PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : peri kızının çekim günlüğü

nemesis
17-03-2009, 14:15
ahanda açtım şulee gel buraya yaz bakimm :smile (2): :smile (1):

nemesis
17-03-2009, 14:17
[Only Registered Users Can See Links](3).gif Evet ablacım aynen dediğin gibi oluyor..
Benim yaşadıklarım ....
1) ben araba kullanması çok severim vede harika araba kullanırım babamda arabasını sever kimseye vermez ben dahil bende babamın aracını bana vermesini diledim yattım sabahleyin babam banyo yaparken düştü onu acile yetiştirdim iki hafta sancısını seçtim
sonuç olarak aracı kullanmıştım benim için masumca bir istek ama gelişi oluşu o şekilde değildi....

2) annemin ölümünden bu tarafa depresyona girmiştim ve ister istemez insanların benimle ilgilenmesini sevmesini istiyordum ve bir akşam bunu diledim imgelemelerimi yaptım iki gün sonra çok kötü hasta oldum 3 haftaya yakın yatakta yattım
sonuç herkez benle ilgilendi hergün aradılar bana yemekler yapıldı çukulatalar alındı gezmeye götürmek istediler evet gerçekleşti ama kendime zarar veriyordum bunuda imgelemelerle çok zor düzelttim

3) kızkardeşim var tektane pekte anlaşabildiğimizi söyleyemem her hafta sonu bizim eve gelir odamı eşyalarımı karıştırır kavga ederiz baktım olacak gibi değil evinde oturduğunu gelmediğini imgeledim
sonuç kızları su çiçeği geçirdi evden adımını dahi atamadı ve gene acı çeken ben oldum

4) memuriyette işe girmek için uğraştığım için eşyaları imgeledim sonuç olarak evde hep huzursuzluk vardı kendilerine eşya almak istiyorlar fakat bir türlü olmuyor zorluklar önden çekilmiyor

bunları görünce kendime dur dedim bu noktada ve uzun süre boyunca düşünce kalıpları üzerinde araştırmalar yaptım her düşündüğümün gerçekleştiğine şahit oldum kendimi burda değiştirmeye başladım çünkü ben masum bir istek istesem bile acı çekiyordum bilinç altımı temizlememlazımdı bazı kalıplar değişmeliydi...
Bu kalıpları değiştirdim ama bayada zorlandığımı itiraf etmeliyim şimdi dileklerime benim için herkez için hayırlı olan olsun diyerek önce duamı ediyorum ve dileğimi diliyorum .....
1) ilk baştaki dilekte acı çekerek aldım şimdi ise babam aracını veriyor ve mutlu bir şekilde sürüyorum babamda mutlu bende mutlu :))
2) ben herkezi arıyorum sevgimi gösteriyorum onlara güller hediyeler imgeleyerek gönderiyorum onlardanda ilgi sevgi duyuyorum :))
3)kızkardeşimin çok mutlu olduğunu imgeliyorum benimle uyum şekilde olduğunu birbirimizi sevdiğimizi imgeliyorum şimdi ise kızkardeşim hafta sonları sık gelmiyor geldimi odamı karıştırmıyor benden izin istiyor :))
4) Eve yeni güzxel eşyaların alındığını hem istedikleri gibi hem kaliteli şekilde alındığını imgeliyorum hemde fiyatın uygun olduğunu imgeliyorum :))
Bizimkiler şu anda şaşkın nedenmi çünkü eşyaları alıyorlar taksitler o kadar uygunki hemde kaliteli markalı ve istedikleri gibi oluyor ben onları bu şekilde düşününcede onlarda eskileri satmak yerine kızımız işe girerse kullanır diye hepsini temizleyip poşetleyip yıkayıp benim için garaja kaldırıyorlar evimin eşyası düzüldü diyebilirim :))
5) iş konusunda gelince bunlar için sizle paylaşacağım tam 4 iş çekimim var fakat bunların zamanı var ve inanıyorum ki kısa zamanla bu paylaşımıda yapacağım :mshareketliifade108

