PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Olumlamalar

Antuza
16-03-2009, 02:11
Hayat her zaman benden yanadır.
Hayat sonsuz seçenekler ve sınırsız olanaklarla doludur.
Beni mükemmelleştirmek, yükseltmek ve mutlu etmek için her aracı kullanarak daima iyi ve güzel şeyleri bana sunar.
Yaşamımın her anı mucizelerle ve meleklerin kanat sesleri ile doludur.
Ben tam ve mükemmelim.
Amaçlarıma ve hedeflerime sarsılmaz bir güvenle, kolayca ve büyük bir keyifle ilerlerim.
Vücudum olağanüstü bir düzen ile uyum içinde çalışır.
Kendi içsel bütünlüğüm bana neyi, ne zaman ve nasıl yapmam gerektiğini en uygun biçimde sunar.
İnsanların gözlerinde kendime duyduğum sevgiyi, hayata duyduğum güveni okuyabiliyorum.
Her bir dakika bir gün kadar verimli ve bereketli geçiyor.
Karşılaştığım her bir insanla ben mucizevi ve olağanüstü değerler paylaşıyorum.
Sahip olduklarımı başkalarıyla paylaşırken hissettiğim sevinç duygusu hayatımın kılavuzudur.
Parlak bir yıldız gibi bulunduğum yere neşe, renk ve aydınlık getiririm.
Bolluk ve bereket hayatımın her anında içinde olduğum, aldığım ve verdiğim her şeyi kapsar.
Bol sevinç, bol huzur, bol para, bilgi, sevgi ve dostluk çoğalarak bana gelirler ve benden başkalarına ulaşırlar.
Kendimi tümüyle kucaklıyor ve seviyorum.
Ben kendi eşsizliğimi, orijinalliğimi biliyorum ve kabul ediyorum.
Hayatın sonsuz akışında sınırsız bir sevgiyle kuşatılmış olduğumu, bu sevgiden yaratıldığımı biliyorum.
İçinde bulunduğum an bu yüzden benim için kutsaldır.
Kendi varlığım, kişiliğim bu yüzden kutsaldır.
Ben tam ve mükemmelim, kendimi seviyorum.

