PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Gül Meditasyonu

Antuza
16-03-2009, 00:15
Sakin ve sessiz bir ortamda olmalısınız. Sırtınızı rahatça dayadığınız ve sevdiğiniz bir yere oturun. Gözlerinizi kapatın ve düşüncelerinizi durdurun. Biliyorum bu yazıldığı kadar kolay değildir. Zaman içinde egzersizle her gün biraz daha kolay ve uzun süre bunu başardığınızı göreceksiniz. Şimdi nefesinizi dinleyin. Beyninizin sizi çeşitli düşüncelere çekmesine izin vermeyin.

Bir gül düşleyin. Yeni bir aşkı kendinize çekmek istiyorsanız pembe, var olan aşkınızı güçlendirmek istiyorsanız, kırmızı, birlikteliğinizin evliliğe dönüşmesini istiyorsanız beyaz, kavgaların son bulmasını istiyorsanız sarı bir gül olmalı bu. Gülünüzün kokusunu duymaya çalışın. Bu kokuyla içinizin mutlulukla dolmasına izin verin. Şimdi gülün büyümeye başladığını hayal edin. Gittikçe büyüyor ve yaprakları açılıyor. Sizden daha büyük bir gül oldu. Şimdi usulca tırmanıp o gülün içine girdiğinizi düşleyin.

Orada sizi bekleyen biri var. Gördünüz mü. Bu sizin partneriniz veya henüz tanışacağınız kişi. Eğer yeni bir aşkı kendinize çekmek istiyorsanız birbirinizden hoşlandığınızı düşleyin. Eğer bir partneriniz varsa ona sarıldığınızı, birbirinize sevginizi söylediğinizi düşleyin.

Onunla konuşmak istediğiniz, çözüme ulaştırmak istediğiniz her şeyi bir kenara bırakın ve sadece sevginizi ifade ettiğinizi düşünün. Bunun için mutlaka konuştuğunuzu düşlemeniz gerekmez. Sonra ona sevgiyle bakın ve gülün içinden çıkın. Yavaşça gözlerinizi açın.

Bu meditasyonu yaklaşık 15 dakika yapmaya çalışmalısınız. Kısa süre sonra mucizevi sonuçları yaşamınıza çektiğinizi fark edeceksiniz.

Stubborn
16-03-2009, 14:37
İşte benım en sevdıgım medıelrden bırı bu:==)))

Arkadaşlar şiddetle tavsıye edıyorum acaip işe yarıyor;)

PRENSES
16-03-2009, 15:10
Ben çok yaptım,hala da yapıyorum gerçekten işe yarıyor tavsiye edilir,ayrıca gerçek bir gülü kullanırsanız odaklanmak için daha iyi olur:D

Stubborn
16-03-2009, 15:38
Beyaz gul kırmızı gul ler arasından gelır sarkısınıda soyledınmı prenses puhahahaha:D(ay cok arabeks oldum hee)

PRENSES
16-03-2009, 15:56
:DSöyledim canım söylememmi,sanada arabesk takılmak yakışır bu zamanlarda:D

gunes
16-03-2009, 17:00
bu meditasyonu bende seviyorum. ama ben sonuna bir ekleme daha yaptım gülden çıktıktan sonra gülü tekrar küçültüm evrene gönderiyorum sonra ışık parçacıkları halinde bana geliyorlar.doğrumu yaptım bilmiyorum.

hayalayaz
16-03-2009, 17:37
bu meditasyonu bende seviyorum. ama ben sonuna bir ekleme daha yaptım gülden çıktıktan sonra gülü tekrar küçültüm evrene gönderiyorum sonra ışık parçacıkları halinde bana geliyorlar.doğrumu yaptım bilmiyorum.

doğru yapıyorsun evrenden talep ettiğimiz tüm enerjileri tekrar evrene gönderdiğimizde, başlangıcını yarattığımız çemberi kapatıyoruz, daha doğrusu hologram gibi tamamlayıp bir üst seviyeye çıkaran spiral yaratıyoruz. hallettiğimiz her durum bizi bir üste çıkarır biliyorsun. saygılı sevgiler

Antuza
16-03-2009, 18:54
Benimde bir süre boyunca çok yapıp sonra bıraktığım bir meditasyondur...Ama çok etkilidir,en azında insanı harika hissettirir...
Onun için özellikle eklemek istedim....
Bunun yanında kendinizi ve sevdiğiniz kişiyi imgelerken,yazdığınız 21 günlük mektuplarınızıda eklerseniz ekstra etkili oluyor,benden söylemesi:)

hayalayaz
16-03-2009, 21:23
yakında bu medilerin hepsini seslendirmeyi düşünüyorum ne dersiniz.faydalı olurmu?

Stubborn
16-03-2009, 21:41
yakında bu medilerin hepsini seslendirmeyi düşünüyorum ne dersiniz.faydalı olurmu?