:mshareketliifade328 Bu rası cadıların çekim günlüğü ama nerdeyse bende ele geçirdim şimdi beni kovarlarsa şaşırmam Ama ne yapam kızlar yazmazsam çatlarım hehe
[Only Registered Users Can See Links](9).gif

Perilice
17-03-2009, 14:24
:s1 (26): İşte burdayım aha geldim :s1 (26):

:smile (13): Benimde günlüğüm oldu benimde günlüğüm oldu ya canım ya günlüğü sen ters yere açmışın :blush2:

Yani beni düşünüp açman çok hoşuma diddide diyem dedim :blush2:

:mshareketliifade393 Teşekkürederim canım :mshareketliifade393

nemesis
17-03-2009, 14:26
ne demek canım şekilde sanki kafana vurmuşum gibi olmuş ama :P ben öle terbiyesizlik yapmam severim senii bilirsin :)

Perilice
17-03-2009, 14:30
:wana_fuck: Bilmiyom yani şekil dikkatimi çekmemişti şimdi sen diyince gördüm :wana_fuck: sen hiç öyle bir şey yapmazsın değilmi :)

nemesis
17-03-2009, 14:32
ayıpsın :mshareketliifade393
canım nasıl yapıyosun bu çekimleri bir anlatıver bakimm

hayalayaz
17-03-2009, 14:39
canım benim çekim günlüğün hayırlı olsun, çekimler yaptıkça farkındalıklarımız gelişiyor, yaşadığımız durumların kalitesi artıyor, düşünce sistemimiz değişiyor, eskiden doğru bildiğimiz yanlışları düzeltme imkanı doğuyor, her daha güzel ve çok daha güzel oluyor, hayırlı olsun..

Perilice
17-03-2009, 14:39
ayıpsın :mshareketliifade393
canım nasıl yapıyosun bu çekimleri bir anlatıver bakimm

:73e4317106059nd: Sen istersinde ben sana anlatmı canım ya hatta istersen basamak basamak gideriz bu şekilde olunca benim düştüğüm hatalara düşmezsin :mshareketliifade177
:s1 (16):

İlk olarak bilinç altını olumsuz kalıplardan temizle bu sistemde önemli olan düşünceler ve dileklerin gerçekleşirken senin ve herkesin hayrına olacak şekilde gelmesini dilersen sen ve çevren zarar görmemiş olacak...

ikinci basamak olarak bunu öncelikle akşamları uyku ile uyanıklık arasında dilersen daha çabul oluyor zamanla gündüzleride dilemeye başlıyorsun neden dersen bir dilek diledikmi beynin susmuyor her taraftan ses geliyorur yorumlar vs derken kafan da soru işaretleri oluyor uyku ile uyanıklık arasında oldumu dileği dileyip uyumayı düşünüyon sadece :smile (4): Buda sana kolaylık sağlıyor :)

Diğerleri için daha sonra yazsam olurmu :s1 (16):

nemesis
17-03-2009, 14:41
uyku ile uyanıklık yani teta dalgası yaymaya başlarken onu bende deniyorum ama beynim duruyor oldukça zorlanıyorum bu akşam tekrar deniycem ama.

Perilice
17-03-2009, 14:42
canım benim çekim günlüğün hayırlı olsun, çekimler yaptıkça farkındalıklarımız gelişiyor, yaşadığımız durumların kalitesi artıyor, düşünce sistemimiz değişiyor, eskiden doğru bildiğimiz yanlışları düzeltme imkanı doğuyor, her daha güzel ve çok daha güzel oluyor, hayırlı olsun..

