Orijinalini görmek için tıklayınız : Sevgili günlük.....
Sevgili Günlük...
Çekim yasası kitabını okuduktan sonra merak sardığım bu konular (çekim yasasıyla tanışınca bir çekilişe çekim yapmaya başladım düzenli araba çıksın diye hayal panosu,imgeleme, hissetme, mış gibi yapmak tüm silahlarımı kuşandım ve çekiliş sonrası bana tencere seti çıktı ??? Tencere ehliyetim olmadığı için kullanmadım tabi ) 2007 yılı oluyor bu tanışma benim enerjimin yükselmeye başladığı dönemler neyse iki üç senedir elime geçen kitapları okudum ama ilgim azalmışdı.Her devrimcinin kaybolduğu yıllar vardır bende bu kayıp yıllarımı manikür nasıl yapılır, en güzel rimel konulu başlıklı kadın sitelerinin en çok topic sahibi üyesiydim.Bu sene başlarında tekrar artan ve şiddetli bir arzu ile tekrar başladımi lgilenmeye.
Aslında bu canlanan merakın sebebi Burak ÖZDEMİR in Levhi Mahfuz kitabını okumam oldu. Spritüellik sıkı ve detaylı bir dini eğitim aldığım için beni korkutuyordu. Mevcut gelenekçi islamın spritüelliğe bakışı oldukça mesafeli olduğundan edindiğim korkulara sıkı sıkı bağlıydım.Bu kitap bende bazı kırılmalara yol açtı ve iki haftaya yakın süren bir depresyondan sonra(bu dönem çaydanlığı buzdolabına sokmaya çalışıyor, açılmamış saç kurutma makinesiyle saçımı kurutuyordum) kendime format atarak kaldığım yerden devam devam ettim araştırmaya.
Her zaman empati yeteneğim çok güçlüydü. İnsanlar canımı ne kadar acıtsa da hep onların gözünden bakabildiğim için anlar hatta bazen onlar için üzülürdüm. Kimseye kızamam küsemem. Ağrıyan yada acıyan bir yerlerinden bahsettiklerinde arkadaşlarım bendede o bölge tarifteki gibi sızlar.( Bir kere bel ağrısından ağlamıştım. Ev arkadaşımda bel fıtığı vardı da,) Tek önemli ve güzel özelliğim budur başka da şöyle ay içime doğdu rüyamda gördüm şimdi içimden geçiriyodum pat oldu gibi şeylerim nadirdir benim genelde tamam tamam sus canım acıyor gibi daha tırlak cümleler kurarım.Ha bide bende durukoku var.evet var durugörü duruişiti varda neden durukoku olmasın.Her duygunu kokusu nu alıyorum film izlerken sanki filmden koku yayılıyor belli sahnelerde, rüyamda da alıyorum kokuları .kubera medisini yaparken bile çakralarımdan çeşitli kokular alıyorum.
Bunları neden anlatdım ruhsallığım çok güçlü değil birkaç tesadifü aura gördüğümü zannetmem, bir de manyak fal bakmam dışında kendimde bir potansiyel görmüyordum ama hayal hanım (abla, bende abla deyim ya herkes diyo bişi demez heralde) hayal ablanın günlüklerini okuyunca birden şevk ve ümitle doldum. Bende ruhsal güçlere gizemli enerjilere gark oluyum çabası içine girdim. Şişkin bir egom olduğu belli dimi?
Arınma yapıyorum düzenli ve medilere başladım, sedona yöntemini ve hoop arını okudum matrixe girip o manyak çekimi hissediyorum ama arzularımı isteyemiyorum aman bu çekimi hissetmek daha hoş boş ver matrix hz lerini boşa meşgul etme deyip yoyo gibi ordan oraya zıplıyorum.
Çalışmalarım sürecek ve ben hepsini gün gün anlatacağım sana sevgili günlük çünkü etrafımda kimse bu konular la ilgilenmiyor.Ve o kadar çok soru var ki aklımda bu soruları buraya tek tek yazıp çekim yapalım belki cevapları bizi bulur.
1)Enerjilerimiz 2012 yılına giderken yükseliyor ve insanlık uyanıyorsa- trafikde göz göre göre cana mal olacak inatlaşmalara, akşam haber bültenlerinin tamamı dengeli bir insanı tımarhanelik edebilecek acı ve üzüntülere, hayatlarımız kredi borçları ile ipoteklere ,2 ay sonra ödemeye başla taksitlere ve daha çok al daha çok iste reklamlarına bulanırken – tüm bunlara rağmen biz uyanırken uyanmakda gecikenler olursa?
Sevgiyle kal günlük yarın aynı yerde aynı saatde.
SMOKEXXXXXXXXX
blondberry
18-06-2010, 15:55
gunlugun hayirli olsun smoke. burasi yaptigin medilerle cektigin bolluklarla dolsun..super bi baslangic olmus eminim devami da bu sekilde olucak :)
günlüğün hayırlı olsun canım, Levhi Mahfuz kitabının methini çok duydum, nasip olursa bende mutlaka okumak istiyorum. Canım arkadaşım Merve anlata anlata bitiremiyor kitabı
sevgili günlük....
Dün arkadaşlarla iste ve tezahür ettir üstüne konuştuk..Kimisi ikna oldu kimisi olurmu yae ölee şeey .Yeni bin yılın modası bunlar kızım gözünüz açın deyi çemkirdi....
Ama benim öyle bir çekim yasası örneğim var ki dillere destan.Bu yasa ile çekilen en sevimli kıllı ve göbekli kişiyi çektim hayatıma..Sitede ve başka sitelerde ortak bir problem gibi bu ruhumuzun başka bir ruha yada kalbe tııkk diye bağlanması el eele yürümek hayatda çekim listemimizin ilk sırasında.
