PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bolluk,Bereket Meditasyonu

Antuza
15-03-2009, 23:56
Gözlerinizi kapayın ve derin derin nefes almaya başlayın.Gitgide rahatladığınızı hissedin.Güvende olduğunuzu ve ilahi bir gücün size yol gösterdiğini hatırlayın.Derin nefes alıp verin,omuzlarınızı serbest bırakın ve galaksinin en parlak yıldızını gözünüzde canlandırın.Diğer yüzlerce yıldızın yanında öyle ışıl ışıl parlıyor ki,ışığı an be an daha da parlak laşıyor.Bu an zamanda asılı kalıyor.Bu, umudun parladığı,mucizelerin gerçekleştiği ve olasılıkların sonsuzluğa uzandığı bir an.
Birden yıldız,sizin yıldızınız, patlıyor, evrenin tüm gücünü ve enerjisini topluyor ve galaksinin içinden süzülerek size geliyor.Yaydığı güçlü ışınlar başınızın en tepesinden içinize giriyor.Daha önce hiç böyle bir gücü,çekimi ve huzuru hissetmemiştiniz.Sizi yaratan Tanrı ile birsiniz.Galaksideki tüm yıldızlarla birsiniz.Evrenin bolluk ve bereketi sizin. Hak ettiğiniz tüm zenginliği üzerine çeken ilahi bir mıknatıssınız.
Bu muhteşem yıldızın bedeninizin aşağısına doğru ilerliyor.Ayak parmaklarınızdan geçerek sizi,yeryüzüyle yıldızları birbirine bağlayan bir ışık hüzmesine dönüştürüyor.Evrenin tüm zenginiği ve bereket içinize akıyor.Sağlık,zenginlik,aşk ve başarı ile ilgili tüm hayallerinizin gerçek olduğunu huzur içinde hissedin.Bu muhteşem duyguları deneyimlemek için bu anı dilediğiniz kadar yaşayın.Onaylama cümlelerinizi her söylediğinizdebu duyguyu yeniden hissedin."İlahi bir berekete sahibim ve başarıyı kendi üzerime çekiyorum."Sonra minnet duyguları içinde hayallerinizi evrenin güvenli ellerine bırakın.

Patricia J.Crane "İste ve olsun" kitabından

-Alıntıdır-

efe1987
19-03-2009, 07:02
sevgili sycorox;
Yazdığın meditasyon(bunlar meditasyonsa tabi) teknikleri altına ALINTI kelimesini yazıyorsun.Bu alıntılarını aldığın kitap adını verebilir misin?

CanBey
19-03-2009, 09:11
sevgili sycorox;
Yazdığın meditasyon(bunlar meditasyonsa tabi) teknikleri altına ALINTI kelimesini yazıyorsun.Bu alıntılarını aldığın kitap adını verebilir misin?

Kimsenin avukatlığını yapmak gibi bir niyetim yok fakat cümle girişi ve bitişi konusunda sorun olmamasına rağmen "(bunlar meditasyonsa tabi)" üslubunuzda hoş olmayan birşey var efe1987... Meditasyonlar hakkında buradakiler veya sizler kadar bilgili olmadığım aşikardır. Gel gelelim bazı şeyler kişiye göre değişebilir, uygulama ve öğreti bakımından. Ufak bir örnek vermek gerekirse ilgili olduğum alanımdan ;

Benim fikrime göre SMF'ye forum sistemi demek bin şahit ister ki o kadar çok kullanıcısı varken. Bana göre forum sistemi vBulletindir. Değişmeyen gerçek ise her iki sistemin de forum sistemi olduğu ve uygulayana, uygulanışındaki kolaylığa göre tercih edilmesidir.

Uzun lafın kısası lütfen tarzımıza dikkat edelim...

Saygılarımla

efe1987
19-03-2009, 09:40
,meditasyon hakkında bilgi sahibi değilseniz,uygulama ve öğreti kişiden kişiye değişebilir çıkarımında bulunmayacaksınız.bu bir..ikincisi parantez içinde yazdığım şeyi sycorox'a itham edilmiş bir şey olarka yazmadım...üslübuma neden bu kadar takıldınız anlamadım amacım konuları eleştirmekti...eleştiri yasak mı burda???????yada eleştirinin belirli kuralları mı var?
birde birkaç şey söylemek istiyorum konuyla alakalı,maalesef elimizdeki meditasyon çevirileri yabancı kaynaklardan türkçeye çevirilyor ve çevirirken kitap kalın görünsün diye fazladan kelimeler ekliyolar sanırım,yada meditasyonun özünü anlamadan meditasyon tekniklerini janjanlı görünsün diye allayıp pulluyolar...ve çevirideki en büyük hata imgeleme kelimesi sanırım...böyle bir çeviiri kahrediyor insanı....hoşçakalın...