Teşekkürederim ablacım gerçi bana kalsa eringençliğim yüzünden bir günlük bile oluşturamayacaktım özlem sağolsun olaya el attı :mshareketliifade177

Perilice
17-03-2009, 14:45
uyku ile uyanıklık yani teta dalgası yaymaya başlarken onu bende deniyorum ama beynim duruyor oldukça zorlanıyorum bu akşam tekrar deniycem ama.

Hı hı fakat bir iki denemeden sonra başarılı oluyorsun hatta uykuya daldığında bile o dileğini rüyanda görüyorsun olmuş hali ile tabiki imgelemelerinde hep dileğinin sonunu imgeleyeceksin bırak diğer kalanını evren halletsin sen kendin ve herkes için hayırlı olarak diliyorsun bu zaten olmaya başladıktan sonra bilinçaltın daha iyi inanıyor ve gündüzleri yaparken kendinden daha emin şekilde oluyor :)
Vede imgelemen de duyguyu kattınmı sana heyacan vermeli buda etkisini bir kat daha artırıyor :)

Perilice
18-03-2009, 10:48
5. maddemiz iş diledim bu dörttane fakat şu an için birni paylaşmayı uygun görüyorum :mshareketliifade332
Birinci kısım :)

Benim yaşadığım yerde çok samimi olduğum iki bayan arkadaşım var bunlardan biri matematik bölümü okudu fakat bir türlü yerleşemiyor veya yüksek lisans yapamıyordu benimde çekim yasası ile uğraştığımı bildiği için benden rica etti bende onu memuriyette düşünemediğimi yüksek lisans yapıp öğretmen olmasını dileyebileceğimi dedim ve çekim yasası için çalışmalara başladım :mshareketliifade332

Herkez bilir hayal ablamın diğer serverdeki çekim yasası meditasyonunu aralıkta ben bu meditasyonu her akşam 21 gün boyunca imgelemelerimi yaptım vede o süreç ışık o kadar harika bir süreçtiki anlatamam bunu çünkü yaşamanız lazım bu 21 gün geçtikten sonra ilk 10 gün aklımızdançıkmadı sonra aklımdan çıktı nasıl olduysa bunu unuttuk ama bu süreçte şubatın 15 den önceki zamana karar kılmıştım 15 buluşma günü olarak buluşma gününe gelemedi o ayrı konu :imafraid1gh:
Herneyse şubatta 15 tatiline girdi ve bunun elazığ için yüksek lisans başvurusu çıktı arkadaşımızı yolcu ettik o anda var ya o kadar zor oldu ki anlatatmam çekim yasasını çalıştırmama rağmen ayrılık çok kötü etkiledi olsun arkadaşım mutlu ve geleceği için bir adım attı ya çok mutluyum onun adına tek bizi üzen ayrı olmak oda zamanla alışırız ... İşte böyle arkadaşlar :)

Herşey gönlünüzce olsun :Ö
İyi çekimler dilerim :Ö

nemesis
18-03-2009, 11:04
süpersin canımm yola devamm :s1 (7):

Perilice
18-03-2009, 11:21
Teşekküeederim canım ama bu teknik benim ilk tekniğim çekim yasası ile ben bu teknikle tanıştım şimdi daha kolay trans haline girdiğim için süresi daha kısa oluyor bir iki günde ufak dilekler içinde saatler olabiliyor mesala sabah geldim nescafemi aldım çekim yasası ile simit diledim saat 10.00 da da babam elinde simitlerle içeri girdi simitçiyi görünce canı çekmişte banada almış :mshareketliifade118 işte bu şekil de oluyor vs vs vs

Mustang
23-03-2009, 07:33
Günlüğün hayırlı olsun perilice ,

Hayatımızdaki içimize yerleşmiş olumsuz kalıpları kırmadan ve temizlik yapmadan çekim yaparsak istemediğimiz şekilde gelişe biliyor .