Kendimi ve yaptıklarımı sevgi ile görüyorum.
Emin ellerdeyim.
Kendimi hayatın akışına bırakıyorum.
Sevgiyle iletişim kuruyorum.
Kendi merkezimdeyim, sakinim ve dengeliyim.
Evren beni onaylıyor, her şey yolunda.
Hayatın tüm ihtiyaçlarımı kolayca ve rahatça sağlamasına izin veriyorum.
Yüksek Benliğime güveniyorum.
Sağlık, zenginlik ve mutluluk hayatımı sürekli olarak renklendirir.
Yaşamının genel olarak rahat ve başarılı bir gidişatı var.
Ben her bakımdan zengin ve başarılı biriyim.
Sağlığım her açıdan mükemmel.
Refah ve başarı, şimdi ve her zaman hayatımı kolay ve neşeli hale getirmektedir.
Hayatımda düzenli ve bol miktarda para akışı var.
Hayatıma neşe, sevgi, samimiyeti davet ederim.
Sevgi sürekli olarak beni sarmalar.
Ben sevilen, neşeli bir insanım.
Yaratıcılığımı kolayca ve coşku ile ifade edebiliyorum.
Yaratıcılığım kim olduğumun bir ifadesi gibi serbestçe akmakta.
Ben yetenekli, yaratıcı bir insanım.
İçimdeki çocuk güvende ve mutlu.
Yaratıcılığımı kendim için en iyi yollarla ifade edebilmede içimdeki bilgeliğe güveniyorum.
Yaratıcılığıma güvenirim ve bunu ifade etmek için kendime zaman ve mekan sağlarım.
Hayatımdaki tüm insanlar beni desteklemekte ve sevmektedirler.
Hayatımda sürekli olarak hayırlı fırsatlar ve durumlarla karşılaşırım.
Doğru zamanda doğru yerdeyim ve doğru zamanda doğru kişiyle karşılaşırım.
Kariyerim başarılı, ilham verici ve karlı işlerle doludur.
Hayatımın işini yaparak büyüyor ve gelişiyorum.
Kariyerim boyunca hayatımın amacını gerçekleştiriyorum.
İşim yaratıcılığımın, neşemin ve hevesimin ifadesidir.
Pek çok olumlu fırsat ve durumla karşılaşmaktayım.
Yeni öğreti ve bilgileri kolayca ve zevkle özümseyebiliyorum.
Sürekli olarak öğrendiğimin ve büyüdüğümün bilincinde olarak, yaşamımın her anında rahatım.
Bildiklerimi başkaları ile paylaştığımda huzurlu ve sakinim.
Bu evrenin bana vermek istediği tüm bolluk ve bereketi, ayrım yapmaksızın kabul etmeye ve almaya istekliyim ve kabul ediyorum. Ve onu bilinçle ve sorumlu bir şekilde paylaşmak için elimden geleni yapıyorum.
Her çıkan fırsattan mümkün olduğu kadar fazla yararlanıyorum ve her kaçan fırsattan da mümkün olduğu kadar az üzüntü duyuyorum.
En yüksek akıl yetilerimi geliştiriyorum. Duygularımı kusursuz biçimde eğitiyorum. Bilinçaltının en derinlerine varıyor ve oradan günlük hayatıma yardım edecek olan sessizliği, olgunluğu ve inancı çıkarıyorum.
Yüce Işık ve yüce Sevgi benim kanalımla akıyor ve çevremdeki her şeye yayılıyor.
Ben yüce ışık ve yaratıcı enerji ile doluyum.
Bu zengin bir evren ve onda hepimiz için her şey var.
Bolluk benim gerçek var olma halimdir. Ben şimdi onu tümüyle ve sevinçle kabul etmeye hazırım ve kabul ediyorum.
Tanrı tüm ihtiyaçlarımın tükenmez ve sınırsız kaynağıdır.
Yaşamın bana sunabileceği tüm refah ve mutluluğu kabul etmeye hazırım ve kabul ediyorum. Şu anda parasal olarak büyük bir bolluk yaşıyor ve bunun tadını çıkarıyorum.
Yaşam neşe dolu ben onun zevkini çıkarıyorum.
Sonsuz zenginlikler şimdi hayatıma özgürce akıyor.
Zengin bir bilince ve isteklerimi gerçekleştirme gücüne sahibim.
Ben sevecen ve şefkatliyim ve başkalarıyla paylaşacak çok şeyim var.
Hayatta her şeyin en iyisini hak ediyorum.
İyi olan her şey bana kolayca geliyor.
Kendimi bütünüyle, olduğum gibi seviyor ve takdir ediyorum.
Kendimi özgürce, tam anlamı ile ve kolayca ifade ediyorum.
Her şeyi kolayca elde ediyorum.
Ben ışık ve sevgi dolu, neşe saçan bir varlığım.
Doğal bir biçimde öğreniyor, aydınlanıyorum.
Kendi hayatımın efendisiyim.
Yaşadığım anın tadını çıkarmak için ihtiyacım olan her şeye sahibim.
Gereksindiğim her şey içimde zaten var.
Yüreğimde kusursuz bir bilgeliği taşıyorum.
Sevmeyi ve sevilmeyi seviyorum.
Tüm duygularımı bir parçam olarak kabul ediyorum.
Kendimi daha çok sevdikçe, başkalarına vermek için daha fazla sevgiye sahip oluyorum. Sevgiyi özgürce veriyor ve alıyorum.
Sevgi dolu, doyum verici, mutlu kılıcı ilişkileri hayatıma çekiyorum.
Daima açık ve etkin bir biçimde iletişim kurabiliyorum.
İstediğim her şeye sahip olmayı onaylıyorum.
Yalnızca yaşadığım için kendimi mutlu ve neşe dolu hissediyorum.
İçimdeki Tanrı’nın ışığı şimdi hayatımın her aşamasında kusursuz sonuçlar üretiyor.
İçimdeki ışık burada ve şimdi hayatımda mucizeler yaratıyor.
Her şey hayatımın iyiliği için birlikte çalışıyor.
Hayatımın yüce planı ile uyumlu yaşıyorum.
Hayatımın yüce planı adım adım ortaya çıktıkça onu tanıyor, kabulleniyor ve uyguluyorum.
Şu anda sağlık, zenginlik, mutluluk ve kusursuz bir kendini ifadeyle dolu hayatım için şükranlarımı sunuyorum.
Kendim olmaktan mutluyum.
Yeterliyim.
Burada ve şimdiyi kabulleniyorum.
Kızgın olduğumda, hata yaptığımda, kıskançlık duyduğumda, insanları sevemediğimde kendimi reddetmem gerekmez.
Yüce sevgi burada ve şimdi bolluk yaratmak için benim kanalımla çalışıyor.
İçimdeki Mesih burada ve şimdi hayatımda mucizeler yaratıyor.
Ben yüce doğam ile “bir”im ve sonsuz yaratıcı güce sahibim.
Yüksek Benliğim yaptığım her şeyde, her konuda bana yol gösteriyor.
Tanrı içimde yaşıyor ve benim kanalımla dünyada istediklerini tezahür ettiriyor.
Tanrı’nın ışığı beni kuşatıyor, Tanrı’nın sevgisi beni geliştiriyor, Tanrı’nın gücü içimden akıyor. Ben nerede isem Tanrı da orada ve her şey mükemmel.
Yüce sevgi bana yol gösteriyor ve ben daima korunuyorum.
Evren gereksindiğimiz her şeyi daima verir.
Işık saçan bir sağlık ve enerji ile doluyum.
Bedenimi bütünüyle seviyor ve kabulleniyorum.
Bedenim dengeli, evren ile kusursuz uyum içinde.
Ben Tanrı’nın görkemli bir ifadesiyim. Zihnim ve bedenim yüce kusursuzluğu sergiliyor.
Kendimi seviyorum ve hayatıma sevgi dolu ilişkileri çekiyorum.
İlişkilerimde güçlü ve sevecenim.
Şimdi tam istediğim ilişkileri hayatıma çekiyorum.
Ben yaratıcı enerji için açık bir kanalım.
Ben hayatımın yaratıcısıyım.
Hayatımı tam isteğim gibi yaratıyorum.
Tanrı şimdi bana yolumu gösteriyor.
Bana içsel bilgeliğim rehberlik yapıyor.
İçimdeki ışık şimdi ve burada, bedenimde, zihnimde ve ilişkilerimde mucizeler yaratıyor.
Hayatın en güzel şeylerine layığım ve kendime sevecenlikle her şeyin en iyisini kabul etmeye izin veriyorum.
Neşeli, mutlu ve özgürüm.
Nerede olursa olayım sevgiyi hissediyorum.
Yaşam sürecinin en iyi olanı sağlayacağına güveniyorum.
Tüm ilişkilerim uyum içinde.
Yaptığım her şeyden derin doyum alıyorum.
Evrensel zeka bana kullanabileceğim tüm fikirleri veriyor.
Tüm yetenek ve birikimlerimin kullanıldığı, bana doyum veren bir şekilde yaratıcılığımı ifade ettiğim harika yeni bir pozisyonum var, birlikte çalışmayı sevdiğim insanlarla çalışıyor, onlardan sevgi ve saygı görüyorum. Güzel bir semtte çalışıyor ve bol para kazanıyorum.
Yaptığım işi, verdiğim hizmeti talep eden birçok insan var.
Rüyalarımın bile ötesinde bir şansım var.
Her yerde karşıma altın fırsatlar çıkıyor.
Her türlü zenginliği kendime çekiyorum.
Evrendeki tüm iyiliklere ve bolluğa açığım.
Yeni gelir yollarına açığım ve almaya hazırım.
Şimdi beklediğim ve beklemediğim kaynaklardan gelen gelirler bana ulaşıyor.
Bedenimden zevk duyarken güvencedeyim.
Barış ve huzur doluyum.
İhtiyacım olan ve arzu ettiğim şeyleri ortaya çıkaran ve kendime çeken ilahi bir yeteneğe sahibim.
Her yerde, her zaman diğer insanlara karşı güçlü, serbest ve özgüvenliyim.
Hedefime ulaşıyorum, sakin ve neşeliyim.
Başarıya sahibim.
Bolluk içindeyim.
Yaşamıma bolluk getirdiğin için teşekkür ederim Tanrım.
Varlığımın Tanrı/Tanrıça’sından sevinci ve sevgiyi tezahür ettirmesini istiyorum ve ben gerçekten evrenimin merkezi güneşi olduğumu anlıyorum. Arzuladığım her ne ise o benim olabilir.
Ben yaşamayı seçiyorum. Yaşamımı seviyorum.
Şimdi saf niyetle Yaşamı seçiyorum. Yeniden Dirilişi seçiyorum.
Ben dürüstlüğe, sevgiye ve bolluğa layık spiritüel bir varlığım.
Evren daima ihtiyaçlarımı karşılayan dostum ve sevgilimdir.
Baktığım her yerde güzelliği, gerçeği ve olabilirliği görüyorum.
Evrenin arzularımı gerçekleştirmesine izin veriyorum.
İçimde Tanrısal bir simyacı var.
Ebedi gençlik, gösteri halindeki Tanrısal Sevgidir. Beden tapınağımın içindeki Tanrısal simyacı sürekli yeni ve güzel hücreler yaratmaktadır. Gençlik ruhu benim tapınağımın, bu tanrısal insan formunun içindedir ve her şey yolundadır.
Benim içimde mükemmel bir form var ; o Tanrısal formdur. Ben, şimdi olmayı arzu ettiğim her şeyim ! Her gün, onu gerçekten tezahür ettirene dek, güzel varlığımı gözümde canlandırıyorum. Ben Tanrısal bir çocuğum, benim tüm ihtiyaçlarım şimdi ve ebediyen karşılanıyor.
Sonsuz Sevgi, mükemmel yaşamıyla zihnimi dolduruyor ve bedenimi heyecanlandırıyor.
Gücü alıp birlikte – yaratmaya niyet ediyorum. Niyetim bir Işık varlık haline gelmektir. Niyetim yeni enerji armağanını uygun olarak kullanmaktır.
Ben Tanrı’nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına şifamı – birlikte yaratıyor ve titreşimimin yükselmesine niyet ediyorum.
Ruh, ben hangi yolu seçmem gerektiğini berrak bir biçimde görmek istiyor ve bu vizyonu birlikte yaratıyorum. Bana yol işaretlerini göster ki, bir hata yapmayayım.
Ben kontratımda olmak istiyorum. Kendim için şifa istiyorum. Tutkumun gerçekleşmesini istiyorum. Buraya yapmak üzere geldiğim şeyi yapmak istiyorum
Kontratımın gerçekleşmesini istiyorum. Kontratımla tamamen birleşmeye niyet ediyorum.
Ben BEN olanım. Ben Evren’in bu gezegene büyük işler başarmak üzere gönderilmiş bir çocuğu olarak değerliyim. Ben olmak üzere geldiğim her şeyi hak ediyorum. Bana sadece iyi şeyler geliyor. Ben BEN’İM.
Ruhun adına o her ne olursa olsun kontratımda olma yeteneğini birlikte – yaratıyorum. Ruhun adına, bu gezegen üzerinde bulunmayı kabul ettiğim tatlı noktayı bulmayı birlikte – yaratıyorum.
Ruhun adına, yeni bilginin, ona saf bir sevgiyle sahip olup, onu insanlık için kullanabileceğim şekilde bana gelmesini birlikte – yaratıyorum.
Ben kim olduğum ve burada neden bulunduğum hakkında daha çok şey bilmeye niyet ediyorum.
Sevgili Ruh, eski enerjilerin yeminlerini bırakıyorum. Ben bolluk içinde olmayı, sevilmeyi, beni sevenlerle birlikte olmayı hak ediyorum. Yeni bir başlangıç yapmayı hak ediyorum.
Bugün geçinmek için yeni fırsatlar görmeye niyet ediyor, bu yeni fırsatları davet ediyor ve onların kendilerini bana göstermelerine izin veriyorum.
Bugün yaşamımdaki her olumlu şeyi görmeye niyet ediyorum.
Ben mutluyum ve bolluk içindeyim. Bolluk benim doğal var olma halimdir.
Bugün insanlarda ve hayatta iyi olan her şeyi görmeye niyet ediyorum. Bugün bolluğu görmeye niyet ediyorum.
Ben mutluluğum. Ben şifayım.
Ruhun adına, bu eski yeminleri artık bırakıyorum. Onlar bu yeni enerjide artık uygun değiller. Onun yerine, Yüksek Benliğimin o parçalarını bulup, kendi değerimi bilmek için onları bir araya getirmeye, yine kendi – değerini bilen, kendi parçalarını bulup bir araya getirmiş partnerler bulmaya yemin ediyorum. Ruhun önünde, hayatta, tüm uygunluğu içinde, yeterli şeye sahip olacağıma, para konusunda hiç endişelenmeyeceğime yemin ediyorum. Ruhun önünde, tanrısallığımı ve benlik sevgisini bulacağıma yemin ediyorum.
Kalbimi açıyorum. Tanrısal inayet tohumunu kabul ediyorum, Bilincimde, bedenimde ve yaşamımda kendini – adamanın tam ve koşulsuz biçimde tezahür etmesine izin veriyorum. BEN yeniden – diriliş ve sonsuz hayatım.BEN, BEN’İM.
·BEN Huzur ve Barışım, BEN Gücüm, BEN Var olan Her Şeyim; Bana daha aşağı tabiatta olan hiçbir şey yaklaşamaz, çünkü BEN Işığım...

