PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : hoşgeldim..

ezgim
15-10-2010, 18:36
merhaba ben ezgim.8 yaşındayım okuma yazma bildiğim için annem üye olmama izin verdi.bende izniniz olursa faydalanmak için geldim.

Gülçin Şen
15-10-2010, 18:57
Hoşgeldin aramıza, sitenin en genç üyesi .....:0401:

DENİZ
15-10-2010, 19:01
Hoşgeldin ezgim:mx

Sweetdreams
15-10-2010, 19:12
merhaba ben ezgim.8 yaşındayım okuma yazma bildiğim için annem üye olmama izin verdi.bende izniniz olursa faydalanmak için geldim.

Hoşgeldin tatlımm :) yaşlarımız pek yakın sayılmazsa da yakın :D:pon pon:ltı
Çok güzel paylaşımlar var şimdiden yararlanmalısın :)

nlg
15-10-2010, 19:24
2074,shyhoş geldin minik üye sefalar getirdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

hayalayaz
15-10-2010, 20:12
:ççkklp ezgim hoşgeldin kuzum..sefalar getirdin, mutlu paylaşımlar dilerim..kızlaaaaar gençleşiyoruz valla... harika ya... şu an nasıl mutlu olduğumu anlatamam...ezgimciğim anneni öp, teşekkür et, kutla benim için olurmu.:ççkklp

hülyaa
15-10-2010, 21:46
ezgimm canımm kuzumm yavrumm hoşgeldinn annem,sefalar getirdin..:)
ne kadar duygulandım anlatamam..:2077
kızım yaklaşık 3 gündür tabiri caizse,başımın etini yiyor..anne benide üye yap hayalablana diye..durduk yerde hemde:)
bir iki salladım..daha küçük belki birşey anlamaz dedim ama bu gün okuldan geldiğinden beri bana;
hani beni hayal teyzeme üye yapacaktın..diye sorunca ciddi olduğunu anladım..
misafir geleceği için hemen yapamadım tabii..ama mutfağa gitti geldi hadi anne diye yalvardı resmen..
hayalablacım inanır mısın,elimde ki işi bıraktırdı bana..bu yaşta olur mu diye sana soracaktım..ancak ezgim sormasan olmaz mı?deyince ondan da vazgeçtim..vardır bir hayır elbet dedim ve kaydettim..
kızıma;

oldu mu ezgim,rahatladın mı artık..şimdi ne yapacaksın?deyince bana bilmişlikle;

ee sen biraz göster bana nerelerden nasıl yaptığını sonra bende yazarım..dedi..
küçük afacan yaa..çok biliyor ya herşeyi..

en çok hoşuna gidenler bu sevimli smileyler..yazdıklarının arkasına uyumlu olanları ekleyecekmiş..inanın bende merak ediyorum neler yapacağını..hep birlikte göreceğiz..
tek sorun evde tek bilgisayarın oluşu..bu yüzden şimdilik aynı anda giremeyeceğiz:)
eveett sitemizin en genç meleğine tekrar hoşgeldin diyorum..laf aramızda biraz çekeceğimiz var..şayet bu siteyi nasıl kullanacağını bir kavrasın..işte seyreyleyin o zaman..
ablacım istersen bir düşün yolun başındayken dönebilirizhehe

gerçi muhtemelen eğitici şeyler paylaşır benim kızım..ancak şuan istediğim yazmaktan çok okuyup öğrenmesi..uff neyse lafı fazla uzatmayayım..nasılsa benden fırsat bulduğunda bunları da okuyacak..
ve ilk yapacağı şey günlük tutmak olacaktır..söyledi çünkü..