Kesınlıkle olur...neden ınıde acıklıyım kendımden..bı medıyı okuyp yapmaktan dınleyıp yapmak daha cok etkılıo o an zıhnınızı yonlendıremk ve adaptasyon yapcam dıe kasıorsunuz faka t dınleyerek yapınca adaptasyon daha ıyı oluyor.. haksızmıyım?

Antuza
16-03-2009, 21:47
Evet evet isteriz:)

hayalayaz
16-03-2009, 22:33
durun bakalım başka isteyen olacakmı başka isteyen olmazsa size özel yaparım deeeermişim

Perilice
16-03-2009, 22:40
Bende bu mediyi çok seviyorum fakat pembe gül imgeliyorum bunla beraber kıyafetimide pembe olarak imgelemek bana çok iyi geliyor :o günesin kullandığı teknikte aklıma yattı ben gülümü öyle garip bırakıyordum :(

hayalayaz
16-03-2009, 22:41
abla bende bir sürü olumlama var, kuantum vs...

Genel konulardan ücretsiz dağıtıp... daha özel konuları özel isteğe çekebilirsin abla

gönder akıncım bakalım fayda edecek olan varsa neden kullanmıyalım

efe1987
16-03-2009, 22:43
meditasyonu insanı farkındalığa götüren bir araç olarak görüyodum,aydınlanmak vesilesiyle yapılan eylem yani :) bu meditasyon türklerin icatı mı? :=) bunun adı olsa olsa gül düşleri olur :=) meditasyon olamaz,medistasyonun amacı insanı düşlerinden kurtarmak zaten...

hayalayaz
17-03-2009, 01:01
meditasyonu insanı farkındalığa götüren bir araç olarak görüyodum,aydınlanmak vesilesiyle yapılan eylem yani :) bu meditasyon türklerin icatı mı? :=) bunun adı olsa olsa gül düşleri olur :=) meditasyon olamaz,medistasyonun amacı insanı düşlerinden kurtarmak zaten...

efeciğim, hoşgeldin
yanımıza, anladığım kadarıyla bu konuda bilgilisin keşke bilgilerini bizlerede aktarsaydın, amacımız olmasa bile farkındalığımızı geliştirmek, bilenin bilmeyene bilgi borcu varmış, sende bizi kendi bilgilerinle aydınlat.

gunes
17-03-2009, 08:51

evet ablacım bence çok iyi olur.

Su_
17-03-2009, 10:12
durun bakalım başka isteyen olacakmı başka isteyen olmazsa size özel yaparım deeeermişim

Hayal ablaaaaaaaaaa bende isterim, cokmu bagirdim ne heyecanlandim mesajini okuyunca :smile592os:

hayalayaz
17-03-2009, 11:37
düşüneyim deeeermişim tamam kuzular en kısa zamanda yapıcam zaten buraya çok şeyler koyacağım, bir kere tüm meditasyonları seslendireceğim ve daha bir sürü şey, inşallah sitemizde bu konuda bolluk olacak isteyen istediğini indirip çalışmalarını yapacak.

sonsuzz
25-03-2009, 09:27
süper olur ablacığım en çokta benim işime yarardı galiba....:yc46nm18LX0wKIxTjY7

Stubborn
25-03-2009, 11:35
Medıtasyonlar zaten guzel bıde senın sesınden oldumu harıka oluyor be ablamm

Yesil
25-03-2009, 12:11
bende sabırsızlıkla bekliyorum ablacım buna ihtiyacı olanlardanım biliyorsun:)

Stubborn
04-06-2009, 20:28
düşüneyim deeeermişim tamam kuzular en kısa zamanda yapıcam zaten buraya çok şeyler koyacağım, bir kere tüm meditasyonları seslendireceğim ve daha bir sürü şey, inşallah sitemizde bu konuda bolluk olacak isteyen istediğini indirip çalışmalarını yapacak.

Ablam musaıt oldugunda bu medıtasonu seslendırırsen cok mutlu olrum..:73e4317106059nd:

DAFNE
26-06-2009, 22:21
baktım seslendiren yok ben de kendim seslendirdim :) ama bu yazıyı okumadan önce seslendirmemi yapmıştım. "Hayalalaz" ın başka bir meditasyon seslendirmesi var bende umarım bunu da seslendirsin sevgili hayalalaz. Senden dinlemek daha güzel.:ups:0319:

DAFNE
26-06-2009, 22:23
Benimde bir süre boyunca çok yapıp sonra bıraktığım bir meditasyondur...Ama çok etkilidir,en azında insanı harika hissettirir...
Onun için özellikle eklemek istedim....
Bunun yanında kendinizi ve sevdiğiniz kişiyi imgelerken,yazdığınız 21 günlük mektuplarınızıda eklerseniz ekstra etkili oluyor,benden söylemesi:)

Bu dediğini 10 gündür bene yapıyorum. Umarım etkili olur :)Gerçi arada aksamalar olmuyo diil:)