-Alıntıdır-

Gülçin Şen
29-05-2009, 17:17
Olumlama sayfamız varmış .teytey
Ekleme yapma zamanı gelmiş demekki:oys

Gülçin Şen
29-05-2009, 17:37
Önce olumlamaların nasıl yapıldığına dair bilgilerimizi tazeleyelim....

Söylediğimiz olumlamalarımızı duyacağımız bir tonda, sözcükleri belli bir tempoda ağır ağır okuyarak gerçekleştimeliyiz.

Sizin kendinizle yaptığınız bu konuşmalari bir süre sonra egonuzun yaptığı içsel diyaloğun etkilerini silmeye ve yerine yenilerini koymaya başlar.Bilinçaltı düzeyde kodlanmış olan yeni düşünce ve inançlar otomatik olarak hayata geçirilir.

Bu okumaların en az bir ay boyunca aksatılmaksızın sürdürülmesi yarar sağlar....

Bir metnin tümünü okuyabileceğimiz gibi , gün boyunca içinizden sürekli olarak tekrar etmek üzere bir cümle, hatta bir tek sözcükten oluşan bir düzenleme yapıp söylemek de çok etkili olur.

Örneğin:''Bolluk ve bereket'' sözcüğünü sürekli tekrar ederek bir program yapılabilir..veya ''Hayatın sonsuz kaynağı her yerde ve ben onu kullanyorum'' cümlesini de aynı şekilde kullanabilirsiniz.

Herhangi bir konuda negatif bir söylem yaptığınızı farkettiğinizde; içinizden ''İPTAL EDİYORUM'' diyerek, yerine olumlusunu söylemeniz, gereken pozitif etkiyi yaratır.

Bir süre sonra bu türlü davranmak, alışkanlığınız haline gelir ve siz otomatik olarak, geçmişte nasıl elinizde olmadan ve farketmeden size yararı olmayan sözcükler sarfetmişseniz, bu kez aynısını yeni ve olumlu sözcükler için yapmaya başlarsınız.

Sürekli bir biçimde kullandığınız yeni pozitif sözcüklerin ve söylemlerin hayatınızdaki etkilerini izlemek keyif vericidir.Bunların hayatınızda yaratacakları değişimleri farketmek, size güven ve güç verecektir.

R.Şanal
Kuantum Olumlama kitabından alıntıdır.

Devam edecek

Gülçin Şen
29-05-2009, 18:43
Dil bir inşa hareketidir.Dildeki kırıcı unsurlar, zihin üzerinde tahrip edici bir etki yaparlar.Buradaki negatif kalıp, gizli bir mesaj olarak etkili olur.Örneğin: ''İyi olmaya çalışıyorum'' sözü, sizi bilinçaltı düzeyde iyi olmaya çalışan ,ama bunu başaramayan (çünki burada amaç, iyi olmak değil, iyi olmaya çalışmaktır) birisi durumunda tutar.

Bu tip kırıcıların tümünü listelemekte yarar var:

Se-sa ''Eğer çok aram olursa, mutlu olurum.'' Bu kalıp, sizin mutlu olma becerisine aslında hiçbir zaman sahip olmayacağınızın ifadesidir.Çünki mutlu olma sonucunu bir şarta bağlar.

Meli-malı: Zorunluluk öğesidir.''Güçlü olmalıyım'' diye başlar ve bu kalıbın hemen arkasından ''ama'' ile başlayan başka bir kalıp devreye girer.''Bu ara bazı sorunlarım var.'' Bu kalıp bizi, sorunların, kişinin kendi dışında oluşan koşullardan kaynaklandığı inancına götürür.

Cek-cak :Belirsizlik öğesi.Bu kalıp,sonucu belirsiz bir zamana ve duruma aktarır.:''Sigarayı bırakacağım.''Sonuçla ilgili kesin bir karar ve zaman belirtilmemiştir ve yine arkasından başka bir koşul öne sürülür.''Şu işleri bir düzene sokayım da.'' İşlerin düzene sokulması belirsiz bir tanımlamadır ve tamamen kişinin kendi referanslarına bağlıdır.

İstiyorum: Bu kalıp, insanın kendi ulaşacağı bir sonuç için, sanki birisinden izin alması gerekiyormuş gibi ya da sanki birileri ona engel oluyormuş şeklinde düşünmesinden kaynaklanır.''Mutlu olmak istiyorum!''Sanki birileri çıkacak ve oybirliğiyle o kişinin mutlu olması için vaktin henüz erken olduğunu ya da bunu hak etmediğini söyleyecek sanırsınız.

Tersine söylem:Ulaşılmak istenen sunucu değil, karşılaşılmaktan korkulan durumu ifade etmek:''Güvendeyim'' yerine ''Korkmuyorum'' ifadesini kullanmak, korku duygusunu alıcı kılar.

Belirsizlik: Genel bir ifade kullanarak Kuantum alanında ve hayatın kendisinde, somut bir sonuç oluşturmak mümkün değildir.Örneğin:''İyi bir hayat'' belirsiz bir ifadedir.Nasıl bir hayatı iyi bir hayat olacağını kesin olarak tanımlamak gerekir.''Çevremde anlaşabileceğim insanların olması , benim kendimi iyi hissetmeme yol açar.'' demek, net bir ifadedir.