Allahım sen büyüksün ne günlere kaldık:mshareketliifade118

hayalayaz
15-10-2010, 22:05
kişisel gelişimi okul çağına indirdiysek ne mutlu bize..:güzlkzşikayet edecekmiyiz??? bu kuvvetle muhtemel... düşünebiliyormusun, her konuda soru içinden soru çıkacak..aynı rusların matruşkaları gibi.. matruşkaların bile küçüğüne ulaşıldığında sonu var ama soruların olmayacak... şimdiden seferberlik ilan ediyorum..tükendim diyenin [Only Registered Users Can See Links]ımına hemen koşulacak... kendi çocuklarımızda bilmiyorduk..ama şimdi çocuk eğitmeyi öğreneceğiz..ağız tadıyla...:ttt ne diyeyim 16 yaş grubundan başlayıp 8 yaşına :slnck kadar inen üyelerimiz vatana millete hayırlı olsun.. yakında annesinin karnındakilerin eğitimine başlarsak hiç şaşırmayın...2074

incitanesi
15-10-2010, 22:29
ayy bi bal gelmiş buralaraaa:) hoşgeldin ablamm:)

jaunty
15-10-2010, 23:40
Hoşgeldin ve hoşbulduk ezgim. :)
Günlüğünü merakla bekliyoruz en doğal, en masum, en cesur günlük olacağına eminim.
Karşılıklı çok şey öğreneceğimiz için ben de mutluyum.

Ne mutlu sana Ezgim. Hülya gibi yenilenen, büyüyen, ilerleyen sevgi dolu bir anneye sahipsin.:sirin
Ve ne mutlu sana Hülyacım.. Ezgim gibi yenilikçi zeki ve cesur bir evlada sahipsin.
Maaşallah maaşallah.:ci

ezgim
16-10-2010, 21:48
sanırım yanlış yere yazdım teşekkürümü..üzgünüm..bana hoşgeldin diyen herkeze teşekkür ederim..çok sevdim burayı:mek

hayalayaz
16-10-2010, 22:56
sanırım yanlış yere yazdım teşekkürümü..üzgünüm..bana hoşgeldin diyen herkeze teşekkür ederim..çok sevdim burayı:mek

doğru yere yazmışsın minişim..pembiş pembiş ne güzel olmuşşş ben ankaraya gelip seni şööööle bi.. hap diye tutup lüp diye yutayımmı???:fansu

hülyaa
17-10-2010, 00:43
doğru yere yazmışsın minişim..pembiş pembiş ne güzel olmuşşş ben ankaraya gelip seni şööööle bi.. hap diye tutup lüp diye yutayımmı???:fansu

yanlış yere yazmış ablacım:mshareketliifade393
sanırım operayla ilgili bir paylaşım vardı,oraya yazmış..ben meşgulken:098x08
oysa tarif etmiştim..ama meleğim farketmez anneciğim nasılsa her yer okunuyor teşekkürümü orda da görürler dedi..ayy bu çocuklar ne kadar rahatlar..sınır,kural tanımıyorlar..onlara göre herşey olağan..neyse ki sonra yerini gösterdim..ben hızlı yazamıyorum annecim ben söyleyim sen yaz dedi..bende öyle yaptım..Allahtan hızlı yazamıyormuş..yoksa hpı yuttuk..anası gibi destansı özetler her bişeyi..:)

hülyaa
17-10-2010, 00:48
bu arada ankarada seninle ve diğer site sakinleriyle tanışmak için can atıyor..galiba benle birlikte birde minik misafiriniz olacak..bakalım sizlere neler anlatacakhaha

hayalayaz
17-10-2010, 01:15
bende bize hoşgelişler ettiğimiz için teşekkür etti sandım.. ama olsun ben nasıl algılaydıysam doğrudur.. yani yanlış yok.. bekleriz kuzum..başımızın üzerinde yeri var..

ezgim
17-10-2010, 11:53
beni kabul ettiğiniz için teşekkür ederim:mx

Ataz
17-10-2010, 12:28
Hoş gelmiş minik Ezgimiz hoş gelmiş:thvll:pon pon:dbesoppi:2077

Dreamer
17-10-2010, 12:49
Hoş geldin ezgim aramızda seni de görmek çok güzel.

