Orijinalini görmek için tıklayınız : 9.Evlilik Yıldönümü Kutlaması :)
Sevgili İsobel Mutluluğunun 9. Yılında sana ve eşine, sağlık ve bolluk içinde Sonsuz Mutluluk diliyorum...
Mutluluğunuz son nefesinize kadar sürsün...:spring_bees
:2512
modigliani
28-07-2010, 11:51
nice mutlu yıllara inşallah.
blondberry
28-07-2010, 12:08
huzurla...bir ömür boyu..bolluk bereketein hep sizi takip ettiği nice yıllara olur işallh canım
Sevgılı İsobel agzınızın tadı bozulmadan bır ömür boyu Mutluluklar diliyorum. :confety
hayalayaz
28-07-2010, 12:23
canım kuzum... yüreği güzel, yüzü güzel arkadaşım...eşinle beraber, sağlık, huzur, bolluk, bereket, mutluluk, ve zenginlik içinde nice mutlu yıllara ulaşın inşallah... :çıkmkı tüm istekleriniz ve dilekleriniz ANda gerçeleşsin :aladdin
ay canımsınız yaaaa, yirim ben siziii,çoook teşekkür ederim canlarım b enim,sizi çok seviyorum
psikanalist
28-07-2010, 12:45
Allah bir yastıkta kocatsın, mutluluğunuz daim olsun:pon pon
sağol canım şimdi birde müjde geldi,eşimin patronu bizi çok şık bir yere gönderiyormuş akşam,hem yemek hem canlı müzik,artık kurtlarımı dökerim iyice,dansım gelmişti çok:)
hayalayaz
28-07-2010, 13:37
sağol canım şimdi birde müjde geldi,eşimin patronu bizi çok şık bir yere gönderiyormuş akşam,hem yemek hem canlı müzik,artık kurtlarımı dökerim iyice,dansım gelmişti çok:)
hadi bakalım bırak elindeki her şeyi..tak takıştır, sür sürüştür, git eğlen şöyle şık pık..benim içinde eğlenmeyi unutma emi..içtiğinden bir yudumu, yediğinden bir lokmayı, benim için ye, iç, iki göbecikte benim için atarsan bu iş tamam, seni rahat bırakırım..allah içine sindirsin canım arkadaşım..
canım sen hep kalbimdesin zaten,birtanemsin
canım,eşinle bir ömür boyu mutluluklar diliyorum..
Aprilrose
28-07-2010, 15:07
Nice nice 99.yıllara :) mutluluk ve sağlıkla inşallah.
ay 99 yıl olmasın,o kadar uzun yaşamak istemem:)
Teşekkürler canlarımmmmmmmmmmmm
Hayalcim ne giysem diye bakmaya gittim odama,ama bir baktımki bişi yok:)
3 senedir hayatı öyle basit yaşıyoruz ki,kışın bir kot,yazın bir şort,her sene de veriyorum giymediklerimi,vermeyi abartmışım,bir tane şık kıyafet yok akşam giymeye:)
Neyse uydururum elbet bişiler:)
hayalayaz
28-07-2010, 16:13
vardır mutlaka bizim gibi kadınların modası asla geçmeyen bir kıyafeti vardır, kenarda köşede..ayol biz sinemaya bile grand tuvalet giden nesildeniz... iyi bir bak bakalım.. bulursun...hem bulursun hemde bu gecenin yıldızı olaursun
:dnsssscanım nice mutlu senelere
sevgili isobel allah sağlık mutluluk huzur bolluk bereket içinde bir yastıkta kocatsın.mutluluğun daim olsun........................
sağolun canlarım, geceden notlar:
Eşimin patronuna, Yaradana herkese binlerce kez teşekkür ettim başımı göğe kaldırıp gece boyunca. O kadar güzel bir geceydi ki,yıllardır hasret kalmışım. Son derece şık bir mekan,kafanı çevirdiğin anda servis görevlisi dibinde bitiyor:) Yemekler leziz,ama en güzeli çalan grup harikaydı.
Ajda'dan Sezen'e,Cem Karaca'ya kadar tüm eski şarkıları çaldılar. Tam hayalimdeki teknede karşımda demirliydi, adı Penelope:) Bütün gece Penelope bekle beni geleceğim diyip durdum, millet sapık sanacak hehe
Gelenler snop olunca o güzelim şarkılarda kimse tepinmedi. Sonra eşim bizim şarkımızı istedi, Samanyolu, dansa kalktık. Aaaa bir baktım, o snoplar birden dansa başladı.
Sonra beni kim tutar, tepindim de tepindim. Bütün kurtlar oracığa bırakıldı.
Hayalcanım için de atıverdim iki göbecik:)
Yüzümde hala aptal bir sırıtma var,en kötü günümüz böyle olsun inşallah hepimiz için
isobel yıldönümünüz kutlu olsun canım. hergünün böyle neşe ve mutluluk içinde geçsin. her yılınız bir önceki yıldan daha çok bolluk ve bereketle dolsun :ci
hayalayaz
29-07-2010, 16:36
ohhh sefan olsun..allah mutluluğunu arttırsın kuzum..
Hayal'e diye bağıra bağıra kadeh kaldırdık senin için,kulakların çınladı mı:)
hayalayaz
29-07-2010, 17:53
Hayal'e diye bağıra bağıra kadeh kaldırdık senin için,kulakların çınladı mı:)
ben ondan uçtum herhalde, sağol kuzum...:dellek
Gülçin Şen
31-07-2010, 23:10
Güzel kutlama olmuş çok sevindim canım ...Her yılınız mutlulukla geçsin tebrik ederim....
Küfkedisi
31-07-2010, 23:22
Mutluluk ve huzurla ,gönülden sonsuz bağla geçen nice uzun yıllar dilerim aşkınıza sevgili isobel :mx
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2006-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.