Üniverstyi bitirdiğim sene memlekete döndüm, o zamanlar batı ruhsal şifreleri labaratuvar ortamında tekrar formule ediyor (nlp), İçimizdeki Devi Uyandırıyoruz benim baş ucu kitabım içim devlerle dolu ama doğru orman bulamıyor yeni maceralara akacak devcikler.Anthony ROBBİNS abimiz kitapda diyor ki ruh eşimin tüm özelliklerini madde madde yazdım, buldum çok mutluyum .Hemen başladım listelemeye bir adamda toplam kaç maddelik özellik olur.120 madde ......
Bir siyasetci bir bilim adamı bir don juan bir yazar bir şair bir ressam bir de temeli toplasan bu kadar özellik çıkmaz...Ablalarıma okudum bu maddeyi ilk şoktan yani 15. maddeden sonra kahkadan boğuluyorlardı.Oolsun inancımı kaybetmedim aramaya devam pardon beklemeye devam...
Yaz bitdi yüksek lisans için okula döndüm part time bir iş buldum ve bir hafta sonra RUH öküzüm pardon ruh eşimi buldum 120 maddenin belki 10 u bile tutmuyor ama o 120 maddenin hepsine sahip bir adamdan daha çok aşık oldum ona belki ilk 5 madde tam olarak uyduğu için...Ve dedimki işte üç ömür beraber olsam yine dördüncüsüne sende gel diyeceğim adam.
Yani sevgili günlük çiçek böcek aşk ne güzel şey aman ben ne şanslıyım gerçek aşkı buldum demeye getirmiyorum yanlış anlama.Dediğim o ki iste gerçekten oluyor.biz tanışdığımızda ben listeyide beklentileride çoktan untmuşdum (serbest bırakma kanunu) aklımda yarım kalmış beklenti içinde olduğum bir aşk yokdu (isteklerin net olması kanunu), ve yüksek lisansda çekmiyordu canım pek (hedeflerle çatışmaması kanunu) netekim yüksek lisansı bıraktım ve evlendik.Aynı ortamda defalarca bulunmuşuz benim üniverstemden mezun ama tanışmamışdık ortak arkadaşlarımız bile var (doğru zaman kanunu) En büyük çekimim bu benim bence
:59884
Hani bunları yazdım ki belki birilerine yardımcısı olursun günlük örnek olur bu çekimim sana....
Dün gece kubera medisini yaparken ilk defa şımarık zihnim eteğimden tutup oraya buraya sürüklemedi bir kaç saniye beni.O birkaç saniye içinde zihni susturmanın ve sukunet dedikleri ne demek onu anladım.Budistlerin dağ başında bir mabetde ömürlerini geçirmeleri bana hep biraz enterasan gelmiş di ama anda kaldığında zihnin sustuğunda nasıl desem var olduğunu, olduğunu hissediyorsun ordasın varsın.Bir kaç saniye bile olsa muazzam ....
Topraklama ve koruma kalkanı yapıyorum iki gündür .Aklıma gelmiş ken yarın bu koruma kalkanını konuşalım senle.Yardımına ihtiyacım var.Enerji vampirleri peşimde....:pull_hair
NOT:Anthonny abi ruh eşinden ayrılmış .Tabe ama bu onun problemi, Ruhlar değişirse eşler de değişir...
SMOKExxxxxxxx
gunlugun hayirli olsun smoke. burasi yaptigin medilerle cektigin bolluklarla dolsun..super bi baslangic olmus eminim devami da bu sekilde olucak :) blonberry
Teşekkür ederim canım,hepimiz hayatımızı bollukla dolsun.
günlüğün hayırlı olsun canım, Levhi Mahfuz kitabının methini çok duydum, nasip olursa bende mutlaka okumak istiyorum. Canım arkadaşım Merve anlata anlata bitiremiyor kitabı isobel
Okuduktan sonra mutlaka benimlede tartış isobel ben okuyan kimseyi bulamadım etrafımda, anlayamadığım oturtamadığım çok şey var .....
Sevgili Günlük....
Topraklama yapmaya devam ediyorum (yaptığım her şey de acaba doğru mu yapıyom yea, böylemi olacak eksik bir şey yok demi, bana yanlış mı verdiler tarifi ki bu şüpheleri yemek yapmaya ilk başladığımda da yaşıyordum kesin tarif eksik söylemıyolar benim kekim daha güzel olmasın deyi paranoyası) tamam bazı şüphelerim var yok değil bazen konstre olamıyorum öyle kazık gibi dikiliyor gibi hissediyorum kendimi.
Sonra bir ses kuzucuğum sen yapmaya devam et o anı eninde sonunda yakalayacaksın diyor....(Muhtemelen kendine iç ses süsü vermiş şişgo ego bu)
Sonra bir tutam koruma kalkanı katıyorum günlük aktivitelerime, yaptıktan sonra sanki etrafımda bir zırh var gibi hissediyorum.İş yerime geliyorum sabah kahvemi yudumladığım ilk dakkalarda ilk yumruğu alıyor benim zırh ÇOK HASTAYIM BEN DÜN HİÇ UYUMADIM ŞURAM BURAM VE İLAVETEN ORAM AĞRIYOR yakınışları, Sonra bir sağ kroşe BU DOSYALARI BURAYA KOYMAYIN DEMEDİM Mİ BEN haykırışları, ve artık irili ufaklı şiddetlerde darbeler ofis terörizmi GÜM PAT ÇAAT KÜÜT gibi eşyaların oraya buraya çarpılması sesi ve ona arka planda eşluk eden ÜFFFF YAAAA POOOF sesleri.
Arınma yapmaktan hal geliyor bütün bunların sebebi bensem kesin pasif agresifim diye isyana sürükleniyorum.Özür dilerim....Seni seviyorum.Akşam diken diken olmuş bir psikolojyle eve gidiş.Sevgili günlük sen bilirsin sen bilmesende bilen arkadaşların vardır bu koruma kalkanını daha etkili hala nasıl getirebilirim, yoo yanlış anlama gene mizaç olarak bütün gün gülümsememi koruyor ve nezaketimi sürdürüyorum ama o sabah ki ışıltım sürmüyor ve boğazım ağrıyor akşam üzeri (boğaz çakrama pislik tıkanıyor galiba bir çakra pompası lazım bana!)