Her şeye rağmen:Kendi içinde mücadeleyi ve zorluk olasılıklarını öne çıkarır.Örneğin:''Her ieye rağmen hayat güzel!'' Bu aslında ''Hayatın güzel olmasını isterdim.Ama biliyorum ki, değil ve asla da olmayacak'' anlamındadır.....

PRENSES
04-06-2009, 12:55
Yaradanım tüm ihtiyaçlarımın tükenmez ve sınırsız kaynağıdır.
Kendimi ve yaptıklarımı sevgi ile görüyorum.
Emin ellerdeyim.
Kendimi hayatın akışına bırakıyorum.
Sevgiyle iletişim kuruyorum.
Kendi merkezimdeyim, sakinim ve dengeliyim.
Evren beni onaylıyor, her şey yolunda.
Hayatın tüm ihtiyaçlarımı kolayca ve rahatça sağlamasına izin veriyorum.
Yüksek Benliğime güveniyorum.
Sağlık, zenginlik ve mutluluk hayatımı sürekli olarak renklendirir.
Ben her bakımdan zengin ve başarılı biriyim.
Sağlığım her açıdan mükemmel.
Hayatıma neşe, sevgi, samimiyeti davet ederim.
Sevgi sürekli olarak beni sarmalar.
Ben sevilen, neşeli bir insanım.
Yaratıcılığımı kolayca ve coşku ile ifade edebiliyorum.
Hayatımda sürekli olarak hayırlı fırsatlar ve durumlarla karşılaşırım.
Yeni öğreti ve bilgileri kolayca ve zevkle özümseyebiliyorum.
Sonsuz zenginlikler şimdi hayatıma özgürce akıyor.
Hayatta her şeyin en iyisini hak ediyorum.
İyi olan her şey bana kolayca geliyor.
Kendimi bütünüyle, olduğum gibi seviyor ve takdir ediyorum.
Kendimi özgürce, tam anlamı ile ve kolayca ifade ediyorum.
Doğal bir biçimde öğreniyor, aydınlanıyorum.
Kendi hayatımın efendisiyim.
Sevmeyi ve sevilmeyi seviyorum.
Tüm duygularımı bir parçam olarak kabul ediyorum.
Her şey hayatımın iyiliği için birlikte çalışıyor.
Hayatımın yüce planı ile uyumlu yaşıyorum.
Kendim olmaktan mutluyum.
Yeterliyim.
Burada ve şimdiyi kabulleniyorum.
Kendimi seviyorum ve hayatıma sevgi dolu ilişkileri çekiyorum.
Bana içsel bilgeliğim rehberlik yapıyor
İçimde Tanrısal bir simyacı var.
Yeni bir başlangıç yapmayı hak ediyorum.
Beni illüzyondan koru ve korkudan kurtar.
Kalbimi açıyorum

BUGÜN İÇİN KÜÇÜK BİR DUA
Bugün etrafımdaki insanların farkındayım, hepsinin, ve onların meleği olma fırsatını arıyorum.

Bugün, sevgi veriyorum. Kalbimi sevgi, şefkat ve anlayış ile açıyorum
ve karşılaştığım her bir kişiye bağlı olduğumu biliyorum.

Her şeyle birim ve yaşamımın doğal bir parçası olarak sevgimi ve nezaketimi kolayca ve açıkça veriyorum.

Sevginin gücünü biliyorum. Sıcaklık, özen, sevecenlik ve nezaketle doluyum. Ben bir meleğim.:73e4317106059nd:

polatcan
24-06-2009, 11:34
Yaratıcı imgeleme, sözcüğün en yüksek ve gerçek anlamı ile sihirdir. O evrenimizin işleyişini yöneten doğal prensipleri anlamayı, onlarla uyum içinde olmayı ve bu prensipleri en bilinçli ve yaratıcı şekilde kullanmayı içerir.

Basit Bir Yaratıcı İmgeleme Uygulaması
Önce, arzu ettiğiniz herhangi bir şeyi düşünün. Bu alıştırma için kolayca gözünüzde canlandırabileceğiniz basit birşey seçin. Bu sahip olmak istediğiniz bir nesne, gerçekleşmesini arzuladığınız bir olay, içinde bulunmaktan hoşlandığınız bir durum ya da geliştirmek istediğiniz bir yaşam koşulu olabilir.
Kimse tarafından rahatsız edilmeyeceğiniz sessiz bir yerde, rahat bir biçimde oturun ya da uzanın. Tüm bedeninizi gevşetin (gevşemek önemlidir). Ayak parmaklarınızdan başlayarak kafanıza dek her adalenizin teker teker ve sırayla gevşediğini, tüm gerginliğinizin akıp gittiğini düşünün. Yavaşça ve derin bir biçimde karnınızdan soluk alıp verin. Ağır ağır 10’dan 1’e kadar sayın ve her sayışta daha derinden gevşediğinizi hissetmeye çalışın.
Kendinizi gerçekten derin bir biçimde gevşemiş hissedince, arzuladığınız şeyi, tam arzuladığınız şekliyle zihninizde canlandırmaya (imgelemeye) başlayın. Eğer bu bir obje ise, kendinizi bu objeyle birlikteyken; onu kullanırken, arkadaşlarınıza gösterirken, ona hayranlıkla bakarken, onun zevkini çıkartırken imgeleyin. Eğer bu bir durum ya da olaysa, kendinizi bu durum ya da olayın içinde görün ve her şeyin istediğiniz gibi geliştiğini hayal edin. İnsanların neler söylediklerini ya da bu sahneyi daha canlı ve gerçek kılacak herhangi bir ayrıtıyı imgeleyebilirsiniz.
İmgeleminizi daima aşağıdaki gibi, kendi kendinize yaptığınız şu kesin bildirimle bitirin;

Bu ya da daha iyi bir şey,
şimdi benim için ve ilgili herkesin
en yüksek iyiliği adına,
tümüyle doyum verici ve uyumlu yollarla
gerçekleşiyor.

Bu beş dakika da olabilir, yarım saat de. Ancak hergün yada yapabileceğiniz kadar sık tekrarlamalısınız.
Bu hayalin nasıl gerçekleşeceğini analamak ya da onu adım adım hesaplamak veya en iyi nasıl sonuçlanacağına karar vermek zorunda değilsiniz; yalnızca en iyi şekilde sonuçlanacağını varsayın ve bırakın ayrıntılarla evrensel zeka uğraşsın...

Dileyin, o size verilecektir;
arayın, bulacaksınız;
kapıyı çalın, size açılacaktır.

Dileyen herkes alacaktır,
arayan bulacaktır;
ve kapıyı çalana, o açılacaktır.

Yaratıcı imgeleme evrenin doğal olarak uyumlu, bolluk ve sevgi dolu olan akışına karşı kendi oluşturduğumuz engelleri aşma ya da yok etme aracıdır. O yalnızca tüm varlıkların en yüksek iyiliği adına, en yüksek hedef ve amaçlarımıza uygun şekilde kullandığımızda etkili bir araçtır. Yaratıcı imgelemenin amacı: bizi, kendi olma halimize ulaştırmak; eylemimize odaklanıp onu kolaylaştırmamıza yardımcı olmak; sahip olduklarımızı çoğaltıp geliştirmektir.