Bende önceleri neden ettiğim bed dualar bu kadar tutuyorda dualarım geç oluyor veya hiç olmuyor diye düşünüyordum ,ancak gördüm ki içimde ne çok olumsuzluk biriktirmişim .Bunları yok etmem ve olumlu düşünmem için epey çalışma yaptım ve neredeyse konuşmam değişti artık çevremide etkilemeye başladım.İyi düşünmeden iyilikleri kendine çekemiyorsun .

Yolun aydınlık ve açık olsun.:73e4317106059nd:

ask
25-03-2009, 04:53
Benim yaşadığım yerde çok samimi olduğum iki bayan arkadaşım var bunlardan biri matematik bölümü okudu fakat bir türlü yerleşemiyor veya yüksek lisans yapamıyordu benimde çekim yasası ile uğraştığımı bildiği için benden rica etti bende onu memuriyette düşünemediğimi yüksek lisans yapıp öğretmen olmasını dileyebileceğimi dedim ve çekim yasası için çalışmalara başladım :mshareketliifade332

Herkez bilir hayal ablamın diğer serverdeki çekim yasası meditasyonunu aralıkta ben bu meditasyonu her akşam 21 gün boyunca imgelemelerimi yaptım
İyi çekimler dilerim :Ö

Sevgili Perilice, arkadaşın için 21 gün mü meditasyon yaptın?
peki Hayal ablanın o meditasyonunda mesela istediğin şeyin adını söyle diyor ya, o kısımda ne dedin? bir de hani kalbini aç istediğin şeyin ışık parçacıkları dolsun diyor,o kısımlarda neler yaptın?
başarılar:smile320wv:

Perilice
25-03-2009, 09:37
Sevgili Perilice, arkadaşın için 21 gün mü meditasyon yaptın?
peki Hayal ablanın o meditasyonunda mesela istediğin şeyin adını söyle diyor ya, o kısımda ne dedin? bir de hani kalbini aç istediğin şeyin ışık parçacıkları dolsun diyor,o kısımlarda neler yaptın?
başarılar:smile320wv:
merhaba ask
evet ilk hayel ablanın medisini kullandım ilk önce ışığı gözümde canlandırdım ve o ışığın bedenimdeki her hücreyi doldurduğunu hissettim ve ışık gibi parladığımı imgeledim ve ışıkla bütünleştikten sonra bunu kim için yaptıysam hem ona ışık hemde istediği dileğine ışık gönderdim bunu arkadaşıma sorduğumda senden geldiğini hissettim sevgi ile kabul ediyorum dedim dedi ve bu ışık ona ulaştığında arkadaşım herşeyin yolunda olduğunu ve dileğinin gerçekleşeceğine daha çok gönülden inanmaya başladı benim bunu 21 gün yaparkende onunda inanışı ile daha kolay oldu ...

Bu medi ile başkasını yanına çekebilirsin gelmesini sağlarsın mesaj yollayabilirsin ben bir kere denedim ve tabiki hayel ablacım çok kızmıştuı başasının özgür iradesine engel olmamam gerekiyordu birinin bana yapmasını şahsen istemezdim ki ben bunu nasıl yaptım diyede kendime çok kızmıştım şimdi hiç bir insan üzerinde deneme yapmıyom herşeyin hayırlısını diliyorum ...

Umarım sana yardımcı olmuşumdur eger kafanda soru işareti varsa elimden geldiğince bilgim doğrultusunda sana yardımcı olurum.

Birde bu çekim yasası için bir imgelemen kuvvetli olmalı vizyon gibi görüntüleye bildinmi daha kolay ikincisi ise bilinç altındaki olumsuz kalıpları temizlemelisin olumsuz kalıplar gelişini hem zorlaştırıyor hemde geliş yönü çok farklılaştırıyor acı verebiliyor bunun iki sini yaptınmı çekim yasasının işleyişi daha kolay oluyor ...

sevgiler

hayalayaz
25-03-2009, 12:26
ay şuralara hayal ablam kızdı diye yazmayın bari:smile (7): çok gülüyorum, sizide duyan benden çekiniyorsunuz, benide eli maşalı sanacak, kızıyorum da ne oluyor, çevirdiniz oğlanları maymuna, bizim zamanımıııııızdaaaaa ablalar ne söyşerse dinlenirdi deeermişim ve koca bir yalan söylemiş olurmuşum..ama kızdı demeyin, kızmıyorum sadece hatırlatıyorum, bir insanın özgür iradesi hilafına bir şey yapılmaz.