Topraklamamı yapıp yatıyorum sonraa.Dün kubera medisini yapamadım öyle şiddetli bir baş ağrım vardıki günlük kıpırtayınca bile gözümden yaş geldi, o zaman çok istedim keşke reiki alan birileri olaydı yada annem (yo annem reiki almamış ama annesinden el almış baş ve boyun bölgesine ki bu benim ağrımın şeytan üçgeni oluyor bıçakla sürtme değdirme -hayır tabiki kesmeyen tarafıyla -bir şeyler yapıp ağrıyı kesiyor yani onun ki ekiii ekiii) iki ağrı kesici de kar etmedi ağrılarımı dindirmeye.İşte böyle günlük...
Şimdi sen bu sorularımı cevapla
1)Çok mu şey yazıyorum dalga geçer gibi (cıvık diyemedim de);ciddiyetsiz gibi anlaşılmak istemem ben daha esprili bir dille yazmak stedim ama bu konuları gerçekten ciddiye alıyorum ve uygulayıp öğrenmeye çalışıyorum...
2)Birileri senin aracılığınla teşekkür edince bana anormal mutlu oluyorum,Yuppi diye bağıracağım geliyor, ben bu siteyide seni de çok sevdim sen beni seviyomusun?
Yarın şifa ve şifacılık ile ilgili sohbet edelim tamam mı günlük,
SMOKEXXXXXX
günlüğün hayırlı olsun canım...ilgiyle okuyacağım bir günlüğe benziyor...takip ediyor olacağım...:cool
çok teşekkür ederim ceylin..Umarım her yeni gün yeni bir güzellik bulurum paylaşacak....:lş
Sevgili Günlük.....
Nerden başlasam nasıl anlatsam...Topraklama yaparken bu sabah 6;30 sularında zihnim manyak çalıştı ,taç çakramdan beyaz ama kılıç gibi sert hatlı ışıkların girdiğini imgeledim düz bir hat boyunca ve kök çakramdan ayaklarımdan çıkarak dünyanın merkezine gittiklerini imgeledim, ardından şipşak bir koruma kalkanı ama çabuk sönmesin diye çok enerji yükledim şişirdim şişirdim epey güzel oldu, pazartesi sendromunu bile geri püskürtdü...Sabah erken saatde yapmak mediyi daha iyi olacak galiba daha dingin ve konstreydim geceye göre, kubera medisiyle kurduğum gizli bahçem her geçen gün kalabalıklaşıyor, yeni tohumlar getirtmiştim onlar boy verdi, özel ağacımda da bir sincap ailesi yerleşmiş ve lalelerin orda bir havuz yaptırdım, gözüm doymak bilmiyor, nerden çıkıyorlar nasıl oluyor anlamıyorum....Tabi tabi hamak da kurdum gelirsen keyfini sürersin..de ayaklarım meditasyon esnasında çok kasılıyor hareket ettirmek istiyorum parmaklarımı ve ayaklarımı, her medi sonrası ayaklarıma soğuk su tutuyorum cayır cayır yanıyor neden acep?
Arınma, serbest bırakma ve matrixe hükmetme konularını da ufak ufak çalışıyorum...
Yaptıklarımı anlatıyorum ki günlük boş duruyorum sanma çaba gösteriyorum...
Seninle Şifa ve Şifacılık konusunda konuşmak istiyordum ama bu konuyu biraz erteledim, o kadar çok araştırmam ve öğrenmem gereken şey varki biraz okuyum soruyum bilgileniyim,,,Ama aklımda hep bu iki kelime şifacı yada şifa ...
Sanırım bunun sebebi bir su perisi, İlayda , yedi yaşında kimi zaman acaba bir indigo çoçuk mu karşımdaki diye şüphelendiğim bir algıya sahip...Olimpos tanrısının biricik oğluna yakışır (Bkz:Zeus ve Aşil) bir rahatsızlığı var ''Aşil tendonu'' çok sert ve zayıf ,o ayağını tam basamıyor ve aksıyor, bunu sorun bile etmiyor da Winx li parmak arası pembe terlik giymeyi çok istiyor...Senden rica etsem günlük arkadaşlarına söylesen ona şifa ve dua gönderseler onun yeri burası değil onun için açılan başlıklar var biliyorum ama tutamadım kendimi içimden sanada anlatmak geldi, bu perşembe gireceği ameliyatdan sorunsuz çıksa küçük su perim,İlaydam, teyzesinin kara böcüğü..
(Ben çok parantez açarım günlük bunlar bi şeyleri gözüne gözüne sokmak değil ben konuşurkende bir sürü anektodu araya sıkıştırmaya çalışan bir tezcanlıyım)
SMOKEXXXXX
küçük su perisine acil şifalar diliyorum. herşey yolunda gidecek.
New way çok çok ama çok teşekkür ederim...
Gülçin Şen
21-06-2010, 14:15
Günlüğün hayırlı olsun güzelliklerle dolsun....
Superine acil şifalar, şifaya onun adına da kanal olurum seve seve şifa olsun,şifa bulsun..
:trrrtÇok teşekkür ederim voodocum şifaya kanal olan, dua eden herkese kara gözlü su perimden öpücükler; ablalar sana dua edecek al sen onları emi dedim...Bana pempe oje aldın mı dedi..? bebeler ne enterasan...
eylul_1969
21-06-2010, 15:50
günlüğünüz hayırlı olsun, bolluk, bereket ve güzellikler getirsin.
Yeğenciğine, su periciğine Şifa olsun inşallah...:throwGünlüğünde müjdeli güzel haberlerle dolsun...:trrrt
eylül ve nazz ikinizede çok teşekkür ederim...
Küfkedisi
22-06-2010, 01:10
Sevgili Günlük.....