Bir başlangıç;
Hayatın bir nehir olduğunu düşünelim. İnsanların çoğu nehrin akışına kapılıp gitmekten korktukları için kıyıya sıkı sıkı tutunmuşlar. Ancak belirli bir noktada, her varlık gönüllü olarak kendini akışa bırakmak, nehrin onu sağ sağlim bir yerlere ulaştıracağına güvenmek zorunda.
İşte bu noktadainsan “akışa uymayı” öğrenir ve bu harika bir duygudur.
Bir kez nehirle akmaya başlayınca, bu insan artık ileriye doğru giden yollardan hangisini seçeceğine kendisi karar verebilir. En iyi görünen yolun hangisi olduğunu belirleyebilir, ağaç köklerine, kaya parçalarına çarpmaktan sakınarak ilerleyebilir ve önündeki birçok kanal ve koldan izlemek istediğini seçebilir. Aynı zamanda da hala “nehirle birlikte akmaktadır...”

ALINTI

Yeşil kırlara doğru yürüyorum… Şimdi kırlık bir alandayım. Çevremde yeşille donanmış ağaçlar, çeşitli renkte çiçekler, cıvıl cıvıl kuşlar. Hava ne sıcak, ne soğuk. İnsanın bedeninden rahatsızlık duymayacağı ılık bir hava. Arada tatlı serin bir rüzgar yüzümü, bedenimi okşuyor.
Uzaktan bir su sesi geliyor. O sese doğru yürüyorum.
Kendimi ağaçların seyrekleştiği, yemyeşil otlar ve rengarenk çiçeklerle döşeli bir düzlükte buluyorum. Düzlüğün ortasında bir çeşme var. Çeşmeden berrak, serin bir su gürül gürül akmakta. Bu Evrenin tüm enerjisini içinde taşıyan, temizlediği kadar iyileştirici, rahatlatıcı gücü de olan bir su. Bu sudan içiyorum. Bol bol içiyorum. Bu temiz, serin su içimi yıkıyor. Tüm organlarımı temizliyor. Bedenimin içindeki organlara sağlık, gençlik getiriyor.
Şimdi çeşmenin berrak ve rahatlatıcı suyu ile başımı, yüzümü, tüm bedenimi yıkıyorum.
İyileşirici enerji ile yüklü su tanecikleri bedenimin zayıf düşen hücrelerine ulaşıyor. Bedenimin en ufak hücrelerine kadar ulaşan suyun, ulaştığı her bölgeyi, her hücreyi giderek daha güçlü, daha sağlıklı yaptığını hissediyorum. Bedenimdeki ağrılar, kasılmalar, yorgunluklar bu su ile birlikte üzerimden akıp gidiyor.
Bu serin ve iyileştirici enerji ile yüklü sudan tekrar tekrar içiyorum. İçtiğim su beynime de ulaşıyor. Beynimde olabilecek tüm karanlık düşünceleri, olumsuz fikirleri temizliyor. Geçmişte beni üzmüş, kızdırmış olayların, kişilerin, şu anda canımı sıkan, üzen herşeyin ve herkesin beynimde bıraktığı kirli izleri bu berrak su ile yıkıyorum…. Beynimdeki kirli izleri yıkamaya bir süre devam ediyorum…
Günlük yaşantıma döndüğüm zaman daha sağlıklı, daha huzurlu olacağıma, artık olayların altında ezilmeyeceğime kuvvetle inanıyorum.
Kendimi giderek daha iyi, daha iyi hissediyorum. Kendimi çok iyi hissediyorum. Rahatlayan bedenimle birlikte içimi bir huzur kaplıyor. Sakinim. Bana gerekli olan enerjiyi aldığımı hissediyorum. Kendime güveniyorum. Hayata bağlıyım.
Ellerimi, ayaklarımı hareket ettiriyorum. Birkaç kez derin nefes alıyorum. Kollarımı başımın arkasına atıp tüm bedenimle geriniyorum. Ve canım istediği zaman yaşama gülümseyerek gözlerimi açıyorum."

alıntı.

gunes
24-06-2009, 12:08
Düşüncelerimizin farkında olmalıyız ve korkularımızdan kaynaklanan enerjilerin yeni öğreneceklerimizi
blokajlayacağını bilmeliyiz. Bu yolda bize yönelik yapılan eleştirilerin yada önerilerin farkında olmalıyız, yanımızda
olan ve karşımızda olan eleştirileri görmeliyiz.Yanımızda olan eleştiriler bizi yaptığımız işe teşvik eder
ve yaptığımız eylemlerle bizi kişiselleştirmemeye özen gösterir. Örnek sen bana bu şekilde davrandığında
kendimi çok kötü hissediyorum dendiğinde eleştiri davranışa yöneliktir kişiye değil. İşte bu yanımızda olan
eleştiridir.

Karşımızda olan eleştiriler ise bizi yaptığımız eylemle özdeşleştirir. Örnek mi:Sen adam olmazsın oğlum,
tüm …-mamalısın kalıpları gibi. Önerilerin ya da eleştirilerin yapıcı ve yıkıcı gücünü fark etmek çok
önemlidir. Çünkü bunlar bu yolda en önemli itici gücümüz yada engelleyicilerimiz olabilmektedir.
Kelimelerin gücünün bilincinde olmalıyız. Bilmediğimiz ya da farkında olmadan tekrar ettiğimiz kelimeler bilinç
altımızı uyarırlar. Her kullandığımız kelimeyi fark ederek kullanmalıyız.

Olumlama (Latince Affirmare kökünden gelen İngilizce Affirmation) kelimesi: Yemin yerine söz vermek demektir.
Açılımına bakarsak olumlama anlam olarak düşüncemizi sağlamlaştırmaktır. Yani seçtiğimiz yaratımın en önemli
aracı olumlamadır.Olumlamada tekrar çok önemlidir. Tıpkı propaganda da olduğu gibi. Propaganda da her
kelime birçok kez tekrar edilir. En büyük propagandist Hitlerin bir sözü, kitlelerin hafızası balık hafızası gibidir,
olmasını istediğiniz şeyi çok kere yılmadan tekrar etmelisinizdir. Ve unutmayın tekrar edilen her olumsuz
cümle kalıbı, yaratıcı imgeleminizi kilitler.Niyetten sonra gelen inanç, yaratıcı imgelemenin ikinci
önemli unsurudur. Bu konuda sözlü olumlamalarınızı yazın, şarkı şeklinde mırıldanın. Beyninizin her iki tarafını
da çalıştırmak için EFTde kullanılan şu tekniği kullanın: herhangi bir şarkıyı mırıldanın, birden beşe kadar sayın
sonra yine sarkıyı mırıldanın. Ardarda şarkı, sayı, şarkı üçlemesini kullandığınızda, beynin sağ ve sol lobu aynı
anda yaratıcı imgelemenize katılır.Yaratmak istediğiniz şeyi olmuş bitmiş kabul edin.
Yaratıcı imgeleminizi büyük bir panoya kolaj şeklinde farklı yerlerden kestiğiniz fotograflarla resmedin ve
uyandığınız anda onunla karşılaşacağınız bir yere asın. Hergün belirli bir zamanı, onu imgelemeye ayırın. Gözünüz
kolajın üzerinde gezerken, yüreğiniz onaylamıyorsa ya da yaratımınız gecikiyorsa yargılarınızı kontrol edin.
İstekleriniz sizin için uygun ve bütünün hayrına mı? bir kez daha düşünün.

Yaratıcı imgelemenin bir diğer özelliği mümkünse imgelemenizi gevşemiş bir halde yapın. Tüm kaslarınızı
tek tek gevşetin, bu haldeyken düşüncelerinizi sadece izleyin, takıldığınızda ya da başka bir düşünceye geçtiğinizde, yeniden nefesinize odaklanın ve içsel gülümsemeyi deneyip hayalinize yeniden dalın. Bunun
için, sabah uyandığınız akşam da uyumaya dalacağınız saatler çok önemlidir. Çünkü beyin o dönemde tam
gevşeme halindedir. Biliyorsanız kendinize reiki vererek gevşemenizi kolaylaştırın.
Olumlamalarınızı BEN. BENİM şeklinde ve şimdiki zamana uygun hale getirin..Yaratma gücünüzün şu
anda, şimdi olduğunu her zaman hatırlayın.