Perilice
25-03-2009, 12:35
ay şuralara hayal ablam kızdı diye yazmayın bari:smile (7): çok gülüyorum, sizide duyan benden çekiniyorsunuz, benide eli maşalı sanacak, kızıyorum da ne oluyor, çevirdiniz oğlanları maymuna, bizim zamanımıııııızdaaaaa ablalar ne söyşerse dinlenirdi deeermişim ve koca bir yalan söylemiş olurmuşum..ama kızdı demeyin, kızmıyorum sadece hatırlatıyorum, bir insanın özgür iradesi hilafına bir şey yapılmaz.

:smile (24): yok yok ablacım kızarmı hiç bizi sevdiğinden bize hatırlattı ablalar hep güzeli doğruyu der :love0072:

ask
26-03-2009, 08:00
merhaba ask
evet ilk hayel ablanın medisini kullandım ilk önce ışığı gözümde canlandırdım ve o ışığın bedenimdeki her hücreyi doldurduğunu hissettim ve ışık gibi parladığımı imgeledim ve ışıkla bütünleştikten sonra bunu kim için yaptıysam hem ona ışık hemde istediği dileğine ışık gönderdim bunu arkadaşıma sorduğumda senden geldiğini hissettim sevgi ile kabul ediyorum dedim dedi ve bu ışık ona ulaştığında arkadaşım herşeyin yolunda olduğunu ve dileğinin gerçekleşeceğine daha çok gönülden inanmaya başladı benim bunu 21 gün yaparkende onunda inanışı ile daha kolay oldu ...

Bu medi ile başkasını yanına çekebilirsin gelmesini sağlarsın mesaj yollayabilirsin ben bir kere denedim ve tabiki hayel ablacım çok kızmıştuı başasının özgür iradesine engel olmamam gerekiyordu birinin bana yapmasını şahsen istemezdim ki ben bunu nasıl yaptım diyede kendime çok kızmıştım şimdi hiç bir insan üzerinde deneme yapmıyom herşeyin hayırlısını diliyorum ...

Umarım sana yardımcı olmuşumdur eger kafanda soru işareti varsa elimden geldiğince bilgim doğrultusunda sana yardımcı olurum.

Birde bu çekim yasası için bir imgelemen kuvvetli olmalı vizyon gibi görüntüleye bildinmi daha kolay ikincisi ise bilinç altındaki olumsuz kalıpları temizlemelisin olumsuz kalıplar gelişini hem zorlaştırıyor hemde geliş yönü çok farklılaştırıyor acı verebiliyor bunun iki sini yaptınmı çekim yasasının işleyişi daha kolay oluyor ...

sevgiler

Peri çok teşekkürler
şimdi istediğin şeyin adını söyle diyor ya Hayal abla,
istediğimiz şey bir nesne ise, o da olabiliyor değil mi? ya da bir olay ise, biraz kafam karıştı ne demem gerektiği konusunda
dün ben de başladım bu mediye, şimdi yine yapacağım 21 gün kararlıyım
Hayal ablanın bu medisini daha önce aralıklı birkaç kez uyguladım cidden çok güzel ama devam etmemiştim..
şimdi senin başarın beni yüreklendirdi..:love0079:
İmgelemede çok ama çok güçlü olduğumu düşünüyorum,her türlü görüntüyü 3 boyutlu canlandırabiliyorum,yalnız ben yüksek benliğimi ışık olarak değil 18 yaşındaki halim olarak imgeliyorum tabi bedeni ışık da saçıyor :mshareketliifade393

ask
26-03-2009, 08:02
Hayal abla bu çekim medisini sen kendin mi düzenledin?metni çok güzel, yoksa yabancı bir meditasyonun çevirisi mi merak ettim, ellerine, ipek gibi sesine, yüreğine sağlık çok teşekkürler..:love0079:

Perilice
26-03-2009, 10:56
Peri çok teşekkürler
şimdi istediğin şeyin adını söyle diyor ya Hayal abla,
istediğimiz şey bir nesne ise, o da olabiliyor değil mi? ya da bir olay ise, biraz kafam karıştı ne demem gerektiği konusunda
dün ben de başladım bu mediye, şimdi yine yapacağım 21 gün kararlıyım
Hayal ablanın bu medisini daha önce aralıklı birkaç kez uyguladım cidden çok güzel ama devam etmemiştim..
şimdi senin başarın beni yüreklendirdi..:love0079:
İmgelemede çok ama çok güçlü olduğumu düşünüyorum,her türlü görüntüyü 3 boyutlu canlandırabiliyorum,yalnız ben yüksek benliğimi ışık olarak değil 18 yaşındaki halim olarak imgeliyorum tabi bedeni ışık da saçıyor :mshareketliifade393

Ben o kısımda kendim için yaptığımda dizüstü bilgisayar istemiştim ben ona yönlendirmiştim ve aldım ...

İstediğin herşeye yönlendirebilirsin

hayalayaz
26-03-2009, 12:12
2 tane çekim yasası medisi var, hangisine ne yazdım hatırlamıyorum, kendim yazdım desemde yalan, belli bir kitabın adını verip şu kitaptan aldım desemde yalan.yıllardır çeşitli ekollerden reiki öğreniyorum, ve yüzlerce kitap okudum, ve hepsindende yararlandım. bilgiler bende çeşitli kaynaklardan 15-19 yıldır var yılların verdiği bir deneyim var..kitaplarda, öğretmenlerimden aldığım bilgilere kendi deneyimlerimide ekleyip, neticeden çok emin bir şekilde yazdım diyeyim, en doğru ifade bu.

ask
26-03-2009, 15:09
Hayal abla bendeki şöyle;
gevşeme ile başlıyor,kendimizi çok güzel bir ortamda hayal ediyoruz
yüksek benliği bir ışık olarak düşünüyoruz, bize doğru geliyor
sonra bizi kucaklıyor onunla iletişime geçmek istediğimizi belirtiyoruz
sonra tam ezbere bilmiyorum, ama istediğimiz şeyin ismini söylüyoruz
ben ..... aldım sevgi ve sevinçle kabul ettim teşekkür ederim diyoruz
istediğimiz şeyin tezahür etmemiş enerji kalıını oluşturuyoruz, kalbimize ışık parçaları olarak alıyoruz, tepe çakramızdan gökyüzüne çok yükseğe incelip genişleyen bir ışık olarak yükseldiğini düşünüyoruz
bende yalnızca bu var,başka medi mp3 ün de mi var?Onu da almalıyım

Perilice
31-03-2009, 14:56
Buğün çekimlerimden biri daha gerçek oldu. Şubat ayında işgem projesi altında kurslar açıldı fakat bu kurslara müracaat 900 ün üstünde olunca elemeler yapıldı ve arkadaşımla kendim için çekim yasasını çalıştırmıştım ve buğün telefon geldi kazanmışım hemen arkadaşımı aradım oda kazanmış ve çekim yasasından iki kişilik kurs ısmarlamıştım ve buğün bana geldi ve çok mutluyum şimdi evraklarımı tamamlamam lazım görüşürüz