Nerden başlasam nasıl anlatsam...Topraklama yaparken bu sabah 6;30 sularında zihnim manyak çalıştı ,taç çakramdan beyaz ama kılıç gibi sert hatlı ışıkların girdiğini imgeledim düz bir hat boyunca ve kök çakramdan ayaklarımdan çıkarak dünyanın merkezine gittiklerini imgeledim, ardından şipşak bir koruma kalkanı ama çabuk sönmesin diye çok enerji yükledim şişirdim şişirdim epey güzel oldu, pazartesi sendromunu bile geri püskürtdü...Sabah erken saatde yapmak mediyi daha iyi olacak galiba daha dingin ve konstreydim geceye göre, kubera medisiyle kurduğum gizli bahçem her geçen gün kalabalıklaşıyor, yeni tohumlar getirtmiştim onlar boy verdi, özel ağacımda da bir sincap ailesi yerleşmiş ve lalelerin orda bir havuz yaptırdım, gözüm doymak bilmiyor, nerden çıkıyorlar nasıl oluyor anlamıyorum....Tabi tabi hamak da kurdum gelirsen keyfini sürersin..de ayaklarım meditasyon esnasında çok kasılıyor hareket ettirmek istiyorum parmaklarımı ve ayaklarımı, her medi sonrası ayaklarıma soğuk su tutuyorum cayır cayır yanıyor neden acep?
Arınma, serbest bırakma ve matrixe hükmetme konularını da ufak ufak çalışıyorum...
Yaptıklarımı anlatıyorum ki günlük boş duruyorum sanma çaba gösteriyorum...
Seninle Şifa ve Şifacılık konusunda konuşmak istiyordum ama bu konuyu biraz erteledim, o kadar çok araştırmam ve öğrenmem gereken şey varki biraz okuyum soruyum bilgileniyim,,,Ama aklımda hep bu iki kelime şifacı yada şifa ...
Sanırım bunun sebebi bir su perisi, İlayda , yedi yaşında kimi zaman acaba bir indigo çoçuk mu karşımdaki diye şüphelendiğim bir algıya sahip...Olimpos tanrısının biricik oğluna yakışır (Bkz:Zeus ve Aşil) bir rahatsızlığı var ''Aşil tendonu'' çok sert ve zayıf ,o ayağını tam basamıyor ve aksıyor, bunu sorun bile etmiyor da Winx li parmak arası pembe terlik giymeyi çok istiyor...Senden rica etsem günlük arkadaşlarına söylesen ona şifa ve dua gönderseler onun yeri burası değil onun için açılan başlıklar var biliyorum ama tutamadım kendimi içimden sanada anlatmak geldi, bu perşembe gireceği ameliyatdan sorunsuz çıksa küçük su perim,İlaydam, teyzesinin kara böcüğü..
(Ben çok parantez açarım günlük bunlar bi şeyleri gözüne gözüne sokmak değil ben konuşurkende bir sürü anektodu araya sıkıştırmaya çalışan bir tezcanlıyım)
SMOKEXXXXX
Öncelikle su perisine Allahımdan acil şifalar vermesini diliyorum smoke...onlar bizden daha dirayetliler atlatacağına eminim dualarımız onunla olacak...
Günlüğün ise hayırlı olsun güzel gelişmelerle dolsun taşsın... doğrusu siteye girince önce bi uğruyorum sana.takipteyim anlayacağın :) sevgiler...
Sevgili Günlük…
İlkokuldan mezun olduğum sene yaşadığım ilçeye Anadolu Lisesi açılmış 2. eğitim öğretim dönemine öğrenci alacak, sınava girdim kazandım ya da geçmiş zaman kazanıp kazanamadığımı daha bilmiyorum; beni annem yatılı bir kuran kursuna yollamaya karar verdi yazı orda geçireceğim sonra okula devam edeceğim, anneciğim hem geleceğimi hem öteki tarafı garanti altına alacak ya, İşte benim için enerjinin var olduğu o üç aylık dönemde kesinlik kazandı; Enerji, nur, dua, maneviyat, vs. adını kim nasıl adlandırırsa adlandırsın bir güç var özellikle bir arada olduğunda bu enerji çok daha fark edilir bir biçime giriyor…
Daha genç bir kız bile değilim bluğ çağı denilen o dengesizliklerle dolu koridorun başındayım, orda benim gibi kapı ağzında bluğ çağı koridoruna atılmayı bekleyenler, çoktan koridorda yarı kör yarı sağır kafayı oraya buraya çarpanlar ve koridorun neresinde olduğuna karar veremediğim sakinler! (belki de korkaklar hormonlar delicesine mesai yaparken -ee o zaman çakralarda deli gibi dönüyor şimdi fark ettim. Bkz:Çakra ve salgı bezi konusu-nasıl bu sukunet!) var……..Neyse bir gece mübarek bir gece bulunduğumuz bina muhtemelen ışıltı ile titreşiyor küçük yüreklerimize sığmıyor dualar, halka şeklinde dua edilip sohbet yapılırken hocanın etrafından sanki bembeyaz pamuk öbekleri varmış ve havada etrafında uçuşuyormuş gibi ışıl ışıl bir…. Bir…. ne olduğunu bilmiyorum hiç de bilemeyeceğim çünkü zihnim bana o dakikalarda küçük bir oyun mu sergiledi yoksa ben o duygu yoğunluğu ile hocanın enerjisini mi gördüm ? (ki ben onu o gece nur zannettim ve bir daha asla direkt hocamın yüzüne bakamadım.)