Küfkedisi
17-10-2010, 15:41

Hoşgeldin tatlım benim :holyhopsevgiler...

aklin_elleri
17-10-2010, 20:22
ah çok şirin biri gelmiş aramıza...hoşgeldin ezgim .)) şimdiden getirdiğin güzellikler için teşekkür ederim... keyifle sıkı takipçin olacağım ablam .)

ezgim
17-10-2010, 20:42
sıcak karşılamanız için tekrar teşekkür ederim.aranızda olmaktan çok mutluyum:pon pon

psikanalist
17-10-2010, 23:20
ben de bu bölümü şimdi gördüm geç kalmış sayılmam sanırım..sen bu saatte uyuduğun için açtığın zaman okursun artık:) hoşgeldin ezgim aramıza, burda annenin senin için seçtiği bölümleri teker teker emiştir tamam mı minnak kuzumsoppi

hülyaa
17-10-2010, 23:39
ben de bu bölümü şimdi gördüm geç kalmış sayılmam sanırım..sen bu saatte uyuduğun için açtığın zaman okursun artık:) hoşgeldin ezgim aramıza, burda annenin senin için seçtiği bölümleri teker teker emiştir tamam mı minnak kuzumsoppi

ayy sen çok yaşa emii..gece gece nasıl güldürdün beni:spring_bees

ezgim erkenden yattı malum sabah erkenden okula gidecekler..ilk fırsatta eminim okur yazdıklarını..oda türkmalı seyrettiği için okurken ne demek istediğini anlayacaktır kesin..doğrusunu yazar mı bilmem artık..beni çok uyarıyor çünkü:;

psikanalist
17-10-2010, 23:50
ayy sen çok yaşa emii..gece gece nasıl güldürdün beni:spring_bees

ezgim erkenden yattı malum sabah erkenden okula gidecekler..ilk fırsatta eminim okur yazdıklarını..oda türkmalı seyrettiği için okurken ne demek istediğini anlayacaktır kesin..doğrusunu yazar mı bilmem artık..beni çok uyarıyor çünkü:;

ay arada yapıyoz ya senle bişeyler hep oraları okucak hincik..şimdiden rezil olduk farkettiysen
(*yıldız):kop

hülyaa
18-10-2010, 00:01
ay arada yapıyoz ya senle bişeyler hep oraları okucak hincik..şimdiden rezil olduk farkettiysen
(*yıldız):kop

yok yok olmadık..ben evde de yapıyorum ona..çok gülüyor..ama aşırıya kaçtığımda beni uyarıyor hemen..anneee çok yaptın ama dilin değişir diyorhihi
ya bu yeni nesil pek bir bilmiş oluyor anacım:73e4317106059nd:

hayalayaz
18-10-2010, 00:11
minişin günlüğü muhabbet yerine döndürdük....minişim al çocuğum şu beyzbol sopasını:0409: koy kapının önüne.. gördüğünü kovala... kızlar nasıl eğitim ama..:animation732xl9vh: hadi ben gittim... şifaları hüpletin :haya.l

hülyaa
18-10-2010, 00:27
minişin günlüğü muhabbet yerine döndürdük....minişim al çocuğum şu beyzbol sopasını:0409: koy kapının önüne.. gördüğünü kovala... kızlar nasıl eğitim ama..:animation732xl9vh: hadi ben gittim... şifaları hüpletin :haya.l

ayy ablaa alemsin valla..:animation732xl9vh:
o yürüyüşünü endamını seveyim ben senin..ama burası günlük değil,hoşgeldin bölümüydü..ee burda da sohbet ettik sopayı gördük hani..eğitimin her türlüsü eğitir demişler..yok dememişler de ben demiş oldum işte..sopayı gördüm hemen tüydüm abla:krl:animation732xl9vh:

hayalayaz
18-10-2010, 00:33
ayy ablaa alemsin valla..:animation732xl9vh:
o yürüyüşünü endamını seveyim ben senin..ama burası günlük değil,hoşgeldin bölümüydü..ee burda da sohbet ettik sopayı gördük hani..eğitimin her türlüsü eğitir demişler..yok dememişler de ben demiş oldum işte..sopayı gördüm hemen tüydüm abla:krl:animation732xl9vh:

muhabbete bende dahil olduğum için sopa aynı zamanda bana da... ay ben günlüğündeyiz sandım... siz hep günlüklerde muhabbeti koyulaştırırsınız ya.. ondaaan..ay ben bu gafı nasıl toparlıyım şimdi.. miniiiiiş yardım et...:0312:

nefa
18-10-2010, 07:45
ezgim hoşgeldin canım,bu canavarlar korkutmasın seni genelimiz çok sakinizdir.(dermişim)