Yaratıcı imgeleme çalışmalarınızda istediğinizi en ince noktasına kadar detaylandırın ve kesinleştirin.
Yaratımınıza zaman ayırın, emek verin onu tüm duygularınızla hissedin, size vereceği sevinci yaşayın.
Çünkü bilinçaltı akıl yürütmez o sizin duygularınıza cevap verir.

Olumlamalarınızda pozitif içerikli anlamlı cümleler kurun. Örnek:Artık mutsuz değilim yerine, içim
mutlulukla, sevinçle dolu gibi..

İstediğiniz neyse ona doğru enerjiyi hareket ettirmek için, olmuş kabul ederek hissedin ve eyleme geçin.
İstediğinize ulaşmak için bir şeyler yapın. Örneğin bir ev sahibi olamak istiyorsanız ona sahip olduğunuzda
kullanmak üzere eviniz için bir şey satın alın, Eylem, inanç ve vizyon birbiriyle uyumlu olmalıdır.
Ve belki de en önemlisi, yaratıcı imgelemenizi ve oluşturduğunuz imajınızı ve isteğinizi sadece
kendinize saklamanızdır.

Teşekkür ederim demeyi ve olmuş bitmişe şükran duymayı ihmal etmeyin, bu arada da daha önce
yarattığınız ve şimdiye kadar hiç fark etmediğiniz tezahürlerinizi farkedin ve keyfini çıkartın.

ALINTI

Gülçin Şen
22-10-2009, 10:41
Söz büyüdür. Bu nedenle kullandığınız her sözcüğün niyetinizle, varmak istediğiniz noktayla ilgili olmasına özen gösterin. Ağzımızdan çıkan en küçük bir söz bile tüm vücudumuza, tüm evrene yaydığımız bir emirdir. Dolayısıyla odaklandığımız düşünceler ve sıkça ağzımızdan çıkan sözler bir süre sonra bizim gerçekliğimiz olmaya başlar.

Bugüne kadar kim bilir size neler söylendi? Sadece öyle söylendi diye hiç denemeden, farkında bile olmadan kabul ettiğiniz kim bilir neler var? Ancak bunların artık önemi yok. Önemli olan nasıl bir "siz" yaratmak istediğiniz. Hayal ettiğiniz yeni sizi yaratırken, kelimelerin, hedefinize uygun olumlama cümlelerinin gücünü unutmayın. Bu cümleleri boş kaldığınızda, araba kullanırken, uykuya dalmadan önce, sabah kalkar kalkmaz aynaya bakarak sık sık yüksek sesle tekrar edin. Ödev verilmiş bir ilkokul çocuğu gibi sayfalar dolusu yazın. Yazı evrenle yaptığınız bir sözleşmedir.

Kendi olumlama cümlelerinizi yazmak isterseniz dikkat etmeniz gereken birkaç nokta var:

1. Olumlama cümleniz olumlu olsun! Yani Hasta olmak istemiyorum yerine Sağlıklıyım gibi tamamen olumlu kelimelerden seçilmiş kalıplar kullanın.

2. İstiyorum ifadesinden kaçının. Mutlu bir hayat istiyorum demek yerine Mutlu bir hayata sahibim deyin. Evren onaylayandır. İstiyorum dedikçe istemekle kalırsınız. Sahibim dediğinizde tüm hücreleriniz o andan itibaren mutlu bir hayata sahip olduğu komutunu alır ve size bunu yaşatmaya başlar.

3. Cümleler hedefinizi net içersin. Zayıflıyorum gibi sonunun nereye gittiği belli olmayan cümleler kullanmayın. Eğer muhakkak zayıflamakla ilgili bir cümle kurmak istiyorsanız, varmak istediğiniz hedef kiloyu da içine koyarak 55 kilodayım, hatta 55 kiloda olduğum için şükürler olsun deyin.

4. Belirsiz ifadelerden kaçının. Kurduğunuz cümle herkes tarafından anlaşılabilecek basitlikte olsun.

5. Cümlelerinizi gelecek zaman yerine şimdiki zaman veya geniş zaman kipinde kurun. Çok mutlu olacağım demek yerine Çok mutluyum deyin. Gelecek zaman kipi yaşamak istediğiniz durumu her zaman daha ileri bir zamana öteler. Böylece hiçbir zaman o durumun içinde olamazsınız.

6. Olumlamalarınız başka insanlar hakkında değil kendiniz hakkında olsun. Bana saygı göstersin demek yerine, saygı görmeyi hak ediyorum deyin.

7. Cümlelerinizi yumuşatabilirsiniz. Kendimi olduğum gibi kabul ediyorum şeklinde ilk başta ikna olmakta zorluk çektiğiniz cümleleri kendimi olduğum gibi kabul etmeye başlıyorum, kabul etmeyi öğreniyorum şeklinde yumuşatın. Zamanla bu cümleleri kabul ediyorum şeklinde değiştirirsiniz.

Japon Dr. Masaru Emoto suyun, söylenen sözlere, hissedilen duygulara, gösterilen görüntülere ve dinletilen müziğe göre nasıl bir değişim gösterdiğini birbirinden muhteşem su kristali fotoğraflarıyla gözler önüne seriyor. Vücudumuzun 4'te 3'ünün su olduğunu düşünürseniz, ağzınızdan çıkan her sözle önce kendinize sonra çevrenize neler yaptığınızı daha iyi anlayabilirsiniz.

Hayatınızı değiştirmek istiyorsanız mutlaka kullandığınız cümleleri de değiştirin ve olumlama cümlelerini bol bol kullanarak ruh halinizi daha olumluya çekin.

Olumlama cümlelerini kullanırken, aynı zamanda harekete de geçin: Artık her gün "zenginim" diyorum, yakında zengin olurum. Bu yanılgıya düşmeyin.Sadece zihininizi yeniden programlamanız yetmez. Hedeflediğiniz duruma doğru adım da atmalısınız. Bir aksiyon planı oluşturmalı ve harekete geçmelisiniz.

pisicikk
22-10-2009, 14:35
bu gün kendimi biraz nazlı kıık hissediyorum...

akşam derse başlamadan kıendimi daha dinç ve sağlıklı olmayı diliyorum.. yok isitoyurm.. durun daha sağlıklı oluyorum.. uf kafam karıştı vodoo. nası olcakkk

Gülçin Şen
22-10-2009, 16:37
bu gün kendimi biraz nazlı kıık hissediyorum...

akşam derse başlamadan kıendimi daha dinç ve sağlıklı olmayı diliyorum.. yok isitoyurm.. durun daha sağlıklı oluyorum.. uf kafam karıştı vodoo. nası olcakkk

Bir site var olumlamalarla alakalı orayada üyeyim ,açtığın anda sana şansına düşen olumlama çıkıyor.Senin için bir tane açtım bu çıktı bakalım beğenecekmisin pisicik....

Olabileceğimin en iyisi olmaya ve yeteneklerimi kullanmaya kararlıyım.....

pisicikk
22-10-2009, 17:13
Bir site var olumlamalarla alakalı orayada üyeyim ,açtığın anda sana şansına düşen olumlama çıkıyor.Senin için bir tane açtım bu çıktı bakalım beğenecekmisin pisicik....

Olabileceğimin en iyisi olmaya ve yeteneklerimi kullanmaya kararlıyım.....

harika ...var ya buı kadar uyar bu güne hihi

flz71
23-12-2009, 00:43
BOLLUK BEREKET

� Sonsuz kaynak benim içimdedir ve ben onu harekete geçiriyorum.�

Bolluk ve bereket içindeyim.

