Orijinalini görmek için tıklayınız : Benim Abdülrezzak Öldü
hayalayaz
06-08-2010, 10:18
arkadaşlar benim abdülrezzak öldü ( pc) bu yüzden siteye cafeden giriyorum, yeni bir pc alıncaya kadar sitede aktif olamayacağım..beni merak etmeyin.. sevgiler
Gülçin Şen
06-08-2010, 10:33
arkadaşlar benim abdülrezzak öldü ( pc) bu yüzden siteye cafeden giriyorum, yeni bir pc alıncaya kadar sitede aktif olamayacağım..beni merak etmeyin.. sevgiler
Başın sağolsun abla...:)
Sana güzel kapsamlı bir pc için evrene şimdiiii sipariş veriyorum...
Ablacım hemen güzel bir pc ile aramıza döneceğinden eminim çünkü ne sen bizden ne de biz senden fazla uzak kalamayız.Evrende bunu biliyor ve bence şuan harekete geçti bile:65750Bak işte bu senin için ilk siparişim.
Aprilrose
06-08-2010, 11:32
Yüreğim ağzıma geldi, ilahi abla :) Başın saolsun.
En kısa zamanda bekliyoruz yeni pc'n ile seni burada.
başınız sağolsun yeniye yer açıldı:)
hayalayaz
06-08-2010, 13:05
evet cafe ile anlaşma yaptım.. abdülrezzaklar ölmese cafeler nasıl para kazanacak..evren harekette geliyor benim yeni gıcır.. bundan öncekine eski bir isim takmıştım bozuldu..buna abdülrezzak dedim buda bozuldu...yeni aldığıma gıcır diycem belki uzun süre dayanır...
Ablacım tereciden aldığını tereciye satmak denir buna ama Belki değil dayanır.Hayırlı olsun ablacım.:mx
Gülçin Şen
06-08-2010, 13:12
Yok klasik isim iyidir.MURTAZA olsun yeni gelenin adı...:)
ılahı ablacım canlı bır sey öldü sandım baslıgı okurken; :). en kısa zaman da elıne bir adet gıcır gelsin.
incitanesi
06-08-2010, 14:20
Ay Allahım yaaa abla çok güldürdün benii:):) Abdülrezzakkkk'a uğurlar olsun:)
ben çok güldüm,nerden aklına geldi bu isim abla allah iyiliğini versin.
başlığı okuyunca aklıma hiç pc gelmedi insan olduğunu da düşünmedim ama yine de üzüntüyle açtım...okuyunca rahatladım...Abdülrezzak görevini başarıyla tamamlamanın verdiği huzur içindedir şimdi...evren işini bildiğine göre çok iyi bir pc yoldadır...umarım en iyisi en kısa zamanda Abdülrezzak'ın görevine başarıyla devam eder...:cool
hayalayaz
06-08-2010, 19:55
artık pc nin adı MURTAZA, can' eve gelince orasını burasını kurcaladı ve aylana baylana da olsa çalışıyor.. ölmemiş ekran kartı bozulmuş.. ekran kartından önce... küçük bir aygıt alıcam... taşınabilir cinsinden... türkiye genelinde gezmak istiyorum.. gittiğim yerlerde herkes kendi pc sini bana tahsis ediyor sağolsun ama ben korka korka kullanıyorum... önce bir cimcime alıcam, bunu da kullanabildiğim kadar kullanıcam sonra toparlıycam..murtaza bana kıyamadı.. bende kendisine söz verdim artık abdülrezzak demicem..
Gülçin Şen
06-08-2010, 20:00
İsim anası oldum sonunda pc 'nin.:0399:
Murtaza iyidir iyi.....:)
ay Hayalcim ya,elim titreye titreye açtım konuyu,kim öldü diyee:)
Alem kadınsın ya hehe hehe hehe
sana toplanıp aramızda bir lap top alalım abla ya.. valla senin yaptıklarının yanında bu nedir ki. canım ablam benim....:güzlkz
ben varım çok doğru söylüyorsun...
hayalayaz
06-08-2010, 23:25
lap toplar çok pahalı kuzum ya... ben o küçükler var ya.. arkadaşım almış 250-300 liraymış onlardan alıcam..sonrada murtazaya bir ekran kartı aldımmı.. bu iş tamam... bir iki yıl daha başım dinç olur... bir iki yılada hak vaaar rahmet var..beni düşündüğünüz için çok teşekkür ederim, yardım etmiş kadar oldunuz...dünyayı bağışladınız..yaratan size daha iyilerini nasip etsin..
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2006-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.