Orijinalini görmek için tıklayınız : Yemek Tarifi Programı
:smile (4): bizzat keşfettim çok güzel yararlı yemekler var :D:D sizde indirin bi bakın cok ufak bi şey saten
[Only Registered Users Can See Links]
buda caps ;
Collector Hesabı yaratılmadan yüklendiği için 10 kere download limiti dolmuş. Linki düzeltirmisin bigci =)
ala ala :D bir az evel test ettim yoksa yanlıs linkimi kopyaladım delete linkini kopyaladım galiba tekrar yukluyorum tamam
([Only Registered Users Can See Links])
Şimdi oldu ellerine sağlık =)
:smile (4): bizzat keşfettim çok güzel yararlı yemekler var :D:D sizde indirin bi bakın cok ufak bi şey saten
Serkan evlilige hazirlik var herhalde yemek tarifleri falan:smile (24):
euheuheuhue :D yok yaw ben light erkekmiyim :D ama yemek yapmayı seviyorum arada bi hanıma yardım ederiz rezil olmayalım bari :) ama çok güzel güveç yaparım bak
sendemi? herne hikmetse erkeklerin coguda guvec yemegini guzel yapiyorlar, birzamanlar enistenizde cok guzel yapardi,hatta benden daha guzel yapardi....:)
testi kebabı nedir biliyormusun ablacıgım yozgata has bi yöresel yemekdir güveç yani testide yapılır ve yozgatta bu yemegi erkekler yapar bizde adet odur :D hep ögretilir erkeklere güveç yaptırmak nedense :D bide severler bizimkiler testiyi dügünlerde davetlerde misafirlere felan cohu zaman yapılır
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])
bide ben tenekede tavuk yaparım cok guzel olur mangal yapmakdan daha guzel tavugu yere bi sopa yada şiş yardımıyla saplıyosun üstüne teneke kapatıp etrafına ateş yakıyosun közlenmiş gibi oluyo cok süper bi tad veriyo :):s1 (24):
hayalayaz
18-03-2009, 00:12
indirdim sağol oğluşum.
testi kebabini ben televizyonda izledim, senin tarif ettigin gib bide tavugu aynen oyle tenekede pisirdiler, o kadar lezzetli gorunuyorduki tv bakarken:mshareketliifade328 aciktim..insallah tatile yolumuz yozgat yoresine giderde bende o guzel yemeklerinizden tadarim
2si ayrı ayrı yemekler ablam :d testi kebabı bulgur plaviyla yenir kozde tavukda beyaz plavla yenir :d testi kebabını mazemesini doldurursun destiye (( bizim yozgat şivesinden dolayı adı desti olarak kalmıs testi degil desti :D )) destiyi köze gömersin agzını hamurla kapatıp sonra pişince tepsinin içine kırarsın testiyi afiyetle yersin ama su benim dedigim tavugu mutlaka deneyin ablam piknige kampa felan giderseniz cok guzel oluyo ben her piknige gitdigimizde isterim cok guzel oluyo 1 kilo kanat alacagına :D adam bası 1 tane tavuk al daha hesaplı oluyo euheuheuhue :D:DD bahsetdigim 2. yemek yani tenekede tavuk aha aynen böyle oluyor
agzınızı sulandırcam gene :D:D
sonra üstüne tenekeleri kapatıp ateşe veriyon etrafını
vee tavugumuz hazır afiyet olsun ;)
Yemekteyiz programında olsan sana kötü not verirlerdi tavuklar is kokuyor diye .Her halde tadı güzeldir ben hafif isli şeyleri severim.
:D kamp işi oldu serpil ablam bu cok guzel hamsi gibi derisi kıtır kıtır :D doyamadım wallaha yemeye ne zaman yapsak doyamıyoz yemeye
Gardenya
27-07-2009, 14:39
Kızlar bir ricam var. Eşim hafta sonu bir kasa kayısı almış... Dağıt dağıt bitiremedim. Kayısılar ezik, atmaya kıyamıyorum.
Acil olarak sizden kayısı reçeli tarifi istiyorum, lütfen. Ömrümde iki defa yaptım reçel,yapmaya çalıştım... Biri ağda olmuştu, biride şekerleme:) Yemeklerim çok güzeldir, hemen gülmeyin, ama reçeli becemedim...
SOS... SOS... SOS... SOS...
:0326::0326::0326::0326::0326::0326::73e4317106059 nd:
Gülçin Şen
27-07-2009, 14:45
Yettim vallahi sabah yaptım reçel hemde kayısı reçeli.
Ölçü bire bir olacak Gardeya 1 kg kayısıya 1 kg şeker totalinede yarım limon suyu ,geceden şekere yatırmadıysan 1 kahve fincanı su kat 40 dk pişir kevgirle köpükleri al bu kadar....:süp:0511:
Gardenya
27-07-2009, 14:48
Yettim vallahi sabah yaptım reçel hemde kayısı reçeli.
Ölçü bire bir olacak Gardeya 1 kg kayısıya 1 kg şeker totalinede yarım limon suyu ,geceden şekere yatırmadıysan 1 kahve fincanı su kat 40 dk pişir kevgirle köpükleri al bu kadar....:süp:0511:
Canımsın arkadaşım, çok teşekkür ediyorum... :0347:
Gardenya
27-07-2009, 16:52
Vodoocum recelim cok güzel oldu... Tekrar tesekkür ederim.:73e4317106059nd:
Gülçin Şen
27-07-2009, 16:53
:optAfiyet ,bal ,şeker olsunnnn:0511::süp
Gardenya
27-07-2009, 16:54
saol canim arkadasim...:73e4317106059nd:
sen ne mübarek insansın beyaa!
vodoooooo bana da plaja götürmek için yımışacık poğaça tarif eder misin kurban olduğum? ama içinde süt olmasın, evde süt yok, ama ısrar edersen aldırırım bakkaldan, kuru maya bulabildim gelirken, yaş maya yazma, ama süper yumoş olsun haa! ben bi yapıom savaşa götürsen yanında bayaa işe yarar, tam kafa yarmalık kıvamda!
hadi gülüm, sen bana yımışacık poğaça tarif et...seni sefüom kıs..
Gülçin Şen
27-07-2009, 20:12
Tımam ama o dediklerin hep lazım be cicimmmm.Hemi süt hemide yaş maya:0511:
yascam sitede tarifi :0511:
arkadaşlar bu programın yemek tarifi tam uyuyormu deneyen varmı?
arkadaşlar bu programın yemek tarifi tam uyuyormu deneyen varmı?
Güneşcim ben denedim uyuyor valla,hemde çok iyihihi:73e4317106059nd:tavsiye ederim...
prenses teşekkür ederim. uyduğuna sevindim. yarın tatlı yapıyım diyorum.
prenses teşekkür ederim. uyduğuna sevindim. yarın tatlı yapıyım diyorum.
Canım bi kaç defa misafirlerime ne yapayım diye düşünürken sitede bu program çıktı karşıma bütün yemekler var hemen hemen tutuyo da hani,ama tatlılarından denemedim henüz,dene bakalım oluyosa bende yapayım,ama yemekler güzel oluyo.:73e4317106059nd:
Birde sevgini kattın mı,yemeden geçilmez.hihi
silnmiş link maalesef:(
canım benim üzülme yemeklik programı de google amca sana bir sürü indirme sitesi sunuyor buraya ekliyecektim ama başka site linki zararlı mı olur sitemize bilmediğimden sana bu kadarını söyliyebilirim ancak akşam eve gidince bir inceliyeyim bakayım tarifleri:)
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2006-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.