PRENSES
31-03-2009, 15:02
Kutlarım perilice işte çekim yasasının gücüalkis

Perilice
31-03-2009, 15:43
Kutlarım perilice işte çekim yasasının gücüalkis

Teşekkürederim heyecandan nasıl yazdığımı anlamadan çıktım yarında sertifikaları halledip evrakları götürcem çok ama çok mutluyum teytey

nemesis
31-03-2009, 15:47
tebrikler canım azmin elinden ne kurtulmuş soppi

Perilice
31-03-2009, 15:52
tebrikler canım azmin elinden ne kurtulmuş soppi

:73e4317106059nd: teşekkürederim canımm gelecek hafta kursumuz başlıyor kurs bittikten sonra 200 kişi için iş hazır 50 kişiyide işbulma kurumu iş verecek birde hergün 8 euro verecekler kursa didiyoz diye birde sigortada yatacak ben bu kursu çok sevdim neden acep hihi

nemesis
31-03-2009, 15:54
kursa gdiyosun diye birde para mı alıyosun hihi

Perilice
31-03-2009, 16:03
kursa gdiyosun diye birde para mı alıyosun hihi

:mshareketliifade393 evet canım kursta iki saatimi istila edecekler onnun içinde para veriyorlar :ttt oda günlük 8 euro her gün bankaya yatacak :ttt

new_way
31-03-2009, 17:19
hayırlı olsun Perilice. senin için çok sevindim.

Perilice
31-03-2009, 17:33
hayırlı olsun Perilice. senin için çok sevindim.

Teşekkürederim :)

Perilice
09-04-2009, 17:19
:cool Buğün bir şey farkettim alyans yüzüğünü okurken ben o ğün ünüversitenin fotograflarını kaldırdım alyans yüzüğünü koydum masa üstüne sanırım o esnada serbest bırakma olayı oldu bilemiyom yani bilmeden sanırım bu enerjiyi üzerimde tutuyormuşum buğünde o ünüversitede alım var fakat şunuda farkettim eskisi kadar istemediğimi gördüm bilemiyorum artık Allahtan hakkımdaki hayırlısını diliyorum :oys

nefa
08-06-2009, 13:03
Canım,günlüğünü yeni farkettim ve baştan sona hepsini okudum,ne güzel şeyler çekmişsin ve başarmışsın.Ben de senin gibi allahtan en hayırlısını diliyorum.

Perilice
08-06-2009, 13:21
Canım,günlüğünü yeni farkettim ve baştan sona hepsini okudum,ne güzel şeyler çekmişsin ve başarmışsın.Ben de senin gibi allahtan en hayırlısını diliyorum.

Canım sende çekimlerini yapacaksın inanıyorum buna seninde çekim yasası günlüğün olacak :73e4317106059nd:

Perilice
12-06-2009, 11:05
:oys sınavlar yavaş bitmeye başladı buraya el atma zamnım geldi sanırım :oys

Çekimlerime devam ediyorum fakat her zaman olumlu olmuyor olumsuzluklarda oluyor önce herşeyin güzelliğini çekiyorum acıya alışmış beynim hayellerin sonunu dramatikleştirince gözyaşlarıda eklenince buna düşünün ki çekim yaptığım iş olsun veya bir başkası olsun sonu ne olur çekimlere duygusallık imgelemeler yoğunluk sevgi gözyaşı bu tür duyguları ekledinmi gelişi daha kolay oluyor vucudunuzun her hücresinde hissetmek gerekli tabiki benimde henüz işin içinden çıkamadıklarım var bu duygular bende bir den olup yaşanıyor buda küçükken müttiş hayelci olmamdan kaynaklanıyor ama bu imgelemeleri vizyonları duyguları kontrol altına alamıyorum bir tür bilinçli beyin devre dışı kalıyır o anda ben değilimde bir başkası bu rolü oynuyor gibi ben çekimlerimi bir filim karesi gibi oyun oynayarak imgelerim bazen bu yüzümde gülümsemeye bazende gözyaşına dönüşebiliyor yüz mimiklerimde hayel kurduğum görülüyor hihi iyiki odada tek oluyorum yoksa bana deli derler sanırım hihi bu şekilde kurduklarım çekimlerim bana gelişi kısa sürede oluyor ve o çekimimde her gittiğimde çekimimi hissediyorum :oys

