Orijinalini görmek için tıklayınız : Ablam için şifa!
blondberry
20-07-2010, 14:57
Selam herkese...
Bildiğiniz üzere tatildeydim...İstanbul'a gelmemize 3 saat kala ablam trafik kazası geçirdi. bacağından araba geçti :0365: çok şükür kırık flan yok ama bcagında bi sürü yara var ve şu an üzerine basamıo...Sağ bacağının üzerinden geçti.. rapor aldık perşembe kontrolü vaar ama nasıl gitcz bilmiorum..hem izlerin kalmaması için hem bir an önce toparlanması için hem de ablamın negatıf inançlarını kırabilmek için sızden yardım istiorum... Ablamın yıldızı çok düşük olumsuzluğu anında kendine çekebilio ki cidden kötü bir şey görsün anında kendi de yaşıo..
Ne yapmam lazım bu inncını kırabımek için bilemiorum ... şimdiden hepinize teşekkür ederim...
Deniz Mimaroğlu
hayalayaz
20-07-2010, 15:07
canım benim geçmiş olsun..şifa gönderiyorum şifa olsun OL'du bile çok şükür..
çok geçmiş olsun canım,kötü kazaları düşündükçe çok hafif atlatmışsınız canım,en iyi şekilde aşarsınız emin ol..
blondberry
20-07-2010, 15:11
canım benim geçmiş olsun..şifa gönderiyorum şifa olsun OL'du bile çok şükür..
Teşekkür ederim ablacım.. söyledim ona da tüm gün şifaları kabul etcek
blondberry
20-07-2010, 15:23
çok geçmiş olsun canım,kötü kazaları düşündükçe çok hafif atlatmışsınız canım,en iyi şekilde aşarsınız emin ol..
doktoru mucize zaten dedi ki benim ablam benim zıttım gibi minyon bir şeydir .. Annemin duaları hep üstümüzde ...
teşekkür ederim canım
incitanesi
20-07-2010, 15:35
çok çok geçmiş olsun.. Allah korumuş ya.. Şifa olsun
Aprilrose
20-07-2010, 15:41
Canım çok geçmiş olsun :( Onunla geçmiş olsun, uzak dursun negatiflikler ablandan.
blondberry
20-07-2010, 17:38
çok çok geçmiş olsun.. Allah korumuş ya.. Şifa olsun
teşekkür ederiz canım:)
blondberry
20-07-2010, 17:40
Canım çok geçmiş olsun :( Onunla geçmiş olsun, uzak dursun negatiflikler ablandan.
walla canım işte..yani bizim ailede hep şöyle bi bilinçaltı kalıbı var- aslında bunda benim de payım var- Pınar hep güçlüdür şanslıdır,Deniz hep nazara gelir..
Önce kendi bilinçaltı kalıbı temizliycem ablamla ilgili ve soora ona çaktırmadan bilinçaltına bunu işliycem... olumlama yapmayı düşünüorum ama benim yaptığım olumlama ona o kadar etkili olmaz die düşnüorum o yüzden ablama sürekli tekrarlaması gerektiğini hatırlatıp olumlama vermeyi düşünüorum
psikanalist
20-07-2010, 17:51
Allahtan acil şifalar diliyorum blondcum..Daha kötü şeyler de olabilirdi Allah korusun .
blondberry
20-07-2010, 17:57
Allahtan acil şifalar diliyorum blondcum..Daha kötü şeyler de olabilirdi Allah korusun .
Teşekkür ederim fıstığımm
modigliani
20-07-2010, 18:44
canım çok geçmiş olsun. Ablanın şu anda iyi olmasına çok sevindim. Inşallah çok daha iyi olacak. Izninle şifa göndereceğim. Sevgilerimle.
çok geçmiş olsun, İnşallah hemen iyileşir
çok gecmiş olsun canım... acil şifa olur insallah iyileşir.
aklin_elleri
21-07-2010, 12:51
blondberry'cim geçmişler olmuş zaten, daha da iyilikler olsun...
canım burdanda geçmiş olsun diyeyim, acil şifalar
blondberry
21-07-2010, 15:54
canım çok geçmiş olsun. Ablanın şu anda iyi olmasına çok sevindim. Inşallah çok daha iyi olacak. Izninle şifa göndereceğim. Sevgilerimle.
canım benim dün akşam söyledim şifaları almıştı..bgün de söylüorum:ci
çok geçmiş olsun, İnşallah hemen iyileşir
sagol hayatımmm:sirin
çok gecmiş olsun canım... acil şifa olur insallah iyileşir.
ışallah bitanem..tesekkur ederim...
blondberry'cim geçmişler olmuş zaten, daha da iyilikler olsun...
sagol canım ya işallah daha da iyi olucak...
canım burdanda geçmiş olsun diyeyim, acil şifalar
çok çok teşekkür ederim hayatımmm:sirin
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2006-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.