yer değiştirirmiş. Maya takviminin 21 Aralık 2012 tarihinde sona erme nedeni ise, eril enerjinin 21 Aralık 2012 tarihinde sona ermesi yüzündenmiş ve bu tarihe mayaların kıyamet deme sebebi, kıyam'ın anlamı olan, uyanmak, bilinçlenmek, dirilmek olarak açıklanıyormuş.

21 Aralık 2012 tarihinde venüsün hakim olduğu dişil enerji dünyaya egemen olacakmış ve bu dişil enerji, 13 bin yıldır alıştığımız enerjinin tam aksine, daha yaratıcı ve dönüştürücü bir enerjiymiş.

Biraz daha araştırıp, yazacağım çok yakında :)

Subconscious
21-10-2010, 16:01
Şuan ki frekansları aslında yeniden ölçmek gerek diye düşündüm, çünkü doğal olarak beta alfa teta ve delta frekanslarında değişim olmuştur, gittikçe düşen frekanslar ve yükselen bir boyut, tamamen bu şekilde gittikçe ilerliyor diye düşünüyorum =) nitekim yapılacak son araştırmalarda muhtemeler böyle olur, bu kesinlikle çok işimize yarıcak, anlık düşüncelerimize dikkat etmek gerek =)

nükü1
21-10-2010, 17:06
süper bir yazı olmuş yine kuzum bende ne düşünürsem oluyor bu aralar :0330::0330:

Aprilrose
21-10-2010, 17:08
süper bir yazı olmuş yine kuzum bende ne düşünürsem oluyor bu aralar :0330::0330:

Yazı bana ait değil Nükücüğüm, Saba Deniz'e ait.

Ben bilahare 2012'yi ele alan bir yazı hazırlayacağım.

Öpüyorum şeker.:confety

ze_ze
21-10-2010, 19:29
Harika br yazı evet br çk şey hızla gerçekleşiyor,daha bugün affetmek için çok çaba harcadığım nihayet aşamada kaydettiğim birinden umduğum tavrı görmeyince üzüldüm,çeşitli düşünceler sorgulamalar birbirini kovaladı, ne yapmalı derken birden içimden br ses yükseldi"koşulsuz sevgi"evet ancak o zaman rahatladım...şimdi bu yazıyı okuyunca hatırlattı ,üstelik öyle br başımada değildim,öyle kalabalık ve ses içindeydi varlığım...dilerim bunu başarırım..Sevgiler:):):)

DENİZ
21-10-2010, 20:15
Açıkçası 10.10.2010 nun yada 21 12 2012 nin diğer günlerden bir farkı olduğunu sanmıyorum. Söylenmesi güzel o kadar... Tabi bu benim fikrim mayalar mutlaka benden daha iyi biliyorlardır:1592

ze_ze
21-10-2010, 20:59
İnanma DENİZ, ya da gel inan düşün ne kaybedersin?:)Haklısın kendince tabi,ne tarihlerin omuzlarına ne anlamlar yüklendi de yüklenmesiyle kaldı ya da? En azından kıyamet kopacak, ayyy ne korkunç şeyler olacak denmiyor...Koşulsuz sevgi ve gerçekleşen düşler:)buna inanmakta ne sakınca var yeri geliyor, ne olmaz düşünceler inancımız oluyar, varsın düş olsun kalsın isterse biz inansak ne olurki?.....
....Hımmm evet mesele inancımız olur, olur da biraz daha aşarız sevgisizliği...olur da mucizelerimiz gerçekleşir, anda buluveririz sevgiyi neden olmasın?
:):):)
İnan DENİZ o diğer tarihlerin yüklendiklerine de inananlar olmuştur inançla, bir dünya da yaşıyoruz değilmi? kendi kıyametlerini yaşamışlardır inan, ne dünyalar alt üst olmuştur bu inançla kimbilir...biz kendi dünyamızı biliyoruz bir tek...
İnandıklarımız değilmi yeni dünyalar yaratan içinde kaderiyle...
:)Şimdi bende bir tarihe yüklenenlere inansam ne kaybederim DENİZ?bu inançla belki de artık yaşanmaması gereken yaşanmışlıkları...ne kazanırım demeye gerek yok artık, inanmak gerekiyorsa varım ben...bugünkü ruh durumum üzerine bu yazıyı okumam bunun bir işarei olabilir mi? Olsun ben inandım DENİZ öpüyorum seni...:):):)

DENİZ
21-10-2010, 22:28
Bende sizi öpüyorum ze_ze, güzel şeyler olacağına ben de inanıyorum. Sadece tarih önemli değil demek istemiştim. Belikide 10102010 acı verici bir gündü benim için ondan öyle düşünüyorumdur. 2012 de kıyametin kopacağına inanmıyorum bir kıyamet olacaksa elbette sizin dediğiniz gibi kişisel bir kıyamet, yenilik olacaktır. Tabi bu konuyuda 21102010 gibi bir tarihte konuşmamız ayrıca tesadüf olamaz. Bugün de benim milatım olsun, bende bundan sonra her şeyin ÇOK GÜZEL OLacağına inanıyorum...:confety

Aprilrose
22-10-2010, 08:39
Açıkçası 10.10.2010 nun yada 21 12 2012 nin diğer günlerden bir farkı olduğunu sanmıyorum. Söylenmesi güzel o kadar... Tabi bu benim fikrim mayalar mutlaka benden daha iyi biliyorlardır:1592
Denizciğim, dünyanın ekseninin kayacağını biliyor musun o tarihte ? :)

DENİZ
22-10-2010, 14:47
Biraza araştırma yaptım yazılar okudum, oncak DNA sarmalı değişecek gibi bilgiler beni dehşete düşürdü bunun olabilmesi ütopik geldi, ancak ruhsal değişim başlangıcı ya da diyer açıklamalar görünmeyen hissedilen değişikler olması nedense daha mantıklı geldi. Belkide uyumlu rakamların olması beni rahatsız etti çünkü günleri biz adlandırdık yani başka takvim kullansak günün adı deniz günü de olabilirdi. :mshareketliifade177