Orijinalini görmek için tıklayınız : Arkadaşlar önemli lütfen okuyun
hayalayaz
16-03-2009, 23:52
Canlarım benim, hepinizin çalışmanıza rağmen, sitemize konu ekleyerek, sitemizi bir an önce zenginleştirmeye çalıştığınızın farkındayım.
Ancak başka sitelerden aldığınız konular türkçe klavye kullanılmadan yazıldığında tek bir konu içinde bir çok yazım hatası oluyor, buda konuyu okurken insanın dikkatini dağıtıyor, sitemizin bir an önce bilgi bankasına dönüşmesini bende istiyorum, ama sitemizin daha derli toplu görünmeside arzu ediyorum, lütfen konuları biraz daha bol vaktiniz olduğunda, ve editleyerek ekleyin.
Bu sayede, ziyeretimize gelenler sitemizde bulduğu konuyu, daha dikkatli okuyacak ve eğer buraya üye olmayı tercih ederlerse, aynı özeni gösterecektir.
Bir çoğunuz benden iyi biliyordur ama, ben bilmeyenler olduğunu varsayarak kendi yaptığımı anlatayım.
Eklemek istediğim yazıyı word sayfasına kopyalıyorum, altında kırmızı çizgi olan kelimenin üzerine sağ tıkladığımda kelimenin düzgün yazılmış hali çıkıyor, bu şekilde alıntı yapmak istediğim konuyu kısa zamanda editlemiş oluyorum, anlayış göstereceğinizi biliyorum ve iyi niyetli çabalarınız ve emekleriniz için çok teşekkür ediyorum saygılı sevgiler
**sirius**
04-01-2010, 15:59
bir de alıntılanan konu çok bozuksa, aşağıda ki linkten düzeltebilirsiniz çok işe yarıyor :)
[Only Registered Users Can See Links]
bir de şu karakterleri düzeltebiliyro;
[Only Registered Users Can See Links]
benide kabul ettiğiniz için çoook teşekkür ederim
hayalayaz
07-06-2010, 18:30
sunacığım hoşgeldin yanımıza, sefalar getirdin, sefa bulmanı dilerim mutlu paylaşımlar..:confety
hoşgeldiniz iyi paylaşımlar dilerim.:fansu
Küfkedisi
16-06-2010, 15:59
Merhabalar herkese sevgiyle öncelikle :)
bu sıralar yine kendimi içimde aramaya çıkmışken ve yine kaybolmuşken nasıl yaparım ne ederim nasıl bir kaynak bulmalıyım derken evren beni size ulaştırdı...2 gündür inceliyorum nerdeyse başından kalkamıyorum o kadar çok bilgi var ki nerden başlasam nasıl yapsam. meğerse kendimde neler varmış bilmemişim yada korkmuşum görmezlikten gelmişim...ama artık burdayım aranızdayım sıcaklığınıza samimiyetine yardımlaşmanıza hayran kaldım...reiki uyumlaması almama ,onlarca kitap okumama rağmen ve kendini güçlü sanan kırılgan küçük kız en i her bulduğum yeni teknikte vazgeçtim bir süre sonra ... her olumsuzlukta artık ölüyorum sanki
ama artık dur demenin zamanı geldi :) ilk tanışma için gevezelik yaptım hoşgörün beni :) mutlu An'lar hepimize ...
Merhabalar herkese sevgiyle öncelikle :)
bu sıralar yine kendimi içimde aramaya çıkmışken ve yine kaybolmuşken nasıl yaparım ne ederim nasıl bir kaynak bulmalıyım derken evren beni size ulaştırdı...2 gündür inceliyorum nerdeyse başından kalkamıyorum o kadar çok bilgi var ki nerden başlasam nasıl yapsam. meğerse kendimde neler varmış bilmemişim yada korkmuşum görmezlikten gelmişim...ama artık burdayım aranızdayım sıcaklığınıza samimiyetine yardımlaşmanıza hayran kaldım...reiki uyumlaması almama ,onlarca kitap okumama rağmen ve kendini güçlü sanan kırılgan küçük kız en i her bulduğum yeni teknikte vazgeçtim bir süre sonra ... her olumsuzlukta artık ölüyorum sanki
ama artık dur demenin zamanı geldi :) ilk tanışma için gevezelik yaptım hoşgörün beni :) mutlu An'lar hepimize ...
aramıza yeni katıldınız galiba, hoşgeldiniz. iyi aylaşımlar dilerim ve haklısınız bir başkadır bizim sitemiz:)))),shy
Gülçin Şen
16-06-2010, 22:19
Hoşgeldin yanımıza Küfkedisi.....
Küfkedisi
17-06-2010, 02:07
evet yeni katıldım flz71 ...2 -3 gün oldu daha teşekkür ederim :)
Küfkedisi
17-06-2010, 02:08
teşekkür ederim VODOO :)
incitanesi
17-06-2010, 10:41
Hoşgeldiniz aramıza sevgili Küfkedisi.. Mutlu paylaşımlar:)
Küfkedisi
17-06-2010, 12:03
Hoşgeldiniz aramıza sevgili Küfkedisi.. Mutlu paylaşımlar:)
çok teşekkür ederim İncitanesi hepiniz ayrı ayrı samimi ve kibarsınız :)
hoşgeldin küfkedisi :red_flower
Küfkedisi
17-06-2010, 14:09
hoşgeldin küfkedisi :red_flower
teşekkür ederim New_way :)
yanımıza hoşgeldin sevgili küfkedisi:)
Küfkedisi
18-06-2010, 12:23
yanımıza hoşgeldin sevgili küfkedisi:)
Hoşbulduk sevgili Hülyaa :) gerçekten çok hoş bir yer burası...sevgiler...
nazan erten
19-06-2010, 00:19
hoşgeldin küfkedisi.haddim olmayarak külkedisi desem kızarmısın:))
hoş geldin külkedisi:confety
Küfkedisi
19-06-2010, 00:34
hoşgeldin küfkedisi.haddim olmayarak külkedisi desem kızarmısın:))
hoş geldin külkedisi:confety
hoşbulduk :) rica ederim ne demek tabiki diyebilirsiniz kızarmıyım hiç hehe doğrusunu isterseniz bu nick'im aceleye geldi allah allah diyorum küfkedisi ne demek haha hatta değiştirsem nasıl olur ?
hoşgeldin......................
Küfkedisi
20-07-2010, 23:41
hoşgeldin......................
teşekkür ederim şenel :) sende hoşgeldin yolun aydınlık olsun ...
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2006-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.