Orda bir kitabımız var, içinde bir dua hazır olmayan bu duayı okuyunca kül oluyor , başka bir zikir hazır olmadan okuyanlar perişan olup aklını yitiriyor nasıl bir saplantı bu dualar bende…Kitabı açıp açıp kapatıyorum
Amma sabırsızsın günlük bunları neden mi anlatıyorum, masal gibi dinle diye değil korkuyorum günlük . Ruhsal anlamda ilerleme kaydetmek o sonsuzluktan bir damlada ben tatmak istiyor ama ÇOK KORKUYORUM…Ve bu korku kendimi tam veremememe, mış gibi yapmama sebeb oluyor Abartıyorum biliyorum Hayal Abla anlatmış günlüklerinde hep korkulacak bir şey yok diye,Arındıkça arındıkça yeni korkular çıkıyor su yüzüne midem bulanıyor, yol boyu arınıp eve geliyorum tv de bir matador yaralandıktan sonra tekrar arenaya çıkmaktan korkuyor ve kameralar ve izleyicilerin önünden kaçıyor utanıyorum, geçen yaz raftingde ağaç evden -5 metre yüksek sudan -atlayamadığım geliyor (-itmişdi eşim beni suya-) aklıma utanıp tekrar arınıyorum……
İşte ben dün kubera medisini yaparken avuçlarım cayır cayır yanmaya başladı ve gene korktum o gecede ellerim ve ayaklarım çok yanmışdı avuçlarımda sanki ateşten bir top var gibi oldu…Korktum ara verdim arındım arındım .Tekrar başladım mediye başta medi çok uzun geliyordu ama şimdi çabucak geçiveriyor.Sabahda koruma kalkanımı ve topraklamamı yaptım, bugün işlerimi bitirir bitirmez araştırmalara ve siteyi talan etmeye başlıyacağım.
Ama çok güzel bu medi hele çakra dengeleme için hayal ablanın yönlendirmeleri bana kendimi iyi hissettiriyor sanırm bu yüzden sevdim bu mediyi .
İKİNCİ KISIM…….
Alt egomun günlüğü:
- Amma kaptırıyorsun kendini kızım her şeye eli yanmış da ürkmüşte . Antalya’ nın cayır sıcağında elin ayağın tutuşmayacakta ne olacak buz keserse gel bana…
- _Ya çoçukken şöyle olmuşda böyle olmuşda ne var çoçukken benim uçan ineğim konuşan dinozorum vardı hem bir kerede gökte voltran gördüm..Gerçekten Valla Billaa.
- Bu sitede insanlar aylardır yıllardır çalışma yapıyorlar toplu medi yapıyorlar kimse kendini bu kadar anlatmıyor ne bu kendini beğenmişlik niye? elini ayağını hissettiğine göre sen meditasyon yapmıyor yapıyorsam ne hissederim diye bakıyorsun. Akışa bırak kendini, Akıllı OL
- _Süslü cümleler ile olmuyor bu iş canım saf niyet ve inanç gerekli bir şey olma yolunda ilerlemek için. İndir şu egoyu bakem….
- Ama güzel gidiyor arınman Allah için lahana gibi soydukça alttan yeni bir yaprak çıkıyor arınacak, arın arın arın derim ben sana.
- -Matrixi bilemiyorum Hz leri garip bir var bir yok ellerindeki o mıknatıs etkisi kutupsallaşmadandır belki bişi demiyim şimdi.
- Şımarma yane burası ruhsal gelişim sitesi edebiyat güncesi değil takip etdiğin dizilerden ütüden çamaşırdan arta kalan zamanında iki gün medi yaptın yok bana böle oluyo şöyle oluyo çalış daha çok çalış….Az laf çok iş bebeeim tamam mı...
Öptüm canım ensendeyim haberin ola…
Günlüğün hayırlı ve güzel haberlerle dolsun...supericiğine şifa olsun inşallah...:0338::çiçek
canım sen bizim ilk toplu meditasyonlarımızdan sonra yazdıklarımızı görseydin böyle demezdin. hepimiz en ince detaylarına kadar anlatmıştık yaşadıklarımızı hissettiklerimizi. sayfalar dolusuydu ama sitemizin uğradığı saldırılardan birinde silindi hepsi.
hayalayaz
22-06-2010, 14:36
canım benim günlüğün hayırlı olsun, güzelliklerle dolsun..su perisi listemde..şifa olsun..OL'du bile çok şükür..
Hepinize çok teşekkür ederim...
psikanalist
22-06-2010, 16:13
günlüğün hayırlı olsun:008
canım sen bizim ilk toplu meditasyonlarımızdan sonra yazdıklarımızı görseydin böyle demezdin. hepimiz en ince detaylarına kadar anlatmıştık yaşadıklarımızı hissettiklerimizi. sayfalar dolusuydu ama sitemizin uğradığı saldırılardan birinde silindi hepsi.
evet sevgili new_way şimdi birden kendimi hatırladımda... her şeye bir anlam yüklemeyi oldumu oluyormu demeyi ne çok gündemde tutmuştum. :love0079:
Sevgili Günlük
RGSS (Ruhsal Gelişim Seçme Sınavı) ‘ ye tüm hızla çalışmaya devam ediyorum şurda sınava ne kaldı (2012 dünyanın sonu! Çılgın mayalar…) Ama o kadar konu birikmiş ki şaşırıyorum nasıl bir plan program hazırlasam diye.Yüksek benliğimle irtibata geçmek, arınmak ,serbest bırakmak ,eft, sedona, deep peat, reiki (tamam mekanizması çok basit işliyor ama ne kadar çok doküman var ve farklı bakış açısı aslında),Kendini yada diğerlerini affetme, Kuantum, Çekim Yasası, Astral seyahat (bunu çok istiyorum da ya bilet tek gidiş olursa tırrs ),hepsini merak edip öğrenmek istiyorum..
Bu biraz şuna benziyor kirli bir fırın yağ ve yemek lekeleri ile dolu bazıları yanmış yapışmış kurumuş berbat, markete gidiyorsun bir sürü fırın temizlik malzemesi var alıyım diyip her markadan birer tane atıp sepete soluğu evde al, bunları boca et fırına e ama bunların bazıları x marka bazıları y.ama aynı işi yapıyor gibi; hepsini karıştırırsan zehirlenir misin fırın çizilir mi boyası kalkar mı ? Bu kadar malzemeyi düzenli kullanmaya kalksan ellerin kavlar cebin delinir birde ocak her battığında kafan karışır şunu mu döksem bunu mu döksem deyi,Yani bunların bazıları çok eski kadim öğretilere dayanıyor bazılarını da batılı ruhcular tekrar etiketliyip piyasaya sürüyor.Anneciğimle problemlerim var benim mesela arınıyım, serbest bırakıyım, affetme yapıyım, eft yapıyım,olumlamada yapayım…Aman Allahım ne yapayım ben…Ya bu sorunlarım karmikse , aile dizinime atalarıma borçluysam o zaman nasıl yapacağım…Şüphe kurtları kıvıl kıvıl dolanıyor beynimin muhtelif köşelerinde.
