PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Yeni Gülümsemeler Eklenmiştir

CanBey
16-03-2009, 23:08
Sitemize yeni gülümsemeler eklenmiştir. aşağıda önizlemelerini görebilirsiniz. Birkaçı hareketsizdir ama gerisi hareketlidir. Sizinde beğendiğiniz gülümsemelerin eklenmesini istiyorsanız bu konu altında gülümsemeyi yollayın siteye ekleyelim :L

[Only Registered Users Can See Links]

ZİŞAN
16-03-2009, 23:15
Çok teşekkür ederim cankam emeğine sağlık..:mshareketliifade508Ama bu alkış ifadesini hiç beğenmedim ben:D

hayalayaz
17-03-2009, 00:03
zişaaaan biz artık canbeyle uğraşmayalım istersen, ben bu hafta böreğini yapayım, çünkü yapmasını istediğim başka şeylerde var, biliyorsun rüşvet almadan yapmıyor, birde üstelik rüşveti mutfak yöresinden talep ediyor, mutfak yörelerinden gelen havalarda beni üşütüyor, bünye pek sağlam değil mutfak işlerine karşı, aman ablam amanı bilirmisin :smile (16):

Antuza
17-03-2009, 00:10
Teşekkürler,güzelmiş gülümsemeler:)
Hayal abla alemsin valla:animation732xl9vh:

ZİŞAN
17-03-2009, 00:23
zişaaaan biz artık canbeyle uğraşmayalım istersen, ben bu hafta böreğini yapayım, çünkü yapmasını istediğim başka şeylerde var, biliyorsun rüşvet almadan yapmıyor, birde üstelik rüşveti mutfak yöresinden talep ediyor, mutfak yörelerinden gelen havalarda beni üşütüyor, bünye pek sağlam değil mutfak işlerine karşı, aman ablam amanı bilirmisin :smile (16):

Evet ablam en iyisi hiç uğraşmamak..yapın istediği şeyleri yoksa benimde çekeceğim var..:smile (21):