Orijinalini görmek için tıklayınız : yine benim exadam
hayalayaz
29-09-2010, 19:18
arkadaşlar benim exadam kök hücreye adaptasyon sorunu yaşıyor... ben size yazmak istemedim ama dün gece yüksek ateşten ölüyormuş neredeyse..şu an 1 saat içinde tormbosit yetiştirmemiz lazım.. lütfen şifa gönderin olurmu sevgiler..
psikanalist
29-09-2010, 19:19
çok geçmiş olsun hayal ablacım,Allah acil şifalar versin,okuduğum kadarıyla O çok güçlü bir insan atlatacak Allahın izniyle
Ablacım Hepimizin en zor anlarında bize şifalar yolladın yanımızda oldun bizim yüzümüzü güldürdün şimdi de Allah senin,senin CANının yanında olsun yüzünüzü güldürsün acil şifalar versin.(Bizi habersiz bırakma olurmu güzel haberlerini bekliyoruz.)
şifalar olsun.. tüm ihtiyaç sahipleriyle birlikte tez zamanda sağlığına kavuşsun..
Dilerim herşey yolunda gitsin Ablacım;
Şifa Olsun Şifa bulsun..:throw
çok geçmiş olsun şifa olsun
Sweetdreams
29-09-2010, 20:45
Çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum hayal abla..Dualarım,şifalarım onunla
hayalayaz
29-09-2010, 20:49
arkadaşlar hepinize çok teşekkür ediyorum evden çıkmadan önce şifa gönderdim biz hastaneye varmadan bulunsun diye..bulunmuş... yanındaki refakatçi kalan çocuk birisini bulmuş.. yaşadığımız bu durumun bize faydalı olan kısmı ise çevremizde kimin 0Rhpozitif kan grubu olduğunu öğrenmemiz oldu....süreç içinde bu geceki gibi bir telaş yaşamayacağız artık allahın izni ile... şifa aradık.. şifa bulduk..çok şükür bin şükür.. hepinize tekrar tekrar teşekkür ederim...sevgiler
incitanesi
29-09-2010, 22:11
şifa olsun ablacım.. ve oldu..
Oh iyi geçmiş olsun.Bundan sonra hızla sağlığının iyiye doğru gitmesini dilerim.
peruscan
29-09-2010, 23:19
sıfa olsun abla
hayalayaz
29-09-2010, 23:27
sağolun ablacım
çok geçmiş olsun ablacığım kısa zamanda atlatacak inşallah..
Gecmıs olsun her aksam yatmadan tum hastalar ıcın dua okuyorum..Annemden dolayı cok hassaslastım bu konuda.Benım kan gruubumda 0 pozıtıf solemen yeterlı haya ablaa hemen gelırım ucaklaaa en acılen yetısırımm cok gecmıs olsunnnnn
hayalayaz
29-09-2010, 23:56
sağolun kuzular..:çiçek iyi şimdi..bunlar olacak.. ama geçti bitti bile.. diyelim
aklin_elleri
30-09-2010, 11:00
geçmiş olsun... şifalar olsun...
Aprilrose
30-09-2010, 11:47
Çok geçmiş olsun, dualarım sizinle....
hayalayaz
30-09-2010, 21:18
Çok geçmiş olsun, dualarım sizinle....
şifa olsun
çok teşekkür ederim arkadaşlar..
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2006-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.