Sonra diyorum ki her bir sorun başka bir hatıra ve bambaşka duygular barındırıyor, bunları ilerleyen zaman içinde anlayacaksın hangisi hangisine uygun ama benim çamaşır suyum hooponopono pratik dök temizle yıka bitdi gitdi..Sedonada fısfıslı cam sil duygu geldi mi sık bir sedona serbest kalsın leke.
Dün mediyi erken saatte işten gelir gelmez yaptım, kolların oran buran rahat derken hayal abla hop kaydım ben horul horul bitince de uyandım, bazı arkadaşlarda uyuya kalıyormuş hayal abla trans bu doktora sordum demişti. Ama hiçbir şey hatırlamıyorum yaa ben !gizli bahçemde bembeyaz bir elbise giyiyordum uyanınca - eyvah inşallah kirlenmemiştir dedim.Sanırım dünkü yorumlardan sonra ne oluyor ne bitiyor medideyken diye kurcalamayı bıraktım ondan.Bir dahakine oturarak yapacağım ama ben o kadar uzun oturunca ayağım elim kolum seyriyor.
İşte böyle günlükçüm ha bide aile dizinimi diye bir konuyu inceliyorum siteye de bulduklarımı aktaracağım yuppi benim de bir katkım olacak…..
SMOKEXXXX
Not:- Su perime yolladığınız iyi dilek ve şifalar için herkese çok teşekkür ederim, ameliyat yarın ama sizin sayenizde endişelerim kayboldu…
Sevgili Günlük…
Gözlerim kapanıyor çok geç yatıp çok erken kalktım ama zırh gibi sağlam bir koruma kalkanım var bu koruma kalkanı olayını çok sahiplendim ben çünkü kalabalık bir ofiste çalışıyorum ama canım arkadaşlarım biraz negatif bir ikisini ele geçirdim negatifliklerimizin üzerinde çalışıyoruz gerçi ama baştan çıkartamadıklarım var .,Önyargılardan ve kalıplaşmış inançlardan oluşan duvarları yıkmak hiç kolay değil kendimden biliyorum…
Dün gece bir baktım cüzdanımdaki paralar atta olmuş maaşı alalı ne kadar olmuştu ben ne yaptım diye düşünürken; aldım elime sedonayı başladım para ile ilgili temizleme yapmaya annem ve babamın paraya ilişkin tutumları başlığı 2 sayfa dolusu madde serbest bırakmaya çalıştıkça başka bir şey yüzeye çıktı. Üzüldüm baya sonra çünkü küçükler anlamaz diye büyükler bazı şeyleri şifreli şifresiz yanımızda konuşur ama evet o küçük söylenenleri anlamaz ama o sesin yüzeyindeki çıkıntılar ve pürüzler bunu sakla sonra anlarsın der o kadar hatıra var ki derinde biriktirmişim büyüyünce anlarım bu iç çekişi, bu ses tonunun sakladıklarını diye, Bir daha şaştım bilinçaltı denen kara kutuya, ilk sayfanın yarısında anne ve babamı o pencereden izlemek içimi darlattı bıraktım,. Farkına vardığım bir ayrıntı sonucu yarım saatte dolabımı boşalttım asla giymeyeceğim ama giyerim diye beklettiğim giysileri ayırdım.Birine kullanmak isterse diye hediye etdim.Bu biraz iyi geldi.
Salona geçtim.Çok sevgili ruh eşim yada ruh öküzüm kısa bir zaman önceye kadar beraber küçümsediğimiz dalga geçerken gülerek yerlere yattığımız konuları bu kadar ciddeye almam reikiye uyumlanmak istemem hemde uzaktan inisiye olmayı düşündüğümü de akşam yemeğinde ikinci tabak ile üçüncü arasına sıkıştırmam (en savunmasız olduğu an çünkü duramıyor) sonucu biraz hararet yaptı..
En kötüsü de tartışırken hiç bir fikrinin olmadığı şeyler hakkında dogmatik atıp tutmalar yapması hızını alamayıp Hindulara ve ineklere dalması derken…İşte böyle Allah dan nasıl yaptığımızı bilmesek de bu paterni kesip hemen barışmayı başarıyoruz ve uzatmıyoruz.Ee benim müspet bilim öküzüm dvd ye bir güneş sistemi belgesi attı da ilgiyle ! onu seyretdik .Ancak var olduğuna ikna olursa destek olacakmış bana yoksa köstek.(Şöyle enerjiyle doluyum da iki tokat atıyım suratına diğer odadan anlasın var olduğunu, ikna olsun…)
Dedim içimde neler oluyor da eşimin ağzından bunları duyuyorum neleri halletmem gerek. Amanın halının altında bir sürü süprüntü arınma yapmaya mecalim yokdu öyle bırakdım mediyi de yapmadan yattım.
Sabah altıda ki ben yatmak ne bilmem sonrada kalkmak bilmem hayatda da bu kadar erken kalkmam sekizde kalkıyorum sabahları normalde. Altıda gözüm tık açıldı.Bir duş alıp mediye başladım çok zor verdim kendimi gerinmek isteği yüzünden. Üçünçü kez başladım ve sonunda oldu çok az koptum. Topraklama ve koruma kalkanı ile bitirdim.Bu hafta para ile ilgili temizliği ağırlık vermeliyim çünkü bu sadece para ile ilgili değil babamın hayatımında ki rolü ve rolleri ile ve benim hep tekrarladığım yanlış davranışlar sonucu oluşan kısır döngüler ile ilgili..Arınma yapmaya başladım eşimin ağzından bana yansıyanlarla ilgili sabahtan beri midem bulanıyor ama evrene yollanan şifaları emiyorum kendime de kocaman bir tebrik koyuyorum…
Amma yazdım sanki bunları konuşarak anlatmışım gibi çenem acıdı.
