peruscan
14-09-2010, 19:50
Merhaba Arkadaslar ben kendım ıcın sıfa ıstıyecem cunku ıcınden cıkamıyorum ne zaman atlatacam desem tekrar baslıyo bundan tam 4 sene once tanıstıgım bırıyle ılgılı... biz bir ara sevgili olsakta daha sonrasindan ayrildik ve o evlendi bende is hayati yurtdisi egitimi derken 2 sene gecti ama bu yurtdisindan beni buldu bak benim kotu giden bir evliligim vardi bunu bitirdim seni seviyorum yeni bir baslangic yapalim dedi bene tamamdedim tabiki ama dondukten sonra hersey farkliymis ogrendim....o Ankarada yasiyor ben istanbulda arada gorusuyoduk hep ayarliyacam hayatimi yoluna koyucam ve bizim icin bir baslangic yapicam dedi taki ben kuvezde bebek resimleri gorene kadar sitesinde(kendi kizi)yani hersey bir kandirmaca onun icin ben hayatimda cok seyden vaz gectim ama bosaymis
simdii............. diyorum sadece ona oda hirsimdan ama bu adam halen beni rahatsiz edi bayramdan once facebook nasil girdi bilmiyorum girmis hemen sifremi degistirdim mesaj cekti cevap vermedim ama en sonun da israrina dayanamadim sadece kizmak icimi dokmek icin konustum halen ben sana hic yalan soylemedim diyecek kadar yussuz karektersiz birisi ama ne zaman konussam yasadiklarimin etkisi her halde kendimi dipsiz bir kuyuda hissediyorum,butun enerjim damarlarimdan cekiliyo.:(
simdii............. diyorum sadece ona oda hirsimdan ama bu adam halen beni rahatsiz edi bayramdan once facebook nasil girdi bilmiyorum girmis hemen sifremi degistirdim mesaj cekti cevap vermedim ama en sonun da israrina dayanamadim sadece kizmak icimi dokmek icin konustum halen ben sana hic yalan soylemedim diyecek kadar yussuz karektersiz birisi ama ne zaman konussam yasadiklarimin etkisi her halde kendimi dipsiz bir kuyuda hissediyorum,butun enerjim damarlarimdan cekiliyo.:(