CanBey
19-03-2009, 09:47
Eleştiri yasak değil elbette yapıcı olduğu doğrultuda. Bilgi sahibi değilim demedim sizler kadar değilim dedim. Sizin açtığınız konulara herhangi bir olumsuz eleştirim var mı o da yok. sadece yeni bir siteyiz insanlar birşeyler paylaşmak istiyor heveslerini kırmamak adına daha yapıcı olmamız gerektiğini vurgulamak istedim. Yanlış anlaşıldıysam kusura bakmayın. Keyifli paylaşımlar dilerim..

Saygılarımla

hayalayaz
19-03-2009, 13:00
Efeciğim eleştiriye açığız , doğru olanı bulduğumuzda da dört elle sarılıp sekiz kulakla dinleyecek kadar akıllıyız, zekiyiz, biz öğrenmek ve uygulamak istediğimiz öğretilere yanlış kaynaklardan ulaşmaya çalışıyor olabiliriz, yanlış kelimeler seçiyor olabiliriz, seninde belirttiğin gibi kaynaklarımız internetteki bilgiler ve jan janlı kitaplar, maalesef daha doğru bilgi veren kaynağa ulaşamadık bu güne kadar, ve sen bu bilginin sende olduğunu söylüyorsun, eklediğin bir konuyu gördüm, çok güzel, inan bana, eklediğin konuların doğruluğunu gördükçe yanlış olana itibar etmeyeceğiz, baştanda söyledim, biz doğruya dört elle sarılacak akıllı insanlarız,
gel sende jan janlı kitaplardan yaptığımız alıntılara kahrolmadan kızlaaaar, arkadaşlar yanlış olan bu diyerek, yanlışın nerede olduğunu açıklayarak göster ablam, işte o zaman yanlış anlaşılmalar ortadan kalkacaktır,

dün gece sana senin hakkında önyargı üretmeden önce mesaj yazıp bildiğin doğruları öğretmeni rica ettim.
sana,bizim doğru bildiğimiz yanlışlardan hemen vazgeçecek kadar esnek insanlar olduğumuzu söyledim, çok sağol eklemişsin bugün.

burada hem bizim, hemde senin yaptığın bir yanlış var, şöyleki biz yapı olarak, gördüğümüz yanlışı eleştirirken yanında doğru olanı sunarız,
böyle yapan insanlara alışığız, yakınızda olan herkes birbirine uyum sağlamıştır, diğerini kırmadan, üzmeden ne yapacağını bilir.

sen önce eleştiriyorsun doğruyu sonra sunuyorsun, şimdi biz senide öğrendik, efe boş konuşmuyor, ahkam kesmiyor, bildiği bir şeyler var, en kısa zamanda paylaşacaktır. ( yanılıyorsan affet ben seni böyle değerlendirdim, bende bıraktığın intiba bu, doğrumudur?)
bu gün kaç konu eklediğini bilmiyorum, siteye yeni girdim bir konuyu okudum, ama yaptığın her şey için teşekkür ediyor, eleştiri yaparken, yanı sıra doğrularıda yazarsan minnettar olacağımı belirtiyorum, saygılı sevgiler

Antuza
19-03-2009, 16:07
sevgili sycorox;

Sevgili Efe1987;
Alıntı diye yazıyorum çünkü adı üstünde -Alıntı-
Kitaplardan alıntı yapmıyorum,bu ve yazdığım meditasyonlarla internette araştırma yaparken buldum...Ve çoğunuda uygulamış biriyimdir...Ve burada da paylaşmak istedim,bana faydalı olanları...
Sizde bunları eleştiriyorsanız şayet,doğru olan meditasyonları bizimle paylaşmanız açıkçası beni mutlu eder...

hayalayaz
19-03-2009, 16:52
arkadaşlar efe bildiği konuları bizimle paylaşmaya başladı, bulduğumuz her bilgiyi değerlendireceğiz, ve en doğrusu ne ise onu hayatımıza geçireceğiz, bizler birbirimizi tanıyoruz, ve önce bildiğimiz doğruyu söyleyip sonra eleştiriyoruz, efe arkadaşımızda önce yanlışımızı söylleyip vakti olduğunda doğruyu söylüyor, burada kimse kötü niyetli değil, sadece tarzlarımız farklı, hep beraber doğru olanı paylaşacağımızdan eminim, önce birbirimize sevgiyle fırsat verelim, olurmu canlar hepinize saygılı sevgiler.