Neyse işe dönüyüm artık geçmez yoksa bu gün.
SMOKEXX
Sevgili Günlük….
Biliyorum suçluyum dün biraz ara verdim çalışmaya, ama baskı yapmaya hakkın yok Hayal abla ne diyor bu dersler zorlamayla olmaz içinizden geldiğinde yapın.Birazcık sedona yaptım birazcık ama babamın sürekli- her şeye off çok pahalı – demesinden özgürleşmeye başladım, Allah dan evdeydim dışarıda olsam sanırım kredi kartından ateş çıkara bilirdim sürtünmeden dolayı…Medi içinse kendimi yorgun hissettim pelte gibiydim.
Kubera medisinin ismini çok seviyorum bir kere kubera kelimesinin gizemli bir tınısı var çakralarla ilgili kısmı hoş ama hayal abla diyo ya - işe neşe katar …. kıkırdayacağım geliyor o zaman..orayıda çok seviyorum.(Ben daha önce Nil Gün Hanımın çakra dengeleme hipnomeditasyonunu dinlemiştim hep uyuya kalıyordum.)Biliyorum yirmi bir gün aralıksız dinlemem lazım dileklerimin olması için ama benim dileğim zaten medi ye kendimi tam verebilmek yüksek benliğimle bağlantıya geçebilmek.O yüzden çok kasmayayım diyorum meditasyonu bir alışkanlık haline getirmek yeterli olur demi?
Tamam medi ve arınmamı dün gece atladım ama kişisel gelişim için bir karar verdim ben bazı insanları dinlemiyorum dinliyormuş gibi yapıyorum onları ciddiye almıyorum yada egom küçük görüyor (kibirden koru yarabbim!) ortak bir nokta bulamıyorum kendimle onlar arasında bugünden itibaren herkesi can kulağıyla dinleyip onlara bir insan olarak hakkettikleri yada hakkediyor olmaları gereken değeri vereceğim. Bundan arınacağım.
NOT: İlaydacığımın ameliyatı başarılı geçmiş gelişmeleri zaman gösterecek ama her hangi bir sakatlık oluşturacak bir hasar olmamış, endişelerimin sebebi bambaşka bir şeydi aslında günlük ama tadımızı kaçırmayalım şimdi başka bir gün konuşuruz bunu. Şifaya kanal olan herkesin dokunduğu yer bereketle dolsun taşsın. Saolun..
Tamam tamam itiraf ediyorum dün gece Bihterciğin karması için çok endişelendim de ondan kaytardım.Oldu mu günlük rahatladın mı.?:breakeverything9xc:
Sevgili Günlük...
Cennete düşmüş gibiyim, bu sitede yararlanabilecek ne kadar çok konu var az önce NLP videoları ve seslendirmelerini gördüm modelleme için bile seslendirme vardı.(Eşimin şoförlük yeteneklerini çalacağım en kısa zamanda)
Eft yi daha evvel okumuş anlayamamış heralde bunu hocadan öğrenmek gerek demiştim. Burda çok detaylı anlatılmış, sonra hayal abla günlüğünde nefes egzersizlerinden bahsedince nefes başlıklı konulara atladım.Bir çok sayfa döktürdüm ben kağıtdan okumayı daha çok seviyorum sonra öğrendim ki yanlış yaparsan daha çok zararı oluyormuş nefes çalışmalarının onu rafa kaldırdım , belki kısmet olur seminerine katılırım.Sonra sakin dedim bunların hepsinin sırası var ordan burdan olmasın yavaş ol.
Sedona ile para konusu temizliyorum ama bahar temizliği gibi oldu o halıları çırp çırp bitmiyor yavv sıkıldım artık, arınma yapmaya devam ediyorum evrendeki tüm şifaları alıyorum diyorum ama genede yorgun ve halsiz kalıyorum arınırken...
Kubera medisin yapmaya devam ilerleme kaydetdim aklıma daha az serseri düşünce üşüşüyor ve o otuz dakika nasıl geçiyor anlamıyorum önceleri uzun geliyordu baya,..Sanırım ben medi yapmaya daha başlamadım sadece yüksek konstrasyon halindeyim., çünkü ne kadar keyif alsamda bağlantıda olduğum bir enerji yada dinginlik çağlayanı hissedemiyorum.
Hafta sonu denizde sırt üstü uzanıp suyun üzerinde yatarken kulağımda denizin sesleri ve dalgalarla gidip geliyorum, tam medi yaparken böyle hissetmeliyim dedim.Eşsiz bir duygu ana rahminde gibi.
Üç gündür çok sinirliydim sevgili günlük, regly sendromu mu 26 haziran ay tutulması ve dolunay etkisi mi bilmem bir an gözüm karardı hooponopono ya bile küfretdim.Çarpılmadım Allah tan....
Reiki yide araştırıyorum bu aralar büyülendim resmen hatta bir kitap bile sipariş verdim.
İstifa edip kendimi kişisel gelişim ve ruh bilime adayasım geliyor, öyle iştahlıyım yani ...
Günlük gibi değilde rapor gibi oluyor ya şunu yaptım bunu yaptım sanki ödevlerim için hocama rapor veriyorum.Biraz yol kat edeyim geçer belki sürekli parmak kaldıran öğrenci modeli......
Sevgili Günlük
Sedona arınma medi reiki ile ilgili araştırmalar melek medileri olumlamalar derken birden tıkandığımı hissetdim günlük..Bunları yapıyorum ama tıpkı lisede coğrafya çalışırken yaptığım gibi sadece çalışıyormuş gibi yaptığımı fark etdim.Farkındalık ruhsal aydınlanma yolunun parke taşıysa önce farkındalığı keşfetmeliyim.Eksik bir şeyler var egom hep devrede yaptığımı zannetdiğim şeyde en ufak bir meditatif durum yok.Var olma durumu saniyenin 10 da birinde yakalasam çok şey başarmış hissediyorum kendimi.