Perilice
12-06-2009, 13:57
:cool Bir çekimim daha gerçekleşti :cool
Biliyorsunuz ki 15 mayısta bilgisayarım bozulmuştu ve bir türlü gönderemedik pahalı servis ücreti vs işte neyse buğün başka bir toshiba servisini istanbulda olanı bu aradık görüştük sadece servis ve hasar tesbitine 30 tl alıyolar hasarı orda yaptırırsak servis ücreti alınmıyormuş .
15 mayıstan bu tarafa bilgisayarımı servise gönderdiğimizi ve ücretin düşük olduğunu imgelemiştim bu birinci aşama tamamlandı . Şu anda bilgisayarım istanbul yoluna çıkmış durumda ve çok mutluyum :oys
:ups Dayanamadım hemen paylaşmak istedim :ups

Perilice
08-11-2009, 14:02
[Only Registered Users Can See Links]

Perilice
08-11-2009, 14:07
[Only Registered Users Can See Links](1049).jpg

Perilice
08-11-2009, 14:09

Perilice
08-11-2009, 14:13

hihihihihihi

Perilice
08-11-2009, 14:15

Perilice
08-11-2009, 14:16

Gülçin Şen
08-11-2009, 15:51
Bak gelin çiçeğinde benden:73e4317106059nd:

Perilice
08-11-2009, 15:55
Çoookkk güzelll ,shy teşekkürederim ,shy

Perilice
01-12-2009, 22:24

Perilice
06-12-2009, 15:52

Buğün bir çekimim daha gerçekleşti. İki ay önce inci kolye almak için kuyumcuya girdim . Ama kulp bölümünü sevmedim ve araştırdım istediğim gibi bulamadım . Bende imgelememi yapıp bana gelmesini niyet ettim ... Sabah kalktığımda hac ziyaretinden gelen bir yakınımız inci kolye göndermiş vee benim istediğim gibi kolyem takılarım arasında en güzel yerini aldı ve isteğimin gerçekleşmesinin mutluluğunu yaşıyorum . ,shy1

hayat kadere inat
06-12-2009, 16:39
mutluluğun bir ömür boyu olsun

Perilice
06-12-2009, 17:00
mutluluğun bir ömür boyu olsun

Teşekkürederim iyi temennilerin için ,shy1

**sirius**
06-12-2009, 19:20

Bunu bende mi çekmeye çalışsam napsam :D :D gerçi mezun olursam böyle bir şey deneyebilirim =))) Böyle bir okul varsa bildiğiniz seve seve hoca olabilirim :0011

Perilice
06-12-2009, 19:23
Bunu bende mi çekmeye çalışsam napsam :D :D gerçi mezun olursam böyle bir şey deneyebilirim =))) Böyle bir okul varsa bildiğiniz seve seve hoca olabilirim :0011

,shy1 olmaz olurmu vardır tabi aşçılık öğretmen için muhakak bölümler vardır :lş

pisicikk
07-12-2009, 09:55
peki bu ufo resmi ile ne çekmeye çalıştın kuzum :)

sabah sabah ısıttın içimi cadı

Perilice
07-12-2009, 10:27
peki bu ufo resmi ile ne çekmeye çalıştın kuzum :)

sabah sabah ısıttın içimi cadı

hihi hani hayatım antuzagil ufa gördi ya bende ufo görmek istiyom hihi

blondberry
07-12-2009, 14:38
Ben uzak kaldım galiba yazılan hiç bişiyi anlamıorum haha

isobel
07-12-2009, 14:41
Ben de istiyorum UFO görmek yaa, hatta kaçırsınlar beni, çok merak ediyorum:)
Aşçılıkta hoca olmak iyiymiş ama, sınavları yiyorsun hehe