Bütün ihtiyaçlarımı rahatlıkla karşılayacağım kaynaklara sahibim ve bunu kullanıyorum.

Gürül gürül akan bir çağlayan gibi hayatın nimetleri akıp gelir sürekli.

O çağlayanın içinde neşe ve huzurla yıkanıyor ve doya doya içip kanıyorum.

Her zaman içimdeki sonsuz kaynakla birlikte olduğumu bilirim.

Benim asıl zenginliğim işte ona sahip olmaktır ve bu duygu bütün zenginliği bana çeker.

Bolluk duygusu sahip olduğum şeyler dolayısıyla hissettiğim bir şey değildir.

Varlığımın kendisi zaten ihtiyaçtan uzaktır.

Temizlenmek ve gelişmek ve olgunlaşmak için çıktığım bu yolda benim için en uygun araçlar her zaman yolumun üzerinde beni bekler.

Hayatımda bol sevgi, bol para, yeterli zaman, ve sonsuz bilgi her zaman mevcut.

Onlar tam zamanında karşıma çıkıyorlar.

Ben de uzanıp onları alıyorum.

O beni yarattı ve bütün ihtiyaçlarımın garantisini verdi bana. O beni sever.

O�nun katında ve yanında özel bir yerim olduğunu bilirim.

Şimdi ve gelecekte bütün ihtiyaçlarım O�nun garantisi altındadır.

Çalışarak, üreterek ve paylaşarak yaşadıkça bolluk bana akar.

Sahip olduğum bolluğu paylaşırken verdiklerimin bana çoğalarak geri geldiğini bilirim.

Bir elim bana sunulan bolluğu sunmak için yukardaysa, diğer elim ihtiyaçta olana vermek için aşağıdadır.

Böylece ben alma verme döngüsünü sürdürmüş olurum.

Kimsenin kalbini kırmamaya, hakkını yememeye özen gösteririm.

Böylece bolluğun önünü kesecek enerjileri hayatımda barındırmam.

Her günümü neşe, mutluluk ve kahkaha ile doldururum.

Her bir saniyeyi bir gün gibi, her bir günü bir hafta kadar verimli yaşarım.

Cebimdeki her bir lira bin lira gibi bereketlenir.

Her yaptığım işe bütün dikkatimi, bütün sevgimi katarım.

Her ne yapıyorsam en iyisini, en kalitelisini yaparım.

İşim benim imzam gibidir.

Ve her ürettiğim şey bana bir çok zenginlik katar. Çünkü ben ürettiklerimle insanların hayatlarına anlayış, sağlık, umut ve konfor ve güzellik katarım. Ürettiklerim onların hayatlarında fark yaratır.

Onlar da bana bunun bedelini sevinçle ve bolca öderler.

Bu arada gereksiz israftan, boşuna ve gösterişe yönelik harcamadan kaçınırım. Çünkü bilirim ki Tanrı israftan hoşlanmaz.

Gereksiz harcamalarda dikkatli, ama kendim ve başkalarının hayatına katkıda bulunacak harcamalar için cömertim.

Bolluğu hayatıma çeker ve bolluğu oluştururum.

Her an yaratıp çoğaltan Tanrının bu oyununa ben de katılmış olurum böylece.
Sevgili Yüksek Benliğim; seni, burada, şimdi Varolmanın amacına yönelik potansiyelimi ortaya çıkarmaya programlıyorum.
- Sevgili Yüksek Benliğim, benim için en uygun olasılıkları, en hızlı biçimde, bereket ve bolluğa dönüştürmeni istiyorum.
- Sevgili Yüksek Benliğim, yaşamdan almam gereken tüm derslerin; zamana, mekana ve duruma en uygun olasılıklar içinde programlanmasını ve yaşama geçirilmesini istiyorum.
- Sevgili Yüksek Benliğim, gelişimime engel nitelikteki herşeyle ilgili tüm işaretleri sunmanı, onları ortadan kaldırmama yardım etmeni istiyorum. Amacıma uygun tüm potansiyelleri ve olasılıkları yaşamıma davet ediyorum. Tüm bunların, kolaylıkla ve çabasızca, gerçek varlığımı ortaya çıkarmasını ve fiziksel gerçeklik alanına yansımasını istiyorum.
- Huzur, barış ve dinginlik içindeyim. İçimdeki potansiyeli, dışarıya sınırsız olasılıkla aktarabiliyorum.Yaşamımda işlevini yitiren tüm ilişkileri sevgiyle ardımda bırakıyorum. Özgürlüğü ve mutluluğu seçiyorum.

Bu zengin bir evren ve onda hepimiz icin her sey var.
Bolluk benim gercek var olma halimdir. Ben simdi onu tumuyle ve sevincle kabul etmeye hazirim.
Tanri tum ihtiyaclarimin tukenmez ve sinirsiz kaynagidir.
Refah ve mutluluk icinde yasamak hakkim. Artik refah icinde ve mutluyum.
Evren butunuyle bolluktur!
Yasamin bana sunabilecegi tum refah ve mutlulugu kabul etmeye artik hazirim.
Herkese refah ve mutluluk sunan bir dunya yaratma sorumlulugunu simdi ustleniyorum.
Parasal konularda kolayca ve cabasizca basari kazaniyorum.
Su anda parasal olarak buyuk bir bolluk yasiyor ve bunun tadini cikariyorum.
Yasam nese dolu ve ben artik onun zevkini cikarmak istiyorum!
Sonsuz zenginlikler simdi hayatima ozgurce akiyor.
Zengin bir bilince ve isteklerimi gerceklestirme gucune sahibim.
Kisisel kullanimim icin yeterli olandan da fazla paraya sahibim.
Artik her ay .............. liralik doyurucu bir gelire sahibim.
Her gun mali acidan gucleniyor ve zenginlesiyorum
Ben zengin, iyi ve mutluyum.

([Only Registered Users Can See Links])

([Only Registered Users Can See Links])

Kabul ediyorum ki doğru zamanda, doğru yerde, doğru şeyi yapıyorum

Akışa güveniyorum, inanıyorum

Her dakika gerçekleşen mucizeleri görüyor ve onlardan mutluluk kazanıyorum

Allahım gönlümde olanı hakkımda hayırlı eyle, hakkımda hayırlı olana gönlümü razı eyle
ben kendimi, şimdi ve burada bu dünyanın bana sunduğu maddi ve manevi bütün güzelliklere açtım, aşk, eş, iş, beni mutlu eden her şeyi aldım ve sevgiyle kabul ettim

Ben şifaları kabul ettikçe hayallerim daima daha kolay gerçekleşiyor
evren, maddi ve manevi her anlamda istediğim her şeyi daima tam zamanında veriyor

Bugün yaşamımdaki her olumlu şeyi görmeyi niyet ediyorum
Bugün bolluğu görmeye niyet ediyorum

Bugünüm aydın olsun Bugün evrenin bana vereceği tüm güzel mucizeleri kabul ediyorum

Bol ve bereketli para kazanıyorum,
* bolluk ve bereket içindeyim,
* mutlu olmak ve mutlu etmek için para harcadığım için şükürler olsun

para bana kendiliğinden hiç beklemediğim anlarda geliyor ben parayı çok seviyorum

Kabul ediyorum ki doğru zamanda, doğru yerde, doğru şeyi yapıyorum

Akışa güveniyorum, inanıyorum

Her dakika gerçekleşen mucizeleri görüyor ve onlardan mutluluk kazanıyorum

flz71
23-12-2009, 00:48
Arkadaşlar ykarıdaki olumlamaların tamamı alıntıdır. eğer burada yayınamak sakıncalıysa silebilirmisiniz.