Ve artık hayatımda eskiden tesadüf dediğim şimdi ise mucizeler olduğunu bildiğim ayrıntılarla dolup taşıyorken ''Şimdinin gücü''adlı kitabı buldum.
Ve son bir iki gündür yakaladığım ipin ucunun doğru yere götürdüğünü hissediyorum kendimi.Medi yaparken sadece kulağımdaki yönlendirmeleri dinleyip hayal kurduğumu yada anda kalmak için kasdığımı anladım.Bunları zaten biliyordum da şimdi dile getirebiliyorum.
Bence mutlaka okunması gereken bir kitap sedona hooparın kütüphaneye yollandı ve baş ucumda bir bardak su okuma lambası ve şimdinin gücü var.
Ben bunca zaman anlam karmaşalarımı çözmek için ara verdim sana yazmaya reiki bir süre bekliyecek çünkü ben onu şifaya kanal olmak için değil egom için istiyorum ne zaman aşarım bunu o zaman bu ilahi güce kanal olmak için girişimde bulunacağım.Çok iki yüzlü bir egom alt benlğim var iyi ki erken farketdim bu durumu.
Bugün herkesi herkesi çok seviyorum ayrım yapmadan, yüreğim göğüs kafesime sığmıyor.Seni de seviyorum. özellikle seni ...
SMOKEXXXX
Aprilrose
06-07-2010, 13:45
Smoke canım, çalışmaları yaparken aralara uzun süreler koy. Ben bunun sıkıntısını çektim bir süre. Biri bitmeden birine başladım veya bir kaçını aynı anda yaptım ve inanılmaz bir direnç ve gerginlik oluştu, duygu dünyam alt üst oldu.
Bu dipnotu vermeden edemedim :) Kendine iyi bak canım, sevgiler.
Aslında ben ocak ayından beri sedona aynı zamanda arınma çalışıyorum daha doğrusu kitaplar elimde çantamda çiziyorum yazıyorum yüzeysel sonuçlarda elde ettim bir çok konuda özellikle arınmayla hızlı sonuçlar aldım ama ben hiç kendimi bütünün bir parçası hissedemiyordum bu kitap bana bunu biraz verdi.Her günde medi yapıyorum sanıyordum ki aslında yapıyor gibi yapıyorum bunu da anladım.
Evet çok yüklenmemek lazım farkındayım aprilrose dinlenerek özümseyerek ama çok dizginleyemiyorum kendimi bakalım bu üçüncü kitap umarım bunda aradığımı bulurum.
Aprilrose ;Yani sence sedonaya devam mı edeyim bir süre daha ama artık konuya hakim hissediyorum kendimi serbest bırakma yapıyorum ama gün içinde odaklanmak zor olduğundan arınmayı kullanıyorum , arınmayı bırakmadım zaten her kötü ve iyi şeyden arınıyorum düzenli gün içinde gece yatarken ve sabah kalktığımdada rutin yapıyorum..
Benim sorunum zihnimi çok zor susturmam bunu aşmama yarıdımcı olur belki bu kitap.Tecrübelerinle bana yardımcı olursan sevinirim...
hayalayaz
06-07-2010, 14:21
ablam kendine çok yüklendiğinde blokaj oluşturabilirsin..çalışmalarını sistemli fakat çok yüklenmeden yap.. olurmu sevgiler
teşekkürler hayal abla daha ağır ve sindirerek yüklenmeden oyun oynar gibi :pon ponanlaşıldı..
Aprilrose
06-07-2010, 14:32
Aslında ben ocak ayından beri sedona aynı zamanda arınma çalışıyorum daha doğrusu kitaplar elimde çantamda çiziyorum yazıyorum yüzeysel sonuçlarda elde ettim bir çok konuda özellikle arınmayla hızlı sonuçlar aldım ama ben hiç kendimi bütünün bir parçası hissedemiyordum bu kitap bana bunu biraz verdi.Her günde medi yapıyorum sanıyordum ki aslında yapıyor gibi yapıyorum bunu da anladım.
Evet çok yüklenmemek lazım farkındayım aprilrose dinlenerek özümseyerek ama çok dizginleyemiyorum kendimi bakalım bu üçüncü kitap umarım bunda aradığımı bulurum.
Aprilrose ;Yani sence sedonaya devam mı edeyim bir süre daha ama artık konuya hakim hissediyorum kendimi serbest bırakma yapıyorum ama gün içinde odaklanmak zor olduğundan arınmayı kullanıyorum , arınmayı bırakmadım zaten her kötü ve iyi şeyden arınıyorum düzenli gün içinde gece yatarken ve sabah kalktığımdada rutin yapıyorum..
Benim sorunum zihnimi çok zor susturmam bunu aşmama yarıdımcı olur belki bu kitap.Tecrübelerinle bana yardımcı olursan sevinirim...
Canım Sedona'yı ben uygulamadım bilmiyorum, EFT ve olumlama yaptım uzun süre ki onlar da belli bir süre sonra blokaj oluşturuyor Hayal Ablamın da dediği gibi.
Rahat hissetmiyorum uzun süre devam ettiğimde, kafam allak bullak oluyor, odaklanma problemi yaşıyorum, senin gibi zihnimi susturamıyordum v.s... zannedersem senin probleminde şu anda bu.
Sana önerim uzun bir süre serbest bırak, sabah-akşam meditasyonlarının dışında bir süre hiç bir şey yapma. Şu an Şimdinin Gücü Kitabını okuman çok yerinde olmuş ona devam et. Bitince de aynı kitabın uygulamasını mutlaka oku.
Uygulama kitabını okuduktan sonra şimdide kalmam daha kolaylaştı. Kitapta anlatılan teknikleri kullan yararlı olacak.
:73e4317106059nd: tamam dır saol.
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2006-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.