hayalayaz
23-12-2009, 00:58
Arkadaşlar ykarıdaki olumlamaların tamamı alıntıdır. eğer burada yayınamak sakıncalıysa silebilirmisiniz.

yok ablam olumlama eklemek sakıncalı değil..faydalı gördüğün her konuyu ekleyebilirsin tabii ki..ilk eklediğin olumlamalar sitede olmasına rağmen senin kendi kullandığın olumlamalar olduğu için için silmedim..ancak ikinci eklediğin 11 olumlama siteye daha önce eklenmişti bu yüzden sildim.. konu eklerken yukarıdaki arama butonuyla önceden sitede olup olmadığını aratırsan aynı konuyu 2. defa eklememiş olursun oldumu kuzum emeklerin için çok teşekkür ederim..:73e4317106059nd:

[Only Registered Users Can See Links]

ercan_
08-02-2012, 14:28
bu siteyle yeni tanıştım sayılır...olumlamalar ile ilgili bir çok yazı okudum ve denedim ama olmuyor...evdeki işlerimi sürekli erteleyerek yapıyorum ,ne zaman keyfim gelirse o zaman başlıyorum...bana sıkıcı ,zormuş ve yoruluyorum,hissi uyandırıyor ..ve hergünüm monoton..
Bu konu hakkında bir olumlamaya ihtiyacım var..ayrıca olumlama cümlesini kaç kere söylememiz gerekiyor ?

Gülçin Şen
08-02-2012, 14:37
bu siteyle yeni tanıştım sayılır...olumlamalar ile ilgili bir çok yazı okudum ve denedim ama olmuyor...evdeki işlerimi sürekli erteleyerek yapıyorum ,ne zaman keyfim gelirse o zaman başlıyorum...bana sıkıcı ,zormuş ve yoruluyorum,hissi uyandırıyor ..ve hergünüm monoton..
Bu konu hakkında bir olumlamaya ihtiyacım var..ayrıca olumlama cümlesini kaç kere söylememiz gerekiyor ?

Hoşgeldin ercan...:0319:

Erteleme ve sabırsızlık var anladığım kadarı ile...

Devamlılık sağlayamadığın zaman hangi öğreti hangi uygulama olursa olsun,bir yere kadar götürür ve ilerleyemezsin istediğin durumlarda....

Keyfini yerine getirebilecek olaylar neler onlara bak öncelikle...

Kendinle durumun nasıl yeteri kadar kendine değer veriyor ve seviyormusun?

Bu sıkıntı duyduğun erteleme davranışına EFT yapmanı kesinlikle tavsiye ederim...

Arada olumlamalarda kendiliğinden oluşacaktır zaten...

Sevgiler....

yeliss
08-02-2012, 14:43
öncelikle hoşgeldin sevgili ercan..

sana nacizane tavsiyem olumlamaları gece uykuya dalmadan 10 dk önce ve uyandıktan hemen sonra yapman gerek.. çünki bilinçaltına sadece bu zamanlar alfa durumunda ouyor... gün içindede üzgün olduğunda bu olumlamalara devam etmen gerek..

ama hemen şıp diye olmasını bekleme.. biraz sabret.. emin ol işe yarıyor..:ci

ercan_
10-02-2012, 12:00
Çok teşekkür ederim..eft yi tavsiye etmişsiniz okudum fakat tam anlamıyla yapabileceğimi sanmıyorum..Gülşen abla kendimle barışık biriyim ..Herşeyimle seviyorum kendimi..bi tek şu tenbellik yada diğer adı programlı iş yapamamak beni sıkıntıya sokuyor ..öz denetimden biraz yoksunum sanırım.Beni mutlu eden şeyler okumak,öğrenmek,yemek yapmak,çocuklarımın mutluluğu ve bir çok şey....ayrıca bu siteyi google de hayal panosu nasıl yapılır konusunu araştırırken buldum fakat hayal panosu konusunu bulamadım hala :bitik...Ama iyiki burayı bulmuşum gerçekten çok samimi,içten kişi ve faydalı bilgilerle karşılaştım..:Ö

ercan_
10-02-2012, 12:04
:güzlkz smleyleri görünce 6 yaşındaki kızımın çok hoşuna gitti bende yapmak istiyorum diyerek bunu seçti :)

ozlemcan
10-02-2012, 12:12
“Pozitif düşünün ve pozitif hissedin.” ([Only Registered Users Can See Links])

Çünkü sadece pozitif düşünmek yeterli değil. Pozitif hissetmeniz de gerekli ve hatta şart.
“Ben hayata, olaylara pozitif bakıyorum” derken, hissiyat anlamında da gerçekten hayata ve olaylara karşı pozitif duygular hissedebiliyorsanız, siz gerçekten pozitif düşünüp, hissedebilen bir insansınız.
Ancak sadece düşüncede ve sözde kalan bir pozitiflik ise sözü edilen, o zaman bu düşüncenin size ve hiç kimseye bir yararı olmayacaktır maalesef.
Peki, bunu nasıl sağlayabiliriz? Yani sözde değil, hissiyatta kendimizi nasıl pozitif hissedebiliriz?
Yaşam tarzımızı “pozitif hissetmeye” yani başka bir deyişle “kendini iyi hissetmeye” odaklı tutarak.
Bunun için öncelikle içsel konuşmalarımızı değiştirmeliyiz.
İçsel olarak olumlu düşünmenin, hislerimiz üzerinde çok önemli bir yeri vardır. Kendi kendinize neler söylediğiniz, sizin ne olduğunuzu ve neler yapabileceğinizi ve daha önemlisi nasıl “hissedeceğinizi” belirler.
Mesela aşağıdaki olumlama cümlelerini her gün sabah uyanır uyanmaz ve akşam yatmadan önce söyleyerek işe başlayabilirsiniz.
- Her geçen gün daha doyumlu ve mutlu hissediyorum.
- Her geçen gün huzur ve mutluluk buluyorum.
- Hayatımı dolu dolu yaşıyorum.
- Daima mutlu ve pozitif hissediyorum.
- Her anımın tadını çıkartıyorum.
- Her geçen gün sağlık, güzellik ve mutlulukla doluyorum.
Bu olumlama cümlelerini söylerken yapmanız gereken önemli bir şey daha var.
İmgeleme tekniğini kullanarak, bir hayal yaratmak ve o hayalin içine beş duyunuzla girip, o hayali yaşamak.
Bu nasıl olacak?
Mesela “Daima mutlu ve pozitif hissediyorum” olumlamasını yaparken, kendinizi huzur içinde bulacağınız bir mekânda imgeleyebilirsiniz.
Bu yemyeşil, içinden nehir akan bir orman olabilir. Beş duyunuzla ormanı hissetmeye çalışın şimdi. Bu güzel ormanı görün. Kuşların sesini duyun. Ağaçlara dokunun. Ayaklarınızla toprağa basın, kelebekleri görün. Nehrin şırıl şırıl akan suyunu işitin. Yemyeşil çimenlerin ve çiçeklerin mis gibi kokusunu içinize çekin.
Bu egzersizi her sabah ve akşam yaklaşık 10 dakika olumlamanızla birlikte yapın.
Her geçen gün gerçekten, pozitif hissetmeye başladığınıza tanık olacaksınız.
Bir isteğinizi hayatınıza çekebilmek için de aynı tekniği kullanırsanız, isteğiniz hızla size çekilecektir.
İsteğinize uygun bir olumlama cümlesi, sabah ve akşam isteğinize paralel yaratacağınız bir imgeleme ile arzu ettiğiniz mutluluklara kavuşmanız hiç zor değil.
alıntı..